A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Gabi!

Én nem mertem leírni, hogy első naptól kint lesz velünk, mert féltem, hogy megköveznek :roll: , de mögéd bújva már merem vállalni :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi én nem csinálok ebből ügyet, örülök hogy végre jó idő, nem fogok bent ülni a lakásban, mikor olyan gyorsan elmegy a nyár. A telet meg utálom, akkor ülhetünk bent eleget. Semmi baja nem lesz kint a kertben, meg a jó levegőn.
Annó mikor Bettit szültem ő téli baba, őt 4 hetesen vittem ki először az erkélyre, de totál meg voltam zakkanva a bezártságtól.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ja és én is mosok, épp most járt le, és teszem be a következő adagot.

Kép

gabi1

Nna, akkor :wink: :

klarka! :)

"voltam fodrásznál, úgyhogy már anyukás a fejem:)"
Ezt hogy érted? Az anyukásról nekem az jut eszembe, amikor szülés után hónapokig nem tud eljutni az ember, viszont már lenőtt/lekopott róla a festék illetve hullik ezerrel. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:
Én elvileg hétfőn megyek. Vágatni mindenképpen vágatok, a melírt meg még meglátom. :roll:

A medencém nem fáj, viszont most már 3. napja, hogy érzékeny a bőr a pocimon. Azóta egyfolytában kenem, de gyakorlatilag csak este jó neki, amikor rákenem a tusfürdőt. :o (Ráadásul nem is ott ennyire érzékeny, ahol Hugi van, hanem ahol "üres")
(Amúgy egy árva striám sincs eddig koppkoppkoppkopp és még a linea negrát is csak épphogy látom fürdés közben. :o )

ikoka7! :)

"Zsombi előkészíti a terepet, hogy ne okozzon gondot éjszaka felkelni, szoptatni"
De jó is lenne...! :roll:

Őszintén szólva, nem vagyok meglepve, hogy nem sikerült mindent elintézned egyszerre. :roll: :? Még a szerencsés bolgyó együttállás és a rátermettség is kevés ilyenkor, amikor egyszerre szeretne az ember ilyen hivatalokkal megküzdeni. Szinte kizárt, hogy ne több körös legyen... :? :? :? :?

gabi1! :)

"Remélem olvassák néha ezeket a sorokat és öregségükre elgondolkoznak rajta."
Anyósodék Neteznek és a Babanetet olvassák? :shock: :shock: :shock: :shock:
"Legfőképpen az a bajuk hogy anyuék nem diplomásak."
Miért, ők azok? Ha igen, akkor marha nagy durranás ilyen hozzáállással... :x :x :x :x :x :x :x Ha meg nem, akkor meg mire fel...? :x

lorca! :)

Tudom, hogy kész a tüdeje, de azért maradjon még egy kicsit. Felőlem a zsírraktárát is építgetheti... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Felhívtam a Klinikát, hogy kérjek egy uh időpontot, ha lehet ne júliusra."
Amilyen háklis vagy, neked az augusztus sem lett volna jó. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Amúgy eszébe jutott már valakinek, hogy ha szülés után 2-3 hónappal gyorsan összehoz még egy babát, akkor még pont belefér a határidőbe és még a mostani feltételekkel vállalhatják őt is? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"Enyém anyósnak nincs diplomája, de még csak középfokú végzettsége sem, mégis jobb a gyerekekkel, mint amilyen én vala leszek. Szerintem ez fontosabb. És még jobban is főz, mint én"
A vasalásról már nem is beszélve! :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici! :)

Ha nem fogtak bent, akkor tudósíts, légyszi! :wink: (Ha meg igen, akkor ezt most tulajdonképpen kinek írom...? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Az ügyfélkaputól azért tartok, amiért a hentes is tudja, hogy miből van az adott húsáru...
Nem ismerem az APEH informatikai hátterét, adatkezelési biztonságát stb.-t, de azért vannak tapasztalataim e téren. Nem véletlen a mondás a tudatlanok boldogságáról. ... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :?

tabati! :)

Jó, hogy még jársz úszni és jól esik. :D Csak így tovább! :wink:

Feledékenység nálam is egyre inkább befigyel (bár inkább csak azért, mert máson jár inkább az eszemen), de amitől a falnak megyek az az, hogy lépten-nyomon mindent leejtek.
Az oké, hogy a kismamák egyensúlya és koordinációs képessége egyre problémásabb ilyenkor, de attól még igazán képes lehetnék arra, hogy egyik kezemből áttegyek valami a másikba!? De nem. :x :x :x :x Semmit nem törtem még össze, de azért még egy zoknit meg kéne tudnom fogni. (Vagy ha már ennyire béna vagyok, akkor legalább ne oda esne, ahonnan alig tudom kibányászni. :roll: És ezt naponta nem tudom hányszor... :evil: :evil: :evil: :evil:

Nekem minden Hugival kapcsolatos papírom egy dossziéban van és bőszen hordozom mindenhová magammal, akármilyen dokihoz vagy vizsgálatra megyek. (És marhára figyelek, hogy nehogy elhagyjam. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

tímea83! :)

"Bár még nem ma van a szülinapom,tesóméktól megkaptam az ajándékot:egy 56-os rugit és egy pulcsit. Szerintem kicsi lesz rám... "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magukkal a pókokkal nincsen bajom, de a hálójukkal már annál inkább. Úúúúúúúúútálom, ha nem veszem észre és véletlenül belenyúlok. Lehetőleg valami jó régi, recsegősbe. Brrrrrrrrr.......... :x :x :x :x :x :x :x

"ennek momentán behúztam egyet(hisztérikusan hadonásztam),aminek az lett a következménye h eltűnt,uh ezután fél órán keresztül a tükör előtt böngésztem magam nem-e rajtam csüng vhol"
:roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lilisgabi! :)

Veletek mi van? :?:

ancsurti! :)

Streptococcust sajnálom. :( (Én továbbra sem tudok róla, hogy nálam néztek volna :roll: :roll: :roll: ). Viszont ha 3-4 napi kezelést igényel, akkor nem hiszem, hogy kiraknak titeket 1 nap után.

Dúla?

