A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

ollem: de kár hogy ez az Ács nevezetű falu tőlünk baromira messze van!!Most irígykedem...nekünk is most kellene majd új lakásunkba pl.hűtő...de annyiért amennyiért ti vettétek nagyon megérné!!Hjajjj de az ide világvége... :( :(

lituka:
nagyon klassz a köntös,és a hálóing meg célnak igazán megfelel!! :) A pocid meg nagyon aranyos! :D

Lányok!Ne aggódjatok a csuklás miatt... :wink: valaki itt már régebben írta,hogy kérdezte a védőnőjét vagy nem tudom kicsodáját,de a lényeg hogy azt mondták neki,hogy normális dolog,és készül a tüdeje a kinti életre. :wink: Az én babám is néha igen igen sokat csuklik,bizony ő is szokott 10percig is! :)

Kép

Kép
mezsó

Bambi
Valahogy az előbb elkerülte a figyelmemet, de most olvastalak...
ha a férjed ennyire nem szeretné akkor szerintem legyen a tieteké az a két hét. Hidd el utánna sem árt a segítség! Jöjjön akkor anyukád amikor már a férjed nem tud annyit veletek lenni.
A legfontosabb a ti családi békétek, és végülis az sem baj ha szalad a lakás úgysem vártok vendéget nem igaz? Nagyon jó lesz nektek hármasban is!
anyud meg jöjjön utánna két hétre! :)
Anyóst meg nem hazaköltöztetni! :) ;)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lituka
Egyértelmű! Sárkányok kicsukva! aki nagyobb teher mint haszon... és ha ott van anyud aki valódi segítség persze, hogy őt válaszd!
Én arra írtam, hogy alapból ne utasítsátok el a segítséget pl én barátnőm is első körben úgy állt hozzá, hogy inkább senki segítség majd ők hárman (de ott nem is volt sárkányveszély, igaz mamájával néha nehéz de azért nem vészes).. azt láttam, hogy nagyon belefáradt és kicsit megbánta.... második gyereknél már mondta, hogy jöhet mindenki segíteni! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lefotóztam én is a szerzeméyeket, felteszek 1-2-t :)

Kép

Ezt úgy kaptuk. Kár hogy 56-os, így sajna már nem lesz jó télen. De hátha még születése után lehet használni. Annyira édes! :)

Kép

Babyteve, azt hiszem Te kerestél ilyen forgóta Corában. Szóval forog is zenél is aranyos is, de aki csinálta, hát elég érdekesen oldotta meg, 2 figura pont ugyanolyan súlyú, az egyik meg fele a másiknak.... így tök csálén áll, úgyhogy valami súlyt kell majd tennem a könnyebbikre, mert így elég béna....

Kép Kép

És a hálóingek.

Kép Kép
szõlõ

Adri Mostanában már csak annyit, hogy felnyújtom, meg leeresztem és közben ökölbe szorítom és elengedem. Nagyon hamar helyreáll. A várandósság kezdetén, még ébredéskor sem volt ép szegény. De mostanra Ok. Meg természetesen próbálok pozíciót váltani az alvás során, ami sajnos nem mindig megy már. Ez a bálna állapot...

Szösszenet
Nekem is csuklik. Ma is volt többször. Én is sajnálom szegénykémet, és mindig kérdezem is, mi jó, ha mozgok vagy ha úgy maradok ülve, mozdulatlanul. De így is, úgy is tovább folytatja. Kint ne legyen ennél nagyobb baja, igaz? :)

Emi
ma beszéltem egy lánnyal, aki Délpestiben szült. Ő 2ágyasban volt,de látta, hogy az ötágyasban dohányoznak. Ez totál kiakaszt!!!!!!! Nemcsak a tesódnál volt ilyen. Ja és ő mesélte, hogy fürdetik őket, úgyhogy téves volt az infom.

Kép
téjé

téjé
Ez a dohányzás nagyon durva... én nem is tudom mit csinálnék... :shock: nem lehet beszélni orvossal, igazgatóval bárkivel???
hihetetlen..

Lituka
Csini vagy.
Nagyon jó az a köntös! :)

Ollem
Engem is érdekelne pontosabban a lomis cím!
Jól teszed ha anyudat nem engeded közel! Csak azért fogalmaztam óvatosabban mert nem akartam, hogy megbántódj... de amiket írtál az alapján ő csak teher lenne neked!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő
Jó a perspektíva! :)

Csinik a hálló göncök!

