A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Italoman, legalább az nyúgtat, hogy nem csak mi vagyunk igy alvásügyileg. Ma este 50 percig ringattam a popót,.
Húú, nálunk nagyon nagy vihar van, párszor már a villany is elment, apa meg csak holnap jön haza :?

Kép
mona76

Mosolygós estét Lányok!

Katasztrófa volt a mai idő, mondhatni lehangoló! Sokan nem szeretik, de én örültem volna ha pár fokkal hidegebb lenne, akkor már szép kis hótakaró borítaná a tájat! Néztem a Dechatlonba bébi szánkót, egészen jópofa, 2990-ért.

Tali, már csak 1 napot kell aludni!!!! Ki-milyen abrakot kíván hozni?

ALVÁS: osztom Ági véleményét, Mona, ki kéne próbálnod a módszert! Komolyan, én aztán majdnem, h kinevettem a pszichológusnőt mikor azt állította Szaffi egyedül el fog aludni! Gondoltam, nem ismeri ez az én lányomat.... Első este kell azt a 1,5 óra hisztit elviselni! Mint említettem, mi bekakiltunk, kétszer összehánytuk közben magunkat, de elaludt!!! Már egy hét telt el és azóta minden egyes éjjelt végigalussza!!! Kérem, olvasd el, amit a fenntiekben írtam, hogy hogyan kezdj hozzá! Sajnos kitartás és türelem, amiben én aztán hiányt szenvedek, de belegondoltam, h akár 3 éves korokig így kelhetnek, hát akkor melyik??? Most tartunk fél óránál és egy hang nélkül elalszik, csak fűrja a fejét, fetreng, motyog, felnéz, feltérdel, feláll, majd visszfekszik ha szólok, és egyszercsak ütésszerűen elalszik. Ezt a műveletet 8-9 között végezzük, majd rendszeresen 6:30-kor kel, tápi és alszik 8-8:30-ig. Azóta mintha kicseréltek volna, illetve a gyerek közérzete is jobb, kiegyensúlyozottabb! Nem tudom, h van e összefüggés, de azóta jóval többet is eszik! Nem akarok én sem erőszakoskodni, csak a még évekig tartó szenvedést kéne megállítani! Vagy a másik lehetőség, te is kérsz időpontot a Madarász u-ba!

Viki, nálunk is hasonló a helyzet, mi is most kezdtünk el hízni, olyan kis tokabajnok lett, pók hassal. Pár napja nőhetett is, mert eléggé passzentosak lettek a Body-k!

Visszatérve az alvásra, nálunk levettem a rácsot és leesésgátló van már csak rajta, így reggel magától jön ki! De éjjel nem szabad megvárni, h annyira felébredjen, h kimásszon, mert akkor nem lehet visszaaltatni! Ebben segít a bébiőr, azonnal hallod ha felkel és tudsz is menni. Ja és nálunk zárva van az ajtaja, h meg se próbáljon bejönni az ágyunkba. Ott intézünk mindent a szobájában! Vagyis intéztünk, mert lekopogom egy hete nyugodt vagyok!

Kép
h.bogesz

Találtam egy jó oldalt babaszoba dekorálására:

www.wallies.hu

Kép
h.bogesz

Italoman kérdésére válaszolva kb 10-en jeleztetek vissza, remélem el is jöttök annyian, akkor 1500 Ft körül lesz/fő!

Húúú, most találtam tök jó karácsonyi ajeszokat, nem túl drágán a rokonoknak: www.photohall.hu
A hógömb, naptár, varázsbögre sztem jó megoldások!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Bogesz,nagyon jók a matricák :) .Mi a praktikerben vettünk nem is olyan rég Micimackósat.Zsófi szobája falán díszeleg.Volt benne vagy 25 db.Közepes,és kisméretű.Nagyon jó ötletnek tartom.Féltem,hogy egy idő után majd lepotyognak,de nem :D .
A havat én is szeretem...

