A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Végre tudok már valamit a barátnőmről, hála Istennek nem történt semmi baja az ijedségen kívül.
Bár a halántékához volt fogva a pisztoly.

Ma nekem is a Joel olyan érdekesen evett délelőtt, már azt hittem azért , mert kevés a tejem, bár most ilyen Mecsek tejszaporító teát vettem a drogériába.
Beszéltem a védőnővel ez miatt, de csak annyit mondott, hogy mivel most mindenki beteg volt körülötte, lehet, hogy nála így váltja ki a betegség, hogy egy kicsit nyűgős.
Most délben evett aránylag rendesen és azóta alszik. :)
Ma megyünk este gyülibe (este 6-ra megyünk) ezért, majd csak holnap tudok reagálni a topikban.
De amíg tudok itt vagyok.

manocskak

Móni: na, szerintem az a pisztoly dolog nem csak kis ijedtség lehetett... inkább közel sokk... azért örülök, hogy nem lett komolyabb baja, rossz rágondolni is :(
Majd számolj be a mecsek teáról.

Csöre
csöre74

Hát szép fehér karácsonyunk lesz....még ilyen havazást!!!!

Csöre! igen sajna ki kell húzni, már két éve ki kellett volna csak épp mindig terhes voltam mikor fogdokinál jártam. Akkor még nem fájt viszont már el volt szürkülve, toldozva foltozva. Most viszont már fáj :(

Képzeljétek örömhír!!!! December közepe óta végre megkaptam a fizumat!!! sikerült a munkáltatóimnak rendbe tenniük egymás közt a dolgaikat és végre ki tudták számolni a táppénzt, tgyást. A bank úgyis elviszi egyből de legalább nem kell megint filózni miből fizessük ki a hitelt az utolsó pillanatban, hogy ne bontsanak szerződést.
katuska79

Sziasztok!

kisbogacs:sajnálom, hogy megint összekaptatok. :(

magnes:örülök, hogy jók lettek a leletek!

manocskak:gratulálok Joel szép alvási teljesítményéhez! Köszi a tippet! Majd ha párom egyszer hazakerül, elmegyünk, és ha más megoldás nincs, új számot kérünk, mert ez már nagyon idegesít.

csöre:grat. a szép hosszú alváshoz! Én tegnap megjártam. Most aludt nappal 1-1 órácskákat. Este viszont semmi pénzért nem akart elaludni. 1-kor végre álomra hajtotta a fejét, én meg támasztottam a szemeimet. :? De kiderült, a poci volt a hibás. Ugyan nem sírt, csak nyüglődött, de mihelyst kijöttek a szelek, elaludt. Abban a reményben aludtam el, hogy akkor átalusszuk az éjjelt, ha már ilyen későn feküdt le. NA, persze. 3 óránként kelt. :(
Sajnálom, hogy megint az epéddel kell szenvedned. Remélem a diéta segít!

jandrea:én is ugyanezt érzem. A tükör most az ellenségem. Eddig is volt rajtam eléggé sok felesleg, na de most!!!Már előre félek a nyártól. Ki sem mozdulok. :(

peni:olyan jól leírtad ezt a derék "témát".Feldobtad a napomat. :lol:

Kicsit panaszkodnék még, ha lehet:lányocskám az utóbbi 1.5 hétben elfelejtette mi az, átaludni az éjszakát. :( Minden nap este 10 körül bealszik, utána 2 és 5 körül kel. És ismét kiszemelte magának ezt a reggeli kelést. Nekem keresztbeáll még a szemem, de ő már vigyorog, és semmi pénzért nem hajlandó visszaaludni.
Tegnap kipróbáltuk a biztonsági ülőkét a kádban. Sajna a pancsolás egy rémálom volt. Fél perc után üvöltött, pedig imád fürödni. Segítsetek, mit csináljak? Hogy szoktassam át a nagy kádba? Kis kádját kinőtte, úgyhogy muszáj lesz vmit tennem. Múlt 7en 2szer próbáltam úgy fürdetni, hogy a nagykád aljába csúszásgátlót tettem, és úgy fürdettem. Persze üvöltött. Gondoltam nem ismeri a fürdőt, szoktatni kell. Eddig ugyanis a szobában pancsikolt. 1 hétig úgy pancsiztunk, hogy a kis kádat betettem a nagyba. Így semmi baja nem volt, csak az én hátam és karom akart leszakadni. Segítsetek!

