A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gremese: NO KOMMENT!!!
Régebben én is sokat nyeltem, de mióta gyerekeim vannak kiállok értük!!! A gyogyótáron kívül még soha sehová nem engedtek előrébb babával!!!
Az ember ezt nem is várja el, de legalább ne furakodjanak elé!!!
És tény, hogy a vén banyákkal van a legtöbb baj!
Még pocakos koromban a Tescoban képes volt némelyik rátolni a kocsit a hasamra, hogy ő mehessen előre a sorhoz, meg a gyerekekkel is előfordult már: kocsi tele, egyik az ülcsiben, másik sétál mellettem, erre a banya majd fellök, úgy rohan el mellettem, hogy nehogy előbb érjek a kasszához mint ő! :?: :?: :?: :?:

Regi: :D :D :D
Már van puzzleszőnyeges kép, apa este felteszi!

Kép
Kép
timi26

ANIKÓ80: HOL VAGY???

Tényleg, mintha csatlakozott volna nemrég egy másik Anikó is!?!?!
Ő is hova tűnt???

Kép
Kép
timi26

Lányok, mindenkinek köszi a fényképekhez fűzött kedves szavakat! :-)

ÉN IS IMÁDOM EZT A CSAPATOT, de ezt mondanom sem kell, ugye?! ;-)

Hörcsög: igen, Ádi nagyon tud méregzsák lenni és elbűvölő angyalka is (általában azért az utóbbi).

Regi: szerintem is fejlődési ugrás v. vmely extrém dolog válthatja ki, ha a babák eltérnek a szokásos ritmustól. Nálunk ugyan olyan szabályos napirend ugyan nincs (bár nagyon törexem rá), de azért múlt éjjel nekem is feltűnt, hogy Ádi 3 ÓRÁNKÉNT felkelt enni... :shock: Kapott enni fél9-kor, ez nagyevés, ezzel 2-3-ig ki szokta bírni, most viszont már fél 12-kor sírás volt (és evett is sokat). Aztán 3-kor, 6-kor... Mást nem nagyon tudok okként elképzelni, mint hogy ma 4 hónapos és fejlődési ugrik.
Heni81: fejés: én alkalmanként fejek, de csak ha kell, többnyire éjjel (ha Ádi átalussza az éjszakát, ami azért ritka), vagy ha vmelyik mellem (főleg a jobb) megbolondul, és túltöltődik.

Tündi: 2 órás evések -- ha ezt az 50 ml-ével beszorzom, mennyi jön ki (hányszor esztek egy nap?)?

Granda: köszi a nosztalgiát, de jó volt újra végiggondolni azt a sok mindent, amin már túlvagyunk...

Anitja: igen, fordítgatom Ádit, mert a fejvédős részen nem lát ki, nem tudok játékokat feltenni, és onnan se az ablakot, se a kedvenc papírlámpáját nem látja... :-)

Mmarica: én sem értem a dokidat, hogyan lehetne egy bébit rávenni arra, hogy X órát aludjon délután? Én lennék a legboldogabb, ha Ádi félórás alvásait megnyújthatnám, de délután csak akkor alszik 1-1,5, nagynéha 2 órát, ha 1. szerencsém van, 2. kivittem levegőzni, de pontban akkor, amikor elálmosodott. Egyébként süthetem a dolgot, Ádi is félórákat alszik, mint Zsófika. Pedig mindig ugyanazokkal a módszerekkel altatom/-juk: cicizés, pihenőszék, levegőzés.

Timi26: isteniek ezek a képek Viktorkáról!

Gremese: ezek szerint Te is használod a cicin altatást. Remek, nem érzem magam hülyének, mert a gy.orvosunk szerint erről majd le kéne Ádit szoktatni. Persze, úgy 1-2 évesen... :lol:
Örülök, hogy Zsófika nem bukik már!!!
Posta: nahát, micsoda vén boszorka, eszem megáll! Enyhébb sztorim, de hasonló, hogy nagy pocis terhesen a buszról le akartam a környéken szállni, egy csomó nyanya megindult velem szemben felfelé. Rájuk szóltam, hogy "talán, ha megengednék, hogy előbb leszálljanak, akik le akarnak", és még ők szóltak vissza!!! Ezt eddig csak és kizárólag nálunk Soroksáron tapasztaltam iskolásoktól, idősektől stb., mármint hogy fütyülnek arra, hogy vannak leszállók is. Kiborítóak, és ha szólok, még néznek rám ütődötten, mintha valami marslakó lennék, aki új szabályt vezet be...

