A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Barbi, akkor gonosz módon kívánhatom, hogy ne legyen fád?! ;)
mert akkor végre hazajönnétek;)

sniky

Csenge, Enikő most 7350 g körül van, de még nem töltötte be a 3 hót se talán, mikor már megvolt a duplázás :oops: Párom már aggódik, hogy túl gyorsan hízik, és valami baja lesz, de én nem tartok ettől. Hosszra is sokat nőtt, csak nehogy aztán 2 m-es legyen ;-)

yuyu79

HAlihó!

Mennyit írtatok.....

Barbik, nagyon nagyon Boldogat!

Nagyon sajnálom Timesszel történteket! Szegény Olivér. Szerencsére/vagy nem?/ Ő nem fog annyira emlékezni ebből semmire. Én sem emlékszem, pedig anyum otthon töltötte az utolsó hónapokat....a papája meg kívánom hogy legyen legalább annyira jó, vagynjobb mint az én Édesapám, aki mindent elkövetett a hiány pótlására. :cry: :cry:

Gratulálok a szép súlyokhoz is, mi még a 6-7 kiló közötti részen időzünk, nem sietjük el. Lehet hogy a műtét miatt is, nem tudom, de már azért mi is dupláztunk, szóval annyira nem aggódom.

Betegeskedőknek jobbulást, mi már láztalanok vagyunk, de éjjel óránként visítottunk fel iszonyúan, szóval tutter fog, nagyon sajnáltam, fel sem ébredt, őrült sírás, majd elernyedten aludt tovább. Zombisodunk ám mi is.
MI dentinoxot használunk, rágókát utálja, főleg hidegen, még nem jött rá mia a jó.
Amit imád: betesszük az ujjukat az ínyére és végigrágatjuk vele. OLyan megkönnyebbüléssel dumál közben, mert ugye teljes erőből haraphatm, nem a sajátja, nem fáj neki!
:lol:

Luca, cuki sztorik!

Na szaladok, majd még jövök!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Yuyu, mond meg a párodnak, hogy ne izguljon, Eni nem lesz óriásnő :) . Most olvastam erről egy cikket a neten, hogy ebben a korban szoptatott babák súlya között igen nagy eltérések lehetnek, ami később eltűnik.
http://www.lll.hu/node/209
Eni képei tündériek! Nálunk is összement a mérleg, de még nem ennyire.

Emma a kis disznó azóta nem kacag, így néha nosztalgiából megnézem videón :D .

sushy

Lányok!!!!!!! Teljesen ki vagyok! Megvolt az első balesetünk! Csenge leesett az ágyról! :cry: Volt nagy sírás, aztán mikor ő már jól volt, akkor én bömböltem!
Panna! Ti elmentetek végül valahová, mikor leestetek a lépcsőn? végignyomkodtam Csengét, nem fáj semmilye, de azért rettegek.

Akinek már egy kicsit is tud helyet változtatni a babája, tényleg ne hagyja magára 1 percre sem, mert mi kb. 5 másodpercet voltunk külön egymástól. Teljes nyugiban hagytam ott őt! :oops:

Apró! Bcg oltásra bactobran kenőcsöt kaptunk.

Ja, és mi is jó kis ducik vagyunk. 7400 grammot mért a dokinéni. Mondta is, hogy ez már túl jó.

rizsimami

Rizsi, néha én is ott hagyom a pelenkázón, amíg kiveszek valamit a szekrényből 1 méterrel arrébb, de ezután azt hiszem nem fogom :oops:

De ne aggódj, szerintem ha nem fáj semmije, biztos nincs baj... Csak figyeld, hogy nem viselkedik-e furcsán, nem hány-e, ilyesmi.

