A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Klarka!
"Most egyébként nem Norka lenne a soros?"

De azthiszem én :oops: ! De az én babám még nagyon jól érzi odabent magát :lol: Semmi jelét nem mutatja, hogy kíváncsi a nagyvilágra :(

Pedig már elmondtuk neki, hogy milyen szuper lesz itt kint és csupa jó dolgok várják, de szerintem ő is szereti majd betartani a határidőket, mint az apukája. :oops: :shock: "Mindent az utolsó pillanatra hagy, hisz "Ejj!Ráérünk arra még!!!" :wink: :shock:

Szonibaba!!! Nagyon-nagyon szorítunk!!! Szép dátum a mai!
Vendég

Hendegabi, édik a kismadarak! A füldugózás ismerős, Martinnak már túl vagyunk egy tubuson, de így is voltunk nyáron strandon, itthon medence volt, és járt uszodába füldugóval és uszósapiban. Persze nélküle könnyebb az élet, főleg egy szófogadatlan anyaszomorító esetében.

Nellike (Szilvi), ha végre megy a rendes kaja Zsófinál is, biztos hazaengednek már, kevesbb bajotok lesz otthon, ne szivassák már az embert! Ha pedig Te átestél a víruson, akkor nyomatni kell beléjük az anyatejet, tele van ellenanyaggal -nem pedig megvonni! Ők sokkal erősebbek, mint gondolnánk és kiröhögnek egy vírust, még 2 kilósan is! Fel a fejjel!!!

Katy, megy a drukk! Gondolj ara, hogy más esetleg 12 órás szenvedés után megy a műtőbe, Te pedig csak besétálsz és pikk-pakk anyává válsz! Ez a második legjobb a sima szülés után.

A nasikkal kapcsolatban: csak tartósítószer, mesterséges színezék menteset szoktunk venni. Állítólag az E-kettőszázvalahányas piros színezék teljesen felpörgeti és agresszívvá teszi a gyerekeket, sőt még függővé is. Én a natúr Túró Rudit csokitól meghámozva adtam először Martinnak, talán 2 éves lehett, mikor először csokit kapott. Kakaóból megy a Nesquick, de a Kinderből csak a csokit adjuk. A tejszelet, Pingui stb. tejes része valahogy hasmenést okoz Norbinak, így egyik sem kap. Jelenleg kb. 6 nagy csomag bontatlan Kindet szelet várakoztik a spájzban, anyós havonta hoz 2-t, de nem fogy. A nyúltojások és csokinyulak is lassan muffinként végzik, de ki a franc bír ennyi csokis muffint megenni.
A legjobb az volt, mikor Norbi megszületett dec. 2-án, anyós beállított Mikuláskor 6 mikuláscsomaggal. 2-2 a gyerekkenek, 2 nekünk. Mondom, Martin akkor kóstolgatta még csak a csokit. És akkor még nem dobta ki az agya, hogy a gagyi sz@r kakaós tejmassza nem is finom és nem is egészséges. De lényeg, hogy jó nagy legyen! Így mentek a fél méteres mikulások a kukába, lassan az idei húsvéti nyuszik és tojások is követik őket.
És persze én vagyok a szemét, aki elveszi a gyerek elől a nagymama szerettel összeállított édességcsomagját. Most már előveszik a csokikat és rögtön kibontják a gyereknek a nappali közepén lehetőleg az ülőgarnitúrán ebéd előtt, így nem tehetünk ellene semmit. Tiszetletben tartják a nevelési elveinteket.

Éva

KépKépKép
agmano

Én meg még mindig csak vergődök.Lehet h csak az időjárás szórakozik velem,nem tudom.
:roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83

Juj,baba lesz ma? :)

Szonibaba drukk nektek :)

Timi talán két baba is lesz ? :lol:

Kép

Kép
lidike

MEGSZÜLTETT A KISCSAJ!!
3500 gr és 54 cm!!!
Majd még jövök!

KépKép

KépKép
ronmay

Hatalmas gratula szonibabáéknak!!!!

Kép
Kép
csibe83

ronmay adj át nekik egy virtuális cuppanóst lécci :) .Nagy nagy gratula

Kép

Kép
lidike

Agmano: A nyúltojások és csokinyulak is lassan muffinként végzik
nálunk a Sacher-torta részévé vált jónéhány a hétvégén :D

Egyébként halálosan utálom a több-jobb elméletet (legalábbis itt).
Rengetegszer elmondtam anyámnak, öreganyáméknak is, inkább vegyenek 1 tábla normál tej- vagy étcsokit, ha már nagyon édességet akarnak, mint 1 nagy csomat tejbevonó masszából készült sz@rt, ami úgyis ki lesz dobálva, vagy tényleg süteményben végzi.

