A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina! Félrenyelés: Nálunk is volt már nem egyszer. Én ilyenkor kisebb szívrohamon esek át, ugyanis Zsófi hirtelen nem kap levegőt, elvörösödik a feje, úgy köhög, hogy a levegő csa kkifelé jön, befelé nem megy! Rettentetes. És ez akkor van, ha a hátán fekszik! Így szopi után sosem hagyom egyedül!
Ilyenkor villámgyorsan felkapom, és pakolom a hátát. Mikor meg sípolva végre levegőt vesz, akkor már az én szívverésem is lassan rendeződik. :shock:
A felkapás: Amin épp fekszik, ami épp a kezében van, pelusostul, takaróstul, játékostul rávágom a mellkasomra, bökék mindenhol, de nem érdekel! A mosógép kimossa.
Apa meg mosolyogva: nincs semmi baj! Csak félrenyelt!

Szerencsére ha én vagyok csúzli, akkor Apa nyugodt, és fordítva.
Ez így nagyon nagyon jó!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

pakolom a hátát=paskolom a hátát

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Emma kajcsizott 8 kor és már durmol is.! :-) Én is megyek visszabújok egy picikét. Apa ágyba hozta a reggelit ( mint mindig ) irigykedtek mi? :-)
Nekem az alvásszükségletem min.10 óra volt. eddig. Mostmár 9 is elég. :-) jó esetben 10-11 körül elalszok és akkor ha a rendszer működik akkor 8 előtt 5-10 percel kel Emma.
megyek lustizok, míg apa borotválkozik ( úgy sem jutnék be a mosakodni, akkor legalább alszok még egy 10 percet! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese, az a baj, hogy nálunk az ilyen nagy félrenyelések simán megtörténnek EVÉS UTÁN EGY ÓRÁVAL is akár! A múltkori is ilyen volt, gondolom, a feljött tej + a sok nyál együtt okozta. Ádi meg ugye háton szeret a leginkább lenni...

Kép
Kép
irina

Viranka, nagyon jók a képek :D :D ! Te olyan vagy rajta a vörösesszőke hajaddal, mint a régi járóbabák :wink: :D .

Egyébként köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!! :D Meglesz az utazóágy :D .
dettyk

Irina! Nálunk ez szopi után bármikor előfordul... :?

Ezért jó, hogy Apa is itthon van, mert ha dolgozik is, és nekem máshol van dolgom (füri, konyha), csak szólok neki, hogy a fél fülével figyeljen.

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Nálatok is milyen elképesztő a hasonlóság! Te babaként, és a gyerekek babaként! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mindenki vasárnapi ebédet főz :shock: ?

Ezt kaptam Debrecenből:

Kép

Még kicsit nagy, de tavaszra pont jó lesz :wink: .
dettyk

Dettyk! Micsoda poncsóóóóóó!!!!!!!!!! Húúúúú, de csajos!!!! :lol:

A júliusi kismama tejbegrízre akarja rászoktatni a babát, mondván annó ő is ezt ette, és olcsó... :shock: A többiek meg próbálják észhez téríteni. Valóban, itt nagy problémák vannak, amiről nekünk fogalmunk sincs.... Nem kell erre reagálnotok, csak pici lábjegyzet volt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Felébredt Anya Szerelme! :oops: :D Most mennem kell!

Kép
Kép
Kép
gremese

LINDA! BÁLINT!
Isten éltessen Benneteket!

