A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

olyan hurkái vannak, hogy nem győzőm fürdés után kitörölgetni neki. már bepállot neki párszor így is :? Majd teszek fel pelusos képet róla 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

hát hurkái az Dömének is vannak, ezért csodálkozom, hogy Eszter ennyivel nagyobb majd egy hónap különbséggel. De bizonyára nem háj, hidd el :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb: veletek örülök a jó hírnek!!!!!

Gabka: nálunk a Polgármesteri Hivatal húzza az időt az építési engedéllyel. Ha a férjem nem hívogatta volna folyamatosan, még itt sem tartanánk.Amíg nincs jogerős építési engedély,addig a bankhoz nem mehetünk.Te melyik banknál kötötted a szerződést???

Gyöngyi: tényleg jó nagy Eszti baba. :wink: Krisztián estére lázasodott be. Két szurit kapott. Beadattuk a tüdőgyulladás ellenit is.

Nemlajos: Döme sem panaszkodhat a méretei miatt. :D

banokla

Csibb: Hát ennek nagyon örülök! :P Nem semmi milyen stramm kisfiad van! 8)
És igen, korábban is ezt gondoltam, de amin keresztül kellett mennetek az megerősített abban, hogy igazából 3 egészséges gyerekem van és ezzel mindent megkaptam az élettől, ami igazán fontos.... :roll: Nagyon-nagyon szerencsés vagyok! :oops:

Gyöngyi: Eszter hurkái nagyon édesek lehetnek (lányoknak is voltak) és Eszternek ez még milyen jól áll! :D Én nagyon sajnáltam, amikor Ágica végleg elhagyta a hurkácskákat a lábairól... :oops:

Keresztelő: Petiapu sajnálja, hogy Petinek nem lesz. Mindkettőknek volt egyházi esküvője, csak nem egymással... :oops: És még egyikőnk sincs elválva jogerősen. Szóval Peti marad pogány.... Engem nem zavar.
De hát a katolikus egyház nem igazán híve a válásoknak....
Újabb adalék a patchwork családunkhoz. 3 gyerek meg van keresztelve a 4. nem lesz.

Nemlajos: Döme hurkái nagyon édesek! Megsasoltam ám a gáton! ;)

Petire sikerült nyári vászon sapit venni (végre). Olyan baseball sapi szerű, de oldalt vannak lehajtható fülei és meg lehet kötni. Ja és Forma-1 -es! Kezdek beletanulni a fiús anyaságba! 8)
Peti már 2 hete nem alszik jól hajnalban. Egyre többször van fenn. Már kezdek nagyon zombisodni.... Az elmúlt napokban már aludtam délelőtt 1-1 órácskát, hogy bírjam, de jövő héttől Ágica már nem jár oviba itthon lesz, szóval erősen csökken a napközbeni alvás lehetősége... :oops: Aztán Zsófi is végez a sulival. Az már 3 gyerek és Petiapu is velem akarja hagyni Danit elég sokat. Mondtam neki, hogy ez azért már nagyon sok, Daninak vannak jó egészségnek örvendő nagyszülei.... Bevallom egy kicsit tartok a nyártól, hogy hogy fogom bírni 3-4 gyerekkel. Az exem a lányokat 2 hétre viszi el, meg persze minden második hétvégén....
Szóval Peti igazán alhatna egy kicsit többet.... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Banolka
ne haragudj, mindig elfelejtek válaszolni a sebes kérdésedre! :oops:
szóval elkaptuk a folyosón a prof-ot, aki műtötte, és megmutattuk neki, azt mondta, semmi baj, csak lökődik ki a cérna. nincs vele most semmi teendő.

kemény volt szegény Mátét elaltatni... ugyebár hason alszik, de most a sok tappancs és zsinór miatt ez elég kényelmetlen lenne, úgyhogy megpróbáltam háton. de sírt... kezemben is nyüglődött, végül hasra raktam, és elaludt, de azt meg nem fogja sokáig bírni, mert nyomni fogják a cuccosok... :?
nem tudom, mennyi alvás lesz ebből éjjel...

én most nagyon ráérek este, mert férj bl döntőt néz... lehet berakok egy filmet a gépbe! :idea:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

CSibb örülök hogy Mátéval minden ok! :D

Keresztelő: nálunk majd nyár végén ősz elején lesz és együtt Bulcsúéval mert az övé elmaradt :oops: Mivel a leendő keresztszülei (tesómék) nem igazán felelnek meg a keresztszülői követelményeknek :? így addíg húztuk halasztottuk a dolgot hogy mi legyen a megoldás, a végén úgy döntöttünk akkor már megvárjuk a 3. babát és majd együtt. Remélem összejön a kettős keresztelő, mert Nimród leendő keresztszülei meg Németországban laknak és nagyon ritkán jönnek haza, így majd hozzájuk kell igazodnunk.

