A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép

Kép Ezzel a pöttyös vizilovas mintával

[quote] írta:j, bontatlan első osztályú hatszög alakú Roba járóka bababolttól, garanciával!

6 kerékkel, amelyből 2 fékezhető, 4 kivehető pálcával, vidám, mosható, lehajtható textil fejvédővel egybeépített fekvőbetéttel. Fekvőfelülete 3 magasságba állítható.

Méret: magasság 70,5 cm, oldalhossz kb. 63 cm, legszélesebb része 125 cm

Szállítással együtt 28.000 Ft, de Anyu szponzorál. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Kiskolbi:én is abból itatom Domit,jó a formája és könnyű inni belőle.:)Nekem speciel több megy mellé sima pohárból.A cumis részét meg inkább rágni akarja,mint szopizni. :lol:

Én sem hozzátáplálni szeretném,hanem csak az ízeket mutatnám meg.De még nem jutottam dűlőre,hogy neki áljak-e vagy sem.Viszont kanalunk az maradt a nagytesótól és próba ként oda emeltem a szájához,csajok úgy bekapta és cupogtatta,hogy na.És még reklamált is,hogy nincs rajta semmi meg,hogy elveszem.. :shock: Agyalok ezerrel...Hmmm...
Lehet elkezdek én is valamit. Kaptam már úgyis ilyen dopozos tejpépet,banán ízüt.Szemezek vele már jóideje,már csak azért is mert állandóan cicizne ,de csak van,hogy pár korty elejéig és utánna meg el is fordul,meg folyatja ki a szájából,na meg általában ilyenkor harapdál rá is,az elégé fájdalmas. :shock: A másik,Benit ilyenkor - mivel tápsi volt-kezdtük a hozzátáplálst és Domi is mindig ott vna kajakor,tökre figyel sóvárgó szemekkel,olyan nehéz nem adni neki egy falatot.Vagy csak én gondolom??? :shock: :roll:Jaj annyira nem tudom...
varga tünde

Heni,

a Sinlac vényköteles. Ennyi az össz infóm róla...
Meg, h nincs ráírva, hogy HA, úgyhogy nekünk biztos nem írja föl egy darabig a dokink... :cry: Bezzeg a szőlő, az mehet :evil:

silka
silka

Sziasztok!!én is szeptember 4 én szültem az érdekelne hogy mitől hullhat ennyire a hajam????van vmi tippetek rá???mert már egyre rosszabb :? :? :? :?
domcsika

Hello csajok,
hogy mennyit tudtok írni, még el sem mentünk és már le vagyok maradva.

Köszi mindenkinek aki hiányol/ fog!

Az oltás megvolt, jól viselte, aludt már egyet, most evett és megint alszik a drágám. kapott egy fél kúpot vizes vattákat.
Már mosolyog is, akkor jól van!!!!

Száraz köhögés? hát meghallgatta, semmi, torka, semmi, valószínű csak az hogy már nem nálla szárítok és száraz a levegő
Volt egy anyuka akinek a 6 éves fiának vérzik az orra sűrün, azis a száraz levegőtől!!!

Most ennyi, mennem kell pakolni

Emese: tök jó a járóka,
Regi: jó a vonalzód!

bocsi nem jegyzeteltem.

KépKép
kaqk
Debrecen

emese: mennyiért tudtad venni a járókát,

KépKép
kaqk
Debrecen

EmeseTök jó a járóka! Biztos szeretni fogja Zsófika (legalábbis egy rövid ideig :lol: )

Kaqk Jó utat.

Silka Még reménykedek hátha lesz másik önkéntes :roll: .De ha nem....
Hát.... majdcsak megoldom valahogy. Csak egyszer kell megcsinálni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Domcsika A várandóság hónapjaiban nem hullik egyáltalán a haj. A szülés után meg bepótolja. Nem leszel kopasz ne aggódj :lol: :lol: Én levágattam a hajam rövidre és így most kevésbé hullik. Amúgy üdv közöttünk. Hol szültél? Fiad vagy lányod van?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na eldugulok. Indulunk a dokihoz.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk!
Teljesen hiányozni fogsz.
Jó utat.

