Sziasztok!
jaj, de aranyosak vagytok h izgultatok értem!!!

nem szültem még, csak elszállt a modemünk

és nem volt netem. csak ma csinálták meg.
férjem szerint különben holnap szülünk

én mellesleg semmi előjelét nem érzem, de annyira nem fogok meglepődni (bár az én fogadásom ápr.2-re vonatkozik

), ha holnap lesz az akció. viszont ha tényleg igaza lesz, akkor lottózásra fogom kötelezni!

uis azt is megálmodta (szó szerint értendő) h babánk lesz (hozzátenném h már néhány hónapja jöhetett volna és csak akkor álmodta ezt, amikor _tényleg_ jött, én meg még mit sem tudtam a dologról), valamint néhány héttel később azt h kislány - pedig akkor még messze semmit nem mondtak ezügyben UH-n. anyám meg aszongya ma reggel h jujjj, még ne szüljek, mert nincs rá felkészülve. még ha én mondanám! de neki mit kell erre készülnie?!

meg azért már annyira sok idő nincs hátra h akkora meglepi érhessen bkit.
viszont azt azért nem ígérem h szólni fogok h megyek szülni, mert ha csak jóslófájással feleslegesen riasztom a csapatot, akkor utána nagyon hülyén fogom magam érezni.
Gyps, én azt a struccpolitikát követem h fogalmam sincs az UH-s adatokról (na jó, egyedül a BPD-t tudom h mit jelent). ha egyik testrésze ilyen, a másik olyan fejlettségű, az csak annyit bizonyít sztem h nem logarléccel rajzolták a baba arányait.
számomra is meglepő, de a környezetemben több olyan esetről hallottam h a baba fejlettsége alapján módosították a szülés várható időpontját - ami elég megdöbbentő, mert ha belegondolunk, ez olyan, mintha azt mondanánk h XY hiába múlt el 30, még nincsenek szarkalábai, így biztosan fiatalabb, tehát a következő szülinapi tortájára kettessel kezdődő számjegyű gyertya kerüljön. szal ez vmi fordított logikának tűnik nekem. de az biztos h csinálnak ilyet az orvosok és nem is annyira kirívó eset. számomr az a döbbenetes h miért fontos vkinek h "leleplezzen" vkit mások előtt és ennek érdekében még utána is menjen más topicokba.
bőrbigyóim nekem is lettek - egy anyajegy-szerűség a hátamon és egy májfolt a jobb szemem alatt. nem hinném h elmúlik majd

és rengeteg futószemölcs (v micsoda) van a nyakamon - talán azok is szaporodtak, de nem szoktam számolni. ha a szoptatásban nem okoz problémát, sztem levetetem majd őket, mert egy csomó mindenbe beleakadnak

- ráadásul én direkt szeretem a mindenféle nyakbakötős díszeket, bőröket.
Gyps, az én páromat is zavarja a babó - azt mondja, feszélyezi h jelen van

hmm. engem nem zavarna...

úgy látszik, ezzel a témával mindenkinek van vmi nyűgje - vagy így, vagy úgy. ez vmi biológiai szükségszerűség?! vmi törzsfejlődésileg beépített baba-védő effektus?
Horilda, milyen lett a cukrod?