Kép 4 órásan

Kép 4 hónaposan

Ildikó
KépKépKép
sense4

Altatás:

Nyilvánvalóan ezt skerült jól elrontanom, mert Botond NEM ALSZIK EL MAGÁTÓL!!! Vagy max az esetek 1%-ban. KB 80 %-ban cumival. (Csak elalváshoz cumizunk, de akkor tartani kell neki a szájában.) A maradék 19% : babakocsi. Ölben már nem tud elaludni, mert ugye hátonfekvést nem viseli el, ahhoz pedig már nagy, hogy vállon elaludjun. Éjszaka továbbra is kel 2 és 3 között. (én azt hittem le lehet erről szoktatni, de nem sikreült. Bár lehet, csak nem voltunk elég kitartóak) Majd 8-ig alszik.
Rendszer: Általában minden nap tartjuk. (néha kell egy kis rásegítés plusz játékkal vagy ölelgetéssel :D)
fürdés: 7.20, utána 8 körül, majd alvás
éjjel ébredés: 2-3 szopi : cicin bealvással (visszaviszem a kiságyba)
Reggel ébredés: 7 körül (kb fél órát elmolyol magának a kiságyban)
Utána az evések: 8, 11, 14, 17,
Evések után kb 2 óra játék, majd kb 30 perc alvás, utána tisztába tevés.
Gyakorlatilag szinte ugyanaz mint Zsófinál.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Mamócák!
Timi! Gratula Vikdaninak az 5. hónaphoz!!!

Granda! Milyen kedves a kép Dédipapával, mi is felvettük videóra amikor a Robi 93 éves Nagypapájával a 2 és fél hónapos Noel "beszélget"
Mi is így főzünk, még a végén mesterszakácsok lesznek :wink:

Bongyi! Nagyon meghitt a 10 perces képetek Zituval, Nekünk sajnos kimaradt ez, de azóta 100x-san bepótoltuk :lol:

Regi! Keverve adom én is a HA-t és a simát, egyenlőre nincs gond, itt olvashatsz a tejcukor érzékenységről : http://www.hazipatika.com/articles/Mi_a ... 0709153852
Sírás az úszáson: A sírás az ragadós... :roll: Én ezért nem vagyok biztos a Babás jógában, annyira változó lehet a hangulatuk, mint nekünk is általában, inkább itthon amikor úgy látom Noelnek is van kedve hozzá jógázgatunk :lol:

Emese! Levágtad Zsófi haját? :roll: olyan változás van az arcán, nem csecsemős, inkább kisded, nagyon ügyesen masszírozza az inyecskéjét, de én is félek mint Timi :roll: , csak én attól, hogy kiszúrja a szemét, ezért a kanalat sem adom oda Nolkának
Aztaa tényleg doktorálhatsz :lol:

Meryke! Nagyon cuki Máté, milyen ügyesen fog már :lol:

Viranka! De jók a képek Rólatok, nagyon helyes kislány voltál

Még van egy fél oldalam, de ezt előtte elküldöm...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

úgy értem 8 körül nem fürdetjük meg újra, hanem akkor evés van. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

Gremese: én már a meglévő gyerekét is sajnálom!!! :(

Majd még jövök!

Kép
Kép
timi26

Imádom ezeket a képeket: Poncsós Panna, a cukor Botond, Viranka, Míra pedig tiszta Te, de gondolom, mondták már elegen!

Sense: szerintem sokunknál nem alszik el a baba magától, nálam még jókora rásegítéssel sem mindig (pl. ma sem, 1 óráig próbáltuk, végül a sírás és a fáradtság győzött, nem a módszereink), úgyhogy ne szomorkodj! ;-) Tudod, nálunk csak az biztos, hogy semmi nem biztos! :lol:

Kép
Kép
irina

Babaúszás:
Budapestiek!
Ti hova viszitek a piciket? Nálunk nincs (pedig eleinte úgy volt, hogy indítanak). És nagyon szeretném vinni Botondot.

Főzés:
Általában Anyum főz, de ha én, akkor Botond ülcsiben (kösz Timi :lol: ) a konyhaasztalon, és pedig folyamatosan beszélek hozzá. Amikor megunja, akkor fel kell venni. Ilyenkor a kaja alatt lezárom a gázt.

Tegnap délután voltunk mi is Botond Dédijénél. 86 éves, de agyban bárkivel felvehetné a versenyt. Botond a 10. (!) dédunokája. Azért kicsit eltört a mécses, amikor meglátta a Dédit.
De hamar megbékélt, és utána már bájolgott neki ezerrel. :D

Ildikó
KépKépKép
sense4

Én szerelmem nem is óhajt aludni :shock: :shock: !!!
Lehet, hogy a tomboló szél miatt :evil: :evil: ?

