A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szöszi
Bár én veszek majd illatmenteset, a babónak a mam illat a legmennyeibb :) de úgy gondolom, hogy a Dove meg a Gabi nem vészesek azokat nyugodtan viheted! Később én is ilyeneket fogok használni, csak az elején elhasználok egy adag illatmenteset...
A kórház biztos nem veszi szigorúan, gondolom inkább tanácsolja.

Szegény Emi
Sokat cikiztek a hálóinggel??? :)
Az enyém is ocsmány amit anyóstól kaptam, igaz kaptam anno két aranyosat is de azt meg nem találom.. :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamik
Elég sokat fáj a hasam, tegnap már a derekam is fájdogált... :(
Andor meg egész nap szinte nem is mozgott, már azon voltunk, hogy bemegyünk a kórházba... könyörögtünk neki, lámpáztuk, bevetettünk mindent... végül ittam egy kis bort mert arra szokott mocizni... nagy kegyesen megmoccant, de nem vitte túlzásba... kedden amúgy is megyek dokihoz, remélem nincs semmi baja. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, Mazsi is nagyon nyugis volt tegnap, és lefekvés után nekem is fájdogált a hasam..... Nagyon megijedtem, de aztán elmúlt..... Szerintem csak rosszul feküdtem, mert már később éjjel sem volt semmi baj, meg most is minden OK. Remélem hogy semmi komoly nálad!!!

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Zorróné, a múltkor leírtad a teljes felszerelést a kórházba, ahol a szülési csomaghoz írtad ezt: - apának ruha (apás szett néven lehet kapni, kék színű), papucs
Erről mondtak vmi infót? Hol lehet kapni, ilyenek?
Mert anno ez nem kellett, simán beengedték, és végig saját ruhában volt bent a vajúdásnál is, és a szülőágynál is, csak a lábára adtak olyan cipőre húzható "zacsit"...

Szőlő, tényleg kisebb a tescos, de ha emlékeim nem csalnak, akkor én úgy érzem, hogy a C&A-s a nagyobb, és a tescos a jó méret, de ha minden igaz, ma vagy holnap előszedem a padlásról a bőröndből Szandi régi ruháit, lassan elkezdem azokat is összekészíteni, és mivel azok tudom jók voltak, Szandi átlagos méretű volt, így van összehasonlítási alapom! Majd leírom mit tapasztaltam, oké?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Lituka, Szőlő, BOLDOG Névnapot! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Klarka - OK, köszi :) Hát igen .. ebből is látszik, hogy még az sem mindegy, milyen sorrendben pakolunk :D Megfogadom a tanácsot ;)
Akkor mehetek venni még hálóinget .. hátha ma sikerrel járok :?

Szőlő - Mi a Camponába benézünk majd ha mindennel végeztünk :)
Ha tényleg ennyire olcsóság van, akkor 1-2 darab még becsúszhat ..

Amúgy ez a Tesco NewBorn vs. 56-os szabvány kérdés tényleg érdekes .. Nekünk van mindenféle .. méricskéltem őket össze-vissza. De arra jutottam, hogy van olyan méretezés, ahol pl. a 62-es kisebb, mint az 56-os .. úgyhogy feladtam. NewBorn, 56-os, 62-es .. ezekből vásároltam, és összességében szerintem lesz elég. Ezért sem kell egy raklap ruhát venni, mert ha kint lesznek a Picik, akkor már sokkal magabiztosabban fogunk neki vásárolni :) Én kíváncsi vagyok nagyon, hogy a mi kis tündérkénk mekkora lesz :) Hallom itt az óriási méreteket, várom a következő UH-t ;)

Emi
- Mutasd, miket vettél a Corában :) Örülök, hogy ilyen ügyesen vásároltatok!!!

Mamacka - Akkor viszem ezeket a pipere cuccokat :) ;) És akkor nem is veszek teljesen illatmenteset :D

Mi ma jól aldutunk!!!! :)
Pedig látom elég hülye idő van .. fúj a szél ezerrel ..

