IBM!
Most így, hogy olvastalak téged, kicsit megnyugodtam. Én is arra gondolok, hogy nő a pici, azért fáj a hasam. Vagyis ezzel nyugtatom magamat. De nekem még az is problémám, hogy én a 12. héten voltam uh-on és utána nem kell mennem, csak a 18.-ra. JA a 16.-on az afp. De ott csak vérvétel van. Kicsit fura, hogy veszélyeztetet terhesség lévén sztem keveset megyek. De ők tudják.
Azért kellett az utrogestan, mert mi 3 évig próbálkoztunk, közben 2X műtöttek, a bal petefészkemet csonkolták, fél évig jártam Debrecenbe hormon kezelésre, amitől klimaxoltam, stb. Szörnyű volt végigcsinálni. Ezek után jött 3 inszemináció, persze sikertelen, utána egy lombik program. Júniusban volt a lombik, (sikertelen) és ekkor mondtam azt, hogy pihenni szertnék, legalább januárig, mert már ez sok volt.
Erre augusztus 31.-én menzeszeltem utoljára, azóta semmi.
Tehát spontán jött össze Mogyoró. Ezért aggódom minen kis hülyeség miatt. A doki meg agy látta jónak, hogy szedjem a gyógyszert.
Úgy csökkentettük, hopgy eredetileg 2X1-vel szedtem, mikor le akartunk állni, akkor 5 napig szedtem 1X1, majd 6 napig minden másnap.
A Magne B6-ot pedig már csak 2X1-vel szedem.
Szóval nagyon röviden ennyi.