A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köszi aranyosak vagytok, pillanatnyilag nem tudom nagyon itthagyni ezeket az embereket, akik teleöntik a wc-t a hülye piros pácukkal, meg a tapétaragasztóval így még a duguláselhárítást is ki kellett hívnom. Férjem most annyira elfoglalt, hogy nem tud ilyen "kicsinyes" dolgokkal foglalkozni, így minden rám marad, és természetesen mindent rosszul csinálok.
Szerintem Őt is zavarja már ez a rendetlenség, és mire hazajön kiürül a ház, ittmaradok én, így van kit csesztetni a rendetlenség miatt.
És közben meg iszonyú lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy a terhesség végét ilyen szar állapotban kell töltenem, és vajon milyen hatással van ez a gyermekemre.
Ilyenkor persze feljönnek a gonosz gondolatok,és Őt hibáztatom ezért. A barátnők (akiknek nincs gyerekük ) elfordultak, mert nekik most fontosabb a saját bajuk -ami kicsinyes hülyeség - és igazából nem tudnak mit kezdeni velem. Engem nem érdekel, a ki miért mit csinált, ők meg a BPD meg hogy mozog dolgokkal nem tudnak mit kezdeni.
És irigykedem másokra, hogy a férjük megértő, hogy segít nekik, hogy támasz, hogy "bubujgatnak" meg ilyenek.

És Bori én is úgy utálok már mindenkit... rajtatok kívül.

Andrea
Kép
kindernay

...és ha megszületik a baba, akkor én költözöm vele egy szobába, hogy férjem tudjon pihenni este... és már alig várom, hogy együtt legyek kisfiammal, és becsukjam az ajtót, és végre csend legyen, és Emi én most nagyon örülnék neki, ha utazgatna is kicsit hagyna békében.

Andrea
Kép
kindernay

Andi: Barátnők terén ugyanez a helyzet :( Kicsit ufó vagyok nekik, nem értenek semmit, amikről én beszélek. Kivéve persze az a barátnőm, aki most szült, de ő meg a babájával van elfoglalva, amiért tökre irigylem.

Apa nálunk sincs még itthon és valszeg hétvégén is dolgozik... hmmm fasza!

Kép
zsuzsi**

Nálunk olyan pici a babaszoba, hogy oda nem tudok beköltözni, ezért valami más megoldás kell... :cry:

Kép
zsuzsi**

Jaj Zsuzsi kicsit pihengess legalább, hogy egyedül vagy, nekem nagyon hiányzik az egyedüllét, én irigyellek ezért, bár megértelek, hogy szeretnéd ha otthon lenne, ha normális nekem is hiányzik. De most nem az! :evil:

Andrea
Kép
kindernay

Andi! Ez egy nagyon nehéz időszak. Mi is sokat veszekedtünk a költözés miatt. A bennem élő pszichológus igyekezett mindig feltárni a bajok alapját. Ha egy kicsit nyugisabb a helyzet, beszéld át esetleg a Pároddal, amiket itt leírtál (hogy őt is zavarja már a kupi, hogy mindent elcsesznek az állítólagos szakemberek, gondolom félt is téged, és hogy csak azért veszekszik veled, mert csak Te vagy ott!). Meg az is igaz, hogy ha valaki nincsen ott egy felújításon, akkor nehéz elhinni, hogy tényleg nem tudtál mit tenni egy helyzetben. Ezt ugyanis nem lehet elképzelni! Ezt viszont neked kell elfogadni. Nyilván szeret, és meg fog érteni!
És a nagyi projekt? Hát, a pasik ilyenek, kicsit sokat gondolnak sajátmagukra. És a haverokkal jobb bulizni, mint a nagyival ;)
Sztem egyébként könnyebb volt elköltözni, mint egy ilyen méretű felújítást lenyomni!!!
Vendég

Nálunk változó ez a dolog, mert a férjem általában nagyon normális, nincs vele semmi gondom. Amikor nincs itthon, hiányzik, néha azért jó, hogy egyedül vagyok (ez azért többször előfordul, még akkor is, ha sokszor itthon dolgozik).

