A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Hú, Szuszu!

Nagyon jók a képek, annyira sajnálom, hogy el kellett jönnünk, de azért nagyon jó volt látni mindenkit!
Teszek fel kárpótlásul Málnusról is képet, ezzel főleg magamat kárpótolom :wink:
Kép
Kép

Jó éjt mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.02.16 22:19-kor.

<
sziszka78
Tolna

Köszönöm a köszöntéseket, édesek vagytok :-)

Nagyon jók a képek!! :-D

yuyu79

Julcsi! Én is Boldog Névnapot kívánok! Az előbb lemaradt. :oops:

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Fotók nagyon jók! Málnus annyira cukiii!

Szegény Cintus, remélhetőleg tényleg kinövi ezeket a vackokat!

Ági! Jobbulást Nektek, remélem gyorsan kigyógyultok, bármi is az. Influenza amúgy, vagy vmi más? Anyum is lebetegedett múlt héten, de ő 2 nap alatt heklyrejött, szvl gynítom, hogy az nem a sokat emlegetett influ volt, hanem vmi egyéb víruska.

Csenge! Nektek is gyógypuszik! Főleg Zsombinak! Szegénykét nagyon sajnálom! Várom a fejleményeket, hogy mit mondott a doki!

Rizsi! Remélem Csenginek is tényleg cska a fogzás miatt jöttek a foltok, és el is tűnnek majd. Rékának gyógyszertárban kevertet vmi hidratálót a dokinéni, azzal szoktuk kenegetni. Már megszokta, hogy fürcsi után teljes testkencét kap...

Mecsi! Jó, hogy a kövecskék már nincsenek, a tágulattal meg csak nem lesz semmi gond! GOndolom ez is kinőhető, nem?

Fotóinkra dícséreteket köszönjük! Ági! Az uszis képen, amikor fekszik Lili a vízben tök olyan, mintha Rékát látnám :lol:
RÉka egyre elevenebb. Ma délelőtt nyügizett sokat, aztán egy kakilás után sikerült jót aludnia. Olyan kis izgága, és úgy kúszik mászik a lelkem, hogy csak na. Előrefelé még mindig, mint egy kis kukac. :lol: És ma képzeljétek, labdáztunk nagyot vele. Ült a pihiszékében ,és amikor elgurult a labdája földre pattintva visszadobtam neki. Ő meg próbálta elkapni. Azaz, amikor az orra elé, a mellkasára esett, megfogta, és annyira tetszett neki, hogy mindig kacagott. A végére ott tartottunk, hogy ahigy megkapta a lasztit, egyből bűvészkedett, hogy elgurítsa vhogy, hogy ismét dobhassuk. Holott előtte mindig azon igyekezett kézzel-lábbal, hogy nála maradjon. Apja is odáig volt érte meg vissza :D

Hétvége nálunk jól sikerült (miután péntek este kinyűglődte magát a leányzó). Haverék 1,5éves kis Danija ölelgette Rékát "baba"felkiáltásssal, és minden játékot megpróbáltak egymás kezéből kiszedni. Ebben persze Dani volt a jobb, Rékán néha láttam, hogy elszomorodik, hogy elveszik a játékát, de nem raplizott miatta. Na majd később biztos nem így lesz.

Julcsi! Boldog névnapot!

Na megyek, megpróbálom némi rendrakással megszépíteni a nappalit, aztán éjfél előtt hátha sikerül ágyba tenni magam.
Nyugodalmas jó éjt mindenkinek!

panna1

Jó reggelt!

hazaértünk vidékről, remélem azért hiányoztam :wink: :lol:

próbálok reagálni

Bende elolvastam cikket, a mi szobahintánk nem fém érintkezik fémmel..hanem műanyag és nem forgácsol...