Kép
moffli82

Katuska! Örülök, hogy kaptál pénzt! Ezek szerint akkor rendbetették végre rendesen a papiraidat?
Írtál levelet oda, ahová anyós mondta?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

moffli:
ülj be vele te is a kádba először, aztán, ha majd megszokta a nagy teret, akkor egyedül is fürödhet.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja a hó remélem karácsonyig nem marad! :lol: :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

mágnes:köszi, de sajna olyan kicsi a kád, hogy én nem tudok beleülni. Meg egyedül nem is tudom, hogy oldjam meg :? De ha nem marad más, akkor marad ez a megoldás. Legfeljebb beleszorul a nagy fenekem a kádba. :lol: Máig nem tudom, hogy a régi tulaj hogy bírta a látező legrövidebb, legkeskenyebb kádat megvenni. :roll:

Kép
moffli82

Sziasztok!

Szépek a gyerkőcök :lol:

Csajok,hát,én is állandóan eszem,pedig én annyit ettem eddig,mint egy madár.
És mindegy mit,csak kaja legyen.
A súllyomat nem tudom,elromlott a mérlegünk :lol:
De jócskán van rajtam is fölösleg.
Elöző két szülésem után,vékonyabb voltam,mint terhességem elött.
És most.......!

Képzeljétek.....,Kittikém tegnap hasról visszafordúlt a hátára kétszer is. :lol: :cry:
Nálunk,az alvás:Hát nappal nagyon változó.
Tegnap szinte semmit nem aludt,csak kint a babakocsiban.
Ma sem nagyon remekel.
Tegnapelött,viszont,szinte egész nap aludt.
Este,8 körűl alszik,kb.3-ig,eszik aztán 7-ig.
Ma 8-ig aludt.
Na persze a nagyok nem!!!! :twisted:

Mágnes:Örülök,hogy minden rendben Bencével :lol:
És persze veled is!!!

Katuska,nem semmi,meddig tartott :twisted:

Kép
Kép
Kép
regina74

Martin&Kitti
Kép

Gábor&Kitti Kép

Kitti Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok!

De fura, hogy írjátok, hogy a gyerekek kinőtték a kiskádat.....az enyém simán belefér, ez vagy azt jelenti,hogy nagy a kádunk vagy azt hogy törpe a fiam..... :lol: :lol: . Nem is gondolkodtam rajta hogy mi lesz ha már nem fér bele...
Mondjuk nálunk ez a fürdés nem egy nagy sztori tekintve, hogy az első perctől egyedül fürdetek 2 gyereket, jelszavam: "legyünk túl rajta". A nagyot bevágom a nagy kádba a kicsit a kicsibe (nekem ilyen állványos brevi kádam van) gyorsan belenyomom a vízbe, lemosom, kicsit rugkapál (másfél percet kb) aztán már törlöm is öltöztetem és teszem ki a bölcsőbe mert utána jön a nagy......
Szegény kis Zétényem úgy fürdik mintha valami gyárban a futószalagon lenne....dehát egyedül ez egy igazi "mission impossibile", bár egész ügyesen csinálom szerintem :lol: :lol: :lol: :lol: ááááá nem vagyok nagyképű.......

Katuska: jó hogy végre megjött a pénzed....ilyen örömhír rám is rámférne! Szép karácsonyunk lesz nálunk ma negyedszer szakad a hó....
Azt mondja Somám miközben hoztam haza az oviból, hogy "anya, hogy lehet hogy tavasz van amikor esik a hó?"....hát belefogtam egy történetbe a klímaváltozásról meg a felborult évszakok változó rendjéről...........van egy olyan sanda gyanúm hogy nem voltam elég érthető :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

peni:lehet, hogy télapó és tavaszanyó elmérgesedet viszályáról szóló mese hatásosabb lett volna? :lol:

Kép
moffli82

Sziasztok!

Csöre: ez jó szöveg, hogy olyan mint lánykorodban a mellbőséged volt :roll: :roll: :roll: :roll: !
Ne hidd, hogy az én helyzetem olyan rózsás!

Kata: te 38-as ruhákat hordasz most?? Át kell gondolnom a közös babakocsizást még a végén önértékelési zavaraim lesznek :lol: :lol: . Én a legjobb formámban (ami nem volt már másfél éve) hordok 40-es ruhákat! Az a top formám....most a top formám alatt vagyok úgy 295 szinttel...a 44-es épphogy rámjön...abban is úgy mozgok mint a terminátor....és miközben ezeket a sorokat leírom éppen friss sóskiflit eszek kockasajttal....isteni! Na ettől nem fogok lefogyni...vagyis ettől SEM :wink:

KépKép
peni

MOFFLI: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szétröhögöm az agyam.....ez nagyon jó és IGAZAD VAN....

KépKép
peni

Evés - össze kéne gyúrni a nem evőket Zillével, aki meg folyton csak enne ma, én meg nem tudom tartani a lépést az igényeivel!

Ma megint kinőtt egy ruhát...

Bakker szakad itt a hó, most már nagyon utálom ezt az időt

Regina Kitti nagyon szép baba, és milyen jókedvű.