Sense, nagyon aranyos Botond!! "Ilyen volt, ilyen lett" :wink: :D .

Használ valaki a kádban fürdetőkarikát (vagy fog)? Szerintetek érdemes venni?
dettyk

Irina!
Nem szomorkodom. :wink: Van egy iszonyú jó fej kisfiam, aki a majd egész nap mosolyog, játszik. Eleinte az altatási procedúrát tényleg nehezen viseltem. De megszoktam. Hipp-hopp eltelik az a 20 perc, amit a kiságy fölött töltök derékszögben, amíg tartom a cumit a szájában, és el nem alszik :wink: 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ez meg kell osztanom veletek. 10 perce készítettem a képet.
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Nagyon szuperek az ujabb fotók.

Boldog hófordulót Botondnak,Lindának ,Bálintnak

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Reggel óta nem aludtam! Látszik? 8)
Kép Kép
dettyk

Sense :lol: :lol: :lol: !!
dettyk

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy RÁJÖTTEM!!! Tegnap ugyanis a sima 1-es tápszert kapta, de hiába, éjjel ismételten többször ébredt, aztán hallottam, hogy ezerrel nyomja a pukikat… :shock: És az előbb leesett. Kb. 5-6 napja mertem csak abbahagyni az Infacolt, ugyanis még január elején is volt egy hasgörcse szegénykémnek. És szerintem még nem szokta meg, hogy most több a puki, felébred rá. Pedig büfiztetem rendesen. De hát az Infacolt már csak nem kéne neki adnom (elmúlt 4 hónapos!) :roll: . Bízom benne, hogy rendeződik a helyzet pár napon belül. Addig fogyókúra ide vagy oda, muszáj reggelente 3 az 1-ben kávét innom (amiben ugyebár van cukor). :(

Emese! Szuper a fogkefe, asszem én is beszerzek. Zsófi nagyon ügyesen használja. :D

Meryke! Közben rájöttem, én is úgy csináltam, de valami nem stimmelt. Majd újra próbálkozunk. :wink:

Granda! Na, én ilyen pelust nem láttam, de most már mindegy, mert sokára használjuk el azt az egy csomagot. :wink:
Majd várjuk a fotókat az úszásról!!! :D

Kaqk! Nálatok is kivi vagyok, hogy tetszik majd Emmának a víz!!! Ti is fogtok fotózni, ugye? :D
Egyébként a főzésnél még annyit lehet tenni, hogy előtte való nap elkezded, hogy biztosan végezz. Én már készítettem így töltött paprikát. Előző nap elkezdtem, de aztán mázlim volt, mert akkor Szeli jó nagyot aludt, így el is készültem vele. Bár tudom, én sem szeretek semmit félbehagyni. De azt hiszem, hogy most mindannyian kénytelenek vagyunk ezt megszokni. :? :P

Megyek, mert nagy a sikítás! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Jó kis légzésfigyelő vagy :shock: :lol:

Dettyk! Nagyon cuki Panka a poncsóban, nem is nagy rá. Kis huncut Panka nem alszik, mi? :lol:

Sense! De szééép Baba lett Botond, bár 4 órásan is csudaééédes :lol: , és Apájával de drááágák :lol:

A vacsi tegnap nagyon jól sikerült, Nolka tüneményes Baba volt, mindenki teljesen odavolt. Egyáltalán nem sírt, 4-től este 8ig voltunk ott, csak fél órát aludt az ülcsijében, viszont 2x200ml-t evett :shock: , elvégre étteremben voltunk :lol: .
Na és akkor az ígért kép:
Kép piros szemű nyuszikák a szülinapi bulin :lol:

ezt pedig már tartogattam Nektek: a melós sityakos (avagy koszmóelleniolajozás sipkában)
Kép

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sok boldogságot Lindának, Botinak és Bálintnak!!!!!!!!

