A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nálunk nincs délutáni nagy alvás. :( Minden szopi után fél óra. Este meg ugy 11 órát alszik.
Múltkor a Rotarix tetőzésénél volt, hogy du. 2 órát aludt. Na, akkor főzni is tudtam. :D

Most írok, mint atom. :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vadvirág: én is írtam privit!

Gremese: Legjobb védekezés a támadás!!! Ugyanis én még nem írtam más topikba...! De viccet félretéve jól tetted, hogy szóltál!!!

A babanetes avatarhoz töltök fel képet, vagy hova??? Dinka vagyok!

Kép
Kép
timi26

Ja, és a király, hogy arra jöttünk haza Csücsöriborsóval, hogy Apa gázszagban dolgozik. :shock: Észre sem vette.....
Na, én kikapcsoltam az ezer éves konvektort. (Ha elborul az agyam, akkor szoktam likvidálni, és ez most sem történt máshogy).
Holnap reggel jön a gázos, és kicseréli egy újra. :?

Először hívtam egy szerelőt - én balga meg benyögtem már az elején, hogy a II. kerületből hívom, holott tudom, hogy ezt nem szabad -, no erre mond nekem egy összeget: 135.000 Ft + ÁFA!!!! :shock: , amiből 70e a konvektor. :shock: (És a maradék 65e a munkadíj). :shock:
Na köszi! :evil:

Hívok egy másikat, de most nem említem, honnan beszélek.
Érdekes módon:
56e a készülék, 20e a munkadíj. Max 80e-ből megvan.....

Ennyit számít, hogy megmondom vagy nem, hogy melyik kerületből telefonálok. :evil:
És persze a fenti két árajánlat tök ugyanazt a konvektort, és munkálatot fedi...

Kép
Kép
Kép
gremese

Egyébként néha én is szoktam átnézegetni más topikokba okosodás céljából!
A decemberieket pl.végig figyeltem, hogy kinek hozza a Jézuska a babáját, és képzeljétek Szenteste 3 baba is született!!!

Kép
Kép
timi26

Hali: ausztriába megyünk, hókorcsolyázni, szánkózni...... ma este 10 kor indulunk. sokan megyünk (16)együtt. jönnek az apa és az én szüleim is. lesznek nagyik! :-))

Emese: örülök hogy végre pozitív élményed volt a postán.

Fura ahogy a pasik megnéznek, így pici babával ( pocakosan is megnéztek. Miért??? :-)

Auldtunk 1-1,5 órát, de még próbálunk picit amikor Emma is alszik. Biztos az oltás miatt, de tegnap meg ma is 2 órákat alszik evés után. mint újszültött ként. az oltás miatt?

Milyen jó, nincs dolgom itthon, többet tudok írni. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi26! Nem, a nőivonalason töltessz fel avatart.
Vájjá... Belépsz, rákattintassz a "vonalzó"-ra, majd az alsó sorban találod az avatar feltöltési lehetőséget.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: ha nem lenne sürgős még olcsóbban megoldanám neked! Pedig én tudom honnan írsz!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! De aranyos vagy! Csak sajna sürgős lenne, mert ez egy ógörög időkből származó konvektor, aminek már nem vállalják a javítását.
Így is majd éjjelre be kell hozni a hőlégfúvót.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Igen, az oltás miatt ilyen aluszékony! Zsófi is 2-3 órákat alszik oltás után, a 20-30 perc helyett.

Ma vettem HIPP őszilevet. Itthon láttam, hogy írja, cukker is van benne. Azt már nem tudom, hogy gyümicukor, csak külön feltüntették, vagy rendes cukor. Mindegy, adtam neki 3-4 kanálkával, ez volt a 2. íz.
Még kurjongatott is közben :lol: Meg két kézzel megmarkolta a kanalat. Olyan cuki volt.
:D
Ezeket adhatom neki? Mert én nem akarok cukrozott, meg sózott dolgokat adni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Pocakosan (pláne nyáron) kivirul az ember! Ez egy csodálatos állapot, és az kiül az ember arcára. Egyszer - mikor mentem vizitornára -, hátulról rámdudáltak, miközben mentem az usziba. Hátulról nem látszott a pocakom. :lol:

Babával meg.... Nem is tudom... Akkor meg büszkén feszít az ember - már ha éppen nem lestrapált a kismam és úgy indul neki a sétának.

