A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Köszi Batkata! :)

Csöre
csöre74

Sziasztok Lányok!

Vagyok én is, csak elkapott a rendrakási láz, két szekrényt is kirámoltam ma és kidobtam egy csomó felesleges vacakot :D

Már megint gyönyörű babákat láttam errefelé :D

Csöre, Batkata: ni izguljatok a kilók miatt!

Mágnes: mennek a drukkok, biztos nem lesz semmi baj!

Megvan a vérvétel eredménye, szerencsére Bálintka májával minden rendben, nem az okozza ezt az elhúzódó sárgaságot. Viszont kicsit vérszegény, majd kapnia kell vasat. Szerintetek ha én eszem több vasat, az átmegy az anyatejjel a babába?

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Edit:
A barátosném kisfia is vérszegény, és úgy állítják helyre a vérképét, hogy a barátnőmnek kell vasat szednie. Amióta szedi, a kisfia vérképe is javult. szóval vasra fel!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt! Már megint mennyi gyönyörű babóca!
Petne, ez a fotó Julcsiról kifejezetten profi!

Lányok, akarja valaki babaúszásra vinni a manóját 3 hónapos kortól?
kisbogacs

Szép jó reggelt mindenkinek!

mágnes!
Én bízom benne, hogy nem lesz semmi baj.
Nekem a Gergő fiamnak vettek észre, ha jól emlékszem a 3 éves tanácsadáson, hogy szív zöreje van.
Rendszeresen jártam vele kontrollra évente.
Most 2 éve voltunk vele és annyit mondott a dokinéni aki nagyon aranyos volt, hogy nem kell többet mennem csak akkor ha más panasz lenne a szívével.

Ma lányok megint szupi volt az éjszakám.
Este 1/2 8-kor fürdés evés aztán 1/4 2-ig alvás evés, 1/4 5-kor kelt legközelebb enni, és most kelt föl 3/4 8-kor. :D :D :D
Ma viszem méretni a védőnénihez és 1 hét múlva kapja az első szurit.
Mi úgy beszéltük meg a párommal, hogy a pneumo ellenit majd akkor kapja meg, ha a kötelezőket már mind megkapta.
Ne keljen annyi mindennel szembe néznie a szervezetének hirtelen.

Vérszegénység:
Engem 14 éves korom óta kezelt a doki, de hiába írt föl nekem vas tablettát nem használt egy időre emelkedett a vas aztán megint alacsony lett.
Állítólag nem szívódik fel a szervezetemben a vas, nem tudom miért. :roll:

A babócákról feltett képek nagyon helyesek.
Gratulálok mindenkinek.

kisbogacs!
Mi a párommal beszélgettünk a babaúszásról, de még nem döntöttük el biztosra.
Mi vidéken lakunk így meg kell találni azt az uszodát ahol ezzel foglalkoznak.

manocskak

Jó reggelt!
Ma kicsit szebben látom már a világot, nagyon bízom benne, hogy semmi okmolyabb baj nincs. Persze a kardiológiát már 3-szor hívtam, de nem veszik fel, pedig nyugodtabb lennék,ha tudnám az időpontot is végre... :?

Hazament Nagyanyám is, előtte párommal jól összevesztek tegnap, amire baromi nagy szükségem volt, tej így is alig, és naná, hogy mindig szoptatás alatt megy a műsor! nagyanyám ugyanis éles késel hadonászott Anna előtt, párom pedig rászólt, hogy belekap a gyerek, ne hadonásszon.. Na erre kikérte magának, hogy ő tud vigyázni, és gondozónő volt,stb... Áááá jó, hogy hazament!

Képzeljétek, lehetséges, hogy kapok egy jó ismerősömtől Bence számára anyatejcsit!!! Nagyon szerettem volna neki, de keretünk az nincs rá sajnos... Az ismerősöm pedig azt mondta, nem kell fizetni, csak a zacskót vegyük meg, és menjünk el érte. :lol: Olyan jó lenne... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!

Vickybabe! Örülök, hogy Levente ilyen jól viselte az oltást.
A motorozásért irigy vagyok. Én most adom el a motoros ruhámat. :(

Mágnes! Bence is nagyon ügyes. Örülök, hogy megnyugodtál.

Biga.Csiga! Gyorsan rendbe jön Milán. :wink:

Maszatmanó! Drukk a mai oltáshoz.