"a babazene eleg bugyutanak hangzik,kiprobaltam baratnom kislanyan,neki bejott a dolog"
Szerintem nekik sem tetszik, ezért inkább a jótékony kómát választják. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Es csak ugy spriccelt a tejem ossze-vissza eteteskor!!! "
Kolléganőm is így találta telibe a gyereket, meg a környékét. :lol: :lol: :lol: :lol: (Utána meg takaríthatott. :roll: :roll: :roll: :x :x :x :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: )

ronmay! :)

A Woman's Secretről jut eszembe. Nekem az Intimissi fehérneműk tetszenek nagyon. Kár, hogy rajtam nem úgy néz(né)nek ki, mint a bábukon. A férfi fehérneműik is tökre szexisek. :roll: :oops: :wink:

conversano! :)

Mi volt ma?

katy76! :)

Én tegnap egy olyan fotót találtam a Neten, ami egy áfonya tortáé volt. Világos piskóta vastag, kék töltelékkel. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Emberbaráti okokból nem teszem fel a képét. 8) :lol: :lol: :lol: Ha valaki kíváncsi rá, akkor keresse meg. :roll: Hamar rátalál és könnyen felismerhető. :wink:

Tőled is kérünk szépen beszámolót! :!:

kicsidodi! :)

Strand: :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

timcike81! :)

Köszi a híreket! :D :D :D :D :D Hál' Istennek, hogy minden rendben van pagikáékkal, de muszáj a doki utazása miatt császározni? :?: :?: :?: :? :? :? :? :? Nem adhatja át addig őket valakinek? Illetve ilyenkor általában több doki is részt vesz a buliban. :roll: :roll:

boo! :)

Inkább ilyen legyen Apa, mint fordítva! :wink:

Érdeklődj nyugodtan -ha van még ilyenekre érkezésed most- , vesztenivalód mindenesetre nincs.

hendegabi! :)

"Akkor te paravánok között fogsz többed magaddal egyszerre szülni?Elég nagy esélyem van rá…. "
Akkor jó lehet olvasnod a mi beszámolóinkat, hogy húdejólnézkiaszülőszoba. :roll: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :(

"még palacsintát is sütött. Persze utóbbit meg is ettük.
Fincsi volt nagyon.Most ezt muszáj volt? Állhatok egész délelőtt a tűzhelynél! "

Minek? :roll: :roll: :roll: :roll: Én sem állok. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy beelőzöl suttyomban és te leszel a következő? :o :roll: :wink:

"Úgyhogy ma a tegnapi ablakpucolás-függönymosás-pókhálózás-törölgetés-porszívózás-felmosás-főzés után csak 2 mosást, meg lekvárfőzést terveztem...."
A 2 mosás még belefér, de szerintem hagyd ki azt a fránya lekvárt és pihenjél :roll: . Egyrészt mert ilyen volt a tegnapod, másrészt pedig mert ilyen volt az éjszakád. És ha ráadásul tényleg be kell vonulnod, akkor nem ártana, ha nem lennél teljesen kifacsarva. :roll: :roll: :roll: (Illetve ki fejezné be a lekvárt? :roll: :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol: Hagyd a csudába! :wink: )

Kép
Kép
200907?

Most hívott anyu, megkérdeztem: ilyen időben nyugodtan, első perctől kint lehetnek, csak arra kell vigyázni, hogy szórt fényben is le tunak égni (pl. pavilon alatt ), meg hogy dél környékén nem szabad még árnyékban sem lenniük (mondjuk nekünk sem!).
Szóval bátran ki velük, betartva az óvintézkedéseket :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

" Szóval megpróbálok utánanézni, mi van ilyenkor..."
Ilyenkor? Ilyenkor kell felcsapni a mindent tudó DodiAnyut. :wink:

"Én nem mertem leírni, hogy első naptól kint lesz velünk, mert féltem, hogy megköveznek , de mögéd bújva már merem vállalni !"
Gyáva nyúl! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ja, még Pagikáékhoz akartam írni, hogy ha az elején vki azt mondja, hogy a 35. hétig bent maradnak, így néztünk volna :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szóval inkább örüljünk, mint majom a farkának, mint elégedettlenkedünk :roll: :wink: :wink: :wink: !

Amúgy amennyire én tudom, trigemini terhességet nem is javallott végighordani, mert fokozott kockázattal jár!!! Arról nem is beszélve, hogy gondoljatok csak bele Pagika "hogyan alhat", ha mi panaszkodunk :? !
Nagyon-nagyon szűk már ott nekik a hely, és Pagika egy vékonyka csaj, ha bent maradnának sem dupláznák már meg a súlyukat :wink: ! És ilyen esetben én is tuti ragaszkodnék a dokimhoz, mert ez mégsem egy szimpla szülés lesz, hanem igenis nagyobb szakértelmet kíván!
Szóval én örülök a hírnek, és nagyon szurkolok nekik :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ez mind rendben van, de ha már császár akkor orvosi, egészségügyi oka legyen. Ne pedig az, hogy: "bocsika, utazom". :evil:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Ezt is kérdeztem anyutól, de ő ugye nem szülész, kismamigondokban kevésbé jártas. Ő idegbecsípődésre gondolt először, de ez nem az, érzem! Mert mindkét oldalon fáj, és olyan, mint a növekedési fájdalom volt kamaszként a térdemben :shock: !
Azt mondta van olyan, hogy a szeméremcsont úgy szétcsúszik egy kismaminál, hogy nem bír lábra állni, be nekem nem a szeméremcsontom fáj, hanem a medencém... :? !

Na, kutatómunka indul :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, egy teregetés megvolt, meg fele meggy kimagozva.

Bond: késő bánat, már nekiálltam. Gyanítom, ha most nem csinálom meg, akkor bolti lekit ehetünk télen. Csak reménykedem, hogy be tudom fejezni.
Egyébként határozottan jobban vagyok, csak a derekam fáj, és nehezen állok fel....

Dodi: a National Geografic ikrekről szóló filmjében is nagyjából ezt mondták, ott asszem a 34. héten császároztak, mivel nem volt helyük a babuciknak, meg az egypetéjűek közös méhlepényen osztozkodtak.
Viszont tényleg egyetértek vele, hogy ez indok, de az, hogy a doki utazik...... :?

