A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok :D
Tényleg nagy a pangás.Pedig most van időm olvasgatni.

Szöszke!Nagyon csini vagy.
És még valaki küldött képet,piros pólóban(sajnos névmemória nuku :oops: :oops: :oops: ),hát az a 13 kg sehol sem látszik.
Tényleg toppmodel kismamik :D

Téjé-sajnálom a cukor dolgot,remélem minden jól alakul.

Hol van Szőlő a fúrumtalis képekkel??Kíváncsi vagyok ám :D :D

Kép
szibi

Sziasztok!

Először is gyorsan feldobom a tegnapi gyümileves "pontos" összetételét :wink:(hátha valaki uzsira elkészíti) Szössz figyelj :lol: !

-1 doboz KORALL fagyasztott gyümikeverék
-1 doboz RUBINT fagyasztott gyümikeverék
-1 konzerv ananász (márkáját nem tudom, talán ha Mango-ék még nem ürítettek szemetest... :roll: :wink: )
-1/2 liter tejszín (sztem ebből is jó bármelyik, tegnap főzőtejszínt használtam)
-kb. 3 dl narancslé (én 100%-osat szoktam használni, márkája mindegy)
-ízlés szerint cukor (szöszinél ez gondolom úgy 1/2 kg-nyi lehet :roll: :wink: )

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:14-kor.
Vendég

A konzerv-gyümik levét is beleöntötted? Azt ugye nem? Csak a gyümiket .. és a lé a narancsléból meg a tejszínből állt .. :roll:

Kép
szösszenet

Fórumtalisok!

Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek benneteket :P , kár hogy a többiek nem tudtak jönni :(

Mango!

Köszi, hogy nálatok lehettünk! Nagyon tündéri a kislányod, egy barátkozós kis angyalka :) . A férjedtől is rendes volt, hogy elviselt minket miután hazaért a munkából. Nagyon harmonikus, szép család vagytok! És ez csak fokozódik majd a kisbabó (ill. amint olvastam babók :wink: ) megérkezésével.
Sztem nem voltál tegnap inaktív, végtére is nem azért mentünk, hogy körbeugrálj minket, hanem hogy dumcsizzunk. Na jó, azért én a konyhádat kipróbáltam :wink:
Beszélőkém :lol: :szimpi társaságban feléled, ellenszenves környezetben azonban nagyon néma tudok ám lenni! (gondolom, ezt nehéz elképzelni rólam :roll: )

Kemény dinó :evil: :shock: de legalább nincsenek tüskéi!

Zorróné!

Miután elmentél megdézsmáltuk a muffinkészletet! Nagyon fini volt :) Na és az állaga :shock: ilyen pihe-puha muffint én még nem is ettem soha! (bevallom, eddig nem is szerettem a muffinokat) Kérjük a receptet a férjedtől :!:

Ja, visszaolvasva látom milyen rendes a főnököd :shock: ! Az enyém is jó fej, de a tiédnek nyomába sem ér :? Kis cégnél dolgozol? Csak mert sztem a multiknál ilyen nincs :!:
(Te mindig ilyen csöndes vagy, vagy csak mellettünk/mellettem nem tudtál érvényesülni?)

Xsara!

Meséltem a férjemnek, hogy milyen ducika volt a kisfiad mikor megszületett :shock: , most még jobban szeretném, hogy duci babónk legyen! (na jó, ahhoz azért nem ragaszkodom, hogy már a szülés pillanatában, de 2-3 hónaposan :roll: )

Szőlő!

Mikor szálltam le a villamosról próbáltam rálépni az ajtónál ülő pasi lábára, (info a többieknek:véletlenül sem adta volna át a helyet :twisted: )de képzeld maga alá húzta a kis szemét :evil: (biztos hallotta, mikor meséltem, hogy direkt ráléptem egy kis fruskának is :roll: )

Szösszenet!

Te "eredetiben" is pont olyan vagy, mint amilyennek a fórumos hsz-eid alapján elképzeltelek :wink: ! Ha bárkinek vmiben segítségre van szüksége azonnal "ugrasz"... pedig neked sem rózsaszín mindig minden. A muffin recidet Te is közszemlére tehetnéd, ahogy mesélted úgy éreztem ezt meg kell kóstolnom :roll: !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szöszi!

A konzervét is!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nono!