Eni meg tegnap átaludta napot, ma meg nem akar aludni, pedig már nagyon álmos, reggel 7 óta fent van... Pedig szopi közben majdnem el is aludt, de ahogy letettem, bőgés volt. Most meg játszik, de aludni, azt nem akar.... Ha ébren marad, akkor ebéd után séta, kint majd bealszik ;-)

yuyu79

Erről az ülésről nem hallottatok valamit? Úgy nézem ez is két irányban beköthető és több fokozatban dönthető... és olcsóbb :oops:

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=3110#

yuyu79

Na mi van, mindenki szunyókál? ;-) Vagy a babák nem szunyókálnak nálatok? Enyim nagy nehezen elaludt délben..

yuyu79

szia Julcsi, én vagyok, csak csendben;)
nagyon jópofa ez az ülés, nekem nagyon tetszik, bár én ezekről nem tudok szinte semmit, szóval nekem bármelyiket el tudnák adni;)

sniky

Szia Niki! Hát én is tanácstalan vagyok, de azért még nem sürget annyira az idő. Egyszer meg kell néznünk élőben is párat, de itt Pakson tuti nincs nagy választék :-(

A Concordnak talán jobb az oldalvédelme, így ránézésre.... De persze a duplájába is kerül :roll:

yuyu79

fúú, ez a második nekem sokkal jobban tetszik! Bár fogalmam sincs mi az a 15 különböző pozíció, amibe dönthető...
és az ára sem olyan vészes! 50-60e ft-ot elkérni egy gyerekülésért szerintem rablás!

sniky

Igen, csak nekem nem teljesen tiszta, melyik az, ami tényleg biztonságos?? Meg a 15 fokozat tényleg kicsit túlzásnak tűnik...

yuyu79

sziasztok!

én is itt vagyok, bár gyerek nem alszik, de egyelőre sírás nélkül elvan a kiságyában... meg is lesem mindjárt, mert nagy a csend... :P

Rizsi, nagyon sajnálom, hogy Rizsike leesett az ágyról! jajj, én is kész lennék, és ugye a veszély fennáll, mert Beni is pörög, forog, és nem nagyzolás, de már kúszik is a maga 3,5 hónapos módján... :oops: szóval kész életveszély! figyelj Csengére, hogy ha esetleg bágyadtabb, vagy aluszékonyabb, akkor mindképpen nézesd meg a dokival, de lehet, hogy, ha nincs tünete, akkor is megnézetheted, legalább megnyugszol!!! ;) fel a fejjel, biztosan nem lesz semmi gond!

Julcsi, nagyon jók ezek az ülések, és bár mi nem terveztük, de lehet, hogy muszáj lesz beruháznunk egy ilyen 0-18 kilós dologra, mert gyerkőc már nem nagyon fér el a hordozóban :shock:

amúgy Brendonban néztük az üléseket, és a legtöbb elég fapados :( szóval mindenképpen lessétek meg élőben is az üléseket, mielőtt döntenétek, sőt, a legjobb, ha a gyerkőc ki is próbálja! ;)

Sniky, Barnus visszaszokott a cumira??? írtad múltkor, hogy egy időben az sem kellett neki!? nálunk még mindig nem nagy kedvenc a cumi, sőt, semmi sem, pedig én sokszor örülnék, ha lenne valami, amivel pl. el tudná altatni magát... :P

enyém gyerek bealudt! :) gondolom, hogy nem lesz hosszúéletű az alvás, de legalább valamit alszik délután is! ez nagy szó!

Luca, jók voltak a történetek, amiket megosztottál velünk!

Aproo, sajnálom, hogy nyügiztek, kitartást, még mindig! sajnos nagyon sokszor azt hiszem, hogy na, most már tuti lesz, aztán a másik nap úgyis történik valami új, valami szokatlan, ami ismét feje tetejére állítja az amúgy sem meglévő napirendünket!

kis betegeknek továbbra is jobbulást!

kellene már valami karácsonyi ajándékötletet gyűjtenem... :oops: vagy megvalósítanom az ötleteim, mert sehogy nem állok! lakás is romokban! na, ma végre kimostam egy fehéret... király!

most gyorsban összeválogatom az ajándék naptár fotóit! ;)

sophie27

Boldog Mikulást Mindenkinek!