Füldugóról: nálunk sajnos ezt nem lehet megoldani :? . A sima (boltban csak úgy vett) füldugó mindig kiesett, a méretre csináltatottban meg alig hall valamit, így nem mertem kockáztatni még uszodát (pedig előtte is járt, és most is szeretett volna menni).
Aztán lehet, hogy csak én parázom túl.
Martiné már kilökődött?

Kép
Kép]
hendegabi

és a friss szülési tábla:
Kép

Kép
Kép
csibe83

ÉLJEN!!!!

szonibaba! HATALMAS GRATULA AZ ÚJ JÖVEVÉNYHEZ!

MINDEN JÓT KÍVÁNUNK! SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGSZSÉGET!

Kép
Kép]
hendegabi

Gratula Szonibaba!!!! Sok Boldogságot és tejcsit! Na, meg persze egészséget!!!Ügyesek voltatok!

Jajj lányok! Most már tuti beindul a júliusi banda is! :lol: :lol: :lol:
Olyan jó olvasni ezeket a híreket!
Vendég

Szonibaba hajrááááááááááááááá!

200907! Nolka szeptemberben ünnepel :lol: csak az időt a pocómban eddig töltötte (38+4)

Timea83! Drukk-drukk! háthaháthahátha!!!!

Norka81! Drukkolok Neked is!
Hát igen elvileg mi ott vagyunk a sor elején, aztán lehet majd csak a végefelé kullogunk a Babás táblában, ha túlhordjuk a Csöppeket 1-2héttel, a többi a Babi meg beindul :lol:

Csibe! Köszi a táblát! Babásat is teszel?

Nekem semmi fájás, tegnap tényleg azt hittem, na kezdődik, ma meg nudli :roll:

Nolka is mondja már - odajön a pocimhoz, két kézzel átfogja:
- Natasa kibújik hooorukkk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Szonibaba, Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok tejcsit kívánok!!!

kispiskóta

Szonibaba : GRATULÁÁÁÁLOK !!!!! Minden jót kívánok Nektek !!! Aztán majd várjuk a részletes beszámolót és a képeket.

Kép
ikoka7

Szonibaba, HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Szonibabának nagy-nagy gratula!! :D látjátok, tippelgethetünk itt kedvünkre, úgyis meglepetés mindig a következő bébi. :D Én pl. Szonibabára nem gondoltam, mint következőre a sorban. :D

Nálunk szintén semmi, esténként fájdogál a hasam az ágyban, fordulni nehezen bírok, de nem hiszem még azt sem, hogy ezek lennének a jóslófájások...kicsit olyan mensis, de én arra fogom, hogy már feküdni sem kényelmes. A hasam nagyon fent van, úgyhogy ülni csak úgy, ha elterülök hátrafelé :lol: , állni meg a lábam miatt már nem szeretek, nehezen bírja a súlyomat, ami már már 20 kiló plusz... :oops: Persze gondolom víz is rengeteg lehet ebben, hiszen a lábam is egyfolytában buci (bár nem vészesen), meg az ujjaim is fájnak (lola az neked is tuti víz)

Csibe!

Drukkolok, hogy jól érezd magad otthon....én amióta nem dolgozom, nem nagyon találom a helyem. Pedig jártam úszni (már oda sem megyek) tettem-vettem, de most már tényleg minden készen áll a nagy napra. Pedig hétvégén is voltak vendégek, takarítottunk is, meg sütit csináltam, mégsem az igazi ez az itthonlét. :roll:

Kép
Kép
tabati

Gratula Szonibaba!!!
Kép
Vendég

szonibaba hatalmas gratula nektek. Sok tejcsit kívánok.

Szerintem is tök mindegy ki mikorra van kiírva, a babák úgy is akkor jönnek amikor nekik jó. Én pl Rékámmal baromi sokat jósoltam még is túl hordtam. Erre nem lehet adni. Lehet most is így lesz kitudja. Lényeg hogy egészségesen bújjanak ki a babák.:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Szonibaba