Januárban én is kaptam a fogdokinál ijnekciókat! Azt mondta ezek az érzéstelenítők nem ártanak a terhesség ezen szakaszában. Megértem, hogy el vagy keseredve a fogaid miatt, képzeld nekem egy sem szuvasodik, (bár inkább szuvasodna :roll: )mégis nagyrészt korona egy öröklött genetikai nyavajám miatt :( Az anyagiakról meg csak annyit, hogy a januári fogászati kezeléseim miatt nem lesz saját autóm...elvitte szinte a teljes árát :cry:
Tegnap este és ma reggel nekem is sz@r volt a kedvem...most kicsit jobb, de sajna nem az igazi! Nekem az is közrejátszik, hogy a Zuram valszeg egész 7végén dolgozik késő estig, így még jobban nincs kedvem semmihez :? most is csak ülök itt a laptopom előtt, pedig kellene ezt-azt csinálnom (pl. valami kaját, takarítani sem ártana...)

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja, Fórumtalisok!

Említettem tegnap nektek, hogy talán anyukám jön ma, de csak akkor hiszem, ha látom :wink: ! Nem jött... Állítólag jövő héten fog... :roll:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

:) Ha már Emi keresett, vagyok, jelentem, olvasó üzemmódban.
Meg rohangálósban az elmúlt két napban, cipő, öltöny, gyürük, hajdiszek.... szerencsére ezeket sikerült megvenni.
A többit majd a márciusi lóvéból... kifújt a havi költőpénz.. :(

Viszont ha valaki pasijának, férjének, gyerekének öltönyre, zakóra, nadrágra, ingre, ilyesmire lenne szüksége, merem ajánlani figyelmébe a Nyugatitól kb. 10perc sétára a Weiner Leó utcában a MRSALE üzletet. Ott vettünk öltönyt most Zolinak az esküvőre 19ezerért, csak mert kifutó márkás (ott minden olcsóbb és minden ilyen kifutó márkás), de tökéletes, kutya nem mondja meg róla, hol vettük és mennyiért. Még a nagyobbik fiamnak is vettem egy öltönyt, mert a gyereköltönyök is totál leárazás alá kerültek, 22ezer helyett 2900.-!!! Ft volt! Igaz, hogy 160-as méret, 8 évesre, de mondtam, ha csak két év múlva fogja hordani, az sem érdekel, mert ennyiért még nadrágot sem kapok neki! Szóval érdemes benézni, nagyon szupi hely, baromi rendes, segitőkész eladókkal!

Mango!
Csak a bimbóvédőhöz! Ha úgy érzed, hogy kell, vegyél! Én Atisnál használtam (már amennyit szopizott szegény), mert a két csepp tejem fejéssel is próbáltam termelni (meg minden máshogyan) és rengeteget fejtem és attól sebesedett ki a mellbimbóm, de veszettül! Nekem is jó szolgálatot tett! Mert bár igyis visitani tudtam volna a szopik alatt, de mégsem volt olyan kegyetlen, mint nélküle és nem áztatta fel annyira a bébi! Barnusnál már nem használtam (de ő ugye szopizott hála égnek, annyi tejem volt), de ha most úgy látom majd, hogy kell, akkor énis veszek újra.
Teljes mértékben én sem értek egyet azzal, hogy totál elszokik a cicitől a baba, ha ilyet használunk, vagy ha cumisüvegből is kap néha teát! Baromság! Barnabásomat akkor sem lehetett volna a cumisüvegre rávenni, ha két napig nem adok neki cicit!!! Ahogy a szájához ért, üvöltött és köpte ki, a cumit is! Pedig néha nem ártott volna, ha elfogadja, mert már ki voltam készülve tőle teljesen és igy még fél napra sem lehetett otthagyni sehol (nagyinál, stb.) mert nem evett, csak a cici kellett neki! Atisom elfogadta az üveget, néha a cumit is szerencsére, szegény a cicit is szivta volna, ha jön belőle neki és nem kell kép cseppért fél órát szenvednie... már a végén ezért nem kellett neki a cici... érthető...
Úgyhogy erről ennyi a véleményem és tapasztalatom! Nem lehet elrontani a gyereket a cumisüveggel meg bimbóvédővel. Néha nyugodtan lehet adni neki teát üvegből, semmi baja nem lesz és nem fog bezavarni neki, mert tudja, ha a teát kapja az üvegből, a tejet pedig ciciből, meg tudja különböztetni! :wink:
És ha valakinek kell a védő a szopihoz, akkor kell!! Ez nem elitélendő, ez egyéni, kinek mi válik be vagy mire van szüksége! :wink:
Vendég

Csajok!