Kép
Vendég

képzeljétek, ma kapott fiam a szüleim Mikulásától csomagot! hát annyira meghatódtam, hogy bőgtem egy sort!

felcsengetett a postás, hogy a Mikulástól jött csomag!

kapott kiscsizmát, könyvet kihajtogatósat, egy naggyon tuti bélelt mellényt és egy karácsonyi diszítést! direkt gyerekszobába!

Rizsi örülök, hogy nem lett baj!
Vendég

Zsófi, Te végülis honna rendeled meg?
Nekem még ezt is ajánlották: www.fotomarket.hu

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, fotómarketet én is csak ajánlani tudom, ott rendeltem férjemnek falinaptárat, szerintem tuti lett, de nekem most asztali naptárra van szükségem, így azért macerásabb a dolog! :( én végül innen rendelek http://www.webalbum.hu/naptar.htm már csak a férjemnek kell rábólintania a fotókra, amiket kiválasztottam! :)

sophie27

Rizsi, remélem minden rendben Csengivel, sajnos néha a legnagyobb elővigyázatosság mellett is könnyen baj történhet!
én azért lehet megmutatnám dokinak, már csak a lelki nyugalom végett is... bár biztos nincs semmi baj, mindenesetre figyeld a reakcióit...

Kitti, elfeletettem reagálni a dokidra! Szívesen elküldeném melegebb éghajlatra! Ekkora marhát, még hogy baja lesz a ringatástól a gyereknek.... ha úgy esik jól akár egész nap ringatsd, babusgatsd, csak jót teszel vele!

Zsófi, képzeld, javulóban a helyzet nálunk hétfő óta, alvás, evés és még cumi tekintetében is. Ma hihetetlen volt, de elkezdett sírni, mert már kergette az álommanó, erre én betettem sikerrel a cumit a szájába és 5 perc múlva már aludt is;) ilyen se volt még eddig, fel is írom;)

sniky

a javulásunkhoz tuti köze van ahhoz, hogy sokkal jobb a kedvem, mint hetekkel ezelőtt, pihenni is tudtam az utóbbi időben, illetve ahhoz, hogy felhagytam az elvárásaimmal, amik eddig voltak, kezdem megtanulni a feltétel nélküli elfogadást, amivel mindig hadilábon álltam;) és be kellett lássam, hogy vannak dolgok, ahol nem én irányatok és ez így van rendjén;)

kicsit szentimentális hangulatban vagyok ma, lehet azért mert így visszagondolva úgy elrepült ez a 4 hónap és olyan gyorsan változnak a kis lurkók, hogy szeretném egy picit lassítani a folyamatot;)

na megyek, főzök egy kis frutti di mare spagettit;)

sniky

Rizsi, örülök hogy nem történt baj! Én is jobban fogok figyelni, de gyanítom, hogy nekünk is lesznek majd kisebb-nagyobb baleseteink, amilyen mozgékony Emma.

Nálunk épp az imént történt egy komolyabb kaki típusú baleset. Oldaltfekve úgy trottyantott a kis édes, hogy totál megtelt a jobb lábszára kakival a lábujjáig. Méghozzá egy csak fejen át levehető ruhában :? . Szerencsére sikerült leügyeskednem lefelé, mert ha nem ment volna, ollóval vágtam volna le. Most bezzeg nagyon elégedett! Én azóta mosok, takarítok, és pólót is kellett cserélnem :roll: .

Aproo - A fotomarket szerintem is jó, és úgy tudom, az egyik legolcsóbb.