Kép
Kép
irina

Emese! :evil: :evil: :evil: :evil:
Engem sehol nem engednek előre, de különösebben nem érdekel. Szerencsére Szeli elvan a babakocsiban akkor is, ha nem alszik. Feleslegesen nem idegesítem magam, de azért ez tényleg durva volt!!! :evil: Jól teszed, hogy megmondod neki a magadét!!!
Bár a múltkor beállt egy nő a sor elejére. Nem zavartatta magát, hogy rászóltunk, a gyógyszertáros csaj meg nem avatkozott bele, kiszolgálta... :shock: Pedig ketten is voltunk picivel a sorban... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

És hol van Silka???

Kép

Kép
regcsiken14

Ez lemaradt: megjártuk az ortopédiát, Ádival minden rendben, terpeszrugit már nem kell hordania. Viszont volt röntgenezés is, szegény annyira megunta a macerát, hogy sikítva sírni kezdett, majd vigasztalhatatlan maradt, még szopizás alatt is. Megkíséreltem ugyanis ott helyben, a kórházban megetetni egy széken, természetesen a köröttünk lévő eladók (szemüveg, könyv talán) továbbra is ordítva beszélgettek. :twisted: Aztán egy 2 éves forma kisfiú odajött hozzánk, szülei sehol és rásikított Ádámra, aki már amúgy is üvöltött szopizás alatt úgy 10 másodpercenként, amitől Ádi végképp begőzölt, és nem volt hajlandó tovább enni. Majdnem felrobbantam a méregtől. Merthogy egy kisfiú nem ismeri a tapintatot, az teljesen oké, de hol vannak a szülei? És a környező nénik, nekik miért muszáj ordítva trécselni egy gyerekkórházban?
Eddig "szerettünk" a Heim Pálba menni, mert Ádi aludt, nézelődött, jobban elvolt sokszor, mint itthon. De ezekután nem.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Emese!
Teljes mértékig igazad van.
Nemtudom mit képzelnek magukról,
némelyik azt hisz ha már öreg és nyugdíjas akkor
már mindent lehet.

Aki fogyózni szretne azt meg kérem,hogy küldjön át nekem pár kilót
mert én meg kicsit hízni szeretnék. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!
Emese! Ez kéééész! :evil:
Na, gyors leszek, mert ma dolgoznom kell (tegnap is azt tettem, de tegnap kicsit lazábbra vettem a figurát. Ma nem lehet. :( )
Kajcsi: szóval nem csak Máté eszik alig-alig. Ez megnyugtató, az viszont kevésbé, hogy tegnap este elkezdtem lefejni a tejet, hogy megnézzem, van-e egyáltalán, vagy hogy mi Máté baja vele. Mivel a mellszívóim szívóhatása ismeretlen okból kipurcant, elkezdtem kézzel gyömöszölni: 60 ml-t lekaptam viszonylag hamar (5-6 sugár!!!), és még mindig volt benne egy csomó, és a jobb cickóhoz még nem is nyúltam. Szóval tejci lenne bőven, ha a Fiatalúr méltóztatna szopizni. Talán pótlás se kéne. :roll: Ma délelőtt odaadtam Neki, hogy lássuk, a tejcivel, vagy a szopival magával van-e a baj. Hát bevágta pikkpakk!!! :shock: De utána cicizni nem volt hajlandó. Inkább tápi. :( Ezek szerint most fejjek éjt nappallá téve? Tudom, hogy ezt kéne tennem, de így is nehéz a lakást is rendezni, magamat is és dolgozni is, míg Ő alszik vagy -nagyritán- elvan magában. :( Pedig nagyon kéne Neki az a tejecske! Valahogy kitalálom, hogy szervezzem meg. Ráadásul kézzel!!! Mert 3. mellszívóm már nem lesz, az tuti.

Alvás: mivel most térünk át új napirendre, majd később beszámolok róla. Az előző 2 nap egyforma volt, ma tök más. Majd meglátjuk, hogy alakulunk ki.