Anitja! Nem vágtam le Zsófi haját! :) A feje tetején hosszú hajak vannak, az ok lelógnak, rá az oldalt növő kicsi új hajakra.
Szerintem azért tűnik inkább kisdednek, vagy totyogósnak, mert sok haja van. A látszt pedig csal! :wink:

Sense! Mekkora változáson mennek át a babák! Boti nagyon édes! És szuper jó a kép a két lusti fiúról!!!! :lol:

Zsófi sem alszik el egyedül. Vagy ölben, vagy vállon, vagy kiságyban cumival... Mikor hogy...

Az én nagyim 90 éves, és Zsófi a 14. dédunokája!
Tordai Teri unokája is a nagymamám dédunokája! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! keverd HA-val, nem szabad hirtelen váltani tápszert, ha elolvasod amit belinkeltem, pont a felfúvódás a tejcukortól lehet!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! De édesek vagytok!!!!! Noel tiszta Te!!!!! Az igen! így elvolt az étteremben? Ez nagyon klassz! Hm... ki az a csinos spiné a baba mellett? :wink:
Jaj, azok a Noel-szemek...

Kép
Kép
Kép
gremese

Jajaja! Gratula Lindusnak, Botondnak és Bálintnak a hófordulóhoz!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Szeli tegnap nevetett hangosan először (he hehe), de azóta nem csinálta. Olyan édes volt! :lol: Puszilgattam a nyakát. Nagyon tetszik neki. Meg az is, mikor a pofikáját puszilgatom, egyszer az egyik felét, aztán a másikat, és így tovább… :D

Emese! Hát elvileg nekem is kell a minimum 8-9 óra, hogy kipihent legyek… :roll: De akkor aztán kicsattanok az energiától. :D

Granda! Esetleg flamenco-zós videó??? :wink:

Juba! Szeli ha sikongat elalvásnál, akkor hagyom, talán ki is megyek a szobából, és mikor hallom, hogy na most már mérges, akkor bemegyek, cumi a szájba, és már alszik is. :D De az biztos, hogyha nem igazán álmos, akkor aztán az isten se altatja el. Akkor még fárasztom fél órát (játszom vele). :D De biztosan ez is babafüggő.
Egyébként éjjel ő mostanság 8 órát alszik éjjel. (Persze a pár napja kezdődő felébredéseket leszámítva.)

Dettyk! Rengeteg kaját le lehet fagyasztani, de ami tuti nem jó, az a paradicsomos kaja. És szerintem a zöldbabfőzelék is rossz utána. :( De a tészták, húsok jók. Én a múltkor sült cs.combot fagyasztottam, utána mikróztam, semmi baja nem volt.

Nyerkit! Ez megnyugtat, hogy nem csak Szelinél van ez. Akkor még másfél hét… :wink: Szerintem is csak időszakos, miután rájöttem, hogy nem a kaja a gond. :roll:
Tőled is várjuk az uszis képeket / videókat. :D Szerintem egyáltalán nem ciki kintről kattintgatni. Teljesen természetes, hogy meg akarjuk örökíteni csemetéinket úszás közben!!! :lol:

Meryke! De édesen alszik Máté! Van ám kacaj. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Boldog hófordulót Lindusnak, Botondnak és Bálintnak!!!
És Amona Bogijának is!!!

Dettyk: Stand by me!!! Aztat is apa énekeli!!!!!!! :D

Anitja: nagyon aranyosak vagytok! Jól látom az arcodon, hogy fogytál???

Regi: örülök, hogy rájöttél mi a baj! KITARTÁS!!!
Tényleg, dobhatnál egy képet milyen vagy fogyi előtt és majd utána is! Hagy irigykedjünk!!!

Most kezdem megem összeszedni, ugyanis bejött amit gondoltam az éjszakával! Óránként kelt ordítva, fél óra volt amíg visszaaltattam, rá félórára újra ordított!!! :(
Este hőemelkedése volt, de nem foglalkoztam vele, merthogy azzal nem kell! Viszont hajnal 6-kor rájöttem, hogy mi van ha mégiscsak a hőemelkedéstől nem érzi jól magát??? Így adtam neki Nurofent, azzal 9-ig aludt!!! Ha én ezt előbb tudtam volna!!!

