Nna, akkor

:
klarka!
"voltam fodrásznál, úgyhogy már anyukás a fejem:)"
Ezt hogy érted? Az anyukásról nekem az jut eszembe, amikor szülés után hónapokig nem tud eljutni az ember, viszont már lenőtt/lekopott róla a festék illetve hullik ezerrel.
Én elvileg hétfőn megyek. Vágatni mindenképpen vágatok, a melírt meg még meglátom.
A medencém nem fáj, viszont most már 3. napja, hogy érzékeny a bőr a pocimon. Azóta egyfolytában kenem, de gyakorlatilag csak este jó neki, amikor rákenem a tusfürdőt.

(Ráadásul nem is ott ennyire érzékeny, ahol Hugi van, hanem ahol "üres")
(Amúgy egy árva striám sincs eddig
koppkoppkoppkopp és még a linea negrát is csak épphogy látom fürdés közben.

)
ikoka7!
"Zsombi előkészíti a terepet, hogy ne okozzon gondot éjszaka felkelni, szoptatni"
De jó is lenne...!
Őszintén szólva, nem vagyok meglepve, hogy nem sikerült mindent elintézned egyszerre.

Még a szerencsés bolgyó együttállás és a rátermettség is kevés ilyenkor, amikor egyszerre szeretne az ember ilyen hivatalokkal megküzdeni. Szinte kizárt, hogy ne több körös legyen...
gabi1!
"Remélem olvassák néha ezeket a sorokat és öregségükre elgondolkoznak rajta."
Anyósodék Neteznek és a Babanetet olvassák?
"Legfőképpen az a bajuk hogy anyuék nem diplomásak."
Miért, ők azok? Ha igen, akkor marha nagy durranás ilyen hozzáállással...

Ha meg nem, akkor meg mire fel...?
lorca!
Tudom, hogy kész a tüdeje, de azért maradjon még egy kicsit. Felőlem a zsírraktárát is építgetheti...
"Felhívtam a Klinikát, hogy kérjek egy uh időpontot, ha lehet ne júliusra."
Amilyen háklis vagy, neked az augusztus sem lett volna jó.
(Amúgy eszébe jutott már valakinek, hogy ha szülés után 2-3 hónappal gyorsan összehoz még egy babát, akkor még pont belefér a határidőbe és még a mostani feltételekkel vállalhatják őt is?

)
"Enyém anyósnak nincs diplomája, de még csak középfokú végzettsége sem, mégis jobb a gyerekekkel, mint amilyen én vala leszek. Szerintem ez fontosabb. És még jobban is főz, mint én"
A vasalásról már nem is beszélve!
f.nikici!
Ha nem fogtak bent, akkor tudósíts, légyszi!
(Ha meg igen, akkor ezt most tulajdonképpen kinek írom...?
)
Az ügyfélkaputól azért tartok, amiért a hentes is tudja, hogy miből van az adott húsáru...
Nem ismerem az APEH informatikai hátterét, adatkezelési biztonságát stb.-t, de azért vannak tapasztalataim e téren. Nem véletlen a mondás a tudatlanok boldogságáról. ...
tabati!
Jó, hogy még jársz úszni és jól esik.

Csak így tovább!
Feledékenység nálam is egyre inkább befigyel (bár inkább csak azért, mert máson jár inkább az eszemen), de amitől a falnak megyek az az, hogy lépten-nyomon mindent leejtek.
Az oké, hogy a kismamák egyensúlya és koordinációs képessége egyre problémásabb ilyenkor, de attól még igazán képes lehetnék arra, hogy egyik kezemből áttegyek valami a másikba!? De nem.

Semmit nem törtem még össze, de azért még egy zoknit meg kéne tudnom fogni. (Vagy ha már ennyire béna vagyok, akkor legalább ne oda esne, ahonnan alig tudom kibányászni.

