Ha már Emi keresett, vagyok, jelentem, olvasó üzemmódban.
Meg rohangálósban az elmúlt két napban, cipő, öltöny, gyürük, hajdiszek.... szerencsére ezeket sikerült megvenni.
A többit majd a márciusi lóvéból... kifújt a havi költőpénz..
Viszont ha valaki pasijának, férjének, gyerekének öltönyre, zakóra, nadrágra, ingre, ilyesmire lenne szüksége, merem ajánlani figyelmébe a Nyugatitól kb. 10perc sétára a Weiner Leó utcában a MRSALE üzletet. Ott vettünk öltönyt most Zolinak az esküvőre 19ezerért, csak mert kifutó márkás (ott minden olcsóbb és minden ilyen kifutó márkás), de tökéletes, kutya nem mondja meg róla, hol vettük és mennyiért. Még a nagyobbik fiamnak is vettem egy öltönyt, mert a gyereköltönyök is totál leárazás alá kerültek, 22ezer helyett 2900.-!!! Ft volt! Igaz, hogy 160-as méret, 8 évesre, de mondtam, ha csak két év múlva fogja hordani, az sem érdekel, mert ennyiért még nadrágot sem kapok neki! Szóval érdemes benézni, nagyon szupi hely, baromi rendes, segitőkész eladókkal!
Mango!
Csak a bimbóvédőhöz! Ha úgy érzed, hogy kell, vegyél! Én Atisnál használtam (már amennyit szopizott szegény), mert a két csepp tejem fejéssel is próbáltam termelni (meg minden máshogyan) és rengeteget fejtem és attól sebesedett ki a mellbimbóm, de veszettül! Nekem is jó szolgálatot tett! Mert bár igyis visitani tudtam volna a szopik alatt, de mégsem volt olyan kegyetlen, mint nélküle és nem áztatta fel annyira a bébi! Barnusnál már nem használtam (de ő ugye szopizott hála égnek, annyi tejem volt), de ha most úgy látom majd, hogy kell, akkor énis veszek újra.
Teljes mértékben én sem értek egyet azzal, hogy totál elszokik a cicitől a baba, ha ilyet használunk, vagy ha cumisüvegből is kap néha teát! Baromság! Barnabásomat akkor sem lehetett volna a cumisüvegre rávenni, ha két napig nem adok neki cicit!!! Ahogy a szájához ért, üvöltött és köpte ki, a cumit is! Pedig néha nem ártott volna, ha elfogadja, mert már ki voltam készülve tőle teljesen és igy még fél napra sem lehetett otthagyni sehol (nagyinál, stb.) mert nem evett, csak a cici kellett neki! Atisom elfogadta az üveget, néha a cumit is szerencsére, szegény a cicit is szivta volna, ha jön belőle neki és nem kell kép cseppért fél órát szenvednie... már a végén ezért nem kellett neki a cici... érthető...
Úgyhogy erről ennyi a véleményem és tapasztalatom! Nem lehet elrontani a gyereket a cumisüveggel meg bimbóvédővel. Néha nyugodtan lehet adni neki teát üvegből, semmi baja nem lesz és nem fog bezavarni neki, mert tudja, ha a teát kapja az üvegből, a tejet pedig ciciből, meg tudja különböztetni!
És ha valakinek kell a védő a szopihoz, akkor kell!! Ez nem elitélendő, ez egyéni, kinek mi válik be vagy mire van szüksége!