Petne! Mi is így vagyunk vele. Julcsi gyönyörű!!!! Apa kergetheti majd a pasikat. :)

Kata! Örülök, hogy jól vagytok.

Batkata! Majd mesélj, milyen volt a Ringató. Julcsi nagyon édes királylány. :)

Edit! Szuper, hogy minden oké Bálinttal. Hozzánk is jöhetsz pakolni. :oops:

Kriszti! Mi visszük úszni Olivért. Azaz, majd Laca viszi, hogy legyen olyan igazi Apás program is. :)

Manocskak! Meggyógyult mindenki?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Először is: EGYSZERŰEN CSODASZÉPEK A BABÁK!!!! ÉS A KIRÁLYLÁNYKA IS!!!

Mágnes: nagyon sajnálom a szívzörejt!!!! Biztosan rendbejön!!!! Bár őszintén szólva én is megijednék egy kicsit, hogyha Biankánál ezt mondanák.

Bálintanyu: szedj vasat!!!! Nekem a nődokim fel is írta az első három hónapra, pedig nem volt gond a vérképemmel sem. A babáéval sem tudtom szerint. Sőt... még akkor felírta, amikor Bianka még a pocakomban volt és az utolsó napokat töltöttük "egyben".

Kisbogacs: én szeretném majd vinni Biankát úszásra. Tudsz valami jót??? Na meg baba-mama tornára is. Úszásra úgy tudom, csak később vihetem. Azt hiszem három hónapos kortól (???). De nagyon oda kell figyelni, mert a kislányok hajlamosabbak mindenfélét összeszedni a vízben, amit ugyebár nem a babák visznek a vízbe, hanem az anyukák.

Hanna: tegnap Bianka megirigyelte a kakis-sztoritokat!!!! Lemásolta az kis pimasz Olivértől. Nagyban főzök, amikor hallom, hogy nagyokat erőlködik a hordozóban. Aztán jött a velejáró hang is. Egyszer... kétszer... háromszor... négyszer.... Még a válla is kakis volt!!! Azt hiszem le kéne szoknom arról, hogy az ölemben Biankával olvasgassam a fórumot!!! :lol:

Batkata: lehet ciki a kérdés, de mi az a Ringató????

Kép
jandrea

Jandrea! Jót nevettem most. :lol:
Édes lehetett Bianka. :)

Kép
hanna30

Batkata! de szép Julcsi királylány! Biztos tetszeni fog a ringató! Mi is jártunk Mátéval de nagyon unszimpatikus volt a csaj így otthagytuk. Ráadásul Máténak nem tetszett az egy helyben ülés, a csaj meg rossz szemmel nézte a szaladgáló kisfiút. Érdekes egy némber volt....

Móni! nálam is ez a helyzet. Hiába szedem a vasat nem szívódik fel pedig C vitaminnal nyomom. Viszont a szervezetemnek úgy látszik elég ennyi vas mert semmi bajom nincs. De az anyatejjel biztos átkerül mert mikor szedem rendesen akor a lányom olyan pirospozsgás, amikor meg kihagyok pár napot akkor fehérebb sokkal.

Mágnes! nyugi nyugi nem lesz baj! Nem lehet! Anna milyen oltást kap? Nem irigyellek a két szuriért egyszerre!
Remélem sikerül tejet szerezni! Anyós meg nem semmi a nagybökővel! Ilyen hülyeségekből van aztán a baleset....

Kata! tessék megnyugodni van elég tej ne stresszelj! MArtin nagyon klassz kis fiú!

Vickybabe! has???? ő izé. :oops: :oops: :oops: igazából annyira nem vészes. Most kezdtem el kicsit helyre tenni az izmokat, minden nap 4*20 felülés reggelente. Mivel mindig is lapos hasú voltam az izmok meg nem felejtenek talán van remény. A bőr viszont elég csúnya lett...azzal nem tudok mit kezdeni. De nem is érdekel. Úgysem egészséges már a napozás a haspólókhoz meg egy kicsit koros vagyok már.

Babaúszás: aki teheti menjen de előtte mindenképp gyerekdoki!

Edit: az a láz engem is elérhetne....

Julcsi baba és Kitti is gyönyörű szép!!!!

