Sziasztok!
Kaqk!
Jó utat,érezzétek magatok jól és kicsit pihizetek is
Irina!
Miért kell glicerines kúp? különben gőzőm sincs mennyit szabad beadni belőle.nekünk azt hiszem germicid C van itthon.
Ha Ádinak aza jó h. cicin alszik el akkor ne tegyél ellene semmit

Míra is ezt csinálta,sokszor volt míg pici volt h. kb. másfél órát cicin lógot(közben komfort cicizés volt nem evett) ha letettem gyprsan felkelt és kb. 1/2 -1 óra múlva kezdődött előlről
Szerintem nem tudod lementeni a topikot egy az egyben

de kérdezd meg Apát Ő biztos tud választ rá
Fleur!
T.Attila volt az osztálytársam

Öcséd beszólása aranyos

Hogy ne vigasztaljalak Lilla is ilyen lesz 3-4 évesen

Míra annyíira édi mikor kérdezek tőle h. hova tegyem pl. a pulcsiját rámutat vhova és aza válasza tedd csak nyugodtan oda le

az eszem eldobom olyankor
Emese!
Szörnyű h. azt hiszik aki a 2. ker-ben lakik csak milliomos lehet

Még jó h. írtad a zsófi játékkütyüjét ami csörög

én is kipróbáltam egy szerintem semmit sem csináló lógokát és az is csipog

s a párod eszembe jutott múltkor mikor Macsópapákat olvastam
Hajni!
Lehet h. jön Lilla foga ? elhiszem h. zombi vagy
Tegnapelőtt Míra megtáncoltatta Bálintot

egy levelet kerestem,Míra odafeküdt Bálint mellé a játékállvány alá.Következő pillanatban meg azt látom h. fogja a kistesót a hóna alatt és kurjongat meg forog vele

szívem majd kiugrott a helyéről.Bálint meg csak nézte,Mírát egy szava sem volt.De mikor elvettem Mírától úgy elkezdett üvölteni
S pár Míra aranyköpés
Nagyapja ment rakni a tűzre s lányom megkérdezi Tőle:
Papa mész a vakondokhoz vendégségbe?(előtte pár nappal nézte a legkisebb Ugrifülest és Sünnel meglátogatták a vakondot)
Rángatta bébihordót persze Bálintnak nem tetszett.Apja rászólt,semmit nem ért ,Bálint ki,Míra fenekére pár legyintés,Míra elrohan húgomhoz,ezzel a szöveggel ébreszti:
Eszter kelj fel,most szükséged van most Rám,ne aludj, a szüleim megvertek kelj fel
S a legújabb foglalkozás amit csinálni akar:csatornatisztítólány szeretne lenni

ki akarja tisztítani a csatornát,mert büdős
no megjött apjuk engedem ide
szép estét