A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kukli: Boti sokszor még nem is tudja, hogy rosszat tesz a tesóval. Egy 2 éves ezeket még nem érzi. Szóval tényleg tartsd szemmel az úrfit nem ám cakkos lesz Kata füle. :D
Köszönöm a képdicséreteket, de nem én csináltam, én a játékot vezettem, Petiapu fényképezett. ;)

Vica: Sok jó ember - kis helyen is sok jó ember. Biztos elfértek majd! Jó bulizást Nektek, bár gondolom jól el fogsz fáradni a végére.

Moncsi: Jobban van a kisasszony? Olyan rossz, amikor küszködnek és nem tudunk segíteni.... :(

Alvás: Nálam Peti beállt arra, hogy 5 körül eszik egyet és néha nem akar utána visszaaludni :shock: remélem sikerül rászoktatni, hogy ilyenkor alszunk még... :?
Egyébként ez az 5 óra nagy szívás, mert a következő etetés 8-ra esik, amikor éppen iskolánál vagyunk.... De hát már csak 6 nap az iskola és utána legalább ehhez nem kell igazítani a reggelt.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Moncsi, ha csak anyatejes a baba, akkor valóban nem gáz az sem, ha egy hétig sincs. Ha jól emlékszem Kukliéknál is volt ilyen. Bár mit csinált nem jött ki. Vannak olyan időszakaik, amikor teljesen felhasználják a bevitt tejet. Persze ha kemény a hasa és fáj neki az más tészta. Nekem is a hőmérőzés és végső esetben a kúp jutott eszembe.

Katka: Nagyon szuper lehetett ez a kincskereső, mentem az ötleteket, ha majd már Levi is elég nagy lesz ilyenekhez :)

Nekem beállt Lili arra, hogy este fürdés után szopi, kb fél 8kor, 8kor már általában alszik és a következő evés 4kor van, Aztán még szépen alszik 7-9 ig. Ma persze ez nem jött be, mert nagyon korán aludt el este és 3 kor már szopiztunk, aztán LEvi csinált ébresztőt 6kor és Lili is fent van fél 7óta. Most aludt kemény fél órát, de hallom, hogy dumál szóval mehetek etetni megint.

Még minket sem lepett meg LEvi akció közben, de azért most már "aggódom" miatta :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Én sem vesztem el,csak sűrű volt a hét.
Katka!
Nekem jó a kedd vagy a szerda.Mégvalaki?

később jövök

szép napot

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kuklika, az a baba 6 hósan született a Szept. topicban? meglesem a kis drágát :oops:

Moncsi, ogy van Livikéd? Nekem is a kamilla szokott használni, meg a hőmérőzés. De öt nap csak az elején volt, az sok, próbálkozz, hadd könnyebbüljön meg a kis drága.

Katka, aranyosak a kincskeresőid, főként az utolsó :wink:

Megpróbáltuk a keresztelő ruhát :) rakok fel képet.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép Kép Kép
az utolsón szegénykém tegnap hányás után :x nem tudom mi lehetett vele, de biztos valami gyenge vírus, mert köhög meg szörcsög is, már láz felé haladt a hőemelkedés, de szerencsére megállt, adtam neki kamillát, meg bekentem baby luffal(nem tudom jól írom-e) reggelre lett jobban.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kuklika, még tök régen kérdezted Maja kötött szerkóit, én meg mindig elfelejtettem válaszolni, sokat kaptam Maja keresztjétől(ő nem szerette),szlovák anyósa kötötte, nagyon szépen köt a néni, persze annak idejé szinte az összeset elajándékoztuk, pedig gondolhattam volna hogy 1X gyerekem lesz! :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem Katus alszik, Boti elment mocizni, kaja sül, én inni jegeskávé gép előtt. :lol:
Gabka a kakis ügyünk a kh-ban ért véget. Pont akkor kerültünk be mikor egy hete nem volt kaksi. Ott akkor megszélcsövezték rendesen, aztán rá 3 napra megint, és akkor robbantott a kishölgy. Szval jó sokáig nem volt. Nektek is jó alvókátok van. Persze ne vasárnapra essen a nagy pihi. :? :lol:
Bea azt egy néni kötötte? Gyönyörűűűű munka! Simán árulhatná, én biztos vennék olyat. Persze nem éri meg csinálni, mert amennyi munka van benne, azt nem fizetik meg. :? Nem csak büfizett egy giga nagyot Maja? Tuti hányás volt? Látnád néha nálunk mi megy.... Nagyon szép Maja! A templomban elakad majd az orgona hangja is. :wink:
Katka vigyázok a cikk-cakkra! :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

köszi az érdeklődéseket :wink:

A pelusba még mindig semmi, de legalább már nyugodt... Ha ma sem lesz semmi akkor tényleg kúpozunk.

képeket majd én is hozok nemsokára :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vagyok én is, csak vhogy mire idejutottam, már csak olvastam. Igaz, ebben benne van az is, hogy kaptam két könyvet kölcsönbe és azokat szeretném mielőbb visszaadni, és éjjel olvastam egy ideig alvás helyett, és hát akkor nappal meg álmos voltam rendesen. :roll:

Tegnap barátnőimmel sétáltunk a Margitszigeten, és ott szembesültünk vele, hogy sportnapok vannak. Azért találtunk olyan helyet, ami viszonylag csendes volt, árnyékos és ott letelepedtünk. Mártinak hódolója is akadt, egy kb. másfél éves fiúcska személyében, aki csak annyit mondott (többször is), hogy "baba", de azt olyan mélyértelműen és olyan sokatmondóan, hogy szerintem abból a mondandóból egy kisregényt lehetne írni. :lol: Ja, és Márti először a sírásával fogta meg a fiatalembert. Furcsa ízlése van. :lol:

Masut
masut

Moncsi, esetleg előtte még 2 csepp citrom? Majának attól is jól megy :oops: Várjuk a Lívia képeket. Kis cuki ruhácskákban szoktad fotózni, mint egy kis modell.
:P
Kuklika, köszi :) , tuti hányás volt sajna, mert sugárban jött, meg meg lehetett különböztetni, az elsőre még én is ráfogtam volna nagy jóindulattal, hogy büfi, de a másodikra :x

Mentek szavazni?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jah Katka, írni szerettem volna, hogy az a víz alatti kép nagyon szuper a kislánykádról, van ilyen fényképező :o :o ?

Adrynt mintha nem olvastam volna egy ideje. Föld hívja Adrynt...Föld hívja Adryn...Adryn jelentkezz ( ok, nem kattantam meg :lol: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

jöttem a képekkel
Kép
Kép
Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

vagyok én is, csak Eszti tegnap este 6-tól csinálta a műsort és ma sincs túl jó kedve :? Alig alszik napközben és ettől tisztára kivan

Én a kamillával és a citrommal vigyáznék,mert úgy tudom mind kettő alergizálhat. Inkább akkor a kúp

Katka: nagyon jó kis buli lehetett (esetleg egy felnőtt tali nálad ugyanígy? :D )

Kép

Kép
pgyöngyi

Gabka: Minket Zsófi egyszer már majdnem lebuktatott hajnalban. Az utolsó pillantban dobtuk magunkra a takarót. Azóta zárható a szoba és néha be is zárjuk. ;) Egy két évesnek mondhatod, hogy birkóztatok, de egy 7 évesenek már nem. :oops:

Maja és Lívi fotók nagyon édesek. Szuper kreatív anyukák vagytok! :P

Bea: Sokszor hánynak a gyerekek, ha felsőlégútról túl sok trutyi jut a gyomorba. Írtad, hogy szörcsög, lehet, hogy ezért hányt. Ha gyomrának lenne baja, akkor többször hányt volna órákon keresztül. Szóval szerintem ne aggódj, csak szívjad rendszeresen a nózit és nem lesz baj.

Ja, hányásról, - hátha van, aki nem tudja, - ha elkedz intenzíven hányni a baba, akkor sürgösen kórház, mert nagyon hamar kiszáradnak! Kórházban kapnak infúziót és akkor nincs gond.