Nici - Érdekelnek minket is a tapasztalatok! Lassan már nincs olyan kismami, aki ne lenne tele Tesco rucikkal :lol:

Mi lassan reggelizünk, és nekivágunk újra a tervezett útnak :D (Fehérnemű, BrumiMaci, BabyOutlet, Elefáni, H&M) Nem tudom hogy fogja a derekam bírni .. már most borítékolom, hogy max. 3 helyre megyünk be ténylegesen :D

Kép
szösszenet

Igen-Igen!!!

Lituka, Szőlő - Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

Kép
szösszenet

Ok Szössz, írom majd mit állapítottam meg :)

nici

[quote="mamacka"]
írta:
mamackaSzegény Emi
Sokat cikiztek a hálóinggel??? :)
Az enyém is ocsmány amit anyóstól kaptam, igaz kaptam anno két aranyosat is de azt meg nem találom.. :(

A lényeg, hogy anyám örül nekik :)
Közben vett a párom is egy végig gombos hosszúújjút valahol. Az már egészen tűrhető csak nagyon meleg :roll:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz hálóinget venni. Pizsikből persze szebbnél szebbeket látok!!!

Kép
emi29

Mamacka,
Biztos nincsen semmi baj. Mindenesetre én a helyedben bemennék a kórházba, csakhogy megnyugtassam magam.

Minden Lillának boldog névnapot kívánok!!

Szöszke,
Vigyázz magatokra, ne erőltesd meg magad! Mostanában nekem is gyakran fáj a hátam, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy te, Mary és Gumimaci miken mehettek keresztül :(
Mindját lefotózom a szerzeményeket, cserébe majd én is várom a képeket a te új cuccaidról!

Kép
emi29

Na én is indulok a H&M-be, remélem találok pár jó dolgot :)

nici

Nici,
de jó! Ilyenkor úgy sajnálom, hogy mi már mindent megvettünk Lilinek :? Majd várjuk a beszámolót, hogy miket láttál

Borzasztó idő van odakint. Úgy várom már, hogy vége legyen a télnek!!! Múlt héten rózsát és tulipánt ültettünk. Biztos megfagytak szegények :cry: :cry:

Kép
emi29

Ezek lennének az új szerzemények 3 hónapos kortól... Mivel rugikkal és bodykkal már tele vagyunk, most inkább a napozókra, pólókra és nacikra utaztam...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
emi29

Emi: nagyon aranyos csajos rucikat vettetek... :D

Nici: az apás szett egy felsőből és egy nadrágból áll! (olyan műtös ruha kinézete van) A Szent Imre kórház földszintjén lévő gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni! Árat sajnos nem tudok, mert mi kaptunk egyet ajándékba!
Persze sokan elfelejtik és nem visznek, ilyenkor azért valahonnan kerítenek egyet, hogy bemehessen az apa, de azért inkább legyen...

Mindenkinek jó vásárlást mára!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

SZiasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntőket! :D Lituka, neked is boldog névnapot!!!

Csajok, az Aréna Pláza-beli H&M-ben nincs akció.... Van, van, de csak az eleve leárazott cuccoknak veszik le a felét. Babaruha egyetlen egy darab sem volt leárazva, legalábbis a babaosztályon tuti hogy nem találtam ilyet. Azért becsúszott 1-2 édes darab :oops: de normál áron. Zorrónéék My dead is stronger... pólója is pl :D

Emi nagyon édesek a cuccok, az a Heart Breaker-napozó hihhhhhetetlen cukor :D

Kép Kép
szõlõ

Ja, és a cipőre húzható zacsi helyett jobb ha van neki is egy papucsa... - de ez tényleg már csak apró részletkérdés!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szőlő,
a heart breaker napozó az tesco-s darab. Kerestem még hasonlókat, de szerintem ez volt az utolsó darab :(

Kép
emi29

Köszi Emi, nekünk ez egyelőre úgyis várat magára, tudod, ha kisfiú lesz furán mutatna rajta :lol: :lol:

Én ezeket vettem ma:

Kép Kép

Kép Kép
szõlõ

Felsoa: na ennek örülök..majd énis megirom milyen volt a személyes tali vele.
Anyagiakrol nem tudok..sztem 10ezer ftot szoktak adni…de tényleg max 15…ennél többet el sem fogadnak..engem igy értesítettek.de majd ő megmondja pontosan..ezt még énsem kérdeztem meg.