A szurisoknak kitartás és hess lázacska!
katuska79

Andrea! kaki :lol: :lol:

a Ringató egy zenés éneklős foglalkozás. A lényeg, hogy a babák mamák együtt vannak, énekelnek, mondókáznak különféle eszközökkel hangokat adnak ki. Közben meg ringatják, különféle mozgásokat csinálnak (táncolnak) a babákkal. Nekünk nem vált be mert nagyon nyüzsgős volt Máté. Mi tornázni jártunk a Boribon kuckóba mikor elkezdett járni.
katuska79

Na most bőgem egy jót tehetetlenségemben!
Felhívtam a Tűzoltó utcát időpontért, nagy nehezen, egy óra telefonálás után felvettték. A doki néni nagyon kedves volt, azt mondta, sajnos ide már csak júniusi időpontot tud adni, de rendel a Bethesdában is. Megadta a kórház számát, mondta, hogy kérjem az asszisztensnőjét, és ő fog nekem közeli időpontot adni. Fel is hívtam. Erre a korlátolt köcsög portás nem hajlandó kapcsolni ,mert nem tudom a melléket!! Mondom neki, hogy ugyan nézze már meg a telefonkönyvében a melléket, de nem volt hajlandó!
Patthelyzet,időpontom nincs, mert nem tudom a melléket! Az agyam eldobom ilyenkor!!! Hogy lehet ennyi agyilag hátrányos helyzetű ember??? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: szerintem hívd fel közvetlen a kardiológiát, biztos segítenek: http://www.bethesda.hu/gyogyitas.html

Csöre
csöre74

Na Apának kisírtam magam, elkérte a számot, hogy legyek biztos benne, hogy neki kapcsolni fogják a csajt.. Felhívta a kórházat, üvöltözött egyet a portással, aki valahogy ezek után rögtön tudta a melléket, és kapcsolta is :lol: Viszont csak máj. 6-ra kaptunk időpontot, ami a gyerekorvosunk szerint nagyon késői, így most megint megy a próbálkozás, kivételesen a Rókusba.... :?
lehet, hogy maszek úton itt is jobban járnánk... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nekünk elég fárasztó éjszakánk volt :(
Elaludt Saci fürdés után, majd 9-kor ébredt... láttam a kis fején, hogy vesztett ügyem van, ebből nem lesz egyhamar alvás... na, azért beteszteltem egy kis cicivel... nem volt éhes, nem kellett neki, szemei meg tágra nyílva... ekkor csatlakoztunk Apához, és Dr. House-t néztünk... már Apa is, én is takarékon, kiscsaj meg vígan elvolt :? 1/2 11-kor kapott cickót... még mindig nem aludt el, de úgy döntöttünk, a hálóban folytatjuk. Persze nem akart aludni. Szerencsére többnyire nyugodt volt, nem üvöltött, így Apa és a gyerekek nyugodtan aludhattak, csak én nem :cry: végül 1/2 12-kor elaludt... persze, közben rá kellett jönnöm, hogy már nem jó a régi pozíciója a kézben, kifelé akar nézelődni, hogy nem kell rázni a seggét, meg nem hiányzik, és hogy szerencsére leülhetek... nem kell a séta. Ezek után képes volt 3/4 4-kor kelteni :? majd 1/4 8-kor úgy kipattant a szeme, hogy vissza sem lehetett ragasztani :? (persze, én nem ekkor keltem, a nagyok miatt 1/2 7 körül kelek, rendezem őket... szegény Zaza most egy türelmetlenebb Anyával szembesült, amikor próbált kitápászkodni az ágyból).
Megyek, pótolok egy kis alvást, ha már kidőlt a csajszi, majd még jövök...

Csöre
csöre74

hanna30!
Még nem egészen. A Dávid és a Gergő igen.
A páromnál viszont még nem egészen bár javulás mutatkozik, kezd hallani a bal fülére is. Pénteken megyünk MRI vizsgálatra és remélem ott is jó híreket mondanak majd.

katuska79!
Nekem ajánlották, hogy céklának a levét igyam.
De most inkább szedem amit terhesség alatt is szedtem vitamint az Elevitet.