Az anyaság megszépít! :wink:

Zsófi felébredt, egyelőre még itt hetel mellettem, húzom az időt, mert f5-kor kell ennie. Nemsokára elhúzok pelenkázni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Ennek a dinamikus felületnek a letöltése nem nagyon megoldható. Mysql táblázat, szerveroldali irányítás.... Oldalanként meg lehet találni a kódban azt a részt, ami az oldalhoz tartozik, és azt oldalanként kimásolni, vagy sima kontrollC kontrollV-vel word-be kiaplikálni.
De Apa azt mondja, egyhamar nem törlik ki ezeket a topikokat, sokáig meg szokták őrizni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na mi van? Miért nem írtok??????? :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Lassan mi is kezdjük majd az ízeket próbálgatni. Én sem szeretnék cukros meg sós dolgokat admi neki. Nem tudom milyen cukor leht benne. De általában ha gyümi cukor akkor ráírják, ha sima akkor csak azt hogy cukor. Legalábbis a felnött kajákon. Nem???

KépKép
kaqk
Debrecen

Hosszú az aláírás!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Vagyok én is ám, csak kicsit ki...
Lilla babám elromott. :shock:
Eddig:
kaja este 10, alvás, kaja reggel 6körül és alvás fél10-10ig.

Tegnap és ma:
kaja fél10 után, alvás, 3tól nyüszi, cumi, nyüszi...
ez ment tegnap fél7ig, ma negyed7ig és végleg felkelt!!!
Mitől lehet ez????? :shock: :shock:

Én meg belázasodtam, csak tudnám, h mitől.. Amugy semmi baom, csak szétmegy a fejem...

Köszönjük a köszöntéseket. :)

Kaqk:
jó utat! Érezzétek nagyon jól Magatokat. :)

Sinlac:
mi azt ettük Marcival, nagyon szerette.
Én nagyon ellene vagyok a tejpépeknek, így csak ez jöhetett szóba. Most is ír a doki 4 hós korban.
Ez igazából nem tápszer, hanem pép.
Teljesen allergiamentes.
Rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú, tehéntej-, szójafehérje- és laktózmentes pép, mely táplálékfehérje-allergiában, illetve laktózintoleranciában, malabsorptióban szenvedő 4 hónapos kor feletti csecsemők, gyermekek és felnőttek kiegészítő táplálkozására alkalmas.
Csak vényre lehet venni.
Lilla rengeteget bukik, így ettől várom most a csodát. :)
Van hozzá nagyon sok reeptem, így ha majd valaki kap akkor megírom. :)

Irina:
én nem ismerem azt a kúpot.

Kép
Kép
h@jni

Timi26! Szerintem Bongyi tudna neked segíteni vonalzó ügyben.

Nekem most mennem kell pelenkázni, meg szoptatni.

De ne! Ne sírjatok utánam, ó... na pánikoljatok! Visszatérek! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló megint!

Hát a mai napunk nem indult valami rosszul, de most nem valami fényes. :? Kb 2 hete könyörgök Máténak (néha csatározunk is), hogy egyen má!!!! Nem tudom, hova tűnt a nagy étvágya, de szerintem tök keveset eszik. Úgy érzem, most tejci sincs annyi, mégis a tápiból is kevesbbet pakol be. :roll: Homorít, megfeszíti magát és ki akar ugrani az ölemből. Nem értem. :shock: Az aggaszt, hogy tök lapos a kutacsa. Pedig itatom is, de sokszor az se kell Neki. Máténagyi szerint ne parázzak, Neki vót 2 kisétkű gyereke, és saját magamról tudhatnám, hogy minél inkább erőltetik, hogy egyek, annál kevésbé fogok. Mindemellett persze pörög a Gyerkőc, mint a Duracell-nyuszi... :shock:

Eszembe jutott a másik kérdés: ha a Bébi elkezd sűrűbb, nagyobbaknak való tápi enni, akkor mennyiségileg abból kevesebbet fogyaszt? (Pl. ha Startból evett pl. 140-et, akkor 2-esből mondjuk 120-at?- hasamra ütöttem). Csak hogy ne lepődjek meg, ha így lesz.