Katka együttérzek veled, én is tartok a nyártól hogy Panna is itthon lesz. Az biztos hogy kemény lesz.
Ráadásul megint előjöttek a jó kis hisztik, a mindennapi veszekedések Pannával, már kezdek eléggé kiakadni :cry: Na de nem panaszkodom tovább próbálok arra gondolni amit Csibb írt, hogy egészségesek és ez a fontos :)

Nimród ma megint jó gyerek volt, szinte egész nap aludt és összvissz 5-ször evett egész nap :shock: már azt hittem délben hogy le kell fejnem a tejcit.
Ja és megvolt az évzáró az oviban, aranyosak voltak, szerepelt a Panna is egyszer verset mondott a kis barátnőjével, aztán meg egy kecskegidás darabot adtak elő és ő volt az egyik kecskegida.
Teszek fel képet, bár elég homályosak lettek, nem volt túl jó a megvilágítás :?
Panna és Anna verset mond :D
Kép
Középen Panna mint kecskegida :)
Kép
És Nimród legfrissebb képe:
Kép

Bocs hogy többre nem reagálok, de elég fáradt vagyok :?
Kukli mit mondott a doki Kata csípőjéről?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb, szupeeeer hírek Mátéról!!!!!

Vica, sajnálom veszekedéseket Pannával. De nagyon aranyosak mindketten!!!!
Szonja is napi 5ször eszik mostanában. Nem akarom elkiabálni, de mintha lenne napirend. Már tudom, mikor fog enni, aludni. Így meg könnyebb tervezni stb.
És ma nemcsak a fejét emelte, hanem ki is nyomta magát, és nemcsak pár másodpercre, hanem elég sokáig úgy maradt. Holnap lefotózom (remélem addig nem felejti el). :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Megint nem tudtam jönni, de még olvasni sem, most visszaolvasok, aztán meglátom, h lesz-e időm még írni is....

Rólunk - jön a foga a bogárkának és a nap nagy részét dajkálással és vígasztalással töltöm, mert nagyon fájdalmasan sikongat....

Kép

Kép
leo50

Csibb: nagyon jó hírek! ÉLJEN ÉLJEN :D !!! Lehet, h Mátét nem fogják annyira zavarni a tappancsok. Nekem napközben Bálint hason alszik, éjszaka pedig az oldalára rakom. ha nem tud így tappancsokkal hason aludni, talán megpróbálhatnád az oldalán!? az én uram is bl-t néz, de én addig megnéztem a dr. house-t, most meg itt vagyok :lol: :lol: !
Húúúú, hurkáink nekünk is vannak :D:D:D. erről jut eszembe! Erpé Kata mennyivel is született?
Katka: sztem Peti beáll a hosszabb alvásokra megint. egyébként pedig nagyon szuperul csinálsz mindent, így nem lesz gondod 3-4 gyerekkel!!! ÉN EBBEN BIZTOS VAGYOK!!!

Csajok! Mikor állnak vagy kellene átállniuk a 4 órás evésre????Nem mintha sürgetném a manót, csak olyan kíváncsi vagyok! Nekünk még csak most sikerült a 3 órát beállítani! ja és szerintetek mi lehet az oka annak, h tegnap és ma 1/2 9-től 20 percen keresztül vígasztalhatatlanul sírt??? cicit sem fogadja el, pedig erre még nem volt példa!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Vica: nagyon aranyos Panna!! és ahogy megláttam azt a kecske hajpántot vissza repültem az időben gondolatban :lol: :lol: :lol: !!

Szép napot!
Vica
wicca

Keresztelő nálunk is lesz, de még nem tom mikor... majd a nyáron valamikor!

Szép napot!
Vica
wicca

Én nemtom, h mikor állnak át a 4 órás kajára. Nálunk is 3 óránként eszik Szonja, de a 4 bele sem férne a napba. Mostanában 8 kor kel reggel és 9 fele eszik utoljára.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jobbulást a betegeskedőknek!

Pulcsi – nekem még megvan a linea nigrám és nem úgy néz ki, mint akm el akar tűnni :-(

Erpé – a Tens készülékek (tENS se 30) nagyon jók derékfájásra, nálunk is az egész családnak fáj a dereka, ez a készülék olyan, mintha masszrozná és fájdalomcsillapító hatása is van

Csibb – gratula a gyógyulttá nyilvánításhoz!!!!