Pár dolog még, ami magányomban eszembe jutott:

Magika!

Úgy tudtam te is jössz a fórumtalira :roll: ! Ugye nincs semmi gond :?:

Emi!

Olvastam, hogy kiválasztották a helyettesedet. Én febr. 1 óta vagyok oktató üzemmódban, de bevallom nekem nagyon fárasztó :? ! (Persze az én helyettesítésem is egy olyan lány, aki soha életében nem dolgozott még ilyen területen, halvány lila gőze sincs semmiről...) Remélem neked könnyebb lesz elviselned, én már nagyon nehezen bírom :oops: Az az egy vigasztal, hogy még 5 pici napocska van hátra :) ...de így ez sem igaz, mert hóvégi napok nálunk legalább duplán számítanak :roll: :evil:

Lányok!

Egyszer olvastam/hallottam valami olyan "dologról", amin szülés után gátsebbel tudunk üldögélni. Mi az? És hol lehet kapni?
Ezt a fent említett bimbóvédőt hol keressem? Gyógyszertárban?
Gátmasszázshoz milyen olaj kell? búzacsíra +............. :?:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

nono: nekem is vannak jócskán rossz fogaim...mindig is rosszak voltak,de a terhesség alatt nekem is sorra mennek tönkre. :? :? Kb.dec végéig jártam fogdokihoz viszonylag rendszeresen és csináltatgattam őket megfelé,de már többször említettem,hogy dec végén volt egy nagyon negatív élményem a fogdokinál/sosem kaptam terhesség alatt érzéstelenítőt,de mindig könnyen viseltem,de az a dec.végi kezelés... :shock: :shock: :shock: az érzéstelenítés nélkül horror volt,ráadásul most megint ugyanaz a fogam kezdett el fájni már egy ideje... :? /így én már ha nem vakarom a falat a fájdalomtól,szerintem sűrű fogmosások közepette várok szülés utánig és csak akkor fogok elmenni fogdokihoz. :roll: Kálciumot én is szedek,de hát nem nagyon érződik a hatása...mondjuk nem is nálam kell hogy érződjön hanem a babónál,de szerintem ő is igényli a többet,mert akkor nem romlanának a fogaim. :? Amúgy én másnaponta szedek 1szem Kálciumot.Te?

Kép

Kép
mezsó

benettke: szerintem te a gyopár párnákra gondolsz...írd be a google-ba és ott rátalálhatsz,biztos van olyan oldal ahonnan rendelni lehet.Ezek ilyen gyógypárna féleségek.../na nekünk tutira nem lesz rá pénzünk :oops: /nővéremnek van egy,mert őt műtötték nem oly rég aranyérrel,max.ha nagyon kell,lehet kölcsönkérem tőle...

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Nono: sajnálom a fogproblémát! Fel a fejjel!

Fórumtali: én is örülök, hogy megimerhettelek titeket élőben! Nekem mindenki olyannak tűnt, ahogy azt a hozzászólásai alapján elképzeltem! :) Sajnálom, hogy hamar el kellett jönnöm, de úgy elszaladt az idő, hogy észre sem vettem és még estére programunk volt! Örülök, hogy ízlett a muffin! Most próbálom rávenni Zorroaput, hogy írja be ide a fórumra a receptet, ha már egyszer regisztrálva van!

Bennetke: alapvetően szerintem nem vagyok csendes, inkább úgy mondanám, ha egy társaságban van aki viszi a szót, akkor én szívesen hallgatom... :D De ha épp nincs, akkor én is "jártatom a lepénylesőmet"... :D
Egyébként egy elég nagy szerveztnél dolgozom (MLSZ), viszont annak egy kis osztályán, ahol csak hárman vagyunk: egy adminisztrátor, a főnököm aki az osztályvezető, meg én! De a főnököm tényleg nem egy átlagos figura, kevés ilyen embert ismerek...

Mango: Csenge tényleg nagyon aranyos! (Édes volt, ahogy hordta nekem a rágcsálnivalókat...) Most már tuti, hogy Beni után másodiknak egy kislányt szeretnék! :)

Mi ma egész délután szekrényt kerestünk! Ezt a rengeteg babaruhát már nem tudom hova tenni... A Kikában végre találtunk egy méretben és árban is megfelelőt, amikor kiderült, hogy nincsen raktáron hozzá ajtórész és az legalább 6 hét, míg ,eghozzák! :( Mondtuk, hogy az nem túl nyerő, mivel addigra megszületik Beni... De holnap még megnézzük a másik Kikában is, hátha...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok Kismamik!

