Szilvi örülök, hogy elkezdődőtt a harc a babáért! Látod milyen jó ha valaki jó dokit talál! A. nak szorítunk!
Csodálkozom a kaálin mert azt sehol sem olvastam és hallottam hogy a küszöbkopásért is fizetni kell!
Flóra nem tudom mi a szar van, de az éjjel megint barna nyálkahártyadarabok (vagy ahhoz hasonló valami) jöttek ki belőlem! Ez mi a fene lehet azt nem tudom! Cisztám nincs!
Szilzi, olvastam,hogy a legnagyobb problémád az, hogy nem látod a végétés hosszúnak tűnik az egész. Ebben nagyon segít, ha mindig kitűzöl egy biztos időpontot magad elé,amit el tudtok érni. Most pl. az A. műtétje legyen ez az időpont. Most csak arra koncentrálj,semmi másra. Hogy azután mi lesz,azon még ne gondolkodj. Most ez lebegjen előtted. Aztán találunk megint mást.És így fog faragódni az időd,meglátod könnyebb lesz és gyorsabb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.07.19 18:43-kor.
Szilvi Flórának igaza van!
Ha én is elkezdenék ezen rágódni beleőrűlnék!
Pl: Teherbe tudok esni?
Megtapad?
Elvetélek?
Ki tudom hordani?
Egészséges lesz?
Én nem tudom, mi a fene lehet ez a barnázás. Nálam a barna elmúlt, most inkább átlátszós jön néha. Kicsit sűrűbb,mint általában lenni szokott. Én hétfőn elmegyek dokihoz, nézzen már meg,bár ez sokat nem mond.
Te mikor mész dokihoz? Nem mész soron kívül el hozzá? Vagy telefonálni nem tudsz neki,rákérdezni, mi ez?
Fagyós málnát ettem tejszines csokipudinggal....
Adtam a 19 kilómnak megint!!!!!!!!!!!!
Hazafelé találkoztam barátnőm keresztanyjával, aki a kórházamban szülésznő...
Mondta hogy nagyon nagy pocakom van és szerinte 4600 gramm lesz kb a baba....
Köszönöm a vigasztalást és igen, biztos az is benne van az elkeseredésembe, hogy nem tudtam veletek megosztani sokmindent. Mert ugye hiába van ott az A., ismeritek, Ő "csak" egy pasi!
Tancsu a Republicot én is szeretem! Megyek hozzád! Jó program lesz ez a kerti muri is, a vár pedig tényleg megvár! Neked annyi energiád van, hogy azon gondolkodtam, hogy nem akarsz még esetleg valamilyen extrém túrán is részt venni, még így szülés előtt??
Persze szervezek Neked valami extrém túrát! Raftingolni, nem szeretnél? Szerintem ha megint bejön a mindennapos 35 fok, akkor már a vasalás is extrém sportnak fog számítani! Te Tancsu, mikor fogtok végül költözni? Még a baba előtt? Tudom, hogy előtte szerettetek volna. Végül az a lakás lett, amit megnéztünk a neten? A hirdetés alapján?
Igen, az a lakás lett végül...
61m2, két és fél szoba, járólapos, szalagparkettás, kivétel a legkisebb szoba, az padlószönyeges, tapétázott , a konyhaszekrény új benne, a fürdő és a wc felújjitva és földszinti...
7,2 a lakás, plusz 300 körüli a tartozás rajta, ami a penelprogramot takarja és azt is kifizetem egyben, hogy ne legyen rajta már havi törlesztés...
A szerződést szerdán este aláirtuk, leadtuk a papirokat, az ügyintézőnk csütörtökön beadta a bankba a hiteligényt...
Elvileg kedd-szerda környékén megy ki az értékbecslő és ha ő pozitiv értékelést ad, akkor megvan a hitel és az ügyintéző azt igérte hogy a beadástól számitott 30 nap alatt lezavarja a kfizetést, mert tudja hogy sürgős lenne nekünk...
A tulaj a szerződésbe kérte hogy irjuk bele, hogy 10 napja van a kifizetéstől számitva elhagyni a lakást, de mondta hogy ha hamarabb kimegy, akkor úgyis szól, nem húzza az időt feleslegesen....
Szóval a jövőhét dönti el hogy mi lesz....
És persze ha megvan a pozitiv birálat, akkor megyünk megint az ügyvéd elé, átadni a 800ezer előleget a tulajnak, meg papirozni....
Akkor ez fog menni jó gyorsan! Pedig ez általában elhúódik, akár két hónapot is! 30 nap, az korrekt szerintem. Reméljük a mostani tulaj sem szórakázik sokat a kiköltözéssel és még a tíz napra sem lesz szüksége! Lesz segítséged akivel költöztök? Vagy mindent egyedül szeretnél megoldani! Ha segítség kell szólj, akkor úgy csinálom a beosztást! Ez komoly! Úgyis megyünk felétek!
Elfelejtettem Gratulálok a barátnődnek! Jó egészséget és sok boldogságot nekik a babához! És persze a babának a szüleihez! Nem beszéltél ma vele? Bár írtad, hogy holnap úgyis mész hozzá.