Bukás: gratula Zsófinak! :D Én meg majd' megőrülök az almás buktától, ami tutira másfél-két órával az almaevés után köszön vissza. Eddigre már nem szokott Máté nyakában lenni az előke (meg amúgy is biztos a lábát bukja össze :shock: ), úgyhogy egyre több cuccunk tiszta alma. És nem jön ki. :evil: Domestosos oldattal legalábbis. Most kipróbálm töményen (legalábbis fehér cuccon), aztán ha ez se jó, jöhet a Vanish. Az talán kiszedi. Vagy nem.

Átfutottam a termést, este még próbálok jönni, de most rohanok, mert ki tudja, Manócska meddig hagy dógozni. Még séta is lesz...

Pusszancs! (Tényleg igazi barátosnék lettünk itt Mindannyian! :D )

Detti
KépKép
kiskolbi

Engem tudjátok mi idegesít rohadtul séta közben? A mentő autó... Persze nem tehetünk ellene semmit, és meg is értem, hogy szirénázik, de az agyamra megy. Akkora hangja van! Szeli mindig felébred rá a babakocsiban... :evil:
Ne ijedjetek meg, nincs ennyi baleset, csak a belvárosban lakunk és a kórház 5 percre van tőlünk. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Oké Hörcsög! Küldjük!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi! Elküldjem a mellszívómat??? Aventes. Köztudott, hogy nekem nincs már rá szükségem! Akár ha jöttök le, vagy a szüleid mennek látogatóba!

Kép

Kép
regcsiken14

Tündi: bocs, nem 2 órás evések persze, hanem 2 óránkénti... :oops:

Kép
Kép
irina

Irina!
Persze,hogy angyalok az én lányom is tud ám nagyon mérges lenni.

Regi!
Köszi :lol:

Na megyek mert lányom csinált nekem csomagot :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese ez felháboritó!!!! Még szerencse, hogy nem járok nagyon sehova sem a gyerekkel, apa mindent elintéz:-)

Milyen jegyben születtél????

Heni
KépKép
heni81

Horcsog: én is átugranék hozzád néhány kilóval!!!

Kép
Kép
timi26

Hát Emese....
Ez nem semmi! Becsüllek ám a kitartásodért, hogy gyerekkel mennyi mindent intézel! Nálunk hál'istennek Apjukra bízhatom ezeket, mert vállalkozó és akkor megy el itthonról és azt intéz, amit akar (vagy amit én akarok) :D
Én sokat rágódtam ezen a beszójak-e vagy sem témán és nagyon sokáig én éreztem magam rosszul és magamat éreztem hárpiának, ha odamondogattam vkinek, aztán rájöttem, h két embertípus van (minimum): a jámborabb, aki jobban fogja érezni magát, ha egy konfliktusból némán jön ki és a kicsit vérmesebb, aki kifejti a véleményét /én is ez utóbbiba tartozom/. S mivel a második kategóriával áldott meg a sors, biztosan megfulladnék, ha nem adnám ki magamból a dühöm, bár ezt ma már - ahogy Irina - kérdés formájában szoktam kezdeni ("Valami baja van velem?") Udvariatlan, érzéketlen emberekkel tele a polc, a megoldási módokat ki-ki vérmérséklete szerint találja meg, de egy biztos: a hiba sokszor abban van, hogy az emberek nem kommunikálnak egymással, nem feltétlenül a rosszindulat vezérli őket (vagy idealista vagyok) :wink:

Kép
granda

Emese Még az a nyanya :shock: :shock: De legalább megmondtad neki :lol: Igazad van, ez a helyes. A nyugdíjasok iszony b....k mostanában. Helyre kell őket tenni.
Zsófika ügyesen keveset bukik most már :lol: Grétikém meg egyre többet :( Nem tudom miért :(

Hörcsög Kár volt a felkérés :lol: :lol: ha a topiktársaidon múlik rövid időn belül jelentős túlsúllyal fogsz küzdeni :lol: Én is küldenék :lol: :lol:

Regi Azt még a múltkor akartam neked írni, hogy azért hallatszik át annyi minden mert egy sorházban lakunk és az egyik falunk közös a szomszéddal. Pont a hálószobájuk van ott :lol: :lol: Nekünk meg cicus szobája :lol: :lol:

Irina Szegény Ádika :cry: Elhiszem, hogy kiakadtál :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mármint nem minden nyugdíjjas. Tisztelet a kivételnek. De én itt pesten sajnos kevés kedves, mosolygós nyugdíjjassal találkozom. Orosházán ahol régebben laktam meg a víg kedélyű segítőkész nénik és bácsik vannak többségben.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi csajok igazából kicsit félve írom le de 49 kiló vagyok,
de lehet,hogy a mérleg nem volt jó,
Pedig igen csak eszek bőven és nasizok is eleget.
Kis plussz rám férne.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese!
Elképsztő! Remélem már megnyugodtál...