Csoki, na én azt sem ehetek, mert Zille hasfájós a kakaótól, hihetetlen érzékeny a pocakja, pedig én csoki függő vagyok, a másik a fagylalt, de most az is tiltólistán :(

Én súlyra ugyan annyi vagyok, mint a terhességem elején, de a pocakom lett és iszonyat csíkos.

Ozmózis víz:több szűrőn keresztül tisztított csapvíz
itt egy link http://www.ozmozisviz.hu/osmosis.htm

Kép

Kép
lucus16

peni:eszembe jutott még egy, télapó és tavaszanyó szerelmi viszonya oldaláról is meg lehet közelíteni, de ott már ágyjelenet is van(ki van felül, attól függ havazik-e, vagy süt a nap), de azt hiszem ezt már inkább 18 év fölött lehet bevetni. :lol: :lol: :lol:

Kép
moffli82

Moffli: vagy te az iwiw-en? Most nézegettem az ismerőseimet és a csajok nagy részét már levadásztam :wink: de asszme téged még nem...

KépKép
peni

Móni: mi az hogy gyüli? gyülekezet? Ez a pisztolyos sztori marha durva........

KépKép
peni

Moffli: látom jó passzban vagy ma....nekem a 18 éven felüli verzió jobban tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: , de lehet hogy a gyerek nem értené, bár tegnap fürdésnél közölte hogy az ovis barátja Zsolti elmondta neki, hogy mire való a lányok puncija........NEM MERTEM MEGKÉRDEZNI MIT MONDOTT ZSOLTI :lol: :lol: !

KépKép
peni

Moffli: mikor Bp-en laktunk, a kádunk külső mérete a következő volt: 110 cm hosszú, és 50 cm széles... na, képzelheted... mint egy gyerekkád.

Peni: terminátor :lol: :lol: ez tetszik :) majd keresek egy ruhát, amire rá van írva, hogy hányas méret :wink: mert gőzöm nincs, én ezekben mindig el vagyok veszve :oops:
Nálunk a helyzet (csak hogy készülj, mi lesz egy év múlva, ha tavasszal esik a hó): Zazával és Sacival ballagtunk Mesiért, miközben sűrűn hullt a fehér hó ( 8)) Zalán nekiállt előadást tartani a klímaváltozásról, a sarki jégtakaró olvadásáról, az évszakok rendjének felborulásáról :roll: a végén azért megkérdezte (csak hogy ne érezzem nagyon elveszve magam), hogy ugye nem fogja a tavasz beelőzni a telet, és mindig a tél lesz az első évszak :lol: :lol: :lol: ettől azért jobban éreztem magam 8) genyó vagyok, mi? :lol:

Regina: Gáborod milyen komoly nagyfiú :) nagyon felnőttesen fogja Kittit :D

Katuska: sajnálom :( hű, azért nem semmi, mennyi ideig ültek a pénzeden :evil:

Hó: itt megállt az ablakon :?

Csöre
csöre74

peni:igen, Góra Veronika néven vagyok fenn.
Megettem 1 túrós és 1 meggyes réteskét, így csak jó kedvem lehet. :lol: Nesze neked kalória!
Lehet, hogy már felvilágosultabbak a gyerkőcök, mint gondolnád! És még a végén ők mondanak olyat, amiről még te sem tudtál! :lol:

Kép
moffli82

regina:szép gyerkőceid vannak! Gáborból lassan kész férfi lesz! :wink:

lucus:Ma Noémi is 1.5-2 óránként cicin lóg. :( Kezdek félni, hogy nem elég a tejem. Most is szedem a bogyókat, de egyik napról a másikra eltűnt a nagy mennyiség. 2 hete vasárnap még lefejtem reggel 180at, hétfőn meg már alig. :(

Kép
moffli82

Látom jó az alaphangulat :lol: :lol: :lol:
Jaj, Peni, ne tudd meg, milyen felvilágosultak a gyerekeink :? inkább beszélj Somával, nehogy félinformációk és hülyeségek menjenek át neki a másik kisgyerektől.

Jaja, Luca, így már értem... olyan volt bent a dolgozóban annak idején... hát, én felforralnám. A házidokim nagyon ajánlotta, állítólag ők is olyat isznak.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Köszönjük a dícséretet, átadtam Manó Milán Vendelnek :D
A tegnapi nem alvást Milán ma bepótolta, olyan szépen aludt el magától délelőtt is, meg délután is, hogy öröm volt nézni :) Kíváncsi vagyok ez az éjszakára nézve mit jelent... :roll:

maszatmanó: szerintem nem lakunk messze, de a BKV megkavarhatja a dolgokat :roll: Na, majd ha végre jó idő lesz, összefutunk félúton ;) :D

kilók: ahhoz képest, hogy magamra rántottam egy 20-ast, mára 5 kiló plusz maradt rajtam. Tényleg sok volt a víz! Tréningjeim, felsőim többsége, pulcsik jók rám, farmerokkal még bajban vagyok egy kicsit, de ez legyen a legkevesebb :lol: Néhány pólóm ugyan szanálva lesz, mivel ezekkel a keblekkel már nem jönnek rám :shock: Csípő, comb és pocak hibádzik még, de ez majd leolvad, amikor Milán után szaladgálok :lol:

Csöre: sajnálom az epét, drukk Sacinak a fogzáshoz, remélem nem kínlódik meg nagyon (és kicsit se). Tényleg tudtál értekezni baba úszás ügyben a papával? Nekem egyre szimpibb, hogy hagyjuk visszafejlődni a búvárreflexet, a természet jól tudja, hogy mit akar :roll: A babaúszásban az az egy dolog zavar leginkább, hogy vezényszóra kell víz alá nyomni a gyerkőcöt. Idióta egy dolog, szerintem... Én olyan helyet fogok keresni, ahol nem kötelező a merülés!

Suttogó: eléggé szülő megosztó könyv, vagy bibliának tartja valaki, vagy nem ért vele egyet. Az írója ha jól tudom már meghalt, kiállni nem tud a módszerei mellett, na meg nem is mostanában írta. Kíváncsi lennék, hogy Amerikában ez alapján felnevelt gyerekekből milyen felnőtt lett.

Enikő: Milánom még csak most lesz két hónapos :roll: :D Már 1,5 hete a 62-es rucikat hordjuk, de van ami még nagy ezek között. Össze-vissza vannak méretezve! Jó kengurut lőttél a Vaterán. Képzeld a mellszívót, apa elhozta, kipróbáltam, és sz@r! Konkrétan a motorja. Ahogy apa megfogalmazta olyan hangot ad, mint a kocsi, amikor le akar fulladni. Hétfőn visszaveszi az eladója, de közölte férjemmel, hogy újra felteszi, Apácska meg mondta neki, hogy tegye, majd más is visszaviszi, mert hibás. Azt hiszem nem rizikózunk többet, veszünk újonnan egyet, de azért nem mindegy, hogy 17-20 ezer, vagy csak 8-10... :?

Kata: nálunk megint lakást felújítanak szomszédék, reggel majd kiestem az ágyból, mert fúrták a közös falat :x

Katuska: remélem jól viselkedik a fogad a hétvégén!!!

hó: itt még nem esett :roll:

Krisz: bevetődtem apummal a Tescóba ;) felszerelkeztem 68-as rucikból, hogy legyen majd ha kell. Tényleg nézzétek meg csajszik, mert a régi szériát tolják ki, jött egy csomó új dizájn!

Képzeljétek Milán ma oldalra akart fordulni. Majdnem sikerült is neki, de az a fránya terpesz pelus akadályozza a drágámat :(
Szépen kifeszítette a lábát, és lendületet vett, de aztán a cél előtt viszaprödült, mert terpeszben nem igazán lehet oldalt feküdni... Utána elkezdett nyüszögni, ezért oldalra fordítottam, és egy párnával megtámasztottam, egyből bealudt :D

Na, megyek, mert szentem nyüglődik.

Jóéjt!

biga.csiga

Látom, jó a hangulat!!! :-)
Moffli: örülök, hogy most már jó kedved van!!!!!!!

Képzeljétek, ma beszereztünk egy hordozókendőt. A Bartika-féle megkötést alkalmaztam (jó sokáig tartott megtalálni, de megérte!!!, Katuskáét esélytelen!). Úgy látszik, Bianka imádja. Elmentünk így a Pólusba, mert a kéthós szülinapjára kapott egy játszószőnyeget. :-)
Az egész Pólusozást végigaludta a kendőben.

Kérdés: ti mit adtok a gyerekre, ha kendőben viszitek ki???? Elég tanácstalan voltam. És hogy oldjátok meg az autós utazást??? Mivel mi nem lakunk messze a Pólustól, bevallom megkockáztattam, hogy a kendőben utaztunk. Mivel a kabátom összeért felette, így az öltöztetéssel sem kínlódtam. Na azért sapit adtam rá... Igazából alig voltunk utcán, úgyhogy remélem nem hibáztam nagyot. A Pólusban meg egyszerűen kicipzároztam a kabátot, le a sapit. Ezt elég nehéz lett volna megoldani, ha Biankát teszem overálba (mármint a levetkőztetés).
Szóval hogy is kell ezt "hivatalosan"???????

Egyébként jelenleg is a kendőben szundizik a mellkasomon. Nem tudom mi lesz éjszaka, ma szinte egész nap aludt.

Ja, és hízott anyai májam, mert egy csomóan megcsodálták az én kis drágámat, gyönyörködtek benne, mutogattak rá.

Kép
jandrea

Hali!