Vica – aranyosak a gyerekek!

Kép

Kép
leo50

Tata: Akkor holnapi Tata elmarad... :( , viszont éljen a jövő hét! :D Akkor csütörtök 10 órára készüljünk?
Remélem tudok menni és ha minden igaz, akkor viszem magammal Ágicát és Danit is. Zsófi még suliba lesz, szerintem meg is fog sértődni egy kicsit.... :roll:

Tehuti: Várjuk a képet!

Leo 50: Biztos, hogy a foga? :shock: Nekem a lányoknak korán kint volt a foguk, de csak 3 hónapos korukban jött ki és csak az előtte levő 1-3 nap volt gázos (legalábbis az első fogakkal). A sikító sírás viszont elég tipikus, amit fogzáskor szoktak... :roll:
Ha tényleg dudorodik az ínye, akkor egy kis Dentinox gél segíthet (remélem jól emlékszem a nevére), borsónyit lehet kenni az ínyére. Elzsibbasztja egy kicsit. Illetve, ha éjszaka nagyon nem tudtak aludni, akkor én volt, hogy adtam fájdalom csillapítót éjszaka és legalább aludtunk egy kicsit....

Vica: Igen, neked még nehezebb. Nálam a lányok már nagyobbak és azért el tudnak lenni... De legalább anyósod segít.... Nekem nincs igazán segítségem.... De majd valahogy biztos lesz...

Katka

katka22

Csibb: DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D
annyira szeretek ilyen hírekre jönni :D

Tehuti: ügyes a királylány!! várom a képet :P

Wicca: nekem is volt 1-2-szer ilyen cici feletti sírás.. se büfi se puki nem bántotta.. egyszerűen cicisztrájkot tartott a fiatalúr... kimentem a konyhába kómásan, lefejtem a tejcsit (megjegyzem hajnal 8-kor történt az eset ((Masut: :lol: )) apu pedig simán megetette a gyereket.. ő meg vigyorgott mintha mi sem történt volna. de a következő etetésnél megint cicizett normálisan. ki érti ezt? :?

nektek is jár a lába a gyereknek mint aki fut vagy épp biciklizik? egyszerűen le nem áll a kapálózással ha ébren van.. mint aki maratont fut... :lol:

Vica: édes Panna nagyon :D és Nimród is nagyon helyes kiscsávó 8)

Katka: mennek a drukkok Petinek hogy visszataláljon a rendes nagyfiúkhoz méltó reggel 10-ig való alváshoz :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Helló!
Csibb szupeeeer! Nagyon örülök. Túl lesztek a tapikon és ezentúl nem jöhet semmi!!!! :wink:
Vica Panna nagyon édes! Mekkora szájjal énekel! Cuki kis kecske! :lol: Nimród pedig igazi kis hajas baba! Édes ahogy nagy szemekkel néz! :) Olyan nagyfiú!!!!!!!! Mi van Panna esti evéseivel? :?:
Csípőszűrés nem tom írtam e, Katának még nem alakul a csontmag, így vissza kell menni 4 hósan is. Érdekes de kicsit sem paráztam be. Sztem minden rendben lesz. :roll:
Leo kitartás! Doki a sikító sírásra nem mondott semmit? Bocsi de én úgy tudom lehet fülfájás is. Illetve nekünk anno azt mondták, arra figyeljek, mert sokat fülizett. Persze kicsit később, kb. 5 hósan. Kiderült az volt neki, csak neki nem fájt (lehet speckó gyulladás a víztől).
Katka, Vica bizti rendben lesz a nyár! Végül is már elég nagyok a skacok. Lehet még segíteni is fognak! Hajrááá! Panna pedig megembereli magát. :wink:
Gyöngyi nem semmi hova nőttök! :o Várjuk a képeket a kicsi csajról. :lol: Nekünk oltástól nem volt semmi. Mei tai továbbra sem? Lehet Eszti nem az a típus. :roll:
Remélem fiúk jól vannak (meg anyuk is) és összejön az ovis muri. Milyen vicces lenne ha ők és a csajok is majdan egy csoportba kerülnének. :lol:
Rszg lázra milyen homeót? Vagy ott is amilyen láz olyan kell? Mennyi idő alatt viszi le?
Jah képzeljétek megint van 2 db komoly vevőnk. Persze komoly aki megveszi, de újra lakást kell keresni, mert mi van ha. Csak vhogy nem bízunk benne és nincs nagy lelkesedésünk. :roll:
Képzeljétek tegnap hazaértem este a dokitól Katával, Boti pedig elővette az egyik farmerját, felrakta a pelenkázóra, és kiadta az utasítást, most ő jön. Na ok, mondom, vásárolj be drágám, öltöztetés, indulás a Dm-be kölesgolyóért. A bolt bejáratánál adtam neki egy 200-ast, vett egy kocsit (vannak kicsik is), odatolta, kicsit navigáltam, ment a pénztárhoz, golyó pultra, fizetett, kocsi vissza. Egy hiba volt, nem köszönt. De holnap 2 évesen, nagyon ügyi volt! 8)
Megyek, elmosogatok. A tegnapi süti elfogyott és ma de. is lesznek vendégek (e holnap is….). :roll:
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na még kicsit. Ez a babamensi tökre meglep. Bár hallottam róla, de tuti nagyon megijednék. A kis vonalkánkat ha jó idő lesz megmutizom jövő héten. Nagyon cuki sztem. :roll: Amúgy még nekem is megvan, de engem nem zavar. Úgyis elmúlik. Addig pedig emlékeztet egy szép időszakra. :wink:
Nem tom még mit akartam. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn: hajnali 8 óra :lol:
jár a lába: nálunk is, a múltkor meg is kérdeztem tőle, amikor toltam a babakocsiban, hogy most magától szeretne sétálni? :)