Most jöttünk vissza a védőnénitől már 5660g a Joel :shock:
Meg lepődtem nagyon.
De tejcim ezek szerint van elég neki.
Bár a Laktoherb teát iszom.
Szépen süt a nap azt hiszem ma ia megyünk jó sokat sétálni a friss levegőn.

manocskak

Mágnes: mekkora barmok vannak! Meg ez a várakozás! Hihetetlen. Azért nehezen hiszem, hogy májusnál előbb nem tudnak időpontot adni! :evil: Ha pénzt lobogtatnál, biztos lenne időpont. Egyszerűen felháborító, ami ebben az országban megy!!! :evil:
Bencének pedig semmi baja. Nekem van egy gyerekorvos barátnőm, akitől rákérdeztem a szívzörejekre. Leírom, mit írt nekem: szívzörej még fennálhat csecsemőkorban, mert még idő kell, míg záródik a veleszületett normális lyuk a szíven. Nincs vele teendő, mert időben ez még bőven belefér. Azért kérdeztem tőle, mert a hétvégén az ügyeleten Ádámnak azt írták a leletére, hogy szív felett halk systolés zörej. Gondolhatod, hogy megijedtem, mikor megláttam. Utána gyorsan felhívtam a gyerekorvosunkat, aki azt mondta, ő semmit nem hallott a rendelésen, csak a megfázásból adódó zörejt. Aztán a barátnőm is megnyugtatott az sms-sel. Szóval, ne aggódj! Kinövi.

krisz78

Hanna: egy mondatomat javítanám, mert félre érthető: "Lemásolta az a kis pimasz (mármint a lányom), Olivértől." Olivérre nem mondanék ilyet!!!!

Katuska: nem hangzik rosszul. És ez van több helyen is????

Mágnes: elképesztő, amit írsz!!!!!! És ha ne adj Isten, tényleg valami gond van????????????? Azért ez nem játék!!!!!! Felháborító!!!! Én is bőgtem volna a helyedben!!!! Ha az embernek nincs pénze, dögöljön meg a gyerekével együtt?????? Undorító!!!! Ami ebben az országban folyik, az már lassan elviselhetetlen!!!!

Kép
jandrea

fennálhat=fennállhat

krisz78

Mágnes! Nem semmi. :(
Remélem, gyorsan kaptok időpontot.

Csöre! Akkor én már nem is merek írni Olivér alvásáról, mert megköveztek. :oops:

Manocskak! Örülök, hogy a törpök jól vannak. Apának is jobbulást.

Jandrea! Jajjjjj! Én is mondom neki. Ő igazi csibész. Nem sértődök meg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Amikor a Dávidot a füle miatt vittem dokihoz a 3. helyen fogadtak nagy nehezen, mivel a másik két helyen közölték velem, hogy nincs rendelés.(akkor még Pesten laktam)
A Bethesda kórházba vittem a 3. helyre ahol éppen a rendelés végére értem oda, de megnézték a fiam fülét.
Mondtam a dokinak, hogy ez már a 3. hely ahova futottam vele.
Meg lepődött, hogy nem nézték meg a gyerek fülét, annyit mondott, hogy középfül gyulladása, és még jó, hogy ott fogadták, mert másnap már lehet, hogy föl kellett volna szúrni a fülét.
De megnyugodtam, hogy végre a gyerek fülét megnézte egy orvos.

Megellett az utolsó anya disznónk is. :D
Bár sajnos az első kettőnél pusztult el kismalac, de a többi hála Istennek megvannak. :( :D
Most hó végén a birkánk fog elleni és jövőhónapban már a kecskék is, így teljes az állat állományunk. :D :D

manocskak

Hanna: dehogy kövezlek :) örülök, hogy Olivér jól alszik... eddig Saci is, nem tudom, 2 napja mi van vele :? most is már ébren van... itt figyel a kezemben... büfiztetném, ha hagyná :roll:

Móni: gratula a malacokhoz, és hajrá a birkának :) Apának meg jobbulást.

Edit: kilók miatt részemről inkább a döbbenet... ezek szerint zabáljak ezerrel, akkor nem jön fel + kiló, ha nem tudok enni, akkor meg hízok? :shock: Most stagnál, szerencsére...

Batkata: micsoda nagy lány lett Julcsi :shock: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Móni! akkor nálatok egy csepp unalom sincs!
Felháborító ami az egészségügyben megy!

Krisz! be fogod majd vinni a suliba bemutatni Ádámot? A gyerekek biztos szétszedik:)

Andrea! igen több helyen is van! próbáld megnézni a hozzátok legközelebbi művházban, közösségi házban.