BArbi anyuddal felvettük kapcsolatot.. ez a Zelefánt fantörpikus... és az eperpalánta

:lol:

Cs-andi ezel a cipők tényleg jók lehetnek, másik anyatopikban is dicsérték meg még egy P betűs márkát de nem jut eszembe.viszont érdemes valódi bőrt venni, mert a műbőr az állandó súrlódási igénybevételnek köszönhetően hamar carrá megy, erről láttam képet is a másikban...

Réka hüttében és napszemcsiben óriási, tranzitos kéek is nagyon jók, a kedvencen a behajólóskép

:wink:

JAzmin Sajnálom Cintust remélem kinövi...

Rizsi Zsigmond is ugyanígy hasznosítja a pihenőszéket

:lol:

Yuyu amikor én a z újságban olvastam ezt a cikket, azt hittem elájulok... :roll:

Mecsi jobbulást , meg minden betegeskedőnek, 6 hónaposoknak sok puszi,

mi hétvégén szülőknél voltunk, olyan szél volt, hogy bezárva voltunk majdhogynem egész nap... persze így is sétáltunk.
Sajnos ZSigi az utazóágyat továbbra sem szerei, a szél is zavarta ami kinn fütyülésre késztette az óriási gesztenyefát...(pedig új nyílászárók vannak, mégis behallatszott) de a rezgőfunkció mindig visszaaltatta nem kellett csak egyszer etetnem éjjel.. foga is jön.. szóval kiválóság

család elkényeztette fiamat, aki ennek örömére továbbfejlődött, már mászó pozícióban van és ugrál mint a nyuszi vagy ringatja magát.. zabálnivaló

párom nagynénje kötött neki édes kis mellényt ,

egész hétvégén 20 hetes kismama húgomban gyönyörködtem és úgy szeretnék megint pocakos lenni :lol:

pár kép..

Kép Kép Kép
Vendég

Julcsi, boldog névnapot!

Tranzitos képek szuperek lettek megint és Málnus külön is édes édes!

Zsigi mellénye meg szuper. Az utazóágynak van rezgőfunkciója? :shock:

Nálunk az az új trend, hogy Levi 5 után nem hajlandó aludni, de este sem alszik el korábban, fürcsi után, olyan 9 tájban már totál hulla, de vmiért totál fel van pörögve nem hajlandó egy millit sem szopizni csak két marokkal tépi a mellem obégatva, megy a hiszti ezerrel kb. 10ig, aztán beájul, majd kb. 30 perc múlva üvölt, hogy éhes.
Akkor utána alszik egybe max 2-3 órát, aztán következik a hajnali nyűgi és olyan 6 körül köszöni szépen elég is volt.
Szóval semmi időnk párommal már este sem egymásra, ugye mert olyan 6 körül ér haza, és onnantól lefekvésig nulla perc kettesben. Ez megy már lassan egy hete annyira kezdek tőle bedepizni....eddi is voltak a carnál is carabb periódusok, de ez most kegyetlen és napról napra rosszabb. :cry: :cry: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo igen van, most hétvégén próbáltuk ki először

http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... Apollo_Red
Vendég

aproo, akkor talaán a levinek is a foga lehet a ludas, nem?
boni, zsigi nagyon megfickósodott!gyönyörű szemei vannak :wink:
mecsi, 3szoros hurrá áronkánaak :!: :!: :!:
Vendég

hello lányok!

gyors segítséget kérek megyek a gyógyitárba oscilloért , Áron lerottyant reggelre, köhög tüsszög, a szája kicserepesedett, szivtam az orrát de nem jön ki neki a cucc és hörög.láza szerencsére nincs
Hogy kell adni babáknak ez a oscillot? barátnőm még a szinupret cseppet ajánlotta.
Valaki aki okos ebbben segítsen mert most nincs energiám visszakeresni én hüle meg nem írtam fel mikor írtátok :cry:

Én is taknyosodok viszket a szemem úhogy csak nem úsztuk meg a betegséget apája ránkragasztotta. :shock: :cry:

köszönöm

megyek visszafekszem a törpöm mellé

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi fel kell oldani a tejciben vagy a vizben és kiskanállal adni jobbulást :cry:
Vendég

c-andi köfi :oops:
Vendég

Köszi boni ezt tudom :lol: a kérdés hogy mennyit és hányszor egy nap? :roll:

Na meg még egy kérdés , hol tudok venni borostyán nyakláncot?

