Jajj mamááám olyan nagyon sokat írtatok
Emese
Idézlek:"Ami meg régen vonzó és érdekes volt, az egy idő után valóban idegesítővé tud válni. De ilyenkor magunkba kell néznünk egy kicsit, mert mi is másképp látjuk a dolgokat. "
Ezzel nagyon egyet értek. Én is ezt próbáltam leírni
Amúgy köszi ezt a szellőztetős játszást asszem én is kipróbálom kicsit...
Látom szeret TV-t nézni a gyermek
Te jó ég, szép méretek
Tali ez tök jó ötlet
Hülye banya
Irina, Anitja
Igen, kirepedt a puncuson a bőr. Olyan volt, mint egy pincúrka karcolás és azt irritálta a pelus, no meg a pisi

már elmúlt.
Irina
Aztaa az nem semmi..

hát akkor ügyesek voltatok vagy szerencsések vagy mi, h Ádi ilyen hamar sikerült
Heni
Anyós nagyon gááz, ideje megnevelni.
Nektarin

sajnálom
Mellgyuszi? Jól vagy?
Anitja
No jó, de ebben ez is benne van, hogy a másik nem képes küzdeni érte.

Én is örülök, h abból a kapcsolatból kiszálltál

most van egy csodaszép Noeled
és még mindig 4 lesz?
Miléna
Nagyon helyes Zéti
Gyógyulást nektek!
Regcsi

hát szörnyűek vagytok
Időnként előfordulhat múlt hét óta nekünk is borult a szokásos alvási rend. Ez időről időre megtörténhet. Ők is dolgozzák fel az eseményeket, meg növés fogzás és társai.
Don't worry
Granda
A szilveszteri fogantatás legalább olyan romantikus, mint a szentestés
Szépen írtad a párkapcsolati gubancos témánál azt az utolsó mondatot, nagyon tetszett és nagyon igaz..
Marica, Timi
Örülök, h buliztatok egy jót
Timi26
A vigyorgós hason levős és szánkózós képek is szuperek
Kiskolbi
És akkor most mennyi időnként eszik??
Jajj ne aggódj, Lilla is csak 1 kézzel fog és inkább a ballal

nem forog és nem is nagyon fordul át sehova csak nagyon véletlenszerűen. Szerintem ezt nem lehet siettetni
Jók a karácsonyi fotók:)
Csatlakozhatok terhességi rosszullét ügyében?

én sem voltam egyszer sem rosszul
Kakq, Amona
Nagyon szépek vagytok!
Ülés
Igen ezért minket is szólingat minden barát akinek nincs is gyereke, de Lilla is mindig ülni akar. Azt tök jó mikor sikít mert egy kicsit le akarnánk fektetni.
A múltkor egy nagyon okos barát közölte, elfáradt a dereka le akar feküdni.

végül is nem volt időm 3 hónap alatt megismerni, h tudjam álmos lesz. Ugyanő kicsit később közölte, szoptassam meg
és akkor abbahagyja a sírást és nem kell elmennünk (egy baráti összejövetelen voltunk) ahaaa persze, ekkora már üvöltött a fáradtságtól (amúgy is nyűgös volt aznap) és ismerem, h ilyenkor reménytelen a cici
mert eltol magától. Így senkivel nem törődve villámgyorsan összecuccoltunk és spuri haza

otthon meg kicsomagolom és elkezd nekem vigyorogni
Motiot
Tej
Hozzátáplálás:
Hát szerintem mi megvárjuk a 6 hónapot. Bár már játszottam a gondolattal, h egy kis almát megkóstolunk, de még ráérünk.
Tündi
Nekem is pont ezt mondt a védőnő, hogy ha most esetleg csökkene a tejem akkor nem tápszerrel próbálnánk kiegészíteni, hanem valami gyümivel.
Jajj én most jöttem rá, mi nem is csináltunk közös karácsonyi fotót. Mindenhol csak az anyosómmal van Lilla

ki sem engedte a kezéből
Sense
A heti 3x sport kivitelezését légyszi oszd meg velem. Mit fogsz csinálni? Csak hátha az nekem is megoldható lenne..babával v baba nélkül?
Otthon v nem?
Csajok, hát ekkora babákat

kis vasgyúrók
Szia Vadvirág
Jó, h jelentkeztél

bár gondolom ennyi gyerkőccel még a netezés is nem eccerű
Na de közben már írtad is
Gyönyörűek a gyerkőcök
Húú na én magamra is vettem a dicsit és írtó jól esett
Anitja
Hány hetes volt az angyal babácska, h fél évet kellett volna várnod? Látod, jól döntöttél, h nem vártál

Én sem mertem tesztet csinálni, mikor megcsináltam már 7 hetes terhes voltam

nem mertem elhinni olyan sokáig, h sikerült
Irina
"vezérigazgató elbocsátások közben" póz
Móni
Igen azt hiszem mi ezt már kidumáltuk, h a mi helyzetünk nagyon hasonló

csak mi enyhébb fokú problémával néztünk szembe. Azért mi kaptunk némi %-os esélyt spontánra is.
Örülök, hogy te is a meddővé nyílvánított spontán babások táborát erősíted. Ez másoknak is reményt adhat.
Húú na asszem már fel kell néznem gmailre képet nézegetni
KTimi
Boldog szülinapot apának
Granda
tánc wow
Na jó sok lettem, majd még jövök magunkkal