A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!
Mankabi,köszi kérdésed,középszarul érzem magam,múlt csütörtökön megvolt az első szivrosszullétem(terhességem alatt),és azóta olyan szinten rajtam van a szívritmuszavar,hogy néha éjjel is kínoz.. :( Sajnos minden terhességemnél így volt,de most egy kicsit késöbb kezdődött és már-már kezdem azt hinni,hogy ezuttal megúszom.
A hasam nekem is növöget,hát igen 4.terhesség hamar meglátszik...
Továbbra is hízok mint a disznó,de megpróbálom egy kicsit leállitani magam,olyan ligh-os fogyókúra :?
Félek,hogy ez a hízás kóros :lol: Vacsorázni már eggyáltalán nem szoktam,és csak megy föl és föl a mérleg mutatója..
Már egy gatyámba sem férek bele :( csak az a béna kismamagatya jön rám...ami ha csak a szárát nézzük,pont olyan minha a kínai boltban vettem volna 1200-ért.
Múlt héten elkezdtem használni a kúpot amit a terhesség végéig minden este használnom,kell, és valahogy olyan konforttalan érzés....De egyébként köszike jól vagyok :wink: :D
Vendég

Bárány! Sajnálom,hogy nem vagy jól!
Én is sz.......ul vagyok!
Ez a hányinger megőrjít!
Milyen kúpot kell használnod?
Persze csak ha nem titok.
Most hány hetesek vagytok? Vonalzó?

Kép

Kép
ibm

Mankabi!

Ezzel a fogyás témával én is ugyanígy vagyok,csak én egy másik topikban "beszéltem " róla.
A 13.hétig folyamatosan fogytam,ami azért is aggasztott,mert a többiekkel igencsak az első pillanattól fogva gyarapodtam.
Most már a 15.héten van rajtam + 60-70 dkg,amitől már kicsit megnyugodtam,mert pocim meg van rendesen... :D
Hát igen,mégiscsak 4.terhességem.
Az elsővel 20 kg-ot,a másodikkal 15 kg-ot, a harmadikkal pedig 17,5 kg-ot híztam.Ami - valljuk be - NEM KEVÉS!!!!!!!!!!!! :roll:
De mindig lement rólam a "naggya". :D
Igaz,az elsőt 49 kilósan kezdtem.Annyi már nem szeretnék lenni...

Kép
orsitigris

IBM!
Most így, hogy olvastalak téged, kicsit megnyugodtam. Én is arra gondolok, hogy nő a pici, azért fáj a hasam. Vagyis ezzel nyugtatom magamat. De nekem még az is problémám, hogy én a 12. héten voltam uh-on és utána nem kell mennem, csak a 18.-ra. JA a 16.-on az afp. De ott csak vérvétel van. Kicsit fura, hogy veszélyeztetet terhesség lévén sztem keveset megyek. De ők tudják.
Azért kellett az utrogestan, mert mi 3 évig próbálkoztunk, közben 2X műtöttek, a bal petefészkemet csonkolták, fél évig jártam Debrecenbe hormon kezelésre, amitől klimaxoltam, stb. Szörnyű volt végigcsinálni. Ezek után jött 3 inszemináció, persze sikertelen, utána egy lombik program. Júniusban volt a lombik, (sikertelen) és ekkor mondtam azt, hogy pihenni szertnék, legalább januárig, mert már ez sok volt.
Erre augusztus 31.-én menzeszeltem utoljára, azóta semmi. :D
Tehát spontán jött össze Mogyoró. Ezért aggódom minen kis hülyeség miatt. A doki meg agy látta jónak, hogy szedjem a gyógyszert.
Úgy csökkentettük, hopgy eredetileg 2X1-vel szedtem, mikor le akartunk állni, akkor 5 napig szedtem 1X1, majd 6 napig minden másnap.
A Magne B6-ot pedig már csak 2X1-vel szedem.
Szóval nagyon röviden ennyi. :)

