A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

A másik meg, párom már 42 éves lesz,és dolgozott elég kemény vegyiüzemben is, és három éve voltak a spermái épp elegek a spontánhoz, én 35 múltam, úgyhogy nem tudom, mennyi esélyünk van a spontánra :?

Kép
meli0805

Anya: még nem alszik kevin csak néha már.Epilátor?miért irtál kérdöjelet????? :lol:

000kata

Sziasztok!
Ideértem végre!

Szóval az történt, hogy takarítottuk a kisházat és kitettük azt a szemetesvödröt, amelyikben 2 éve tároltuk a fáklyáinkat (azóta nem is használtuk) éppen a házban voltunk amikor hallom, hogy kint a gyerek öklendezik. Az egyik fáklyában még maradt egy kortynyi olaj és a drágám megitta. Amíg anyukámmal rókázott én próbáltam hívni a kórházat, gyerekorvost, hogy mi a teendő, de senkit nem értem el. Ekkor jutott eszembe, hogy a garázsban tartjuk (természetesen elzárva) az eredeti flakont. Amikor megláttam mi van ráírva (már egy korty is maradandó tüdőkárosodást okoz) azt hittem megáll a szívem. 130-cal nyargaltunk be a kórházba addigra Mátyás már annyit hányt, hogy teljesen el volt fehéredve alig lélegzett. A kórházban szó szerint ordítottam egy orvosért szerencsére azonnal jöttek, kapott oxigént, vettek vért, kapott infúziót meg egy csomó gyógyszert, volt RTG-n. Intenzívre került. Szerencsére másnapra jobban lett, de mondták, hogy ennek az olajnak a hatása csak 3 nap múlva fog mutatkozni akkorra, ha megártott tüdőgyulladása lesz. Sajna be is következett vénásan kapott augmentint, holott direkt mondtam, hogy a nagyfiam penicillin érzékeny! Sajna a második RTG sem volt tökéletes, de azért hazaengedtek 1 hét múlva, viszont másnapra a gyerek tiszta kiütés lett! = penicillin allergia! A gyógyszert azonnal meg kellett vonni. Most hétfőn voltunk újabb RTG-n ahol kiderült, hogy sajna romlott az állapota most már mindkét oldalon 1 cm-es fátyol látható. Jelenleg Klacidot szedünk és hétfőn újra megyünk RTG-re.

Csajok, de ha tudnátok, hogy nálunk minden el van zárva, mert sajna Matyi borzalmasan kíváncsi és mindent megkostól egyszerűen fel nem foghatom, hogy tudott 16 fáklyából azt az egyet kihúzni amelyikben még volt egy korty? Apukája azt mondja, hogy ha már tudni fogja a számokat feltétlenül vele fogunk lottózni :roll:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
ez rémes. :shock: :cry: nem is lehet erre mit mondani, bakker, hol van ilyenkor az őrangyalka??!!! :twisted:
Meg ez korházi penicillin is?Biztos lett volna más antibogyó is, amiben nincs benne, nálunk a fél familia szintén érzékeny rá, anyukám nagy műtéteinél mégis elkerülhető volt.
Jobbulást Mátyásnak! Ez a fátyol jelenti a tüdőgyuszit??De az már jól gyógyítható, nem?! (L.nek is volt nemrég)
Szegények, nálatok sem lehet soha unatkozni..
Apa jó fej! :wink: :)
majd este folyt köv. a többieknek.

Kép
katica_75

Sziasztok! :)

Jó rég nem írtam, de mindig nyomon követtem, kivel mi történt!
Most viszont a Klarissza története miatt muszály voltam reagálni….

Klarissza!
A hideg futkosott a hátamon, amikor olvastam!! :shock: Ez borzasztó! Nagyon-nagyon résen kell lennünk! Hát azt elhiszem, mennyire megrémülhettél!! De reméljük a legjobbakat, hogy Matyi kiheveri, és nem lesz semmi maradandó dolog belőle!!!!
Én mindenesetre drukkolok, hogy minden okés legyen!