Gratula!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Szonibaba gratulálok a kiscsajhoz. Remélem nemsokára olvashatjuk a részleteket is! Sok tejcsit kívánok nektek!
Nellikeapa! Nagyon szorítok,hogy mostmár minden rendbe legyen és mielőbb otthon legyetek mind a négyen.
Boo! Ok,megpróbálok majd feltenni egy pár képet Hawaiiról,csak le kell kicsinyítenem. De igyekszem.
Csibe! Nagyon jó a babaszoba!
Délelőtt volt a védőnő,megnézte a majdani Lili sarkot(most vannak itt az asztalosok,állítólag be is fejezik ma),elmondta a szoptatásról szóló fontos infókat és ennyi. Utána kivasaltam,kimostam a Lilinek a pelusokat,lepedőt,törcsit és takarót,holnap a ruhák jönnek.
Ma üzent a szülésznő is,hogy holnap este menjek megint a kórházba CTG-re. Nem korai ez még,pénteken voltunk? Mindegy,ő tudja. Lehet,hogy most nagy hülyeséget fogok kérdezni,de szerintetek amit adott homeós bogyót,ami segíti a tágulást,az nem indíthatja be előbb a szülést?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

Én is szedem a homeós bogyót a szülésznő tanácsra, de nekem 3*5-öt mondott/nap és már 2 hete szedem. Úgyhogy a kérdésedre a válasz : szerintem nem. ( caulophyllum thalictroides 9ch )

Kép
ikoka7

Ja és málnalevélteát is iszom már 1 hete.

Kép
ikoka7

Sziasztok! :)

Szonibaba: nagyon sok boldogságot kívánok a pici Lilien Bodzához!! :D :D :D

NellikeApa, megy a drukk, h minél előbb rendbe legyen minden a kis manókkal! +++++

Timea83: megcsináltam én is a kekszes sütit, köszi a receptet, ééés utólag Nagyon Boldog Szülinapot! :D

Agmano, én sem értem minek kell a nagyiéknak mikulásra, húsvétra annyi csokit venni :x , szerencsére legalább kerülik a Lívia és tsaikat, és csakis kinder, boci vagy milka kerül a csomagba, de persze azok is általában muffinban végzik, vagy én gyűröm le őket a végén.. :roll: :oops: :oops:

Hgabi: sacher torta – egyik nagy kedvencem (a sok közül :oops: )

Ancsuri, biztos nem nyugtat meg, de én sem látom azt a 30 kilót - bár nincs sok viszonyításom - de szerintem is nagyon formás mami vagy. :wink:

Lorca, teljesen feldobtad a kedvem, olyan régen hallottam már (lift me up)…kösziiiiiiiiiiiiiiiiii!!! :D

Ikoka, teljesen megértelek a hiszti miatt. Én is pár napja olyan hirtelen robbanok (szegény Apa :roll: ), lehet, h már én is kezdek egy kicsit türelmetlenebb lenni.... bár még szeretném kihúzni, főleg mert a dokim július 4-ig külföldön lesz :? …Egyenlőre mondjuk semmi előjele Zalánnak, a hasam még szerintem egész fent van, és jóslóim sincsenek..
Szerdán megyek legközelebb nst-re, csütörtökön meg ultrahangra, kíváncsi leszek a kislegény méreteire.

És, képzeljétek megszületett az egyik legjobb barátnőm (akivel 4 évig egymás mellett koptattuk szakközépben az iskolapadot) kisfia Marci a hét elején :D , a frontok nála is igencsak besegítettek! (az első gyerkőcökkel egy napra voltunk kiírva 2007-ben 8) , most egy hónap volt köztünk)
o.heni

Köszi Ikoka! Igen,nekem is ezt adta,de nekem csak napi 5-öt kell szednem belőle... Vajon miért csak ennyit?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Gratulálok Szonibaba!!! Édes lehet a pici!!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Lemaradtam, csak most néztem meg a hozzászólásokat :oops:

Szóval Szonibaba akkor HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Gratulálok! Sok tejecskét kívánok és jó egészséget!!!

O.Heni! Gartulálok a barátnődnek! Milyen együtt Babáztok akkor, de jó! Mi Ancsurtival terveztük ezt még a gimiben, a Lányok (Hanga és Natasa) nekünk is stimmelnek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gratulálok Szonibaba!!!! :P

Nekem meg nincs még elég bajom,az anyósom itt idegesít!
Fejbe vágom mááá.
A fájások elmúltak,folyamatosan keményedik a hasam,meg a hasam alja fáj.Ha csak az éjjel nem indul be megint..
Úgy néz ki csak az idő szórakozik velem.

tímea83

Horrorfilmet lehetne forgatni a módszerekből amik most a fejemben forognak! :evil:
A gyök2 nem érti meg h tönkrement a teflonos palacsinta sütőm,de nem, ő süt tovább ,telefüstölte az egész házat!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Nómális?????????

tímea83

Jajjjjjj Lányok!!!! :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Nálam most világvége hangulat van. :( Biztos a hormonjaim szórakoznak. :evil:
Most voltam NST-n, és azt hittem lesz majd egy kis fájástevékenység, ugyanis tegnap este óta elég intenzíven éreztem a derekam és a mensihez hasonló görcsöket. Láttam is a papíron, a szép kiugrásokat, erre kiderült, hogy az nem fájás, hanem a baba mozgása miatt lett görcs a méhizomzatban. :shock: :shock:
Na, jött a dokim: megkérdezte, hogy hogy vagyok, elmondtam, hogy jól és 1-2 fájás szerűséget érzek. Erre azt mondta, hogy ilyenkor azért már rosszabbul kéne éreznem magam, mert az jelezné a szülés megindulását. :shock: Az a baj, hogy jól vagyok??? Nem értem. Akkor örökre így maradok?