Nono: köszi a biztatást :D
Nagyon is bulizos voltam..végig őrültkedtem az eddigi éveim..és most jo a nyugi..csak azért néha furcsa is.képes voltam egy buliért még 300 kmreket is autokázni..nyáron jóformán sose voltam itthon..de ez sztem előny..kevés dolog van ami hiányozni fog amit nem tettem meg..:D
Igy azért könnyebb lesz..és mondom ezek nekem csak bevillanak.de amugy nagyon is boldogan várom a picikét :D
Mégegyszer köszönöm a tanácsaid.

Téjé: nem az illegális letöltésre gondoltam..vannak fizetős letöltések..a bátyám dj igy ő is azt használja.nem szoktam a gépem bizonsága miatt feketén töltögetni..meg sztem ilyen babacucc nem is igen van.
Szoval ha priviben irnál címeket..cd cimeket nagyon megköszönném..:D

Nici: Köszönöm :D
És Neked is Szössz !!

Fura egy névnap de majd késöbb jövök és mesélek…
Vendég

Sziasztok!

Emi, köszönöm, hogy számontartod az én hétfordulómat is! Jó érzés volt...
Az a hálóing nem tetszik neked, amit a múltkor belinkeltem? Ilyen: Kép
A www.bababolt.com oldalon lehet rendelni, rózsaszín és fehér szegővel is van, kimondottan szoptatós. 4000 Ft.

Szösszenet,

olvastam a blogodban, hogy jártatok a fúrással, és emiatt nem fúr a párod. Hidd el, hogy panelban a WC és a fürdő között egy profi sem tud tenyérnyi vakolat leesése nélkül fúrni. Mert ugye a betonhoz mindenképpen fúrókalapács kell, a két helyiség között viszont csupán 4 cm vastag a fal :roll: Mi is így jártunk többször, ez nem Szabi hibája.

Éjszakai lámpa:

Nekünk is csak egy kicsi fény van, DM-ben vettem, kb. 1000 Ft volt. Annyi bőven elég, szerintem nem kell nagyobb fény állandóan égjen. A babának is meg kell tanulnia, hogy éjszaka van, ha pedig etetni, pelenkázni kell, én ahhoz sem kapcsolnám fel a nagylámpát. Sólámpa ég nálunk is a gyerekszobában, ha kell, annak a fénye szép, és egy átpelenkázáshoz bőven elég. (azt is tanácsolják, hogy az éjszakai etetés-pelenkázás ne legyen játékos-beszélgetős, mert akkor a baba hamarabb megtanulja, hogy éjjel csak evés van meg alvás, nincs játék. Én olyankor, ha etetnem kellett éjjel, nem is nagyon beszéltem a lányokhoz.)

Ercsi,
mutatok neked pár képet a Bajcsy kórház szülőszobáiról. Ez nem a legelitebb pesti kórház, de a szülőszobákat pár éve szépen megcsinálták. Én a zöldben szültem a nagyobbik lányomat, a sárgában a kisebbiket. Most kipróbálnám a rózsaszínt :D

Íme:
Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek szép hétvégét, nyugodt babanövesztést kívánok!

Üdv,
Nuska+
nuska1

Szőlő,
nagyon édi mind a kettő.

