A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok
Félreérthető voltam,a negativ gondolatok nem a császár miatt vannak,abba beletörődtem,de a kevés viz,szar lepény,görcsök,szerintem tök rossz ott bent Tominak és annyira sajnálom. Főleg ha születik,nehogy baja legyen,ne vigyék el inkubátorba,ne legyne egyedül napokat...
Na,mindegy.Alakul.

Bévi,császár,hát igen annyi baj legyen. Én babám kerek 2100 gr volt hétfőn,de azért itt is van tévedési lehetőség.De ez tök jó
súly.

Az ember a terhessége elején elképzeli valóban az ideálist,a kalácsképű felesége szerűt,pocaknövesztés,meghittség,béke,harmónia,romantika,tisztaotthon rendes ház,jóllakott elégedett férj,adott időben magzat víz el,szülés,baba,öröm boldogság.
Aztán.... :? :? :cry:
Szar ügy.

Ircsi jó munkát :)

Bekri,hűűű,szép nagy baba!

Vanilla,joghurt:köszi
Kisfiad:aranyos!

Babaimi,görcsök :( volt ctg is,onnan állapították meg?

Rólam:este megint jöttek a fájdalmak,meleg zuhany,fekvés,semmi nem segített.Ctr-n majdnem folyamatos hullámokban jöttek 50-70es fájások.Ügyelet nézett,C2000,azt mondta,ha megindul nincs vissztartás,mérjem a fájásokat,de nem volt bennük rendszer,volt 3,4,9,6 perc....aztán lassan megszűnt.
Ja és azt mondta még,fenáll a koraszülés veszélye,ezért figyelik a magzatot napi 2x...jah,mondom,még nem tűnt fel,de biztos virtuálisan :roll:
Ma reggel kisdoktoros vizit volt,mertem kérdezni :) azt mondta,a 35.hétig mindenképp maradni kell.De közben a nővér hátul"faros is...faros is" mert állítólag a főnök a farosakat nem szokta hazaengedni!!! Hát az durva lenne. Vasárnapra hümmögtek...pár óráról lehet szó,ha minden rendben lesz.

Pécsiek,a ruhákat hogy juttassam el nektek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ha már akciókról van szó: a Lidl-ben a zöldség-gyümölcs most 24-25-26-án 30% kedvezménnyel van! Tegnap voltam, és vettem dinnyét (199 helyett 139), paprikát, paradicsomot, őszibarackot, répát, krumplit, zöldalmát, sárgadinnyét, kaliforniai paprikát, retket.

Kép
xtina75

Évi! Véletlenül sem akartalak megbántani, csak nem szeretném ha bármi "hülyeség" miatt azt éreznéd, hogy kevesebb vagy! Talán ezek a gondolatok, érzelmek jobban hatnak, majd Tomira, mint az, hogy mennyi volt a magzatvíz, milyen a lepény. Tudom orvosilag most ez utóbbiak rendkívül fontosak, de még elég jók lehetnek odabent a körülmények, mert különben már régen kiszedték volna! :wink: Ebből a szempontból jobb, hogy bent vagy, de pár órára azért remélem hazaengednek, hiszen a klinikán sem vagy folyamatosan műszerek alatt. Na fel a fejjel, már lassan célba érsz!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A ruhákra passz, nem tudom miről van szó!
limo73

Műtős ruha,szüléshez,apukáknak

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja! igen, szita az agyam. :? Ezt tudom!
limo73

Mert a tali felejtős ismét...:(

evilany

Szerintem mond meg, mikor, hova lehet menni érte, aztán mi meg majd megoldjuk!
Legfeljebb összekapcsoljuk egy babanézővel! :) na jó meg ne verj!!!
limo73

Sziasztok!

Visszaolvastam, de már el is feljtettem... :oops:

Egyedül vagyok még mindig...Gábort tegnap ugye elengedtem a barátjához, hogy megünnepeljék az államvizsgát...asszem a baba érkezéséig ez volt az utolsó ilyen alkalma, hogy igyon egy kicsit többet, meg ellegyen a régi egyetemi haverokkal...most már lassan inkább a korházi startra készül...legalább 10X hívott fel, mielőtt egy kortyot is ivott volna, hogy de ugye biztos nem megyünk szülni...hát nagyon nem kéne még...úgyhogy ihatott...viszont ilyenkor nem szeretem, ha kóborol mindenfelé, főleg haza...emlékszem még, amikor az egyetemről próbáltam telefonon hazanavigálni az öntudatlan Gabeszomat...azóta jobban örülök, ha inkább ott alszik a barátjánál, és ha felkelt majd hazajön...