Megbeszéltük, hogy a héten bármikor elérhető,hívjam ha van valami. Ha semmi, akkor 29.-én hétfőn szüljek, mert akkor ügyeletes, viszont másnap nincs.
Na, erre én: -Akkor hétfőn szülünk, mert úgyis aznapra vagyok kiírva, meg jövök NST-re is, és a vizsgálat is aktuális lesz.
Dokim ennek tökre örült, így abban maradtünk, hogy ha hétfőig nem, akkor aznap szülünk.

Mindenesetre én most el sem tudom képzelni, hogy nemsokára babázhatok. :cry: és valami megmagyarázhatatlan okból itt bőgök a gép előtt, mert sírni kell. :cry: :cry:
Vendég

Anitja! Lehet, hogy igazad lesz a túlhordással kapcsolatban? Akkor én begolyózok, az tuti!
Vendég

Szonibaba, gratuláció!!! :D :D :D
Tökéletes időzítés, ideális méretek. :D Jobb nem is lehetne. Remélem, mihamarabb otthon lesztek! :D

Nyuszi,
Ha engem kérdezel, nyugodtan beszedheted a homeos bogyókat. 8)

Anitja,
Natasa kibújik hooorukkk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Agmano,
Gagyi csokik miatt én volt, hogy szóltam. Egyszer anyukám sértetten hazavitte a mikulácsomagokat, de megérte a pillanatnyi sértődés, mivel nálunk sokéves küzdelem várható, és hát évek óta tart így is. Ő sem az a típus, aki hallgat arra, amit mondok. Amikor meglátogattuk nemrég, legalább 5x kellett szólnom, hogy tegye el az asztalról a csokit. Kivitte a konyhába. A gyerek ment utána, majd csokit majszolva jött ki. :x Biztos, ami biztos, a maradékot egy szatyorba tette és el kellett vinni. De itthon legalább tényleg én döntök. :wink:

Mi itthon legtöbbször Agárdra megyünk, az egy óra, belefér. Nati kb a Lágymányosi hídnál szokta el kérdezgetni, hogy mikor jön már a szarvas - annál kell lefordulni anyukámékhoz. 8) Szerencsére utazáskor el szoktak aludni.

H.gabi,
Milyen kis apróság a fürjbébi. :lol: Nekem, aki állatokat csak hobbiból tart kicsit furcsa, de gondolom végül a tányéron végzik. :roll: :lol:
Nati kobak is 34-es volt, vágtak is rendesen. Amikor fórumos ismerős mondta, hogy leánykája 38-as fejjel született, egy kicsit felsajdultak az élmények, és csak ennyit tudtam hozzászólni: :shock: :shock: :shock: :shock: Megkérdeztem a másik anyukát, aki szülésznő, ő sem emlékezett nagyobbra.

Nellike/Apa,
Jó hír, hogy mindketten 2 kg felett vannak. :D
A tej kevésbé valószínű, hogy ludas. :roll: Koraosztályon igaz, hogy mindig fertőtlenítős kézmosás kell, a ruhát adják, a pelenkázót is mindig fertőtleníteni kell (legalábbis Szabival így volt), de elég valakitől egy köhögés vagy nem túl alapos kézmosás és máris ott vannak a bacik.
Én még nem voltam úgy kórházban, hogy 3 egymást követő doki, akár egy nap is ugyan azt mondja. :?

A fehérje fogyasztást nem lehet kiiktatni az étrendből. Nem inkább a tejfehérjére gondolt a védőnő? Az gyakori probléma.

Spanyolországban... Juj, de égő. :oops:

007,
Hajdani bohó ifjúkoromban relatíve sokat utaztam - nagyon kevés pénzből. 8) Gyerekkel tényleg nem lehet megtenni, de párban, egyedül n olcsó lehet az utazás, kaja itthon is kell. Szajnapart jellegű szállásom is volt, de az sem ártott meg. :lol:
Sajnos mostanra eléggé elkényelmesedtem. :? Most már igénylem a normális szállást és a napi többszöri étkezést is, ráadásul imádok vásárolgatni, étterembe, kávézóba járni. :( 8)

Kép KépKép
lorca

[quote="norka81"]
írta:
norka81Dokim ennek tökre örült, így abban maradtünk, hogy ha hétfőig nem, akkor aznap szülünk.