Mi kedden megyünk a 15 hós oltásra :? .Már előre félek.Gábort meg hétfőn viszem az agyhártya ellenire.Doktornénink javasolta,hogy Gábornak külön jól jönne,mert neki mindig a hörgőit,torkát támadják meg a vírusok.Most is két hétig itthon volt,lázzal,légcsőhuruttal,hörghuruttal,kezdődő tüdőgyulladással :( .
Alvás...mi ugyanezt végig játszottuk Gáborral amit írtatok.Kegyetlen volt,sírtam én is vele együtt.De sajnos már én sem tudtam mást megoldást,mert a végkimerültség szélén álltam.Éjjelente akár 10x is át kellett menni hozzá.Szerintem vele ott is elrontottuk,hogy 8 hónapos koráig egy szobában aludt velünk.Meg rászoktattam az éjjeli ivásra,ami a mai napig megmaradt nála,csak most már egyedül elintézi.
Zsófit már 4 hónaposan külön szobába tettük.Eleinte felébredt éjjel,de aztán fokozatosan csökkent.Soha nem hoztam át közénk.Este nálunk aludt el,aztán átvittem.Bevált.De aztán ezen is változtatni kellett,mert ő csuda elszórakozott köztünk akár 11-ig is,és a házaaséletünknek nem igazán tett jót.Apa előbb elaludt,mint a ZSófi:D.Úgyhogy miután a kisasszony megissza a tápszert viszem át a szobájába,és elalszik egyedül.Sőt most már eljutottunk arra a szintre,hogy ha álmosodik,el kezd pápát integtni,és vinni kell aludni.Megzabálom olyankor:)

Holnap gondolok rátok,és dobjatok mielőbb képeket!!!

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Most csak Bogesznak gyorsan: mi megyünk. Néhány csokis - banános mufinnal, és apával, aki majd csinál sok-sok képet.

mikegirl

Sziasztok!

Bogesz! De ügyik vagytok az alvással, hogy már ilyen jól haladtok! :D Nekem is ezt kellett volna csinálnom Gergővel anno, de nem volt hozzá türelmem, így aztán még most is simizni kell a hátát, hogy elaludjon... :? Mátéval meg sose volt probléma ez ügyben...

Huni! Nagyon édes lehet Zsófi amikor pápázik, hogy aludni akar... :D

Tali: Érezzétek jól magatokat, és aztán hozzatok jó sok képet, hadd irigykedjünk.... :wink:

miniliza

Sziasztok!
Mi már hazaértünk a taliról, de nálam nem volt fényképezőgép (mindenki másnál volt). Úgyhogy képekkel majd a többiek jönnek.

Eszter engem is simán leráz egy pápával, amikor az apjával akar menni fürödni :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

KÉPEKET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egész du itt ülök, hogy mikor nyomjátok már föl!!!
:D : :lol: :lol: :lol: :lol:
tuza edit

Sziasztok!

Csak Editet tudom idézni:KÉPEKET!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ági élménybeszámoló??? :D ...hamár kép nincs :wink:

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

A tali jó volt - köszi még egyszer Bogesz. :D Gyorsan néhány kép - majd lesz több is, de most csak ennyire futja :oops: :)

Kép
Egy csoportkép a résztvevőkről :lol:

Kép
Próbáltuk a gyerkőcöket összeterelni egy csoportkép erejéig. Ennyire sikerült :lol:

Kép
Italoman és Zitus

Kép
Bogeszék és Ágiék

Kép
Eszterke és Szaffi

Izzik a vasaló, majd folyt köv, csak nem ma. :oops:

mikegirl

Jucu, hogy vagytok?

Újra megnéztem a képeket, már mint a héten publikáltakat. Naggyon helyes mindenki!!!!!! :lol:

Bogesz, annyira akartam Neked mondani, hogy egy hős vagy alvás ügyben!!!

mikegirl

Szivacstok!