Boni - Zsigi aranyosan szorongatja a mikuláscsomagját. Emma is kapott a nagyijától egy világító gombát. Holnap teszteljük rajta! :D

sushy

sushy!ez nagyon jó!!nagyot kacagtam!!csengim is nagyokat tud alkotni, de ez igencsak speciálisra sikeredett :D :shock: :D :shock:

rizsikével remélem semmi komoly!!ne hibáztasd magad...az egyik barátnőm a 3éves kisfia mellett ült az új emeleteságyon és egy pillanat alatt leintézte magát a földre a kis rosszcsont...persze agyrázkódás, de hamar felépült :shock: és ez a harmadik gyereke a csajszlinak, tehát mégcsak nem is tapasztalatlan vagy elővigyázatlan volt...na ezt szépen megfogalmaztam :D de a lényeget veszitek...

vera, jó volt az ikeázás!!apának már el is dicsekedtem, hogy több pénzzel jöttem haza, mint amennyivel elmentem :wink: azt hitte eladtama gyerekem :D és tökre tetszett, hogy ennyire egyszerrre működtek a csöppjeink!
Vendég

sattva jóga üzenet:
"hari OM!

Néhány változás történik ismét a csütörtöki babás foglalkozásokban
kérésetekre:
10:30- tól kezdődik majd a babásjóga1 11:00 helyett
12:00-kor kezdődik a babamuzsika 11:00 helyett.
Így aki szeretne mindkét programon részt tud venni közben egy kis
etetési-pelenkázós szünet is belefér.

NAmasté
Andi"
Vendég

Jaj Lányok, köszi a biztatást! Hát én sem bírtam itthon ülni, így elvágtattam a Bethesda sebészetére, ahol jól megnyomkodták mindenhol. Hála az égnek nem találtak semmi gyanús dolgot, de folyamatosan figyelem! :shock:

rizsimami

Rizsi, nagyon örülök, hogy nincs semmi baja Csengének és Te is megnyugodhatsz. Mi a véleményed a Bethesdaról? Mert én eddig csak jókat hallottam róluk!

sniky

Boni, nagyon édes Zsigi a mikuláscsomaggal;) jófejek a nagyszülők;)

sniky

vera, bocsi rosszúl emlékeztem.Soroksár Auchan-ban van kenguru :(
Vendég

Sziasztok!
Most nincs időm olvasni, majd este későn...
Addig viszont van egy kérdésem:
Réka combija az oltás környékén (inkább mellette, gondolom arrafelé ment a tű) bepirosodott, picit be is duzzadt, vagyis érzem hogy keményebb, mint máshol, vagys van ott egy ksi csomó.
Lehet, kell-e valamit kezdeni vele, vagy hagyjam és elmúlik majd magától?

panna1

Na csak hirtelen visszakerestem ,mi is történt Rizsikével...
Mi annak idején a körzeti dokinénihe mentünk másnap. Ő is végignézte, pupillareflexet nézett nála.ennyi.
Azt még mondta az ismerősünk, hogy ha esetleg hány RÉka, az az agyrázkódás jele lehet.

panna1

Rizsi! Örülök, hogy rendben találták Csengit! Azért tényleg figyeld. Ha minden a megszokott, akkor biztos nincs semmi gond! Csak nyugi!
Réka visít mennem kell.

panna1

sziasztok köszi :lol:

panna vizesborogatás szokott segíteni

Emma valóban mozgékony :lol:

snicky én is! boldogat :wink:
Vendég

Boni!

Nagyon édi a kisördögötök!!! Aranyosak a szüleid, hogy így megleptek!

Aproo!

Köszi paramétereket! Akkor a miénk is arányos, mert 60 cm-hez 5700 g a súlyunk.

Sziszka!

Nagyon köszi, hogy gondoltatok ránk is a tali ügyében, és ha össze tudjuk hozni, rövid időre, lehet, hogy mi is odakukkantanánk, de nálunk sajnos semmi nem 100%!!!!!

Adri

KépKép
koadri

Panna, nálunk extra nagy volt a csomó!