Kuklika, nekünk is vissza kell mennünk csípőszűrésre 4 hósan is, de ott, ahol voltunk, mindenkit visszarendelnek kontrollra. Biztosan rendben lesztek ti is.
Boti nagyon ügyes a bevásárlással. :D
Kitartást a vendégekhez. Azért jó, amikor jönnek, én legalábbis szeretem. :)
Lakáshoz drukk. Ha mégis komoly lenne az egyik vevő, szerinted gyorsan találtok lakást?
Babamensi: ha nem hallottam volna róla, tuti nagyon megijedtem volna, hogy mi van. Mondjuk nálunk csak kétszer volt pici vér, egyszer meg hatalmas nagy nyákos váladék, mint peteéréskor. :shock: :) De ez nagyon az elején volt, az első pár itthon töltött napban. Azóta semmi.

Masut
masut

Mi jövő csütörtökön kapjuk meg a 2 hós oltást, így biztos, hogy nem megyünk Tatára.

Masut
masut

Sziasztok!

Csibb, én is nagyon örülök, h mindent rendben találtak Máténál. És igazad van, ez számít csak igazán. Végül sikerült aludnia a tappancsoktól?

Kukli, ezentúl elég lesz odaadnod a listát Botinak, és mehet is boltba. Ügyes volt nagyon! És biztos minden rendben lesz Kata csípőjével, ráér még az a csontocska.

Gabka, hogy vagytok ma reggel? Nálunk minden OK, Samunál már nyoma sincs a betegségnek.

Leo, a fogzás elég korán kezdődik nálatok, de végülis simán lehet már az.

Gyöngyi, szép nagy lány Eszti! Lili is ilyen jó súlyban volt picinek? Nálunk ebben elég nagy a különbség a két gyerek között. Kata nagyon nagy, Samu azért nem nőtt ennyire néhány hónapos korában :) Én is küzdök a lábon levő hurkák kitörölgetésével:)

Wicca, ráér még Bálint a 4 óránkénti evéssel. Nekem egy ismerősöm babája 5 hós koráig másfél óránként evett :D Ebben is eléggé különböznek a gyerekek (miként a felnőttek is).

Indulunk boltba, lassan összeszedem a csapatot.

erpé

jövök dicsekedni! 8)
imádom a gyerekeimet!!! Máté a tappancsokkal a hasán fél 9-től 4-ig, majd egy gyors szopi után fél 9-ig aludt a hasán!!! :shock:
Fanni pedig pelus nélkül aludt éjszaka, mert elfogyott, és elfelejtettem venni, és nem pisilt be!!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

katka: pedig szerintem nekivághattunk volna Tatának, mert itt nincs olyan rossz idő (igaz fúj a szél)

Kukli:nem adom ám fel. Tegnap visszaírt az a lány, akivel találkoztam,és felajánlotta, hogy segít kendő kötésben stb. Szóval most új lendületett vettem. Tegnap gondoltam, hogy hívlak,mert régen beszéltünk, aztán elkezdtem átültetni a paradicsomokat és kiment a fejemből :) Lili is mindig tolja a kiskocsit a dm-ben

csibb: :)