Móni!
Hogy sikerült össze rakni a képet és a vonalzót?

És nekünk is postán van már a járóka.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese! Szuper a járóka! :D Nekünk nagyon bevált. Szeli rengeteget játszik benne, alvás pedig a kiságyban van.

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! A járóka ára:

[quote][ írta:size=75]Szállítással együtt 28.000 Ft, de Anyu szponzorál. :) [/size]

Kép

Kép
regcsiken14

[quote="l.móni"]S írta:l.móniziasztok!

Vonalzó elé úgy tudsz képet tenni, hogy a nőivonal oldal menüi közt van avatar kép feltöltési mód. Ott feltöltöd a képet és amikor a vonalzót szerkeszted akkor bejelölöd, hogy csatolja. Nekem is így van fent cica, csak én nagyobb képet raktam fel ezért teszi a vonalzó fölé :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka!
Hihi! :):):):):):):)

Én plusz oltásként egyedül csak a bárányhimlő ellenit adatom majd be, ha az ikrek betöltik az 1. életévüket.
(Ekkor kerül majd sor arra is, hogy Márk és Jázmin is megkapja ezt az oltit.)

(Dávid és Dominika megkapták a bárányhimlőt már régesrég...)

2008. októberében még elgondolkozom esetleg az influenza elleni védőoltáson az egész családnak - de ebben még nem vagyok biztos.

Vadvirág
Vendég

Jók ezek a nagyik, akik tudnak szponzorálni, nállunk is szerencsére ilyenek, de igyekszünknem kihasználni őket.alig tudjuk sokszor leállítani őket!
köszi regi, nem láttam.

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi!
Ez nekem már meg van,csak azt szerettem volnakérdezi,hogy
hogy sikerült mégis berakni elé és nem fölé.
Nekem is fölé teszi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Látom hasonlóam hozzám mindenki ujra fellelkesült vonalzó meg képfeltőltés ügyibe. :D
Tök szupik!!!

Regi! Egy ilyen icipici képen is kiszúrtad a körmöm! :D Ilyen jó szemeket. :lol:

Én is szeretnék járókát de most kaptunk szivacs puzzle-t. A kettő meg már nem fér el.
Emese a tietek nagyon klassz.

Ilyen a puzzlenk.Elküldtem a képet apának skype-on.Oda-vissza volt. :D
Kép Marcit megtámadja a pókember

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Hörcsög! Egy ENTER van a kép és a vonalzó között, azt ki kell törölni.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
Köszi sikerült.
Lehet,hogy írták csak én nem figyeltem.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

N.Timi!
Aranyos Marci

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Hú annyira el szarakodtam a vonalzóval, hogy felébred Robesz:(, így is gyorsolvasásban voltam, mennyit termeltetek tegnap óta, úristen:) aktív, lelekes csapat, örülök, hogy írtam nektek, és néhányatokkal személyesen is találkoztam, csak azt sajnálom, hogy nem írtam előbb:)

Mindenki hiányzik aki nem jön egy ideig:)

Era, nagyon szuperek a méretek.

Emese, a járóka, fullos:)

Vadvirág, hihetetlen élményeid vannak, ezek azok a dolgok amik örökre a tiéid. Jó érzés lehet, ennyi kis szépségnek az anyukája lenni. Tényleg akartam már kérdezni, te ennyi gyerköcre hová teregetsz :D

Fleur, Anyuddal remélem jól alakulnak a dolgok, milyen a kétgyeres lét:)

Szülésélmény, de jó felidézni, bár akkor nem így gondoltam, a 24 órás vajúdásom útán, a császár megváltás volt, de végül is Apa sokat lendített a dolgon, és egész jól alakult az a nap:)

Na rohanok, mert felkeltünk és éhesek vagyunk :D

Kép
Kép
nektarin

Hörcsög! Semmi gond! :D A lényeg, hogy sikerült!!! És jóóó lett! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Újból itt, jó, hogy emeletes házunk van :( , nem ébredt még fel, már 2 és 1/2 órája alszik, no délelőtt aktív volt :D

