A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szilvi örülök, hogy elkezdődőtt a harc a babáért! Látod milyen jó ha valaki jó dokit talál! A. nak szorítunk!
Csodálkozom a kaálin mert azt sehol sem olvastam és hallottam hogy a küszöbkopásért is fizetni kell!

Kép
muzsuzska

És egyébként hogy vagy?

Az én nagyfiam is ma megy nagymamához. Kettő marad. Aztán majd cserélkeznek.

Kép
flóra 11

Nincs gyerekundorom, de a hülye anyukákat utálom! Ha picit figyelne a kölykeire és nem lenne süket akkor ő is hallaná a visitást!

Kép
muzsuzska

Türhetően vagyok 3 óra alvás után! :evil: :evil: :evil:

Flóra nem tudom mi a szar van, de az éjjel megint barna nyálkahártyadarabok (vagy ahhoz hasonló valami) jöttek ki belőlem! Ez mi a fene lehet azt nem tudom! Cisztám nincs!

Kép
muzsuzska

Szilzi, olvastam,hogy a legnagyobb problémád az, hogy nem látod a végétés hosszúnak tűnik az egész. Ebben nagyon segít, ha mindig kitűzöl egy biztos időpontot magad elé,amit el tudtok érni. Most pl. az A. műtétje legyen ez az időpont. Most csak arra koncentrálj,semmi másra. Hogy azután mi lesz,azon még ne gondolkodj. Most ez lebegjen előtted. Aztán találunk megint mást.És így fog faragódni az időd,meglátod könnyebb lesz és gyorsabb. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.07.19 18:43-kor.

Kép
flóra 11

Benó!!!!!!!!! Rossz ídőt mondanak a jövő hétre! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

jaj, lemaradtam és még vissza se olastam :oops: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szilvi Flórának igaza van!
Ha én is elkezdenék ezen rágódni beleőrűlnék!
Pl: Teherbe tudok esni?
Megtapad?
Elvetélek?
Ki tudom hordani?
Egészséges lesz?

Most csak a hormonmérésre gondolok!

Kép
muzsuzska

Szia Timi!!!!!

Kép
muzsuzska

Én nem tudom, mi a fene lehet ez a barnázás. Nálam a barna elmúlt, most inkább átlátszós jön néha. Kicsit sűrűbb,mint általában lenni szokott. Én hétfőn elmegyek dokihoz, nézzen már meg,bár ez sokat nem mond.
Te mikor mész dokihoz? Nem mész soron kívül el hozzá? Vagy telefonálni nem tudsz neki,rákérdezni, mi ez?

Kép
flóra 11

a dokim valamelyik tengerparton lógatja a lábát!
A velencei nyaralás után talizok vele!

Kép
muzsuzska

Értem. Tehát addig te sem leszel okosabb,ugye. Esetleg a neten majd megpróbálok rákeresni. De hát mi nem látunk egymásba bele. :(

Kép
flóra 11

Zsuzsi, teákat iszol? Cickafarkot,palástfüvet...

Kép
flóra 11

Tancsu, a vár marad a helyén,megnézitek legközelebb. Most ez is jó program lehet,egy születésnapi parti. Gondolom jó lesz a hangulat. Szórakozzatok. :wink:

Kép
flóra 11

Kimosott a gépem,megyek teregetni. Aztán meg elsétálunk a Tesco-ba. Fogytán a készletünk.

Kép
flóra 11

Ja, a fellépés tűrhető volt.

Pá,lányok.Este majd jövök.

Pussz... :D

Kép
flóra 11

szia zsuszka.rég taliztunk. kialudtad magad?
majd holnap vissza olvasok, ma nincs kedvem :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Örülök a kocsitoknak!

Kép
muzsuzska

ha nem jöttök én megek, de lehet még késöbb visza nézek.
pá addig

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

A tűrhető fellépés jobb mint a rossz! :D

Kép
muzsuzska

Jó vásárlást!!!

Kép
muzsuzska

Megyek lassan készülni kell a munkába!!!!!!!
Aludjatok helyettünk is!!!!!

Kép
muzsuzska

Szegény Zsuzsi! Sajnállak,nagyon. Bírd ki a mai éjszakát,aztán már csak kialszod magad.

Indulunk.
Sziasztok.

Kép
flóra 11

Itt vagyok ragyogok....!!!!

Jelentem olyan mehetnékem volt, hogy hátrahagyva a páromat este negyed9-kor felmentem anyáékhoz...:)
Nemrégen értem haza...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Látom Zsuzsi már munkában,Flóra a Tescoban, Benó még tuti nem ért haza, Szilvi a párjával, és gondolom Timi az új babakocsiban gyönyörködik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Fagyós málnát ettem tejszines csokipudinggal....
Adtam a 19 kilómnak megint!!!!!!!!!!!!

Hazafelé találkoztam barátnőm keresztanyjával, aki a kórházamban szülésznő...
Mondta hogy nagyon nagy pocakom van és szerinte 4600 gramm lesz kb a baba.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na jól van, nem fárasztok tovább senkit, elvonulok.....
Csak álmos nem vagyok...

Lehet még vasalnom kéne kicsit?????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Szép álmokat, Zsuzska helyetted nem alszunk, majd Te alszol reggel remélhetőleg hülye gyerekek és hülye anyukák nélkül...

Cupp mindenkinek, reggel jövök....és ez nem igéret!!!!!!!!!

Úristen........Kezdek akkora elmélkedő lenni mint Benó!(Bocs Benó ezt nem bántásból irtam.... :wink: )

Lőjjetek le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Bevásároltunk. :D

Kép
flóra 11

Maradj,Tancsu,ha nem vagy álmos. Én egy kicsit most leszek.