Nemtudom ki írta... de én szüléshez nem ajánlom a pizsit... én legutóbb azzal próbálkoztam, de elég vacak lecibálni a gatyát két fájás között, hogy a doki megvizsgálhason amikor meg levettem zavart, hogy a felső olyan rövid.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő!

Ezeket a hálóingeket is el tudom magamon képzelni :P ! Hol és mennyiért vetted őket?

Mezsó!

Igen, tudom hogy normális dolog a csuklás, csak hát ha arra gondolok, hogy még nekünk is milyen rossz 10 percen keresztül elviselni :roll: :(

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

[quote]L írta:ányok!Ne aggódjatok a csuklás miatt... Wink valaki itt már régebben írta,hogy kérdezte a védőnőjét vagy nem tudom kicsodáját,de a lényeg hogy azt mondták neki,hogy normális dolog,és készül a tüdeje a kinti életre. Wink Az én babám is néha igen igen sokat csuklik,bizony ő is szokott 10percig is!

Ez így van! Amikor kibújnak is sokat csuklanak az elején! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Benettke, Corás mindkettő, a zöld azt hiszem 1000 ft volt a kék meg 1500. Még egyet kellett volan venni, de majd... Első körben ez elég :)

Kép Kép
szõlõ

Benettke
Állítólag őket nem zavarja annyira... amikor kinnt lesznek is azt tanácsolják, hogy ne akarjuk elmulasztani pl citrommal (bevallom én volt, hogy próbáltam mert valóban rossz nézni), amikor már zavarja sírni kezd és attól abbamarad.

Kép
Kép
Kép
mamacka

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:18-kor.
Vendég

Nono, azért mertem mondani mert sokszor én is ilyen vagyok. Egy ideig együttérzek, sajnálok, aztán jön Csernus :lol:

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:18-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:19-kor.
Vendég

Szőlő - Majdnem én is ezt a macis hálóinget vettem :lol: :lol:
De aztán a másik mellett döntöttünk :)
A forgó nagyon cuki!! A kis overál meg zseniális :)

Téjé, Ercsi, Nono
- Akkor látom ezzel a csuklással nem vagyok egyedül :)
Alíznak pár perces szokott lenni .. és olyan ééééééééédes :)
Én mozogni szoktam, és akkor elmúlik neki .. lehet nem attól, de eddig úgy tűnt.

Kép
szösszenet

Szőlő!

Köszi! Úgy látom most már tényleg elkerülhetetlen, hogy meglátogassak egy Corát :roll: :wink: Mi a fenének nincs felénk egy sem :evil: ?

Mamacka!

Sztem nálam olvastad a pizsit, de term. nem szülésre, hanem az azt követő napokra gondoltam. Ugye akkor nem gáz?

Ha Te azt mondod hogy a babót odabent nem zavarja a csuklás, akkor én sem aggódok :P

Megkaptad szombaton a 2 üzimet?

Nono!

Nálam nem függ össze a kajálással! Inkább este szokott az ágyban :shock: miután meghallgatja szokásos kis zenéjét és miközben "játszik" apával :)

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szőlő!

Jó a hálóing, ilyen az én pizsim is, csak a rózsaszín :)
Az overál tényleg cuki, majd jó lesz a második gyerkőcnek :wink:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Benettke
Később nem... mondjuk az első pár napban én félteném, hogy összevérezem, kórházba azért nem vinném be mert könnyebb szerintem átáztatni mint a hálóinget.
Nekem is van egy szopis pizsim és gondolkodtam, hogy bevigyem-e de szerintem nem fogom... igaz az piros!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csak olyat kaptam amire válaszoltam is... ezek szerint te nem kaptad meg az enyémet???
Most sem tudok belépni a freemailbe, pedig fontos levelet várnék... állandóan rendszerhibát jelez... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Csak az utolsó két oldalt olvastam el, nagyon termékenyek vagytok írásilag... :lol:

Csak annyit a csuklásról, hogy nekem mind a három babám rengeteget csuklott, napjában többször is a pocakban! Engem nem zavar. A mostani várandósságnál a 24. héten éreztem először, hogy csuklik a kis drága. Leginkább olyankor csinálja, ha valami hirtelen mozdulatot teszek, tüsszentek, vagy éjjel felugrom a nagyobbakhoz. Általában elég hamar abbahagyja. A nagyobbik lányom nagyon élvezi, és az ő pocakjában is mindig csuklik a baba, ezt játsza :lol: Sőt, néha már a kisebbik is...