Ktimi, ez velem is eljátsza a kisfiam néha:)
lmóni, tudod te mit vállaltál, de nagyon szuper:)

kistesó, most olvastam az Anyák lapja januári számában, hogy mit érdemes enni az anyukáknak ha kisfiút, vagy kislányt szeretnének, no nem garancia semmire, de állítólag a spermiumok haladási sebességére hatással van az elfogyasztott étrend:)
Kb. két és fél hónap ilyen étkezés kell.
:) hát ki tudja, de lehet, hogy éremes majd kipróbálni, illetve valakinek már most.
peteérés, valaki kérdezte, hogy honnan lehet tudni, hát én figyeltem magam tavaly, mert 5 hónapig nem volt, ezért nem lettem terhes, ugye a meni után van 10-12 nappal kb. tehát a ciklus közepén és enyhe hasi görcsel, hőemelkedéssel, majd leesésel és áttetsző tojásfehérjés cuccal jár.

No mos megint hangok jönnek a kiságyból :D , a kutya meg elvitte az ajtó elől Apa papucsát :shock:

Kép
Kép
nektarin

Tényleg még egy k érdés, aztán már tényleg megyek,
Regi, te mindennap mész Szelivel sétálni, ebben a ködben nem mertem kivinni.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin! Igen, szinte minden nap megyünk sétálni. De most már csak 1 - másfél órát, mert lefagy a combom... Nálunk most nincs akkora köd, és olyan fél 11 körül szoktunk menni, általában addigra felszáll, ha reggel van is.
Jó a vonalzód Neked is!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Mindenkinek nagyon szuper az új vonalzója és avatarja!!!!
dettyk

Heni
Ránk nem vonatkozik a szabis kérdés. A kismamik halmozzák a szabikat. Legalábbis nekem egyértelműen ezt mondták. De ha mégsem, kötelesek kifizetni

Bongyi
én már az elsőnél sem viszem túlzásba, mivel állandóan a pulcsim nyalja, meg a plüss játékait, szerinted??????:lol:
hát remélem ki fog alakulni még most is lelkiismeret furdalásom van. Nem tudom észre vettem volna e. Ugye eddig egy oltásnál sem volt gond így teljes nyugalomban
voltam, h most sem lesz...:(

Vadvirág
Idézlek:Talán elég lenne egy "felelős" is ha felraknánk mondjuk egy blogra, vagy g-portálra, egyéb hasonló helyre, ahova bárki bármikor rá tud kattintani és így megnézheti van-e éppen aktuális gratulálni való...
ez tényleg jó ötlet :)

Szülés:
csajok nem már, szerintem normális, h egy pár dolog kiesik, ilyenkor némileg transzba esik az ember és befelé fordul, jó hogy nem emlékszik mindenre.
biztos mindenkinek van valami momentum, amit szeretne megváltoztatni. Nekem csak annyi, h alig csináltunk a kicsi manóról képet. Mondjuk mikor megszületett akkor erre nem is volt idő
olyan gyorsan kint lett és apa is inkább babócával volt elfoglalva, nem a fényképezőgéppel, ez jó is így szerintem :) meg azt is, h miután szopiztunk meg ilyenek még ott volt velünk, de felhívtam anyukámat. Annyira eufórikus
álapotban voltam, úgy éreztem meg kell osztanom vele. De legközelebb inkább a kismanóra koncentrálok, utána úgyis van egy kis idő, amíg egyedül vagyok.
Arra viszont nagyon emlékszem, h már születésekor is olyan nyugodt volt, csak csendesen kicsit kíváncsian hunyorogva kuksizott. Inkább csak köhécselt egy picit.
Utánna is csak nyekergett nem sírt :)

Dettyk
Jó a kép

Anitja
Miért hogy fürdették? Nem lehettél ott? Nekünk úgy volt, h én is ott voltam és olyan szeretetteljes volt vele a nővér annak ellenére, h szerintem már több 1000 babát fürdetett :)
jól esett.