Ma amúgy elvileg megyünk (mennénk) vásárolgatni sok ajándékot...van 3 László, meg 2 Péter a családban, úgyhogy holnap oda megyünk majd...remélhetőleg bográcsozni, vagy legalábbis névnapozni...meg kicsit babázunk is unokahugival...annyira édes az a kislány...és valamiért engem nagyon szeret...Gábor szerint érzi, hogy anyuci leszek én is...nem tudom...mindenesetre szereti a pocimat, és olyan jókat tud aludni az ölemben, pedig állítólag kézben nem hajlandó elaludni...

Ja, eszembe jutott egy dolog...én néha magamat érzem selejtesnek, amiért nem aggódok mindenen...már anyut is kérdeztem, hogy normális ez, hogy így állok hozzá, azt mondta persze, van ilyen...(amúgy se vagyok az a halálraaggódós típus)...tényleg, legnagyobb félelmem talán az asztma része, ugye amit nagy valószínűséggel örökölhet a manócska, de azzal is úgy vagyok, hogy ha akar, úgyis kijön, akkor meg valahogy megoldjuk...hugom is beteg lett 8 hónaposan, na meg Gábor is születése óta, úgyhogy nem lenne egy túl idegen helyzet sajnos...de kb. minden mást elhesegetek, ha felmerül bennem...egyszer talán átfutott az agyamon (vagy talán azt is Gábor hozta fel), hogy az autizmust lehet-e szűrni terhesség alatt, én meg mondtam, hogy úgyse lesz az, és ennyibe is hagytam a dolgot...úgyhogy nem baj szerintem, ha valaki aggódik, meg vannak félelmei...mondom, néha én érzem azt, hogy részemről nem normális ez a nyugodtság...
Értem azt is, hogy valaki nem szeretne császárt, és rossz érzés neki, ha mégis az lesz, de engem ez se nagyon érdekel...úgyse rajtam múlik a dolog, a gyerek meg valahogy kijön úgyis...

baba súlya...mi manónk ugye min. 1 héttel nagyobb, mint kéne, és sógorom születési súlyát már lehagyta (ja, ez amúgy a dohányzásról jutott eszembe, mert ugye a dohányos babák általában kisebb súllyal születnek)...mondam anyósnak is, hogy ekkora meg akkora a baba, ő meg, hogy én direk óriásbébire gyúrok? Aztán mondta Gábor is, hogy jó nagy lesz, hogy-hogy ekkorára nő...hát kérem baromi egyszerű...én nem dohányzom, soha nem is dohányoztam, így ha csak Gáborékhoz hasonlítjuk (tegnap asszem írtam, Gábor 2,6, bátyja 2,1kg volt, sógorék babája és épphogy 2,7), akkor már előnnyel indul...de amikor elkezdtünk a babára gyúrni, még a hajamat is direkt visszafestettem eredeti hajszínre (előtte jó világos szőke voltam), így a hajfestést is elkerültem, már műkörmöm sincs, mondjuk nem tudom mit károsítana, de inkább nincs, szedem az Elevitet végig (most már csak heti 1-2 szemet mondjuk)...úgyhogy én mindent elkövetek, hogy ne legyen káros a babának semmi...csak ez valahogy Gábor családjában már kiugrónak és különlegesnek számít, pedig ez lenne a normális, nem? Nálunk minden baba normál súllyal született, hugim is egy hónappal előbb jött, de így is 3,3Kg volt...én ugye 4,1, és a kiírt napon születtem meg...:)

Na, megint rámtört a szóf....s :roll: meg lehet, hogy hülyeségeket is írtam, csak ez most így eszembe jutott...

Ircsi...hajrá a pakoláshoz, de csak óvatosan...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok Grafomán Kismamák!