sz.andi

Sz. Andi! Köszi a gyors választ!
Nekem azt mondta a doki,hogy ugye most 3X1-ben szedem,köv. nap 2X1, 3. nap 1X1 és aztán vége!
Kicsit gyorsnak tűnik,de ha ő mondja!
Remélem minden rendben lesz mostmár.
Én is veszélyeztetett vagyok az előző vetélés miatt,az elején hetente majd 2 hetente jártam,járok!
Még jövőhéten lesz egy aztán csak januárban!
Hamar elmennek a hetek,dehát az ember legszívesebben minden percben nézegetné,hogy jól van-e!
De ez így van jól! :lol:
Remélem nekem is lecsökkenti a Magne B6-ot is,mert ha csak rágondolok már hánynom kell! :cry:
De pirinnyóért mindent! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Ibm,azért kibirható,a szívgondokat betudom annak is ,hogy ilyenkor évszakváltáskor,minden évben sz@rul szoktam lenni,majd elmúlik :lol: A hányinger is rossz lehet,de nekem soha nem volt benne részem,egy kicsit sajnáltam is mert mindenkinek volt rajtam kivül itt a topikban. :(
Sz.andi,te is megjártad a hadak útját...

Hízás:,én sajnos mondig túlmentem a normális határon,de mindíg 2 hét alatt leadtam,a fiamat augusztusban szültem és szeptemberben már semmi nem látszott,na majd meglátjuk ,hogy mennek a dolgok 3x fölött :?
Vendég

Jaj!!!!!
Ibm,majdnem elfeleftettem,a kúpot a doki állitja össze,vagyis nincs neve mert a patikában csinálják,szinte látni,hogy kézzel van csomagolva.Gyógyszertári,névtelen :D
Az előzményeim miatt kell sajna...
És az a duphaston mire való?
Vendég

Bárány!

Én is tartok kicsit tőle,hogy 3x fölött nhezebben lehet leadni a feles kilókat.
Próbálom persze visszafogni magam,mert ezzel a babóval NEM AKAROK 20 kg-ot hízni,és ha megkívánok valami nasit,ráfogom a babára... :lol:

Szombaton megyünk 4D-re.Nagyon izgi! :D Lehet,hogy megtudjuk a nemét??!! :wink:

Kép
orsitigris

Orsi,
én azon imátkozok,hogy bár csak 25 kilót híznék,és nem 45-öt :D :D Te még 30 kiló plusszal is sovány leszel... :D
Szombaton várjuk a képeket :D
Vendég

Bárány!

A Duphaston egy progeszteronos készítmény,én is az előzmények miatt kaptam!
Abban bíznak,hogy az volt a baj az előzőnél,hogy az elfogyott és azért lett a baj!
Most ez pótolva lett,eddig minden oké,de mostmár elvileg le kell építeni!
Azért az elég kemény terhesség végéig kúpozni!
Persze a babákért mindent!
Milyen előzmény volt? Eddig nem kaptál semmit?
Hány hetesek is vagytok!

Orsitigris! Ez tényleg izgi,kíváncsian várjuk a fejleményeket!
Melyikbe mentek?
Mi is akartunk kb. 14 hetesen,de lebeszéltek,úgyhogy majd kb. 18. héten megyünk!
Már alig várom!
Tegnap megnéztük a sima 2d-s dvd-n,nagyon tetszett mindenkinek,mi lesz ha meglátják majd 4d-en?
Fotót kapunk?
Vagy ne legyek telhetetlen?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Ma megkaptam a biopszia eredményét, és alig bírom leírni, mi az eredmény, mert folynak a könnyeim.
21-es triszóma kromoszóma eltérés, kislány.
Hát ezt mérte rám a sors. Amivel ugyan 30 évig is lehet élni, de nincs rá biztosíték.
Ti mit tennétek a helyemben. Nagyon vágytam egy kislányra a 2 fiam mellé.
Írjatok!! Hátha kicsit jobban érzem majd magam.