Megjöttünk a csípőkontrollról,mndkét lábikó tökéletes!!! Mondták,hogy a terpeszrugit el lehet hagyni (csak csendben jegyzem meg,hogy ugye meg sem vettük :oops: duplapelusoztunk, azt mondta a gyerekorvi,hogy ugyanannyira jó :wink: Szóval,csodás gyógyulásnak lehettünk tanúi :lol: )

Regina: nagyon szépek a gyerekeid! Martinodat elnézve az én Martinom is hasonló 'felépítésű' lesz ilyen korában :wink:

Katuska: jobb későn,mint soha...azért ez a pénz késés durva! :evil: Fogaddal kitartás!

Moffli: jó ez a kád sztori :lol: Én is mindig bosszankodom, hogy kb.30 centivel hosszabb kád is befért volna,hogy kényelmesen kinyújtózhassak benne. Így viszont a fennmaradó helyen elfér a milliónyi ilyen-olyan-amolyan flakonom :lol: Akkor azt képzeld, milyen lehetett,mikor pocakosan Apával fürödtünk benne :lol:

Csöre: Sackó nagyszerűen fejlődik, gyarapszik, gyanítom,ő sem eszik sokkal kevesebbet, mint enyém gyerek :wink: Odaadjam a mérlegemet? Lehet, mindkettőnknek jót tennék :lol:

Peni: le ne fújd a sétát! :lol: Tökre várom,hogy talizzunk, meg megkocsikáztassuk a srácokat! Amúgy Martin sem nőtte ki még a kádat (bár ez a kiskád nem olyan nagyon pici :wink: )

Jandrea: gratula a sétához! El is hiszem,hogy hízott a májad! Nekem is ma a kontrollon, minden anyuka megnézte Martint! Ő a szokásos nyugalmával egy szó nélkül elvolt a karomban, nézdegélt szanaszét! Az UH-n meg addig tekergette a kis fejét, hogy szabályosan rátapadtak a szemei a monitorra, tátott szájjal nézte! Biztos orvos lesz! :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Andrea: ha be tudod cipzározni a kabátot, akkor nem kell agyonöltöztetni. Én nem tudom, ezért ráadok egy nadrágot a harisnyára, amiben idebent van, és egy tavaszi kabátkát. Meg persze sapkát.
http://babainfo.freeblog.hu/archives/20 ... ndo_video/ ezt a linket küldte Katuska, nekem a belül zsebes megoldás jött be (Bartika-félében kívül a zseb, ugye?)
Biga.csiga: van benne valami, amit mondassz... nem tudom még, hogy mit gondoljak, mert Apus benyögte, hogy nem kell babaúszásra járatni, vigyük, ha 3-4 éves lesz, mint Zaza és Mesi voltak... akkor még nem úszni tanították őket, hanem fennmaradni a vízen, meg hogy szokják egyáltalán a közeget. Így is nagyon ügyesek, büszke vagyok rájuk :D (legalább ebben nem Apusra ütöttek :roll: :lol:) Szóval pillanatnyilag úgy néz ki, hogy most nem visszük, nem ér meg egy családi vitát. (Apus egyébként nem egy sellő :roll: de komoly eredményeket ért el, amióta együtt vagyunk, úgyhogy rá is büszke vagyok, mert sokkal nehezebb felnőtt fejjel, mint gyerekként szokni a dolgokat.)
Itt minden baba ilyen virgonc, csak Sacikám lusta? :shock: :lol: :lol: Nem csodálom, elég higgadt vérmérsékletű gyermek :roll: izé, vagy ezt nem a mai este után kellene mondanom? :roll:
Na jó éjt, lemegyek, tévézek egyet a gyerekekkel, meg a kötésemmel :wink: Jó éjt!

Csöre
csöre74

Kata: szívesen eltárolom a mérleged :lol: :lol: :lol: :lol: szerintem is jót tenne :wink: egyszer szívesen megnézném, hogy egy húzósabb szopi hány gramm, de annyira nem erős ez a vágy, hogy utánajárjak a dolognak :)
Örülök, hogy Martin csípője rendben :) ugye, nem is kellett annyira aggódni? Hogy minek paráztattak be egy 1/b-vel?
A mi kádunk 180 cm... mégsem férünk be Apussal ketten. Igaz, nem rajtam múlik :roll: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Moffli te Soproni vagy? Mert levadásztam egy soproni hölgyikét az iwiwen :wink: .

Kata: vicceltem! Naná, hogy nem mondom le a sétát...csak vicceltem! ALig várom a jó időt!!! Ebben a hóesésben nem annyira happy a séta...Zéténykét kitolom a teraszra, ott legalább szélvédett és hóvédett helyen van én is látom a nappaliból....de szívesebben kőröznék vele valahol...reméljük az is eljön.
Nekem akkor kell vinnem vissza Zétényt az ortopédiára ha elmúlt 3 hónapos...kontrollra. MÉg van időnk :wink: . Örülök, hogy nektek minden rendben, ügyik vagytok!