Ma dolgozom, muszáj összepakolni, selejtezni, átadni... Tegnap nem voltam ugye, megígértem, hogy a jövő héten valamelyik nap bejövök még... Szerencse, hogy egy hónapja költöztünk át, így negyon sok restancia azért nincs. :-)

Bende éjjel láztalan volt, de nincs étvágya. Fáj a torka, nem nagyon tud nyelni. Inni is csak kortyonként szabad neki, mert visszajön minden... Csórikám...

szilvás76

Szilvi jobbulást Bendének

Limo,majd egyeztetjük,max a Miki beviszi nektek az árkádba a talikor

Jaj nem jó nekem otthoniakkal beszélni,találkozni,akor csak bőgés a vége... :cry:

evilany

xtina75 láttam tegnap kezdődőt és én is valahogy így voltam pedig csak flóra margarinér mentünk :)

lányok unoka tesóm megkértem írja le milyen volt a neje szülése (kora szülött volt ) tudjátok akinek a kis képét mutattam bemásolom nektek is ha nem bánjátok !

Jah még annyit láttátok a hírekben tartós marad a deviza hitel magasan !!!! de azt nem kérdezik miből fogjuk fizetni !!!!!!
Vendég

ITT AZ UNCSI TESÓM BESZÁMOLÓJA !!!

Május 30.-án elfolyt a magzat víz bevitték a kórházba,kapott egy injekciót ami a baba tüdejét erősítette, meg infúziót is kapott először fájás vissza tartót aztán másnap meg fájás indítót és mivel nem indult meg a szülés fájás gyengeség és tágulás hiányában elsején este 17:33-kor megcsászározták és akkor megszületett a kicsi Krisztián 35 hétre 2170g és 47 cm-vel. Aztán bekerült inkubátorba mert ugye koraszülött lett. Két napig kapott infúziót mert nem tartotta a cukrát. Utána mehetett szoptatni Tündi és elkezdett hízni a picur és beállt a cukra is. Aztán besárgult és két napig kék fényezték. Az utolsó kontroll vizsgálat után pedig két hét után végre haza engedték őket. Most már egészen jól vannak,a kicsi felhízott már 2490 grammra és nőt 2 cm-t és így most 49 cm.De ezt leszámítva nagyon jó kisfiú éjjel nem kell fel csak egyszer(3-kor). Sokat eszik.(60-70 grammokat).
Vendég

ITT SENKI NEM SELEJTES!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
xtina75

na megyek vasalni további szép napot sziasztok :)
Vendég

Évi ctg nem volt, csak kézzel vizsgált a dokim. ELmondtam, milyne fájdalmakat érzek és arra mondta. Egyébként a normális rendelésre (magán) szerdán megyek, ott lezs az 1.ctg. Ez csak sürgősségi okkal történt látogatás volt. Féltem, nehogy a bacik bejussanak, ha nyílt a mszáj, de szerencsére zárt továbbra is. Ez a rossz idő betesz nekem, görcsölök.

babaimádó
Kép
babaimado

Csajok, minek a műtősruha? Nem adnak ott nálatok apukának?

babaimádó
Kép
babaimado

Vanilla, ügye a ksibaba! Otthon gyorsan meghízik, megnő. Milyen érdeke,s hogy csak 1* kel éjjel...

babaimádó
Kép
babaimado

Ilus, az a normális, ha nincs semmi gond a terhességeddel! Amennyiben nem aggódod túl magad, csak jót teszel a babádnak is. Szerintem nagyon jól csinálod. Én nem tudtam nem aggódni :) Valószínűleg az életkorom miatt is, hisz harminc felett szültem mind a kettőt, és valljuk be, akkor már nagyobb a rizikó. De ha megvoltak a szükséges vizsgálatok és minden okés, akkor tényleg felesleges túlspilázni - erre majd emlékeztetnem kell magam a köv. babánál :):):)

BÉvi, selejtes... figyu, ott a baba a pocakodban, megmaradt és jól van, miért lennél selejtes? Én két totál szép, problémamentes terhességet hordtam ki, a harmadik meg ripsz-ropsz elment, mégsem vagyok selejtes, legalábbis nem érzem magam annak. Ennyi és pont. A következővel reméljük másképp lesz, most, hogy az IR-t is kezelik.
Nézd meg Csillagot, bevállalt 3 vetélés után újra egy kisbabát - nem kis mersz kellett hozzá, legalábbis magamból kiindulva egy vetélést átélve -, mindketten jól vannak, egyben vannak, ő sem adta fel, ezt nevezem!

maccs01

Sziasztok!

Megpróbálok gyorsan visszaolvasni, közben kommentelek....

Ircsi igen, van remény. Tudod az hal meg utoljára :D Nem semmi volt a szlovák-olasz mérkőzés. Azért ez gáz, hogy a franciák után az olaszok is kiestek :?