Kukli, Bea: Elfelejtettem válaszolni.... Igen, olyan fényképező, amivel vízalatt is lehet fényképezni és ütésálló is. Én nagy vízimádó vagyok és az exemtől kaptam miutám elköltözött... :shock: Nem értem, hogy miért kaptam, de nagyon klasz. Videót is tudok vele csinálni! 8) :P

Gyöngyi: Peti is meg van gajdulva ettől a hülye időtől, de hát nem is csoda...
Felnőtt tali lehet nálunk, de én felnőtteknek még ilyet nem csináltam. Érdekes öltet.... :roll:

Masut: Mit olvastál? :roll:

Adryn: Tényleg nagyon eltűntél.... Dobj 2 sort, hogy jól vagytok vagy indítunk Dániába Adryn kereső kalandot.... 8)

Katka

katka22

Katka: na ez jó.. Adrynkereső kaland, mi? :lol: :lol: rámuszítanál vagy 20 gyereket tuti kiugrok a bokorból is. :lol: köszönöm a hiányolást mindenki részéről (Bea: leszálltam a földre :P)nem vagyok elveszve, csak nem voltam (vagyok)túl jó passzban (magánélet :x... már majdnem szakítottunk is de még harcolunk.... :? ) voltunk kirándulni is autóval többször (Kukli: itt jó idő volt ;)) szoktatjuk a gyereket a hosszabb útra. egyébként nagyon úgy tűnik én maradok tovább mint Mic.. jó lesz az az idő átgondolni a dolgokat nélküle.
Masut: engem is érdekelne mit olvastál, nagyon hiányzik már egy jó könyv. most hogy megyünk haza be is szerzek néhányat, várom az ajánlatokat :P
Katka: felnőttaliban én is bennevagyok :D szeretnék visszagyerekesedni.. bár egyik cégemnél voltak hasonló csapatépítő tréningek. szerettem ezeket.

képek jók, örülök hogy találtatok hasonló programokat :)

úgy néz ki jövő hét hétfőn indulunk. gondolom kedden valamikor érkezünk haza. Miskolcra megyünk anyukámhoz, de sokat fogok pesten járni, szinte az összes rokonom pesti és környéki :)

ennyi voltam most, szép estét mindenkinek

KépKép
KépKép
adryn

jah.. és holnap megyünk 3 hós oltásra :? :x :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: Köszi, hogy jelentkeztél. A válságot sajnálom. Tudom, hogy mennyire nehéz. Azért ez a kisbabás időszak nagyon kemény, pláne külföldön. Szerintem, ha ezt túlélitek, akkor utána nem lesz ám gond. Ebben az időszakban majdnem mindenki meghülyül.... :roll: Gondolkodj csak külön, ha azt érzed, hogy erre van szükséged! Néha a pasikra ráfér, hogy megérezzék, hogy mit vesztenének... :evil:

Könyv: Én most Ken Follettől olvasom a Katedrálist éppen 3-szor. Az egyik legjobb regény, amit olvastam. A folytatása az Idők végezetéig is klasz. ;)

Katka

katka22

Esetleg holnapra egy tatai kirándulás? 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Én ráérek!Kánikulát mondanak

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Csak gyorsan jelzem, hogy nekünkne jó a holnap, mert megyünk oltásra.
Múlt hét kedden jött a postás 11 után és hozta a védőnő idézését az oltásra. Csak a bibi az volt, hogy múlt hét kedden 10.40re kellett volna menni, De időutazó szerkezetet nem mellékeltek, szóval most megyünk még csak a 2 hónapos oltásra :) Én mondjuk annyira nem bánom :)

Katka: köszi az infót :) Minket még sosem lepett meg Levi, de pl tegnap este is 10 kor felébredt picit, ha előző este csinálta volna, akkor pont bezavart volna :)

Kép

Kép
gabka77

.j
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pulcsi 2009.06.10 06:43-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és tudtál pihenni. Képeket megnéztem, nagyon szépen emeli Nándi a fejét és gyönyörű a mosolya! :P

Katka

katka22

Pulcsi :D :D :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tatai tali: A kedd nekünk is jó. Ma oltásra viszem mind a 3 gyereket, de remélem holnap már mehetünk Ágicával és Petivel.

Katka

katka22

Csináljatok majd sok képet :)

Kép

Kép
gabka77

csak hárman megyünk? Azt hittem nagyobb lesz az érdeklődés :shock:
Szuri miatt rakjuk szerdára esetleg? De az se lesz mindenkinek úgyse jó :? Nekem 8, hogy mikor, egyedűl a csütörtök nem jó,de ezt már írtam.

Kép

Kép
pgyöngyi

Tatai tó: Holnap topictali a Tatai tónál. Akinek jó:
Irita
Gyöngyi
Katka
És még? Moncsi? Erpé? Tehuti? Kukli? Gyertek minél többen!

Katka

katka22

Katka, Adryn: egy orosz írónő könyvét olvasom (még csak az elsőt a kölcsön kapottak közül), a neve Ljudmila Ulickaja. Már több könyvét olvastam, szerintem nagyon jó.