Sajnos tele van a világ ilyen és hozzá hasonló udvariatlan emberekkel - pláne manapság...

Gondolom arra számított hogy (mint sok ember) a meghökkenéstől szóhoz sem jutsz és így eléri a célját megint - mint már oly sokszor eddig...

Én azon szoktam időről-időre felháborodni, hogy amikor a gyermekorvosi rendelőben órákat várakoznak a lázas gyerekek, akiken látszik hogy tényleg pocsékul érzik magukat, akkor egyeseknek (akik 1 perce érkeztek és túl hosszúnak találták a várakozók listáját) van bátorságuk minden további nélkül megkérdezni, hogy előre engedik-e őket csupán azért mert "csak egy receptre van szükségem, csak egy igazolást vinnék el - és pár perc az egész".

Csak ugye amikor már a 10. anyuka/apuka jön ezzel az őrülettel, akkor az ember (aki előtt már 10x10 percre besétáltak a legnagyobb lelki nyugalommal) már meglehetősen csúnyán magyarázza el, hogy talán jobb lenne ha máskor időpontot kérne mint bárki más, esetleg a tanácsadásra betelefonálna és a védőnői szobában venné át amit akar...

Tehát a pofátlanságnak nincs határa, semmi sem szent egyes embereknek.

Granda!
Gremese megpróbált kommunikálni a nénikével, az mégis úgy tett mintha nem beszélné a magyar nyelvet...

Tulajdonképpen mindenkinek megvan a saját maga kisebb-nagyobb problémája, csak sajnos némely emberek úgy gondolják hogy egészen biztosan az övéké a legnagyobb (ezek általában mindenhol sajnáltatják magukat és panaszkodnak megállás nélkül) így elvárják hogy a másik megértő és elnéző legyen az irányukban.

Egyszerűen szemtelenek és önzőek... :):)

Vadvirág
Vendég

Horcsog
Miért kellene félni? Örülj, mint majom a farkának! :D
Ilyen, meg olyan kismami is van, a lényeg, h a párunk szeressen...
Én tegnap voltam belgyógyinál, beutalt vérszívásra kedden (drukkoljatok, h ne legyen rossz eredményem, ihatom megint a cukros lötyit, bár a várandósság alatt 2X kellett inni és elég jól bírtam...) szóval a beldoki szerint egész ideális vagyok, de ez nem érdekel, én még 5 kg-tól szeretnék megszabadulni (amit nem Linduska rakott rám...), de /még/ nem koplalok, hanem jövő héttől táncolok :P újra flamencozom :P

Kép
granda

Vadvirág
Egyetértek, van, akivel nem lehet kommunikálni - lásd Emese banyája, csak ez engem mindig döbbenettel tölt el :shock: Sajna a bíróságon is volt egy-két jegyző, aki csak kizárólag az utasításos, sőt rendreutasításos hangnemet értette meg, de ez olyan kellemetlen....

Kép
granda

Még valami, aztán passzolom a témát: mint írtam, tegnap belgyógyásznál jártam, hát elég sok rossz arc ült a metrón. Most nem tudom, h a téli depinek tudható-e be, de sok a kiégett, megkeseredett arc, az egyedülélő - és emiatt - megsavanyodott öreg, a kitett munkás, a megcsalt anya (persze ezeket csak én ragasztom rájuk, az arcuk amúgy beszédes)Szóval sokaktól emiatt nem lehet várni, hogy irtó kedvesek és törelmesek lesznek, mert hát ugye nincs, ami bevilágítja a napjukat, nekünk itt vannak a törpék :D
A pszichológiához itt bizti sokan jobban értenek nálam, de annyit tudok, h az erőszakos ember maga is fél, a nagyhangú valójában gyáva, az érzéketlen valjóában kiégett szívű...Szóval talán illik ide kedvenc versidézetem:
"Úgy tekints az emberekre,
Hogy a föld se jó, se ferde;
Se gyönyör, se bú tanyája,
Csak magadnak képe, mása.
Ki sóhajtoz, ki mulat.
A világ csak - hangulat."