Maccs azért én kipróbálnám a gyerekeidet :lol:
Nekem is rögtön a Sarka Kata villant be....de nagyon nem bírom őket. :?

Évi tényleg....körülötted mindig felújítanak :D
15 éves :twisted: Az ilyenek tojnak mindenre rá....
Ne aggódj már, remek, tökéletes anya leszel. Mindenki az lesz. Nem rajtad múlt a terhesség kimenetele.
évi olyan, hogy minden tökéletes csak a mesékben, filmeken meg könyvekben létezik. A való világban sajnos nem.
A talit bent tartjátok, kérjetek a kehelyre házhozszállítást vagy inkább ágyhozszállítást... :lol:

Bévi az jó, hogy a szemölcsök nagy része elmúlt.

Bekri az jó, hogy minden okés. Hát szép nagy a baba már most.

Maccs írta:

Hozzáteszem, hogy a szuperanyukák szupercsaládjában a szupercsecsemők sosem sírnak és még álmukban is mosolyognak Ez valószínűleg azért is lehetséges, mert a szuperanyukák a szupermentalistaképességeikkel rögtön tudják, hogy mitől görbül a ded szája és már orvosolják is iziben a problémát, hogy mindigmosolygós fényképek jelenhessenek meg szupercsaládjukról a bulvárlapokban.

Olvastam egy anyukáról (sima mezei, nem celeb), akiről az újságírónő lelkendezve előszóban közölte, hogy anyuci most szült 3 hónapja, csitti-fitti, leadott huszonakárhány kilót, tele van erővel és energiával, milyen követendő példa, bár minden anyuka ilyen elszánt lenne stb. "Hogy csinálta?" Hétfőn aerobic, kedden kick-box, szerda pihenés, csütörtökön konditerem, pénteken kerékpár, hétvégente reggel úszni jár...
...wazze! Szegény Valszeg van 6 nagymama, 2 bébiszitter, 5lánytestvér... vagy csak az Én időbeosztásom sz.r!

na erről nekem is pontosan ugyanez a véleményem. Mert vagy ennyit foglalkozom magammal, de akkor a gyereknek nem lesz anyja vagy a gyerek az első és 3 hónap múlva még nem leszek 50kg (amúgy sem) :mrgreen:

Baba oké, hogy ott is emberek dolgoznak, de basszus ők is pénzből élnek nem? Vagy szerintük mondhatod a boltban, hogy bocsi...majd ha küldik a lóvét? :twisted: Bírom az ilyen ügyintézést...

Ilus miért lenne baj, hogy nem vagy aggódós? én sem vagyok annyira az, most jobban, de az első terhességnél nem igazán voltam.

Szilvi szegény gyerkőc. Remélem hamarosan jobban lesz.

Enyém gyerek is nemsokára hazaér a nyaralásból :lol:

királylány

Macs...örülök is, hogy minden rendben van, és annyira sajnálom, ha valaki aggódik...itt sajnos vannak jó páran, akiknek nem megy ilyen egyszerűen...:(
Mondjuk én 24 éves vagyok...valószínűleg ebből adódóan is valahol tudat alatt nyugodt vagyok, vagy nem is tudom...
Persze vannak nyavajáim, de normálisak...ezzel jár...azért remélem mindenkinek alaptalanok lesznek a félelmei...
Anyukám stresszel állandóan...mondjuk nekem volt egy öcsém is, már nincs :( valószínűleg ő ezért óvatoskodik annyira...megértem, de én elvagyok...

Évi...egyáltalán nem vagy selejtes...csak most így alkault...ha lesz tesóka, lehet, hogy semmi komplikáció nem lesz nálad...sajna bármelyikünkkel előfordulhat az ilyen...ettől még nagyon jó anyukája leszel Tominak...ő a szemed fénye már most is...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Babaimádó,adnak itt műtősruhát,ezerért....én meg szereztem a csajoknak.

Maccs,igen,ez is benne van,a kor,én is 32 leszek,lehet ezért is több a gond... De majd legközelebb én is nyugisabb leszek...

evilany

Nem szeretném mégegyszer SENKITŐL sem meghallani, hogy selejtes!

Mindenki akarja a babáját, sokmindenről lemond, vagyis amit ő maga megtehet, megteszi. Ezen kívül van ezernyi körülmény, amit NEM TUDUNK befolyásolni.

A babának az lesz a legjobb, amit adni TUDUNK. Ha többet akarunk, és elégedetlenkedünk, meg rágjuk magunkat, akkor nem TUDUNK a saját "korlátaink" szerint 100%-ban teljesíteni.