Ha jól értem akkor indítja a szülést? :roll:

kispiskóta

Na, újra itthon. Első körben hattttalmas gratuláció szonibabának és a kis jövevénynek!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
És akkor a fent nevezettek tiszteletére íme az első bejegyzés tőlük/róluk:

[quote="szonibaba"]S írta:szonibabaziasztok!

Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok. Már pár hsz-ba beleolvastam, de ennyit képtelenség végigolvasni.
Én még csak holnap megyek először dokihoz (nem kapkodtam el, de a 3. babánál kicsit érthető is) és uh-ra. Persze már nagyon várjuk, hogy mekkora és minden rendben van-e vele.
Saját (és a Bnet kalkulátor) számítás szerint ma vagyok 8+3
Émelygés és tegnap óta hányás megvan, pedig olyan szívesen ennék mindenféle fincsiségeket (de majd eljön annak is az ideje).
Magamról egyelőre ennyit, amdj úgyis jövök és fárasztalak titeket :)

Boo!
Megkérdezhetem priviben, hogy ki volt ez a ritka bunko doki? (ismerek egy párat az Imréből, mert látom a táblázat szerint ott fogsz szülni?)

Akik még Imrések!
Kihez jártok? Mert akinél az előző babámat szültem nagyon drága lett és most ugyan találtam máshol egy nagyon rendes dokit, de Ő sajnos nem imrés és azért mégiscsak oda húz a szívem.

Gabi!
Ez az ülés BebeConfort? Olyan fajta, amihez van külön rögzítő talp is, amit be kell kötni és arra pattintani az ülést v. csak a biztonsági övvel lehet rögzíteni?

Üdv Mindenkinek, mennem kell, megérkezett a kis pelenkásom egy cserére...

Kép
Kép
200907?

Norka!

Miért kéne siettetni a szülést? :shock: Még van egy heted, és sokan hordják túl egy héttel a babut, főleg, hogy nehéz kiszámítani pontosan mikor fogant. Persze én is örülnék már ha babázhatnék, de azért, tudom, hogy van még 10 napom. Neked is egy hét alatt bármi történhet. A dokid komolyan mondta, hogy szültök a kiírt időpontban? Vagy csak vicc volt? Mert csak azért, mert neki nem jó az időpont, vagy te már nem bírod, szerintem nem kéne megindítani. Legalábbis én tuti nem engedném, az mégiscsak természetellenes dolog. :shock:

Ja! Az meg tök fura, hogy azt mondta, már rosszabbul kéne érezned magad, hisz rengeteg esetben teljesen váratlanul indul be a szülés. Szerintem inkább örülj neki, hogy jól érzed magad. Ha a lepénnyel a babuval meg veled sincs gond, akkor minek siettetni? :shock: Persze más a helyzet, ha már több hétig hordod túl, nade így... :shock:

Kép
Kép
tabati

Szonibaba!

Oriasi gratulacio Nektek!Jo egeszseget,sok tejcsit!!!

Lilien!Minden szepet es jot ebben a kinti vilagban!!!

Kép

Kép
Kép
ancsurti

Második körben egy gyors(?) tudósítás a napomról, majd alighanem este lesz már csak a harmadik: a reagálások. :roll:

1. Fodrász.
Ahhoz képest, hogy hamarabb szerettem volna odaérni, még késtem is negyed órát. :? Hugi nem értékelte a dolgot és pár méter után úgy befeszítette a hasam, hogy ilyen lehetett a fejem: :shock: :shock: :? :? :shock: :shock: . De csak a metróig kellett kibírni, az ülés jót tett (egy csajszi adta át a helyet :D )
Szép lettem (nem mutizom meg :twisted: :twisted: :twisted: ) és bár nem tudom, hogy a gyerekek zsúrján vagy az esti díjátadó gálán hogy állna a hajam, de az esőt eddig jól bírta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2. APEH.
Sajna, jól gyanítottam tegnap este, hogy mégiscsak jó összeget utaltak. :( Kivételesen ( :oops: ) nem kezdeném el Ádámnál és Évánál, de a lényeg, hogy egy olyan jogszabályi rendelkezés miatt kaptam kevesebbet, mint amire számítottam, aminek semmi köze ahhoz, hogy mennyi befizetést teljesítettem a saját egészségpénztári számlámra. Ennyi erővel az is lehetett volna a kiindulási alap, hogy tavaly hány kg kenyeret vásároltam. :x :x :x :x :x :x :x
Javított adóbevallást meg azért nem kaptam, mert én nem csak az érintett sorokat javítottam le, hanem azokat is, amiket még továbbiakban érintettek voltak számszakilag. Így nekik tulajdonképpen nem kellett "önerőből" dolgozni és ebben az esetben úgy veszik, mintha az egy eredeti benyújtott példány lenne. Így nem is küldenek vissza semmit. :shock: :?: :?
(Hogy még szebb legyen. A múltkor kiszúrtam, hogy a telefonszámom sem jó. Most kinyomatattak egy példányt abból, ami megvan neki a számítógépben és jónak minősítetett. Ott is rossz. Rákérdek. Válasz: a rögzítők nem mindig vesznek észre ilyen hibákat -csak az nem látta, aki vak, annyira feltűnő volt a javítás :evil: -, azok pedig akik kijavítják a hibákat nem foglalkoznak ilyenekkel, csak számszakilag nézik. :x :x :x :x :x )
(Érdekes volt hallgatni a folyosóról, ahogy bent a szobában beszéltek rólam, mint ügyfélről: kimenjek hozzá a székre vagy hívjam be és hasonlók. :shock: :shock: :? :? :? :? )
Pénzem sajna nem lett több, de legalább annyival előrébb jutottam, hogy mégis csak van egy jó példány a kezemben. :twisted: :twisted: :twisted: (Különösen így könnyebbség, hogy nem BKV-val kellett bumliznom, hanem furikáztak :roll: :) )

3. Brendon.
Csak jöttem-mentem, semmi extra. (Igyekztem nem körbe nézni. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Bár a környéken jártunk, idő hiányában kihagytuk a Tungsram boltot. De -ha minden igaz-, akkor a héten elintéződik az is. :wink:

4. Bevásárlás.
Még nem érkeztek türcsik, de jönnek majd. :wink:

5. Posta.
Az orrom előtt ment be egy csaj, aki után becsukta a biztonsági őr az ajtót, de nem engedte el, hanem még pofázott neki valamit az utcáról, ahol bagózott. Mondtam, hogy: elnézést bemennék. Erre közli velem, hogy zárva vannak, fél négyig vannak nyitva. Kérdem: mennyi az idő. Erre mutatja az óráját, hogy fél négy múlt 2 perccel.
Ott állok előtte hasasan, felpakolva szatyorral (nehéz nem volt, csak nagy) és mondom neki, hogy csak egy ajánlott levelet szeretnék feladni. Mire közli velem, hogy bent így is 2 ablak van nyitva és majdnem tele vannak. Oké, ezt még megértettem, mert lássuk be, tényleg van egy nyitvatartási idő (teljesen kiment a fejemből, hogy korán zárnak, de azt se sűrűn tudtam, hogy hány óra van :roll: :roll: :roll: ) ők pedig nem a Máltai Szeretetszolgálat. De amikor még benyögte, hogy neki fél négyig tart a munkaideje és így is fél öt mire hazaér, hát azt hittem bokán rúgom! :evil: :evil: :evil: :evil: Ki nem sz@rja le???? Én is tromfolhattam volna, hogy: deénmeg2hétmúlvaszülökésezfontoslenneblablabla, de szerintem még most is ott állnánk. Úgy voltam vele, hogy fáradtabb vagyok annál, hogy leálljak vitatkozni egy ilyen tuskóval, amikor még gyógyszertárba is kell mennem. Úgyhogy ott hagytam a francba, átmentem a

6. Gyógyszertárba.
Ahol megint én voltam a hülye, mert sorszámmal a kezemben képes voltam leülni a padra pihegni és bamba módon várni, hogy szólítsanak. Az utánam jövő csajnak nem voltak ilyen komplexusai, úgyhogy simán beelőzött. Mire kinyitottam volna a számat, már késő volt. :? Nemsoká mentem utána én is, de ha már sorszámos rendszer van és NEM őt hívják, akkor miért nem tud nyugton maradni. (A gyógyszerész nem vette észre a dolgot, mert a kijelző és a cetlik forgása nem volt összhangban: kimaradt 6-7 sorszám valamikor, így nem az akárhányas szám jött, hanem a "következőt kérem!")

A biztonsági őrt és ezt a libát leszámítva egyébként kellemes megnyilvánulások értek:
-a BKV ellenőr nemcsak, hogy köszönt és megköszönte, hogy megmutattam a bérletemet, de még gratulált is a kislányomhoz. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Azt mondta, hogy látszik a hasam formáján. Mindezt egy velem egyidős fickó. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-egy régebbi dokim asszisztensével is találkoztam. Nem akarta elhinni, hogy 2 hét múlva szülök. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.22 16:33-kor.