Aludjatok jól, most én tényleg csak bekukkantottam.

Üdv,
Nuska+
nuska1

Mamacka,
a freemailnek szerintem a szerverével van baj. A férjemet sem engedte be egész nap.
nuska1

Remélem jól van mindenki! :lol:
Én tegnap éjszaka egyben aludtam 11 órát! :roll:
Úgy néz ki kislányunk lesz pedig tutira fiút éreztem! :D
Negatív, h még mindig keresztben van és sovány a haskörfogata alapján csak 22 hetes 4 napos. Semmi étvágyam nincs pedig mondta a doki h kéne ennem főleg nagyon sokat fehérjét!
Van v.mi jó recept ötletetek?

Kép
kritta

Szőlő: nagyon csinik a hálóingeid..olyan szivesen vettem volna ilyet..de anya szerint elölgombos elölgombos elölgombos..na de a 3. nekem is ilyesmi lesz :D

köszi a dicséreteket..

ollem: mivel utso darabok voltak..igy nem tudom van e nagyobb méretben.
enyém 38as..alapbol 36os a méretem..igy tuti hogy el fogok férni 2szer ekkora pocival is.

Ercsi: irtam vissza :D megy az agyalás :D

na csajok hulla vagyok..jó éjt mindenkinek...holnap találkozunk..
Vendég

Kritta, egyél sok húst, szerintem nem kell extra recept.

Kép Kép
szõlõ

Képek az ácsi szerzeményekről: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép babakocsi már Bogi szobájában Kép Bogi szobája alakulgat Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hű hát kicsit sok(K) lett a képből....ne harizzatok érte... :oops:
csak nem tudtam, hogy melyiken látszik jobban... :roll:
igazából élőben adja vissza....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Hűűűű, benneteket elég nehéz követni, az utolsó 3 oldalt el sem tudtam olvasni, mert mindjárt elalszok....

Még jövő hét péntekig dolgozom utána reszkessetek :)

Most csak címszavakban:

Mezsó, Benettke, Zorróné, gratula a jó hírekhez!

Kritta, ne aggódj nagyon, nekünk is sokkal kisebbnek mérték, rá két hétre a 4d-n az a mérete volt a legnagyobb :) A haskörfogatot amúgy is nehéz mérni, nagy pontosság, és jó metszet kell hozzá. Ha már valahogy elcsúszik könnyű tévedni.

Hálóing: Én még Katánál vettem 3-at a babaszobán, azóta itthon is használom, szülni is azt fogom vinni. Amúgy én meg a pizsamát nem bírom, mióta férjem van :) Sok vele a macera :) Hosszú pólóban, vagy hálóingben alszom :) Vagy semmiben, de azt annyira már nem szeretem a gyerekek miatt.

Szoptatós melltartó: Nekem Dorina van, és Anna a 3. gyerekem lesz akit kiszolgál, mert én Bencénél vettem 3-at.

KÖntös: Szintén akkor vettem, mikor Bencét vártam, ebben leszek 3-askánál is :) Szóval annyira nem pénzkidobás semmi sem :)

Papucs: Jujj azt nekem is kell vennem :)

Én is úgy szeretnék már nektek képeket feltenni, mutogatni hogy nekünk mink van, de se időm, se energiám :( Meg nekünk nincs még így berendezve a szoba, még a bölcsőt is csiszolni kell, sőt még festeni is szeretnék... Márciusban.... aztán meglátjuk. MÉg az ágyneműjét is meg kell varrnom a kicsinek, ahhoz meg pénz kell elsősorban (anyagra...)