Ja és a kevesebb tejhez és aki már nem ivott az igyon tejcsináló teát :) nekem bejött :) éjszaka Lillus olyan jóízűen nyammogva cuppogva lakmározott, h még az apja is felébredt rá :lol:

Szülinapi tali :) remek ötlet :)

Nyerkit
:shock: szegénykém

Nektarin
Na tudod ki akarja a spermák mozgását megváltoztatni vagy mi? :lol: én örülök, ha bejutnak elegendően ahova kell, kit érdekel, h fiú vagy lány :)
Köszi a kérdést. Lentebb írom

Két gyermekes lét lezárult, legalábbis mára :) nagyon jó viseltem az akaratos, parancsolgatós öcsimet :)
Tudjátok ez a ezt csináld, ezt ide tedd....stb. Egy párszor rendre lett utasítva..:) nem tűröm valami jól, ha egy négy éves parancsolgat nekem és az a minimum, hogy azt, h légy szíves elé teszi.
Na de bevállt, h határozott voltam. Egyszer közölte velem, h ő most ideges lett :lol: na mondom egy ilyen kis tökmag még csak ne idegeskedjen semmin ....
amúgy csak egyszer volt egy enyhe hiszti bepróbálkozás, de lekezeltem. Remélem, h a saját kettőmmel könnyebb lesz. Kicsit elgondolkoztam és azért még mindig bízom benne, h nevelés
kérdése is (Vadvirág példájából kiindulva :))

Anyukám:
Még mindig nem tudjuk pontosan mikor műtik, de nem a jövő héten, hanem azt követő héten. De úgy lesz, h egyszer csak felhívja a doki, h másnap jöjjenek.
Ma a műtétet megelőző vizsgálatok voltak: vérvétel, röntgen, altatós orvossal, dokival egyeztetés.....jó elhúzódott nekik. 8-3-ig
Úgyhogy visszafelé már nagyon sietve indultak. Csak pakoltak és menni kellett.
De jól van, lelkileg is kicsit kezd rendeződni.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Ma is voltunk babás jógán (már negyedik alkalom), Levi egész végig mosolygott, annyira tetszett neki. Jól megmaszíroztam, megtornáztattam, el is fáradt. Utána beszaladtunk a munkahelyemre. Hogyha van diákhitele valakinek itt a topikban, akkor javaslom, hogy töltse le a honlapjukról a kamattámogatásos nyomtatványt, mert amíg Tgyás, illetve Gyed, Gyesen van az anyuka, addig az évi 9,5%-kos kamatot az állam átvállalja helyettünk. (Ez nekem egy évre, kb. 100 ezer forint.) Így "csak" a tőkerészt kell visszafizetni.

Tegnap megrendeltem a borostyánláncot, ma már hozta a postás. Nagyon gyors volt! Ja, hogyha könyveket szerettek rendelni, a bookline-on most a héten rengeteg könyv legalább 20 %-kal olcsóbb.

Beindultam szépítkezés terén is: tegnap este eljutottam a kozmetikába (6 hetes volt Levi, amikor szülés után eljutottam), ma megyek fodrászhoz. (Legalább 4-5 hónapja nem voltam :) ) Jövő héten pedikür.. Kezdem nőiesnek érezni magam, lassan.

Szomszédoltunk tegnap, 36 hetes terhes az alattunk lakó lány, úgyhogy hamarosan Levinek lesz a közelben (tejeskávé színű) játszótársa. (Jópofa, a lány férje teljesen fekete bőrű, ő pedig fehér.)