Csöre: lehet, hogy igazad van és jobb lenne ha én mondanám el Somának, hogy mire való a lányok cuncusa....csak azt sem tudom milyen aspektusból közelítsek a témára :lol: :lol: :lol: :lol: . De ha van tipp örömmel fogadom :lol: .

KépKép
peni

PENI:IGEN, SOPRONI VAGYOK. :lol:
ÉRZEM IS A SÖRÉTET A NYAKAMBAN. :lol:

Kép
moffli82

A hathetes kontrollra öltözve megállapítottam, hogy az egyszem rendes farmerem nem jön rám.
A dereka szűk. Hm...

Olyan jó érzés volt rendesen felöltözni és sminkelni.
Anyós őrizte a lánykát, és a lefejt tejet odaadta neki cumisüvegből. Szegény lányka nagyon szenvedett, dühös is lett, hogy lassan jön, de megoldották.

Katuska, még szerencse, hogy végre fizettek.
Csöre: sajnálom az epét!

Suttogó: vannak benne jó ötletek, de azt hiszem a szigorú napirend nem a gyerek személyiségének lett kitalálva:)

Álometetés: tegnap félálomba szoptattam meg, de ugyanúgy altatni kell utána. És én még álmosabb is vagyok mint, ő :shock:

Séta kendőben: mi body, rugi, zokni, sapka, és a gyerek a kabát alá kombinációban sétálunk. :)

Csöre: én se tudom mennyit eszik a lányka. De most simán lefejtem 70 milit, tehát gondolom ennyit biztos, mert ehhez van szokva a cici:)

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Idióta felső szomszéd bagzik felettünk ezerrel! Ennyire igénytelen bunkó emberek legyenek! Valami vacak ágyon csinálják a gyerekszoba felett és már fél órája kopog, recseg ...... :twisted: :twisted: :twisted:
Még jó, hogy nem aludt a gyerek napközben, így nem ébred meg rá! :twisted: :twisted:

Én voltam délután átvettem a kengurumat! Annyira örülök neki! Belepróbáltam a kicsi fiamat, nagyon kényelmes és tök jó áron jutottam hozzá!

Akit még érdekel a könyves játék szóljon, mert én is beszálltam, tovább tudom küldeni!

Moffli! Hány embernek is kell?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Suttogó:
Én megkaptam mindkét részét, az első részben leírtakkal nem igazán értek egyet. Na de a második rész!!Abban konkrét problémák megoldásai vannak, már nagyobb gyerekekre.. Annámmal ezeket próbáltam alkalmazni, és pl. a hiszti kezelése bevált!!! Szóval a második rész szuper!!!

Holnap, ha utazunk, itthon hagyom a mérleget! agyő mérés!!!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

enikő:6,bár sztem nekem sem fog annyi összejönni.

Kép
moffli82

A mamami (hordozók, mosható pelenkák stb.) találkozó vasárnap lesz! Remélem nem gond, hogy bemásolom:

Következő KLUB április 5-én VASÁRNAP!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

KIVÉTELESEN VASÁRNAP LESZ KLUB, FIGYELEM!!!!
(mert szombaton valami Kittengberger Gulliver földrajzverseny lesz a suliban, vagy mi...)

KÁVÉ LESZ!
BÜFÉ LESZ (HA HOZTOK enni, inni)!
HENNAFESTÉS LESZ, Ákos???
TOMBOLA LESZ!!! Tombolára kedves felajánlásokat várnék priviben! Megint WAHM-termékeket (otthon dolgozó mamaik, nagymamik) szeretnék kisorsolni!
LESZNEK HORDOZÓK ÉS PELUSOK próbálgatni, tapizni!!!
LESZ KLUBKÖNYVTÁR könyvekkel, szabásmintákkal

Buli lesz...

Lehet jelentkezni, óhajtani, sóhajtani!

Általános tudnivalók: Budaörs, Rózsa u. 17, a sarkon az iskola tornaterme, 10-14 óráig. VASÁRNAP

BKV-vel: 40-es busz (piros, kék) Aradi utcai megállóig, leszállás után kicsit visszafelé, első utcán (Mátyás Király) fel, a Rózsa utca jobbr a 2. lesz)

Belépő 500 Ft. enni-inni hozzatok.

Kép
gombócmakka

Suttógó: nekem a harmadik könyv van meg, a suttogó mindent megold, vagy hasonló.
Itt is vannak konkrét példák. És pl. a sussogva altatás bejött a gyereknek.
De én rázom szegényt bele egy napirendbe, majd kialakul. (hiszem most még :roll: )

Kép
gombócmakka

Regina! De nagy fiad van!
A kicsik tündériek együtt!

Biga.csiga! Sajnálom, hogy nem jó a mellszívó! Kitől vetted? Nem szeretném én is ugyanazt megvenni! :roll: :roll:
Mennyire hangos?
Meddig kell hordania Milánnak a terpeszpelust?