Na itt se vagyok, Majd jövök.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

mecsi első nap napi 3 második nap napi 2 harmadik nap napi1 ampulla... :oops: :wink:

06703760606 - Ez a szám a Homeopátiás Orvosi Tanácsadó Szolgálat száma, ami hétköznap reggel 9 és 17 óra között hívható. Olyan képzett homeopátiás orvosok vannak itt ügyeletben minden nap, akik pontos információkat tudnak adni Neked és tanácsot arról, hogy mit szedjél.
Vendég

Mecsi!
Borostyánláncot ásványboltban láttam.(Auchan)De tudsz rendelni innen:
www.borostyánlánc.hu
Andi! A másik kiscipős oldal:www.plateauproducts.hu

Vera
l.veronika

SZIASZTOK!

Azt szeretném kérdezni azoktól, akik még használjál a légzésfigyelőt, hogy meddig szokták használni. Mi még használjuk, de még sosem volt riasztás :)

Köszönöm.
Vendég

NAgyon sajnálom, hogy nem írogatok. :( :( :(

Pénteken voltunk méreckedésen: 67,5 cm, 7730 gramm, próbál felülni, idönként átfordulunk.

Mi is voltunk többször az aquaworld-be, Kristóf is nagyon élvezte.

Kép

Kép Együtt

Kép így aludtam utána

Kata
Vendég

Kata! Egyéves korig ajánlják. Aranyos a kisfiad!

Cintus reggel ovi előtt havat lapátolt és megszánkóztatta a maciját Viki overáljában. :D

KépKép
jazmin2005

sziasztok!

végre elaltattam Benit... iszonyatosak az elmúlt napok. minden eddigi "rendszerünk" megbomlott! nem tudom, hogy mi az oka, de olyan sírások árán tudom csak elringatni a babakocsiba, mint még soha. a kiságyba betenni max. este tudjuk, különben bőg ezerrel, hogy nem akar aludni, ezért altatom még fent a lakásban is a babakocsiban!

gondolkodom a borostyánláncon, nekünk még nincs, esetleg valaki tudna mondani pár véleményt róla? Boni, tudom, hogy nektek van, és úgy gondolom, hogy meg is vagytok vele elégedve, esetleg másoknak!?

JázminAndi, nagyon sajnálom, hogy Cintus eredményei nem lettek jók, vagyis a tejfehérje tesztje... :( ezt azért még kinőheti, nem? remélem, hogy minden rendben lesz, szorítunk!

Aproo, sajnálom, hogy Levi alvási ritmusa megint csak felborult, vajon a foga lehet a ludas? :( kitartást! az édeskettesezést én is nagyon hiányolom... :( nem is tudom, hogy lesz így kistesó! :( nálunk is úgy éjfélt tájban alszik el mostanában Beni, és 3 körül már vígan fent van! :(

hozzátápi! nálunk ez még mindig nagy mumus! Beni szinte mindenre fintorog. ha üveges, ha én készítem. egyszerűen kirázza tőle a hideg, meg elkezd öklendezni... volt valakinél még ilyesmi??? nem is tudom, úgy mondanám, hogy egyszerűen undorodik a szilárd kajáktól! :(

tranzitolós képek nagyon jók, mint mindig! :)

akkor hogy van ezentúl csajok!? hétfőn jártok jógára és tranzitolni is? és akkor a csütörtök tranzit az már nincs? ugye jól értelmeztem?
Málna baba fotói is szuperek! :)

Niki, klassz a hajad! Te is fodrásznál jártál! :)

Boni, igen, hiányoztatok! :) Zsigi nagyon édes a kis mellénykében, és tényleg nagyon komoly fiú már, és hát a szemecskéi...

