jó reggelt mindenkinek!
(nem tudok elég korán jönni, hogy én legyek az első hozzászóló, mint még terhes korunkban

nem, mintha baj lenne, csak vicces visszagondolni, hogy anno mennyivel korábban keltem, most pedig minden egyes percet szunyával töltök inkább

)
Mecsi, Áron nagyon édes még mindig! komolyan, annyira jó, hogy én láttam őt még a kórházban is, és látom, hogy mennyivel nagyobb fiú már! és Sziszkához hasonlóan én is irigykedem arra a rajtad alvós képre! nálunk sem kivitelezhető ez már jóideje!
Andi, majd gyere, hogy mit mondott a dokitok Viki sírására!
Szuszu, Andrisnak, és persze Neked megy a nagy drukk! ügyesek lesztek!!!
nálunk megvolt az első külön töltött este! egész jól viseltük mindhárman!

gyerkőc hozta a szokásos formáját, 2 körül, aztán pedig 7kor ébredt! persze a 2 órás etetés jól elhúzódott, mert vagy 1,5 órás simán végigaludtam a fotelban vele!
van így... ruhadt fáradt voltam, szóval nem volt egyszerű a kelés sem, de örülök, hogy simán elaludt az új helyén, és nem volt hiszti!
azon gondolkodtam tegnap este, mikor Aproo felvetette az esti nyüglődést, hogy mi van akkor, ha hamarabb teszem le aludni! mondjuk 8 körül, gondolom, hogy akkor hamarabb ébred fel!? vagy hogy csináljátok Ti, akik korán teszitek le a babókat? persze, ahol már átalusszák az éjjelt, ott is kíváncsi lennék, hogy melyik ébredés mikor maradt ki!? köszi előre is a segítséget!
holnap szurik!
Dia, igen, nekünk a dokinéni úgy szokta kiszámolni, hogy testkilógrammonként 150g ami kell a babáknak és ez osztva a napi etetések számával, és akkor ugye megkapod, hogy hány mili egy etetés, persze belediktálni nem kell, ha éppen kevesebbel is beéri, akkor annyit eszik! főleg, hogy hízik Virág, és nem torpant meg a súlya, szóval nem hinném, hogy komolyabb gond van nálatok!

fel a fejjel!
egyébként ez az eltolom magam a cicitől nálunk is megy pár napja, meg, hogy nem is eszik olyan sokat, vagyis szerintem nem eszik sokat Beni, de mit csináljak, szerintem közel 8 kiló már, de 7,5 tuti, nem hinném, hogy éhezik!
Andi, igaz, hogy Aproot kérdezted, de mi egyszer a gyerekklinikán voltunk uh-n, de oda uh-ra nekünk nem adtak beutalót, egyszerűen csak a klinikára, és ott az ambulancián az ügyeletes doki rendelte el az uh-t. igaz, akkor 2 hetesek voltunk és lehet, hogy azért nem zavartak haza időpont híjján, most pedig a budai gyerekkórházban, ami szintén elég messze van, de legalább hamar kaptunk időpontot! mert heim pálban iszonyat a várakozási idő!
most megyek, ránézek Benire, nem tudom, hogy mit csinál, de azt hallom, hogy csuklik!
tényleg, nálatok mennyire gyakori a csuklás???