Sziasztok!
Gumimaci!
Nagyon édi a picúr!!!
Mindenki aki rucit vett, irigy-irigy....

nálunk nincs a közelben bóóót
Vásárolni ugyan énis voltam ma, de nem bébinek... csak nagybevásárlás (a havi) anyával... Lidl-ben voltunk, de tökjó akciókat fogtunk ki... én a fiúknak is nagyon szeretek vásárolni...
Anya vett nekik két ágynemügarnitúrát (flanell) tökari gyerekmintás 2ezerért darabját 5ezer helyett.... gumis szélü lepedők voltak 1900.- helyett 500.-ért, abból is vettem nekik, tiszta pamut és tökjó szinekben voltak... Evinek vettem egy szobapapucsot, békást 2ezer helyett 500.-ért... szerintem ezek ilyen megmaradt cuccok voltak mert holnap van akcióváltás (lesznek bébiruhák és cumók is már a honlapon néztem)... egy csomó mindenért fájt a szivem, amit nem tudtam venni, mert elfogyott, csak a kiirást láttam meg az árát, gyerek átmeneti kabát is kemény 500.-ért... de egy db nem volt...

Én egyébként lassan jobban szeretek a Lidl-be járni, mint Auchan vagy Tesco mert van olyan a minősége, sőt, szerintem jobb, mint a T. Gazdaságosan szar termékek...

és most is tele volt a csomagtartó és fizettem 15ezret... és tele a hütő...
Volt fürdőköntös 999.-ért rózsaszin-fehér csikos... nagyon filóztam, de az ujja nagyon bő volt, a többi része meg pont kényelmes... hát lehet meg kellett volna vennem, legfeljebb anyósommal kicsit bevetettem volna az ujjából...

mindig utólag vagyok okos!!
Na, megint sok a duma...
Mellesleg bekaptam vmit (

nem azt!!! sajnos!!)

két napja éjjel fáj a torkom, ma reggel már rekedten keltem és ömlik (bocsika) az orrom...

a torkom azóta is fáj meg kapar, pedig már öntöttem rá egy fél korty marcipánlikőrt... anyától kaptam egy apró üvegben, hogy kóstoljam meg.... megkóstoltam, de most nemtom élvezni, mert marja a torkom...

érzem, hogy szerintem lázam is lesz estére... baromira örülök neki!!!
Ismét jó hosszú lettem....