Lituka,
Én mostanában a Music box for Kinenbi című CD-t hallgatom. Lilit érezhetően megnyugtatja. Felhúzós zenélő játék hangján szerepelnek rajta olyan dalok, mint pl. Joh Lennontól az Imagine, vagy Loius Armstrongtól a What a wonderful world...

Kép
emi29

Nuska,
Igazán nincs mit :)
Nem rossz az a hálóing amit mutattál, de én nem igazán szeretek neten rendelni. Egyészt alig vagyok itthon, másrészt szeretem megtapogatni a ruhák anyagát.

Tök barátságosak azok a képek, amiket a Bajcsy szülőszobáiról feltettél. Remélem, a délpesti szülőszobái is hasonlóak lesznek....

És köszi a jótanácsot is az éjszakai etetéshez, pelenkázáshoz!!

Kép
emi29

Csajok, ezt muszáj megosztanom, most hívott nagyikám. Benne azt imádom többek között, hogy a falusi asszonyok egyszerűségével tényleg annyira jó dolgokat tud mondani hogy csak lesek. Most pl kérdezte hogy félek-e a szüléstől, mondtam hoy azért tartok tőle, azt mndja erre a nagyi "Majd mikor beindulnak a fájások, nem lesz neked arra időd hogy félj!" :D Esküszöm megnyugtatott. :)

Kép Kép
szõlõ

Nuska, köszi a képeket! Jól néznek ki! Azért jó tudni, hogy otthon is vannak ilyen szülőszobák! A győri nem tudom milyen lehet... Én attól csak a pár évvel ezelőtti "Szülőszoba" című műsor miatt félnék... Mármint a győri kórháztól. És, ha nem Németo-ban laknánk éppen, akkor az várna rám...

Lillák! BOLDOG NÉVNAPOT!!! Hm... Lehet Tücskömnek is ma van? :D

Szőlő, Emi: Tündériek a ruhák!! Én is akaroooook mááááár!!! :cry:

ercsi_3

Sziasztok!

Megjöttünk .. sikeres volt az út :)
Van hálóingem (a csúnyácska régi darabommal együtt most 3 .. többet nem vagyok hajlandó venni, ezekre is sajnáltam a pénzt...), találtam köntöst a fehérnemű boltom melletti kis üzletben 3ezerért :D és nagyon puha, plüss anyagból van .. olyan cuki (fehér) :)
Vettem egy hasleszorítós bugyit a Baby Outletben, mert csak ezer volt, és 4-5 alatt sosem láttam ..
Szoptatós melltartót és haskötőt többen azt mondták, hogy az utolsó pillanatra hagyjuk .. így azzal kapcs. csak feltérképeztük az árakat, hogy Szabi tudja, hova szaladjon érte :P

És végül (amikor 5ezer Forintunk maradt :D) benéztünk a Campona H&M-be .. és .. vettünk egy raklap ruhát ..
4 ezret költöttünk, de ebben egy kiscipő is benne van, ami magában 1500 volt, és nem akciós ...
Lefotózok majd mindent, és felteszem.
Nagyon le van már rabolva az üzlet .. alig van pár ruci, de azok pár száz forintokért :)
Akinek a közelében van H&M az mindenképp menjen, tényleg!!! És én is köszönöm a tippet annak, akitől érkezett!!!!!!
Eleve 50-70%-os leértékelésben vannak ezek az utolsó darabok .. és abból még lejön 50% .. tehát mi pl. egy kispólót 150-200-ért vettünk :shock: :shock:
De megvan már Alíznak a keresztelőjére is a ruha, amit nyárra tervezünk ..

Most megyek főzni, de utána fotózok, és felrakom .. addig ti szaladjatok be a H&M-be ha közel van :D

Nici - Te tudtál vásárolni??? Megjöttl már??

Emi
- Nagyon édesek a rucik, amiket vettetek! Nekünk is megvan szinte minden, ezért olyasmiket vettünk, amiket eddig még nem .. és inkább 62-eseket .. ami tuti jó lsz neki!