Gremese: kihagytad a topiktaliból a tápszeres nagypopójú anyukákat, vagyis engem!!!

Megyek, főzöm tovább az ebédet, szerencsére apa segít, mert nem nagyon érzékelem a dolgokat a fáradságtól! Én is olyan vagyok, mint Gremese. Sok az alvásigényem. És nem vagyok az éjszakázáshoz szokva! :?

Kép
Kép
timi26

Hófordulósoknak sok puszi :D :D !!

Timi26, ha kész lesz a jelmez, kérünk ám képet Rebekáról :wink: ! (Lesz fehér haja, és karmai is :shock: ?)

Anitja, nagyon jól nézel ki, és Noel...édi kis pasi :wink: .

Túl vagyunk az alváson :? . Bíztam benne, hogy a végigvigyorgott délelőtt után alszik legalább 1 órát...áááá...30 perc, mint mindig :roll: .
dettyk

Timi26, akkor naggyon jó hangja van apának!!!!! :D
dettyk

Jó reggelt!
Hú itt nagy a szél, és esik az eső, ez a tetőtérben nem annyira szuper :(

Babaúszás, jaj annyira szeretném én is vinni, olyan jó lehet, de még várok míg nagyobb lesz és melegebb, meg a garatszkűkülete miatt is.

Viszont remélem tudunk majd menni babatornára itt nálunk a Művelődési házban van, a védőnő mondta, h ők is jártak nagyon jó.
Meglátjuk, ha vége lesz az influenza időszaknak megnézzük:)

Hú tegnap olyan jó volt egy kicsit moziba menni, megnéztük az Amerikai gengsztert, háááát, érdekes volt, de nekem tetszett.

Rendszer, hát nálunk is egész jól kialakult, bár ugye mióta forgunk hajnalban 5-kor kel, eszik és be is ájul a vállamon, és alszik 8-9-ig, aztán eszik még 10-11 között, 2-3 között, 6-7 között és furcsi után 9-kor és így alszik kb. 5-ig.
Előtte mielőtt megfordult volna aludt 7-ig, most nem, szerintem a forgásai közben felébred és rájön, h é hes, mert ahogy eszik, alszik még minimum 3 órát. Na majd a hozzátápinál meglátjuk.

Nyerkit, hú medenecés tali, jó öltelt.

Hófordulósoknak gratulálok.

Sense, nagyon édesek a képek, mennyit változott, jók ezek az ilyen volt, ilyen lett képek, most születtek és már úristen 5 hónapos Robeszis.
Azért jó, h bírod az éjszakákat, csak beáll majd és végig tudod aludni.

Heni, mi is mindent megveszünk neki, de a legtöbbjét használjuk is :D

Meryke, nagyon jó helyes a kisfiad :D

Bongyi, nálunk mindig külön ágyban aludt Robesz, reggel, főleg hétvégén, ha felébred, jön át hozzánk, azt nagyon szereti, és este is melőtt fürcsizünk már a mi ágyunka vagyunk, 2x aludt eddig velünk a nagy ágyban, de én akkor semmit nem aludtam, nem beszélve Apáról.

Viranka, nagyon jók a képek:)

Regi, egész éjjel gyümölcsökről álmodtam, eszembe is jutottál.

Emese,
Pont most akartam feltenni az alábbi képeket, mi csak buzogánynak hívjuk, Robesz imádja
Irigykedem Zsófi 11 órás alvásáért, jó lenne, ha Robesz is kibírná 5 helyett legalább 7-ig, de hát majd csak oda is eljutunk, végül is volt már olyan.

Kép
Kép
Kép

Küldem a gmailre egy nem publikus fotót, bár a lábfogás a lényeg, de csak így sikerült lekapni:)

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!
Édes Robesz, ahogy fogja a lábát!
Láttam a háttérben egy sleep & play pelust. Nektek bejött? Sztem sz@r. A normál 3-es pampers viszont nekem nagyon jó. Tudom, itt többen a liberóra esküsznek, de ebből a pampersből csak nagyon ritkán jön ki "valami".