Jandrea! Autóban hordozókendőben? Az elég veszélyes! Remélem nem te vezettél? :roll: :roll:
Bár mi ez ahoz képest, hogy egy amerikai csaj vezetés közben szoptatott! :wink: :lol:
Én ha autóval megyünk valahová a babakocsis változatra szavazok! Autóban hordozóval bekötöm, majd a hordozót csak rácsatlakoztatom a babakocsira.

Kata! De jó, hogy Martin csipője rendben van! Ezek szerint már tornáztatni sem kell?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő:6 a maximum, de nem gond, ha kevesebbnek küldöd el. Lényeg, hogy továbbítva legyen.

Kép
moffli82

Sziasztok!

Enikő bagzik a szomszéd?? :lol: :lol: :lol: .
Nem is tudom hogy bosszankodnék-e vagy csak irigykednék :lol: . Kpogj fel neki valami partvirsnyéllel......hehe.
Elhiszem amúgy hogy bosszantó, főleg ha alszik a kicsi....

Nem nagyon leszek a hétvégén kicsit kiruccanunk...de majd jövök aztán olvasok mindent vissza.

A fiam éjjel alig evett egy százast...beájult aludt reggelig, nem is értem....korábban sokkal többet evett....na mindegy, nem agonizálok ezen, végülis gyarapszik rendesen.

KépKép
peni

Szép jó reggelt mindenkinek!

peni!
Igen gyülekezet.
A mi családunk a Hit Gyülekezetbe járunk, mivel mi vidéken lakunk ez olyan gyülekezet mint Pesten Hit Park.
Az összes fiút visszük, a babáknak is van gyermek vigyázójuk ahova be lehet vinni a piciket, sőt ovisoknak és iskolásoknak is van külön termük.
A sulisoknak van biblia iskola is.
Nagyon jól érzi magát a Joel, ő a legfiatalabb baba még egyenlőre ott.

Nekünk itt a közösségi házban van könyvtár és én is ki tudtam venni a Suttógó c. könyvet 1 és 2. részét nagyon sok érdekes dolgot tudtam meg belőlük.

A rablást hála Istennek nem sikerült megvalósítania.
Szinte hihetetlen, de olyan merész volt a barátnőm egyedül volt a kasszában és a halántékához fogta a fegyvert és kérte a bevételt a barátnőm elkezdett kiabálni, hogy rabló és fegyver van nála, leguggolt a kasszájába a biztonsági őr odaért és hátulról megütötte a rablót, de az inkább elmenekült.
Lövés nem dördült el, de a akik bent voltak vevők semmit nem csináltak, a barátnőm elájult ijedségében a vevők át léptek rajta és az volt a legnagyobb bajuk, hogy nincs kassza.
Sőt az egyik vevő még azt is mondta a barátnőmnek, hogy vagy a barátja vagy valamelyik haverja volt a rabló.
Szép mi? Én mondtam is a barátnőmnek, hogy én a helyében aki ezt mondta neki följelenteném becsületsértés és rágalmazás miatt.
Hozzá teszem törzsvevőről van szó.

Idő:
Nálunk van hó kb 5-10 cm. De süt a nap.

manocskak

Sziasztok!

Köszönöm a hordozó kendős hozzászólásokat.

Csöre: köszi a Katuska-féle linket. Talán az előlzsebes annyiban jobb nekem, mint kezdőnek, hogy még azelőtt kell megkötni a kendőt, mielőtt beletenném Biankát. De ha már "profi" leszek, a másikat is tuti kipróbálom.

Enikő: jajjj.... dehogy én vezettem!!!! Kocsival kb. 5 perc a Pólus, bár tudom, hogy ezalatt is történhet baleset. Nem is kockáztatom meg többé, csak még annyira bénázok a kendővel, hogy nem akartam a Pólus parkolóban szenvedni.
A babakocsis megoldás meg akkor lenne szuper, ha minden üzlet célul tűzné ki, hogy lehessen bennük normálisan közlekedni babakocsival is. Még az un. bababarát Dm-ben se fér el a polcok között egy babakocsi!!! A Pólusban lehet, de ahová én járok, ott pl. nem.

Annak viszont örülök, hogy nem kell nagyon felöltöztetnem, ha befér a kabát alá. Így azért sokkal kényelmesebb a dolog.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!!!

Kép
jandrea

Andrea! épp ezt akartam én is krédezni, hogy ki mit ad a babára ha kendőben van. Én vettem egy vékonyabb overallt és azt adom rá meg sapi. A kabát nem ér össze kettőnket így félek, hogy a háta megfázik hiába melegedünk mi a hasunkkal össze.