Kép
Kép
200907?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Tabati! Tényleg 10 nap :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok lányok!!!

Sajna nem volt időm visszaolvasni benneteket :oops: :oops: :oops: , de a lényeget vettem :lol: :lol: :lol: !!! Szonibaba hatalmas gratula, jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek :lol: :lol: :lol: !!!! Megint sikerült meghatódnom rendesen :oops: :oops: :oops: !!!!!

Éssssssssssssssssss pénteken délután hazajöhettünk a kórházból :D , azért nem is tudtam nagyon jelentkezni, most úgy érzem magam , mintha én lennék a világ legboldogabb embere és a fellegekben járnék. Annyira boldog vagyok :lol: :lol: 8) 8) !!!!!!
Ja Dominak fehérje allergiája van, ezért volt véres a széklete, kapott ott másik tápszert és megoldódott a probléma. Úgy, hogy Domi nevében is nagyon köszi a drukkokat. Sokat segített ám :D :D :D :D !!!!! Ha tudok írok ám nektek ,bár ha nem etetek, pelenkázok, fürdetek, öltöztetek, vetkőztetek, meg miegymás akkor órákig gyönyörködőm Domiban, lehet hogy ez már nem is normális :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: ??!!
marietta1982

Egyébként a Jánosba nincs szülésindítás (kivétel eü-s indok), CTG-n mondta egy Lány, aki már a 41. hetet taposta :shock: a császármetszés is nagyon erős indokkal végezhető - állítólag szigorú a Fődoki.
Nagyon helyes :wink:
Bár így lehet én is ott fogok tobzódni 2 naponta CTG+UH még a 42. héten :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Marietta

Nagyon jó, hogy már otthon vagytok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Isten hozott Lilien!!! Gratulálok Szonibaba!!!!!!!!!!!!!
Juhuuuu-juhuuuuuu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Norka!

Én is azt akarom kérdezni, hogy ti ezt poénból lőttétek be, vagy tényleg megindítják, ha addig nem jön?
Mert azon kívül hogy indokolatlan esetben nem értek vele egyet, én úgy tudom, hogy az indított szülés fájdalmasabb, hiszen "erőszak", és még valójában nincs ittaz idő. Én is abban reménykedem, hogy max. júli. 26-ig beindul, mert különben indítják (a cukrom miatt), annak meg nem örülnék :roll: , inkább kiimádkozom addig :lol: :lol: :lol: !

Voltunk ma UH-n:
BPD: 92mm
HC: 337mm
AC: 334mm
FL: 71mm

Most 3200g :shock: , továbbra is 3800 körülire mondják :D :D :D !
A doki most is megállapította, hogy "hú de lent van", de ez közel sem biztos, hogy jelent is vmit.
Cukrom szuper , és a vérképem is teljesen rendben :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Marietta! Nagyon örülök,hogy már otthon lehet Domi is,meglátod,tök hamar megerősödk a kis pasi az otthoni környezetben!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lányok!

Valakinek már távozott a nyákdugó? Aki már szült, Nektek mikor távozott? Mekkora volt, milyen színű???

Kép
Kép
orsi777

Szonibabának hatalmas gratula a hatalmas leányhoz! Oltári, csak pár nap van (volt) a terhességeink közt, mégis mi 1 kilóval kevesebbek lehetünk.

Csibe, köszi atáblát mindenki nevében!

Marietta, elhiszem, hog a világ legboldogabb embre vagy, örülünk a jóhírnek!

Hendegabi, az OEP támogat egy pár szilikonos füldugót, amit méretre készítenek, ha arra ráhúzol regy úszósapit, fix, hogy benntmarad, csak kényelmetlen neki, de az úszásért mindent vállal. Igen Martin tubusa kiesett kab 1 év alatt.
Voltunk dokinál, Norbinak végre lement a savó, de pénteken újra Martin miatt kell visszamennünk, mert valami sárgás dolog látszik a fülében és ott már volt emiatt egy ronda polip.
Én szülés előtt mindig a fülészetre mászkálok... mikor Norbi született a szüleimnek épp a fülészetre telefonáltam, hogy megvan, épp Martint vitték kontrollra és hívta őket be az orvos, de mondta anyám, hogy most muszáj felvennie a telefont.

Látom csokiügyben nehéz a nagyszülőkkel! Az én szüleimtől még 1 szelet csokit sem kaptak a gyerekek soha. Inkább perecet vagy gyömölcsöt.