Kép
granda

Újra itt! :)
Hörcsög! Ne aggódj, ha rajtam múlik, nem leszel túlsúlyos, rajtam elfér, ami Rád már sok lenne a Többiek küldeményéből. Kb 47 kg lehetek. Igaz, én inkább izmot szeretnék, mint cupákot, de azért meg tenni is kéne. :( Talán a babakocsi- ill. Máté-emelgetés majd segít.
Regina: jaaaj, köszi! :oops: Nagyon ari vagy! Meggondolom, aztán írok! Sajna mostanság nem megyünk haza, és Szüleim is min 2 hét míg jönnek :( , de átgondolom. 2 elektromosom van, az egyik maga generálja a ritmust, tökjó volt, míg be nem krepált, a másiknál nekem kellett hozzá nyomkodni, de nagyon ritkán sikerült eltalálni. (Ha nyomkodnom kell, akkor minek elektromos? Akkor egy kézi is megtenné, nem? :? ) Aztán volt egy kézi Nuk, olyan elven működött,mint egy köcsögduda, Na azzal egy csepp se jött le. El is fogom adni, hátha valaki ügyesesbb.
Granda: szupi a visszatekintésed! :D Vérmérsékletek kérdésében nagyon egyet tudok érteni. Egyébként én is azóta sárkányosodtam el, mióta Máté megfogant. :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Ja, a "cupákkal" senkit nem szerettem volna megsérteni, félreértés NE essék!!! :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Irina!
Nálatok is Egon az Egér?????? :lol: :lol: :lol:

Nálunk:
Zsolti és Zsuzsa a Zsiráfok
Emma az Elefánt
Miki a Majom
Pali a Papagáj :lol: [/b]

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: 8) Szuper neveitek vannak!
Egon azért az egér, mert Eg-gel kezdődik (fantáziadús, nem?)
Van egy Zoli elefánt (aki a papírja szerint Olli, az elefánt, de az Olli majdnem Zoli).
Van Tuszi még, ő egy pingvin (a Linux-embléma Tux után)
Van Piros Kutya, Piros Paci is, de ezek nem túl rejtélyes nevek, ugye...

Kép
Kép
irina

Ha, látom, nálatok is a kezdőbetűk hatnak a leginkább! 8)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Gyors bekukk,majd hétvégén jövök!

Elkapott Zéti valamit,nagyon tele van az orra és a levegővétel néha zűrös. :cry: Tegnap voltunk dokinál,most orrcseppezünk+szívunk+párásítunk+aggódunk. :( :( :(

Szóval nyűglődünk,remélem javul a helyzet holnapra.

Puszi mindenkinek,hétvégén majd írok bővebben!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Emese: ez tök Gáz, mármint a nénike. De Granada, Vadvirág szuperül összefoglalták és a vers idézet is nagyon találó. Igen nekünk itt vannak a törpék. Nem hagyom magam felbosszantani, Engem sem engedtek előre még sosem, vagyis de egyszer a Corában már nagy pocakkal! El akartak ütni.... :-( engem is többször próbáltak, merthogyha zebra és sehol senki én elindulok, de hát az autók pillanatok alatt ott vannak és nagy pocival nem voltam valami villám. Ennyi!

Granda: megy a drukk a jó eredményhez!

Irina: Szegény Ádi, tényleg hol vannak ilyenkor a szülők. Na ez feldühít mikor valaki nem tudja kezelni a gyerekét, rászólni, figyelmeztetni, ott lenni mellette, hogy ne csináljon ilyet.

Regi: A mentő, tűzoltó, rendőrautó... Szerencsére sokkal nem találkozunk, de jaja már előre félek, mert Emma is mindig felébred rá!!!

Emma folyton hasra fordul a kiságyba, nem hajlandó addig elaludni amig 2-3 szor nem fordult hasra. Most ez a menő. :-) Már nagyon belejött. Élvezi, sőt nem csak a kiságyban mindenütt azonnal fordulni akar.

Bocsi ha ez vkit untat, de én nagyon élvezem hogy ő élvezi a forgolódást.

