Jó reggelt!
Hú itt nagy a szél, és esik az eső, ez a tetőtérben nem annyira szuper
Babaúszás, jaj annyira szeretném én is vinni, olyan jó lehet, de még várok míg nagyobb lesz és melegebb, meg a garatszkűkülete miatt is.
Viszont remélem tudunk majd menni babatornára itt nálunk a Művelődési házban van, a védőnő mondta, h ők is jártak nagyon jó.
Meglátjuk, ha vége lesz az influenza időszaknak megnézzük:)
Hú tegnap olyan jó volt egy kicsit moziba menni, megnéztük az Amerikai gengsztert, háááát, érdekes volt, de nekem tetszett.
Rendszer, hát nálunk is egész jól kialakult, bár ugye mióta forgunk hajnalban 5-kor kel, eszik és be is ájul a vállamon, és alszik 8-9-ig, aztán eszik még 10-11 között, 2-3 között, 6-7 között és furcsi után 9-kor és így alszik kb. 5-ig.
Előtte mielőtt megfordult volna aludt 7-ig, most nem, szerintem a forgásai közben felébred és rájön, h é hes, mert ahogy eszik, alszik még minimum 3 órát. Na majd a hozzátápinál meglátjuk.
Nyerkit, hú medenecés tali, jó öltelt.
Hófordulósoknak gratulálok.
Sense, nagyon édesek a képek, mennyit változott, jók ezek az ilyen volt, ilyen lett képek, most születtek és már úristen 5 hónapos Robeszis.
Azért jó, h bírod az éjszakákat, csak beáll majd és végig tudod aludni.
Heni, mi is mindent megveszünk neki, de a legtöbbjét használjuk is
Meryke, nagyon jó helyes a kisfiad
Bongyi, nálunk mindig külön ágyban aludt Robesz, reggel, főleg hétvégén, ha felébred, jön át hozzánk, azt nagyon szereti, és este is melőtt fürcsizünk már a mi ágyunka vagyunk, 2x aludt eddig velünk a nagy ágyban, de én akkor semmit nem aludtam, nem beszélve Apáról.
Viranka, nagyon jók a képek:)
Regi, egész éjjel gyümölcsökről álmodtam, eszembe is jutottál.
Emese,
Pont most akartam feltenni az alábbi képeket, mi csak buzogánynak hívjuk, Robesz imádja
Irigykedem Zsófi 11 órás alvásáért, jó lenne, ha Robesz is kibírná 5 helyett legalább 7-ig, de hát majd csak oda is eljutunk, végül is volt már olyan.
Küldem a gmailre egy nem publikus fotót, bár a lábfogás a lényeg, de csak így sikerült lekapni:)