Mi meg így fogunk neki a pakolásnak:

Kép
katuska79

Csöre! azért hízhatsz mert a szervezeted amikor nem eszel akkor azt a keveset is azonnal elraktározza! Ezért hízik vissza az aki null diétát tart.
katuska79

Katuska: én pár nap 0 diétával 8 kilót adtam le (de az tényleg 0 volt, még víz sem... betegség miatt, azaz sós víz infúzióban, sokáig nem jött vissza), de tuti van benne valami, amit írsz :) igyekszem normálisan enni újra...
Ugyanilyen a kendőm :) csak a zsebet nem tudom odaapplikálni :(

Csöre
csöre74

Na végre sikerült egy ebmeri időpontot kapni a Rókusban: április 20....
Persze itt is lecsesztek, mert nem volt még kinyomtatva a beutaló, így nem tudtam nekik naplószámot mondani... Azt mondja, nélküle nem ad időpontot.. Én meg mondtam, hogy értse meg, időpont nélkül meg nem kapok beutalót, mert attól függően állítja ki a doktornő a beutalót, hogy hová kapunk a legközelebbi időpontot.. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

ebmeri:emberi..

krisz:
kicsit megnyugtattál,köszönöm... Persze tudom én, és sok gyerekről hallok, olvasok, akinek ilyen jellegű problémája van, és nem komoly. Csak hát ugye, a saját, az más.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

lányos anyuk ti rakattok fülbevalót? én most filózok rajta, hogy amíg nem piszkálná addig megcsináltatom.

Csöre! lehet nem jól csinálod és azért? amikor magad elé teszed a vizszintes részt akkor lent vagy fent csinálod? Mert ha lentre teszed akkor tényleg nem lehet felhúzni. Én fent teszem, az állammal fogom oda majd mikor áthúzom a két szárat alatta akkor szoktam letolni alulra. Így elég tágas. Innen tanultam:

http://babainfo.freeblog.hu/archives/20 ... ndo_video/
katuska79

Mágnes, hihetetlen ami itt folyik!! Drukkolok, hogy minden rendeben menjen.

Kisbogács, mi szeretnénk menni babaúszásra. Azt hallottam hogy elég macerás elkezdeni. Nekem is kell háziorvostól igazolás, hogy egészséges vagyok

Kép
Kép
cs_erika

Katuska: már voltunk bent a suliban a múlt héten. Akik észrevettek, megrohamoztak minket. 20 percbe telt, mire a földszintről feljutottam az első emeletre a tanáriba. A szünetben meg mind ott tolongott, az óráról is elkéstek. Az iwiwen meg állandóan írnak, meg kommentelnek a képekhez. Édesek! A volt osztályomból meg már többen eljöttek babanézőbe. Mondjuk ők már nagyok, 15 évesek, oda is mertem adni nekik. Ők meg nagyon boldogok voltak. Ádám meg nagyon jól bírja a hangzavart is. Valami előnye van annak, hogy 36 hetes terhesen még a gyerekzajban voltam.

Mágnes: örülök, hogy kaptál időpontot.

Katuska: praktikusnak tűnik ez a kendő! Nekünk nincs. Én pakolás meg főzés közben állandóan rohangálok a gyerekszobába, mert Ádám anyahívó hangokat ad ki. Unatkozik a drága, de ha felveszem, akkor még összeágyazni se tudok.

Kakis story: vittem feneket mosni. A tenyerem a popsi alatt, azt hittem vége. Fenék lemos, irány vissza. A törölközőt persze elfelejtettem. Nyomott egyet, kifolyt az ujjaim között. A ruhám, a járólap tiszta kaki lett. :lol: Bár akkor nem találtam viccesnek.

krisz78

Csöre! Köszi

Katuska! :)
Nagyon profin kendőzöl.

Kép
hanna30

Mágnes! Örülök, hogy van időpont.

Erika! Hát, macerás egy picit elkezdeni.
Mi lassan kezdjük csökkenteni a fürdővíz hőfokát folyamatosan. Az usziban 30-31 fokos csak. Ezért retten meg sok baba, mivel otthon melegebben fürdik. Ha hozzászoktatod, nem lesz baj. A búvárreflex miatt pedig érdemes mihamarabb kezdeni. Hunci barátnőm, aki írt már ide is :wink: , hordja a kisfiát. Csak pozitív dolgokat mesélt.

