Sziasztok!
Hűűűű, benneteket elég nehéz követni, az utolsó 3 oldalt el sem tudtam olvasni, mert mindjárt elalszok....
Még jövő hét péntekig dolgozom utána reszkessetek
Most csak címszavakban:
Mezsó, Benettke, Zorróné, gratula a jó hírekhez!
Kritta, ne aggódj nagyon, nekünk is sokkal kisebbnek mérték, rá két hétre a 4d-n az a mérete volt a legnagyobb

A haskörfogatot amúgy is nehéz mérni, nagy pontosság, és jó metszet kell hozzá. Ha már valahogy elcsúszik könnyű tévedni.
Hálóing: Én még Katánál vettem 3-at a babaszobán, azóta itthon is használom, szülni is azt fogom vinni. Amúgy én meg a pizsamát nem bírom, mióta férjem van

Sok vele a macera

Hosszú pólóban, vagy hálóingben alszom

Vagy semmiben, de azt annyira már nem szeretem a gyerekek miatt.
Szoptatós melltartó: Nekem Dorina van, és Anna a 3. gyerekem lesz akit kiszolgál, mert én Bencénél vettem 3-at.
KÖntös: Szintén akkor vettem, mikor Bencét vártam, ebben leszek 3-askánál is

Szóval annyira nem pénzkidobás semmi sem
Papucs: Jujj azt nekem is kell vennem
Én is úgy szeretnék már nektek képeket feltenni, mutogatni hogy nekünk mink van, de se időm, se energiám

Meg nekünk nincs még így berendezve a szoba, még a bölcsőt is csiszolni kell, sőt még festeni is szeretnék... Márciusban.... aztán meglátjuk. MÉg az ágyneműjét is meg kell varrnom a kicsinek, ahhoz meg pénz kell elsősorban (anyagra...)
Segítség: Bencét úgy szültem hogy anyuékkal laktunk, akkor volt a legkisebb tesóm fél éves

Szóval minden segítségem megvolt, hiszen ott volt a 3 nagyobb (mármint a fél évesnél nagyobb

) tesóm is

Katával még otthon laktunk, de anyumék már nem ott, csak hétvégente jöttek haza, akkor anyósom volt ott egy hétig. Most sztem nem lesz senki, anyum tanít, onnan nem lehet csak úgy hiányozni, szabit kivenni, anyósom ne jöjjön, hugomnak szintén kicsije van, bár ő azért elérhető lesz vmennyire. De legalább a párom úgy dolgozik hogy 2 napokat itthon van, és a nagyok bölcsiben-oviban vannak. Kicsit félek azért, bár nem vészesen
Pasi-bulizás: Az enyim sose, pedig néha úgy rugdosom, hogy menjen már, de nem. Néha a legjobb barátja, a Gabi jön hozzánk, akkor iszogatnak kicsit, de sose viszi túlzásba (na jó, évente 2x)
Sőt, velem se szeret kimozdulni, ő itthon érzi jól magát. Főz, mos, takarít, ha dolgozom. Megy a gyerekekért, játszózik velük, szóval egy szavam se lehet. Egyetlen hibája hogy türelmetlen velük egy kicsit, de sztem ez megbocsátható
Viszont a hugom nagoyn kikapta a pasijával, amikor várták a kicsit, minden hepi volt, semmi nem volt drága a kicsinek, mióta megvan Kamilla, rá se néz a gyerekére, nem ad Orsinak kajára pénzt, stb. Undorító. Orsi holnap megy a bíróságra, hogy elintézze a gyerektartást (hiába élnek egy fedél alatt!!!) mert ez így nem állapot. MÉg szerencse hogy a főnököm van olyan rendi hogy felveszi helyettem a hugomat, így abból is lesz + pénze, és még Kamillát is elviheti dolgozni ha én már babázok, és nem tudok vigyázni rá.
Jah a pasija még akkor is naponta eljárt bulizni (olykor az ország másik felébe) amikor az Orsi a 42. héten volt már....
Most is lement a hétvégére a szüleihez, ott rosszul lett, ezért nem jön haza csak csütörtökön, hogy addig Orsiék miből esznek az más kérdés.... Persze kihazsnálja, hogy se mi, se anyuék nem hagyják....és adnak Orsinak pénzt..
Na most jól felhúztam magam, megyek inkább aludni
Jah ma voltam dokinál, vérkép, vizelet rendben, annyira, hgoy egy csillagom se volt!!!! Mondta is a doki, hogy gratulál az eredményemhez

A vércukrom is ok, éhgyomri 4,2, terheléses 5.
A méhszáj zárt, 3000

(ilyen se volt még egyik terhességemnél sem. A 30. héten már mindkettőnél 2100, illetve 2110 volt)
Jó éjt!
Zsu