Nagy izgalommal ültem le a gép elé, hátha nyomtatok fel képeket!
Mekegirl párja nagyon profin fotózta a kis gerillákat! :D :D
Holnap én is rakok képeket!
Személy szerint nagyon jól éreztem magam, kár, h kevesen voltunk! A hely is aranyos volt, tudtak mit csinálni a gyerkőcök! Nagyon jó volt látni titeket!!!!!! Komolyan!
Mégegyszer elnézést és bocsánat minden szülőtől akik babájának Szaffi maradandó sérüléseket okozott!!!(komkrétan mindenkitől) :oops: :oops: ég az arcom....

Nagyon szívesen, bármikor szervezek talit, ha össze tudjuk törpitálni a bandát!

Mekegirl, köszönöm, lassan már a kiborulás határát súrolom! Gondoltam a talin jól elfáradt, majd este könnyen elalszik.... FRÁSZT!!!
50 percig gubbasztottam az ágya mellett, 100-szor elmondtam, hogy aludjon, majd mikor már úgy láttam elaludt kijöttem a teámért, erre mire megfordultam ott állt az ajtóban! áááááááááááááá
Csórikámra olyat rákiabáltam, h ezerrel visszarohant, beugrott az ágyába és gyorsan letette a fejét. NA, ezek után kb 5 perc és elaludt!
VAn egy sanda gyanúm, h szórakozik velem! Még bírom ezt az esti mizériát, de nem sokáig.... Mindig az lebeg a szemem előtt, h átalussza az éjszakát és ezért szinte bármit hajlandó vagyok megtenni!

Nagyon aranyosak voltatok a talin, nem is gondoltam volna, h ilyen jó fejek az anyukák! Na, meg persze az egy szem hős apuka, aki végigasszisztálta az ötyepartit!

Nyugodt éjjszakát mindenkinek! A csoportképet feldobom az iwiw-re is, nagyon cukker lett!

Kép
h.bogesz

Sziasztok anyucik! :lol:

Én is nagyon örültem, hogy találkozhattam végre veletek - akivel meg nem, az remélem, csak késik, de nem múlik.

Eszter,
ez a gyerkőcös csoportkép haláli lett. :D Köszönet a párodnak a kitartó kattintgatásért!

Bogesz,
alvásügyileg nálunk is ellenkező hatást ért el a tali - hazafelé a kocsiban ugyan elaludt, de este aztán még itt pörgött-forgott nekem ezerrel. Egyébként tényleg aranyos volt a hely, és még egyszer köszi a szervezést!

Egy-két képet én is dobok fel, de azért a profi fényképész nem én voltam, hanem ők: :lol:

Kép

Eszterke tevékenykedik:

Kép

Zituka haverkodik:

Kép

Ati a konyhában:

Kép

Össznépi kavarodás:

Kép

italoman

Csajok, Ati napok óta nem aludta végig az éjszakát. De most igeeeeeeeeeeen!!! :lol: Már fél 7-kor mentünk fürödni, mert Ati teljesen ki volt. Bár este vagy 3/4 órát én is dekkoltam az ágy mellett, mert meg kellett várnom, míg elalszik, mert hiába volt ott a tejci, csak sírt. Ilyen nem szokott lenni :shock:

Bogesz, hát én egy véletlen fényképen kívül - amin éppen Ati arcát simizi Szaffi - semmi maradandót nem fedeztem fel. Ma is ugyanúgy fogadta a bölcsit reggel, mint egyébként. Sírás nélkül viharzott be a gyerekek közé :) Azt a képet meg majd elküldöm mailben :wink:

Én is örültem, hogy láthattalak titeket élőben. Szóval csinálhatunk ilyet gyakrabban is :)

Na, én megyek, mert időpontom van a dokihoz, vesekő ügyben, aztán gondoltam akkor már elugrom tüdőszűrésre is. Most amíg itthon vagyok, tervben van, hogy elugrom nőgyógyászhoz az éves állapotfelmérésre, meg mammográfiára is akartam menni, de már pár héttel ezelőtt is csak januárra tudtak időpontot adni. Esetleg tud valaki valami magánzó helyet, hátha ott előtt lehet, mert akkor már dolgozom.