A szülés milyensége (csaszi, hüvelyi) nem igazán tőlünk függ... Sajna. De a babának az a lényeg, hogy várják, szeretik, és amit tudunk, megadunk neki!!!!!!! Egy kiegyensúlyozott Anyuka minden luxuskörülménynél többet ér, higgyétek el!!!

Bendét 30 évesen szültem, most 34 vagyok. Egészséges izgalom van bennem és TUDOM, hogy ami tőlem telik, megadom. Ami nem rajtam múlik, azt el KELL fogadjam, mert így teszem a legkevesebb kárt!!!!! Most több a nyűgöm, mint 4 éve, de mégis könnyebben fogadom a fentiek TUDATOSÍTÁSA miatt!!!

szilvás76

Szilvás :)

maccs01

Maccs: Ufff...
:-)

szilvás76

:wink:
szilvi35

Szilvi jól beszélsz, mit iszol? :D

királylány

Húúúúú, Dia szívem szerint? :-D

Ááá, maradok az almalénél, attól legalább nem ég a gyomrom, és finom is ;-) De majd egy év múlva...

De azt topik- tali keretében, nehogymá csak én.... ;-)

szilvás76

Sziasztok!!

Kifőztem el mosogatott a gép :lol: és bevásároltam már holnapra is 8) és most pihenek,ettem és magam vagyok és utálom :lol: nah de majd jön haza a párom biztos eszik beszélünk pár szót és rohan tovább nah de ez van!!!

Szilvás kisfiadnak jobbulást sok sok gyógypuszi neki,sajnálom nagyon a kis drágát!

Dia várod már a picurodat te is úgy érzem!!!!

Ilus szerintem természetes,hogy nem aggódsz hisz nem minden anyuka egyforma de jobb is ha nem leszel aggódós nem jó dolog,a másik az hogy az ember festi-e a haját vagy sem vagy van-e műkörme nem hiszem hogy befojásolja a baba súlyát nem attól lesz kicsi vagy nagy ez gének és sok más,a dohányzás befolyásolja az tuti,de anyósom cigizett terhesség előtt a terhesség alatt nem és 4.1kg volt a párom.Én festem a hajam mai napig is szőke vagyok eredetileg a hajam meg feketére van festve elég igénytelenül néztem volna ki ha nem festem a terhesség alatt :lol: mi 2 évig próbálkoztunk a babával,mindent végig jártam már nekem is volt egy vetélés bár még nagyon picuri volt még semmi műtét nem volt csak megjött,akkor döntöttem úgy nem akarok most ezen agyalni majd lesz valami és rá egy évre teherbe estem,nem is tudtam terhes vagyok,mivel mensim nagyon rendszertelen volt 2 hónapig volt 2 nem vagy még tovább sem jött meg ez nálam nem volt feltűnő,de sikerült és itt van a baba,örülök neki nagyon,de nem készültem rá tudatosan,remélem érted mit akarok mondani!Szóval lehet én ezért is aggódom jobban túl a dolgokat mint ahogy kell!!!!

Évi sajnálom,hogy bent kell maradni de ott a legjobb nektek ott szem előtt vagy!És elhiszem sírsz én is sírnék tuti nagyon rossz ez a helyzet.de nem sokára majd otthon leszel!Minden rendben lesz!!!

Kép
bévi

Dia mármint a gyerekre gondoltam a nyaralásból,persze a pocaklakódat is biztos várod már nagyon,csak most a kisfiadra értettem!!!!!

Kép
bévi

bévi...persze, értem...:)

Ja, a hajfestés...azt direk visszafestettem az eredetit...nagyon gyorsan nő a hajam, úgyhogy max 3 hetente festeni kellett volna...na meg a hidrogén, de persze nem baj, ha valaki festi (szerintem se olyan dolog, amit nem szabadna)...csak tényleg semmi olyat nem csinálok, ami káros lehet a babának...
Ja, anyósom meg sógornőm is végigcigizte az egész terhességet... :?
Persze ezek csak olyan tényezők, amik befolyásolhatják, de nem feltétlenül okoznak bajt...csak azért elkerülöm...

Ivászat...benne vagyok :wink: , de ha nem baj, én alkohol helyett energiaitalt vedelnék...szinte függő voltam, minden nap ittam, de ahogy megtudtuk a babát, egy kortyot sem ittam többet...csak emiatt várom a szoptatás végét (remélem persze a baba miatt, hogy ez jó soká lesz), de megőrülök egy kortyért...Gábor nem engedi...egyáltalán...