Kenguru: kipróbáltuk, de olyan pici még Emma, vagy a kenguru nem jó, de alig lát ki és azt ugyebár nem szereti. Neki mindent látni kell. Hát remélem majd idővel megszereti. Minden nap picit beültetem.

KépKép
kaqk
Debrecen

Én kezdtem oldalt, ilyen még talán nem is volt! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Miléna!
Megy adrukk Zétinek.

Kiskolbi!
Akkor mi erősítjük a Gebék táborát. :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kaqk!
Nem untatsz senkit mi is veled örülünk.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

hörcsög: köszike, biztos lesz olyan amit majd Emma fog időben csinálni és nem idő előtt. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jajj mamááám olyan nagyon sokat írtatok :)

Emese
Idézlek:"Ami meg régen vonzó és érdekes volt, az egy idő után valóban idegesítővé tud válni. De ilyenkor magunkba kell néznünk egy kicsit, mert mi is másképp látjuk a dolgokat. "
Ezzel nagyon egyet értek. Én is ezt próbáltam leírni :)
Amúgy köszi ezt a szellőztetős játszást asszem én is kipróbálom kicsit...:)
Látom szeret TV-t nézni a gyermek :)
Te jó ég, szép méretek :)
Tali ez tök jó ötlet :)
Hülye banya :evil:

Irina, Anitja
Igen, kirepedt a puncuson a bőr. Olyan volt, mint egy pincúrka karcolás és azt irritálta a pelus, no meg a pisi :( már elmúlt.

Irina
Aztaa az nem semmi..:) hát akkor ügyesek voltatok vagy szerencsések vagy mi, h Ádi ilyen hamar sikerült :)

Heni
Anyós nagyon gááz, ideje megnevelni.

Nektarin
:( sajnálom
Mellgyuszi? Jól vagy?

Anitja
No jó, de ebben ez is benne van, hogy a másik nem képes küzdeni érte. :( Én is örülök, h abból a kapcsolatból kiszálltál :) most van egy csodaszép Noeled :)
és még mindig 4 lesz? :lol:

Miléna
Nagyon helyes Zéti
Gyógyulást nektek!

Regcsi
:lol: hát szörnyűek vagytok
Időnként előfordulhat múlt hét óta nekünk is borult a szokásos alvási rend. Ez időről időre megtörténhet. Ők is dolgozzák fel az eseményeket, meg növés fogzás és társai.
Don't worry :)

Granda
A szilveszteri fogantatás legalább olyan romantikus, mint a szentestés :)
Szépen írtad a párkapcsolati gubancos témánál azt az utolsó mondatot, nagyon tetszett és nagyon igaz..:)

Marica, Timi
Örülök, h buliztatok egy jót :)

Timi26
A vigyorgós hason levős és szánkózós képek is szuperek :)

Kiskolbi
És akkor most mennyi időnként eszik??
Jajj ne aggódj, Lilla is csak 1 kézzel fog és inkább a ballal :) nem forog és nem is nagyon fordul át sehova csak nagyon véletlenszerűen. Szerintem ezt nem lehet siettetni :)
Jók a karácsonyi fotók:)
Csatlakozhatok terhességi rosszullét ügyében? :) én sem voltam egyszer sem rosszul :)

Kakq, Amona
Nagyon szépek vagytok!

Ülés
Igen ezért minket is szólingat minden barát akinek nincs is gyereke, de Lilla is mindig ülni akar. Azt tök jó mikor sikít mert egy kicsit le akarnánk fektetni.
A múltkor egy nagyon okos barát közölte, elfáradt a dereka le akar feküdni. :evil: végül is nem volt időm 3 hónap alatt megismerni, h tudjam álmos lesz. Ugyanő kicsit később közölte, szoptassam meg
és akkor abbahagyja a sírást és nem kell elmennünk (egy baráti összejövetelen voltunk) ahaaa persze, ekkora már üvöltött a fáradtságtól (amúgy is nyűgös volt aznap) és ismerem, h ilyenkor reménytelen a cici
mert eltol magától. Így senkivel nem törődve villámgyorsan összecuccoltunk és spuri haza :) otthon meg kicsomagolom és elkezd nekem vigyorogni :lol:

Motiot
Tej :(

Hozzátáplálás:
Hát szerintem mi megvárjuk a 6 hónapot. Bár már játszottam a gondolattal, h egy kis almát megkóstolunk, de még ráérünk.