Kép
Kép
Kép
kriszti72

Ibm
Csak röviden mert senki nem szereti a negatív dolgokat
Szoval az első terhességemből született baba,8 napos korában meghalt,bélfertőzésben és tisztázatlan maradt,hogy tőlem kapta a szülőcsatornában,vagy már születése után.....
Vendég

És neked mi az előzményed?
Vendég

Kriszi!
Mindjárt bőgök én is :cry: Nem tudok válszolni,ez iszonyat...
Ne haragudj annyira nem tudok okosat mondani,talán a többiek okosabbak
Vendég

Bárány! Tudom,hogy ez pozitív oldal,ezért küldtem privit!

Kriszti! Nagyon szeretnék neked valami bíztatót mondani,de sajnos nemtudom mit takar amit leírtál!
Mondtak valamit róla bővebben?
Nem ma voltál szívuh-on?
Bocsi ha rosszul emlékszem,kicsit sok az infó! :oops:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Ibm megkaptam,és írtam is.
Azóta is Kriszti jár az eszembe,....
Vendég

Down szindróma+minimális szív probléma, de azt rendbe tudják hozni.

Kép
Kép
Kép
kriszti72

És szerda reggelig kaptam időt rra, hogy döntést hozzak!!!

Kép
Kép
Kép
kriszti72

Sziasztok Lányok!!

Ne haragudjtok,hogy ismeretlenül írok!!

Kriszti!!!
Sajnos mi is így jártunk tavaly,a nyaki redő 5.8 lett biopszia,1hét múlva meglett az eredmény,down szindróma.Nagyon sajnálom igazán átérzem a fájdalmadat.Látom van két gyermeked.Nekem a kislányom adott erőt aki most 3.5 éves.Mi nem vállaltuk a babát.
Ha bármiben tudok segíteni szólj!!!

Sziasztok Sütőtök
sütõtök

Sziasztok!
Talán Sütőtöknek igaza van,szerintem én is így döntenék ahogy ő,de ez nagyon nehéz döntés,tehát nem tudom pontosan,hogy mit csinálnék.
Viszont egy életen át szenvedni....nem tudom
Ebben a terhességi korban,hogy felyezik be?Abortusz?
Talán az nem olyan fálydalmas(lelkileg),mint ha már meg is kell szülni :( Bocs az őszinteségért
Vendég

Bocsássatok meg!!
Ha Kriszti kéri ,hogy írjam le hogy zajlott akkor megírom akár priviben akár itt.Látom ez egy pozitív oldal nem szeretnék senkit elszomorítani!! remélem megértitek.
sütõtök

Kriszti!

Nagyon sajnálom! :cry:
Talán sütőtöknek igaza van!
Nekem az első babám van úton így nemtudom,hogy döntenék ha már lenne kettő és a harmadik beteg lenne!
Azt sem tudom akkor,hogy döntenék ha egy sem lenne!
Ez nagyon nehéz!
Úgy gondolom a helyes válasz ha az agyad diktálja 2 egészséges után nem megszülni,de a szíved,lelked a kérdés,hogy az hogy bírja ki bármelyik variációt is!
Nagyon sajnálom és kíváncsian várom a döntésed!
Párodnak mi a véleménye?
Ne haragudj,hogy ezt írtam,de azthiszem ebben a formában nincs pozitív gondolat amit tudnék mondani! :cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Annyi mindent szerettem volna írni, de most nincs értelme. Kriszti. :cry: Nagyom sajnálom, ami most veletek történik. Az a szörnyű a Down kórnál, hogy nem lehet előre megjósolni, hogy a betegség melyik szintjén lesz a baba. Vannak enyhe esetek, szinte észre sem lehet venni a különbséget és teljes és boldog életet élhet, de vannak nagyon súlyos, szinte kezelhetetlen állapotok is.

Beszélj olyan emberekkel, akik ezekkel az esetekkel foglalkoznak, esetleg itt a fórumon is biztos vannak olyan anyukák, akiknek Down-kóros a gyermekük, hogy ők mit mondanak. De bárki bármit is mond, a döntés a tiétek, hiszen a te családodnak kell felnevelni.
Kép

( Nagyon zárójelben: én azt hiszem, nem tartanám meg. Nem lennék elég bátor ahhoz, hogy szembenézzek ezzel a teherrel, ami nem csak nekem teher, és nem csak a babámnak, hanem egy egész családnak. És most lehet megkövezni.)