Mecsi, jobbulást Nektek így kollektíve! homeos ügyben Boni már segített, én sajna amúgy sem tudnék...

Panna, én még meg sem dícsértem a kis "kocsmázós" csajszidat! :) nagyon édi napszemüvegben is Réku...

Rizsi, Csengéd iszonyat tempóban fejlődik, jó lesz vele vigyáznod, egyszer majd csak azt veszed észre, hogy kiment a kertbe játszani! :)

lányok. gyönyörű ez a hóesés, de itt kb. semmit nem takarítanak még! remélem azért apa hazaér időben... :)

megnéztem a táblicskut... most egy pár napig senki nem lesz 6 hónapos! :) itt azt hiszem picit rápihiztunk augusztusban, és senki nem akart szülni!

jaaa, és még egy tök jópofa. CsengeAndi, Zsombid pont Zéti napon lesz 6 hónapos! :) tök jó!

sophie27

beleki,
nagyon szépek vagytok!!
Vendég

Kata, 1 éves korig!

Nagyon édes Kristóf! és aranyosak vagytok nagyon együtt is! :)

gratula a szép méretekhez! írhatnál picit sűrűbben is, ha van időd...

JázminAndi, azért remélem mára picit jobb a kedved... :(

sophie27

és pár friss képünk...

Kép

Kép

Kép

sophie27

beleki édesek vagytok...

mi még használjuk, nem tudom meddig

zsóf. akkor ne írjam le, hogy legszívesebben kivágnám a ablakon? nem használ... fiam 3 napja ordít, nyügös, nyelvével ujjával birizgálja ínyét... most vettem gyógyszertárban dentinox gélt illetve kapott egy viburcol kúpot... :wink:
Vendég

Boni, dehogynem, csak tökre azt hittem, hogy bejött a lánc nektek, de akkor tévedtem! :( francba! amúgy ez a dentinox nekünk nem vált be, vagy legalábbis nem látványos a javulás tőle... mikor már hulla, olyan 23 és 23:30 között, akkor kidől, és alszik pár órácskát! :) amúgy ilyen kúp is van itthon, csak annyira utálja a kúpot, szóval még ezzel is szadizzam!?

sophie27

Zsófi! Igen, jobb már. Én is az Auchanba akartam kiugrani, de ahogy kinézek... Hát, lehet, hogy holnap lesz belőle. Beni nagyon édes, komoly nagyfiú az etetőszékben.

Vikica még épp mostanság ügyeskedik az alvással, ma délelőtt is simán elaludt egyedül. Egyhuzamban kb. három órát bír már ki ébren. Kajcsit most szüneteltetem a betegség miatt, de egy pár nap és megint belevágunk, egyenlőre nálunk sem alakultak jól az evések.

Apro! Szegénykém! Nem lehet egyszerű, kitartás!

KépKép
jazmin2005

hahó

mi jövő hét kedden leszünk fél évesek! :)

a borostyán nyaklánc nekünk is van, de nem tudom használ-e. lehet, ha levennénk rosszabb lenne? ez már sosem fog kiderülni....

csabi is este 9-kor kidől, de egy óra múlva sírva ébred. akkor pici simivel és cumival visza lehet altatni. aztán kettőkor megint ébred, és utűána 6-tól már csak nyűglődik.
lei

Köszönjük a dícséretet Zsóf! Beni fiú is nagyon édes!
Kaja ügyben lehet tudni, hogy Beninek a kaja állagával, ízével vagy hőfokávl van-e a gond? Próbáld esetleg tejcivel hígabbra keverni a pépes kaját, aztán ha úgy már megy, lehet kevésbé higítani...
Lehet, hogy ízre is jobban elfogadja, ha tejecske is van benne.
De azt is mondják, hogy ha egy gyerek teljesen elutasít mindent a tejen/tápin kívül, akkor lehet, hogy még nem érett rá, azaz nem kell erőltetni, majd később biztos belejön.