Szőlő - Lehet ott már kifogytak a babruhából .. itt is csak az eleve leárazattakból jött le a +50%!
A Heartbreaker-es napozó nekünk is megvan :D
Nem is tudom már honnan .. de talán Tesco :) És 1000 Ft volt, az tuti :D

Nuska
- Persze .. nem egyszerű ez a fúrás téma. Nem megyek bele, de párom tudja, hogy ez nem az ő szakmája - ennyi a lényeg :D
ÉS most sok fúrnivaló van, összegyűjtöttük direkt, és így hívunk egy barátot akinek ez szakmájába vág ;)
Ezt a hálóinget én is láttam .. de nekem még ez sem tetszik :oops: :oops: Én már tudom, hogy velem van a baj, nem a hálóingekkel :D

Kép
szösszenet

sziasztok!

Rég jártam erre :oops: ,örülök hogy mindenki jól van!

Hálóing téma:Én spagettipántos hálóingeket vettem nagyon édessek, mint valami kis ruhák olyanok,a pántok hosszát mindegyiken lehet állítani,és félkarral gyorsan kibújjni belőlle nem bonyolultabb mint a gombokkal vacakolni! :wink:

Nekem ilyenek voltak a fiamnál is!

Köntösből sem kell túl vastag,mert a kórházban úgyis meleg lesz , a babák miatt is ,meg a tomboló hormonok miatt is! :lol:

Én most a CORA-ban vettem hálóingeket 999ft-ért ,és egy nagyon édi bárányos köppenyt 1999ft-ért!

Képeket esetleg csak hétfőn tudok felrakni,ha valakit érdekel!

Máshol milyen az idő?Nálunk örült szél fújj,esik a hó,és száz ágra süt a nap! :lol: :lol:

Remélem ez a bolond idő nem inditja be a szüléseket idő előtt! :roll:

KépKép
KépKép
nicci

Nicci itt is olyan szél van hogy úgy repültem az Aréna Plázától a Keletiig.... Képeket mindenképpen tegyél majd fel! :)

Kellemes hétvégét csajok, megyek családozni, holnap este jövünk csak haza! Pihenjetek sokat!! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szia Nicci

De jó, hogy jelentkeztél :) Örülök, hogy jól vagytok!!

Az én egyik hálóingem is spagetti-pántos :)
Az Tescos :P :P és nagyon édi! De csak 1 db volt, a többinek csúnya színe volt .. sajnáltam. :(
De holnap megyünk Anyumékhoz, és onnan fél perc a budakalászi Cora, és megnézem ezeket a 999-es hálóingeket :)
Megnyugtató, hogy írod, hogy te ilyenben voltál bent!! Akkor nem vagyok tök hülye, hogy olyat vettem .. Én is erre gondoltam, hogy teljesen egyszerű leengeni a pántját .. miért ne lehetne jó? :) ;)

Engem érdekelnek a képek :)

Kép
szösszenet

Nos, itt vannak a rucik :) Ez mind H&M ;)
Darabonként nem tudom hogy jött ki, de az ezüst kiscipő volt 1500.- és a többi összesen 3000.- :)
Boldogság van!
Az ezüst szettet a keresztelőre vettük, amit nyár végére tervezünk! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szösszenet

Szöszke,
Most irigykedek :evil: :evil: :evil: :evil: Tök jó ruhák! Ügyik vagytok! Szívem szerint én is elmennék vásárolni, de....ELÉG!!!!Le kell állnom...

Ma mi CSAK lámpát vettünk ma a bébinek :lol: :lol: :lol: Végül is nem gyerek lámpa lett, de elég bohókás...Azért a gyereklápáknak is jó durva ára van és hááááát, elég sok béna van köztük...

Lányok,
Köszönöm a tegnapi megértő sorokat a paráimmal kapcsolatban. Biztos még elfog kapni, sajnos.

Szöszi!
Lécci dobj egy táblát fel!!!!