Nővérem lányának sajna megmaradt örökre, kicsi horpadás lett.
Jegeld sokszor, meg körömvirágkrémmel kend be, és Ági tanácsolta, hogy érdemes fürcsi alatt kicsit erősebben kimasszírozni, de majd csak 4-5 nap múlva, mert addig nagyon érzékeny. Bár nekem még akkor is nyüszizett picit, ezért jó fürcsi közben, mert el tudod terelni a figyelmét. :wink:
Levinek egy nagyon mélyen levő, ici-pici csomi maradt, de tényleg nagyon kell keresni, apája már nem is találja, csak a mamlasz anyja, aki folyamatosan macerálja szegény lurkót. :lol:

Zsófi, köszi, akkor onnan rendelek, mert nekem fali kell. De az az oldal is tuti, ahol mindenfélét lehet rendelni, póló, bögre, stb....vagy ez az, ahonnan Te is nyomulsz?
Már nem emlékszem, melyik a kettő közül.
Nekem vasárnap kell majd válogatnom és hétfőn rendelem meg....remélem nem késő még!

Rizsi, örülök, hogy nincs baj![/img]

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, tényleg, ezen gondolkoztam, hogy ki született még velünk egy napon Miksa babán kívül;)

Zsigi babának is boldog 4. hónapos szülinapot! :)

sniky

ööö rénszarvas ZSigi csak car a kép... :oops:

és nosztalgia lányok

Télapó és ezüstmackó

http://galeria.nlcafe.hu/1/19064/0/1
Vendég

Sziasztok!

Lányok én nem tudlak követni titeket annyit irtok :lol: ami jó csak hogy van ennyi időtök??? most is csak épp bekukk irni már tuti nem lesz időm. :(

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Rizsi!
Örülök hogy szerencsére nem lett semmi következménye a baleseteteknek!!

Andi!
Köszi az infót.Az Árkádban lévő Kengurut felhívtam és van készleten nekik még kék szinben is,igy tesóm holnap szállítja az árut.Köszönjük az Ikeázást nagyon jó nap volt.Páromnak is tetszett hogy mennyit spóroltunk.

Vera
l.veronika

sziasztok!

én is csak gyorsban! ;)

Kitti, a doki szerintem is kicsit régimódi, amúgy meg tök mindegy, hogy ki mit mondd, ha a Te anyai szíved azt diktálja, hogy babusgasd, tök mindegy, hogy más mit mond!? nem? :wink:
(mellesleg én babusgatom ezerrel, nekem ne sírjon, ha nem muszáj!)

Rizsi, örülök, hogy minden okés! akkor már tényleg megnyugodhatsz Te is! ;)

Aproo, a sokféle ajándékos egy másik lap, onnan varázsbögrét rendelek, természetesen Beni fotósat, ami csak akkor látszik, ha forrót öntesz bele, amúgy tök szimpla fekete vagy piros bögre! a fotomarket pedig tényleg szuper, nagyon gyorsan dolgoznak, és a fotóelőhívás is mindig profi és gyors!

Cs-andi, Vera, mi ez a nagy IKEA-s spórolás!? vagy csak ma adtak pénzt azoknak, akik vásároltak valamit!? :)

Mecsi, gyerek alszik, akkor itt nyomulok! ha nem, akkor inkább én is ott tipródom mellette, de azért néha nekem is jár a kikapcsolódás! :) apája most játszik a másik gépen, így nekem itt a helyem!

Boni, nagyon édes Zsigi a kis ajándékkal, és a télapós imádkozós is nagyon cuki volt! :)

Anna, durva lehetett ez a bekakilós mutatvány! :) Emma nem semmi!

és egy nagyon aranyos a végére, bár igaz, hogy rólunk szól, de én nagyon meghatódtam... tesóm küldte, és szerintem nagyon ötletes! biztosan lehet módosítani rajta valahogy, csak nem tudom, hogy hogyan!? :( bocsi...

http://TRL2.TV/View/?v=34be307f250a497e9705025981e02ecf

kellemes mikulásozást mindenkinek, remélem, hogy már minden kistutyi kint van az ablakban, természetesen kitisztítva! :)

sophie27

Zsófi!
Nagyon jó a videó!!!
l.veronika

Zsófi, klassz a videó! Bár én a Babarból úgy tudtam, hogy a mikulás nem Izlandon, hanem Csehszlovákiában él. Bár olyan már nincs :D
Ha megtudod, hol lehet módosítani, szólj!