Kép
zsuzsi**

Hm..mit is mondja Andikám!
Értelek, értelek..ez a sok munkásember..felújítás, stb..ez már nagyon nem neked való..felügyelni rájuk..stb..sajnálom ha rajtad csattan az ostor.. :cry:
Barátnők azért lehetnének megértőbbek is, még akkor is ha ők nem várnak babát..persze gondolom azért nem mindig csak erről beszélsz nekik..
Nem értem én ezt. :roll:

Mondjuk ilyen szinten könnyebb a dolgom, szinte minden barinőm nemrég szült..aki meg nem az tök normális..

Apa szintjén én nem szólhatok semmit..pedig én is ki tudok néha akadni...bár nagyon ritkán (régebben soxor)

Zsuzsi!
Mi biztosan nem veszünk légzésfigyelőt, mondjuk egy szobában leszünk Samuval és mellettem lesz a kiságya is..(meg amúgy sem szeretnénk)

Fúú basszus itt szúnyogot írthattak, kegyetlen büdös jön be kintről.. :evil:

Na én sem vagyok egészen normális..
A rózsafa olajnak van ilyen illata..fújj de rossz (az előbb gyújtottam mécsest)
torolve_20131003125716

Csajok, folyik rólam a víz, nem bírom! :shock: :?

Kép
zsuzsi**

Ja, és tegnap eltörtem a zuhanyrózsát juhhééé, ez most nagyon megkönnyíti a zuhanyzást hháháháhá

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!
Zuhanyozz egyet..

Én most nem izzadok..

Apropó rózsafa olaj. Állítólag a legnőisebb illóolaj..hát nemtom, iszonyú büdi.. :roll:
torolve_20131003125716

De nem tudok zuhanyozni :D Kifröcsköl a víz. Lehet, hogy fürdeni kéne, de azt nem merek..

Kép
zsuzsi**

Remélem, apa hoz zuhanyrózsát :lol:

Kép
zsuzsi**

És ha nem? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Jajj, neee :shock: Szivvi, sajna ez lehetséges... akkor kitalálok valami mást.. majd locsolom magamra a vizet valahogy...

Kép
zsuzsi**

De amúgy nem úgy folyik a zuhiból a víz, mint egy slagból? Mér sprickol?

KépKép

KépKép
szivvi

Mert erősen kell megengedni a vizet, hogy ne kapcsoljon át az alacsony nyomás miatt a csapra, de így meg ide-oda csapkod az egész.....

Kép
zsuzsi**

húúúhaaa, andi neked nagy lesz a babód? az a 34 betöltött hét és 2200g stimmel????
mert akkor para van, nekem 34+1-en 2630g! :shock:

gurgiii, csini lett a frizkód!

micsodi kajákról volt szó...úgy megkívántam valami marcipános cuccot!

na, ma összedőlt egy "álmom", vagyis inkább elképzelésem, kiderült azért költözött el innen egy család albiból, mert a tulaj lányáék költöznek be és aug.-ban szül, gondoltam de jóóóó, akkor lesz valaki aki ugyanott tart nagyjából és legalább megismerkedek vele.... nnna erre ma jön szili, lementem felhozni a cuccokat és látom ám egy régi "ismerős" pakol befelé a házba. mondanom sem kell, nagyon nem csíptem, csípem a csajt! :?
pl. anyának sem tudom elképzelni, fiatal is (tudom, én si) na de ő szerintem épp 20 ha lehet...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

zsuzsi nálunk is átugrott, ha alacsony a nyomás, mi eleinte egy függönycsipesszel oldottuk meg, így nem ugrott vissza a pecek, az kitámasztotta... aztán inkább lecseréltük a rózsát és most szuperál...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Csajok, nekem 31+5-nél 1506 g volt Panna. Az nagyon kicsi? Most izgulok... Nektek mindenkinek nagyobb..

Kép
zsuzsi**

Köszi EMI!
torolve_20131003125716

Na, megyek, megpróbálom magam leslagolni háháháhá :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!
Szerintem ne aggódj emiatt, ha heti 200 grammot hízik, akkor is 3 kg lesz amikor kibújik..

Nekünk múlthéten volt 2400 gr..ha időben jön akkor 3600 gramm lesz..vagy több.. :shock:
torolve_20131003125716

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/32?BXID=06F8FAF9-B7F8C1AE-3A3820EE-04B1A668

Zsuzsi!!
Nézd meg ezt a linket, itt a 32-ik héten 1800 grammos de ez egy átlag. Ennél lehet több ill. kevesebb is.
torolve_20131003125716

nekem 3 kg jó lenne, de mi van, ha nem hízik annyit? Mit egyek?