Réka a sárgarépát eddig nagyon nem csípte, de most kapott jó hígat, és azt ette. Sajnos üveges volt, pedig elkezdtem a home-made-t is, de annyira éhes volt, hogy ordított, és nem bírtuk megvárni, hogy az kész legyen. Persze lehet, hogy ezért is ette meg most a répát. Lehet, mindegy lett volna mit adok neki :wink:
Úgy tűnik, kaja szempontból ő nagyon a másik véglet mint Beni. Még mindig hülye érzés előtte enni, mert kinézi a szánkból a kaját. Én néha nem is bírom megállni, és pl. a jó-reggelt keksz végét odanyújtom, hogy megnyalogassa. Ilyenkor olyan, de olyan boldog! :lol:

BOni! Zsigi még mindig nagyon aranyos! És tök jó az ágyatok is. NEm is drága ahhoz képest, miket tud. Be is ajánlottam sóginőmnek, vegyen ilyet.

Beleki! Olyan szépséges szép gyerek ez a Kristóf is! Én nem győzök csodálkozni, mennyi szép babót gyűjtött be magának ez az augusztusi topic :lol:

Remélem a fogacskától szenvedő-nem alvó babák gyorsan túl lesznek már a fog-áttörésen, és akkor minden oké ismét.

Rékát annyira nem viselte meg a fogacska, ő csak 2-3 napot nyűgizett, és az sem volt vészes. Viszont amikor nagyon beindult a mozgásfejlődése (forgás-kúszás.tolatás), akkor sokkal nyugtalanabbul aludt. Most nálunk éjjelente béke van, csak néha nyüszizik fel Réka, olyankor cumival alszik is tovább. 5-6 körül szopizik először. Úgyhogy nem panaszkodok. Persze ez az időjárás sem a nyugodt alvásnak kedvez szerintem. Úgyhogy kitartás csajok! Csak visszajönnek azok a jól alvós éjjelek!

panna1

Első fogacskánál Dentinoxot mi is használtunk. Fogalmam sincs, hatott-e. Minden esetre elég érdekes íze van, Réka is vicces pofit vágott, mikor az ínyére kentem. MErt persze leszopogatta. Ja, és sztem nem olyan egyszerű az ínyére kenni. Nekem nagyon vigyázni kellett és gyorsnak kellett lennem az adott pillanatban, mert Réka különben lenylta az ujjamat. :lol:

panna1

beni is fickósodik rendesen!a kis drága azzal a csalfa vigyorkával a székben...
szegény betegeskedők!annyira sajnálom!!tartsakok ki!!mennek a gyógypuszik++++++++++++
Vendég

Zsóf. hát lehet ennél rosszabb lenne. dentinoxot még nem próbáltam csak végső esetben.. kúpozni utálok, rendszreint kakilással jutalmaz, vagy kinyomja.. de ma pl sikerült és úgy nézem használ....

elfeledtem megdicsérni Benit milyen ügyin ül etetőszékben...

no megyek puceválni...
Vendég

Azt hiszem nagyon jó édes sárgarépát fogtam ki. MOst főtt meg, össze-rúdmixeltem és nagyon fini! Még nekem is nagyon ízlett, pedig én régebben utáltam a sárgarépát főve.
Meddig tartható el hűtőben a sárgarépapüré? Érdemes lefagyasztani?
Két kis adagot elraknék későbbre Rékának...

panna1

Sziasztok!

Na, én meg jól itthon ragadtam, pedig át akartam vánszorogni anyósékhoz aludni....ehelyett benn kuksolok, és lehet hogy csak a hangulat meg a nemalvás, de a fene enné meg, karácsonykor kellett volna ez az idő,most már a hátam közepére kívánom.
Ráadásul egész este/éjjel egyedül leszek, Peti ügyel. Már előre rettegek az esti körmenettől.