És ezt naponta nem tudom hányszor...
Nekem minden Hugival kapcsolatos papírom egy dossziéban van és bőszen hordozom mindenhová magammal, akármilyen dokihoz vagy vizsgálatra megyek. (És marhára figyelek, hogy nehogy elhagyjam.

)
tímea83!
"Bár még nem ma van a szülinapom,tesóméktól megkaptam az ajándékot:egy 56-os rugit és egy pulcsit. Szerintem kicsi lesz rám... "
Magukkal a pókokkal nincsen bajom, de a hálójukkal már annál inkább. Úúúúúúúúútálom, ha nem veszem észre és véletlenül belenyúlok. Lehetőleg valami jó régi, recsegősbe. Brrrrrrrrr..........
"ennek momentán behúztam egyet(hisztérikusan hadonásztam),aminek az lett a következménye h eltűnt,uh ezután fél órán keresztül a tükör előtt böngésztem magam nem-e rajtam csüng vhol"
lilisgabi!
Veletek mi van?
ancsurti!
Streptococcust sajnálom.

(Én továbbra sem tudok róla, hogy nálam néztek volna

). Viszont ha 3-4 napi kezelést igényel, akkor nem hiszem, hogy kiraknak titeket 1 nap után.
Dúla?
"a babazene eleg bugyutanak hangzik,kiprobaltam baratnom kislanyan,neki bejott a dolog"
Szerintem nekik sem tetszik, ezért inkább a jótékony kómát választják.
"Es csak ugy spriccelt a tejem ossze-vissza eteteskor!!! "
Kolléganőm is így találta telibe a gyereket, meg a környékét.

(Utána meg takaríthatott.

)
ronmay!
A Woman's Secretről jut eszembe. Nekem az Intimissi fehérneműk tetszenek nagyon. Kár, hogy rajtam nem úgy néz(né)nek ki, mint a bábukon. A férfi fehérneműik is tökre szexisek.
conversano!
Mi volt ma?
katy76!
Én tegnap egy olyan fotót találtam a Neten, ami egy áfonya tortáé volt. Világos piskóta vastag, kék töltelékkel.

Emberbaráti okokból nem teszem fel a képét.

Ha valaki kíváncsi rá, akkor keresse meg.

Hamar rátalál és könnyen felismerhető.
Tőled is kérünk szépen beszámolót!
kicsidodi!
Strand:
timcike81!
Köszi a híreket!

Hál' Istennek, hogy minden rendben van pagikáékkal, de muszáj a doki utazása miatt császározni?

Nem adhatja át addig őket valakinek? Illetve ilyenkor általában több doki is részt vesz a buliban.
boo!
Inkább ilyen legyen Apa, mint fordítva!
Érdeklődj nyugodtan -ha van még ilyenekre érkezésed most- , vesztenivalód mindenesetre nincs.
hendegabi!
"Akkor te paravánok között fogsz többed magaddal egyszerre szülni?Elég nagy esélyem van rá…. "
Akkor jó lehet olvasnod a mi beszámolóinkat, hogy húdejólnézkiaszülőszoba.
"még palacsintát is sütött. Persze utóbbit meg is ettük.
Fincsi volt nagyon.Most ezt muszáj volt? Állhatok egész délelőtt a tűzhelynél! "
Minek?

Én sem állok.
Lehet, hogy beelőzöl suttyomban és te leszel a következő?
"Úgyhogy ma a tegnapi ablakpucolás-függönymosás-pókhálózás-törölgetés-porszívózás-felmosás-főzés után csak 2 mosást, meg lekvárfőzést terveztem...."
A 2 mosás még belefér, de szerintem hagyd ki azt a fránya lekvárt és pihenjél

. Egyrészt mert ilyen volt a tegnapod, másrészt pedig mert ilyen volt az éjszakád. És ha ráadásul tényleg be kell vonulnod, akkor nem ártana, ha nem lennél teljesen kifacsarva.

(Illetve ki fejezné be a lekvárt?

Hagyd a csudába!

)