sziasztok!
én is itt vagyok, bár gyerek nem alszik, de egyelőre sírás nélkül elvan a kiságyában... meg is lesem mindjárt, mert nagy a csend...
Rizsi, nagyon sajnálom, hogy Rizsike leesett az ágyról! jajj, én is kész lennék, és ugye a veszély fennáll, mert Beni is pörög, forog, és nem nagyzolás, de már kúszik is a maga 3,5 hónapos módján...

szóval kész életveszély! figyelj Csengére, hogy ha esetleg bágyadtabb, vagy aluszékonyabb, akkor mindképpen nézesd meg a dokival, de lehet, hogy, ha nincs tünete, akkor is megnézetheted, legalább megnyugszol!!!

fel a fejjel, biztosan nem lesz semmi gond!
Julcsi, nagyon jók ezek az ülések, és bár mi nem terveztük, de lehet, hogy muszáj lesz beruháznunk egy ilyen 0-18 kilós dologra, mert gyerkőc már nem nagyon fér el a hordozóban
amúgy Brendonban néztük az üléseket, és a legtöbb elég fapados

szóval mindenképpen lessétek meg élőben is az üléseket, mielőtt döntenétek, sőt, a legjobb, ha a gyerkőc ki is próbálja!
Sniky, Barnus visszaszokott a cumira??? írtad múltkor, hogy egy időben az sem kellett neki!? nálunk még mindig nem nagy kedvenc a cumi, sőt, semmi sem, pedig én sokszor örülnék, ha lenne valami, amivel pl. el tudná altatni magát...
enyém gyerek bealudt!

gondolom, hogy nem lesz hosszúéletű az alvás, de legalább valamit alszik délután is! ez nagy szó!
Luca, jók voltak a történetek, amiket megosztottál velünk!
Aproo, sajnálom, hogy nyügiztek, kitartást, még mindig! sajnos nagyon sokszor azt hiszem, hogy na, most már tuti lesz, aztán a másik nap úgyis történik valami új, valami szokatlan, ami ismét feje tetejére állítja az amúgy sem meglévő napirendünket!
kis betegeknek továbbra is jobbulást!
kellene már valami karácsonyi ajándékötletet gyűjtenem...

vagy megvalósítanom az ötleteim, mert sehogy nem állok! lakás is romokban! na, ma végre kimostam egy fehéret... király!
most gyorsban összeválogatom az ajándék naptár fotóit!