Esztinek estére hőemelkedése lett és mivel fél órán belűl 5 tizedet emelkedett, beadtam fél kúpot neki.

na megyek pusza

Kép

Kép
pgyöngyi

Erpé: Lili 10 hetesen volt 5100. Nagyon hasonlóak a gyerekeink :) Mind korban, viselkedésben és növekedésben :)

csibb: nálatok is volt eddig éjszakai pelus? Mi még mindig hordjuk alvásra

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Annyira nem volt időm mostanában jönni, pedig már tegnap is írni akartam, voltunk tanácsadáson, megvolt az első 2 oltás, ment a láza de nem nagyon, fél kúppal és egy kis nyügivel megúsztuk, amúgy 5100 gramm :D

Csibb gratulálok nektek, örülök, hogy Mátét gyógyultnak nyilvánították!

Adryn, köszi a képeket, hú de nagyon szépek, (Kuklikáé is gyönyörűek, főleg a kis imádkozós kezes Botiról) majd küldök a mail címedre is, ha nem gond :oops: :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jah még írni szerettem volna, köszi Gabka a felajánlást, meg a megértést, nagyon kedves tőled, de tényleg semmi extra, csak nehéz időszakom volt (van?)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kérdés: ki szoptat két mellből?
Wicca, te egyszer írtad.3 óránként 2 mellből szoptatsz? ha két mellből kell már szopiztatnom, az azt jelenti, hogy kevesebb a tejcim?
hogy kell 2 mellből? amelyikkel befejeztem, legközelebb azzal kell újra kezdeni?
kicsit stresszelek, ami nem jó..nem akarom, h elfogyjon a tej..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok!

Csibb ez a legjobb leszoktatás hogy elfelejtesz pelust venni :wink: Emlékszem én is jártam így :D Fanni nagyon ügyi :wink: És Máté is hogy ilyen sokáig tudott hason aludni.

Wicca, tegnap beszélgettem egy anyukával akinek most lesz 4 hónapos a kisfia és mondja hogy sokszor még mindig 1 óránként eszik a pici :shock: úgyhogy nem vagy elmaradva a 4 órás szoptatásokkal. Minden gyerek más. Panna és Bulcsú sem volt ilyen, hogy ennyi idősen 4-5 óránkén egyenek. Nimród most is alszik, fél 9-9 körül evett, kiváncsi vagyok most meddig bírja. Tegnap már fel kellett ébresztenem 1 órakor hogy megetessem annyira aludt akkor már 5 órája.

Leo jó korán jön a foga.
Anyukám egyik munkatársának egy hónapos a kislánya és van egy foga ráadásul nem elöl hanem valahol oldalt, ja és azt mondják neki a faluban hogy biztos ő egy különleges gyerek mert ilyet még nem láttak :lol:

Kukli, Boti nagyon ügyi, látom ő is egy határozott nagyfiú már :)
Drukk a lakáseladáshoz.
Mi is teszünk még egy utolsó próbát a szocpolra. Tegnap is volt itt egy ingatlanirodás megnézte hogy mennyit érne a lakás, meg ma is jön egy hapsi egy másiktól. Van egy új lakópark a közelben, hátha összejön valami. Végülis csak a szocpol miatt költöznénk, na meg a 3 emelet miatt :? Egyébként jó itt közel a játszótér, az ovi és az anyós :)

Szurisoknak puszi a bibikre, fogfájósoknak kitartás!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Pulcsi én az elejétől fogva két ciciből szoptatok. Amelyikkel befejezted azzal kezdjed a következőt (én néha elfelejtem melyik is volt az :oops: de sokszor érzem is mert azt ugye annyira nem szívta ki) Most már előfordul hogy elég neki egy cici, vagy csak elalszik az elsőn és akkor már nem teszem át a másikra.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Csibb: gratula Máté gyógyulásához és Fanni ügyességéhez.
Én most ott tartok, hogy jobban megbízom Leviben ha alszik :)
Azaz álmában ritkábban pisil be, mint ébren :)

nem tudom mit és kinek akartam írni....

Ja igen: Erpé: mi sajnos kihagyjuk az ovit ma. egyrészt egyedül kellene mennem, mert apa sokat dolgozik és még az apjához is be akar menni ma a kórházba (utoljára hétvégén volt). másrészt Levi azért még nem 100as és az idő sem jó :( Ugyan már nem lázas, de még köhög és folyik az orra nagyon.
Küldöm priviben a nevet és előre is köszönöm az infókat.