KépKép
becka

Hello Lányok,

Fleur, Anitja császárral szült, ezért nem lehetett ott a fürdetésnél. Meg sajnos ezért nem rakják mellre a picit. Bár ezt igazán megoldhatnák valahogy :roll:

Lmóni, ha nagyon-nagyon nem boldogulsz, felajánlom a segítségem :wink:

Ma totál felment bennem a pumpa. Voltam gyógyszertárban, saját névre gyógyszert akartam kiváltani. Erre közli a nőci, h nem vagyok biztosítva. Én meg, hogy "de vagyok". Hát, pedig a rendszerben nem vagyok bent, úgyhogy ő most átad egy papírt: miszerint amennyiben nem rendezem a biztosítási jogviszonyomat, akkor az apeh hajtja be a követelést. Erre mondom neki, h ez elég érdekes, mert gyást is kapok. Mondtam neki, h talán nem friss az adatbázisuk. (még nyáron bepróbálkozott az OEP, h nem vagyok biztosítva, h ne kelljen táppénzt fizetniük, de akkor rohangáltam egy sort, aztán persze tisztázódott a dolog és mindent kifizettek) A nőci viszont váltig állította, h percre pontosan frissítik és járjak utána a dolognak, mielőtt felkeres az apeh. Azért ez marha jó! :twisted: Miért nekem kell egyfolytában bizonygatnom, hogy igazam van, és ők nem képesek a debil rendszerüket összehangolni???? Remélem holnapra lehiggadok, mert nem akarom az első ügyintézőt melegebb éghajlatra küldeni.

Szóval csajok, nagyon szigorúan veszik a rendszert és már egy fosos receptnél is csekkolják az embert... ...azért ezt jó, ha tudjuk!

silka
silka

Nektarin,
mi a gond a köddel?

silka
silka

Sziasztok!

Fleur: szerintem itt mindannyian nagyon drukkolunk Édesanyádnak! :D Küldjük Neki a gyógypuszikat! Sok sikert, Lillanagyi!!!! +++++++++ :wink:

Nyerkit: hozzátápi: mi nagyon szép lassan haladunk csak. A "Szülők könyvéből" bemásolt cucc szerint (köszi még egyszer!) 6 hós korra kiemrülnek a felhalmozott vastartalékok, és annak a pótlására is kell. Én ezt nem is tudtam. :roll:

Viranka: múltkor kérdezted, hogy van Máténagyi (Anyukám). Köszöni, jól. Sokat dolgozik délután mostanság, és nem szereti, hogy estig bent kell lennie. :( De majd biztos kipiheni, kiöcsémezi és kiunokázza. És a gépüket is újra kellett telepíteni, így 7végén lemaradt belőlünk... :(

Becka: köszi ezt a diákhiteles infót, le fogom tölteni. Engem érint, a PhD-m utsó 3 félévére vettem fel (mikor megtudtuk, h jön Máté), és nagyon jó lenne egy kis kamatmentesség! :)

Emese: tuti a járóka! 8) Tudod, milyen jó móka lesz abból kidobálni a játékokat? És Anya dobd vissza? Hihi! :lol: :lol:

Megyek, előkészítem a fürdést, mire Manócska felébred! Úgy szeretek fürdetni! :oops: :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Silka, Anitja
Tudom, h Anita császárral szült, szerintem nem is a császár utáni fürdetést nehezményezte, hanem a kórházban töltött idő alattit. Szülés után én sem láttam Lillát fürdeni, oda csak apa ment. :)

Silka
OEP lista :evil:

Kiskolbi
Az a vicces, h igazából nem is az édesanyám, de én úgy kezelem mintha az lenne :) nagyon szeretem :)

Átadom neki mindenki jókívánságait :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Látom már nem kell segítség a vonalzókhoz :lol:

Silka Köszönöm a felajánlást :lol: Lehet, hogy majd élek vele :wink:

LÁNYOK LÉGYSZÍVES KÜLDJÉTEK EL PRIVIN A NÉV ÉS SZÜLETÉSNAPOKAT!SAJÁTOT ÉS GYERMEKET EGYARÁNT!