Kép
flóra 11

Hát,mégis elmentél. :cry:
Komolyan mondom,hogy ez az oldalezt szándékosan csinálja. Amikor gyorsan akarok írni,akkor mindig leragad és meg sem moccan. :evil:

Kép
flóra 11

Szép reggelt mindenkinek...:)

Látom még ma senki nem járt erre.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma én is fél8-ig lustálkodtam az ágyban..:)

Aztán reggelire hambit sütöttem, jól belaktunk vele...:)

Megy a mosógépem, elpakoltam, majd porszivózni és vasalni kell még ma, aztán ebéd után indulunk Edelénybe...:)

Az elmúlt napokban tényleg csak kerülgettük szinte egymást... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Most Republic-ot hallgatok , az előbb meg táncoltam is egyet...
A párom szerint valami nincs rendben velem, egyre lükébb vagyok.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lehet hogy a közelgő szülés megy az agyamra?????

Kép

Kép[/
tancsu

Reggel a kisfiam vagy másfél órán át izgága volt,csikizte a hasam oldalát a kis kezével, mint aki kaparászik odabenn...:)

A párommal meg kézbáboztunk, ő volt a kacsa én meg a vad ragadozó, aki mindig letámadja őt...:)

Ja nem irok több ilyen marhaságot, pedig mi ilyenek vagyunk, mert még kitagadtok a végén innen... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Most még jövök-megyek kicsit az éterben, aztán elkezdek vasalni végre...:)

Ha addig jönne valaki, akkor kiabáljon...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt Mindenkinek! :D

Köszönöm a vigasztalást és igen, biztos az is benne van az elkeseredésembe, hogy nem tudtam veletek megosztani sokmindent. :( Mert ugye hiába van ott az A., ismeritek, Ő "csak" egy pasi! :D

Tancsu a Republicot én is szeretem! :D :D Megyek hozzád! :D :D Jó program lesz ez a kerti muri is, a vár pedig tényleg megvár! :D :lol: Neked annyi energiád van, hogy azon gondolkodtam, hogy nem akarsz még esetleg valamilyen extrém túrán is részt venni, még így szülés előtt?? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Dehogynem!!!!!!!!!!

Esetleg ajánlanál valamit????????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Persze szervezek Neked valami extrém túrát! :D Raftingolni, nem szeretnél? :lol: :lol:
Szerintem ha megint bejön a mindennapos 35 fok, akkor már a vasalás is extrém sportnak fog számítani! :wink:
Te Tancsu, mikor fogtok végül költözni? Még a baba előtt? Tudom, hogy előtte szerettetek volna. Végül az a lakás lett, amit megnéztünk a neten? A hirdetés alapján?

Kép
szilzi

Hát a 35 fokban tetőtéri lakásban a főzés is extrém sportnak számit, mert legalább 40 fok van a konyhában olyankor... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, az a lakás lett végül...
61m2, két és fél szoba, járólapos, szalagparkettás, kivétel a legkisebb szoba, az padlószönyeges, tapétázott , a konyhaszekrény új benne, a fürdő és a wc felújjitva és földszinti...
7,2 a lakás, plusz 300 körüli a tartozás rajta, ami a penelprogramot takarja és azt is kifizetem egyben, hogy ne legyen rajta már havi törlesztés...

Kép

Kép[/
tancsu

A szerződést szerdán este aláirtuk, leadtuk a papirokat, az ügyintézőnk csütörtökön beadta a bankba a hiteligényt...
Elvileg kedd-szerda környékén megy ki az értékbecslő és ha ő pozitiv értékelést ad, akkor megvan a hitel és az ügyintéző azt igérte hogy a beadástól számitott 30 nap alatt lezavarja a kfizetést, mert tudja hogy sürgős lenne nekünk...
A tulaj a szerződésbe kérte hogy irjuk bele, hogy 10 napja van a kifizetéstől számitva elhagyni a lakást, de mondta hogy ha hamarabb kimegy, akkor úgyis szól, nem húzza az időt feleslegesen....

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem nagyon tetszett az a lakás! :D Örülök, hogy sikerült! Megérdemlitek! :D Ha nyerek a lotton ígérem segítek a hitelben is :D

Kép
szilzi

Szóval a jövőhét dönti el hogy mi lesz....
És persze ha megvan a pozitiv birálat, akkor megyünk megint az ügyvéd elé, átadni a 800ezer előleget a tulajnak, meg papirozni....

Kép

Kép[/
tancsu

Majd nekem csak akkor biztos, ha már a kezemben a kulcs... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor ez fog menni jó gyorsan! :D Pedig ez általában elhúódik, akár két hónapot is! 30 nap, az korrekt szerintem. Reméljük a mostani tulaj sem szórakázik sokat a kiköltözéssel és még a tíz napra sem lesz szüksége! :wink: Lesz segítséged akivel költöztök? Vagy mindent egyedül szeretnél megoldani! Ha segítség kell szólj, akkor úgy csinálom a beosztást! :wink: Ez komoly! Úgyis megyünk felétek! :wink:

Kép
szilzi

Hát igen, akkor biztos csak igazán! :wink:

Elfelejtettem :oops: Gratulálok a barátnődnek! :D Jó egészséget és sok boldogságot nekik a babához! És persze a babának a szüleihez! :wink: Nem beszéltél ma vele? Bár írtad, hogy holnap úgyis mész hozzá. :roll:

Kép
szilzi

Megint megkínlódok a beosztással... :(

Kép
szilzi

Vagyok, közben kiteregettem...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Köszike..:)
Nem beszéltem vele, most biztos itt van a családja vidékről, mivel 50 km-re laknak innen, igy nem akarom zavarni...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?