Vica: gratulálok a szerepléshez is. nagyon cukik a Te gyerkőceid is :)
Már alig várom, hogy nekünk is legyenek ilyen szereplős képek :)

Kukli: nem semmi milyen segítséged van? :) Neked már nem is kell bevásárolni :)

BEa: OK, de a felajánlásom továbbra is áll, ha szükséged lenne rá :)

Bocsi, de úgy hallom a fiatalúr még küzd az ágyában és nem alszik, megyek rápiritok :)

Kép

Kép
gabka77

Kukli, Boti szülinapját ünneplitek a sok-sok vendéggel? :)
Lakáseladáshoz én is drukkolok. Amit két hónappal ezelőtt kinéztetek, az már elkelt?

Gabka, sajnálom, h nem tudtok jönni. Samut és Katát az előbb tettem le, Kata már alszik, de Samu szintén bulizik, mint Levi... Nem tudom, h lesz-e alvás.

Gyöngyi, hát igen, úgy tünik, tényleg egy húron pendülnek a gyerekeink sok tekintetben :) (Kata 2 hete volt 6300g, és fogalmam sincs, milyen hosszú, az valahogy kimaradt - de nagyon nagy...) És ugye Esztinek is elmúlott reggelre a láza?
Kendő: ha nem jön össze azzal a csajjal, akit említettél, akkor a jövő heti tatai talin (ahova igyekszem eljutni), szívesen megmutatom, én hogyan kötöm meg.
Egyébként mei tai vs kandő tapasztalat: a kendőben kb 10 másodperc alatt elalszik Kata, a mei tai-ban pedig inkább nézelődik. A kendőben gondolom, h jobban hozzám simul, míg a mei tai-ban több helye van ficeregni :) Vagy mittomén, de ez van.

Csibb, büszke is lehetsz a gyerekeidre! Fanni nagyon ügyes volt! És kibírta egész éjszaka, vagy felkelt azért pisilni? Nálunk totális visszaesés van az alvás közbeni szobatisztaság terén, most már az ebéd utáni alvások alkalmával is szinte mindig pisis a pelus. De most nem parázok ezen, majd csak elhagyjuk egyszer a pelenkát.

Pulcsi, Vicához hasonlóan én is két mellből szoptatok, az a ritkább, ha csak egy ciciből lakik jól a kiscsaj. És igen, jól írtad: a következő szopit azzal a cicvel kezdjed, amelyik másodszorra került sorra. Persze nincs tragédia akkor sem, ha nem mindig sikerül megjegyezni :)

Vica, jó magas a lányod. Simán kimagasik a többi csaj közül! :) (ha jól látom a fotókon)

Bea, remélem, h mihamarabb túljutsz ezen a nehéz időszakon.

Tencsi is nagyon rég járt erre, és Marq is eltünt egy kicsit megint. Hahó!
Na, lépek én is kicsit pihizni, időközben Samu is elhalkult...

erpé

Én egy ciciből szoptatok, tegnap 210-et is evett, meg meg 200-at. Nemtom, honnan van benne ennyi tej. De azért örülök neki! :lol:

Sikerült lefotózni Szonja fejemelést, most töltöm az elemeket, de utána felteszem! És előbb meg olyat csinált, h hasra raktam, egyből úgy is maradt "kinyomva" és átfordult hátra. Úgy nevettem, tök aranyos volt! :lol:

Vica, kitartás a szocpolhoz. és drukk az új lakáshoz! Kukliéknak is!!! Boti meg már kész fiatalúr, hogy egyedül vásárol! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Én is teszek gyorsan 2 képet, aztán pihi, amig alszanak :)

Kép Levi összepakolta az összes kisautót a hátizsákba (jó nehéz lett), és a tapasz a könyökén egy már majdnem teljesen begyógyult seb, ami épp nagyon fáj neki :)

Kép Lilike így nézelődik, hosszasan szemezve a tapétával és a pelenkázón a macikkal :)

Kép

Kép
gabka77

Kép

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Gabka, puszi Levi könyökére! :lol:
Lili baba milyen ügyi!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

de ügyesek ezek a lányok :)

tehuti:210g :shock: és hányszor kakil egy nap?
Mi 140-nél többet szerintem még sose ettünk

hurka:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Huuu, ezek a combok!!!! De megpuszilgatnám!!!! :lol:

Ja, annyit evett, utána tele is rakta a pelust. :lol: Napi egyszer kakil mostanában, max. kétszer.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

szép kis hurkák, és milyen ügyesen emelik a fejüket a lányok! :shock:

Én ma nem vagyok százas, úgyhogy nem nagyon leszek :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A sok vendég általános dolog, vagyis sokszor megyünk mi is. Igazából a héten végig jöttek bnőim gyerekekkel. Nem szülinap függő. De sütni nem mindig szoktam. Ha ebédre maradnak, akkor ált. csak főzök. Ma amúgy Kata bandázott, nem Boti. Illetve bealudt ezért nem készült kép.
Édik a fejemelős lányok. Eddig fel sem tűnt, hogy Lili ennyire szöszi. :oops: Levi de édes a pakkal! :lol:
Csibb grtaula szuper csapatodhoz! Ügyes lurkóid vannak. :)
Szopi nálunk kicsit kaotikus lett, de nem zavar. Vagyis sokszor visszarakom az előzőre ebben a melegben. Biztos mert sokat ivó család vagyunk. :roll: Ha pedig úgy érzem üres valamelyik de még enne, átrakom simán a másikra. De nem mindig. Szval kicsit zavaros, de nekem kényelmes, a hölgy meg elégedett.
A másik lakás után próbálunk járni, nem tudjuk már a számukat, és nem is akarjuk még egyszer behülyíteni őket ha esetleg megvan még. Vica hajrá! Hajrá!
Mai ebédem elmesélném:
Kaja meleg, Kata vigyorog (kiderült mért), Boti csendben az ágyában.... egyszer csak büdi van.... Kata nagyon elégedetten vigyorog.... nagyon büdi van.... megfogom, nyakától ZOKNIIG kakis, irány pelusozó, amiről Botika lepakolt addigra (pedig lehúztam, de keze egyre messzebb ér), és éppen az elrakott ftorokort kenőcsőt nyomja szép az ágyában. Botit leszid, elpakol, Katát fog közben, hogy ne folyjon minden mindenhova, Boti büntiben fekszik, Katát rárakom a frissen mosott (mert 2 napja lekakilta) feltétre (nekem van rajta egy plusz spéci mosható is), amit rögtön lefoltozunk. Szval minden kaki és krém, kaja kihűl, én lenni annyira morci hogy már csak nevetek. Utána elaludt mindenki és megettem a melegített kajcsim. :lol: Na kishölgy nyöszörög. Megkuksizom a kis rendbontót.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jesszus Gyöngyi! Iszonyat drága!!!!!!!!!! Kis combis ő is.
Figyi azon filóztam (tudom hülyseség) mit szólna Eszti, ha más venné fel mei tai-ba? Meglepődne e..... Nem tom nekem Kata mit csinálna kendőben, mert a hordozóban sem adok neki többet 2 percnél. :lol: Igaz eddig 3x volt benne. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé
3-kor szólt, hogy szeretne átjönni hozzánk. én kérdeztem, hogy kell-e pisilnie, mondta, hogy nem, kérdeztem bepisilt-e, rájött, hogy nincs rajta pelus, és örömmel felkiáltott, hogy anya, száraz bugyit csináltam! akkor én is örömködtem, és elvittem pisilni egyet, de nagyon keveset pisilt. utána aludtunk tovább.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kukli, úgy látom a Te gyerekeidben is van "anyaenniakar"-vészjelző :D :D :D

csibb, gratula a száraz bugyihoz! :lol:

Ti nem vagytok nyomottak az időtől? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Milyen szép mindenki gyereke! :D Eszter baba combikáját én is megpuszilgatnám :)

Kukli tök jó hogy nálatok így zajlik az élet, mindig jön megy valaki meg gondolom Botinak is van néhány barátja/barátnője :wink: Irigyellek emiatt az én régi barátaim mind elmentek Bp-re én meg itt maradtam Zeg-en. Akikkel meg összejárhatnánk azok meg állandóan dolgoznak :evil:
Nem semmi volt a mai ebéded, amúgy ez így szokott lenni, összejönnek a dolgok. Nálunk általában egyszerre lesznek éhesek és hát ugye Bulcsúnak az egyedül evés még gyerekcipőben jár.

Nemlajos én tegnap voltam nagyon nyomi, szerintem az időjárás miatt.

Erpé, igen, nagyon magas Panna, van olyan egykorú csoporttársa akinél egy fejjel magasabb :shock: igaz hogy ő meg eléggé alacsony. Múltkor 7-8 évesnek való rucit vettem a Tescoban majdnem pici rá. :?