Anitja: mint látod, végül "forgattam egy új filmet", ami kisebb, és így el tudtam küldeni. :) Amúgy feltölteném youtube-ra, de előbb ahhoz is rá kellene varázsolnom a laptopra! :( Nagyon köszönöm amúgy, hogy segítesz, ha nagy leszek, meghálálom. :wink:

Védőnő: annyira irigyellek Titeket, h jó védőnőtök van. A mienk felénk se néz. Persze nem ez a baj, hanem hogy ha netalántán lenne kérdésem, fe se tudom hívni, mert nincs mobilja (ilyen foglalkozás mellett hogy engedheti meg magának?! :evil: ), a védőben meg alig van bent, így ott is üzenetet lehet neki hagyni. :shock: :!: Remek! :?

Emese: "ez a való világ". (konvektor) :evil:

Detti
KépKép
kiskolbi

Csak 1 csemetével fogadja el a képet! :(

Kép
Kép
timi26

Gremese: azt mondják a szakirodalmak :wink: ,hogy fel kell vizezni,ne legyen intenzív az íze. Meg a cukor blabla,úgyis tudod.. :) De amit a másik könyvben olvastam,huu ha gondolod bemásolom,ott nem ajánlják ezeket az italokat. DE EZT IS AZ ANYUKA DÖNTSE EL.. :D :lol: Ad vagy nem ad.. :lol: :lol: Szóval,ahogy gondolod. :)
Én meg adtam ízelítőnek egy kis tejpépet,de. na több se kellett du. nem akart szopizni a kanalat díjazta inkább. :) Adtam neki,kicsit 1-2 kanállal és utánna szopizott. Hát ez van,bejön nekik az ujdonság.. :) :lol:
varga tünde

Na akkor nekem nem lesz fényképes vonalzóm!!!

Kép
Kép
timi26

Hajni: Sinlac? az mire, tápszer vagy szopcsi mellett kiegészítésnek és azt turbózni különféle gyümikkel, zöldséggel....., vagy tápszer, szopcsi helyett???? amúgy tetszett a leírása.

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina
Szerintem semmi baj azzal, ha cicin alszik el. Én sem tudnék vele mit kezdeni, ha Lilla ott aludna el (és nálunk is előfordul), próbálom minél óvatosabban letenni, h ne ébredjen fel.
A hajnali szopikról már nem is beszélve :) abba mindketten belealszunk.
Amúgy megértelek, mert nekem ugyanilyen dilemmám a játszócumi, afelett is olyan gyorsan pálcát törnek és én már annyit agyaltam rajta...mondjuk Lilla csak elalváshoz kapja meg és ha nagyon nagyon
behergeli magát és egyértelműen fáradt, de látod máris magyarázkodom mert lelkiismereti problémát okoz. Szerintem valamelyest tojni kell a lapokra és azt csinálni, ami nekünk jó.
Szopi: Na lááátod :) szerintem is ez teljesen természetes

Irina, Kiskolbi
Nekünk is sikerült már összeböfögni egy-két ilyen csörgős plüss izét, én kézzel mosom ki. persze a zongora esete nehezebb, abban elektromos cuccok is vannak :?

Irina
Nekünk Noraminophenazoni és ebből is csak felet adtam a múltkor. Ez csecsemőtől 2 éves korig

Nektarin
Így négy hónaposan ez olyan szociális ébredés féle :) leellenőrzi, hogy mindenki megvan e. Anya-apa ilyesmi. A barátnékom figyelmeztetett erre már jó korán, neki is ezt csinálta a lánya

Altatás: na nálunk pont ugyanúgy van, mint Kaqk nál :) sőt ma még nagyobb üvöltés volt, mikor a nyüszire kivettem a kiságyból.

dettyk
pont így gondolom én is
újból 7x? :) mi még mindig :) Lilla szeret szopizni, ez kétségtelen :)

bongyi
:evil:

Timi26
:lol: ezek szerint mindenkinek fontosabb írogatni, mint a házi munka :lol:

Emese
hát jellemző :evil:

Ma Lillus tök rendi csaj volt, de ma meg én lettem rosszul. Csajok olyan szédülés jött rám, h felállni nem bírtam..:( tiszta szerencse, h apa itthon volt. fél 1kor kezdődött és mostanra lettem jobban.....remélem nem lesz többet. Végül egy kis evés segített, de nehéz úgy enni bármit is, h közben tiszta hányingered van.