Ja, és Ildi. Köszi a szánkó ötletet. Még megnézem itt egy Glő-i boltban, aztán ha nincs, csütörtökön irán a KIKA.

Puszi, szép napot mindenkinek.

mikegirl

Nagyon csini mindenki, és láthatóan jól éreztétek magatokat.
Csak ennyi képet kapunk? :?
Bogesz, köszi. 1-2 héten belül költözik Dani a szobájába, és onnantól leszek kegyetlen :oops: .

Nekünk katasztrófális volt a hétvégénk :cry:
Dani megégette 2 újját, de olyan szinten, hogy borsó nagyságú hólyag lett rajt, persze semmi nem volt itthon égésre, és csak hideg vízzel csillapítottam neki. A hólyag még mindig meg van, de szerencsére nem vesz róla tudomást.
A másik :roll: : Apa tolatott ki a dzsippel, amiből a középső tükörből nem látni ki, én pedig ott hagytam a babakocsit mögötte, és nekiment :x , és kitört az első kereke :cry: . Fogalmam sincs mi lesz vele, mert szóba sem hozzuk, mert persze egymást hibáztatjuk.
Dani még mindig nem fogadja el a babatejet vagy a tápit, szóval maradt a tejpép. És jön a 8. foga :) .
Megmútatom a bibist, talán lehet látni.

Kép
mona76

valami miatt nem sikerül, majd holnap.

Kép
mona76

Kép

Kép
mona76

Kép

Kép
mona76

Mona
Lesz majd még kép, ígérem. :wink:
Megy a gyógypuszi Dani bibis ujjacskáira!!!!!!
Tápiból próbáltál izesítettet? Ha a cumisüveggel van a gond, akkor esetleg vacsoránál az asztalnál pohárból? Bár Ati iszik este és reggel cumisüvegből, vacsoránál bögréből hajlandó csak inni, és kizárólag tejes cuccot. Kakaó, karamellás tej. Tőlem látta :oops: :lol:

Csajok, merre vagytok? Halihó!!!!!!!

mikegirl

Majd visszaolvasok,most nincs időm, de ezt bemásolom nektek is.
Ez most történt velem:

Ennek nem sok értelme lesz, de ezt muszáj elmesélnem.
A férjem szabadban dolgozik, ezért jégeralsót is hord. 3 hete vettem 3 db-ot, az Auchanban, kedvező áron, szimpatikus anyaggal, szabással.Egy számmal nagyobbat vettem, mondván van pocakja. Felpróbálta, oké, kicsit hosszabb, de nem baj.
Kezelési útmutató szerint moshatom 60-on. Gondoltam csak 40-en mosom, hiszen színes.
Kimostam, meghúzogattam, megszáradt és hopp, mint valami varázslat, két számmal kisebb lett.
Férjem bokacsontja fölé ért jóval. Duzzog, morog, na mindegy ez van, majd hosszú zoknival hordja.Kimostam köv. alkalommal, eredmény, most már csak a 15 éves fiamra jó. Mindegy, gondoltam, a gyereknek úgy sincs, most majd lesz 3 is. A férjem meg kap újat. Leesik a hó, gyerek felveszi az egyiket, én kimostam 40 fokban és ez most holt komoly, a 8!!! éves fiamra jó, aki 134-es ruhákat hord.
Végeredmény, van a középső fiamnak 3 vadi új pizsama alsója, amit nem moshatok ki, mert akkor talán már csak a másfél évesemre lesz jó.
Nem tudom igazán, hogy sírjak vagy nevessek rajta.
Persze a blokkot kidobtam.
tuza edit

Na, most aztán kaptok képet dögivel :lol:

Kép Kép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
h.bogesz

még, még:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
h.bogesz

még mindig van:

Kép Kép Kép

Kép
h.bogesz

Abbahagytam....
Nagyon jól éreztük magunkat!!!! Sajnos csúnya, havas, szutykos idő volt, így érthető, h sokan nem mertek nekiindulni a városnak. Nagyon remélem, h mihamarabb újra összejövünk!