Kép
Kép]
hendegabi

Állítólag normális, vannak ilyen "kiváltságosok", akik megnyerik ezt a nyűgöt is :? ! Ha mázlim van elmúlik, és marad az eddig enyhe fájdogálás, ha meg meg nincs mázlim, akkor a további 5 hétben csak totyogni fogok, komoly fájdalmak közepette, és apa segítségére szorulok :evil: ! De mivel a második lehetőséggel nem is számolok, ezért nekiállok szépen mozgolódni, sétálni, pakolászni, hogy fokozatosan helyrejöjjön, és kész :wink: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

HGabi!

Huh, de művelt vagyok 8) :lol: :lol: :lol: !
Persze, ez nem lehet indok, ebben egyet értünk, hiszen ilyen alapon már hetekkel ezelőtt kikaphatta volna őket :evil: ! De pont jól jött ki, mert amúgyis jobb lesz így :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

"Csak reménykedem, hogy be tudom fejezni. Egyébként határozottan jobban vagyok, csak a derekam fáj, és nehezen állok fel.... "
Nem győztél meg... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Jó, hogy a bóti nem olyan és pénzbe is kerül ellentétben a házival, de ez most a legkevesebb, szerintem. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ha már úgyis ilyen jó idő van és már a strand is kinyitott, akkor irány a víz és ott mozgasd át egy picit. :wink:
(A napokban megállapítottam, hogy a kádban tudom legkönnyebben levágni a körmömet és minden olyan manővert csinálni, amiért hajladozni, kepeszteni kéne. Egyrészt könnyebben mozgok, másrészt meg feltapadok a kád falára, kitámasztom magam éssss megtart. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Bond!

Bizony, ez lesz 8) :wink: :wink: :wink: ! Most szedtem ki a darazsakat a vízből, és megnéztem: 27 fokos a víz 8) ! Viszont most nagyon "dél körül" van, szóval még leszedem a szárítót, meg teszek-veszek, addigra apa is hazaér (gumisnál van), és majd együt fürcsizünk :D !
Ja, és jelentem, a víz klórszintje, PH-ja ilyesmik, mind tökéletes :wink: ! (Mert én azért tartottam kicsit ettől...)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Míg ezekkel meg vagy:
-továbbra is fájni fogsz,
-nem tudod, mikor esik be Apa,
-jó eséllyel közbe jön valami és lőttek az egésznek. :evil:
Akármennyire is dél van, ha bekened magad naptejjel és a fejedre csapsz valami sipkát 10-15 percre bemehetsz a vízbe. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok !

Reggel elmentünk boltba, ami elég közel van , mégis olyan meleg volt már akkor, hogy igencsak lassan vonszoltam magam és rosszul voltam. Ma szabadnapos az én Drágám :D , de nemrég el is ment itthonról, mert meg akarja nézetni a kocsit , aztán pedig elmegy strandra egy haverjával.
Örülök, hogy jól érzi majd magát, de én is úúúgy mentem volna. Na sebaj nemsokára !!! Mindjárt itt az asztalos, összerakja az ágyat, aztán én kezdhetek el bepakolni a komódba Zsombikám cuccait. Bár tök punnyadt vagyok, de ehhez van kedvem .

dodi

van még hely abban a medencében ??? Egy picit azért irigykedek.

hendegabi

lekvárfőzés :shock: :shock: :shock: , te aztán formában vagy

Én is ki akarok menni majd Babócával mihamarabb, szépen fokozatosan hozzászoktatom, de szinte egyből el akarom kezdeni. Nem fogunk begolyózni itthon a 4 fal között.

Kép
ikoka7

halihó, itt vagyok!
Összes meggy kimagozva, ledarálva, tűzhelyre feltéve. Már csak órák kérdése az egéssz.. :D
Még nem is csináltam olyan nagy koszt vele (na majd eztán :D )

Dodi:
[quote]H írta:Gabi!

Huh, de művelt vagyok !

Ezt eddig is tudtuk :D :D :D

Továbbá: várok tippeket, hogy mit vegyünk férjem nagylányának 14. születésnapjára!

Kép
Kép]
hendegabi

hgabi

Egy 14 éves ifjú hölgynek valószínűleg rengeteg kívánsága van, csak ki kell puhatolni mire vágyik a legjobban :)
Vendég

Azok számára akik nincsenek tisztában a végtelen ciklus fogalmával egy
számítógépes program esetében, a következő magyarázatot mellékeljük.

Egy igazgató így szól a titkárnőjéhez:
- Egyhetes kongresszusra utazunk külföldre, és remélem jól fogjuk magunkat
érezni együtt. Tedd meg a szükséges előkészületeket..
A titkárnő felhívja a férjét:
- Egyhetes kongresszusra utazunk külföldre a főnökkel. Légyszíves vigyázz
magadra míg távol leszek drágám!
A férj felhívja a szeretőjét:
- A feleségem külföldre utazik egy hétre. Mi is bulizhatnánk együtt
Hercegnőm.
A szerető (iskolai tanítónő) a gyerekekhez:
- Jövő héten elintézendő dolog miatt nem jövök, így nektek sem kell iskolába

jönnötök.
Egyik gyerek a nagyapjához siet a hírrel:
- Nagyapa, jövő héten nem kell iskolába mennünk és a múltkor azt ígérted,
hogy elviszel kirándulni a hegyekbe, ha nem kell suliba mennem.
A nagypapa (a történetünkben eddig igazgatóként ismert) imádja az unokáját
ezért felhívja a titkárnőjét:
- Az unokám megkért, hogy töltsem vele a következő hetet, így nem megyek a
kongresszusra. Kérlek töröltesd a foglalásokat....
Titkárnő a férjhez:
- Az igazgató lemondta az utat, így a következő héten együtt leszünk Drágám.
Férj a szeretőhöz:
- Sajnos nem lehetünk együtt Édesem, a feleségem mégsem utazik el.
A szerető értesíti a gyerekeket az iskolában:
- Az elintézendő dolog közben megoldódott, így a tanítás mégsem marad el.
Gyerek szól a nagypapának:
- Mégis lesz suli, nem tudunk most menni kirándulni.
Igazgató a titkárnőnek:
- Az unokám lemondta a kirándulást. Kérlek folytasd a megfelelő
előkészületeket a kongresszussal kapcsolatban..