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Látom, azért mások is vannak ezen a véleményen.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Bárány - sajnálom, hogy nem vagy túl jól, nem tudom van-e rá módod, de pihengess sokat! Az pedig tök jó, hogy a hasad már szépen növöget, nekem mint első babásnak, ez egy kicsit lassabban megy.

Orsitigris - Köszi a választ, most már kezdek megnyugodni. Mennyivel előtte kellett bejelentkeznetek a 4D-re és hová mentek?

Sz.andi - Nem semmi amin keresztül mentél, de látod most már itt van Mogyoró, vigyázzatok rá! :lol: :lol: :lol:

Kriszti - most értem a visszaolvasásban a te írásodhoz, engem is megsirattál. Bíztam benne, hogy tévesen mérték a nyaki redőt. Sajnos én semmilyen tanácsot nem tudok és nem is szeretnék adni, mivel ez a döntés csak a kettőtöké, ti fogtok utána ezzel együtt élni, akárhogyan is döntötök. Azt mindenképpen szeretném leírni, hogy nagyon együttérzek veletek és remélem okos döntést hoztok majd! Egyetértek Montanaval, hogy vedd fel a kapcsolatot olyan emberekkel, akikkel érdemben tudsz beszélgetni erről a betegségről és talán tanácsot is tudnak nektek adni. Én mindenesetre az elkövetkezendő nehéz órákhoz sok erőt kívánok és gondolj arra, hogy akárhogyan is lesz, már van két gyönyörű szép egészséges gyermeked.

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mi a párommal beszélgettünk vagy 2 hete, hogy mi lenne ha...
Mindketten eü. dolgozók vagyunk és tudjuk sajnos, hogy mivel jár ez a betegség, ráadásul az unokatesóm is Down-beteg.
Sajnos téynleg vannak eltérések, mint minden ember más, ők is más és más egyéniségek. Tudják élvezni az életet, de nagyon sok olyan problémával néznek szembe, amit én nagyon nehéz szívvel látok. Gondolok itt arra, hogy sok olyan dolgot nem csinálhat, amit egy egészséges, és ezt nehezen tűrik. Nem beszélve arról, hogy önálló életre nem képesek. Na meg persze nem tudni, meddig élnek. És ha véletlenül korán elmennek, sztem fájdalmasabb azt végignézni. Persze ez sem lenne sokkal könnyebb, de így legalább nem szeretünk bele annyira.Ne haragudjatok ezekért a gondolatokért, de sajnos ezek tények.Legalábbis számomra.
Mi úgy döntöttünk, ha ne adj Isten velünk történne, nem tartanánk meg és nam azért mert magunkat és a családunkat akarjuk kímélni, hanem neki nem szerténk, hogy ilyen életben legyen része, míg mások teljes életet élehtnek.
Ha Dawn-beteg anyukákkal beszélünk, legtöbb azt mondja, hogy ha mégegyszer dönteni kéne, nem döntene másként, de látom az arcán a fájdalmat, hogy így kell látni a gyermekét.(Itt a nagynényjémre gondolok)
Kriszti! Tiszta szívből sajnállak Titeket és kívánom, hogy a döntésetek a legkevesebb fájdalommal jár majd!
Tehát kérlek, ne haragudjatok, de sajnos nekem ez a véleményem. Remélem nem vagyok e miatt rossz ember.

sz.andi

Mankabi!
Köszi szépen, nagyon igyekszem vigyázni rá.

sz.andi

Most az az egyetlen érzés van bennem, hogy elfogdom őt, olyannak, amilyennek megszületik.
Valahogy nem tudnám elviselni, hogy hagytam ,hogy megöljék.
gyerekeknek is elmondtam, és ők el tudnák fogdni, szeretnék őt...viszont a férjem, nem elég erős hogy elfogadja ezt a helyzetet. Ha úgy döntök, hogy vállalom, nem biztos, hogy a férjem elfogadja a döntésemet. Viszont ha én fogadom el az ő döntését, akkor úgy érzem, egész életemben bánnám. Kislány. Nagyon vártuk őt. Akármilyen is lesz nem tudnám őt nem szeretni.