Meli!!
Üdv. újra! :)
Én is emlékszem Fürtöskére…. :wink:
Milyen nagyfiús már Marcell!!
Sajnálom, hogy „fáradozásaitokat” még eddig nem koronázta siker babafronton!!
Ha már szóba került a szülinapi ajándék, mi már megvettük, igaz, még van egy jó hónap, de most tudtuk nagyon jó áron megszerezni! Szóval egy kis műanyag házikót kapott, most télre a szobájában állítottuk fel, de majd tavasszal megy a kertbe! És kapott bele kis konyhát! Igaz, hogy fiú, de elvégre minden sztárszakács férfi! :lol: :lol: Imádja rakosgatni, pakolni! És amikor játszok vele, mindig beszélget, hogy miket főz nekem…etet-itat! Imádom!!!
Majd lefotózom, és megmutatom!
Szóval a szülinapján már „csak” a torta lesz majd!

Képzeljétek, Ágoston időközben felcsapott „celebnek”! :lol:
Az októberi és a szeptemberi Kismamában is benne van! (és valamikor régen, két hónaposan is benne volt, egy alvós képpel…) Olyan büszke vagyok rá! :)

Ja, azt hallottátok, hogy Veráék benne lesznek majd az Álomépítők c. műsorban (viasat) ? A blogján olvastam, hogy beválogatták őket!!

Anya!
Gyönyörű a csajszi!!! Igazi topmodell! :D

Évi!
Bocsáss meg, megfeledkeztem a 25. szülinapodról! Isten éltessen! :) :)

Nekünk már csak 2 fog hiányzik a 20-hoz! Alvás-evés nagyon jó, délután sokszor úgy kell felköltenem 2,5 óra után, mert akkor este nehezen alszik el!

NA, most mennem kell, de majd jövök képekkel!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Na, ébredés után után lefotóztam, ahogy konyházik, házikózik!:)

Szóval annyira friss képek, hogy még meleg! :lol:

A szülinapi házikó:
Kép
Kép
Kép

Ez pedig a konyha:
Kép

Kép

Kép
ditta76

Klarissza: juj ezt olvasni is szörnyű,nagyon sajnálom. :cry: :cry: Ez a fátyol a tüdögyulladás?Mit élhettél át :cry: :cry: :cry: :cry:

Ditta:nagyon édes Ágoston,nagyon szupi ez a házikó,drága volt nagyon?

000kata

Kata!
Köszi!:)
Hát viszonylag drága volt, 25.000 ft, de ha beütöd a keresőbe, hogy gyermek házikók, akkor 35-40.000-től kezdődnek.... :shock: Sőt, vannak 80-90.000-ért is... :shock: Ezzel az volt a szerencsénak, hogy az egyik ismerősünk, akinek baba-és játékboltja van, tudott szerezni beszerzési áron, amúgy a boltjában ugyanezt a házat ő is már egy 10-essel drágábban adja!

Kép

Kép
ditta76

Ditta:hát igen én is szerettem volna de nagyon drágák sajnos :cry: meg nekünk kicsi a laká kevés a hely,kintre jo lett volna

000kata

Sziasztok!

Élünk még, de köszi az aggódást! :) Nem magyarázkodok, trehány vagyok, kiestem a gépezetből és nehezen álltam vissza.

KLarissza! Tényleg iszonyú ami történt, remélem tényleg nem marad vissza semmi. Micsoda humoros apa!

Ditta, nagyon klassz a házikó, Á pedig cuki benne! Én is vettem kb egy hónapja, használtan volt 12000, de nagyon nagy, 1,5x1 m, 6 kisgyerek fér el benne, Smoby márkájú. Az udvaron van, és ebben tanyáznak a házbeli gyerkőcök. :)

Meli, én is vágtam ki vagy, de nagyon nagyot változott Marci. A múltkor még fürtös kis angyaka volt, most meg egy vagány kiscsávó nézett a kamerába.

Mi bezzeg nem változtunk semmit, Panna még mindig incifinci, a zenemanón ahová járunk a 2 évesek min fél fejjel nagyobbak mint ő, kb mint egy egyéves, viszont folyékonyan beszél, ragoz, múlt időt használ, többesszámot, komplett énekeket énekel el, sok helyen teljesen tisztán (talán anyja génjeit örökölte :)) Ezt mondta pont most: Anya, nézz rám, ide belepakoltam a golyókat!
Éjjel még mindig kel kb 2x 3x, de már nem sír, csak szól, hogy inni kérek, hol van a pelukám, hol van a cumikám, és az új, amire anya rögtön pattan (a kis rafkós rájött): Anya, gyere gyorsan, nagyon félek! A harciasságról leszokott, már nem támad meg senkit, hiszti is minimális, tök jó. Jo Frost bejött nálunk is. :) Most indulunk sétálni, sziasztok!

