Szivacstok!
Nagy izgalommal ültem le a gép elé, hátha nyomtatok fel képeket!
Mekegirl párja nagyon profin fotózta a kis gerillákat!
Holnap én is rakok képeket!
Személy szerint nagyon jól éreztem magam, kár, h kevesen voltunk! A hely is aranyos volt, tudtak mit csinálni a gyerkőcök! Nagyon jó volt látni titeket!!!!!! Komolyan!
Mégegyszer elnézést és bocsánat minden szülőtől akik babájának Szaffi maradandó sérüléseket okozott!!!(komkrétan mindenkitől)

ég az arcom....
Nagyon szívesen, bármikor szervezek talit, ha össze tudjuk törpitálni a bandát!
Mekegirl, köszönöm, lassan már a kiborulás határát súrolom! Gondoltam a talin jól elfáradt, majd este könnyen elalszik.... FRÁSZT!!!
50 percig gubbasztottam az ágya mellett, 100-szor elmondtam, hogy aludjon, majd mikor már úgy láttam elaludt kijöttem a teámért, erre mire megfordultam ott állt az ajtóban! áááááááááááááá
Csórikámra olyat rákiabáltam, h ezerrel visszarohant, beugrott az ágyába és gyorsan letette a fejét. NA, ezek után kb 5 perc és elaludt!
VAn egy sanda gyanúm, h szórakozik velem! Még bírom ezt az esti mizériát, de nem sokáig.... Mindig az lebeg a szemem előtt, h átalussza az éjszakát és ezért szinte bármit hajlandó vagyok megtenni!
Nagyon aranyosak voltatok a talin, nem is gondoltam volna, h ilyen jó fejek az anyukák! Na, meg persze az egy szem hős apuka, aki végigasszisztálta az ötyepartit!
Nyugodt éjjszakát mindenkinek! A csoportképet feldobom az iwiw-re is, nagyon cukker lett!