A szokásos véres széklet, ami már hasmenéssel is társul és napi 2-3 alkalommal előfordul, és már nem pici nyálkás vér

!!!!!!!
Én ezt nem értem, kórházi diagnózis laktóz intolerancia, tehéntej allergia, DE nincs kézzel fogható magyarázat, ugyanis a doktornő szerint a vérvételi eredménye, nem indokolja a tápszert váltást, de azért megkaptuk a HA a tápszert, mivel kevés volt az anyatejem.
Hazajöttünk pár napig nem volt véres széklete, utána kezdődött minden elölről. Dokinő leállított teljesen az anyatejről, ( pedig addigra lett volna már elég tejem) mondván, allergiás rá a gyerek, nagy duzzogva beletörődtem, nem adtam neki, de akkor magyarázza meg valaki MIÉRT van még mindig véres széklete a gyereknek és egyre sűrűbben????? Mikor visszamentünk az orvosához, azt mondta, hogy még várunk egy kicsit és ha nem növi ki, elküldi gasztrodokihoz, mivel koraszülött és gyenge a gyomra blablabla……….Itteni gasztro doki, majd szeptemberben tudná fogadni , azt mondta addig figyelgessük a gyereket,. és mi a pi..át figyelgessek rajta, míg teljesen rosszra fordul az állapota????Meg, hogy miért nem visszük a gyerekorvoshoz,

így néztem, akkor minek van magánrendelése kérem szépen

!!!Tök jó, hogy minden azzal van megmagyarázva, hogy koraszülött, és szerintem a hasa is ezért fáj ennyire, mivel infacol, édeskömény-kamilla tea se használ. Vettem cseresznyemag párnát , amit felmelegítve kell a hasára tenni az sem használ.
És ezt ma olvastam , ezekből a tünetekből nekünk 6 van

, én nem akarok túlzásokba esni,( de bár túloznák) és a legrosszabbra gondolni, én csak egy anya vagyok aki jót akar a gyerekének és nagyon félek, hogy valami komolyabb gond van . Úgy döntöttem én nem várok tovább senkire, se hónapokat se heteket, megpróbálom megoldani másképp.
Na szóval ezt olvastam:
„A gyomor-bélrendszeri tünetek: hányinger, hányás, hasmenés, hasi görcsök, véres széklet, valamint az előzőekhez társuló következményes vashiányos vérszegénység stb. Bőrtünetek: ajak és szemhéjduzzanat, csalánkiütések, más megjelenésű bőrkiütések, viszketés, ekcéma. Légúti tünetek: orrfolyás, orrdugulás, középfülgyulladás különböző típusai, visszatérő hörghurutok, asztma, gégehurut (croup). Meg kell említenünk az anafilaxiát, ami a legsúlyosabb allergiás reakció. Vezető tünete: hasfájás, hányinger, szédülés, gyengeségérzés. Viharos gyorsasággal sápadtság, verejtékeztés, szájkörüli szederjesség alakul ki, gyenge a pulzus, vérnyomás esik, perceken belül eszméletvesztés alakul ki. Légzés és keringésleállás veszélye miatt sürgősségi orvosi ellátásra van szükség. Ritkán halálos kimenetel előfordul”
Ne haragudjatok, h kiborultam, meg ha sok voltam…

.