Közkívánságra a recept: 8)
A mostani adaghoz 3 tojást szétválasztottam, a sárgáját felvertem cukorral (ízlés szerint) és vajjal (kb: 2-3 evőkanál), hozzáraktam egy kanál kakaót, egy zacsi sütőport. Ekkor a keverővel belekevertem a lisztet is. Nem kell túl sok, kanalazható maradjon az a lényeg. Ha ez megvan, akkor még hozzá kell keverni a felvert tojásfehéréjét is. A muffinformákat ki kell kenni margarinnal, majd belekanalazni a masszát. Nem kell bele sok, mert a sütőportól megnő! :roll: Ilyenkor lehet beleültetni gyümölcsöt, csokit, cukorkát, mazsolát. Közepes lángon, 10-15 perc.
Hajrá, jó sütögetést! :wink:
zorroapu

Benettke - Köszi :) Látod .... ez sem mindegy, hogy belemegy-a leve ;) :) :D Gondoltam ám, hogy attól lett ilyen szép a színe ;)
Örülök, hogy nem okoztam "csalódást" .. sikerült bemutatni szőke-valómat :lol: :lol:
Nagyjából én is így képzeltelek el titeket .. ;)

Nono
- Szegényke .. ez a fogprobléma :( Szerencsére nekem nem találtak galibát a számban, így nem tudok segíteni neked :(

Zorroné
- A szekrény-kérdés nekünk is sok-sok utánajárásba telt .. de végre megleltük a megfelelőt :)
Az első képen azelőtt állok :D olyan széééééééép :)

Este bulizunk .. Alíz segít válogatni Apucinak a zenét .. amire nagyon rugdos, az jó lesz .. arra beindulnak majd a ROCKEREK :lol: :lol:
Remélem Férjecske nyer! :oops: :lol: :lol:
Kép Kép

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Igen, ezt a szekrényt láttuk mi is több boltban is! Tényleg nagyon szép, jó választás volt!
Csak nekünk megint az a gondunk, mint ami mindennel volt eddig, hogy nagyon korlátozott az a méret, ami befér! Max. 55-60 cm széleset és 40 cm mélyet keresünk! Az RS-be is lett volna egy egészen jó, de ott meg nem lapra szerelve árulták, így esélyünk nem volt a puntoval hazahozni! A házhozszállítással együtt meg már nem érte meg az árát! Szóval ez nem a mi napunk volt, legalábbis szekrényügyileg... :-)

A Férjednek hajrá estére! :-)

Kép

Kép

zorroné

SZiasztok!

FElteszek pár képet tegnapról (mondom, eleve nem lett sok és még annak legalább a negyede elmosódott mert nem vakuztam)

Mango:
Kép

Xsara:
Kép

Zorróné:
Kép

Szösszenet:
Kép

Benettke, Csenge és a narancslé pohárból :) :
Kép

Zorróné és Csenge, meg a "mivanapohárban?" :
Kép

Szösszenet, Csenge + a plüss mobil:
Kép

Az az isssteni gyümölcsleves:
Kép

Kép

Kép

Mango, mégegyszer köszönjük szépen a vendéglátást és férjednek is hogy tolerált minket péntek délután. :)

Kép Kép
szõlõ

szösszenet: férjednek hajrá estére!! :) Na meg jó bulizást. :wink:

Én már csak egyet nem értek,hogy miért nem látunk képeket a topiktaliról?Olyan jól elbeszélgettek róla,hogy ki milyennek ismerte meg a másikat,de sehol egy darab kép... :(

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, én voltam a hunyó :oops: De pótoltam!!!! :D

Kép Kép
szõlõ

Na!!! :D Végre képek!!! :D :D :D Aranyosak voltatok! :wink: Csenge nagyon kis közvetlen volt,úgy látom mindenkivel! :)

Kép

Kép
mezsó

Xsara: nagyon hasonlítasz az egyik volt fősulis tanáromra,aki ápolástant tanított nekünk. :)

Kép

Kép
mezsó

Képek, mindenki nagyon szimpi&csini. Hogy Zorroné mennyire más, mint a "mini-fotója" alapján gondoltam. De ne érts félre, helyes csaj vagy (és nagyon ismerős)...Szóval MLSZ. Nem is tudom, hogy merjem-e mondani a férjemnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyümileves, akkor a gyümik egészben uszkálnak benne? Nem is kell turmixolni? (Én a terhesség alatt annyit ettem, mint egész eddigi életemben sosem :shock: :shock: :shock: )

Kisfruzsi, Fotózásba beavattad a férjedet? Viszed őt is?

