Rólam is feszt szakad a víz, annyira utálom, és úgy érzem nem kapok levegőt, fulladok meg minden...áááááááááááááá utálom. És holnap reggel hazamegyünk mamáékhoz, (kb 1 óra kocsival ha a határon nincsenek sokan.....Ma akartunk, de annyira szarul voltam a meleg miatt, hogy nem tudtam egyszerűen -nincs a kocsiba klíma

) Így holnap megyünk, korán reggel, már összepakoltam fél 7re meg be van állítva az ébresztő!
KInderAndi: Ha ez vigasztal az én "okos" párom meg kitalálta hogy nem veszi ki az 5 nap szabit ami jár a szülés után neki, hanem majd agusztusba kiveszi és felmegyünk a nagymamájához Szabolcsba (Szegedről 6 óra kocsival!!!! )

Hát ez tök hülye.... 2 gyerekkel meg egy újszülöttel, frissen szülve az ezer fokba vezessek (neki nincs még jogsija -egyelőre a balféknek...

-) le párszáz kilómétert, hogy ő mamázzon..... Hát elmegy oda ahova gondolom.

Mondtam neki menjen fel egyedül vonattal

Na az már nem kényelmes neki....
Hja és persze ő egyszer nem kelt fel hozzájuk éjjel, mivel nem hallja meg ha sírnak... Tehát én ugrálok az összeshez..... És egy kezem 5 ujján meg tudom számolni hányszor fürdette meg a csajokat, vagy hányszor vacsiztatta, vagy ilyenek. Hehe a mintaapa. Szerinte ez a nő dolga, mint minden más....

A barom.... Úgyhogy a harmadikat is magamnak fogom ám szülni

Majd utólag biztos szidom magam, hogy lehettem ekkora barom, de (nem röhögni) bízom benne, hogy álomgyerek lesz és 1 hetes korától fogva átalussza az éjszakát és egy hangja nem lesz
Úgyhogy mindent összevetve, ha ez vigasztal enyém pasi se teljesen normális