Kép
hanna30

Krisz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

húú krisz,én még nem mertem bevinni a suliba :) Féltem az influenza miatt. Lehet, hogy bátorságot merítek nemsokára:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuksa: szuper ez az oldal, köszi :) a 6-os nem ment, de szerintem bepróbálkozom a 2-essel... az talán beér :?

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák!

Babaúszás: mi is szeretnénk menni, doktornéni azt mondta hogy a 3.hós oltás után néhány nappal már el lehet kezdeni. Nálunk a következő Di-Per-Te-vel együtt fogja kapni a bébi a rotát is nem tudom ez befolyásolja-e az úszás megkezdését.
Én már ki is néztem egy helyet a Pólus mellett van.

Hanna: azt olvastam az egyik weblapon hogy a babákat már a nagykádban kell felkészíteni hogy ne féljen majd a medencében. Patrik viszont annyit ficereg hogy kicsit félek hogy kiugrik a kezemből

sahli

Mágnes: nem semmi hogy ennyit kell egy időpontra vadászni!

Nálunk tegnapelőtt volt kaksi előtte viszont van hogy naponta többször.

sahli

Katuska: mi már túl vagyunk a füllyukasztáson.
Az Uzsokiból hívtam ki egy csecsemőst. Ő még a kórházban mondta, hogy 3 hós korig (de inkább előbb) célszerű, mert utána már odanyúlkálnak. Ő kb. 4 hetes korban javasolta. Biankának 5 lett belőle, mert nem volt még fülbevalónk.

Krisz: kakis-sztori: már előre félek, hogy Bianka is eljátsza velem. Itt van az ölemben. :lol:

Hanna: csak nem végigalussza az éjszakát Olivér??????

Tegnap este kínszenvedés volt az altatás. Pedig pár napja már nem volt gond.
És persze mikor???? Amikor szaporító fejést csináltam, ami ugyebár fél óra. Azt sem tudom, hogy ez hatásos-e megszakításokkal.
Amikor elkezdtem, még nem volt semmi gond. Azt hittem nyugiban a végére érek. Tévedtem.

Kép
jandrea

Kriszti: babaúszásra én is szeretném majd vinni Bálintot, nálunk itt a közelben két helyen is van (Hóvirág Wellness és a Rubint hotel, talán még a MOM parkban is). Nálunk anyás program lesz, mert Apa nem nagyon szereti a vizet :x

Batkata: majd számolj be a Ringatóról, én is terveztem, hogy egyszer megnézzük.

Csöre: sajnálom a rossz éjszakát. A kilók sajnos nálam is ilyen kiszámíthatatlanok, szoptatás ide vagy oda, a szülés óta egy grammot nem fogytam :evil:

Mágnes: döbbenet, milyen emberek vannak! Ráadásul ilyen a magyar egészségügy... Fizeted a rohadt sok TB-t, aztán amikor gyorsan kellene valamilyen vizsgálat, akkor mehetsz magánba :evil: (nekem 2 éve mélyvénás trombózis gyanúval 2 hétre adtak időpontot UH-ra.... Addig akár fel is dobhattam volna a talpam egy jó kis tüdőembólia miatt. A kórházból az ügyeletes doki meg hazazavart, mert nem a háziorvosom írta a beutalót :evil: )

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Babaúszás: még nem tudom... Mágnes, már néztél utána a környéken? Vagy nem tervezitek? Gondolom, két gyerekkel nem könnyű :roll: Én a dunavarsányiról tudok... arról van plakát a zöldkeresztben.

Na, látom a tegnap este sokaknál "bulis" volt :? front, telihold... szél, jégeső...

Csöre
csöre74

Sahli! Hála nekem O imádja a vizet. Ki sem lehet szedni a kádból.
A nagy kádban pedig rendesen tempózik.

Jandrea! Kérek fülbevalós képet. :)
Alvás: őőőőő, izééééé.... igen

Kép
hanna30

Fülbevaló: én rájuk hagyom a döntést. Nem szeretem, hogy lyukas a fülem... azaz volt, már benőtt, szerintem.

Csöre
csöre74

Andrea! és szúrták vagy lyukasztották? hogy viselte? volt utána gond vele?
katuska79

Lányok!