Pumpó, azért ne csak olvasóba legyél! meggyógyultál?

Szöszi, ügyesen!!!!

Csajok, többiek, nem direkt nem reagálok ám mindenkire, de annyian vagyunk, és már korábban írtam, hogy a rövid távú memoriám nem a legjobb...

Vásárlás, ma megvettük az "ikeás fotelt". szerintem ki lehet szállni belőle kisbabával is, csak a technikát kell kifejleszteni. Olyan kényelmes, hogy most a baba szobában ücsörögtem du-n egy órát. Vettünk egy állat szőnyeget is, szószerint: mert viziló van rajta. Szóval azt hiszem nagyjából kész a gyermek-szoba. Már csak 1-2 kép hiányzik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És olyan jó ott ácsorogni az ajtajában. És ennél csak az volt jobb, amikor a páromat rajta kaptam, hogy ő is ott áll és mosolyogva néz befelé :lol: :lol: :lol:

Kata, nagyon csini vagy. Ne fogd arra, hogy jó ruha jól takar, mert nagyon vékony vagy...és csini...

Kép
1bambi

Zorroné - CSeles ám a szekrényünkről a fotó .. mert ez nem a dupla ajtós, amit láttatok (mert az több, mint 50cm mély...), hanem 2 db 1-es elem egymás mellé tólva :P :P mert ezek csak 40cm mélyek .. nekünk sem nagyon fér be nagyobb, ezért mi így oldottuk meg :lol: :lol: Ugyanúgy néz ki, mintha dupla lenne.. csak ez mindkettő végigpolcos eredetileg, mi meg csináltunk bele vállfás részt (sebaj, így lett sok polcunk :D) .. a lényeg a mélység volt .. nehéz jót találni!! Hajrá nektek!

Szőlő - Köszi a képeket! MAgadat nem írtad ki ...
Az utolsó két kép az enyém, az utolsó előttin a 3 egymás mellett lévő csajszi közül a jobb szélső SZŐLŐ!!! :D :D :D

Köszi Férjecskének a drukkot!! Remélem ügyes lesz ;) majd holnap mesélek! :)

Mi március 5-én megyünk fotózkodni .. úúúúúúúúúúgy várom!!

Kép
szösszenet

bambi: örülök a jó vásárlásnak!Bizti jó lehet a fotel,és nagyon szép pillanat lehetett mikor párodat láttad mosolyogni a babaszobába befelé! :wink:

Mivel itt baromi nagy most a pangás,így olvasgattam a márciusi babavárók topikjában és kissé megdöbbentem!!Ma megszületett egy olyan kismaminak a babája aki a 37.hetében járt... :shock: :shock: Én meg most vagyok a 35.ben. :shock: Ez nagyon izgi komolyan mondom...nemsoká itt is beindul nálunk a babaeső??Ők is márciusiak,és még február van,és mégis "potyognak"a babók kifelé.Jelenleg még 2kismami gyanús hogy szülni fog náluk... :shock:

Kép

Kép
mezsó

Jelentem végeztem a kölcsönruhák leltározásával!
Az eredmény:
66 db body (0-12 hónap)
38 rugdalózó (0-9 hónap)
61 pár zokni +7 harisnya (0-6hónap)
21 db sapka (0-12 hónap)
19 db napozó (0-6hónap)
13 db szabadidőruha (0-18 hónap)
9 db poló (3-12 hónap)
7 db pulóver (0-12 hónap)
3 farmer (3-12 hónap)
4 hálózsák (0-12 hónap)
:D :D :D :D :D :D :D :D
Nyithatnék egy babaruhakölcsönzőt is...