Kép
Kép
dalminha

Dalma: nagyon ügyes Panna,édes lehet ahogy igy beszél már,meg mondja nagyon félek gyere gyorsan :lol: :lol: :lol: Kevin még nem nagyon akar beszélni csak pár szót még mindig.

000kata

Kata, nem baj, majd elindul Kevinnél is a dumcsi, mire ovisok lesznek, minden gyerek beszél már. Társas van, igen, én is értelmes játékot szeretnék most nekik a nagyszülőktől, begyűjtöm a pénzeket és társasokat veszek. Ajánlotta nekem egy anyuka a játszházban a Haba játékokat, keress rá, van 2 éves kortól is játék, pl a gyümölcsszüret. Sulival mi van?

Kép
Kép
dalminha

Ditta
szuper a háikó!édes benne a kis séf!

Dalma
de jó h. jöttél! :lol: Kis ügyes Panna, majd megnő! :) cuki.

Pont ezt akartam kérdezni, hogy nálatok nem kezdtek e el félni a gyerekek???
Többektől hallom h. 2éves kor körül jön a félek a sötéttől, bácsitól,kutyától és ez mind éjjel csúcsosodik ki.Mellette kell lennünk elalváskor, és éjjel is emiatt ébred.Csak Ő nem mondta el, ezt,.Azt hittem a foga, de elszolta magát egy képet nézegetve...szorong.Remélem elmúlik majd.

Léna száj,altatásnál:
én: -Látod a hercegnők is sokat alszanak azért van szép, szemük, arcuk, hajuk....
Ő :-"Cicitartóóóóójuuuuk!"
:lol: maradandó élmény ez a bikini neki! :)

Kép
katica_75

Sziasztok!

Réka picit még mindig köhög, de már csak az ébredések után, most már remélem elmúlik!

Klarissza! Ez szörnyű! Drukkolok, hogy rendbejöjjön Mátyás.

Én csak ámulok, hogy miket mondanak már a gyerekek! Réka csak pár szót mond még...

És Ő is elkezdett félni. Éjjelente sokszor kell villanyt kapcsolni. De amit legkevésbé értek, mostanában fél a gyerekektől. Csak akkor mehetünk játszóterezni, ha üres. :shock:

Szösz

KépKép
szosz

Hello!

Dumából nálunk is van:)
Tegnap pucolta a hagymát kérdezem mit csinálsz?
Válasz: Szerintem dolgozok!

Mindig elbújik a paplan alá és kiabál:
Anya elbújtam keres meg ugyanoda!!!

Nálunk is fél ha ugat a kutya mondja is, hogy fél jön valaki. nem értem mire ez a félelem. Sajna az eredmény (RTG) még mindig nem jó majd ma viszem vissza a dokinak amit apuka ki tudott olvasni belőle az számomra nem megnyugtató. Délután írok!

Dalmi: Jóból kicsit adnak! (én is alacsony vagyok 158 cm, de mindenkinek ezt mondom ha kissé beszól)

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Dalma: s ez milyen társas nem találom,lehet én vagyok béna ilyet h gyümölcsszüret nem találtam.És még valami jo ötlet?
Suli megy már irtunk dogát matekbol ,szerdán németböl.-Nehéz tanulni kevin mellett már délután nem akar aludni

Kevin beteg :cry: ugy köhög hogy öklendezik töle,szegényt ugy sajnálom egész est e sirt nyüglödött :cry: ma megyünk az orvoshoz,majd irok.

Klarissza: jó ez a szöveg :lol: :lol: :lol: :lol: olyan szövegük van :lol:

000kata

Sziasztok!

Dalma!
Hát én is elcsodálkozok, hogy a csajszikád már ilyen komplett mondatokban beszél! :shock: Á. is nagyon sok szót mond, de nem igazán fűzi még mondatokba!

Nálunk Ati fiam is novemberi, és ahogy betöltötte a 2.-t, azon a karácsonyon, egy hónap múlva elszavalta Ady Endre: Kis karácsonyi ének c. 5 v. 6 versszakos versét!
Na, Á.-nál nem valószínű, hogy lesz ilyen! :)
Na, de ami késik, nem múlik!

Kata!
Jobbulást Kevinnek!!!

És persze Matyikának is!!!!!!