Ilus

KépKép
badzsulka

Hű de pipa lett mindenki egy selejtes mondatomtól
:oops:

Vizit:ha a vasárnapi nst-m (amit ugyan csak szóban mondott de majd én ráveszem a csajokat reggel...)rendben lesz,pár órára elléphetek... :wink:
Faggatóztam faros babáról,de a másik doki azt mondta,haza szokták azokat is engedni,35.hét után.Az csak 1 hét.

G-n van újdonság?

Dia,egy jó koktél rám is rámférne....húúú

evilany

Szilvi én bizony leírom: valamelyik nap nézegettem az akciós újságokat és a LIDL-ben láttam a koktélokat. Na egy gintonicért nagyon csorgott a nyálam :lol: a tonic most megvan...
Benne vagyok a taliban. :wink:

Bévi igen már hiányzott, de estére biztos kifekszem a dumájától :lol:hazaértek már régebben csak kipakoltak anyukáméknál meg ebédeltek, majd jönnek le.
Már a pocilakóra is készülök, vettem popsitörlőt meg a kórházba betétet, fogkefét, lassan de biztosan haladok...

Ilus én melíroztatom. Most a terhesség alatt asszem 2x fordult elő, mert alapban is csak 3 vagy max 4x egy évben. Szerintem sem okoz gondot, ha nem mindennapos tevékenység.

királylány

Évi csak azt nem szeretnénk, hogy így érezz mert semmi de semmi okod rá!
Válassz: Kép

királylány

Évi, nem, csak kellenek olyanok is, akik kicsit kicibálják a szomorkodókat, meg a pesszimizmus felé sodródókat... Muszáj, mert ez nem jó, még ha csupa rossz dologgal vagytok körbevéve, meg ha olyan kilátástalan is néha...

Tudod ezt Te is, mert Te is tartod MÁSBAN a lelket, ha elszottyan éppen... Mindenki csak magát nem tudja megnyugtatni, elterelni, na itt jövök pl én ;-)

szilvás76

Sziasztok!

Elnézést, de uram kislánya itt van, én meg nem vagyok nagyon toppon, ha lehet fekszek, nem értem mi van velem.... de inkább nem panaszkodok!

Évi: nem lesz baj, és SENKI NEM SELEJTES!!! ( BÁR NÉHA ÉN IS ÍGY ÉRZEM, MERT MÁSNAK MENNYIRE KÖNNYŰ, MEG SEM ÉRZI ÉN MEG ITT A 24. HÉTEN MÁR MINDEN FRANCCCCAL BAJLÓDOK) DE NEM LESZ BAJOTOK ÉS KÉSZ!!!

Többieket próbálom visszaolvasni, de hétfőtől idáig esélytelen :(

mindenkit puszááááááááááálok!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares már azt hittem lementél a térképről. Pihenj akkor minél többet és panaszkodj csak hátha tudunk segíteni.

királylány

Sziasztok!

Köszi a méretbókokat :lol:

Maccs, nem tettem semmit a nővel, ő beült előre, én meg beálltam elé. Ha rákérdezett volna, elmagyaráztam volna neki, hogy amikor ő érkezett bizonyára látta virgonckodni azt a szőke kisfiút az ajtóban, a lépcsőn és a kertben. Na, annak a kisfiúnak én vagyok az anyukája, és itt támasztottam az ajtófélfát már akkor :) Egyébként Kristóf teljesen fel volt pörögve és az egész rendelő rajta kuncogott. Ilyeneket magyarázott: "Kristóf vegyél vissza a templomból!" Nem tudom, honnan van annyi energiája, az apja meg én jóformán csak néztünk ki a fejünkből, ennyire futotta... :shock:

Claire, ha majd olvasol, melyik tanszéken és mit tanítasz?

Ilus és az összes piás :lol: Nekem is hiányzik egy-két dolog. Amúgy nem vagyok egy nagy vedelős - bár ezek után úgysem hiszi ezt el senki sem -, de az önmegtartóztatás során nagyobb a kísértés. És néha el is csábulok picit :oops:

Ilus, most olyan szarka-koncert van itt a közeli fenyőfákon... :shock: Meg tudom érteni, hogy egy idő után irritált :lol: :lol: :lol:

Évilány, vasárnap lassan itt is van!