Kép
zsuzsi**

Gurgi: A különbség 300 g. Az sok. :(

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Ma már dumáltuk, hogy valszeg nem állnak közel a valósághoz ezek a súlybecslések! Amúgy én 2600 gr-mal bújtam e világra, de jelentem utolértem magam :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi!!
Azért ne idegeskedj mert az UH is tévedhet illetve nem pöccre pontos..a 300 gramm sztem. egyáltalán nem nagy különbség.
Pankával minden oké, szépen fejlődik és normál súlyú baba.

Mit egyél??
Nemtom, szerintem nem ettől függ vagy nemtom de az egyik barinőm többmint 20 kg hízott és 3200 gr. lett a kisfickója...

Szeretnélek megnyugtatni, hogy minden a legnagyobb rendben..látod milyen ügyes vagy, mindennap megbeszéled vele a dolgokat a csacsival..a súlya pedig normális..
torolve_20131003125716

A barinőm, 2 hete szült, 2350 grammos lánybabát és minden rendben van vele, időben hazaengedték őket és azóta is szépen eszik és fejlődik.
No para!!
torolve_20131003125716

Mára elköszönök. Nagyon fáj már a sejhajom itt ülve..zuhizom, aztán gátmaszi..

Jó éjszakát!
Puszi
torolve_20131003125716

Köszi nektek! Olyan jó, hogy vagytok hüpp-hüpp...

Ja, Kata, Csacsi egy nyálkendő... vagy vígasztaló kendő, amit jó magukhoz szorítani, anyaillatú, és mindenhol ott lehet vele...

Én is megyek! Puszika csajszik, Andi, nekd kettő puszi!

Kép
zsuzsi**

andi: babihoz. nem jut eszembe a rendes neve..olyan nem mindennapi :oops: :oops: :lol: (régen egy sráchoz jártam-ákos-, akinek a nővére még ott dolgozik... de a fiú volt agyilag 100as.. :lol: )

akkor az én 90-es bpd-m nem is olyan durva... :roll: :lol:
zsuzsi: ne parázz, nem a te méreteid kicsik, hanem a mienk nagyok :lol:

az izzadástól eltekinte jól vagytok?? én nagyon nem bírom a meleget... tök rosszul vagyok, sztem a vérnyomásom is ingadozik.. szédülök, erőtlen vagyok.. :? :(

KépKépKép
mütyürke

Mütyür! Én is állandóan szédelgek, meg durván kiver a víz. Sztem ez a helyhiánytól van. A szívünknek ez már nagy stressz, és a meleg nem kedvez az állapotnak...
Vendég

Rólam is feszt szakad a víz, annyira utálom, és úgy érzem nem kapok levegőt, fulladok meg minden...áááááááááááááá utálom. És holnap reggel hazamegyünk mamáékhoz, (kb 1 óra kocsival ha a határon nincsenek sokan.....Ma akartunk, de annyira szarul voltam a meleg miatt, hogy nem tudtam egyszerűen -nincs a kocsiba klíma :cry: ) Így holnap megyünk, korán reggel, már összepakoltam fél 7re meg be van állítva az ébresztő! :roll:

KInderAndi: Ha ez vigasztal az én "okos" párom meg kitalálta hogy nem veszi ki az 5 nap szabit ami jár a szülés után neki, hanem majd agusztusba kiveszi és felmegyünk a nagymamájához Szabolcsba (Szegedről 6 óra kocsival!!!! ) :lol: Hát ez tök hülye.... 2 gyerekkel meg egy újszülöttel, frissen szülve az ezer fokba vezessek (neki nincs még jogsija -egyelőre a balféknek... :evil: -) le párszáz kilómétert, hogy ő mamázzon..... Hát elmegy oda ahova gondolom. :evil: Mondtam neki menjen fel egyedül vonattal :) Na az már nem kényelmes neki.... :lol:
Hja és persze ő egyszer nem kelt fel hozzájuk éjjel, mivel nem hallja meg ha sírnak... Tehát én ugrálok az összeshez..... És egy kezem 5 ujján meg tudom számolni hányszor fürdette meg a csajokat, vagy hányszor vacsiztatta, vagy ilyenek. Hehe a mintaapa. Szerinte ez a nő dolga, mint minden más.... :roll: A barom.... Úgyhogy a harmadikat is magamnak fogom ám szülni :wink: Majd utólag biztos szidom magam, hogy lehettem ekkora barom, de (nem röhögni) bízom benne, hogy álomgyerek lesz és 1 hetes korától fogva átalussza az éjszakát és egy hangja nem lesz :lol:

Úgyhogy mindent összevetve, ha ez vigasztal enyém pasi se teljesen normális :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Leszigorlatoztam, aztán ki is purcantam délutánra.
Csak az utolsó oldalt van időm visszaolvasni, megint csak kiragadok valamit, és arra reagálok :oops: .

Barátnők:mikor Emi megszületett, ugyanígy jártam, a régi (főleg a szingli) barátnők közül sokat elmaradtak. AKik megmaradtak, azokkal is ritkult a kapcsolat, de azt hiszem, ez is jó próbája a barátságnak.

Viszont lett azóta egy csomó hasonszőrű barát, és egy idő után a játszótéren is megismerkedtünk páran, akiekkel összejárunk.

Ez tök természetes szerintem, az élethelyzet hozza.
Gondolom a régi barátságok sem szűntek meg, majd ha nekik is lesz gyerekük, újra előkerülnek.
Most még tök más az életünk, gyermektelenül el sem lehet igazán képzelni, hogy pl. valaki nem tud csak úgy kimozdulni, meg este 7 után már pizsiosztás van, meg milyen is igazából egy csecsemővel élni...

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Egész héten próbáltalak utolérni benneteket az olvasással, most feladtam :oops:

Irigy vagyok ám nagyon a balatoni tali miatt. Viszont képeket mintha nem láttam volna! Ejnye-bejnye!

Velünk minden oké, leszámítva, hogy nyügös vagyok, melegem van és kikészítenek a fiaim :lol: Nekem is fáj a hasam és a derekam és néha alig bírok menni is :roll: Babócámnak adtam még 3hetet bent aztán kértem, hogy ne kínozzon tovább inkább bújjon ki :lol: Remélem szófogadó lesz :lol:
Nagyon szépek a gyerekszobák, olyan irigy vagyok. Nekünk még semmi nincs :evil: Sőt, nem is lesz ilyen tuti kuckója csak egy ágya a szobánkban meg pelenkázó. A rossz az, hogy a fiúknak sincs semmi dekor a szobájukban :cry: De majd egyszer... :lol:

Mivel nem tudtam visszaolvasni reagálni sem tudok, bocsi :oops: Igérem próbálok gyakrabban jönni, remélem sikerülni fog! Addig is vigyázzatok magatokra, pihizzetek, apázzatok, itt a hétvége :wink:
Puszika!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szép jó reggelt!

UXI!
Gratula a szigorlathoz.

Brigi!
Jó, hogy jelentkeztél és hogy minden ok.
Sajnos sokan vagyunk így akik a meleggel küzdenek.. :evil:

Az éjszakám jó volt, szerencsére nem volt vészesen melegem..viszont Samu akárhányszor felkeltem nagyon heves volt..
Akkorákat rúgott az oldalamba :lol: most alszik.

Megyek a gyógyitárba, apának venni vmit. fejfájásra..egyem meg másnapos a szívem..pedig alig ivott..(nem szokott és hamar megárt neki) kettőkor már itthon volt.
Aztán 2x fordulok (piac+plus)..Lehet, hogy ma leugrunk a balcsira..

Kellemes hétvégét!
Tsók
Gurgika
torolve_20131003125716

Csajok, a nYUGATI ALULJÁRÓJÁBAN VAN EGY KÖNYVESBOLT, AHOGY MOST 250 fT-ÉRT LEHET KAPNI 700 helyett (jaj, véletlen nagybetű lett :oops: ) a Színes ötletek sorozat jónéhány példányát.

Közte van egy olyan, hogy papírállatkák, nagyon jó dekorötleteket lehet meríteni a gyerekszobához.

Vettem még cserépállatkásat, papírjátékosat és termésállatkákat is.
De van drótékszeres, szappanöntős, meg még párféle.

KépKépKépKépKép
uxi

A vonalzóim megint elmentek nyaralni?