Katica!
Hát a cicitartó központi téma a csajoknál!! :lol: :lol:

Kép

Kép
ditta76

Anya! Isten éltessen sokáig! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ajándék: én is gondolkodom, főleg, hogy mindkettőnek most lesz, Benié már egész körvonalazódik, de Bercinél elég tanácstalan vagyok. Eddig könyveket vettem csak neki, ezek szuperek, majd szétosztom a családban, amúgy nem tudom. Igazából nincs olyan játék szinte, ami ne lenne meg nekik. :oops: Bercinél tombol a Thomas, a Bob és a Sam őrület, lehet valami ilyen Duplót, nem is tudom ... Konyha van (még Beni kapta 2 évesen), főznek is ezerrel :lol: , műanyag kisházat a Nyuszi hozott nekik, de mi kint tartjuk. Laptop is van, szintén Benié volt még, nagyon jó, ezt most nagyon szereti, pont nekik való. Nekünk képek vannak rajta, ha megnyomod mondja a nevét és vagy úgy kérdi, hogy "hol van a repülő?" vagy úgy, hogy "ez minek a hangja?", Berci hibátlanul játszik már vele és már mondja vele, hogy "... helyes, ez a zongora". :lol:

Klarissza,
nagyon sajnálom, ami történt, kívánom, hogy teljesen felépüljön Matyi :!: Doki ma mit mondott?
Tesó miért volt kórházban?

Ditta,
Ágoston nagyon nagy lett, gratula a celebséghez. :lol:
Úristen mennyi foga van! Nekünk is kijött most egyszerre 4, így már 12 van! :D

Dalma,
nem trehánykodni, tessék írni!
Imádom Pannád! :D

Léna: cicitartó :lol: :lol: :lol:

Berci párszor wc-be kakilt. Nem magától, csak ha reggeli utánig nincs a pelusban, akkor szoktam mondani, hogy menjünk a wc-re. Mikor először meglátta a produktumot, felkiáltott, hogy "Mama! Ez kutyakaka!" :lol: :lol: :lol:

Kevinnek jobbulást!

Rólunk: Berci beállt a 3 szopira/nap (reggel, délutáni alváshoz, este), napközben már nem kér, néha megkérdi, hogy "cici hóóóó van?", ilyenkor megbeszéljük, hogy pihen, majd jön alváshoz. :)
Éjjel általában 1x ébred, de legtöbbször még vizet sem kér, visszaalszik azonnal. Aztán hajnali 5 körül kapja a reggeli cicit, ilyenkor már kéri és alszik kb. 7ig. Nekem ez már így tök jó.

Évi???
Csuri???

Kép
Kép
Kép
ilba

Hello!

A doki megnyugtatott, hogy lesz ez még jobb is!

Zsoltika MMR emlékeztető oltást kapott és az iskolaorvos elfelejtette megvizsgálni mint kiderült volt egy kis légcsőhurutja, elkezdett a gyerek rókázni amit sajna a hányáscsillapító injekció sem tudott csökkenteni ezért kórházba kellett vinni. Szerencsére csak 3 napig volt benn.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Ha megengeditek, belekotyognék a társalgásotokba egy ajánlattal. :)
Ha van köztetek olyan kismama, aki úgy érzi, jólesne már egy kis agytorna, és szeretne nyelvet (egész pontosan olaszt) tanulni, ráadásul mindezt úgy, hogy ne kelljen felesleges utazással töltenie az idejét, hiszen a babák csak kevés szabadidőt hagynak nekünk :), annak örömmel ajánlom figyelmébe online olasztanfolyamaimat. Mindössze 30 perc egy alkalommal, és otthon, a számítógép előtt tanulhattok! Ha úgy érzitek, napközben akad egy-egy nyugodt félórátok, nézzétek meg a részleteket a honlapomon! Három jelentkező esetén már indul is a tanfolyam (500 Ft / fő / alkalom)! :)

Üdv, Ildi

http://ildolcesi.webs.com/aktulistanfolyamok.htm

italoman

Ilba, Kata, Katica
Köszönöm szépen! :)

Legszebb ajándékot a kislányomtól kaptam. "Boldog szülinapot, Anya!" :) Nagyon jó, hogy ezt is megéltem! :D

Nálunk most a szerszámos láda az új szó. :) Na meg "Vége a nyárnak, jön a télapó és hoz ajándékot, de csak a jó gyerekeknek." :) Annyit beszél, hogy egész nap mondja folyamatosan. :)

meli

Nem tudom, hogy lehetett -e még a closti hatása, de minden esetre drukkolok, hogy sikerüljön és ne kelljen újból dokihoz mennetek!!