KépKép
KépKép
fleur

húú én is közeledek az 500-hoz, bár ha hozzá lenne adva a korábbi regisztrációm is :)na úgy kíváncsi lennék mennyi lenne :)

Nekem is képet kellene már cserélni a vonalzón, talán avatar képet is. :)

KépKép
KépKép
fleur

Megéreztem a hívó szót, itt vagyok, küldök privit Timi! :D

KépKépKép
bongyi

Fleur, egy hülye kérdés jutott eszembe: eszel és alszol rendesen? (kismamától ilyet kérdezni....)

KépKépKép
bongyi

Hello Lányok,

Irina, szerintem egyenlőre ne aggódj az ölben alvás miatt. (és főleg ne keltsd föl Ádit szopi után :lol: ) Az a baj, h egy csomó könyv meg cikk azt sugallja, h a baba tanuljon meg egyedül elaludni. Hát persze! Leginkább már 1 hetes korában. Biztos van ilyen is. (pl. szomszédunk kisbabája pár hetes korától) Ha a Te babád meg nem ilyen, akkor rögtön lelkiismeret furdalásod van, h vmit rosszul csinálsz. Én is szétaggódtam magam emiatt és elhatároztam, h ha törik ha szakad megtanítom a 4 hetes Lizit egyedül elaludni. 1x még egy 2 órás próbálkozásom is volt. Természetesen végigüvöltötte és nem sikerült a dolog. Még a mai napig is soxor csak ölben tud elaludni. Próbát teszek, de ha nem megy egyedül, akkor úgysem tudok mit tenni. Egyébként a rokonságban körbekérdeztem, minden pár éve szült rokonom azt mesélte, h ölben altatott. Aztán olyan 8-10 hónapos korukban szépen megtanultak maguktól elaludni a babák.

Kaqk, irigylésre méltó Emmácska elalvási szokása Jó utat Nektek!

Kiskolbi: én is mindent bevágok a mosógépbe. Egyedül azt nem mertem (hordozóra való játék), amit, ha megnyomok, zenél. Azért az talán nem viselné olyan jól a mosást. :lol: Abból fogja Lizz idővel gyűjteni a kötelező koszt. (Egyenlőre el sem éri)

Anitja, mi ezt mostanában fürcsi közben játsszuk el rendszeresen. Egyik pillanatban játék ezerrel, a másikban meg üvöltés vörös testtel…Jók az új képeid!

Timi26, vagy 1 óráig molyoltam a játékboltban. Végül egy mágnestáblán (tartozék) v akár a hűtőn is összerakható fogaskerékrendszert vettem. Forgatható egy csomó alkatrésszel. Vmi készségfejlesztő díjat is kapott a termék. Segít megérteni a fogaskerekek mozgását. Hát jobban nem tudom leírni. A nővérének (7 éves) meg egy tömböt, amiből ki kell régészkedni a dínócsontokat kis eszközökkel, aztán össze kell rakni a dínót, ami világít a sötétben. Uncsitesóm hívott januárban, h teli találat mind2 játék és egymás kezéből szedik ki a csajszik :wink:

silka :lol:
silka

Emese!Igen, értem én, hogy hosszába, csak nem fogja fel a kis agyam, hogy az annyival kisebb átmérőt jelentene....

KépKépKép
bongyi

Jaj, még 1 vicceset! :lol:

Ma voltunk nagybevásárolni az arénási tecóban 3-an. Mivel apa utálja cipelni a hordozót (kocsira nem passzol) ölben cipelte Lizót. (meg így persze mindenki odagügyög v szól nekik :lol: )
Én állok a húsos pultnál a kocsival és várok. Azon kaptam magam, h oda-vissza tologatom a bevásárlókocsit :shock: Nehogy felébredjenek a termékek, míg állok :lol: Ez már gyesbetegség??? :lol:

silka
silka

Sziasztok!