Megjártuk a dokit.Grétikém megmondta a magáét a doktornéninek azért mert Ő meg merte szúrni. Ő is csak lesett aztán körbepuszilta, hogy milyen édes :lol: :lol: :lol: Megkaptuk az igazolást is, hogy mehetünk úszni. Tényleg Regi azt ne felejts te is kérni majd a dokitól. Ééééés 6700 gramm és 66,5 cm :lol: :lol: :lol: Megdicsérték, hogy milyen csinos :lol: :lol: én meg dagadtam a büszkeségtől :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka OEP lista :twisted: Szegénykém most telefonálgathatsz meg járkálhatsz utána, hogy minden rendben legyen. Velem ezt szülés előtt egy hónappal játszották el :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Becka! Nem csak a kamatot nem kell fizetni tgyes, gyed, gyes idejére, hanem a tőkét sem (célzott kamattámogatás és törlesztési kötelezettség szüneteltetése).

Kép

Kép
regcsiken14

mármint a DIÁKHITELnél!!! :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Basszus, de hülye vagyok! Ha nem mondod, elfelejtem. Holnap délelőtt elszaladunk az igazolásért az úszáshoz... :? :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Diákhitel: visszatérve. Én elküldtem mindkét nyomtatványt, és még szeptember vége felé (vagy október elején :roll: ), és a napokban (!) küldték vissza, hogy elfogadták a kérelmet a kamat és a tőketörlesztés mentességére a tgys idejére, tehát a gyed-nél majd újra kell küldeni a papírokat... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok, annyit írtatok, hogy sajnos nem tudok érdemben reagálni. Így csak arra, ami eszembe jut:

Dettyk: tényleg nagyon jó az a kép, a lányod tiszta anyukája!!! ;-)

Gremese, ez a fejvédős járóka valami szupi (nekünk is 6 szögltű van), nem tudod, lehet náluk csak fejvédőt is venni? Elkélne...

Pulmonológia: Ádi csomójával -- halleluja -- nem kell semmit csinálni, csak figyeljük, kontroll havonta. Kicsit megkönnyebbültem (teljesen persze nem).

Puszi holnapig!

Kép
Kép
irina

Móni hát nagyon rendes tőled, hogy megcsinálod

KépKép
KépKép
fleur

Lmóni,

én is rohangáltam már emiatt augusztusban. És akkor elintéztem. Aztán most kiderült, h vmi még sem ok. Csak arra lennék kíváncsi, ha most megint elintézem, akkor júniusban megint kitalálják, h nem vagyok biztosítva? 4-5 havonta beiktatnak az uncsi életembe egy kis OEP-es programot?

silka
silka

Fleur és Irina minden rendben lesz!

Nekem a szülésnél mi maradt meg,hát Bencénél csak annyi,hogy a párom ezerrel törölgette a számat.Mikor kibújt fel sem fogtam,mint Te Emese.Hírtelen,mintha rám dopták volna,de ezt csak azért gondoltam éreztem úgy,mert elvoltam én is kábulva.Hírtelen rajtam ordított egy kis vékony törpe :lol: ,azt tudom megfogtam a kis testét,megsimiztem ,aztán elvitték. Tiszta kába voltam.Dominiknál jobban átéltem és megéltem.Még azt is éreztem,minden tolásnál,hogy kábé ő hol tart mennyi bújt ki és milyen nagy baba,Benihez képest (Beni 2,5kg volt Domi meg 3,5kg).Mikor kibújt,emlékszem,hogy elvoltak ámúlva a nyakán levő köldökzsinortól,meg a zsinoron lveő csomotol.Éppen csak szuszani akartam?és mondják?hogy nézen anyuka igazi csomo van a zsinoron és nem huzodott meg milyen szerencse ez nagyon ritka és veszélyes stb.. Én meg feltápászkodtam és megnéztem valamit :lol: cska,hogy megnyugodjanak.apa is kivolt meg én is a csomo miatt,ők meg csodájára jártak.elvágták a zsinort vagyis apa elvágta és felrakták a pocakomra megsimiztem utánna meg elvitték.
Szerintem Emese a másodiknál már sokkal,de sokkal ügyesebb az anyuka,tudja mire számítson és mire figylejen sokkal jobban megéli. :) Ugyhogy ne aggódj.. :)