KépKépKépKépKép
uxi

Nem is írtam, Emit elvitték anyukámék szerdán, hogy tudjak tanulni a szigorlatra. Majd csak holnap, vagy hétfőn hozzák vissza, mert kedden is vizsgázom.

Féltem, hogy viseljük majd, de mindenki élvezi. :wink: Neki aranyélete van, kertes házban, kint fürdik a kertben, rohangál, kavicsozik egész nap, én meg végre kicsit pihizhetek, meg utólérem magamat a tanulással is.
NEm is voltunk még sosem külön, most ebben a laksáeladós vizsgázós építkezős korszakban pont jól jött egy kis megpihenés.

KépKépKépKépKép
uxi

Szépséges 7véget mindenkinek!
Tegnap addig vártam apáékat, míg már gép előtt sem vót kedvem ücsörögni. Aztán a hót szutyok elsőszülöttem kellett fürdőkádba pakolni, aztán felkaptam a vizet, mert megúsztatta a fürdőszobát, s kaptam magam elmentem fagyiért. Aztán vettem egy csomó mindent. Ma meg el szeretnék menni venni homeós bigyókat, a héten legalább 3 napig készültem, könyv a táskámban, hogy tudjam mit kéne venni (lusta dög voltam kiírni a neveket), erre tegnap inkább kivettem már.
Egy jó dolog vót az elmúlt éccakában, csak 1x keltem fel hólyagürítésre. Ellenben azt vettem észre, hogy derékkímélés címen nem igazán forgolódom éccaka, így annyira megmeredve ébredek, hogy ihaj. Nem elég, hogy reggel a derekam miatt nem bírok megmozdulni, még a karom-vállam is totál kivan. Asszem így 2in1 ez már csak max fokozódni bír, enyhülni már nem.
Hálisten odakinn nem ígérkezik semmi hatalmas forróság, sok barifelhő van, így asszem fogom pici lánykám, s elmenyünk a bótokba (pl. tilitolit is keresünk, apa szerint nem fogunk kapni). Kenyér sincs a házban, s télleg kéne már a homeós.

A qrva életbe. Gyerekem nem akar jönni. MÉTT? Cseszleti a zannyát? Hogy hagyjam itthon egyedül annyi időre? Apa a nagyobbikkal ki tudja mikor vetődik elő, ismét az a versenyautó.

Andi - tökre megértelek. Tavaly pocakmentesen is felment a cukorkám mikor a házban alakítgattak az emberkék, pedig nem is ültem velük itthon. Apának meg panaszoltam, hisz az ő alkalmazottai, de ő nem vette tragédiára. A végén meg kivertem a cirkuszt, hogy akkor most rögtön abbahagyjuk, nem érdekel, hogy a konyha kincs újrapingálva moshatóval, meg a számítógépes szobában a fal fehér maradt (s a villanyszerelők nyoma nem lett eltűntetve - ja, építkezéskor olyan pancser villanyszerelőt fogott apa, hogy most is meg bírnám folytani egy mokkáskanál vízben, pedig már van 4-5 éve, hogy itt dolgozott), csak húzzon ki minden nem ittlakó a házból az összes motyójával együtt. Szal a melósokkal sok baj van, s ha párod nincs minden szinten melletted, akkor pocakmentesen is jogod lenne kibukni, hát még így, extra joggal rendelkezel.

Ja, s ami a méreteket illeti (ugyi parázók közé Andi meg Zsuzsi tartozik most elsősorban). Mit szóljak én: nekem semmi méretet nem mond dokinéni, annyit tok róla, hogy combicsont alapján kisebb a lelkem mint a kora. S akkor idegelnem kéne magam? Nem teszem. Mert miért is? Egyszer rákérdeztem, hogy ti mindig azzal jösztök, hogy ennyi meg annyi a súlya, s nekem métt nem szól ilyet. Na, ekkor tudományos kiselőadást tartott (mert sok más hasonló helyzethez mérten sokan rájönnek, ha nem is vok szaki, de azért eszem van, fel bírom fogni a dolgokat - ja, én kis szerény, ugyi van eszem?). Elmondta, hogy álltalában ilyen-olyan dolgokból átlagolnak, átlagol a gép. Pl. combcsont és társai. Namármost a gép nem egy valóságos méret, így honnan tudná, hogy a kölök mennyi "zsírréteget" halmozott magára. Ergó télleg nem tudni, hogy 1500 gr vagy akár 1900. S mert ezek ilyen szinten százalékban kifejezve elég nagy különbségek, hát ő hülyeségnek tartja ilyen adatokkal tömni kismamik fejét. Hisz a laikusak fejében aztán jönnek a kérdések, amit hasonló laikus kismamikkal megosztanakszoroznak, s jön a pánik. S asszem igaza van. Ha valamilyen kórság lenne, azt tuti eddig is felismerték volna. Ha pedig semmi ilyen nincs, attól simán lehet egy kölök 4600 gr születési súlyú, de ugyanúgy símán csak 2600 is. S mindkettő születhet a 40-ik héten is. Amikoris állítólag már nem csinálnak semmit, csak várják ők is, hogy kibújjanak.