De még szerda reggelig van idő dönteni. Persze ez az idő iszonyú rövid. És nem szeretnék rossz döntést hozni. Lehet, hogy rámegy a házasságom.

Kép
Kép
Kép
kriszti72

Kriszti!
Rengeteget fogok rátok gondolni szerda reggelig,és annyira sajnálom,hogy elmondani sem tudom..
Akár,hogy döntessz,biztos,hogy nem fogod megbánni,biztos,hogy jó döntést hozol,és a férjed is meletted ,ez biztos.
Vendég

Kriszti!

Azt hiszem,itt előttem már mindenki mindent leírt,amit én gondolok erről az egészről.
Én képtelen lennék megszülni... És ezért engem is megkövezhettek...
De hát mégsem egészséges...Persze,lehet erről mondani olyan dolgokat is,ami pozitív,hiszen a beteg emberek között is vannak csodálatos emberek! Az autisták között is (lsd.Rainman c. film),de ők mégiscsak betegek,és a társadalom nehezen fogadja el őket,és arról nem is beszélve,hogy a te életed is rámehet.Meg a házasságod...
Lehet,hogy nagyon durván hangzik (mondhattok bármit) ,de születhet még gyönyörű,egészséges kislányod!!!!
Akivel nagyon boldogok lesztek!...

Orsitigris - Köszi a választ, most már kezdek megnyugodni. Mennyivel előtte kellett bejelentkeznetek a 4D-re és hová mentek?

A 4D genesis-be megyünk,Bp.II.ker,Lotz Károly u.

Kép
orsitigris

Hát ezt elég furcsán sikerült bemásolnom!!
Szóval Válasz Mankabinak és IBM-nek,meg akit érdekel:

4D Genesis,cím lsd föntebb.
És legalább 2-3 héttel korábban kell bejelentkezni!

Ha mégse látják a nemét,akkor majd elmegyünk később is, de hátha!!!

Kép
orsitigris

Orsitigris! De jó,hogy odamentek! Én is azt hívtam fel és majd oda szeretnék!
Ugye mindent elmesélsz majd és kapunk fotót??????????? :cry:
Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti! Hogy vagytok?

Többiek?

Kép

Kép
ibm

Szörnyen vagyok, még nem tudtam dönteni, mert az eszem és a szívem is másképp gondolja.
A férjem rám hagyja a döntést, azt mondja megpróbál a döntésemhez alkalmazkodni, ha ugy alakul, hogy megtartom.
De ő nem szeretné, hogy megszülessen.
Az orvos szerint 2% kockázata következő terhességnél a down szindrómánk.
Nekem ez az 5. terhességem, edddig elvesztettem egy 5 napos babát 6 évvel ezelőtt, tavaly pedig egy 15 hetes terhességet, mert elhalt a baba. Most ő lenne a 3. akit elveszítenék. Talán ezért ragaszkodom ennyire hozzá.

Kép
Kép
Kép
kriszti72

Kriszti! Ez nagyon szomorú amiket írtál,de van két gyönyörű, egészséges gyermeked!
Nővéremnek egy van,nem is akar többet,de mindig mondom neki,hogy tedd össze a két kezed, azért,hogy ő itt van!
Szerintem te is tedd össze a 2 egészségesért és próbálj az eszedre hallgatni!
Biztos vagyok benne,hogy bárhogy döntesz a férjed ki fog állni melletted!
Nemtudom semmihez hasonlítani mennyire borzasztó lehet kimondani,hogy nem akarod,de azt sem akarod,hogy ő végég szenvedje az életét ugye?
Én nem akarnám! :cry:
Ne haragudj,hogy csak ilyeneket tudtam írni,de okosnak kell lennetek,hogy a tökéletes család olyan maradhasson amilyen!
A 2% igazán elenyésző!
Nagyon sok kitartást kívánok nektek és várom a jelentkezésed!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon sajnálom, iszonyú nehéz döntés lehet, de akárhogy is döntesz, jó lesz úgy.