Edit, hát ez nagyon vicces, de gondolom neked inkább dühítő!
Szegény Dani!!!!! Remélem már meggyógyult a kis praclija!

Kép
h.bogesz

De jó képek, aztaaaaa :D

Mike, bolti tehéntejet iszik már Ati?
És abból melyiket ajánlják, a zsírossat, vagy a soványat?

Kép
mona76

Bogesz,
nagyon jók a képek. :D

Edit,
ne haragudj, neked nyilván bosszantó, de én is nagyot hahotáztam a történeteden. Eszembe is jutott róla egy régi vicc, biztos sokan ismeritek:
A székely nagy darab fát farag. Kérdi a fia: „Mi lesz ebből, édesapám?" „Mestergerenda, fiam." Másnap már kisebb a fa. „Mi lesz ebből, édesapám?" „Baltanyél, fiam." Harmadnap a székely még mindig dolgozik. „Mi lesz ebből, édesapám?" „Fakanál, fiam." Negyednap már csak egy aprócska forgácsot farag a székely, száját harapdálva, mérgesen. „Mi lesz ebből, édesapám?" „Hagyjál már! Fogpiszkáló, ha el nem b...om."

Bocs, eldugultam. :oops:

italoman

Sziasztok!

Újra itt!
Már ezerszer leültem a gép elé, de aztán mindig közbejött valami.

Élünk! Anyukám túlvan egy komoly műtéten, mostmár 7 hete és tegnap irtak ki neki 2 darab kemot. Már most közölték vele hoyg vegyen parókát, mert fog hullani a haja. Eddig amúgy minden rendben volt nála, most érzem rajta a hangulatváltozást. Kedvetlen, lehet hogy mostmár tudatosult benne hogy milyen komoly dolgon ment keresztül. Erősen küzdünk minden nap, iszik-eszik rendesen, de muszáj mellette lennünk és "rúgdosni" mert baromira hajlamos a depire. Drága Panni köszi midnen tanácsot, nagyon sokat használunk belőle minden nap.

Hangus! Múlthéten voltunk 15 hóanpos oltáson és mérlegelésen.
A kishölgy 92 cm és 12,50kg. 16 foga van. Nagyon sok szót mond már, minden érdekli de iszonyatósan verekedős. Azaz ha valaki nem szimpi neki simán a földbe tapossa, és úgy látom szereti maga köré gyűjteni a gyereket. Hétfőn és szerdán járunk képességfejlesztőnek mondott játszóházba - itt jegyzem meg INGYÉÉÉÉÉ - itt van a kerületünkben egy ilyen (azaz máshol is van mert egyszer erről már irtam csokinak itt) és a hétfő szerda délelőttjeinket ott töltjük. Aztán én már hivatalosan kedden és pénteken melozom, akkor anyukám vagy anyós vigyázz Hangusra.
Az alvás nálunk egész szépen alakul, fél 9kor altattom és reggel 9kor ébred. Imád aludni (nem hiába anyja lánya). Azátn a következő alvás déltől megy 3ig. Eszik már mindent, iszik mindent szóval megy minden mint a karikacsapás, de úgy döntöttünk hogy egy ideidg még nem lesz tesó. Ebben a gazdasági helyzetben nem tudjuk megengedni, nem szeretnénk ha hiányt szenvedne (értem ezt a későbbiekben egyetemi tanulmányok ami tutti fizetős lesz később) későbbiekben alap dolgokban. Meg annyira jól elvagyunk hárman, borzasztó nagy szerelemben.

Képtelenség lenne visszaolvasni az elmúlt kb 3 oldalt, de hiányoztattok és köszönöm szépen Mikegirl hogy ma rámcsörögtél.
Sok puszi mindenkinek

Sziszike és Hangus

Kép
sziszike77

sziszike, de örülök hogy jelentkeztél, nagyon sokat gondoltam rátok :wink:
Nekem is van rokonom akinek a kemotól elment a haja, de 1 év után meg képzeld kinőtt neki.
Anyukádnak sok +++++energiát kívánok!