Segítség: Bencét úgy szültem hogy anyuékkal laktunk, akkor volt a legkisebb tesóm fél éves :) Szóval minden segítségem megvolt, hiszen ott volt a 3 nagyobb (mármint a fél évesnél nagyobb :)) tesóm is :) Katával még otthon laktunk, de anyumék már nem ott, csak hétvégente jöttek haza, akkor anyósom volt ott egy hétig. Most sztem nem lesz senki, anyum tanít, onnan nem lehet csak úgy hiányozni, szabit kivenni, anyósom ne jöjjön, hugomnak szintén kicsije van, bár ő azért elérhető lesz vmennyire. De legalább a párom úgy dolgozik hogy 2 napokat itthon van, és a nagyok bölcsiben-oviban vannak. Kicsit félek azért, bár nem vészesen :)

Pasi-bulizás: Az enyim sose, pedig néha úgy rugdosom, hogy menjen már, de nem. Néha a legjobb barátja, a Gabi jön hozzánk, akkor iszogatnak kicsit, de sose viszi túlzásba (na jó, évente 2x)
Sőt, velem se szeret kimozdulni, ő itthon érzi jól magát. Főz, mos, takarít, ha dolgozom. Megy a gyerekekért, játszózik velük, szóval egy szavam se lehet. Egyetlen hibája hogy türelmetlen velük egy kicsit, de sztem ez megbocsátható :)

Viszont a hugom nagoyn kikapta a pasijával, amikor várták a kicsit, minden hepi volt, semmi nem volt drága a kicsinek, mióta megvan Kamilla, rá se néz a gyerekére, nem ad Orsinak kajára pénzt, stb. Undorító. Orsi holnap megy a bíróságra, hogy elintézze a gyerektartást (hiába élnek egy fedél alatt!!!) mert ez így nem állapot. MÉg szerencse hogy a főnököm van olyan rendi hogy felveszi helyettem a hugomat, így abból is lesz + pénze, és még Kamillát is elviheti dolgozni ha én már babázok, és nem tudok vigyázni rá.
Jah a pasija még akkor is naponta eljárt bulizni (olykor az ország másik felébe) amikor az Orsi a 42. héten volt már....

Most is lement a hétvégére a szüleihez, ott rosszul lett, ezért nem jön haza csak csütörtökön, hogy addig Orsiék miből esznek az más kérdés.... Persze kihazsnálja, hogy se mi, se anyuék nem hagyják....és adnak Orsinak pénzt..

Na most jól felhúztam magam, megyek inkább aludni :)

Jah ma voltam dokinál, vérkép, vizelet rendben, annyira, hgoy egy csillagom se volt!!!! Mondta is a doki, hogy gratulál az eredményemhez :) A vércukrom is ok, éhgyomri 4,2, terheléses 5.
A méhszáj zárt, 3000 :) (ilyen se volt még egyik terhességemnél sem. A 30. héten már mindkettőnél 2100, illetve 2110 volt)

Jó éjt!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Munka után elmentünk az árkádba és az ikeába,nemrég értünk haza. A H&M-be szinte már semmi nem volt, mondjuk nem is reméltem, mert már a hétvégén is írtátok, hogy a nagy leárazás miatt már nem sok minden maradt. Igaz.
Nici remélem nem fáj annyira az égés, én is pont rakott krumplit csináltam tegnap, és a férjem segített a sütőbe be-és kivételnél, olyan súlya volt. Örülök, hogy jó lett a cukrod!
Zorróné, nagyon jó híreket olvastam rólatok, örülök, hogy Benivel teljesen jól van!Gondolom nagy volt az öröm.
Lituka még így "kómás fejjel" is nagyon csini vagy, és jó a hálóinged!
Szösszenet, ígérem holnap/holnapután teszek fel képet én is a hálóingekről (bár nem vmi csini-binik) de ma is, és szerintem holnap is későn érünk haza, meglátjuk..

Emi, beszéltem a háziorvossal, tényleg kell a nőgyógyásztól igazolás...Ráadásul én is később találkozom vele, mint ahogy ki kéne írnia táppénzre, de azt mondta a nődoki, hogy nyugodtan menjek csak el a háziorvoshoz a papírért, és utólag majd viszem tőle az igazolást. Végül megoldottam, mert holnap a szülésfelkészítőn ő tartja az előadást, és megkértem, hogy hozza magával, mert ott leszek...Ja, és a háziorvoshoz aznap kell menni, ahogy kéred a táppénzbevételt.

Ma elég rosszul aludtam, kb. óránként keltem fel (de az szerencse hogy mindjárt vissza is tudok aludni) szóval lassan lefekszem, jó éjt kismamik!!
Timi

Kép
tim27

Sziasztok!

