Heni
Ránk nem vonatkozik a szabis kérdés. A kismamik halmozzák a szabikat. Legalábbis nekem egyértelműen ezt mondták. De ha mégsem, kötelesek kifizetni
Bongyi
én már az elsőnél sem viszem túlzásba, mivel állandóan a pulcsim nyalja, meg a plüss játékait, szerinted??????:lol:
hát remélem ki fog alakulni még most is lelkiismeret furdalásom van. Nem tudom észre vettem volna e. Ugye eddig egy oltásnál sem volt gond így teljes nyugalomban
voltam, h most sem lesz...
Vadvirág
Idézlek:Talán elég lenne egy "felelős" is ha felraknánk mondjuk egy blogra, vagy g-portálra, egyéb hasonló helyre, ahova bárki bármikor rá tud kattintani és így megnézheti van-e éppen aktuális gratulálni való...
ez tényleg jó ötlet
Szülés:
csajok nem már, szerintem normális, h egy pár dolog kiesik, ilyenkor némileg transzba esik az ember és befelé fordul, jó hogy nem emlékszik mindenre.
biztos mindenkinek van valami momentum, amit szeretne megváltoztatni. Nekem csak annyi, h alig csináltunk a kicsi manóról képet. Mondjuk mikor megszületett akkor erre nem is volt idő
olyan gyorsan kint lett és apa is inkább babócával volt elfoglalva, nem a fényképezőgéppel, ez jó is így szerintem

meg azt is, h miután szopiztunk meg ilyenek még ott volt velünk, de felhívtam anyukámat. Annyira eufórikus
álapotban voltam, úgy éreztem meg kell osztanom vele. De legközelebb inkább a kismanóra koncentrálok, utána úgyis van egy kis idő, amíg egyedül vagyok.
Arra viszont nagyon emlékszem, h már születésekor is olyan nyugodt volt, csak csendesen kicsit kíváncsian hunyorogva kuksizott. Inkább csak köhécselt egy picit.
Utánna is csak nyekergett nem sírt
Dettyk
Jó a kép
Anitja
Miért hogy fürdették? Nem lehettél ott? Nekünk úgy volt, h én is ott voltam és olyan szeretetteljes volt vele a nővér annak ellenére, h szerintem már több 1000 babát fürdetett
jól esett.
Ja és a kevesebb tejhez és aki már nem ivott az igyon tejcsináló teát

nekem bejött

éjszaka Lillus olyan jóízűen nyammogva cuppogva lakmározott, h még az apja is felébredt rá
Szülinapi tali

remek ötlet
Nyerkit

szegénykém
Nektarin
Na tudod ki akarja a spermák mozgását megváltoztatni vagy mi?

én örülök, ha bejutnak elegendően ahova kell, kit érdekel, h fiú vagy lány
Köszi a kérdést. Lentebb írom
Két gyermekes lét lezárult, legalábbis mára

nagyon jó viseltem az akaratos, parancsolgatós öcsimet
Tudjátok ez a ezt csináld, ezt ide tedd....stb. Egy párszor rendre lett utasítva..

nem tűröm valami jól, ha egy négy éves parancsolgat nekem és az a minimum, hogy azt, h légy szíves elé teszi.
Na de bevállt, h határozott voltam. Egyszer közölte velem, h ő most ideges lett

na mondom egy ilyen kis tökmag még csak ne idegeskedjen semmin ....
amúgy csak egyszer volt egy enyhe hiszti bepróbálkozás, de lekezeltem. Remélem, h a saját kettőmmel könnyebb lesz. Kicsit elgondolkoztam és azért még mindig bízom benne, h nevelés
kérdése is (Vadvirág példájából kiindulva

)
Anyukám:
Még mindig nem tudjuk pontosan mikor műtik, de nem a jövő héten, hanem azt követő héten. De úgy lesz, h egyszer csak felhívja a doki, h másnap jöjjenek.
Ma a műtétet megelőző vizsgálatok voltak: vérvétel, röntgen, altatós orvossal, dokival egyeztetés.....jó elhúzódott nekik. 8-3-ig
Úgyhogy visszafelé már nagyon sietve indultak. Csak pakoltak és menni kellett.
De jól van, lelkileg is kicsit kezd rendeződni.