Kép
mona76

Hangus micsoda magas csajszi lesz. Kérünk róla képeket. A vonalzója nagyon beállt :), vagy csak én látom úgy?

Kép
mona76

Hali!

Edit: :D Ilyen tényleg csak a viccekben van!

Sziszike: Sok kitartást anyukádnak és nektek is!

Tali: Sebusnak szombaton 39 fokos láza volt! Szerintem a 15 hós szuritól, mert egyébként egy picit köhög (azt is csak akkor ha kimegyünk), de semmi baja! Nagyon jók a képek, klassz ez a hely is.

Mona: babakocsi :( Szerintem ne hibáztassátok egymást, inkább tanuljatok belőle. Nekem férjem a macska lábán ment keresztül, de szerencsére nem lett baja, csak -1 élet!

Amúgy tök jól levagyunk! Nagylányom valami fantasztikus, tök jól megtanulta a betűket, nagyrészét egyedül, nyert egy aranyérmet karatén :) Szóval nagyon büszke vagyok rá. Pici is tanulgatja a betűket, sőt már tud pár szót németül is, ő is egy tündér! Sebi meg egy kis huncut, szó szerint, mert ő még csak 9 kiló...asszem pár csajszival meggyülne itt a baja.

mamiblue

Mandaláról tudtok vmit! kb. 1 hónapja néztem (bár lehet hogy van 2 is) , hogy augusztus végén volt fent utóljára!:(
mamiblue

Na, most meg is néztem...sikerült átiratnia a másik suliba a kisifát!:) Kár, hogy nem jár ide... :cry:

mamiblue

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a talis képek, nagyon édesek a gyerkőcök, és csajok, ti is csinik vagytok.

Sziszike! Aztaaa.... mekkora Hangus... 10cm-el magasabb Máténál?
Anyukádnak nagyon sok kitartást kívánok, és sok erőt, és persze nektek is ahhoz, hogy támogassátok.

Mona! Daninak gyógypuszi a kezecskéjére... A tejjel kapcsolatban nekm azt mondták, hogy a 2,8%-os a jó piciknek. Sajnos nekünk is szükségünk volt a tejre, mert nyáron 1* nagyon beteg voltam, és szinte teljesen elapadt a tejcsim (Máté előtte még napi 3* szopizott) :cry: , tápszert nem akart elfogadni, és akkor mondta a védőnénink, hogy tejet adjak neki... És hogy kell az a kalória, ami a 2,8-asban van.

Edit! Ez a nadrágsztori... nem semmi..

Ildi! aranyos ez a vicc :lol:

Mamiblue! A 15 hós védőoltástól Máténak is volt láza (38,5°C) kb 1 héttel az oltás után. Ügyesek a lánykáid.

Rólunk: mindkét fiam beteg, nagyon csúnyán köhögnek... Gergő még nem is annyira vészes, de Máténak gégegyuszija van, iszonyú rekedt, és néha fullad is a köhögéstől 1 picit. Most még alaszanak, de aha ezt az üzit befejeztem, ébresztenem kell őket, mert 1/2 10-re megyünk drnénihez...
Megyek is ... Sziasztok...