Remélem már mindenkinek világos mi is az a végtelen ciklus.
Vendég

Dodi én medencém is fájt mind a 3 terhességemnél, és most is, van olyan nap hogy szinte alig tudok menni. Mint pl ma.
De szülés után elmúlt. Ami még szintén volt az a szemérem csont fájás, amit anyukád is mondott, na az kb a szülés után 1 hónappal múlt el.

07 anyósoméknak mindkettőjüknek 2-3 diplomájuk van. De ha azt nézzük a hozzáállásuk az élethez, gyerekneveléshez, szeretethez egy nagy nulla. És én inkább örülök hogy anyunak nincsen minthogy ilyen szüleim legyenek mint ők.

Egyébként még az sem változtatta meg a véleményüket rólam hogy közben én elkezdtem a főiskolát, és nem sokára diplomás leszek, mind ezt 3, illetve 4 gyerek mellett. Úgy hogy szimplán ilyen primitívek.

Kép

gabi1

Sziasztok
Tegnap Pesten jártunk és meglátogattuk Pagikát.Hatalmas nagy pocija van,és minden rendben velük,csak kezd már egy kicsit besokallni.Ha minden jól alakul és nem indul be spontán a szülés,akkor 30.-án programozott császára lesz.
Majd jövök a hírekkel!
Vendég

Sziasztok!

NST-m rendben.

Dodi, jobbulást! A keresztcsontom nekem is szokott fájdogálni, főleg rövid pihenés után. Éjjel többet pihen és akkor reggel bejáratom és oké, de én is csak úgy csoszogva vánszorgok el éjjel pisilni. Még jó, hogy nincs küszöb, de állítom a mozgás jót tesz.

Gabi, nálunk is elég érdekes az anyós helyzet.... Miután beköltöztünk a házunkba és nem volt nagyon bútorunk, Martin kapott 50 ezret bútorra, Norbi 5 ezret.... Egyszere van a születésnapjuk, ez volt az ajándék. Nem lehetett volna a kettőt együtt betenni egy borítékba, hogy vegyük meg ami szükséges? Ja és kikötés volt, hogy szekrénysort vegyünk, mert az praktikus és punktum - utálom a szekrénysort és végülis elemes bútor lett. Norbi szobájában volt az én lánykori bútorom, jó az neki, nem? Na anyámék azóta nem igen találkoztak anyósékkal, ami azt jelenti, hogy mindegy egyes ünnepet 2-szer kell megtartanom, hogy ne találkozzanak a nagyszülök, ergo én szívok a legnagyobbat. Komolyan mondom évek óta nem találkoztak.

Mikor megszülettek a gyerekek apóséknak még aznap meg kellett őket nézni, hogy kire hasonlít, és miután Norbi az én vérvonalam, ezért utána már nem is volt olyan gyakori a látogatás, míg Martin tiszta após és férjem, ezért minden héten jöttek. Azóta sem veszik semmibe Nornbit. Após otthon először épphogy csak benézett a kiságyba, ha már odaerőltették.

De sajnos az én családomban is vannak bajok. A tesóm teljesen kihasználja a szüleimet, teljesen eladósítja magát, úgyis kisegítik. Mikor ezt szóvá tettem, a válasz az volt, hogy ha mi kerülnénk ilyen helyzetbe, minket is segítenének. Csakhogy mi ésszel élünk és nem másra számítunk. Mi a férjemmel meggebedünk, mindkettőnknek 2 állása van és azért összhúzzuk magunkat.
Na mindegy. Az nevet, aki a végén nevet. Én -remélem- soha nem fogok rászorulni más segítségére és büszke leszek arra amit elértem és a gyerekeimet is erre fogom tanítani. Nem halat adok a kezükbe, megtanítom őket halászni.
Mi ezért négyen (nemsokára öten) eléggé zárt család lettünk, begubóztunk és nem nagyon számíthatunk érdemi segítségre.

Éva

KépKépKép
agmano

agmano hát akkor nálatok semmi könnyű a helyzet. Nekem szerencsére nagyon jó anyukám van, apukám meghalt, de van egy mostoha apám akivel anyu már 20 éve együtt van, meg is házasodtak, de tényleg mindenben lehet rájuk számítani.
És nem tesznek különbséget tesóm és én köztem.

07 hogy interneteznek e? Úgy jöttem rá hogy olvasnak, hogy mentünk nagymamához az otthonba és olyan képek voltak nála amit én fényképeztem és csak ide tettem fel. Utána vigyáztam hogy mit írok,de most már úgy vagyok vele hogy leszarom nem érdekel. Ők is semmibe veszik a saját gyereküket.

Kép

gabi1

Gabi1: eddig is sejtettem, hogy az intelligencia nem jár együtt a tanultsággal....
De Éva esetében se semmi, hogy az alapján ítélnek, kire hasonlít a gyerek. Arra nem gondolnak, hogy ez változhat is?
(Amikor a Vivient kb 4 éves korában először megláttam, hetekig "szörnyülködtem", hogy egy kislány hogy tud ennyire hasonlítani az apukájára. Ma ha ránézek, ugyanaz, mint az anyja, csak neki még vannak fogai.)
Különben nagyon utálatosnak tartom ezeket a megkülönböztetéseket (lehet, hogy azért, mert a nagyszüleim, bár szeretnek, de mindig a bátyám volt a liebling). Tesóm gyerekei közül a legnagyobbiknak vagyok a keresztanyja, de mindig próbálok hasonló értékű ajándékkal kedveskedni mindháromnak.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Szia Bond Kép

Ctg-szuper,méhszáj továbbra is 3000,tenyésztést levették,kölök jó magasan,szal még nem szülök.
Csak én szenvedek a betét okozta dörzsöléstől vagy más is? Kértem a dokitól krémet. Bízom benne,h használ. Basszus mit láttam..Egy szerencsétlen kismamát,akinek olyan szinten fel volt dagadva a lába,h ne tudjátok meg..Mint amikor a kelttészta kibugyog a tálból.Brutális volt.Ahhoz képest az én lábam karcsú,formás..pedig nem..