1Bambi

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:11-kor.
Vendég

Szöszi, Emi
Nagyon aranyos rucikat vettetek!
Szöszi ti melyik H&M ben voltatok? ...most látom Campona... ott még sok minden volt?

Anyum holnap el akar menni, gondoltam megnézzük azt ami a Vörösmarty téren van... vagy arra mondtátok, hogy nagyon le van fosztva?

Majd én is fotózok!

Szőlő
Mi is voltunk az Arénában is... ez az akció két hete is csak a leárazottakra volt érvényes! Én megtaláltam a leárazott cuccokat ott is! Sajnálom, hogy elkerülte a figyelmed, az igaz, hogy nem volt sok ugyanis a legutóbb gondolom elvitték a legtöbbet, de volt egy sor fiú és egy sor lányruhácska. No és persze sok volt a kicsi méret 50-es...
No majd én is fotózok...

Most egy kicsit jobb a pocim, és Andor is nyomakszik lefele ezerrel... olyan furin kalimpál... :)

Mamik a Bajcsy szerintem nagyon tuti hely!
Most tudtam meg, hogy ott a gyerekágyas szobák eleve két ágyasak! :shock: irigylésreméltó!

Apás ruha
Nálunk sajátban lehet bent apa, Ádámom pizsiben nyomult, saját papucs azért is jobb mert a zacskóba belefülled a lába és azért az nem valami jó érzés.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Gumimaci!
Nagyon édi a picúr!!! :)

Mindenki aki rucit vett, irigy-irigy.... :) nálunk nincs a közelben bóóót :evil:

Vásárolni ugyan énis voltam ma, de nem bébinek... csak nagybevásárlás (a havi) anyával... Lidl-ben voltunk, de tökjó akciókat fogtunk ki... én a fiúknak is nagyon szeretek vásárolni... :)
Anya vett nekik két ágynemügarnitúrát (flanell) tökari gyerekmintás 2ezerért darabját 5ezer helyett.... gumis szélü lepedők voltak 1900.- helyett 500.-ért, abból is vettem nekik, tiszta pamut és tökjó szinekben voltak... Evinek vettem egy szobapapucsot, békást 2ezer helyett 500.-ért... szerintem ezek ilyen megmaradt cuccok voltak mert holnap van akcióváltás (lesznek bébiruhák és cumók is már a honlapon néztem)... egy csomó mindenért fájt a szivem, amit nem tudtam venni, mert elfogyott, csak a kiirást láttam meg az árát, gyerek átmeneti kabát is kemény 500.-ért... de egy db nem volt... :evil: :evil: Én egyébként lassan jobban szeretek a Lidl-be járni, mint Auchan vagy Tesco mert van olyan a minősége, sőt, szerintem jobb, mint a T. Gazdaságosan szar termékek... :twisted: és most is tele volt a csomagtartó és fizettem 15ezret... és tele a hütő... :)
Volt fürdőköntös 999.-ért rózsaszin-fehér csikos... nagyon filóztam, de az ujja nagyon bő volt, a többi része meg pont kényelmes... hát lehet meg kellett volna vennem, legfeljebb anyósommal kicsit bevetettem volna az ujjából... :roll: mindig utólag vagyok okos!! :)

Na, megint sok a duma... :)

Mellesleg bekaptam vmit ( :lol: nem azt!!! sajnos!!) 8) két napja éjjel fáj a torkom, ma reggel már rekedten keltem és ömlik (bocsika) az orrom... :evil: a torkom azóta is fáj meg kapar, pedig már öntöttem rá egy fél korty marcipánlikőrt... anyától kaptam egy apró üvegben, hogy kóstoljam meg.... megkóstoltam, de most nemtom élvezni, mert marja a torkom... :evil: érzem, hogy szerintem lázam is lesz estére... baromira örülök neki!!! :evil:

Ismét jó hosszú lettem.... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Mondtam én, hogy felváltva tudok jót aludni. Az éjjel ismét nem volt baj. Bár, csak nehezen tudtam visszaaludni 3 óra után, mikor ki kellett mennem. De, nyilalások nem jelentkeztek már egy ideje. :D

Szőlő, Emi! Köszönjük a gratulációt.