miniliza

Jóreggelt :)
Sziszike nagyon örülök hogy anyud túl van a műtéten(kicsit meg is könnyeztem-nagy dolog ez -ha nagy dózisba tudná szedni a Vitanaxot nem biztos hogy kihullik a haja)Hangus jó magas csajszi -viszonylag megnyugtat mert a csajok is elég colik -16 fog nekünk is stimmel :)
Talis képek nagyon szuperek -én valóban nem mertem volna neki indulni -hétfőn lett feltéligumizva a járgányom és itt a hegyen még mindíg príma szánkózós hó van az utakon is :)
Edit annyira jót nevettem az urad jéger alsóján -(ez azért az az eset amikor biztos elnézed nekem :) ) enyém férj egyszer merő jóindulatból a szigorúan kézi mosásra kalibrált gyapjú pulcsimat dobta be egy laza 40 fokra a mosógépbe -azóta Barbi plüss macijának az a kimenős szettje :)
Judit -fényes kilátások -mi másodikán kapjuk meg a 15 hóst meg a pneumot egyben -barinőm kisfia is kidőlt tőle -csak 1 napig tartott a láz?
Mona szegény Dani baba jól megégette az úját -szerencse hogy őt nem érintette olyan rosszul mint ahogy kinéz ... én még mindíg azt mondom ennél nagyobb baja soha de soha ne legyen.
Ildi :) székelyes viccek nagy kedvenceim :) -legalább meglestelek a talis képeken -még ugye nem töltöttél fel magadról :) Nagyon helyesek vagytok :)
Barbit ma én sem engedtem oviba -csúnyán köhög más baja egyébként nincs szerencsére -meg aztán igérgetem neki egy ideje a Szépművészetiben a fáraós kiállítást -holnap elviszem...

Kép ...uram a nagy havazás napján megőrült és mire reggel a gyerekek felébredtek ez állt a terasz ajtóban :-)

Kép
Kép
panni7

úját khm ujját bocs :oops:
..ja és a karatés aranyéremhez is szerettem volna gratulálni Juditéknak - igazán büszke lehetsz a nagylányodra :)

Kép
Kép
panni7

...na még :) ezt láttátok már :) ? Retro Panni teljesen lázba jött tőle :) http://www.jatekanno.hu

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Megjártuk drnénit, azt mondta, sokat javultak mindketten, Gergő hétfőn mehet oviba, Mátét pedig még szeretné kedden látni, addig is szedni kell a gyógyszereket.

Panni! Nagyon jó ez a hóember. Hú, nálatok ekkora hó volt/van, nálunk csak eső esett, de most legalább tegnap óta süt a nap. :)
A pneumo oltást mi is egyszerre kaptuk a 15 hóssal... A pneumotól nem lett semmi baja, de 15 hóstól 2 napig volt lázas. Azt mondta drnénink, ha lesz vmi mellékhatása a pneumonak, akkor az 1-2-napon belül jelentkezik, a 15 hóstól pedig a 7-10. nap körül...
Ja és a pneumo oltás elég fájdalmas, otthon borogatni kell. Ennyi a mi tapasztalatunk...
Sziasztok!

miniliza

Liza köszi az oltásos infót :)
Hóember télleg tök jó csak anatómiailag nem stimmel mert a seggéből nő ki a keze -nade a szándék a fontos :D

Kép
Kép
panni7

Csajok, ha valakinek kell egy majdnem jó kenyérsütő, ingyen odaadom az enyémet. Kell bele 1 üst, ami 4000 ft. Ha ismerőseitek között keres valaki ilyet, annak is szívesen odaadom. (én kisírtam egy újat :D )

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Oltás: nekünk a 15 hós megvolt, nem volt baja az ordításon kívül.

Sziszike, örülök, hogy jelentkeztél is minden jót Anyukádnak!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek,irigykedem marhára,hogy mi nem tudunk elmenni.Jó kis helynek tűnik...

Sziszike,anyukádnak mielőbbi felépülést,kitartást!!!Biztos rendeben lesz minden.
Hangus tényleg jó magas csajszi lesz :shock:

Mona gyógypuszikák mennek Dani ujjacskáira.
Gáborom is járt így tavaly mindenszentekkor.A drágámnak is muszáj volt gyertyáznia,és egy óvatlan pillanatban az egyik már meggyújtott mécses tetejét lekapta.Nagyon nagy hólyag lett rajta.Kb egy hét múlva fakadt ki neki.