Én is szomorkodom picit, bár most ennek fényében semmiségnek tűnik az án bajom. Tegnap voltam szív UH-n, és a terhesség indokolta zörejnél egy kicsit nagyobb eltérést hall a doki, egyébként minden eredmény jó, de emiatt jövő hétfőn csinálnak egy másik vizsgálatot. Ez olyan, hogy a nyelőcsövemen levezetnek egy ultrahangos csövet, és így "belülről" is megnézik a szívem. 10 perc az egész, de eléggé felkavart a dolog.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

IBM!
Fáj még a hasad? Nekem még mindig, de felhívtam a védőnőmet, azt mondta szedjem a magneb6.ot 3X1-vel Hát remélem jó lesz, mert eléggé idegesítő ez a hasfájás.Na meg azt mondta, ha nem múlik el egy hét múlva sem, akkor menyjek a dokihoz.

sz.andi

Kriszti: nagyon sajnálom ami Veletek történik, borzasztó lehet a döntést meghozni. Sok erőt kívánok Nektek!
Még annyit, hogy én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, azt hiszem én sem tartanám meg a babát, de megértem azt is aki másképp dönt. Mindenhogy nehéz ez nagyon. :( :(

sz.andi: Nekem is fáj a hasam állandóan, sztem ez normális. Van aki ilyen hasfájós, én a Magne B6-ot szedem, ha nagyon fáj 3x2-t, ha nem annyira 3x1-et. Elég zavaró amúgy, az ember képes állandóan megijedni. De mivel szépen nő a hasam így gondolom fejlődik babszemke is. Sztem ne aggódj!! Nagy a változás odabennt!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Bogi: ne szomorkodj, bár én is biztos picit el lennék keseredve ha ilyen vizsgálatra kellene mennem. De BIZTOSan rendben lesz minden és hamar túl leszel ezen a kellemetlenségen. Fel a fejjel!

Kép

Kép

buci79

Köszi Buci, aranyos vagy! Én is arra gondolok, hogy ezt ki lehet bírni a babáért és persze magamért is.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Sz.andi! Fáj még nekem is és hulla fáradt vagyok!
Én már kb. 10 hete 3X2-be szedem a Magne B6-ot!
Képzeljétek ma voltam a védőnőnél és kérdeztem tőle,hogy mikortól lehet phonendoscóppal hallani,hogy ott van és azt mondta már lehet!
Mi már 1-2 hete hallgatózunk,csak nem mertem elhinni,hogy tényleg őt halljuk!
Sokszor nagy a csend hiába hallgatjuk,biztos alszik!
Aztán van,hogy olyan hangot ad mint a géppuska aztán újra nagy csend!
Olyan vicces,tök édi lehet ahogy ott pattog faltól falig! :lol:
Szóval ne izgulj sz.andi,azért fáj mert ott bent bulizik és mindent kitágít! :lol:

Bogi! Sajnálom,hogy ilyen vizsgálatra kell menned!
Picit biztos kellemetlen lesz,de ha muszály!

Szorítok neked,hogy minden rendben legyen!
Én egy hét múlva megyek dokihoz,már úgy várom!

Kép

Kép
ibm

ibm: mi is hallgattuk apával a phonendoscoppal és tényleg lehet hallani, tök vicces, olyan kis köpörcölést hallok, mintha ütögetne a kezével. Olyan jó....