Szőlő, Lituka! Boldog névnapot nektek!

Már megint annyi édes rucit vásároltatok és jó áron! Ügyesek vagytok.

Emi, nagyon aranyos kiscsajos ruhákat vettetek. Nagyon örülök, hogy kisfiam lesz, de remélem, hogy egyszer én is vehetek ilyen rózsaszín csodákat is. :wink:

Szőlő! Nagyon aranyos az a Pluto kutyás rugi!:)

Szösszenet! Ti is édes rucikat vettetek. Az a kis piros matróz a kedvencem. :)
A fúrással kapcsolatban: mi is eleget bosszankodunk a beton fal miatt. Mindig több esik le a falból, mint amennyi kéne.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kedden beszélek a dokimal is, de neten utánna néztem egy-két dolognak... sajnos sikerült maradandó károsodást összeszednem szülés alatt... eddig azt hittem, hogy a hüvelyrepedés ártalmatlan dolog volt és rendszerint velejárója a szülésnek, de tulajdonképpen rosszabb mint a gátrepedés. A méh előreesését eredményezheti, ennek finomabb formálya jelentkezett nálam, de elég kellemetlen tünetekkel jár.
Azért írom le mert odafigyeléssel megelőzhető a dolog...

Amit olvastam róla:
A kialakulásához hozzájárulhat ha siettetik a szülést, nálam ez az oxitocin volt.

Ha a szülésznő nem maszírozza kitolás és tágulás alatt körkörösen a gátat.

Kitolás alatt a fekvő pozició szintén segíti a kialakulást. (szülőszéken vagy gugolva sokkal kissebb az előfordulása)
Sajnos én kitolás alatt végül fekve maradtam, pedig nem úgy terveztem, ott akkor kényelmesnek tűnt...

A megelőzésben segít a gátizomtorna!!! Én végeztem de sajnos csak hébe-hóba komolytalanul.
Most már komoj javulást csak műtét hozhat... remélem nem fog rosszabodni a helyzet...
Ajánlom nektek ha még nem kezdtétek érdemes a gátizomtornára egy kis időt szánni.

Itt lehet róla bővebben olvasni:
http://64.233.183.104/search?q=cache:FD ... =firefox-a

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pumpóka! Neked is köszi.
És jobbulást! Ez egy ilyen időszak. Nálunk a párom kezd megbetegedni, remélem én nem kapom el tőle. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mamacka! Ilyesztő, amit írsz. :shock:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ercsi
Ez nem semmi!
Irigykedek a szülőszoba miatt! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nemtudom, hogy sikerült a komolyt 'j'-vel írnom... bocsi! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Valóban az... legutóbb a doikbácsi pont egy méhfelvarró műtétet mesélt... erre kiderül én sem állok távol a dologtól... :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mi is voltunk délelőtt a h&b-ben. A camponában is és az aréna plázában is. Már mindkettő elég gyér volt, már ami az akciós cuccokat illeti. De azért Dominónak találtunk pulcsikat, inget, stb, és a picúr is kapott néhány holmit. Volt olyan csíkos szines napozó, ami nem akciós volt, 1650-ért, de a csaj mégis valamiért annak hitte. Így 250 ft-ért hoztuk el :lol:

pumpóka, jobbulást!