Maccs, szoptatás tényleg elég rossz volt az első hetekben. Én bevallom hősiesen, a kórházban az elején sírtam, úgy fájt. És az csak egy ráadás volt, hogy szétcsócsálta a mellbimbót is ez a kislegény, ami szintén nem egy kellemes dolog.
DE: a kezdeti nehézségek ellenére valahogy mégsem adtam föl és 6 hónapig tápszer mellett ugyan, de ment a szopizás is :D
Most meg már várom nagyon :wink:
Szeretem a kihívásokat :lol: :lol: :lol:

Na, kis pihenés nekem is kell. Voltunk varrónőnél, meg tankolni, meg anyáéknál, meg a tescóban a törlőkendőre beneveztünk :wink: Köszi Vanilla a tippeket, nekem nyugodtan mondhatod, mert kevés időm van utánajárni a dolgoknak. Diának is külön köszönet részemről :D

bekri

Ivás én nem is tudom mit innék,most mindentől fáj a gyomrom,tegnap mondtam is a dokinak mert akkor is fájt mikor ott voltam,sajnos ez már így marad azt mondta,szuper mondtam is neki,de nyugtatott már nem sok van,jah és most már nekem is kezd égni a gyomrom,hogy nehogy kimaradjak valamiből :lol: :lol: :lol: esetleg!!!Párom most volt itthon azt mondta elvisz magával egy kicsit megpróbálok nem kötekedni vele,mert ilyenkor sajnos azt szoktam,de jó kislány leszek mert végre kimozdulok itthonról,ez szuper,amugy bejött a szobába és mindig megáll a kiságy előtt és mosolyog felhuztam neki a zenélőforgót,és kérdezte várod már nagyon persze én majdnem elsírtam magam ennyitől.mi lesz velem ha meglátom!!!!!!!!!

Dia elhiszem várod a kisfiad meg biztos cuki lehet mikor mondja a sok kis okosságot,én is alig várom már Lilit ma azon gondolkoztam milyen gyerek kort szeretnék neki,milyen anya akarok lenni és hogy akarom nevelni,tesóm és sógornőm nem éppen minta szülők nagyon nem csipem őket emiatt sőt haragszom is rájuk,pedig annyira gyönyörű és okos gyerekeik vannak,csak közel nem úgy kellene velük viselkedni mint ők,ezen szoktam is sírni mert sajnálom a gyerekeket,tesóm nem tudom kitől örökölte ezt mert a mi szüleink nem voltak ilyenek!!!!Sógornőm meg egy pancser,az semmit nem tud!!

Szilvi a te kis fiadat is egy kis ördögnek képzelem el aki mindig ott erem mindenhol és kis tudálékos!!!

Évi drukkk hogy haza mehess még ha csak pár órára is!!!!!!

Mares nem minden terhesség egyforma például én az elején nehezebben viseltem dolgokat mint most szerintem,sokkal fittebb vagyok mint 24 hetesen!!!

Kép
bévi

Mares, köszi az életjelet!
Á, ne hidd, hogy nincs meg mindenkinek a maga keresztje (pont ahogy befejeztem a hozzászólást, eszembe jutott, hogy nem is írtam nektek egy csomó dologról. De aztán azt gondoltam, jó ez így, csak optimistán és vidáman) :oops: :D Nem is tudom, ez nem vicces dolog, de valahogy kell ide ez a nevető arc... :roll:

Sucer, neked is sok erőt minden téren - már régóta akartam írni, csak mindig lemarad... :oops:

bekri

Bekri igazán nincs mit. A pelenka árával nem voltam tisztában, de a popsitörlőre pont előtte való nap néztem rá a dm-ben. Én is vettem egy kanyart belőle. Ez már megvan :lol:
Nem kell itt nagy vedelésre gondolnia senkinek, de bizony ha elmegyünk barátilag valahová akkor jól esik 1-1 gintonic vagy 1-1 pohár sangria. Hűűű, még azt szeretem nagyon.

Kristófot megnéztem volna :lol:

királylány

Látod, Évilány, szemmel vagy tartva és nagy a falkaszellem a fedélzeten :lol: :lol: :lol:

bekri

Akciókat majd akkor én is írom nektek,időm engedi az interneten is meg az újságokat is nézegetni régen kivettem a postaládából és dobta a kukába,most a nagy semmitevésbe még kimegyek a postaládát is megnézem minden nap egy után mert akkor már járt a postás és még egy szórólapra is felcsillan a szemem hurrá valami új dolog ismét elfoglalom vele magam 10 percig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vicces mert nekem olyan pörgős életem volt,hogy soha nem tudtam mi az az unalom,hát nem irigylem akik így élnek ez nagyon rossz!!!!