Bambi: ahány fotó én annyiféleképpen tudok kinézni... néha alig ismerek magamra fényképek alapján... :lol:

Kép

Kép

zorroné

Ja, igen, azt elfelejtettem :oops: :lol: Most nézem, egészen tokás vagyok azon a fotón :lol: :lol:

Benettke, "picit" ismered anyudat :roll:

Kép Kép
szõlõ

Zorróné :shock: Ez nagyon komoyl mennyiség :D

Kép Kép
szõlõ

zorróné: ez igen! :wink: nem lesz gondotok babaruhára egy jó ideig!! :) Mi is kaptunk rengeteg használt ruhát kölcsönbe,legalábbis eddig azt hittem rengeteget,mert ennyit azért nem kaptunk... :shock: :)

Kép

Kép
mezsó

Zorroné - Ne írj ilyen számokat, mert kétségbe esek, és holnap floytatom a vásárlást :oops: :roll: :shock: :shock: Ez rengeteg! Neked sem sűrűn kell majd mosnod :lol: :lol:

Szőlő - Dehogy vagy tokás .. menj már ... tök csini voltál - tetszett is a felsőd nagyon ;) :) Meg akartam ott kérdezni, aztán elfelejtettem .. hogy az a felső egyben van, vagy külön? Mármint a boleroval :D

Bambi
- Örülök, hogy jól álltok, és a fotel is megvan!!! :D
Nem mutatsz képeket a szuper szobáról? Benne a vizilovas szőnyeg különösképp izgat :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Lillus fáradt..ezért csak beköszön..nincs erőm megint..ugyh pihenek..holnapra összekaparom magam..aztán nyilatkozom..
:D

olyan édi a kép amin egymás melett ültök a kanapén..sok nagy poci :D
Vendég

mezso,
paráztassalak???????
ő már a 3. kisbaba a márciusiaknál, és az egyik (mommy82-é) 35. hétre született...
nagyon szenya vagyok, mi?
de ne aggódj, mert ha így is történne, Neked már szép nagy babád van!!!de még tartsd bent!!!

Oké, majd rakok fel képet a vizilóról :lol: :lol: :lol: :lol: majd csinálok képet...

Bambi

Kép
1bambi

zorróné,
a fönőköd honnan vadászott ennyi szerkót? másodállásban baba-boltozik?
tök jó lesz majd kimosnod ezt a sok cuccot. ja, és vasalnod!!!! :wink: :wink: :wink:

húúúú, most nagyon kis ördög vagyok :twisted: :twisted: :evil: :evil: el is hallgatok!!!!

na, de legalább majd nem kell sokat mosnod ennyi ruha mellett.

1Bambi

Kép
1bambi

bambi: na tán csak nem te is olvasgatni szoktad a márciusiakat?? :) Képzeld nem paráztattál be... :) Én már csak azt várom hogy legyen meg a betöltött 35.hét hogy lépjünk a 36.-ba mert azt mondják,hogy addig fejlődik a tüdő,és ha utána bármikor úgy gondolja a mi kis szentünk várjuk szeretettel!! :D Már egyre türelmetlenebbül várjuk a napok múlását apucijával,pedig még ráérnénk ezzel az érzéssel... :oops: és nem tudom miért van ez,hogy már ennyire nagyon bennünk van,hogy már most szorongatnánk a karunkban... :oops: azért nem akarom hogy ez az érzés csalogassa ki a drágaságot a pocakból :roll:

Kép

Kép
mezsó

ja már sok lesz belőlem,de ezt azért leírom... :oops: 8) Magzatmozgások szempontjából is nekem a 30.héttől a legkellemesebb pedig a terhességem...ott volt egy akkora áttörés!! :shock: :D Még most sem értem! :D Előtte alig alig éreztem cseppemet,de azóta nagyon-nagyon erősek a mozgásai,és sokkal többször érzem mint 30.hét előtt. :wink: És nagyon jó ez az érzés... :) Jó hogy végre én is megtapasztalhatom hogy milyen érzés úgy felébredni,hogy én még reggel magamhoz sem tértem,de ő már aktívan nyújtózkodik a pocimban.Mert olyankor bizony egyszerre érzem a nyomkodásait a gyomromnál,meg a hasamnál egészen ott lent. :)

De mostmár eldugulok... :)

Kép

Kép
mezsó

Bambi: az a durva, hogy ez a rengeteg ruha mind egy gyereké volt! A főnököm keresztfiáé... Az a nagy mázlink vele, hogy az a kissrác most tavasszal lesz 2 éves! Tehát pont évszaknak és méretnek megfelelően egyeznek ezek ruhák azzal, mint ami nekünk kell!

A mosás, vasalás az tényleg nagy élmény lesz... :D :D :D

Ja, és bárki, aki majd megszorul body-rugdalozó ügyben, szóljon... Nálunk mindig lesz tiszta! :D :D :D

Szösszenet: ez a szekrényes megoldás ez tetszik! Jó ötlet!