Ez a varázsbögre engem is érdekelne! Hol lehet ilyet rendelni?

Jó éjt!

sushy

Tényleg jó... amúgy csak be kell írni a továbbküldésnél az adatokat, és akkor aszerint változik a név ;-)

yuyu79

emmaanyuka, lehetséges, hogy megint belinkeld a kacagósat , mert akkor nem volt időm megnézni, mostmeg visszapörgettem 4 oldalt és nemtaláltam meg...lécciléciléccci :D :D

az ikeás többpénzzel hazajövős az úgy sikerült, hogy volt egy reklamációs cuccom amit visszafizettek és nemsikerült elkölteni , met mire fizettünk volna olyan nagyon brutál sorok alakultak ki, hogy úgy döntöttünk nem állunk végig... :roll: hát ennyi a nagy kaland...
viszont tapasztalatokkal is gazdagodtunk...(utazásügyileg)
és gyermekeink annyira angyalkák voltak, hogy mindent miliméterre egyszerre csináltak :wink:
Vendég

Boldog hófordulót a 4 hónaposoknak és jóccakát mindenkinek :-D

yuyu79

Jókat szórakoztam rajtatok csajok így kora reggel (ha már aludni nem tudok, mert ilyen lett a szemem a háromnegyed hatos szoptatás után :shock: )

Anna, pont tegnap délután jártam hasonlóan: Zsombi itt ült az ölemben, azt hiszem épp a fórumot olvasgattuk :lol: mikor érzem, hogy tisztába kellene tenni. Az egész háta tiszta kaki volt, body, rugi rendesen és mikor végeztem és megyek kezet mosni, akkor látom a tükörben, hogy a polóm eleje is meg lett tisztelve rendesen :)

Nem haladok semmit a karácsonyi ajándékokkal, úgyhogy megyek keresgélni, hátha találok végre valamit.

Fotomarket tényleg jó, bár én már több, mint egy éve rendeltem tőlük.

Kérdések:
- ötlet, hogy hol lehet repülőgép modell építő szettet venni? Ági, esetleg? :)
- jó minőségű törülközőt hol találok?
- ven-e olyan ismerősötök, aki szívesen szerepelne esküvői ruhákban fotókon? Bátyám keres valakit a következő paraméterekkel: hosszú barna hajú lány 20 év körül, ne legyen profi, inkább természetes és fotogén. Vidékre vinnák, hoznák vissza, kaja, fizetés, egy napról lenne szó.

Mikuláscsizma megpakolva az ablakban, várom hogy Zéti felébredjen.
Vendég

Jó regeglt! Boldog Mikulást!

Zsófi naggyon jó a videó, én már meg is csináltam és az összes ismerősömnek továbbküldtem, akinek an gyereke!
a mi kiválasztottunk

http://trl2.tv/View/?v=0ef4aa0e87e54e9d ... 563f0:wink:

Zsigmond sajna elkezdett tüsszögni, és el van dugulva a kis nózija remélem nem lesz beteg, csak a hülye hideg miatt...

áááááááá annyira akartam menni a WEstend tetejére a HErcegnők a jégen re.. erre ott is voltunk minitalin aznap ,még Anna meg is jegyezte a babamamaszoba ablakán kinézva micsoda jégpálya és milyen tömeg volt.. ez vagyok én!!!!!!! :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Gyors átfutottam a fórumot, örülök, hogy Rizsike jobban van. Ezután én is jobban figyelek szeritnem és eljött az ideje, hogy leengedjük a kiságyat, már rég halogatjuk. bár gondolom Ő nem onnan esett le, de én inkább bebiztosítom mostmár magunkat, mert rengeteget mozgunk.

Minden kicsi apróságnak Nagyon Boldog Első Télapót!!! :D

És persze boldog hófordulókat!! :D

Én már a hétvégén szerintem nem leszek, itthon van végre apája velünk, úgyhogy most kihasználunk minden percet. :) Majd jövök.