klarissza

Borzasztó ami veletek történt. :( Nagyon drukkolok, hogy teljesen rendbe jöjjön Matyikád!!

ditta
Nagyon édes Ágoston a kis házikóban. :) Szépen megnőtt Ő is és a haja is. :) Már vágod neki? Szülinapi házikó?? Ezt nem értem, előbb megkapta az ajándékát??

katica
Léna száj. :lol: :lol: Nagyon édes! Hiába, igazi kis Hölgy!! :) Kincső mostanában nem szerette a rácsos ágyat, éjjel mindig fel kelt és modta. "Apuci vedd ki a gyerekedet" :)

ilba
Nekünk is pont ilyen laptopunk van, most adom el, tavaly karácsonyra vettem, de már nem érdekli Kincsemet. Kakihoz gratula!! Nagyon ügyes Berci. kutyakaka :) :lol: Cici mellett azt eszi meg amit ti?? Vagy mit kap még hozzá??

kata

Nem felejtettelek el, csak ezer dolog van. :shock: Kisasszony is nyűgös, hisztis. Amint tudom küldöm a képeket!!! Addig nem adom el, ne félj!!!

Évi nagyon eltűntél. :( :( :(

Kép
Kép
anya1118

Kata, http://www.dione.hu/product_info.php?cP ... a5232c69bb
Ez az, bár jó drága, ahhoz képest, hogy ilyen mini.

Katica, istenem ez a Léna, mint egy nő, cuki kis szája van! Hiába, itt lehet őket megfogni, hogy akkor lesznek szépek, ha... :)

Ilba, köszi! :) A te kicsikéd is egy drága csöpp angyal! :)
Beninek van társasa? Milyen? Szereti? Nekem most mindenhol a társasajándékot ajánlják.

kata, matekdoga, brr a hideg is kiráz!

Klarissza, szegénykék, gyógyuljanak meg hamar a fiúkák!

Anya, isten éltessen sokáig! Kincső is nagyon kis okos! Hisztire: Jo Frost, nekünk tök bevált. Lifenetwork minden nap 14 ó. Kedvence most: Any, buta vagy, Kornél buta vagy, mama buta vagy, (apának nem mondta még), először észrevettem, megijedtem, rászóltam, nem hatott, sőt! Következett: nem vettem róla tudomást (persze folytatta). De most, tadaam: "Ha még egyszer ezt mondod, mész a tükör elé a sarokba!", amikor mégegyszer mondja, kiviszem, lerakom, elmondom neki miért került ide, majd otthagyom 1-2 percre, utána puszi ölelés, ígéret, hogy nem mondja többet. 2x alkalmaztam ezt, harmadszor már elharapta a butát, ezt mondta: Anya, bbnem! :) Tegnap már nem is mondta egyszer sem. Hisztinél ugyanez, bejött. Kikísértem, 1 perc múlva sírás abbahagy, "anyaaa, végeztem, nem sírok többet". Hihetetlen, de tényleg bevállt. Peti meg is dícsért, hogy sikerült megnevelnem a kis boszit. Még annyit, hogy tegnap Pannát otthagytam egyedül játszani a bölcsiben háromnegyed órát (a folyosón voltam addig, és simán eljátszott, egyszer kérdezte meg a bölcsisnénit, hogy anya hóó van? de nem sírt semmit sem. Bölcsiérett :)
bocsi a hosszúságért, felkeltek, megyek, majd du jövök!

Kép
Kép
dalminha

Anya,
persze, Berci már nagyon régóta azt eszi, amit mi.
Ez a mostani 3 szopi szinte már semmi, nagyon megcsappant a tejem, ami persze nem baj, Beninél mikor abbahagytuk, vagy 2 hétig fejnem kellett, annyira be volt durranva.