Adryn, tök jó, hogy jöttök, de mi ez a szakítás-nem szakítás? :shock: Remélem, rendbe jöttök egymással.

Pulcsi, nagyon édes Nándi. Megnéztem a bemutatását is. :) Úgy látom, párod nagyon hasonlít az apukájára. :)

Tatai tó: én még lebegtetem a kérdést, de lehet, hogy megyünk Mártival. Hánykor? Ja, és hol lehet leparkolni a vár környékén?

Masut
masut

Aki nem ismeri a helyszínt: Első találka pont Óbarok pihenő omv kút 9:30. Így jó lesz? 2. tali pontot adja meg az, aki ismeri Tatát :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Ám ha csak hárman leszünk, jöhettek hozzánk is, max rendelünk egy pizzát. Ennyi embert még bevállalok, de jelzem, hogy nem vagyok nagy vendéglátó :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Nekünk a holnap nem jó sajnos! mert megszerveztem, hogy Fanni elmegy anyukámhoz, én meg a barátnőmhöz és babázunk. szegény csak unatkozna, így meg játszózik egyet.

de a szerda jó lenne... :roll: de persze miattam ne szervezzétek át! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

olyan rég írtam, hogy nem is tudom mit akartam...
úgyhogy innen próbálok tiszta lappal indulni... :oops:

Adryn
sajnálom én is a párkapcsolati válságot. ha ez megnyugtat, akkor Fannival kb. ugyanekkor akartam én is válni!!! és a barátnőm is!!!
teljesen érthető ha probléma van, de biztosan meg fogjátok oldani!!! nagyon drukkolok!!!

Katka
jók a képek!
hol van ez az aquapark?
sajnálom a húzódást, jobb már???

Pulcsi
nagyon szépek vagytok! jók a képek!

képzeljétek Máté azóta nem fordult meg újra... :roll: lehet, hogy tényleg csak vagizott a csajnak, és most nem strapálja magát...

voltunk ma csipőszűrésen, minden ok, kicsit kötött, tornáztatnom kell.
és nem jön postán az a fránya Holter eredmény, hogy végre elhagyhatnánk az utolsó előtti gyógyszert... :roll: de most már remélem, mihamarabb megjön, mert tűkön ülünk...

Fanni nagyon jól halad a szobatisztasággal, mostanában nem volt baleset. sőt, szombaton a húgomnál aludt, amíg mi esküvőztünk, és ott kapott pelust (ne más ágyát pisilje össze) és éjjel szólt, hogy pisilnie kell, és kimentek, és száraz pelust csinált! 8)

Máté meg ma is reggel fél 7-kor kelt először! ezt már másodszor csinálja, nagyon jól tud esni az ilyen! :lol:

esküvő alatt anyu vigyázott rá, könnyen elaludt, miután megszoptattam, és mikor megjöttünk 2-kor, csak egy óra múlva kelt fel! anyu elájult tőle, azt mondta bármikor vállalja! 8) :lol:

Moncsi
Máté alapból 3-4 naponta kakil csak... már kezdem megszokni, de azért még mindig idegesít kicsit... én már semmit nem adok neki, csak várok. védőnő szerint ez normális, ha csak anyatejes egy gyerek. amit szoktam csinálni, az a hasmasszírozás körkörösen, az óra mutató járásával megegyezően.

Kukli
lakást sajnálom!

nem jut más eszembe... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Pulcsi: nagyon édes Nándi :D
Adryn: sajnálom a válságot, biztos nehéz lehet ilyen helyzetben. Kitartást!
Katka: nagyon jók az aquaparkos képek is na és ne is beszéljünk a kaladtúrásról. Nosztalgikus élmények kerítettek hatalmukba. óhhh, azok a vándortáborok, őrsi vetélkedők.... :D
Ezen a tatai túrán agyalok én is. A holnap tuti nem jó, szerdán meg lehet, hogy apa viszi az autót. Majd meglátjuk...