Jó hétvégét Nektek!!
Sziasztok!!

k.a.t.i.c.a

Jó reggelt mindenkinek - remélem mindenkinél járt már a Télapó!:)

Boldog névnapot mindenkinek, akinek a héten volt és boldog hófordulókat! Én is köszönöm a köszöntéseket.

A betegeskedő babáknak jobbulást, jó, hogy Rizsikének nem lett semmi baja. Mostmár nekem is oda kell figyelnem Laurára, mert ő is egyre többet mozog, kúszik hátrafelé, pörög és már meg is fordult egz párszor hasról hátra. Én is mindig attól félek, hogy csak le ne essen. Mi most 6300 gram vagyunk, de ez is már duplája, mint ahogy hazajöttünk a kórházból. Tegnap nálunk se akart aludni a nagylány - úgy látszik ez egy ilyen nap volt.

Jógára januártól mi is szeretnénk majd menni, mostmár csak egy hetet vagyunk itthon, igy inkább, majd januárban. Jó, hogy ilyen sokan jártok. Mi egy Ringató foglalkozáson voltunk - az nagyon jó volt, tanultam új énekeket, mondókákat - Laura meg jól elnézelődött, úgy láttam tetszett neki. :)

Jövő héten lesz Westendes minitali? Nekünk inkább a délelőtt lenne jó, olyan 11-12 körül, mert délután általában egy hosszabb alvás van - meg korábban könnyebb bemenni a városba is, kisebb a forgalom.

Zsófi, én itthonról fogok dolgozni, és mivel egy éves kora alatt nem lehet dolgozni a GYED mellett, igy csak a fizetesemet fogom kapni, de ezzel is jobban jarok meg felidoben is. (Bar egyenlore kivancsi vagyok hogy fog mukodni...a fonokommel meg nem beszeltem, hogy milyen lehetosegek vannak). Elvileg egy éves kor után lehet igényelni a GYES-t, amellett lehet dolgozni 100%-ban, az plussz 25-30 Ft.

Képzeljétek, most jött meg a fizum, és kaptam 13. havi fizetést is! :) Nálunk ez mindig igy Karácsony előtt szokott jönni...Nem is számitottam rá...Azért kár, hogy a TGYÁS csak fél évig van...:( Lehetne egy éves korig, utána azért jobb lenne visszamenni dolgozni...Na, majd látjuk hogyan lesz.

Ma megyünk a céges Mikulás ünnepségre, kivancsi vagyok Laurának hogy fog tetszeni. :)

Panna, mi az oltás után egyből vizesborogatást tettünk Laura lábára és igy nem lett semmi. Legközelebb próbáljátok meg. A kúpot mi is hűtőbe tesszük és nálunk eddig könnyen be lehetett adni, Laura nem tiltakozott.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Elküldtem mielőtt elszáll...

Karácsonyi ajándékok - én levegőre száradó gyurmából csináltam Laura láblenyomatokat - olyan lett, mint egy kismamusz - ezeket fogjuk a nagyszülőknek adni + fényképeket.

Egyébként tegnap voltunk vásárolni Laurával, egész jól birta, bár meglepődtem, hogy délelőtt is mennyien vannak a boltokban.A Vörösmarty térre nincs kedve valakinek kijönni hétközben délelőtt? Talán akkor nincs akkora tömeg ott sem...

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Én is olvastam, hogy mi történt Timivel - olyan igazságtalan az élet! Szegény kis Oli és az egész családja. Olyan megrázó ez az egész történet. :cry:

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

a varázsbögrés link:

http://www.fotopartner.hu/ajandektargy. ... #ajandek14

most sajnos csak ennyire futotta, mert ma megint sűrű lesz a program, így már rohanok is hajat mosni, aztán gyereket elrendezni!

szép napot mindenkinek!

boldog hófordulót minden csöppségnek!!!

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?