Regi!
(illetve azok, akik jártak babamasszázsra!)
Milyen olajjal masszíroztok? A baba arcát is? Ha igen azt is olajjal?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: nappal Pampers éjszaka Libero. Mert a Pampers occóbb! :D

Kép
Kép
timi26

Anitja!
Húú de csinik vagytok Nolkával.

Sense!
Aranyosak nagyon.

Detti!
Teljesen mint egy kígyó úgy tekereg :D

Nektarin!
Ezek aztán szemekszivesen cserélnék vele.
Hát ha ilyenek maradnak 20 éves korára a szemei
azt hiszem lese tudja majd vakarni a nőket. :lol:
A lábfogós kép is nagyon jó.

Timi26!
Hol lehet megnézni,hallgatni a nagy Viktort?
VikDaninak meg küldünk sok puszit ,hogy ne legyen beteg.

Lányom most éjjel vagy 4× volt fenn.
Majd megpróbálom felrakni a videót amit csináltunk róla evés közben.

Amona nektek is Boldog hófordulót! Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sense,
nem nem jön be, kaptuk, elhasználtuk
a sima viszont igen, azt nagyon szeretem, és a liberot is

Kép
Kép
nektarin

Hörcsög, köszi, hááát majd meglátjuk, remélem jó anyós leszek:)

Kép
Kép
nektarin

Hófordulós Boti, Linda és Bálint!
Kép

Viranka, nagyon jók a képek, én is sokszor előveszem Levi meg Ákos képeit, amikor ekkorák voltak, mint most Zita, és hasonlítgatom!

Dettyk, jó a poncsó Pankán! Milyen kis vigyorgó, és most látom, hamarosan itt a hetedik szülinap Bencének!

Sense, édesek vagytok!

Anitja, de jó, hogy ilyen jól sikerült az este! A közös kép is jó, de az a sitykás...

pelenka: páran biztos láttatok olyat, hogy a gyerek háta közepéig folyik a cucc! És olyat -fél órás hajnali kínlódás után- hogy mintegy 10 másodperc alatt a nyakáig olyan lesz? Mindez Liberoban. Amúgy mi nappal tescosat használunk, éjjel eddig Pamperst, nekünk az is bevált, kb. három hete Liberót, eddig az is jó volt....

Nectarin, jó nagy fiú már Robesz!

Ma rövidre zártuk az ebédtémát. Tegnapról maradt húsleves és sajtos tészta! Levi kb. hatodik farsangi ötletére lecsaptam, ugyanis bohóc jelmezt talált ki, azt meg szerintem tök könnyű megoldani. Úgyhogy most minden szekrény kipakol és mindent aggatnak magukra a gyerkőcök, nagyon élvezik!

Anya meg közben nem győz mosni, mert hülye fejjel kitalálta, hogy tegyünk egy próbát a középsőnél a szobatisztaságra!

KépKépKép
bongyi

Mármint a leves volt tegnap főzött, a sajtos tészta friss.....

KépKépKép
bongyi

Sense, remek a kép! Csak nem bealudt Boti? Vagy apukája elringatta, majd behanyatlott ő is az ágyba? ;-)))))))))))))

Dettyk, de édes Panka! Nálunk a "nem tudok aludni"-t sírás előzi meg, nem ily vidám hancúr (ez volt ma is)!... ;-)

Anitja, szuper a kép rólatok és a nagyfiúról is (milyen jóképű kislovag!!!)! Ezek szerint van Bp-en olyan étterem, ahol 1. nincs semmilyen dohányfüst; 2. babával is lehet menni (és nem néznek csúnyán)? Én már a terhesség alatt se nagyon találtam ilyet? Hol voltatok, ha nem titok?