Na, menyek megpróbálom ezt az elvetemedett gyerekem rávenni, hogy mégiscsak mozduljunk ki a házból.

Kép
kissmanó

Elírtam: a gép nem egy valóságos méret helyett a gép nem egy valóságos mérleg akart lenni

Kép
kissmanó

Enikő, én is főleg magamnak szülöm a gyereket, ugyanazok miatt, amiket leírtál. Nekünk is volt olyan az elején, hogy éjszaka már zokogtam a fáradtságtól és a kimerültségtől+még a szopival is rettenet szenvedtünk, ő meg a fejére húzta a takarót.

Szerintem a pasik jó része ilyen. Most már néha átmegy Emit megitatni ,csak Emienk meg nem jó :shock: , én kellek neki még éjjel is.

KépKépKépKépKép
uxi

Még valami, aztán befejezem a sormintagyártást...

Csütörtökön mesélte a dokim, hogy nemrég meg kellett császároznia egy anyukát, mert többször, több doki is megvizsgálta uh-val, és nagyon kicsinek mérte a gép a babát, így főorvosi utasításra műtét lett.

Mikor kivették, kiderült, hogy nem is kicsi, 3 kilós újszülött volt. Simán megszülhette volna természetes úton pár hét múlva, ha hagyják, még nem is volt terminusközelben.
Ennyit az uh gépekről..

(Mondjuk ez a jobbik eset, még mindig jobb, mintha tényleg pici lett volna a baba).

Még valami ezsembejutott: unokatesóm a harmadik gyerekét vérta, közölték vele, hogy nagy baba, 4 kiló feletti. Szüléskor megajánlották neki a gátvédelmet, amit ő kerek perec elutasított, mivel félt, hogy reped a nagy babától. Erre megszületett a fia 2800 grammal, őt meg vágták.

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi: tudom, hogy a melegtől sokan szenvedtek sajnos :cry:

Engem is utolért a takaríthatnék, de csak elméletben, mert nem bírok csinálni semmit :twisted: Alig vonszolom magam, nemhogy még suvickoljak is. Pedig anyira zavar és annyira csinálnám, de ahogy nekiállok valaminek pici fiam jelez :oops:

Manó: a te dokid csinálja jól. szerintem is felesleges ez a súlybecslés, csak paráztat :shock: Eddig minden gyermekem normál sulyú volt, pedig akkor is mértek mindenfélét. Mátét például 4.5kg-ra saccolták szüléskor aztán 3620gr-al született :wink:

Marcit felvették az oviba. Olyan furcsa, de örülök is neki. Hiányzik már neki a salyát korosztálya. Mondjuk elég érdekes lesz a beszoktatás egy 2.5 évessel meg egy újszülöttel :roll: :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Uxi!
Azta, miért kellett kivenni a babát.. :shock: azért néha felelőtlenül döntenek a dokik is. Ha semmi próbléma nem volt a kismamival és a babájával..akkor minek vagdosnak feleslegesen..

Na ez az, sztem sem kell parázni, hogy mekkorák a babáink..a gép átlagol..ezt nem lehet pontosan megmondani, szal nem kell készpénznek venni..nyugi van, a babák egészségesek!

Uxi, tényleg eltűnt a vonalzód megint.. :shock: de hováá?
Basszus apa fejére húzta a takarót? nem szép tőle..

Az én apám nagyon rendes apuka, pelenkázni első időkben biztosan én fogom de azt mondta, hogy ő is szeretné majd, a fürdetés pedig az ővé ill. közösen, ezt már megbeszéltük.

