Sziasztok!
Jó rég nem írtam, de mindig nyomon követtem, kivel mi történt!
Most viszont a Klarissza története miatt muszály voltam reagálni….
Klarissza!
A hideg futkosott a hátamon, amikor olvastam!!

Ez borzasztó! Nagyon-nagyon résen kell lennünk! Hát azt elhiszem, mennyire megrémülhettél!! De reméljük a legjobbakat, hogy Matyi kiheveri, és nem lesz semmi maradandó dolog belőle!!!!
Én mindenesetre drukkolok, hogy minden okés legyen!
Meli!!
Üdv. újra!
Én is emlékszem Fürtöskére….
Milyen nagyfiús már Marcell!!
Sajnálom, hogy „fáradozásaitokat” még eddig nem koronázta siker babafronton!!
Ha már szóba került a szülinapi ajándék, mi már megvettük, igaz, még van egy jó hónap, de most tudtuk nagyon jó áron megszerezni! Szóval egy kis műanyag házikót kapott, most télre a szobájában állítottuk fel, de majd tavasszal megy a kertbe! És kapott bele kis konyhát! Igaz, hogy fiú, de elvégre minden sztárszakács férfi!

Imádja rakosgatni, pakolni! És amikor játszok vele, mindig beszélget, hogy miket főz nekem…etet-itat! Imádom!!!
Majd lefotózom, és megmutatom!
Szóval a szülinapján már „csak” a torta lesz majd!
Képzeljétek, Ágoston időközben felcsapott „celebnek”!
Az októberi és a szeptemberi Kismamában is benne van! (és valamikor régen, két hónaposan is benne volt, egy alvós képpel…) Olyan büszke vagyok rá!
Ja, azt hallottátok, hogy Veráék benne lesznek majd az Álomépítők c. műsorban (viasat) ? A blogján olvastam, hogy beválogatták őket!!
Anya!
Gyönyörű a csajszi!!! Igazi topmodell!
Évi!
Bocsáss meg, megfeledkeztem a 25. szülinapodról! Isten éltessen!
Nekünk már csak 2 fog hiányzik a 20-hoz! Alvás-evés nagyon jó, délután sokszor úgy kell felköltenem 2,5 óra után, mert akkor este nehezen alszik el!
NA, most mennem kell, de majd jövök képekkel!
Ditta