Tündi
Nekem is pont ezt mondt a védőnő, hogy ha most esetleg csökkene a tejem akkor nem tápszerrel próbálnánk kiegészíteni, hanem valami gyümivel.

Jajj én most jöttem rá, mi nem is csináltunk közös karácsonyi fotót. Mindenhol csak az anyosómmal van Lilla :evil: ki sem engedte a kezéből

Sense
A heti 3x sport kivitelezését légyszi oszd meg velem. Mit fogsz csinálni? Csak hátha az nekem is megoldható lenne..babával v baba nélkül?
Otthon v nem?

Csajok, hát ekkora babákat :) kis vasgyúrók :)

Szia Vadvirág
Jó, h jelentkeztél :) bár gondolom ennyi gyerkőccel még a netezés is nem eccerű :lol:
Na de közben már írtad is :)
Gyönyörűek a gyerkőcök :)
Húú na én magamra is vettem a dicsit és írtó jól esett :)

Anitja
Hány hetes volt az angyal babácska, h fél évet kellett volna várnod? Látod, jól döntöttél, h nem vártál :) Én sem mertem tesztet csinálni, mikor megcsináltam már 7 hetes terhes voltam
:) nem mertem elhinni olyan sokáig, h sikerült :)

Irina
"vezérigazgató elbocsátások közben" póz :lol:

Móni
Igen azt hiszem mi ezt már kidumáltuk, h a mi helyzetünk nagyon hasonló :) csak mi enyhébb fokú problémával néztünk szembe. Azért mi kaptunk némi %-os esélyt spontánra is.
Örülök, hogy te is a meddővé nyílvánított spontán babások táborát erősíted. Ez másoknak is reményt adhat.

Húú na asszem már fel kell néznem gmailre képet nézegetni :)

KTimi
Boldog szülinapot apának :)

Granda
:lol:
tánc wow :)

Na jó sok lettem, majd még jövök magunkkal :)

KépKép
KépKép
fleur

Gremese
Király a terasz :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Tegnap voltunk Levivel babás jóga órán, amit most nagyon élveztünk és jól elfáradtunk mind a ketten. Ráadásul Levi kiszúrt egy kislányt, Zsófinak hívják egy 4 hónapos baba, aki nagyon tetszett neki, egész tornaóra alatt figyelte őt, le sem vette róla a szemét. A kislány pedig végig dumált, nyöszörgött, néha sírt. Nagyon édik voltak.

Képzeljétek, ma találtam Levi szájában alul középen egy mini foghegyet. Ezen nagyon-nagyon csodálkoztam, de többször végigsimítottam az ujjammal és AZ. Áttört az ínyén. Pedig mi vagyunk, azt hiszem a topik legfiatalabb babája. Minden korábban kezdődik nála, nagyon rohanunk úgy látszik, hogy utolérjünk mindenkit.

Az evés karácsony körül nálunk is gond volt, akkor írtam is nektek, hogy nagyon elkeseredtem, mert alig-alig akart enni, azt a keveset is nagyon hosszú idő alatt. Dec. 27-én ezért elszaladtam leméretni és szépen hízott és nyúlt is, nem aggódom, mostmár közrejátszhat a fogacska is. Én is megrendelem hétvégén a borostyán karkötőt vagy nyakláncot, lehet, hogy mind a kettőt, mert nem tudom, hogy melyiket fogja magán jobban elviselni..

KépKép
becka

Sziasztok!

Én a láncot a http://www.borostyanlanc.hu oldalról rendeltem, ezek nagyon rendik :-) tudom őket ajánlani nindenkinek!

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Miért nem bízza rád, hogy mit szeretne a babád??? :evil:

Én meg beszéltem ma az egyik kismamatársammal, alig egy héttel idősebb a babája, mint Szeli. Ugyanaz a dokink és a védőnőnk is. Neki már mondták az almát, és kóstolgatják is. Lehet, hogy mi is nekikezdünk! Apa már alig várja! :lol:

Bár nem tőlem kérdezted, de én úgy fogok tornára járni heti 2x (ha végre már nem fog fájni a gátsebem :( ), hogy addig Anyuval lesz Szeli, és ő is fürdeti meg. Lefekvésre már hazaérek.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: itt van a puzzleszőnyeges kép:

Kép

Itt meg szemtől szemben a tanulókutyussal: (egyébként nagyon szereti):

Kép

A lányom meg játékból kitalálta, hogy aludjanak egyet! Hát így sikerült:

Kép

Ja és vettem ma Viktorkának egy dzsekis anorákot, mert a bundazsákkal nem jutunk semmire. 12 hós :!: babára valót vettem, szerintetek nagy lett???