Túlélő túráztam, 2x fordultam, piac és tsai..apa nem örült neki de Ő meg most fexik kipurcanva..vettem neki fejfájásra gyógyszert+vizes borogatást tettem a homlokára..

Képzeljétek, először az esküvői bulinkon volt bepityókázva (nem tudta, hogy mi történik vele :lol: ) 2004-ben és Ő most 35 éves.
torolve_20131003125716

Brigi!
Tök jó, hogy sikerült az ovi Marcinak. :lol:

Bennem most annyi energia van..a nyártól én mindig ilyen leszek, még nagy pocakkal is.. :roll:

Most megyek összedobok vmi. könnyű ebédet..a kis másnapos férjecskémnek Kép
torolve_20131003125716

Brigi! De ez tök jó. Még ha beszoktatni családosan is jártok el. Gondold el, mennyi lehet a beszoktatás? Egy hét, két hét? Max három. Na, de utána.... meg szerintem ha emberség lesz ovónénikben, akkor ők is jobban melléállnak, hogy könnyebb legyen a gyereknek az átállás, ne kelljen még a plussz család is ott szöszmötöljön.

Amúgy tilitolit nem kaptam. Métt kell apának legyen igaza? Álltalában úgy van, hogy nekem van igazam, olyan 85%-ban. Na, kellett most nekem az a röpke 15?
Patikában sem sok sikerrel jártunk, 5 homeósból csak 3at kaptam, a hiányzó kettő közül az egyik az fontos lett volna, azt kéne már szedni. Na, de jövő hétre ígértek. Másik patikában meg aszonták, hogy ezt a kétféle szert soha senki nem kérte tőlük. Na ennyit az itteni homeós kezelésekről. Szerintem marha sokan nem is hallottak róla.
Ellenben amit derékfájásra kinéztem, az volt. Uhhó nekiállok szedni. Napi 2x. Akkor holnapra csodákat még nem várok.

Kép
kissmanó

Hellóka!
Brigi
Jó, hogy itt vagy! Hagyd a takarítást a francba! Ülj bele a kölkökkel a medencébe és hűsölj! :lol:
Gurgi
:lol: Mondjuk én is csak egyszer láttam az uramat igaziból berúgva..Ő meg engem...nem egyszer :oops:
Manó
Az a furi, hogy pl a Németo-ban élő anyósom és az Olaszban élő barinőm is erőst tiltakozik a homeos bigyók ellen, úgy gondolom ez most csak nálunk "divat"( nem ez a jó szó)..

Csináltam egy nagy fazék gyümi levest, jól lehűtöm és azt fogom egész nap iszogatni, némi fagyival megturbózva 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Szegény Andika nagyon rossz napjaid vannak mostanában.Majd csak lecseng ez az egész felújítás aztán jönnek a nyugis napok legalábbis a szülésig.

Egyébként én is ingerültebb vagyok biztos a melegtől,meg már utálok kimozdulni mert lépten nyomon megállítanak,hogy mennyi van még,osztják az észt.Tegnap is elmentünk függönyt nézni az eladó csaj meg fárasztott a tanácsaival,elmesélte az egész életét,nem is ismerem nem vette a lapot,hogy szakad rólam a víz és már haladnék.Aztán a kocsiban jól kitomboltam magam szegény páromnak.
Ma a DM-ben is kiakasztottak.Légkondi sehol/igaz nekem se kéne fél 12-kor az utcán kóborolni/ véletlenül a tester rúzst hoztam el,mondtam a pénztárosnak,hogy nem cserélné- e ki ne kelljen visszaballagnom,vágott egy pofát majd közölte,hogy menjek vele vissza mutassam meg honnan hoztam.Én meg beszóltam,hogy figyelj ennyi erővel én is kicserélhetném.Biztos nem vette észre,hogy terhes vagyok és szakad rólam a víz.Vagy lehet már csak én fújom fel a dolgokat.

A barátnőkkel kapcsolatban szerintem sokan abba a hibába esnek,hogy folyamatosan csak a terhességükről tudnak beszélni ha megszületett a baba akkor meg csak arról.Nekem van ilyen barátnőm akivel csak erről lehetett beszélni,most meg csak a fiáról jóhogy elpártolnak mellőle.Jó én nem,de tudatosan nem is vagyok ilyen.Ha találkozok vkivel ha nem kérdez rá nem beszélek a terhességemről.
pillangó7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?