Kép

Kép

zorroné

Én is olvasom őket, és tényleg már 3 baba megszületett :)
Én nem parázom .. pedig az a 35. hét már mindjárt itt van ..
Jövő héten összepakolom a cuccom, de érzem, hogy felesleges sietnem .. Alíz kivárja az április elejét :) :P Nagyon jól van ő odabent .. ÉRZEM :)

Szerintem már mindenki ott tart, hogy legszívesebben a karjaiban tartaná - mi is :) De neki az a jó, minél tovább bent van :)

Kép
szösszenet

[quote="zorroné"][ írta:zorronéb]Szösszenet: ez a szekrényes megoldás ez tetszik! Jó ötlet!

Nálunk férjem ötlete volt :D :D És tényleg jó megoldás .. mert 1-es elemeket lehet kapni 40cm mélységben. Duplát én nem is láttam ..
Csak ügyesen! Majd mutasd, mit találtatok!!

Óvatosan az elhamarkodott kijelentésekkel, mert ott fogunk állni az ajtódban tiszta rugikat követelve :D :lol: :lol:

Kép
szösszenet

LÁnyok mostmár én is fotózok nektek ruhákat tényleg :) Meg össze is számolom :) Csak aludjanak el a törpjeim :)

Mezsó, ez az érzés bennem is bennem van.... egy részről, jajj csa ktelne már az idő, csak lenne már itt, másik részről, meg te jó ég, már csak alig több mint 8 hét, és még sehol sem vagyunk, és legalább áprilisig maradjon bent.... Szóval elég ellentétesek az érzések :)

Nálunk még ágya sincs.... ill van egy bölcsője, de régi, és nagyon csúnya, apának kéne lecsiszolni, befesteni, de még csak a tartójával van kész (az is csak a durva csiszolással van még megcsinálva)

A ruháit is mosnám már, de még hova? Koszos lenne csak. Az ágyneműjéhez még anyagot sem vettem, nincs miből :( És még meg kell varrnom.... Szóval olyan semmi se jó :)

Magzatmozgás: Én is imádom, nézni is, érezni is, kivéve mikor fájdalmat okoz. Ez leginkább akkor jelentkezik, amikor a méhszájamat nyomkodja, akkor bezony felszisszenek, az angyon fáj :(

De én éjjel alszom akkor is ha mozog, pedig apája szerint szokott, mert amikor ő hazaér (fél 1, fél 3 között) mindig megsimizi :)

A taliképek jók lettek, kicsit irígykedem, de megmondom őszintén, nem volt kedvem feláldozni az egyetlen napunkat, amikor se én, se a párom nem dolgozik...
Nekem már csak a jövő hét van, és utána itthon leszek :) Végre :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:16-kor.
Vendég

zsuzsófi: méhszáj dögönyözés a mi picúrkánknaK is szokása volt,de már nem csinálja... :) De az tényleg nagyon kellemetlen volt nekem is. :) Mióta fejecskéje van lent,azóta a kezeivel nem tud durva dolgokat művelni odalent...Viszont a lábaival nekem alkalmanként a bordáimat igyekszik tágítgatni,csakhát nem nagyon sikerül neki... :lol: :lol: Az sem kellemes általában,no de örülök,mert mozog!! :) Az a dolga. :wink: Ne aggódj biztosan összeállnak a dolgok majd nálatok is.Nekünk már megvannak nagyjából a dolgok,én most azért izgulok,mert babaszobát még nem tudtuk berendezni,mivel költözés előtt állunk.Önkormányzati lakást pályáztunk meg,és most hétfőn lesz az ülés,protekciónk van tehát tudjuk hogy 98% hogy megkapjuk. :oops: :D Csak hétfőtől válik ez hivatalossá,utána még lakásválasztás,szerződéskötés mindenféle hivatalos folyamat,és csak utána költözhetünk.Csak ugye én meg fél lábbal szülés előtt vagyok,szóval érdekes lesz ez...Szóval végülis tevékeny napok elé nézünk mi is...De akkor is úszkálnak bennem a vegyes érzelmek,mint amit te is fejtegettél... :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, én is úgy érzem hogy a feje van lent (a szívhangot is lent találtuk meg) és az az érzésem hogy nekem a fejével nyomja, mikor felül beékeli a lábát... Olyan mintha kést döfnének belé... Ezt KAta is művelte, Bence nem. Lehet hogy csak csajos sajátosság?

Nálunk Katánál lesz a pici, szóval szoba van :) Bár én émg szeretném kifesteni, ha apjuk hajlandó rá... Ha nem, nem, most se rossz, csak nekem nem lett anno elég "rózsaszín" :)

Akkor nektek drukk a lakáshoz!!!