Olyan kellemeset csalódtam. A terhesgondozáson az asszisztensnő annyira kedves és segítőkész volt,h hirtelen nem is hittem ,h magyarországon vagyok. Na rombolok lózni! Iszonyat hiányzik már a lovagláááás!!!
Később olvasok vissza,remélem mindenki jól van.
Vendég

Hendegabi, ezek az élmények kellenek ahhoz, hogy elhatározd magadban, hogy Te nem leszel ilyen!
Az a szerencse, hogy van egy szerető férjem és 2,5 imádnivaló fiam, akik a lelki támaszom. Azért sokhelyen van hulla a pincében...
Ja, tegnap Norbi feleségül akart venni :P mondtam, hogy már elkésett vele...

Éva

KépKépKép
agmano

Biztos ismeritek (ősi vicc):
Székely gyerek az apjához: megnősülök
- kit veszel el?
- a nagymamát!
- te az én anyámat akarod feleségül venni?
- miért? te is elvetted az enyémet!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!
Most jöttem a kórházból... Voltam uh-n, ott minden rendben volt, a flow is.
Aztán a ctg nagyon-nagyon szar lett, volt kb. 3 perc, amikor a Petrának csak 70-80 körül volt a szívhangja, aztán meg jól felment 180-ig.
Olyan szar lett, hogy fél óra múlva megismételték. Az már jó lett.
Abban maradtunk, hogy este 6-ra bemegyünk és csinálnak még egy ctg-t, biztos ami biztos.
Tiszta ideg vagyok, az a fél óra várakozás ott egy végtelenségnek tűnt, fojtogatott a sírás, de a sok boldog kismama között az ember ezeket megpróbálja legyűrni, nem akartam frászt hozni senkire.

Vinnem kell hálóinget + papucsot is....
Remélem, hogy minden rendben lesz.
Az én dokim nem volt ott, de felhívtam. Azt mondta, hogy elképzelhető, hogy az én szívhangomat fogta be a gép egy kis időre, vagy, hogy megnyomódott esetleg egy ér, és ettől csökkent le ennyire a Petra szívhangja.

Bánatomban elmentem gyorsan venni haskötőt, 3.750 Ft-ért vettem ilyet:
Kép

Most gyorsan visszaolvasok, mert még nem volt időm.
(még annyit, hogy akinek nem muszáj, az ma ne túrázzon, mert kib@sz@tt meleg van kint, a kormányt nem bírtam megfogni, olyan forró volt.)

Kép
katy76

Sziasztok Mamókák!
Mai CTG-n 2x kiugrott a görbe 100 fölé :shock: a nővérke hitegetett :roll:
Majd meglátjuk mit hoz a hidegfront... Mindenesetre ennyit tényleg nem fájdogáltam Nolkával - csípő, medence, keményedések, nyillalások, görcsök...
háthahátha!

Pagikáéknak nagyon szorítunk mi is, tényleg nehéz lehet, sok erőt Pagika!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Levegőztetés: http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=265
- itt nyári babákra 2-3 hetet írnak.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Katy minden rendben lesz, drukkolunk.

Nekem az első nst-n volt ilyen, pont jött a dokim és kérdeztem tőle, meg hallotta is, és azt mondta hogy ez nem a baba szívhangja volt hanem ő elmászott és az enyémet lehetett hallani, azért volt csak 80. UTána teljesen jó volt végig, és nem volt többször ilyen egyik nst-n sem.

Kép

gabi1

anitja nekem minden nst-n 100-120 közötti fájásaim vannak, és érzem is. MEg itthon is nagyon sokszor érzem, még sem lett belőle még mindig semmi. Pedig tegnap este is azt hittem hogy na majd most megyünk, erre meleg vízbe beültem, és szépen elmúltak.
Én is kíváncsi vagyok hogy ez a front mit hoz majd, hány baba lesz belőle:)

Kép

gabi1

Bond!

Te egy boszi vagy :shock: :
- továbbra is fájok
- apa még mindig nem esett be, mert
- közbejött vmi (elment még Veresre beállíttatni a futóművet)
:lol: :lol: :lol:

Szóval most jól kimegyek, és vizibalettozok egyet 8) :lol: :lol: :lol: !

Ikoka!

De van ám (hely) :wink: ! Nem egy Mariana-árok, de négy méter átmérőjű, és pancsolni tökéletes :wink: !
Tudom, hogy közülünk többen nagy belváros-fanok, mert minden közel van, meg mittomén, de én ezt most nem adnám semmiért :oops: :D !
Én Pesterzsébeten nőttem fel igaz ,a kertvárosban, de a nyarakat Szfváron töltöttem a mamiéknál (nagy kert, mindenféle jószágok, Erzsike nénik a szomszédban, igazi vidéki feeling :lol: ). Újpest központban 2 hónapig laktam, mikor Ricsihez költöztem, de én naaagyon utáltam :? ! Nyilván ez ember-függő, de úgy tűnik én igazi paraszt-pics@ lettem :lol: :lol: :lol: !

Hgabi!

Nagyon ügyi vagy :wink: ! És milyen finom lesz, nyamiii :D :D :D !
Ajándék: Könyvet!!! Nem tudom ő milyen típus, de én ilyenidős koromban faltam a könyveket :D ! Lehetőleg a tipikus vicces-romantikus, gimisszerelmes bóvlikat :lol: :lol: ! Most ezek a Hanah Montana, Klikk, meg High School Musical-cuccok nagyon menők :wink: ! Meg kéne tudni szereti-e valamelyiket!

Gabi!

Az ilyen igazi primitív parasztoktól a hideg kiráz, mint a férjed szülei (bocsánat, de gyűlölöm az ilyet!) :evil: :evil: :evil: !
Egy valóban intelligens ember felfogja azt, hogy mennyi mindent nem tud még, és sose nézné le a másikat, főleg úgy, hogy ki tudja neki milyen lehetőségei voltak (illetve nem voltak.)
A nagyszüleim egy Mélykút nevű poros kis faluból küzdötték fel magukat a nagyvárosig (Szfvár), úgy hogy 14 éves koruktól keményen dolgoztak a földeken, majd a mamám a Videoton gyárban nyugdíjig, a papám szintén a Videotonnál, mint a vezérigazgató sofőrje több, mint 40(!) évig. Kidolgozták a belüket azért, hogy a gyerekeiknek ne kelljen ilyen életet élni! Mindketten diplomásak: anyu ugye orvos, két szakvizsgával, a nagybátyám pedig mérnök lett! Soha egyikük sem nézett le senkit, mert tisztában vannak a gyökereikkel, és tudják, hogy amire vitték nem csak az ő érdemük, hanem a szüleiké is! Van bennük tisztelet, és alázat, nem úgy mint az olyan gyökerekben, akik szerint a diplomájuktól szárnyuk nőtt :evil: !