Mágnes! szerintem is jó a suttogó 2. A hisztis rész érdekelt engem is a legjobban. Próbálom betartani amiket ír de Mátéval elég nehéz beszélni ha rájön a hoppáré viszont sosem engedek neki mikor ilyen kiborulásai vannak. Talán rájön majd, hogy nem megy vele semmire. Elég nehéz kibírni, hogy az ember ne keverjen le egy maflást így pont az ellenkezőjét csinálom, mint amit hirtelen felindulásból tennék. Magamhoz ölelem, hogy lenyugodjon majd megbeszélem vele és elterelem valami más felé. Hellyel közzel az adott szituációban beválik.
Az altatás is bevált vele míg kiságyban aludt és nem tudott kijönni. Most viszont muszáj ott lenni vele míg elalszik különben kiszaladgál.

SZokta valaki nézni a viasaton a segítség gyerekeim vannak-ot? Ott úgy szokták büntetni a gyerekeket, hogy le kell ülni egyedül valahová pár percre....kíváncsi lennék az én fiammal ezt hogy csinálná meg a dadus? Oda ragasztaná? :twisted: Valami hatásos "büntetést" viszont nekem is ki kell találnom csak még nem jöttem rá mi legyen az...
katuska79

Látod látod Andrea ezért tanácsoltuk/tam páran a tapasztalatokból tanulva, hogy minél kisebb könnyebb babakocsit kell venni mert nem lehet beférni vele a sorok közé. Én simán elférek mindenhol a portofinóval.
A kendő kötésbe bele fogsz jönni, minden nap gyakorold tükör előtt!

Ti kiváltottátok a bababónuszt a dm-ben? Mit mondjak nem sok minden volt benne...két tampon meg egy krém....persze kuponok is de miért nem lehet az ingyenes kuponokat egyből termékként beletenni?
katuska79

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk, míg Bálint alszik, aztán már valószínűleg csak hétfőn jövök. Ma megyünk esküvőre, annyira izgulok, hogy Bálint este eszik-e majd cumisüvegből? Bár, ha éhes lesz, biztos....

Tegnap sikerült vennem egy csinos fekete rucit, igaz, a normál méretemnél (36/38) egy számmal nagyobb, de egész emberi formám van benne :D És nem is csípőben szűk egy kicsit, hanem mellben :D

Katuska: a DM-es bababónusz csomagon én is ki voltam akadva... Minek adnak 2 db tampont egy frissen szült kismamának ???? Biztos pasik döntöttek a csomag tartalmáról :evil:

Szép hétvégét mindenkinek!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Edit! pont erre gondoltam én is....nem sok kedvem van dugdosni bármit is oda :oops:

Hallottátok a hírt? Apánk lemondott! Menekülés a süllyedő hajóról!!!
katuska79

Indítok egy "Maszatmanót Miniszterelnöknek" kampányt :D

No, tegnap még dicsértem az evési morálunkat- ma eddig Viola össze-vissza eszik... fene se érti ezt! :roll:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Olvastátok a cikket arról, hogy veszélyes az anyatej? A bal oldalon lévő cikkajánlóban van... dán tudósok szerint max 4 hónapig szabad szoptatni... :shock:

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Katuska!

"SZokta valaki nézni a viasaton a segítség gyerekeim vannak-ot? Ott úgy szokták büntetni a gyerekeket, hogy le kell ülni egyedül valahová pár percre....kíváncsi lennék az én fiammal ezt hogy csinálná meg a dadus? Oda ragasztaná? Valami hatásos "büntetést" viszont nekem is ki kell találnom csak még nem jöttem rá mi legyen az..."

A "Hogyan neveljünk boldog gyermeket" könyvben is azt írja, hogy állitsuk be a sarokba annyi percet, ahány éves! :lol: :lol:
Én is kiváncsi lennék, hogy csinálják! (bár szerintem minden gyerekkel nem lehet ezt megcsinálni!

Apánk lemondott? Csak ápr.1-jén be ne jelentsék, hogy viccnek szánták! :oops: :roll:
Bár az utódja biztos megvan már! Tudod a maradék kincst még valakinek mentenie kell! (saját zsebbe). Különben is nemsoká kapjuk a 40 milliárdot kell valaki aki elveri!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Teszek pár képet a kincseimről!

Kép mosoly1 Kép mosoly2

Kép

Kép közös fürcsi

El is felejtetettem mondani: Kicsi fiam átaludta az éjszakát! Este 9-től, reggel 6-ig aludt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Látom,mindenki 7végézik. :lol:

Enikő:Nagyon édesek ezek a képek!Milyen igazi fiús arca van! Már legalább 10szer megnéztem a képeket, és mindig megmosolyogtatnak. :) És kicsit irigykedem:az első perctől élvezte a nagykádban a fürdést? Hogy csináltátok? Nekünk a tegnapi fürcsi is gyors volt, végigüvöltötte. :cry: Pedig a kiskádban nagyon élvezte a fürdést.

Kép
moffli82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?