LENNE EGY NAGY KÉRDÉSEM!
A 6 hetes kontrollon a dokim feltette a spriált. MOndta hogy utána 2 nap vérzés normális meg egy kis görcsölés.
Na én azóta non-stop vérzek, majdnem 3 hete. Nem nagyon.....de folyamatosan. Azt hittem, hogy megjött a mensesem de az nem tart 3 hétig :shock: :shock: . Bár nem emlékszem rá hogy amikor ilyen hosszú idő után újra megjön az mennyi ideig tart?? Szerintetek???
Köszi és bocs a kényes témáért...de olyan tanácstalan vagyok.......

KépKép
peni

Mágnes: megkérdeztem, hogy sok-e a beteg, mielőtt bementünk. A mi sulinkat elkerülte a járvány. Semmi tömeges hiányzás nem volt. Te alsóban vagy felsőben tanítasz? És mit?

úszás: egyelőre a káddal barátkozunk. Már nem sír, de nem kedveli. Főleg, ha az arcát mosom. Rémülten kapaszkodik.

Tegnap megvolt az első hangos szociális mosoly. Föléhajoltam, tehát nekem szólt. Annyira édes volt.
Most meg bealudt 4 korty szopi után, holott az előbb még éhen akart halni.

krisz78

csöre:
nem néztem utána, Annát annak idején akartuk vinni, deaztán féltettem a kora tavaszi idő miatt, nehogy megfázzon. :) Mostmár mennénk, de a logisztikát nem tudom hogyan oldanám meg...

Katuska:
Annának van fülije, neki 6 hónaposan rakattam be a fülébe. Akkor már nem szúrták, hanem lőtték. Nagyon jó volt így, mert igaz, megijdet kicsit a pisztolytól, de csak egy kicsit sírt,utána nem volt semmi gondunka fülivel, nem kellett forgatni, borogatni sem. 6 hét után kicseréltük a mostanira.

peni:
hát szerintem ilyen hosszú vérzés nem normális... Én felhívnám a dokimat...

Kép
Kép
Kép
mágnes

krisz:
én alsós tanító vagyok, de sajnos napköziznem kellett, annyira nincs tanítói állás.. A gyerekekt imádom, de a napközizés nem tartozik a legmegbecsültebb tevékenységek közé, már ami a kollégákat illeti.... :? (volt aki megkérdezte egy továbbképzésen, hogy: ti is jöhettetek? Azt hittem csak diplomásoknak lehet! .... Nem akartam mondani, Anyukám nekem több diplomám van,mint neked! .... :twisted: )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna: irigy az éjszakáért!!!! Egyhuzamban mennyit alszik a kis Olivér???? A lányom ezt is leutánozhatná Olivértől!!!! Mindjárt keresek képet, ahol látszik is.

Katuska: tűvel szúrták. Sírt, de csak a művelet alatt. Na meg az alkoholos törölgetésnél. De utána ölbe vettem vígasztalni, azon nyomban abbahagyta és be is aludt rögtön.
Nekem Tetrán krémmel kellett kenegetni, az jobb, mint az alkohol, mert nem csíp. Nem volt semmi gond, nem gyulladt be neki, kenegetésnél sem sírt, csak az nem tetszett neki, hogy piszkálom, mert meg kellett ugyebár mozgatni a fülbevalót. Én 1 hétig kenegettem, de elég lett volna 2-3 napig, mert már nem ragadt be neki a fülbevaló éjszaka sem.

Peni: én a helyedben elmennék orvoshoz. Bár nem értek hozzá, de szerintem azért nem természetes a 3 hetes vérzés.

Sahli: a Pólus mellett hol??? Nekünk az tökéletes lenne. Még gyalog is ott vagyunk fél óra alatt.

Kép
jandrea

Mágnes: én is napköziztem két évet, utána üresedett meg a mostani állásom. Hát, azokat a kollegákat, akik így gondolják, beküldeném egy hétre, mondjuk egy problémás összevont napközis csoportba. Oldja meg, kösse le őket, aztán fölényeskedjen! Semmivel se könnyebb, mint délelőtt. Délelőtt legalább van a kezedben valami a rendbontókkal szemben, de napköziben....
Nálunk alsóban, hogy kiküszöböljék a "megkülönböztetést", minden tanító napközizik is, meg tanít is. Egy osztályra így két tanító jut.

krisz78

Peni! Szerintem is doki.

Krisz! Olivér imádja még a hajmosást is. Én sem értem.

Jandrea!
Várom a képet!
22-23 óra körül alszik el és 6:30-7 körül ébred. :oops:
Na, de előtte van 1 óra hiszti.

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?