Na én se írtam még elsőként soha...... :cry:
Nem tudok aludni, no nem baj, majd bepótolom....
Legalább napra kész vagyok fórumilag!!!! :lol:

Képzeljétek eddig Jázmin nem nagyon mutogatta magát a Daninak, ha rátette a kezét mindig mozdulatlan lett..
Ma este meg....megtört a jég....
Olyanokat mocorgot, Dani meg csak kacarászott, erre még jobban mocorgot. Olyan édesek voltak ,mintha játszottak volna.
Hallgatta a pocakomat a fülével, Jázmin meg lerugdosta magáról...
A végén úgy búcsuzott tóle, hogy..
"Édeském jó éjszakát, álmodj szépeket."
Nagyon cuki volt. :oops: :lol:

Jaj én olyan sokat tudnék erről írni, mármint , hogy Dani igy- Dani úgy.
Félek, hogy mi lesz ez után....
Látjátok ti első babás anyukák, attól féltek mit hogyan kell csínálni, én ezt már tudom (azt hiszem). :wink:
Én viszont attól parázok mi lesz a két gyerekkel?
Mi lesz, ha megbántom a Danit vmivel a Jázmin miatt?
Hogy fogom egyáltalán bírni?
És még én szerettem volna ikreket.... :)
stb.stb. :cry:

Mit is akartam még!
Csinik a hálóingek.
Mary szépek a bútorok + a szekér!
Kritta tessék rendesen enni, muszály a baba miatt.
Lituka szép a pocid!

Hú az enyéemt már meg sem merem mutatni akkora.... és csíkos... :?
Nekem ez jutott, Danival is hatalmas volt, no nem kilóra csak méretre, mindig azt hitték 2 lakozik benne.
Ez most ismétli magát....

no így reggelében egyenlőre ennyi.

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziazstok,

gyorsan összeírom,h. ki tud jönni pénteken remélhetőleg. Akinek nincs címe, sikítson!!!

BENETTKE
NICI
NONO?
SZŐLŐ
SZÖSSZENET
ZORRÓNÉ
XSARA
MANGÓ
mango.

gyorsan írok pár sort, utána olvasok. Nézegettem a képeket, csodaszép rucikat vettetek, én majd megmutogatom élőben :) Csenge nekem nem engedélyez képfeltöltést, túl segítőkész :) :)
A hálóingeimet biztos nem fogjátok látni, nevetségesek egytől egyig :)

Vasárnap rám jött a szülés-pánik, aminek az volt a következménye,h. 2 óránként bőgtem,h. hogy félek és hogy mi lesz Csengével, amíg én nem leszek itthon és velem mi lesz nélküle. Meg persze a férjemet cseszegettem mindenért. Szégyellem magam, de sztem ez általános női reakció ....

TEgnap egész nap a lakást nyalogattam, átrendeztem stb, h. minden praktikus legyen. Még nem vagyok kész, de estére jól kifáradtam, főleg mert a kisasszony is csak 3/4 órát volt hajlandó aludni egész nap... Képzeljétek!!! azt hittem megszülök, ráadásul a kicsike annyira nyújtózkodott,h. már a bugyivonalnál éreztem a mozgását. Nagyon durva volt, ennyire lenn még sose volt, de az előző terhességnél se éreztem ilyet...
mango.

Zsuzsófi, tesód férje no comment. Nekem ez a sztori is sántít, h. rosszul lett a szüleinél. Mitől kattant be ennyire? Nálunk nincs külön eljárkálás. De ez valahogy természetesen alakult ki így magától.
mango.

Ollem tök jó, hogy ennyire készen álltok már!! Mikor tudtok költözni??? Nehogy adjatok pótkulcsot a mamának :)
mango.

Judit,
akkor nem csak a nővérem fogott ki rossz szobatársakat. :(
Az tuti, hogy ha az én gyerekem mellett rámer gyújtani valaki, akkor nagyon be fogok ugatni!! Nem fogom hagyni, hogy bárki veszélyeztesse a gyerekem egészségét!!!!

Timi,
köszi az infót. Nekem március 10-én este kell mennem a nőgyógyászhoz és csak 11-én tudok menni a háziorvoshoz :( Ezek szerint a 10-ét szabira kell kiírnom...

Mary
Látom, szépen alakulgattok. Gratula!!