Dalma,
mi az a Jo Frost? :oops: Már az előző hsz-ednél is akartam kérdezni, csak azt hittem elírtál valamit és csak én nem értem. :lol:
Beninek vannak társasai, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy sokat játszik velük. Inkább legózik, Duplózik Bercivel, de most nagyon rákapott a rajzolásra, színezésre, eddig nagyon béna volt ilyen téren, de most az oviban is szóltak már, hogy nagyon sokat fejlődött. Ezzel kapcsolatos ajándékai is lesznek, kap matricákat, foglalkoztatókat, kért Verdás borítós üres rajzfüzetet, meg a Minimaxon hírdetett Irkafirka Dézit vagy mit, hát dobtam is egy hátast tegnap a játékboltban, mert több, mint 5ezer Ft!!! :shock: Persze így is hiánycikk. Meg könyveket kap majd még. A többiről nem tudok. :)
Társasra visszatérve vannak neki a Logo sorozatból, ezekkel játszott, mikor kapta őket, ezeket én is nagyon szeretem. Tavaly Karácsonyra a Bogyó és Babócás ovist kapta meg, tegnap mutatták a játékboltban, most megjelent egy Ki nevet a végén szerű is Bogyó és Babócás, ezen gondolkodom, báraz ovis is csak pár hétig volt sláger. Megvan még a Kockásfülű Nyuszis neki, az szerintem nagyon jó, talán 2x játszott vele. Mutattak még tegnap egy Pitypangost, fújni kell a golyót a táblán, ezt logopédusok is ajánlják, ezt még meg akarom nézni, mert lehet ez egész jópofa. Persze az árak horrorisztikusak 5 ezer körül minden. :evil:
Most nézem, Kornélodnak 1 nappal van csak előbb a szülinap, mint Bercinek. :D
Büntetéssel ügyes vagy, nekem szerintem nem maradna ott, ahová állítom. Néha teljesen bepörög Berci, mint a bátyja pont, kész vagyok tőle. :D De inkább legyen ilyen, mint a "lerakomottmarad" típus. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Anya! Én is sok boldogságot kívánok!

Dalma! Én is ezt akartam kérdezni, hogy mit csinálsz, hogy ott is maradjon? Mármint a bünti helyen?

Szösz

KépKép
szosz

Ilba, köszi az ötleteket! Ajánlottak még olyan játékot is (elfelejtettem a nevét), hogy hallja a gyerek a hangot (különböző állat, vonatfütty, fűnyíró, stb), és kis kalapáccsal rá kell ütni arra a gombra, amit hallott. Ezt kutatom most. Jo Frost a szuperdada :) rossz gyerkőcöket nevel meg és tényleg hatásosak a módszerei. Mindjárt kezdődik. :)
Panna ottmarad már a büntihelyen amíg oda nem megyek hozzá, de ez csak 2 perc (ahány éves) Kornélnak 4 perces a bünti, de nagyon-nagyon ritka, mondjuk heti egy. Ha elmegy, fogod visszarakod, ha hamarabb eljön, újraindul a számolás, ha kell, a folyamat eltart akár egy órát is. Az első pár napot kell rászánni, hogy esetleg tovább tart, de nekem Pannát először kb 2x kellett visszarakni, azóta nem jön el onnan. Még egy fontos a módszerben, mindig először figyelmeztetés, ha nem hat, akkor bünti, röviden elmagyarázva miért került oda, a végén pedig ismét elmondani röviden, bocsánat kérés a gyerek részéről (puszi, ölelés, mondás).
Ha most néhány lágyszívű anyuka keménynek tart, hát igen, az vagyok, nem akarom, hogy a fejünkre nőjenek, vagy hisztis gyerekek legyenek. Kornélnál nincs nagyon ilyen gond, de Panna hamar képes lenne elszállni, amit nagyon nem akarok. Muszáj tudnia ki a főnök (nem ő) :), hogy kire kell hallgatnia minden esetben. Ezeknél a kicsiknél még nincs ilyen, hogy a szülőt semmibe veszik, de a nagyobbak, iskolások hamar hülyére veszik a szülőket, láttam pár ilyent. :(
Szosz, jól emlékszem, hogy a te kislányod is pille súlyú? :)

Kép
Kép
dalminha

A nagymamám totál odavan, hogy micsoda szigorú dolog ez a bünti, ő sosem büntette meg a gyerekeit, még csak meg sem szidta, hm.
De 50 éve még más világ volt, nem? :)

Kép
Kép
dalminha

Ilba
képzeld még könyvet is írt ez a nő! :lol: Mily meglepő a címe Joo Frost : Szuperdada, nekünk meg van, az is nagyon jó!
De neked ilyenekre biztos nincs is szükséged, ha nem is hallottál még róla! Álomjó fiacskáid vannak! :wink:
Cicivel ügyesek vagytok! :)

Dalma
sztem is nagyon hasznos ez a műsor! Ügyes ez a nő! Na meg az sem utolsó szempont h. nincs ijeztgetve a gyerek, sem bántani nem kell, mégis hat.
Mi még csak ott tartunk ha értetlenkedik, mondom h. következőnél büntibe mész, és már elbőgi magát! 8) Kis cseles, a büntihely a kanapé... Miután először leültettem olyan elkeseredett sírásba kezdett ,hogy a végén még én vígasztaltam. :shock: :) Tökre kiakadt hogy neki büntetésbe kellett vonulnia.