Szössz, aranyos rucikat vettetek :D Biztosan szuperbájos lesz AlízBaby :D

Szőlő, Emi, zorróné Ti is állati édes motyókat szereztetek :) :)

Most ennyi, vár Dominó...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja, akit esetleg érdekel, 3 forrásból összeszedtem egy magzati méretes táblázatot, igaz már lassan a végére érnek egyesek :)

Itt van:
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... i_meretek/

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Megjöttem már én is, csak végül anyumékkal mentem el, és utána még náluk voltam kicsit!
Sok mindent bejártunk, Aréna, Árkád, Campona... vettünk pár dolgot, majd teszek fel képet!
Szössz, a "Give me a hug"-os felsőt mi is megvettük :)
Emi, megkérdezhetem ezeket hol vetted? Kivéve a tescost (heart breaker), azt ismerem.
[quote="emi29"][ írta:emi29img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203162954.0251.jpg[/img] Kép Kép

nici

[quote="zorroné"][ írta:zorronéb]Nici: az apás szett egy felsőből és egy nadrágból áll! (olyan műtös ruha kinézete van) A Szent Imre kórház földszintjén lévő gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni! Árat sajnos nem tudok, mert mi kaptunk egyet ajándékba!
Persze sokan elfelejtik és nem visznek, ilyenkor azért valahonnan kerítenek egyet, hogy bemehessen az apa, de azért inkább legyen...

Köszönöm!

nici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:11-kor.
Vendég

ez sajnos nem érzékenység, tény a hüvelyfalam be van boltosodva hólyagsérvnek hívják és nemtudom a vizeletet tartani, köhögéskor megerőltetéskor vagy csak úgy bepisilek... (legutóbb hányás közben) :oops: :oops: :oops:
Szülés után erős húzó érzés volt a hüvelyemben hónapokig, néha mostanában is érzem...

Azt, hogy most rosszabodni fog-e nem tudom... kedden megkérdezem a dokim, hogy tudok-e valait tenni addig is...

Nem azt mondom, hogy ez fekveszüléssel automatikusan vele jár.. de mivel nem ez a legmegfelelőbb pozició az erőkifejtésre (gondolj bele milyen lenne fekve kakilni) a belső részek szakadásához vezethet... nálam sajnos összeadódott, lehet ha komolyabban gáttornázok nem lett volna baj, lehet a szülésznő sem foglalkozott úgy velem ahogy kellett volona... stb ill. alkati dolog is a szövetek rugalmassága.
Nekem sem volt gondom a fekve szüléssel, teljesen jól éreztem magam, sőt meg is dícsértek milyen jól csinálom, hol gyakoroltam :lol: :lol: :lol:

Azért írtam a gáttornát! Mert az tutira segít!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Mit ertesz azon, hogy boltosodva van a huvelyfalad?

En ha a wc-re megyek nekem oklomnyire kidudorodik minden, meg a fenekemnel is.

Nekem az orvos megnezte es azt mondta, hogy viszer. Az osszes eremet elnyomja a huvelyben es a mehnel meg a fenekemnel a baba, igy viszer alakult ki, azok dudorodnak ki es nyomjak a szoveteket ezert dudorodik ki. De nekem csak a wc-n ha raulok.

Nekem nincs gondom a szeklettel, pedig vasat is szedek.
Ellenben kohogesnel neha nekem is becsurran egy ket csepp, vagy ha tusszentek, de ez csak most van a terhesseg alatt marmint 3-4 hete. Elotte nem volt semmi.

Magi
Vendég

Akkor a képek:
KépKépKép
KépKépKép
És ezt Szandi kapta: Kép

Van benne C&A, H&M, Tesco-s ruci...
Az első rugi a kedvencem, marha jó a tappancsa, van szeme, orra, szája, és kis füle is, remélem kivehető :)

nici

Magi
Be van boltosodva, befele domborodik és kicsit az egész meg van ereszkedve... nekem volt vizelettartási problémám ez előtt a baba előtt is a szülés óta...
Olvasd el a cikket amit belinkeltem az lehet világosabb..
Ez biztos nem viszér... olyanom nincs már csak az hiányozna, igaz lehet előbb utóbb lesz az is... :)
Megpróbálom tornáztatni de nem egyszerű...
:roll:

A fogam is egyre vacakabb el kellene menni egy dokihoz...

Nici
Aranyosak a rucik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?