A Ricsi előtt nekem egy joghallgató párom volt, aki nem győzte hangoztatni ezt, és verte a mellét, hogy ő mekkora király! Most 24 éves, és asszem most lesz meg a diplomája, szüleivel él, és állandóan bulizik. Ezzel szemben a Ricsinek nincs diplomája, mert náluk a családban ez nem is volt alternatíva, nem volt meg hozzá a háttere, mégis kemény munkával 25 éves korára saját háza, kocsija, élete volt, és soha nem gizdáskodott ezzel, sőt a mai napig sok gyerekkori barátjával nagyon jóban van, akik közel sem vitték ilyen sokra!
Na most kérdem én, ki az intelligensebb, illetve becsülendőbb?!?!?!

Persze, nagy dolog a diploma, és azért is kell seggelni eleget, de semmivel sem leszek tőle "értékesebb". Önmagában a papírtól nem! A tudástól, ami ezzel jár igen, de nem a papírtól!
A tudás pedig minden formájában érték, mert lehet, hogy én most pengén meg tudok szervezni egy lagzit, de a mama azidő alatt megfőz a komplett násznépre, és megvarrja a menyasszonyi ruhát is :lol: :lol: :lol: !

Na, befogom, pedig mondanám még..... :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hgabi!

Ma ha ránézek, ugyanaz, mint az anyja, csak neki még vannak fogai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

De most már tessék vissza venni a tempóból! :wink:

sillia! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sotske! :)

Köszi a híreket! :D :D :D :D :D (A besokallás mit jelent pagikánál? :roll: :roll: :roll: :roll: )

agmano! :)

NST: :D :D :D :D :D :D :D

conversano! :)

Csupa jó hír és benyomás: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Betéttel még soha nem volt problémám (igaz, nem is sűrűn használok, most sincs rá szükségem). Nem tudom mit használsz, de próbálj ki egy másikat. Jobb ötletem nincs. :roll: :roll: :roll:

Diploma.
Először is miután itt senkinek nem inge, ne vagy magára. Másod sorban pedig kéretik senki részéről sem félre érteni!!!
Alapból nem tudok seggre esni attól, ha valaki diplomás. Még akkor sem ha több. (A 4-5-öt is felhalmozokkal kapcsolatban pedig már egyenesen fenntartásaim vannak... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: ).
Gyerekkoromban még így néztem, ha meghallottam, hogy valakinek diplomája van: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: . Mondván, hogy húúúú, akkor ő jó sokat tanult, széles látókörű, művelt és biztosan jóóóóó sokat tud. Azóta egyrészt felnőttem, márészt pedig -akár bevalljuk, akár nem, így van :( - ma már nincs akkora értéke, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt. Nagyon felhígult a felsőoktatás színvonala és ma már szinte boldog-boldogtalan szerezhet felsőfokú képesítést anélkül, hogy igazán nívós, szakmai képzésben részesülne.
Az én felmenőim közt senkinek nem volt felsőfokúja és nyelveket sem beszélt. A legközelebbi ilyen rokonaim a másodunokatesóim illetve a szüleik. Apának is van diplomája, de ez ő családjában is ő az egyetlen.
Ellenben mindkettőnk ősei kétkezi munkás illetve mesteremberek, kereskedők voltak. Akiknek az volt, amiért megdolgoztak. Csak magukra illetve a családjukra számíthattak, nem voltak összeköttetéseik sehová sem. Azt osztották be, ami volt és mindig igyekeztek előrébb, szebbre, jobbra törni. Ez máshogy nem ment, csak úgy, ha mindenki tette a dolgát, kivette a részét a munkából, összefogtak. A gyerekek éppúgy, mint a felnőttek.
Egyszerű emberek voltak és nyilván volt sok hibájuk. De ilyen, hogy szétzúzzuk a családot, sosem fordult elő.
Én azt hoztam otthonról, tőlük, hogy ha valaki nem hülye, ámde szorgalmas és becsületes, akkor helyt tud állni jószerivel bármiben. Bár nekem csak középfokúim vannak, nemegyszer csináltam már olyan melót, amihez felsőfokú papír kellett volna. Elkezdtem a szamárlétra alján és ha nem is jutottam a csúcsára, de azért talán mondhatom, hogy vittem valamire. (Nem vagyok hülye a seggeléshez, de én inkább jobban szeretem gyakorlatban megtanulni azokat a dokgokat, amikre TÉNYLEG szükség van, a nélkülözhetőeket pedig vagy hagyjuk vagy majd később megtanulom azt is). Ezt szeretném én is tovább adni, csak nem tudom, hogy ezzel hogyan fognak megbirkózni Manóék a mai világban. :roll: :roll: :( :( :( :( :(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.19 13:52-kor.

Kép
Kép
200907?

Na, közben apa is érkezik :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi!
Nagyon bízom benne én is, hogy az én szívhangomat fogta be a gép. Fájásokat amúgy nem mutatott, eddig mindig volt néhány 80-as és egy-két 100-as, most nem.
Viszont a ctg alatt én éreztem egy elég hosszú mensis fájást, azt gondoltam, hogy majd lehet látni a görbén, de nem.

Petra most is mocorog, ezért bízom benne, hogy nincs semmi baj, és nem kell még bent maradni a kórházban. (azért bekészítjük a csomagtartóba a pakkot)

Most csak én nem értem, vagy kétféle infó kering Pagikáról? Timcike azt írta, hogy jövő hét kedd, az 23-a, Sotske meg 30-át írt. Az azért egy hét távolságban van, és elég sokat számít... :roll: :roll: :roll:

Bond!
Én kint ledöglöttem a melegtől, hazajöttem lezuhanyoztam, és jelentem, én is zokniban vagyok! A lábamnak 35 fokban sincs annyira melege, hogy itthon ne vegyek fel zoknit.