Bongyi:nekem is van mosogatóasszonyom :lol: :lol: meg szárítógépem,így tényleg elkellene egy vasalónő is,mert így a szobában a tiszta ruhál sorakoznak vasalásra várva.Akkor azok se lennének,mi meg uriasszonyok lennénk.. :lol: :lol: :lol:
varga tünde

Na, persze! Aztán belelóg a bilibe a kezetek! :lol: :lol: :lol:

Irina! Jaj, de jóóóó! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mammcik!
Csak gyorsan:
Kiskolbi! én rá tudom kötni a telefonomat a laptopomra, küld el, megpróbálom feltölteni :lol:

Fleur! A kórházban futószalag szerűen fürdették a Babákat :( be a csap alá, aztán agyondörgölés törülközővel... borzalmas volt látni :cry:

Emese! szupi a járóka! micsoda bejárata van :shock: :lol:

Oltás: csak a kötelezőt, az is elég...

Becka! kérünk ám fotót nőiességedről :lol: :wink:

puszi, jó éjt!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Fleur!
:):)

Nektarin!
Három óriás toronyszárítónk van - egyelőre... :):)

És talán mondanom sem kell, hogy folyamatosan tele van mindegyik - olyan még sosem volt hogy valamelyik üresen állt volna. :):)

Vadvirág
Vendég

L.Móni!
Elküldtem a szülinapokat és névnapokat.

Azt hiszem velünk lesz a legtöbb dolgod... :):)

Húúúúúúúúúúha, így belegondolva ha majd mindenki átküldi Neked, jó nagy munka lesz vele - de biztosan izgalmas lesz majd egyben látni. :):)

Puszi, Vadvirág
Vendég

Silka! OEP :evil:

A köddel az a gond, hogy "szigetel". Pl. szigeteli a szmogot is, ami ezáltal nem tud felszállni, eloszlani. Plusz még jó nedves időt is csinál. Ezért nem jó ködben sétálni, mert "beszorul a trutyi".

Irina! Szuper hír Ádiról!!!! Nézz szét a www.e-bababolt.hu oldalon. Igaz, én teszveszen vettem, de ők hirdették meg. Ha nem látsz csak fejvédőt, szerintem írj nekik.

Én nem a fürdetésnél sírtam a kórházban, azt ugyanis nem láttam, hanem a vérvételnél. Zsófit betoltam, és láttam, hogy egy babának veszik le a vérét.
Úgy képzeljétek el, hogy jobb kézzel fogták a kézfejét a babának, és bal kézzel szinte tunkolták ki és be a tűt. Ki-be huzigatták, miközben szorították az öklét a babának, ő meg ordított.
Na én így hagytam ott Zsófit. Sírva siettem végig a folyosón a szobámba. Mikor visszahozták nekem, megdícsérték, hogy meg sem nyikkant, végig aludta a vérvételt. Szerencsére. Ekkor megkönnyebbültem!

Kiskolbi! Rólam van egy fotósorozat, ahogy pici koromban mindent hajigálok ki a járókából, mert az olyan vicces!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vadvirág! 3 teli toronyszárító? :shock: Nálunk egyelőre kétnaponta (ritkán naponta) telik meg egy kihajthatós szárító. És itt még csak egy baba van.... :shock: :lol:

Jó időben majd nem lesz gon, a teraszon elfér a sok szárító. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese,
köszi a "ködösítést". :D Akkor ködben majd nem tolom ki. Eddig még megúsztuk.

Lányok, help! Már meglévő nőivonalas vonalzó elé hogyan lehet képet berakni? Sikerült feltöltenem a képet, de nem tudom hogy lehet berakni. Nem találom a csatolás gombot a karbantartásnál. Vagy előről kell kezdenem a vonalzókészítést?

Megyek, előkészülök a fürcsihez.

silka
silka

Silka! Igen, a vonalzót ha előlről kezded, alul lesz a kép, és be tudod jelölni, hogy csatolja! Várjuk a Lizi képet!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?