Kukli, Boti szülinapját ünneplitek a sok-sok vendéggel?
Lakáseladáshoz én is drukkolok. Amit két hónappal ezelőtt kinéztetek, az már elkelt?
Gabka, sajnálom, h nem tudtok jönni. Samut és Katát az előbb tettem le, Kata már alszik, de Samu szintén bulizik, mint Levi... Nem tudom, h lesz-e alvás.
Gyöngyi, hát igen, úgy tünik, tényleg egy húron pendülnek a gyerekeink sok tekintetben

(Kata 2 hete volt 6300g, és fogalmam sincs, milyen hosszú, az valahogy kimaradt - de nagyon nagy...) És ugye Esztinek is elmúlott reggelre a láza?
Kendő: ha nem jön össze azzal a csajjal, akit említettél, akkor a jövő heti tatai talin (ahova igyekszem eljutni), szívesen megmutatom, én hogyan kötöm meg.
Egyébként mei tai vs kandő tapasztalat: a kendőben kb 10 másodperc alatt elalszik Kata, a mei tai-ban pedig inkább nézelődik. A kendőben gondolom, h jobban hozzám simul, míg a mei tai-ban több helye van ficeregni

Vagy mittomén, de ez van.
Csibb, büszke is lehetsz a gyerekeidre! Fanni nagyon ügyes volt! És kibírta egész éjszaka, vagy felkelt azért pisilni? Nálunk totális visszaesés van az alvás közbeni szobatisztaság terén, most már az ebéd utáni alvások alkalmával is szinte mindig pisis a pelus. De most nem parázok ezen, majd csak elhagyjuk egyszer a pelenkát.
Pulcsi, Vicához hasonlóan én is két mellből szoptatok, az a ritkább, ha csak egy ciciből lakik jól a kiscsaj. És igen, jól írtad: a következő szopit azzal a cicvel kezdjed, amelyik másodszorra került sorra. Persze nincs tragédia akkor sem, ha nem mindig sikerül megjegyezni
Vica, jó magas a lányod. Simán kimagasik a többi csaj közül!

(ha jól látom a fotókon)
Bea, remélem, h mihamarabb túljutsz ezen a nehéz időszakon.
Tencsi is nagyon rég járt erre, és Marq is eltünt egy kicsit megint. Hahó!
Na, lépek én is kicsit pihizni, időközben Samu is elhalkult...
RÉ