Kaqk!
Jó utat,érezzétek magatok jól és kicsit pihizetek is :)

Irina!
Miért kell glicerines kúp? különben gőzőm sincs mennyit szabad beadni belőle.nekünk azt hiszem germicid C van itthon.
Ha Ádinak aza jó h. cicin alszik el akkor ne tegyél ellene semmit :) Míra is ezt csinálta,sokszor volt míg pici volt h. kb. másfél órát cicin lógot(közben komfort cicizés volt nem evett) ha letettem gyprsan felkelt és kb. 1/2 -1 óra múlva kezdődött előlről :)
Szerintem nem tudod lementeni a topikot egy az egyben :( de kérdezd meg Apát Ő biztos tud választ rá :)

Fleur!
T.Attila volt az osztálytársam :) Öcséd beszólása aranyos :) Hogy ne vigasztaljalak Lilla is ilyen lesz 3-4 évesen :) Míra annyíira édi mikor kérdezek tőle h. hova tegyem pl. a pulcsiját rámutat vhova és aza válasza tedd csak nyugodtan oda le :) az eszem eldobom olyankor :)

Emese!
Szörnyű h. azt hiszik aki a 2. ker-ben lakik csak milliomos lehet :evil: Még jó h. írtad a zsófi játékkütyüjét ami csörög :) én is kipróbáltam egy szerintem semmit sem csináló lógokát és az is csipog :) s a párod eszembe jutott múltkor mikor Macsópapákat olvastam :)

Hajni!
Lehet h. jön Lilla foga ? elhiszem h. zombi vagy :(

Tegnapelőtt Míra megtáncoltatta Bálintot :shock: egy levelet kerestem,Míra odafeküdt Bálint mellé a játékállvány alá.Következő pillanatban meg azt látom h. fogja a kistesót a hóna alatt és kurjongat meg forog vele :shock: szívem majd kiugrott a helyéről.Bálint meg csak nézte,Mírát egy szava sem volt.De mikor elvettem Mírától úgy elkezdett üvölteni :)

S pár Míra aranyköpés :)
Nagyapja ment rakni a tűzre s lányom megkérdezi Tőle:
Papa mész a vakondokhoz vendégségbe?(előtte pár nappal nézte a legkisebb Ugrifülest és Sünnel meglátogatták a vakondot)
Rángatta bébihordót persze Bálintnak nem tetszett.Apja rászólt,semmit nem ért ,Bálint ki,Míra fenekére pár legyintés,Míra elrohan húgomhoz,ezzel a szöveggel ébreszti:
Eszter kelj fel,most szükséged van most Rám,ne aludj, a szüleim megvertek kelj fel :)
S a legújabb foglalkozás amit csinálni akar:csatornatisztítólány szeretne lenni :shock: ki akarja tisztítani a csatornát,mert büdős :) :oops:
no megjött apjuk engedem ide :)
szép estét :)

KépKép
viranka

Silka! :lol: :lol: :lol:
Én jobbra-balra dölöngélni szoktam akkor is, ha Szeli nincs a kezemben... :shock: :lol: [/b]

Kép

Kép
regcsiken14

Az a durva, hogy én szülés után felhasználó nevet változtattam... Nézzétek a Hsz-ek számát! :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! :lol: :lol: :lol: én ringatózni szoktam ha kell ha nem :lol: egyébként a talin is a konyhába beszélgettünk és azt vettem észre, hogy mindannyian ringatózunk :lol:

Kiskolbi! Elküldtem a gmailre, de még nem látom, hogy megérkezett volna. Viszont megnéztem :shock: :shock: :shock: hát le vagyok nyűgőzve! Döbbenet! Ez a kis Máté tényleg hintázik :lol: Naggggyon ügyes, lassan mászik :lol:

pussz[/b]

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mostmár fent a kis Máté gmailen!!! Lehet csodálni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Nem tudom megnézni Mátét :cry: :cry: :cry: :cry:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Silka: akkor nagyon ügyesen vásároltál!
Az új ülcsink nekünk sem kompatibilis a bev.kocsikkal, én bele szoktam tenni. ( A hely kisebb benne, de legalább 2x is meggondolom mit veszek!)

Viranka: elképzeltem megem előtt ahogy Míra hóna alatt ott figyel Bálint... :lol: Hogy bírta el egyáltalán???

Bongyi: millió köszönet a vonalzókért!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Én sem tuom megnézni.... :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Kész vagyok! Apának is felolvastam az aranyköpéseket. Szétröhögtük magunkat! :lol: :lol: :lol:
IMÁDOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Silka, Regi, Anitja! :lol: A dinka kismamik.... :lol: De ez így jó!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mátét én sem tudom megnézni, viszont Panka haláli kiscsaj!!! Azzal a punk frizuval!!!