Gremese, ahá, Tordai-rokon vagy!!! Nagyon szeretem T. T. lányát, Tordai Lilit, remek színésznő, a Lili lánynév is főleg miatta tetszik! ;-)

Timi26: na megnézem azt a Stand by me-t, hogy énekli apátok, az az egyik kedvenc számom! Fent van a gmailen?

Nektarin, ez a Robesz nagyon édes! Mozi? Játszanak valamit éjjel 1 és 4 között? Akkor ráérnénk... 8) :lol:

Kép
Kép
irina

Két kép Ádi mindennapjaiból ;-)

A TV RABSÁGÁBAN (megjegyzem: kb. 3 percig néz a tv felé, aztán elunja, de itt valami hatalmas egymásratalálás történhetett ama pár perc erejéig):

Kép

ÁLLTÁMASZ:

Kép

Kép
Kép
irina

Csajok nekünk iszonyatos éjszakánk volt :-(

2kor ébredt ( kb.8.30 aludt el) Nagyon éhesnek tűnt, mind a két cicit kiszivta, de nem tudott visszaaludni :-( 3 kor apa hogy majd ő megpróbálja, 4 kor jött anyósom, hogy apósom nagyon roszzul van, vigye már be a férjem a kórházba :-( (pedig neki is is van jogsija és hallotta, hogy nagyon sirt a gyerek, de mindegy márcsak beviszi az apját, de nagyon mérges voltam, mert nagyon fáradt voltam és igy nagyon nehéz altatni ) Nekem elég volna a 6 óra alvás is, csak ugye egyhúzomban.
Kb 5 ig altattam. Én a hidegfrontnak tudtam le az éjszakai nem alvást. 6.30 kor meg már megint ébredt. Zombi vagyok!!!!

Szóval Regi nalunk is nagyon érdekesen alakulnak az éjszakák :-( Én már arra is gondoltam, hogy nem e tejpépet kellene adni neki este, hogy ne az éhség ébressze. Nem tudom mit csinálunk rosszul.

Heni
KépKép
heni81

Irina! Az unokabátyám feleségül vette Lilit, és megszületett Ádám. Tordai Teri lánya - ha csak nem változtatott időközben nevet -, Horváth Lili.

Jaj, Ádinak is milyen szép kék szeme van!!!!

Nektarin! Nekünk is van olyan csomónk, amit Robesz az ülcsiben rágcsál! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok lányok!

Bocs de most csak magunkról, illetve a hétvégéről írok.