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Már 4 baba van a márciusiaknál :) Ajjaj csak 1 hónap és nálunk is elkezdenek potyogni a babók? De jó lesz :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: azt az érzést én is ismerem, amikor a fejével nyomja a méhszájat késdöfésszerűen! :D A lábait meg sokszor a gyomromban érzem, főleg, amikor sokat ülök a melóban!

Kép

Kép

zorroné

Szösszenet! Nagyon csini a pocid!
Hol vettétek a szekrényt és mennyiért? Bocs, ha írtad már és elkerülte a figyelmem :oops:
Csak most gyűjtöm az infokat ilyen téren, mert mi csak az anyagot akartuk megvenni és apa megcsinálta volna, de csak az anyag lenne kb 40 ezer, így nem tudjuk megéri-e... :roll: Lehet, jobban járunk, ha készen veszünk szekrényt.

Örülök, hogy jól sikerült a topiktali, nagyon helyesek vagytok mind... muris lehetett ennyi pocakos egy lakásban :lol: :lol: :lol:

Ja és Mango Csengéje tündéri!!! :D Hihetetlen jó fej, hogy ennyire barátkozós! Az én Lilim ha idegent lát, rögtön bújik a seggembe, baromi szégyenlős, és nagyon nehezen oldódik fel.

Téjé! Szépek vagytok a képeken! SUgárzik Rólatok a boldogság! Gratulálok! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok!

Mango köszi a tali helyet, nagyon jól éreztem/éreztük magunkat.
Csenge édes, aranyos, kedves.....na nem ragozom tovább, bejöttünk egymásnak. :wink: :lol: bár lehet, hogy csak a Danis képek miatt?! :oops:

Benettke!
Még hogy neked nincs jó fénykép arcod?
Nézz rám!!!!! :? A gyümi leves isteni volt, ma meg is csínáltam (Danival ketten kutyultuk) ebédre, nem bírtam magammal. :lol:

Zorróné mondd meg a férjednek, hogy a muffin isteni volt!!!köszönjük.

Mezsó!
Kitartást, már nincs sok hátra és utána biztos minden szupi lesz!!!!

Szösszenet! Remélem azért nem vettem el a "kedved" nagyon a császártól!? Nem akartam, csak azt meséltem , ami velem volt.

Szőlő! Köszike a képeket, legalább vki nem felejtette el!!!!
(Én itthon hagytam a gépet)

Téjé! Szépek és boldogok vagytok a képeken! Gratulálok!

pussza

SZIAAAAA Csenge!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok lanyok!

Nagoyn jok a kepek a talirol.

En azert kertem a cimet meg az elerhetoseget, mert par utcara van a munkahelyem a Vendel utcaban.
Ott voltam penteken, de delre mar vegeztem, igy harom orat mar nem akartam varni.
Mivel videki vagyok hazamentem es mar nem jottem vissza.
Ebben, jo hogy koran vegeztem, rossz, hogy igy nem vartam meg a talit.

Lanyok en harom het mulva szeretnek szulni.
Szerintem ha abbahagyom a mgb6-ot ez be is fog kovetkezni.
Az orvosom szerint ket het mulva mar ne is szedjem.

Magi
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:16-kor.
Vendég

Sztem mosd meg felnőtt samponnal, vagy mosogatószerrel, jól öblísd ki, és utána mosd meg az ő samponjával is. A felnőtt sampon sokkal jobb zsíroldó, mint a babasamponok :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja a felnőtt sampont próbáltad. Akkor mosogatószerrel, az tuti leoldja az olajat :) Baja nem lesz tőle, ne aggódj, csak vigyázz nehogy a szemébe menjen :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ eltüntettem a hsz-emet.Jól néztek ki a képeken főleg ennyi poci egy helyen :D
Én kalciumot nem szedek me rontja az asztmám,bár a fogaim nem sokat romlottak.Ma kidolgoztuk magunkat reméltem tudok ma aludni.7-körül elaludtam de vki akkor küldött sms-t meg megcsörgetett így 8-körül ébredtem.Nem esett jól ráadásul azóta nem tudok visszaaludni.Úgyhogy idegesítem magam me nem tudok kikapcsolni és anyós hülyeségein gondolkozok meg h hogy szereljem le.Megőrülök tőle.
Mamacka a ti új otthonotok is szép!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?