Szoktatod lassan Pannát is a bölcsihez? Kis ügyes amúgy. Találkoztam Renivel is és Krisz is tökre szeret járni, már nagyon hamar ott is aludt.

Anya
sztem is ez a legédesebb kor! Annyit nevetünk mi is a beszólásain, gondolom Ti is jókat mosolyogtok akkor Kincsőn!

Nálunk a legfrissebb:
Apa: -Mondd utánam:vadászrepülő!
Léna:- Vadászrepülő!
Apa: - Villanymozdony.
Léna unottan :- Villanymozdony!
Apa: - Rotációskapa!
Léna izgatottan: - HOL?!! :lol:

Kép
katica_75

Dalma,
ez is jó játék, talán ezt már együtt is tudnák játszani. :roll: Ha tudod már mi a pontos neve, írd meg légyszi!

Na most már mondja meg valaki, hogy hol és mikor van ez a műsor? Én nem nagyon nézek TV-t, vagy Minimax megy, vagy DVD.

Katica,
áááálomjó fiacskáim szívesen kölcsönadtam volna mondjuk ma délután. :twisted: :lol:
Léna :lol: :lol: :lol: és azért Ti se vagytok semmik. :lol: :lol: :lol:

Nálunk mai:
- Hogy hívják a tesód?
- Bebi.
- Hol van most Bebi?
- Óvodában.
- Téged hogy hívnak?
- Berci.
- Milyen Berci?
(magára néz, majd magára mutat) - Hát ilyen! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Csúcs!! :lol: :lol: milyen bölcsek már valójában!!! :)
Lifenetwork minden nap 14 ó és este 18,30tól is.Léna már csak úgy hívja h. a szigorú néni, de én nem is hagyom h. nézze mert csak a verekedést tanulná, nem a megoldást rá. :)

Kép
katica_75

Dalma! Igen Réka pille, most, hogy közelítünk a kettőhöz, talán már megvan 10 kg, ehhez 83 cm.

Tök jó, hogy írjátok ezeket a társasjátékokat, én nem is gondoltam rá, hogy már lehetne, de tetszenek!

Meg majd megnézem ezt a dadusos műsort is. Én elég lágyszívű anyuka vagyok, lehet már kicsit a fejemre is nőtt? Néha teljesen kikészít estére!

Nagyon édik ezek a dumák! :D
De mi még annak örülünk nagyon, ha Réka egy-egy újabb szót mond! :D

Szösz

KépKép
szosz

Nem tudom, hogy adjátok-e még a vigantolt, de ha igen, olvassátok el:

Vigantol:
http://www.ogyi.hu/dynamic/vigantol39207_5_2010_1.pdf

Szösz

KépKép
szosz

szosz: vigantol :? :cry:

000kata

Kép
Kép
dalminha

dalma: de édes :lol: :lol: :lol: nagyon ügyes :lol:

000kata

Így szól, ha valaki nem érti:

Nyuszi fülét hegyezi,
a bajuszát pödöri,
répát eszik roproprop
nagyot ugrik hophophop

Kép
Kép
dalminha

Panna irtó édes! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ilba 2010.10.13 13:40-kor.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, Cukik a fiúcskák! Berci mindenben utánozza a bátyját, mi? :) Panna is. :)

Kép
Kép
dalminha

Édesek ezek a gyerköcök,és hogy beszélnek :lol:

000kata

katica
Tényleg ez egy nagyon szép kor. :) Mi is sokat nevetünk igen. :) Móka és kacagás az élet. :D ;)

dalma
Panna nagyon nagyon szép, és nagyon nagyon édes!! :)
Nekünk nincs ilyen lifenetwork :? Nekünk tányéros tévénk van. :)

ilba

A fiúk is drágák nagyon!! :) Olyan tolo kocsink Nekünk is van. :) Nem túl csajos az Nektek? :) Kincső imádja!

szosz

Köszi utólag is. :) Miért vonják ki? A gumi miatt? Te nem adod/adtad Rékának?

Kép
Kép
anya1118

Valaki tud segíteni? Szeretnék olyan lufit, amibe (a belsejébe) ajándékot (pl. plüsst) lehet tenni. Véletlen nem tudjátok mi a neve és hol lehet kapni?? Egyszer láttam valahol ilyen csináld magadba, de már nem emlékszem , hogy hol. :( Most keresem, de nem találom. :(

Kép
Kép
anya1118

Csajok merre vagytok???????????