Csajok,
valaki tudja, hogy mi a különbség a 15 napos betegszabadság és a betegállomány között? Valaki írta (talán Zorróné), hogy a betegszabadságát ki szeretné venni...

Kép
emi29

Mangó
Ez nem ér!!! Én is megmutattam a hálóingeimet jó!!! Két napig mindenki azzal cikizett :lol: :lol:

Egyébként erről jut eszembe... Egy buta kérdés: a hálóing alá ti vesztek majd fel melltartót? Csak azért kérdezem, mert ha beindul a tej, gondolom az nyomot hagy majd a hálóingen, ami nem túl szép látvány...
Bocs, ha nagy hülyeséget kérdeztem :oops: :oops:

Kép
emi29

Emi,

szerintem hívd fel a háziorvosodat rendelési idő alatt/ az asszisztensét és kérdezd meg. Szerintem nem kell kivenned szabinak, ha már másnap viszed a papírt. Biztos kevesen vannak, akik még aznap odaérnek vele. A betegszabiért sztem teljes fizu jár, a betegállományért nem
mango.

Emi, esetleg ha eljönnél a fórumtalira, titokban megmutatnám. Az lőző gyerekemet MACKÓS HÁLÓINGBEN szültem. Hát én is csak röhögni tudok magamon. Amúgy én vettem fel melltartót, mert zavart volna, ha csak úgy egész nap anélkül lettem volna. (valamelyik csodás hálóingem takarásában)
mango.

Jó reggelt kismamik :D :D

Annyira de annyira jót aludtam az éjjel.Ilyen már elég régen történt.

Lituka-az a köntös nagyon tetszik

Mary-alakulgat a házikó.Jó vásárt csináltatok.És a babajárgány is szuper

Szőlő-szépek a hálóingek,főleg a kék tetszik

A másik amit akartam :!: :shock: :shock: Eddig tényleg nem volt semmi bajom a terhesség alatt,erre tegnap este érzem,hogy mindha zsibogna a lábam,és olyan nehéznek éreztem,Olyan szokatlan és kellemetlen érzés.Erre megnézem,és be van dagadva a zoknivonalnál elszorítva :shock: Döbbenet.Ez víz ugye?
Lehet,hogy le kéne főznöm ma a kiló krumplit?

Kép
szibi

ja és a hálóingről jut eszembe, hogy amikor Csengével voltam terhes és bevéreztem, épp a nagymamámnál voltam Győrben, egy napra mentem, a párom külföldön volt munkaügyben. Épp csak váltóruhát vittem, a kórházban egy hetet kellett maradnom. Szerintetek a mamától milyen hálóingeket és köntöst kaptam kölcsön???????? Szegényt elküldtem francia bugyit venni, mert a tangától infarktust kapott volna :) Viszont minden nap hozott igazi mama- féle ebédet :) nyaminyami
mango.

Hali!
Olvasok folyamatosan, csak aztán meg nem írok semmit. Nincs is nagyon mit, mert nem történik velem semmi. Bár lehet, hogy addig jó!

Ercsi! Nem tudtam képeket küldeni, mert az a sz@ros freemail mindig lefagy, ha képet akarok csatolni. Ha meg lebutítom a képeket, akkor nem tudod kinagyítani rendesen. Azért még próbálkozok. Egyébként az internetről is töltögettem le képeket a falhoz, főleg oroszlánkirályosat. Sok van!

Zsuzsófi! Miután 30. héten C2100 volt, hányadik hétre szültél? Feküdnöd kellett? Azon spekulálok, hogy azért a 31. heti Uh után, ha nem nyílok tovább, azért felkelnék már, mert nagyon utálom a fekvést.

Na, én hálóingeket nem fogok mutogatni. Főleg azért nem, mert nekem ez nem okozott akkora gondot mint itt a legtöbbeteknek. Az volt a lényeg, hogy gombos legyen és bő. Most őszintén. Ki fog engem ott hálóingben látni? Az orvosok meg a nővérek. Hát nekik meg mi a francnak divatbemutatót rendezni? Szerintem akkor senkit nem az fog érdekelni, hogy vajon hogy néz ki, hanem hogy el tud-e egyáltalán menni a klotyóig. (ebből a szempontból jó is, hogy nem jöhetnek be látogatók a Szent Imrébe, azért az engem is zavarna, ha mosott sz@rként látnának a barátaim/rokonaim.)