Kép

Kép

buci79

De jó!
Akkor mostmár tényleg elhiszem,hogy őt halljuk!
Annyira édi mikor úgy beindul!
Jó lesz majd ha már hallani a szívecskéjét is!
Egész nap azt fogom fülelni! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon sajnálom, nem is tudok én se semmi okosat mondani, valószínűleg én sem tartanám meg, mert én is úgy gondolom, hogy később sokkal nehezebb elveszíteni Őt, mint most! Kívánom, h. a legjobb döntést hozd meg! (Azt csak halkan jegyzem meg, hogy én nem tartom etikusnak, h. megmondják a nemét, mert ez nagyban befolyásolhatja a döntésedet, míg ha nem tudod biztosan, vajon hogy gondolkodsz erről?) Nagyon sok erőt kívánok Neked! :( :(

Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, van egy eladó kiságyam, én is most vettem használtan, de nekem nem lett rá szükségem végülis, mert kaptunk másikat, így ezt eladnám . :)

Kép

Eladó a képen látható TÖLGYFA kiságy kiegészítőkkel.
mérete: 120x60-as, 5 cm-es szivacsmatraccal, fehér új huzata van.
baldachinnal, tartó vassal, fejvédővel.
zenélö-korforgóval, 75x75-ös pléddel.
Az ágy 3 éves korig használható, 4 pozicióba állítható.
Használt, de nagyon masszív kiságy, 4 görgős, leszerelhető kerékkel. :wink:

Áron alul eladó, mert kell a hely, ezért sűrgős. :wink:
Karácsonyra is nagyon szép meglepetés. 8)

Ha érdekel írj pü-t. :)

Mindenkinek további szép babavárást.

Kép
Kép
h@jni

Igen, ez tényleg befolyásoló, hogy tudom a nemét. Az igaz, hogy én kérdeztem meg, mert tudni szerettem volna.
Sajnos ugy döntöttem, hogy reggel befekszem a kórházba és elbúcsúzom a kis angylkámtól. A szívem megszakad, de ez a helyes, amit tehetek.

Kép
Kép
Kép
kriszti72

Igaz,hogy nem a saját akaratom ez, hanem a férjem közölte velem, ha nem vetetem el, akkor itthagy minket, csináljak amit akarok.( Mindezt 15 év után) Egyedül pedig én sem bírnám, sem anyagilag, sem érzelmileg. Ezért hát így kellett döntenem.

Kép
Kép
Kép
kriszti72

Kriszti!

Nagyon nagy lelkierőt kívánok nektek!
És nagyon sajnálom,hogy így alakult!
Ne hibáztasd a férjed,ezt nem tartom valószínűleg,hogy komolyan gondolta csak tudta,hogy ez miatt úgy fogsz dönteni ahogy ő szeretné!
És hidd el később majd belátod,hogy így kellett történnie!
És megfogod érteni,hogy miért mondott ilyet a férjed!

Továbbiakban sok sikert kívánok nektek az életben és minél előbbi egészséges babásodást!
Azért még remélem hallunk felőled!

Kép

Kép
ibm

Kriszti!
Nagyon sajnálom,és szerintem jól döntöttél,iszonyat egy nehéz döntés...holnap szoritok neked

A témához csak annyit,hogy az én férjem akkor sem menne el ha 5 beteg gyereket szülnék neki,sőt sajnos az élet néha olyan kegyetlen,hogy az egészségesnek tünő terhességből is lehet beteg gyerek,akkor is elmenne????
A down kór csak egy a sokból!!!!!
Sajnos a "pakliban "van még egy pár szörnyűség.
Vendég

Kriszti- ne haragudj, hogy ismeretlenül írok neked, csak azt szeretném elmondani, hogy lélekben veled leszek, és szerintem sokan mások is, akik olvassák a történetedet.
Úgy látom meghoztad a nagy döntést, talán a legjobbat a rosszak közül. Ha segítségre van szükséged, lelki támaszra, gyere majd az "élet a vetélés után" topikba. Sajnos vannak akik ilyen szomorú, tragédián mentek át, mint te. Biztosan könnyebb lenne az ő tanácsaikkal, megértésükkel átvészelned ezt az időszakot!!!
Nagyon sok erőt kívánok neked az elkövetkező napokhoz!!!
Vendég

Mindenkinek köszönöm az együttérzést. Remélem pár hónap múlva ismét örömmel írhatok nektek, ha összejön a + teszt.

Most 2 napig kórházban leszek, de mindenképp írok, ha túlvagyok rajta.

Mindenkinek boldog babavárást és sok örömet kívánok.

Kép
Kép
Kép
kriszti72

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?