Sziasztok!
Köszönjük a dícséretet, átadtam Manó Milán Vendelnek
A tegnapi nem alvást Milán ma bepótolta, olyan szépen aludt el magától délelőtt is, meg délután is, hogy öröm volt nézni

Kíváncsi vagyok ez az éjszakára nézve mit jelent...
maszatmanó: szerintem nem lakunk messze, de a BKV megkavarhatja a dolgokat

Na, majd ha végre jó idő lesz, összefutunk félúton
kilók: ahhoz képest, hogy magamra rántottam egy 20-ast, mára 5 kiló plusz maradt rajtam. Tényleg sok volt a víz! Tréningjeim, felsőim többsége, pulcsik jók rám, farmerokkal még bajban vagyok egy kicsit, de ez legyen a legkevesebb

Néhány pólóm ugyan szanálva lesz, mivel ezekkel a keblekkel már nem jönnek rám

Csípő, comb és pocak hibádzik még, de ez majd leolvad, amikor Milán után szaladgálok
Csöre: sajnálom az epét, drukk Sacinak a fogzáshoz, remélem nem kínlódik meg nagyon (és kicsit se). Tényleg tudtál értekezni baba úszás ügyben a papával? Nekem egyre szimpibb, hogy hagyjuk visszafejlődni a búvárreflexet, a természet jól tudja, hogy mit akar

A babaúszásban az az egy dolog zavar leginkább, hogy vezényszóra kell víz alá nyomni a gyerkőcöt. Idióta egy dolog, szerintem... Én olyan helyet fogok keresni, ahol nem kötelező a merülés!
Suttogó: eléggé szülő megosztó könyv, vagy bibliának tartja valaki, vagy nem ért vele egyet. Az írója ha jól tudom már meghalt, kiállni nem tud a módszerei mellett, na meg nem is mostanában írta. Kíváncsi lennék, hogy Amerikában ez alapján felnevelt gyerekekből milyen felnőtt lett.
Enikő: Milánom még csak most lesz két hónapos

Már 1,5 hete a 62-es rucikat hordjuk, de van ami még nagy ezek között. Össze-vissza vannak méretezve! Jó kengurut lőttél a Vaterán. Képzeld a mellszívót, apa elhozta, kipróbáltam, és sz@r! Konkrétan a motorja. Ahogy apa megfogalmazta olyan hangot ad, mint a kocsi, amikor le akar fulladni. Hétfőn visszaveszi az eladója, de közölte férjemmel, hogy újra felteszi, Apácska meg mondta neki, hogy tegye, majd más is visszaviszi, mert hibás. Azt hiszem nem rizikózunk többet, veszünk újonnan egyet, de azért nem mindegy, hogy 17-20 ezer, vagy csak 8-10...
Kata: nálunk megint lakást felújítanak szomszédék, reggel majd kiestem az ágyból, mert fúrták a közös falat
Katuska: remélem jól viselkedik a fogad a hétvégén!!!
hó: itt még nem esett
Krisz: bevetődtem apummal a Tescóba

felszerelkeztem 68-as rucikból, hogy legyen majd ha kell. Tényleg nézzétek meg csajszik, mert a régi szériát tolják ki, jött egy csomó új dizájn!
Képzeljétek Milán ma oldalra akart fordulni. Majdnem sikerült is neki, de az a fránya terpesz pelus akadályozza a drágámat
Szépen kifeszítette a lábát, és lendületet vett, de aztán a cél előtt viszaprödült, mert terpeszben nem igazán lehet oldalt feküdni... Utána elkezdett nyüszögni, ezért oldalra fordítottam, és egy párnával megtámasztottam, egyből bealudt
Na, megyek, mert szentem nyüglődik.
Jóéjt!