Kép
bévi

Mares biztosan mindenkinek van valami nyűgje csak nem mindenki mondja...Tökéletesség csak a filmekben meg a mesékben létezik.

Ez ugyan nem ide passzol, de mikor megy valami film én azon szoktam röhögni, hogy kiskosztümben meg tűsarkúban állnak neki főzni....ez mondjuk a vacsoracsatára is jellemző....
A babát hazaviszed, eszik-alszik, te tipp-topp ruhában fitten, csinosan...na ilyen sem létezik! :lol:

királylány

Nah megyek kikapcsolom lassan a gépet hátha vissza jön a drágám és mehetek vele,kérdezte mi a baj mondom mehetek veled,nah gyerek ez volt a válasz,mondom nagyon fáj a gyomrom akkor miért jössz pihenj mondom annyira nem fáj!!!!Dehogy nem amúgy fáj most tojást ettem attól is fáj mindegy mit eszek mindentől fáj,kb van 5cm vastagságnyi hely a gyomromnak és Lili néha azt is nyomja a kis kobakjával de nem bánom ha neki tetszik még csinálhatja!!!!!Aztán ha kijött majd megbeszéljük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi mindenkinek aki már nem jön annak jó hétvégét holnap főzök,és vasárnap lehet megyünk anyukámék ismét együtt leszünk nagyon örülök feltéve ha nem jön közbe valami!Vigyázzatok magatokra puszi!

Kép
bévi

Árak: tescóban még ujjatlan fiús pólók is vannak, 2200 Ft-ért 3 van egybe csomagolva. Ilyen után kajtattam már hetek óta... Nem mintha most épp nagyon ráadnám Kristófra... Hosszú nadrág, hosszú ujjú body van rajta...

Jaj, szerintem, mindenki jól szórakozott a fiamon, jöhettél volna te is, Dia (egyébként volt ott egy kismama, akiről mindig te jutottál eszembe)... :oops:

Kristóf rúdtáncosokat megszégyenítő módon ölelgette az oszlopot a rendelő előtt... És kiabált, hogy "jön a dokinő" (hiába mondtuk, hogy doktor bácsi van) és "apa, én itt leugrom" és mindenkinek köszönt 6szor, hogy "szia" :oops: A többit nem is sorolom...

(Megjegyzem, még nem tud ugrani - ami ugye a kétéves státuszvizsgálaton már "követelmény" volt, és ezt gyakorolja most lelkesen :wink: )

Na, tényleg mentem. Szép pénteket, Bévi, jó kimozdulást!!!

bekri

Sziasztok, repülök haza, kicsit elnyúlt a napom... :-)
Jók legyetek, pozitív gondolatok, pihenés, miegymás... :-)

szilvás76

Bekri, a 4 éves státuszon meg egy lábon kell szökdelni :)

maccs01

Megjött a gyermekem, azóta be nem áll a szája.....mi lesz velem estig míg el nem alszik??? :lol: :lol: :lol:

Bévi jó kikapcsolódást!

Bekri miért én jutottam eszedbe?
Kristóf: :mrgreen:
Bence is hozni szokta a formáját. Most a nyaralás alkalmával - anyukám mesélte - hogy közölte a háziakkal (családi panzióban voltak) hogy apukája is ha lerakja a buszt megiszik egy sört a kocsmában :lol: Azt mondjuk elfelejtette közölni, hogy ilyen ritkán fordul elő. (viszont coca-cola intravénásan megy neki) :lol:

királylány

Máskor: elviotte magával az apja járatba. Ülnek a buszon, utasok is voltak jópáran, busszal ugyebár száguldani nem lehet, szigorúan be kell tartani a sebességkorlátozást, ott a korong, stb, ráadásul nem is a saját busza volt, hanem egy másik, övéké pont lerobbant. mindegy. Mennek, egyszer csak Bence megszólal, természetesen jó hangosan:
- Mi vagy te Schumaher???
Mondanom sem kell, hogy mindenki dőlt a röhögéstől.... :lol:

királylány

Ezt most komolyan mondjátok, hogy pénzért adnak apáknak ruhát, hogy bemenjenek a szüléshez???????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?