Voltak itt ingatlanirodától a lakást megnézni és nagyon tetszett a hapsinak és simán beszámolnák annyiért a lakást amennyire mi gondoltunk. Holnap megyünk megnézni a lakóparkot. Remélem még megvan a kiszemelt lakás. És a fickó szerinte még beleférünk az időbe is a szocpollal. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja és amíg a fickó nézte a lakást és beszélgettünk addig Bulcsú a legelevenebb formáját hozta. Azt hittem szétferi a beépített szekrény ajtaját amit épp előtte dícsért meg az ingatlanos :) Meg bement a szobájába felállt a kisasztala tetejére és onnan kiabált nekem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Micsoda fotók! 8)

Tehuti: Nagyon ügyes lányod van! Szépen fejlődik!

Gabka: Édesek a gyerekeid. Nálunk is van forgalomban varázsragtapasz. ;)

Gyöngyi: Édes kis sonkás lábak! Lányoknak is nagyon tetszik! :)

Vica:
Drukkolok, hogy összejöjjön a lakás!

Kukli: Boti nagyon önálló! Ez szerintem nagyon jó! Lakáseladáshoz nektek is sok sikert. Tetszett a délelőttöd. Nekem is volt ilyenekben részem a két lánnyal. Én is nevettem kínomban... ;)

Nemlajos: Az időjáráson kívül mi a gond? Tudunk segíteni?

Katka

katka22

Vica: hajrá lakópark :) . Nálam is hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy mindenkim Pesten lakik és én költöztem ki vidékre. Így sajna csak távbarátságaim vannak :? Barátnémmal is 1 éve taliztam utoljára, egy másikkal meg mikor terhes voltam a Lilivel. Persze telcsin, iwiwen tartjuk a kapcsot, de ez nem olyan kafa azért mint egy jó kis pletyózás :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

Fog – doki bácsi azt mondta, egyébként ő vette észre, hogy a fogcsírák kezdenek nőni és az feszíti az ínyét, azt érzi szegény, ebből fog majd csak pár hónap múlva lesz, tehát tuti, h a foga, Dentinox-ot vettem én is, köszi Gabka, még nem kentem be vele neki, mert csak 3-4 hónapos kortól lehet és mára jobb a helyzet

Tehuti – Lili nagyon ügyes

Gyöngyi - nagyon kis dögönyözni való a babád

Kép

Kép
leo50

katka, drága vagy :)
Semmi az ég világon, csak a hülye idő.
De legyőztem, és kitakarítottam, és rendet raktam, és kifőztem a kapott (használt) bébijátékokat, és az ötből csak kettő élte túl...
Úgyhogy most már ezt is tudom: a hűtőrágóka nem főzhető :twisted: :twisted: :twisted:
Na, így, hogy megcsináltam a dolgomat, már az idő sem nyomaszt annyira :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Azta mekkora combok!!!! Hú, nagyon cukik, Erpé a te Katádnak is ilyen? Aranyos Lili és Eszter baba is ezekkel a husikkal. Maja inkább nyúlik :lol:
Szonja is nagyon édes.

Kukli, gratula a mai ebédhez :lol: ilyen nálunk is van, rosszalkodó tesó nélkül :wink:

Vica, sok sikert az eladáshoz, mi is hirdetjük, de az ingatlanos tavaly óta kettőt hozott, azt mondja egy másik ingatlancéges ismerősöm pang a piac.

Kuklika, ti lakásotokhoz is sikerest!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli: Az én Lilimre gondoltál? Mert ő nem szőke, csak nagyon kevés haja maradt :)
Bár világosabb a haja, mint annó Levinek volt, de ő is megszökült az első nyarán :)

Na harmadjára öltöztettem át a kisasszonyt, volt nagy kaki meg óriás "büfi" alvás közben, úgyhogy ágyat is húztunk :)

Após megy haza a kórházból végre :)

Hajrá mindenki lakásváltásához!!!

KAtka: varázstapasz :) :lol: :wink: most épp nincs rajta megdumáltam, hogy elfogyott a ragtapasz :)

Gyöngyi: cukik ezek a comik, a miénk is hasonló :) majd fürdésnél csinálunk képet :)

Kép

Kép
gabka77

Jah Vica, jót nevettem Bulcsú előadásán ingatlanértékesítés közben, ez olyan, mint amikor anyukám közölte az ingatlanossal, hogy amikor idejöttünk felújítás előtt sok volt a csótány, erre az ingatlanos, ezt a vevőknek inkább ne mondja(még szerencse, hogy az ingatlanost ismertük :lol: :lol: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?