Anyósom csütörtökön du becsörtetett az ajtón, azon mód ahogy volt kabátba, cipőbe koszos kézzel!!! kikapta a kezemből Cicát köszönés helyett. Akkor már 200 körül volt a vérnyomásom rögtön. Aztán idétlen hangon elkezdett neki gagyogni de úgy ahogy az értelmi fogyatékosoknak szokták. Vérnyomásom már 220 felett, aztán amikor álltatta a 4,5 hónapos kislányomat kiborult nálam a bili. Minden ami 13 év alatt felgyülemlett bennem kijött belőllem. Nagyon csúnyán beszéltem vele ráadásul bajban volt mert csak mi voltunk itthon és még csak segítséget sem tudott kérni senkitől se. Mindent elmondtam neki, azt hogy mennyire utálom ahogy beleszól a lányunk nevelésébe, a mi életünkbe, a mindennapjainkba. Azt, hogy ha meghallom a nevét már görcsbe rándul a gyomrom az idegességtől. Lányok nem vagyok rá büszke, de rettentően kiosztottam az öregasszonyt. Aztán miután kiadtam a mérgem , a fia ránt érzett szeretet miatt azt mondtam, hogy adok neki még egy esélyt. DE NEM SZÓLHAT BELE AZ ÉLETÜNKBE!!!! Erre ő jött azzal a dumával, hogy ha én ilyen vagyok akkor eléri a fiánál, hogy Ő hagyjon el engem (előtte azt hangoztatta, hogy nem szól bele az életünkbe) Ezt már egyszer próbálta mikor azt mondták az orvosok, hogy meddő vagyok de a Drágám akkor is elküldte az anyját a p....ba. Meg, hogy én orvosi eset vagyok és kezelésre van szükségem. Mondtam neki, hogy igen de a kezelés lényege csak annyi lenne, hogy vele soha többé nem kellene találkoznom. Jelenetet rendezett, sírt( nem hatott meg) Kiabált (szintén nem érdekelt) Megmondtam neki, ha találkozni akar az unokájával akkor elfogadja a feltételemet. Én a fiát nem tartom vissza, menjen hozzá annyiszor ahányszor csak akar de Grétát elfelejtheti örökre. Mikor Zoli hazajött kapásból ment hozzá panaszkodni párom meg közölte vele, hogy felnőtt emberek vagyunk oldjuk meg. Mondtam, hogy én felajánlottam egy lehetőséget de nem akarja elfogadni, de az anyja nem az a személy akinek én könyörögni fogok. Nekem csak jobb lesz az életem ha az a nő nem szól bele! Valószínű Zoli beszélt az öreglánnyal mert aztán mégis úgy döntött, hogy próbáljuk meg. De hála istennek ez után a vita után csak egy estét aludt nálunk, a többit a másik fiánál töltötte, és ami a lényeg. Tegnap de felhívott, hogy átjöhetne-e megnézni az unokáját. Mondom neki, hogy igen. Amikor ideértek jó félóra múlva kérdezte meg, hogy felveheti-e cicát. És ha én mondtam neki valamit Grétikével kapcsolatban azt úgy csinálta! Ma szintén ez volt. Nem akarom elkiabálni de hátha az erősen negatív kapcsolatból át tudunk lendülni egy semleges kapcsolatba.
Mielőtt elment annyit mondott nekem, hogy igyekszik tartani magát a megállapodásunkhoz és szóljak rá ha ismét belekotyog mindenbe.
Hát röviden ennyi volt a hétvégém.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám és, hogy küldtétek a pozitív energiát. Nagyon jólesett.
Jó, hogy itt vagytok, mint virtuális barátok :wink: :lol:

Puszi

Majd holnap, most megpróbálom rendbe tenni a lelki világom és körbeszeretgetem az én kiscicámat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

l. móni, szerintem nagyon ügyes vagy, ideje volt már ennek!!!!!!!!!!!!!! Remélem, minden marad úgy, ahogy kívánod: a semleges viszony szintjén! (Nálunk annyi van most, hogy megkértem a férjemet, beszéljen a szüleivel, mert én esetleg nagyon be találnék szólni a múltkoriak után, l. hátramenekülés a hideg kisszobába. Kíváncsi leszek, mi történik.)

Kép
Kép
irina

Jajj Móni, ahogy olvastalak, egyre jobban húzódott a szám, hogy ajajj, ez szörnyű, mi lesz itt! "De a vége happy end" Csak így tovább, biztos sokat segített anyós helyrebillentésében az összeveszés után az is, ahogy a párod reagált!

KépKépKép
bongyi

Gremese, köszi! Logikus mondjuk, hogy a lány nem az anyja nevét viseli (csak nekem mindig "a Tordai lánya"-ként maradt meg)... :wink: Lili férjhez ment pár éve, ha jól tudom, hogy a nevével mi történt, azt nem.

Kép
Kép
irina

I.Móni: EZ AZ!!! Nagyon ügyesen csináltad, remélem most már rendben lesz az anyós téma!!! Meg mindenkinek, akinek gondja van!!!

Dettyk: köszi, köszi, köszi!!! :D Nagyon aranyos Panka baba abban a poncsóban!!! :D

Horcsog, Irina: itten van a link! A Demok között a zenék alatt vannak a dalok! Ezt a kedvemért tanulta meg!

:http://www.signalzenekar.hu/default.html

Heni: meg ekinek éhes a babája éjszaka. A nestlének van olyan tápszere, valami jó éjszakát a neve, sötétkék a csomagolása, ami rosszalvó babáknak van. 6 hónapos kortól adható! Már nem sokat kell kibírni és akkor megpróbálhatjátok azt is !!!

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?