000kata

Sziasztok, ideértem végre én is :)

Dalma :D én is felfedeztem ezt a dadusos műsort, nagyon jó szerintem is, nálunk most a cici-leszoktatás megy ezerrel, ott épp a cumi-megvonásról volt szó egy részben és ihletet kaptam :lol:
Már csak a délutáni elalváshoz kell(kopp-kopp)
Én azt mondtam Marcinak, hogy elvitte a mókus, meg a kisbabák.A nagyfiúknak már nem jó :lol: Az is lehet, hogy este már annyira fáradt, hogy nem érdekli?

Kata, te hogy állsz cicifronton?
Szopizik még valaki csemetéje?

Dalma, Ilba :lol: csudapofik a gyerekek!!!Olyan kis okosak! Ilyenkor egy kicsit megijedek, hogy pl. Pannához képest Marci hogy el van még maradva :oops:

Kép
meli0805

Sziasztok!

Mi egy kicsit pihizunk, de holnap már vége. :(
Azt hiszem erről a műsorról én is lemaradok, mert nekünk sincs ilyen adónk. :(

Anya,
nem tudom melyik az a tolo autó, így azt se, hogy csajos-e, vagy sem. :lol:

Meli,
ne ijedezz! :lol: Nekem sem beszélt a nagy még ekkorának, csak pár szót tudott. Most meg ... hidd el behozta a lemaradást. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Mi még cicizünk, a non-stop-ról kb. másfél hónapja szoktattam le, drasztikusan, 3 maradt, a reggeli, a délutáni és az esti alváshoz.

Csuri merre vagy???????????????
Évi merre vagy?????????????????

Kép
Kép
Kép
ilba

Meli, nem azért raktam fel, hogy megijedj! :) Panna meg a méreteiben van enyhén szólva elmaradva. Ma a bölcsiben egy pont egyidős kislány mellett állt, hm kb egy fej különbséggel.
Jövő héttől kezdi a magánbölcsit Panna, heti 3 délelőtt, nem is drága, egy félnap 3100 ft 3 kajával. Ma is ott volt 2 órát, nem is keresett, olyan kis önálló. :) Én meg vállalkozásba kezdek. OTP lakáskasszával fogok foglalkozni. Jó biznisznek tűnik. :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nincs mentségem......lusta vagyok :roll: !
Ja, és tök beteg!

Anna hozza haza a jobbnál jobb bacikat, amitől kidőlt az egész család. Én már kezdtem jobban lenni, de tegnap óta már a hangm is eltűnt :( ! (még ez a csöpp Julcsi is full takony :roll: ).

Szóval kicsit összeszedem magam, aztán csatlakozom újra!!!!!

Pussssz

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dadusos műsor: nekünk nincs ilyen csatorna upc-ek vagyunk itt nincs olyan????????,

Fürtöske: nekünk van még cici elég sokszor,reggel ha felkel elalváshoz este nappal :lol: :lol: :lol:

Csuri: jobbulást nektek.

Dalma:hajrá a válalkozáshoz :lol:

000kata

Csuri :? Nagyon sajnálom a betegeskedést :( Szegény Julcsika is náthás.Nagyon megviseli?

Kata :) mi is UPC-sek vagyunk, nekünk van ez a dekóder, amin sok csatornát is lehet fogni, ez a felvevős, rögzitős dolog.
Mekkora a csomagotok?

Ilba, Kata, és ti meddig szeretnétek még a szopit?Én a kistesó-project miatt is sürgetem.... :wink:

Dalma, Ilba, Marci is beszél, csak a mondatokat még nem ragozza, csak egymás mellé teszi, és az is csak 2 szóból áll.
De a fura, hogy az ABC meg a számolás kívülről megy :shock: :lol:
Tieitek gyönyörűen érthetően beszélnek már :)

Kép
meli0805

A NAP HÍRE!!!

KINCSŐ, A BILIBE PISILT!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Bocsi most ennyi, majd jövök csak nagyon fáradt vagyok!

puszi mindenkinek

Kép
Kép
anya1118

Fürtöske: nekünk is olyan van,felvevös,igy van kiirva a csatorna neve?
szopit nem tudom meddig lesz,először csökkenteni kéne

Anya: ügyes Kincső :lol: :lol:

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?