Enikő: Medela mini electric. Ez is kölcsön kapott, ezért most beruháztunk egy sajátra, szintén a Vaterán, amit állítólag csak egyszer használtak, mert nem lett teje a tulajnak. Ki tudja, hogy így van-e, de 3 nap visszafizetési garanciát vállal, annyi idő alatt nálunk meg kiderül, hogy jól működik-e, és bírja-e a kiképzést...

Így néz ki: (amit most használok régebbi gyártású, de csak annyi a különbség, hogy a motor rész nem ilyen dizájnos, hanem szögletesebb)
Enyém gyerek nem harap, de ha cicizik még mindig hihetetlenül lassú, és ráérős. Ha nem ömlik, akkor meg nyüszög, és csapkod a kezével, kalimpál a lábával. Olyankor ön -és közveszélyes, mert fejbe veri sajátmagát, állon és nyakon ver engem, megüti a cicit, szédületes

Mivel nem lakik jól, sűrűn is kér, ma már reggel 9 óta kb. ötödjére cicizünk. Ez van, éjjel ezért szoktunk le a ciciről, mert ezt nem lehet bírni hosszútávon.
Vicky: mei tai kipróbálva élesben

Éppen ébredezett Manó Milán mosolyogva, gondoltam elkapom. Gyorsan felöltöztem, őt is összepakoltam. Magamra kötöttem, de már elkezdett nyüszögni, vszínűleg melege is volt. Kiléptem az ajtón, elhallgatott, mire leértem a lépcsőn a földszintre már aludt

Útközben néha próbált fészkelődni, ami nem ment, ezt annyira nem értékelte, de nem sírt. A végére nagyon mélyen belaudt, de a kötést még gyakorolnom kell, mert mire hazaértünk lejjebb csúszott

Én majd megsültem, úgy melegítette a végére a hasamat. A kabátot nem tudtam összehúzni, így a feje felett befújt a szél a nyakamhoz, az nekem nem tetszett...

Egyszer Milán megfeszítette magát útközben és a fejét hátra csapta, ugyan ez jobban megfogta, mint a kendő, de ez sem volt az igazi, gyanítom szsorosabbra kell kötnöm, hogy jobban tartsa a tarkójánál...
rotyi: van, hogy napi egy van, de van hogy napi 3-4. Én nem iszom semmilyen teát, meg homeós bogyeszt sem szedek, Manó sem kap már Espumisant, és Mecsek Babyt (köményes-kamillás) sem. Ha fáj a pocak, masszírozás van, ringatás, nyugi cici, és hamarosan jön a szél, meg a nagydolog
Maszatmanó: nekem jó, majd írj, hogy sikerült-e a próba, ha nem, akkor egyeztetünk, és jöttök