olyan rég írtam, hogy nem is tudom mit akartam...
úgyhogy innen próbálok tiszta lappal indulni...
Adryn
sajnálom én is a párkapcsolati válságot. ha ez megnyugtat, akkor Fannival kb. ugyanekkor akartam én is válni!!! és a barátnőm is!!!
teljesen érthető ha probléma van, de biztosan meg fogjátok oldani!!! nagyon drukkolok!!!
Katka
jók a képek!
hol van ez az aquapark?
sajnálom a húzódást, jobb már???
Pulcsi
nagyon szépek vagytok! jók a képek!
képzeljétek Máté azóta nem fordult meg újra...

lehet, hogy tényleg csak vagizott a csajnak, és most nem strapálja magát...
voltunk ma csipőszűrésen, minden ok, kicsit kötött, tornáztatnom kell.
és nem jön postán az a fránya Holter eredmény, hogy végre elhagyhatnánk az utolsó előtti gyógyszert...

de most már remélem, mihamarabb megjön, mert tűkön ülünk...
Fanni nagyon jól halad a szobatisztasággal, mostanában nem volt baleset. sőt, szombaton a húgomnál aludt, amíg mi esküvőztünk, és ott kapott pelust (ne más ágyát pisilje össze) és éjjel szólt, hogy pisilnie kell, és kimentek, és száraz pelust csinált!
Máté meg ma is reggel fél 7-kor kelt először! ezt már másodszor csinálja, nagyon jól tud esni az ilyen!
esküvő alatt anyu vigyázott rá, könnyen elaludt, miután megszoptattam, és mikor megjöttünk 2-kor, csak egy óra múlva kelt fel! anyu elájult tőle, azt mondta bármikor vállalja!
Moncsi
Máté alapból 3-4 naponta kakil csak... már kezdem megszokni, de azért még mindig idegesít kicsit... én már semmit nem adok neki, csak várok. védőnő szerint ez normális, ha csak anyatejes egy gyerek. amit szoktam csinálni, az a hasmasszírozás körkörösen, az óra mutató járásával megegyezően.
Kukli
lakást sajnálom!
nem jut más eszembe...