Kép
Kép
timi26

Gremese, köszi a technikai tanácsot!!!

Kiskolbi: kutacstémához, mert én is mindig ezen paráztam: a dokink szerint a pisis pelenkákat kell nézni, ha az van elég, fütyülni kell a kutacsra. Igaza lehet, mert volt olyan nap, hogy Ádi agyonszopizta magát (mondjuk 8-szor evett), mégis (!) lapos volt a kutacsa.

Ó, nálunk is műsor van, kb. 4 napja Ádi felébred este 10.30/11 körül, aztán műsor, kivéve ha cicizünk vagy a sírásba belefárad (persze nem "hagyjuk" sírni, ringatjuk stb.). És hogy mennyire nem a kajáról van szó (hiszen előtte 9-kor evett!), mutatja, hogy egy ilyen alkalommal nem szopiztattam meg, és reggel 7-ig aludt utána. Szóval aligha volt éhes vagy szomjas.
Aztán ezek a maratoni fentlétek. Tegnap még oké, mert bealudt egy nagyobbat véletlenül, de ma 2x 30 perc után gyakorlatilag 4-5 órája nem akar egy picit sem aludni.
Ádira aztán igaz, hogy panta rei (minden változik), nála aztán semmi sem állandó, az fix. Csak az, hogy jó fej és édes. ;-)

Kép
Kép
irina

Ja, és Gremese, jó csajoknak (Te) terhesen, anyukaként is beszólnak, megnézik. Tessék tudomásul venni! :lol:

Kép
Kép
irina

Nagyon szuper minden vonalzó.

Annyira fáradt vagyok,hogy már azt se tudom ,hogy mit akartam írni.

azt tudom,hogy Virankának!
Édes Míra és ezek a beszólások csúcs! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja Ildike is elalszik cicivel ,cumival és minden nélkül mikor hogy.

Ma meg kaptuk a járókát nagyon jó.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja! Én Pankát se tudtam a múltkor megnézni :( , de újra megpróbálom.

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi :lol: :lol: :lol: Naggggyon cuki Máté :lol: :lol: :lol:

LÁNYOK CSAK ENNYIEN AKARTOK BEKERÜLNI A TÁBLÁBA? EDDIG 14-EN KÜLDTÉTEK EL A DÁTUMOKAT. MÉG VALAKI ESETLEG?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja és ne haragudjatok, de nincs most időm végigolvasni alaposan az előző oldalakat: mit kell elküldenünk VADVIRÁGNAK? Köszi előre is a választ!

Kép
Kép
irina

Illetve L. MÓNINAK?

Kép
Kép
irina

Eszembe jutott még valami ezt a linket akartam

www.nestle.hu

én kaptam tőlük egy kis könyvecse szerűt és vannak benne érdekes dolgok pl ebben azt írják,hogy egy 4 hós babaának még 6-7 evés javasolt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni!

Küldjem az egész családét? :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Silka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Még a könnyem is kicsordult, én is jártam már így bevásárlókocsival :lol: .

Irina, ugyanazt a kúpot kaptuk :? . Csak tudja a gyógyszerész...
Egyébként én a kúpot be szoktam kicsit popsikrémezni, hogy jobban csússzon szegénykémnek :cry: .

A Germicid C lázcsillapítós, nekünk a glicerinest a kaki elősegítésére javasolta a doki.

Terhesen egyszer egy építkezésnél utánam kiabált egy kőműves "bácsi", hogy "de kár, hogy nem én csináltam"! :shock: :evil: Azta perverz mindenit :twisted: :twisted: :lol: .

Irina L.Móninak küldd el az ünnepeiteket (szülinapotokat és névnapotokat).
dettyk

Irina! :shock:

LMóninak priviben a Te és a Baba név- és szülinapi dátumát kell elküldeni, hogy fel tudjuk egymást köszönteni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Antija, ezer millió köszi. :wink: SAjnos én se tudom megnézni. :(
Bocsi, most nem tudok jönni, Apa most ért haza. :oops: Este még próbálok! :wink: Pussz!

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?