KépKép
edina6

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

gyönyörű, tüneményes Máté baba :D :D :D
Csibb: Te, hogy mosod meg a nyakát Máténak ebben a kádban? Esztinek képtelenség normálisan megmosni, mert lefelé hajta a fejét és a tokácska is betakar még pluszban

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi
köszi! :D
alányúlok, és kiemelem kicsit a vállánál, akkor hozzáférek a nyakához! :wink:
nekem ami nehéz benne, az a fenékmosás... :roll:
már várom, hogy mehessenek egy kádba Fannival! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

még jöttem egy videót is felrakni:

http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... t=kszi.flv

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csajok, én este 7 után már nem nagyon leszek gépközelben, szóval jó lenne eldönteni, hogy megyünk vagy nem megyünk holnap.
katka: átdobom pü-ben a telszámom,légyszi írj már egy sms-t, hogy mi lesz. köszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok csajok!

mi lesz akkor holnap?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

én nem megyek holnap, össze vissza vagyok... bocsiiiiiiii

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ha reggel sikerül összeszednem magunkat, akkor megyünk. Többiek?

Masut
masut

Szerintem menjünk holnap. Nem baj, ha nem vagyunk sokan.

Első találka pont OMW kút 9.30.
Második találka pont vár (ha háttal állsz a tónak, akkor jobb oldalon a padoknál a vár mellett a tó parton) 10 óra.

Így jó lesz? ;)

Katka

katka22

Nem kaptam privit Gyöngyitől.... :?
Ha valaki tudja a számát, akkor priviben legyen szíves megadni. Reggel még beugrom. :P

Még lehet csatlakozni! Akik meg kimaradnak, azoknak küldünk fotókat és majd szerevzünk nektek egy másikat. ;)

Csibb: Nagyon édesek a Máté képek! :)

Masut: Ja, aki tud oroszul olvasni. Én már alig tudok valamit. Tegnap lányok kérdeztél, hogy mi a lila oroszul és nem tudtam... :oops: nagyon gáz...

Irita: Te a tóhoz jössz?

Katka

katka22

Csibb:Fanni annyira jó fej :D behalok a kiscsajon, Máté meg cukipofa. Nagyon szép gyerkőceid vannak :lol:
Jó időt nektek a holnapi tatai kirucchoz. Kérünk képeket!

KépKép
edina6

Edina
köszi! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jó bulizást holnapra, várjuk a képeket!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Egy képet én is dobok:
Kép

Ezt a sapit most hétvégén kaptuk. Volt nagy meglepetés :) Tavaly, nászútról hoztuk sógornőm kislányának, akinek már kicsi, így megkapta Soma :lol: [/img]

KépKép
edina6

Csibb: gyönyörűszép Mátébaba!!! :D és köszi segít a tény hogy nem vagyok egyedül a válási mizériával... remélem csak a hormonok.. de tény hogy ma is nagyon felhúzott és már rég aludnom kéne de nem tudok olyan mérges vagyok rá...

lábujjkörömbenövősöknek akartam még írni hogy nekem is szokott lenni hogy begyullad a köröm mellett, de nincs benőve mert simán ki tudom emelni a körmöt a helyéről (egyszer vágták ki, na mondtam soha többé! ) aztán kipróbáltam mindenféle házi praktikát a gyulladás elmulasztására. ami nekem bevállt az a paradicsom. nem röhög :D paradicsomdarabka gyulladásra rátesz, folpack-kal becsomagol így pára képződik és a pariban lévő sav elmulasztja a gyuszit. nekem egy-két éjszaka elég szokott lenni. épp múlt héten is ezzel kúráltam a lábam, és jött is ki másnap jó kis gennyes trutyi. bocs :oops:

megkaptuk az oltást ma mindkét combiba, hősiesen viselte a drágám csak a másodiknál pityeredett el egy kicsit és még mosolygott is egyet a dokibácsira. :D

Katka: és miről szól ez a könyv?

Masut: én sem tudok oroszul.... vagy csak a szerző orosz a könyv le van fordítva?

talihoz jó időt kívánok holnapra :)

KépKép
KépKép
adryn

Edina: nagyon szép Somababa :) mekkora gyönyörű barna szemek! szép hely Cannes?

KépKép
KépKép
adryn

na jó, mennem kéne aludni... 3-szor olvastam el Edina írását, hogy hol írja, hogy Cannes-ban voltak nászúton... aztán rájöttem!!! :roll: :oops:

Adryn
kiváncsi vagyok, hogy min húzod fel magad... csakhogy ugyanazon-e... :roll:

most az jutott eszembe, hogy az aloe növény ugyanilyen folpack-os módszerrel nem lenne jó?

Edina
hát igen... szépségért Soma sem megy a szomszédba!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?