Figyu! Ha most 85C vagyok, akkor mekkora szoptatós melltartót vegyek???? A 85 valszeg már nem változik, de a kosár biztosan, nem?

Segítség: Nekem Anyós itt lakik alattunk és most még külön jó is, hogy "fekvőbeteg" vagyok, mert van 3 hónapunk egymásra hangolódni. Szépen kezdi megtanulni, hogy nálunk mi hogy működik és mire jönnek a gyerekek, már kérdezni sem fog semmit, csak csinálja amit kell. Kivéve a takarítást, mert jár hozzánk egy csajszi, aki nagyon bevált.
Anyu majd csak nyáron fog jönni szerintem, mert ő tanár néni és nem tud év közben szabit kivenni csak nyáron.

Nnnnnna, ennyi egy levegőre.

Katavirág! Merre vagy?

Kép

Kép
kamilla306

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:20-kor.
Vendég

[quote="nono26"]o írta:nono26llem! Ha a férjed csak egy hétig lesz otthon az is jó. Meg fogod tudni oldani. Csak legyen önbizalmad (na megint az dumál akinek semmi nem volt az első babánál :oops: de azért az észt tom ám osztani!!! :oops: :lol: ) Viszont hidd el jobb az önbizalomhiány mint az ilyen segítség!!! Szerintem nem lesz semmi gond. ahogy néztem sokaknál max 2 hétig lesz otthon a párjuk. Az sem olyan sok ha belegondolunk h 6 hét azért a gyermekágyi időszak. Menni fog!

De azért majd beszélek barátnőmmel is, aki a kisbabája megszületése előtt (decemberben született) nagyon sokat nálunk volt. Volt olyan, hogy minden nap jött!!! Meglátjuk mennyire megoldható.... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Imádom, ahogy a bébik kolbászolnak a hasamban. Most is épp azt csinálják.
Apósom jó fej volt. Mikor meglátta azt mondta: "Olyan mintha kismacskák lennének egy szatyorban." Jót röhögtem.

Nono! Ezzel én is így vagyok. Többet nem akarok terhes lenni. A párom még akar gyereket, de szerintem amint megszületnek, meg fogja gondolni magát. Nem tudja még mi vár rá! Ebből a szempontból jó, hogy ketten lesznek, mert különben szegény bébike egyke maradt volna.

Kép

Kép
kamilla306

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:20-kor.
Vendég

Épp írni akartam, erre jön a postás....
Meghozta a babahordozót, amit holnapra vártam.... :shock: :?
Úgy kapartam össze rá a pénzt....10.300 Ft volt postaköltséggel együtt...még jó, hogy holnapra vártam még egy csomagot. férjem fia rendelt valamit és hagyott itt nekem rá pénzt. Ez nagyon jól jött...Hát kölcsönvettem tőle 9000 Ft-ot... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nono!

Átment a privi?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi: az éves betegszabadság 15 nap, a betegállomány (táppénz) csak utána indul. A gyakorlati jelentősége az, hogy ha elmész kiiratni magad, akkor az első 15 napig (tehát a betegszabadság ideje alatt) a teljes fizudat kapod a cégedtől. A 16. naptól indul a táppénz, amikor már csak a napi átlagkereseted 60 vagy 70%-át kapod (attól függően mióta vagy biztosított) és azt az OEP utalja! Tehát a 15 nap betegszabira érdemes elmenni teljes fizuért, mert azt amúgy sem lehet sehova csúsztatni! Ha azt egy adott évben nem veszed ki, akkor elveszik.

Én úgy tervezem, hogy hogy először kiiratom magam 15 napra (március közepetől), aztán a 16. naptól (tehát kb. április elejétől) már szülési szabadságra megyek! (Sima táppénzre nem akarok menni, mert az nekem csak 60%-nyi pénzt jelenti.)

Remélem érthető voltam! :roll: Benettke javíts ki, ha valami hülyeséget írtam! :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Kismacskák egy szatyorban :) ez vicces :)

Nono, sajnálom,h. nem jó a péntek, de ha bármikor lenne kedvetek átjönni Szonjával, gyertek csak!
mango.

Ilyen a hordozónk!!! :D Kép Kép Kép

És megy a babakocsihoz is!!!!!!!!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X