Norka, ne keseredj el, hogy megint nem Te kerültél sorra! Biztos türelmetlen vagy már, de a babák tudják a legjobban mikor jön el az idejük. Martin napra pontos volt, de előtte nem is vártam. Mindig mondtam, hgoy még nem jött el az idő. Bent még egy baba sem maradt. Aztán, hogy valakinek nincs jóslója, nem nyílik, semmit nem jelent. Hirtelen bármikor fordulhat a kocka.

Éva

KépKépKép
agmano

Szonibaba:Nagyon sok boldogságot,jó egészséget kivánok Nektek!
Marietta:Örülök,hogy hazamehetettek.És természetes,hogy órákig nézed Domit. :wink:
Vendég

Anitja!

:lol:

Marietta!!

:D Szuper hírek!!

007!

De jó neked, hogy még ilyen aktívan járkálsz a városban irigy, irigy :P ....csak ennyit akartam... :lol:

Orsi!

Erről a nyákdugóról is azt hallottam, hogy van akinek észrevétlen távozik.

Kép
Kép
tabati

gyors kukk!

szonibaba: részemről is hatalmas nagy gratuláció a pici lány érkezéséhez, és a szuper méretekhez!!! :wink: :D

marietta: Nagyon örülök, hogy VÉGRE otthon vagytok, irigy-irigy!!! :D :D Várjuk a képeket a kis gyönyörűségről!!

Nekem volt egy rosszullétem délután azt hittem be kell menjünk a kórházba, dokimat sajna nem értem el ettől még inkább minden bajom lett...

f.nikici

Nikici!

:shock: Mi volt? Elszédültél, fájások vagy mi? :? Már jobban vagy?

Kép
Kép
tabati

Nagyon zavar, hogy az automatikus belépés már hetek óta nem működik nekem a Babaneten. Nálatok jó?

Nikici,
Óvatosan azokkal a rosszullétekkel. :wink: Ha holnapra megszülsz, délelőtt meg tudlak látogatni a Klinikán. :lol:

Agmano,
A doki gondolom először furán nézhetett, amikor anyukád mondta, hogy fel kell vennie a telefont. 8) De ennél fontosabb indokot keveset lehet találni.

A nagyszülők nálatok a gyümölcsöt és perecet természetesnek találták, vagy azért kérni kellett őket? (Bármelyik, irigy-irigy :lol: )

Orsi,
A nyákdugó egy amolyan zselészerű trutyi, lehet akár egy picit véres is, de nem jellemző. Mennyiségre nálam kb kockacukor. Nem is nagyon emlékszem. :oops: Csak annyira, hogy az egyik gyereknél láttam, a másiknál nem. :wink:

Dodi,
Natit lehet mondani, hogy indított volt. A doki "megvizsgált". 8) Nem volt épp kellemes akkor, de a szülésre nem volt rossz hatással. A kedvemre nagyon is, mivel már 5. napja túlhordtam.
Egy oxitocinos lehet talán rosszabb, mert az beerősíti a fájásokat, de az többnyire amúgy is megy az infúzióban a legtöbb helyen.

Marietta,
Ne aggódj, teljesen normális. :lol: Én napokig nemigen aludtam, mert akkor nem láthattam Natit.
Milyen tápit kap? A tej nem elég?

Norka,
Nem értem, miért kéne rosszabbul érezned magad. :roll: Simán lehet még 1-2 hét a szülésig, nem inkább örülni kéne, hogy minden ok?
Nem értem, miért is kéne hétfőn beindítani a szülést. :shock: Ha megnézed a júniusi topicot, nagyon sokan vannak, akik túlhordták, ez teljesen normális. Igaz, hogy hetek óta itt próbálom kiimádkozni magamból a bébit, de azért azt szeretném, ha mégiscsak ő döntene.

Kép KépKép
lorca

Marietta: szupi hírekkel jöttél! Vigyázzatok magatokra, és ha lesz kis időd, várjuk a képeket és a híreket!

Niki! Légyszi te is! Alexet régen láttuk!
És persze Nelliapától is kérünk majd frisseket!

Agmano: mi is OEP-re csináltattuk a füldugót, de nem hall benne, és félek, hogy emiatt lenne baja (nem tudom időben figyelmeztetni veszélyre). Nekünk tavaly március elején tették be a tubust, orrmandula műtéttel együtt, és semmi jele, hogy ki akarna jönni. Fura, mert mindenki azt mondta, hogy kb 1 év alatt kijött. De a doki szerint nem probléma. Ugye májusban sokat hordtuk a mandulaműtét miatt.

Norka: majd jön az a baba, még egy se maradt benn.
Bár teljesen megértem, mit érzel. Nekem papír szerint 16 nap van hátra, és mégis tök csalódott voltam, hogy semmit nem mutatott az NST.

F.Nikici: de már jobban vagy, ugye?????

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?