H. Gabi!
Minden elismerésem a lekvárért! Nekem ez az első év (amióta nem Anyuval lakom), hogy nem főzök lekvárt. Én sem eszem meg a közértben kapható lekvárokat, de Anyu idén nekünk is főz, meg a párom nagymamájától is fogunk kapni 1-2 üveggel.
(csak szilvát nem főz senki, annak csak én vagyok képes nekiállni a családból, mert az tényleg nagyon sok órán át fő, ahhoz csak nekem van türelmem)

Conversano, Anitja!
Szupi, hogy jók az eredményeitek!!

Tényleg izgi, hogy mit hoz a hétvége!! Hét elején azt gondoltam, hogy én leszek a következő a jövő hét szerdámmal, de simán lehet, hogy néhányan beelőznek!

Bond!
Majd akkor hisszük el, amit a pocakról írsz, ha végre megmutizod! Hol vannak azok a képek, amiket csináltál??

Boo!
Szerintem lehet, hogy kiterjed ilyenre is a ház biztosítása, mindenképpen keresd fel a közös képviselőt!

Kép
katy76

Sziasztok!
Vagyok,olvasok is mindig,de lehetetlen írni is.Nekem.Addigra kidőlök.Általában 10-től netezek este,akkor kezdek olvasgatni,éjfélre jár,mire mindent elolvasok,és már nincs erőm írni.
Jól vagyok,szeméremcsont,medencecsont,derék fáj,ha lefekszem,és fel kell kelni.Tehát csak éjjel érzem,nappal tök jó,jövök-megyek,vezetek még,mostanában nagyon sokat tudok játszani a Lilivel,hogy nem kell tanulni.Ma voltam kozmetikusnál,még jövő csüt-ön elmegyek hozzá,aztán már csak Lotti után.Nekem is sokat keményedik a hasam,majd ki durran.Meg fáj is,de egy-két levegővétel,fogösszeszorítás,és elmúlik.És a ctg-n még csak 30-40-es fájások vannak.Kedden megyek 4D-re (ingyen),szerdán ctg,utána doki.Aztán vasárnap este gondoltam meginni a bábakoktél homeós változatát.Már 3 napja iszom a málnalevél teát,most alszik a Lilike,ha felébredt,megyünk a homeós gyógyszertárba,és veszek ezt-azt,ami kellhet szülés alatt.Ha meg nem is szülhetek,majd elrakom a 3. terhességre. :D
Durva,amit a köpönyegen látok.Tutira elindulnak a babák.
Anyós témához nem szólok hozzá,az enyém egész jó,jön sokszor,heti 1-2 alkalommal,nem is maradnak soká,mindig hoznak valamit a telekről,saját gyümit,zöldséget.Minden alkalmat megünneplünk,nem szólnak bele semmiba,csak utólag.Hogy,mi gondoltuk...De nem vészes.Aranyosak.Tudnának segíteni anyagilag,de nem teszik,hogy mi is szenvedjünk meg mindenért,ahogy ők is tették,majd,ha nem lesznek,a miénk lesz minden.Nem várom.
Anyukám nehezebb téma,gyerekkoromban ütött-vert nap,mint nap.Ez mély nyomot hagyott a lelkemben,apás volta,de ő meg meghalt 97-ben a névnapomon.1 évig még otthon laktam anyummal,öcsémmel,aztán inkább elköltöztem,nem bírtam.19 évesen.Azóta sokkal nyugodtabb vagyok,jó a férjem,szép házban lakunk,jó helyen,és igen,egyből,sőt azonnal kiviszem a Lottit,bújjatok csak mögénk,többiek is... :wink:
Nos,aranyos,hogy kerestetek,jelentem megvagyok,kicsit már jobb lenne külön,nagy a hasam,és nekem ugye sebes és viszket is,majd megőrülök tőle.A májam nem bírja,azt jelzi,de még várunk,gyerek teljesen jól érzi magát odabent állítólag.2800 gr volt keden,feje 9,1 cm.
Vendég

katy76! :)

Ne parázz! Előfordul az ilyen és inkább tartsák raktatok a szemüket "fölöslegesen", semmint baj legyen. :wink: Az sokat jelent, hogy jó lett a flowmetria!
Készülj úgy, hogy ott fognak, de megsúgom neked, hogy otthon hajthatod majd párnára a fejed... :wink:

A képek a gépben vannak még. A mútkori nagykabátosat mondtam az utolsónak, amit láthattok. Úgyhogy, nagyon kell pedáloznotok, ha látni szeretnétek ezeket is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lilisgabi! :)

Ha a sulit meg tudtad csinálni, akkor ez a "kicsi" már féllábon is menni fog! :wink:
A májadra vigyázz, ahogy csak tudsz, de az mindenképpen jó hír, hogy a gyerkőc köszöni, elvan bent. Csak így tovább! :wink:

Mondom, hogy tapasztalásból élek. :roll: :roll: :roll: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenki, aki szülni készül vagy szeretne! Bár holnap hétvége van már, azért 10-ig mindenki tegye fel a kezét, ha még nem szült. Jó? :wink:

Kép
Kép
200907?

Levegoztetes:Van par tema amirol mar szo esett :oops: :? Levegoztetesrol annyit,hogy batran ki lehet vinni azt a gyereket...nyaron mindenkeppen,telen kell varakozni,mert a minuszok nem a legjobbak hirtelen...de ilyenkor semmi akadalya!
A friss levego csak jot tesz!De mindenki sajat belatasa szerint tegye inkabb....

Dodi:Azert akkora lazadas nincsen Pagikaek miatt,de elkepeszto minden esetre hogy csak az elutazas miatt akarjak csaszarozni,es eppen ezt irtam az elejen.Ha nem indokolt orvosilag.akkor igen is elkepeszto!!!Azert ilyen esetben talan meg 1 het ha semmi gaz nincsen nem hinnem hogy a vilag,bar sem orvos nem vagyok,sem ismerosom nem az.A drukk meg megy termeszetesen,de nem hiszem hogy egyeb indok nelkul Te orulnel ha kikapnak a babidat,meg ha szepen teljesitettel is "ikresen"....