Kép

Egyébként Rebekának is vette egyet, rá meg a 10 évesekre való lett jó! :shock: :shock: :shock:
Mekkora gyerekeim lesznek??? (161 cm vagyok.)

Kép
Kép
timi26

Nekünk ma fárasztó napunk volt, 5kor szopi után nem tudott visszaaludni Péterkém, 7ig kaszinóztunk, majd beájult, én is!
Majd egész nap csak nagyon rövideket aludt, még kinn is, pedig ott szeret, nem értem. ( Emese nem haragudtam rá :-) )
Most már elaludt, apa altatta el :-) képzeljétek orditott a fáradságtól. Mostanában ilyenkor bármit csinálhatunk, nem hagyja abba. Ma megfigyeltem, ha nyügizik bekapcsolok neki egy kis zenét és rögtön elhallgat, mint akit kikapcsolnak, a bóbita a kedvence :-) Mini Hitmix Cd - nagyon jó!

Heni
KépKép
heni81

Timi26! De jóóóó!!!! :D
Hát nem nagy! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur!
Nyilt egy új edzőterem, és oda tervezek menni. Reggel 7-től este 10-ig nyitva van. Vannak kardio gépek és erő gépek is (lehet, h utóbbiakat nem így hívják :oops: ). Addig míg nem leszek itthon, Botond Anyummal lesz. Hétfőn megyek először. Remélem, nem jön közbe semmi.

Köszi lányok a dicséreteket, aranyosak vagytok. Csak hát az a fene tükör nekem mást mond :evil:

Súly:
Botond nem tartozik a nagy babák közé. A három hós mérésnél 5900 g és 61 cm volt. De szerintem olyan kis formás!

Bizonyíték: Csajok, figyeljetek :lol: :
Kép

És a bizonyíték, hogy Apa nem százas : a fején a kétszemélyes pehelypaplan... :lol: Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi!
Ez a puzzle szőnyeg olyan vastag, hogy rá lehet tenni a babát a járólapon is? :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense!

Botond gyönyörű kispasi.
Apátok nem 100 csak 50 de aranyosak ígyketten már csak te hiányzol a paplan alól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jaj Timi26 bocsi szupi a szőnyeg.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sense, tényleg nagyon formás a kisfiatok! ;-)

Kiskolbi, törtem a fejem Máté szopizási szokásain, de egyelőre nem jut jobb az eszembe: szoptatási tanácsadóval beszélni? Állítólag nagyon aranyosak, és biztos lenne tippjük. Nagyon szívesen beírok pár nevet, telefonszámot, asszem, a Kismamában is szerepelnek, meg gondolom a Le Leche Liga és hasonó honlapokon.

Timi26
, egyszerűen szuperek a képek, és hát amekkora a babád! Ez a puzzleszőnyeg isteni, megkérdezhetem, hol vettétek?

Jaj, Csajok, ne fogyózzatok vadul (vagy csak irigylem a lelkierőtöket...?)!

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!

Kép
Kép
irina

Szupi a szőnyeg Timi, 2 csomag? Nekem is van egy, de tervezek venni még egyet, hogy legyen jók kis játszóhelye a picurnak:-)
Sense:-)

Heni
KépKép
heni81

Miléna, gyors gyógyulást kívánok Zétinek!!!!!!!!!!!!!!!! A nátha szörnyű, tapasztaltuk mi is...

Kép
Kép
irina

Sense: padlófűtésünk is van, de egyébként maga a puzzle szivacsa is jó meleg.

Irina: ez még Rebekáé volt. Látszik is egy-két darab hiányzik belőle. Talán anyósomtól kapta annó. De nagyon sok játékboltban láttam már meg Tescoban is.

Heni: igen, 2 csomag. Így elég sokáig ki tudja használni.

Lusta babásoknak ajánlom, mert ma tettem rá először és magától próbált oldalra fordulni (először életében), persze csak nyögés lett a vége, de valahol el kell kezdeni!!! :D :lol:

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?