A 15 hós oltást mi is most kaptuk volna meg,de nem volt doki,így eltolódott jövőhétre.
Gábornak hétfőn adattam be a pneumót.Olyan büszke voltam rá,egy hangja nem volt neki.Másnapra egy kicsit nem is az oltás helye,hanem képzeljétek a bcg oltás hege bepirosodott,és megduzzadt.Megijedtem,de dokinénink mondta,hogy borogassam,és ha nem javulna vigyem el,és megnézi.Hál'Isten javuló félben van.De a doki is csodálkozott rajta,hogy miért az duzzadt meg .Pedig elég távol van a kettő egymástól...
Be akarom/tam adatni a bárányhimlő elleni védőoltást is,de lehet elkéstem vele.Vasárnap itthon voltak sógoromék,és szerdára kisfiuk bárányhimlős lett.Csak reménykedem,hogy nem kapják el,mert akkor aztán fuccs a karácsonyi előkészületeknek.Pláne,hogy még párom sem esett át rajta.De ha nem kapják el,januárban az lesz az első,hogy beadatom nekik.De lehet még idén.

Ági,hogy vagy?Rosszullétek?Vérzés elmúlt már?

Panni,jó nagy hó esett nálatok :) .Nekünk csak szánkózásra futotta,de remélem karácsonyra több fog esni :roll:

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Köhögősöknek, oltás utáni lábadozóknak sok-sok gyógypuszit és jobbulást!!!

Mamiblue! Ügyi gyerkőcök :lol:

Huni, Gáborod egy kis hős. :wink:

Mi sajna betegek vagyunk. Kedden Ati oltást kapott volna, emlékeztetőt és influenza ellenit, de végül nem kapta meg. Azóta sokkal rosszabbul van. Csúnyábban és sokkal többet köhög, csupa taki, és ma este volt először egy kis láza, úgyhogy holnaptól itthon maradunk.

Hogy valami jót is írjak. Megvan a szánkó, amire úgy vágytam. Most tuti nem lesz hó vagy márciusig, amilyen az én formám :lol: :lol: :lol: Bár nem tudom hogy képzeltem, Ati ugyanis nem hajlandó a hóra lépni sem. :lol:

mikegirl

Sziasztok!

Mikegirl!
Atinak is jobbulást!Remélem hamar túl lesztek a dolgon.

Mamiblue!
Nagyon ügyik a nagylánykáid is.

Edit!
Gatya-ügy :)

Bogesz!
Nagyon tuti helyet találtál a talira. A képeken legalábbis szupernek néz ki. Mi sajna nem játszunk ebben a tali-dologban, mert túl messze lakunk, de gondoltam rátok.

És egy-két szinte-ingyen díszítési ötlet hópelyhekkel:
http://www3.ns.sympatico.ca/dstredulinsky/patterns.html
http://www.tomlitoo.com/noel/calendrier/?flocons=1

Jó éjt!

Kép
Kép
pfranciska

Mégis írok még pár sort, illetve dobok néhány képet: Kép erre is túráztunk 10.évfordulónkon Kép így foglalják el az ágyunkat... Kép Beninek itt épp kötőhártya-gyulladása volt...

Kép
Kép
pfranciska

Kép ilyen bénácska kígyókat varrtam nekik tegnap...

Kép
Kép
pfranciska

Kép
Kép
pfranciska

Franciska: Te egy isten vagy, pont ilyen mintákat kerestem!:) NEm is béna kígyók!:D Én egy varrógépet kérek szülinapomra tavasszal...az lesz az első találkozásom a tűvel...(én kidobom a lyukas zoknikat) :)

mamiblue

Panni: Láz, egy éjjel és egy délelött! Ez aztán a hóember, mi kb 5 sentiset tudtunk építeni :D és az is elolvadt!

mamiblue

Judit!
Örülök, hogy örülsz a pelyhecskéknek :)

Itt olyan hideg van, hogy Enikő ma először akart bejönni inkább séta helyett... így aztán rövidre szabtuk a dolgot. Inkább csináltunk házi-pizzát. De egyszerűen nem engedi a kesztyűt magára adni, annyira utálja. Ma együtt vettünk egyet, ő választott, hátha... de így is visít a kesztyűtől. Viszont kaptunk ajándékba 3 pár elég gagyi, de azért még aranyos hajcsatot a boltban. Na, abból itthon az összeset rá kellett csatolni a gyér kis hajára :shock:

Kép
Kép
pfranciska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?