Kép
Kép
ancsurti

Na azert jott mas hir is roluk!!!Jobban hangzik a 30!!!!Hurra-hurra!

Bond:Azert 3-4 napig ne fogjanak korhazban,az 2 autonak az ara.....ami nem lenne baj,ha volna mibol fizetni.....

Kép
Kép
ancsurti

200907: anyukásan rendezett!:)

Nekem sincsenek striáim, se linea nigra-m:)

Én délelőtt a 2 gyerekkel elvonszoltam magam a boltig, de majd meghaltunk a hőségtől, ettünk is fagyit és útközben egy kútnál jól bevizeztem a gyerekeket!! Nagyon élvezték!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Pagikáéknál azért akarják korábban kivenni a gyerekeket, mert utazik a doki?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Az anyagi vonzatával nem vagyok tisztában, de úgy értettem, hogy ameddig szükséges addig okvetlenül figyeljenek rátok.

Az előbbi romantikus/naív/szentimentális bejegyzésemhez még csak annyit, hogy anyám is, apám is állami vállalatoknál önerőből küzdötte fel magát diploma nélkül középvezetői szintre úgy, hogy a '90-es évek első harmadában-közepén, amikor sorra szüntek meg a munkahelyek, fel sem merült(!), hogy az ő állásuk is veszélyben lenne. Pedig nem voltak sem ismerősei senkinek, sem párttagok, sem semmi egyéb. Csak maguknak illetve az asztalra letett munka színvonalának köszönhették. (És nyilván kellett hozzá némi szerencse is, hiszen nagyon sok olyan ember is az utcára került, aki egész életében becsületesen dolgozott. :( :( :( :( )

Kép
Kép
200907?

Bond: köszi, ezennel visszafogtam magam. Mára befejeztem.
Illetve ha apa hazaért, gyorsan elhúzunk venni valamit a Viviennek.
ÉS tényleg jobban vagyok!

Dodi: köszi, sajna olvasni nem nagyon szeret :( . Ennyi idősen én is faltam a könyveket. Viszont azt tudom, hogy érdekli a hight scool ...... (vagy hogy az izében kell írni), úgyhogy kiindulási alapnak ez se rossz!

Lekvár: nem olyan nagy szám, ha egyszer nekiálltál.
A gyümi csak elrohadt volna, így meg télen is lesz. Nem kerül már pénzbe (vagy tán összesen 1 üvegnyi árába), és a (megfizethető) boltival ellentétben ez gyümölcsből készül.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond

Ha itt tartunk, én sose próbáltam az intimissit, sztem nincs nagy választék, meg bevallopm én olyan skinys meg jpresses vagyok inkább, de szeretem a Wsc is... :oops:

Én is furcsállom kicsit, hogy a doki utazása miatt kapják ki a babyket. Ja lehet hogy az ikreket hamarabb kiveszik, de nem az a jobb ott is ha minnél tovább bent vannak? :roll: :oops: Most milyen súlyúak a babuk? Mert aztán ugye vesztenek még a súlyukból utána...szal nem tom, de én elgondolkodnék, hogy azért mert az orvosom elutazik (akinek fizetek nem keveset), azért hamarabb vegyék ki a babáimat akár egy héttel is.. :roll: :roll: :roll: Bár lehet én vagyok tudatlan... :oops:
Huh, elhiszem nagyon megvisleheti Pagikát, három baba, ilyen melegben....
Szorítok nekik nagyon!

KépKép

KépKép
ronmay

Katy:Ponty ilyen haskotot arulnak itt is!De azt majd szules utan vesszuk meg!

Bond:Remelem figyelnek rank azert,es nem fertozodik Hanga!

Dula:Hat lehet hogy en tobbet tudok talan mint o :? :? :? :shock:
Az igaz hogy sokat olvastam ezekrol,de igazan semmi olyat nem mondott amit ne tudnek,sot...en kerdeztem bele a dolgokba!Szoval nem sokra mentem vele a szules teren.Az teny hogy a szoptatashoz nagyon is ert,arrol tartott inkabb eloadast...babaval,ilyesmi!Erdekes volt egy olyan sulyu jatekbabaval kivitelezni egy szoptatast...mint egy igazi....
Na mindegy,ez van,szulunk ahogy tudunk,kihozzuk belole a legjobbat!!!

Nem olvastam am vissza,csak ossze-vissza :oops: Nem is igazan lehet ezt kovetni mar....

Kép
Kép
ancsurti

Nálunk anyám lekvárjait felváltotta faterom házi pálesza. :wink:

Kép
Kép
200907?

Marietta!
Sztem a doki szava döntő, lis biztos jobban ért hozzá. Ha te kihagyos a tejterméket, az biztos, hogy nem árt, aztán később meglátjátok, hogy hogy is álltok.

Boo!
Nem akarlak elkeseríteni, de a szopis melltartók általában nem a szexisségükről híresek. Sajnos, pedig ebben az idpszakban lenne mit belepakolni, ami apának is tetszik.

Bond, Lorca!
Neeem, nem ültem 3 órán keresztül törökülésben, kb. fél óra után beraktam az ágyába. Nem is bírtam volna ki annyi időt pisi nélkül.

Pagikáéknak mennek a drukkok! De akkor most mikorra is?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ancsurti!
Nálatok a doula egyenlő a szülésznővel v. két külön személy?

Na megyek teregetni...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

ronmay! :)

Én se próbáltam, csak a nyálamat csorgatom mindig, de azt nagyon. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ha pagika helyében volnék, maximálisan megbíznék a dokimban, ha eddig ennyire figyelemmel kísért mindent. Ha azt mondaná, hogy szüljünk, akkor szülnék. De azzal együtt nem értékelném ezt a húzását... :?

"Erdekes volt egy olyan sulyu jatekbabaval kivitelezni egy szoptatast...mint egy igazi.... "
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

szonibaba! :)

Részemről fél órát sem tudnék törökülni. :roll: :roll: :roll:

Hogy-hogy mikorra? Egyfolytában mennek! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?