Én is eddig kétféle variációt hallottam Zsófi, vagy használ vagy semmit sem ér.
A kúpra többen esküsznek.
Sztem én is bevetem lassan, mert már semmi sem jó.

Légzésfigyu 1 év? Nálunk apa már ki akarja kapcsolni. Bár amennyit a saját ágyában tölt, nem is nagyon kellene.

Zsófi, milyen etetőszéket vettetek? Új?
Én még mindig nem tudom, kapok-e, mert ugye sógornőm 3 felé kell hogy osztogasson, rengeteg a picuri a családban.

Mecsi, sztem semmiképp se tejbe áztasd a homeos bogyót, csak vízben....nálunk ez az osci nem jött be anno, de sokan dicsérik.
Jobbulást! Örülök, hogy nincsenek kövecskék.

Andi, még mindig nem hívtalak a doki miatt, megteszem, de most nem egészen vagyok önmagam, meg ahogy olvasom, a Te hangulatodra is ráférne némi csiszolás...jobbulást Nektek, reméljük Cintusod kinövi minél hamarabb ezt a vacakságot!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dobok én is képet fel, jól látszik Réki fogacskája. Kis kétfogúnak hívjuk néha :lol:

Íme:
Kép
Kép

panna1

Aproo, fogalmam sincs, hogy mi a neve az etetőszéknek, mi is örököltük használtan! Sajnos a háttámlája nem dönthető, de mivel már ül Beni, így max. 10 percre beleteszem, mert még azért inog, mint egy részeg, szóval nem akarom sokáig ültetni, ha nem maga ül fel...

Panna, nagyon jó a kérdés! fogalmam sincs, hogy mi a baja a kajcsikkal. én általában meglangyosítom neki, szóval sosem szobahőmérsékleten adom neki, de így is, van mikor eszi, van mikor nem! egy napon belül is képes egy kajcsival is mind a két variációt produkálni...

jajj, nagyon édes Réka azzal a két picuri fogacskával!

hétvégén sárgarépát próbáltunk mi is, először natúr, aztán húsleves lével, aztán plusz vízzel, hogy minél hígabb legyen, de nem ette...

lehet, hogy még nem érett a kajcsikra, de egy hónappal ezelőtt vígan tolta a gyümiket... :(

köszi a dícséreteket lányok! nagyon jól esik. ja, és zárójelben, bár lehet, hogy mondtam már tegnap... vasárnap este Beni hasizomból felült, úgy, hogy öltöztetés közben beakasztotta a lábát a hasamba... meg is örökítettük:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/jL ... directlink

akkor lehet, hogy este bevetjük mi is a kúpot... bár azt nem tudom, ha én allergiás vagyok mindenféle fűre/fára, akkor a gyerek pl. az ilyen homeos cuccokra nem lesz érzékeny? ezek is növényekből vannak, nem!?

sophie27

Sziasztok!

Gratula mindenkinek a gyönyörű képekhez és az ügyes babákhoz!!
Dávid pár napja elkezdett kúszni-mászni, bár ez még nem az igazi, mert még a nyusziugrás és a hernyó kombinációval halad, de legalább előre.
Négykézlábra áll, elkezdi riszálni a fenekét, hogy felvegye a lendületet, aztán előre rúgja magát a lábaival... :lol:

Kép
felicia

Jók a talis képek. Szuszu, látom te is eljutottál, írni nincs időd? Niki, jó a frizurád :D a gyerkőcök nagyon édesek.

Jázmin, régóta jártok Garayhoz? Nektek bevált?
Voltunk tegnap nála. Az mondjuk kicsit gáz volt, hogy a megbeszélt időre nem ért oda és zárva volt a rendelő, mert csak ő van egy pici szobában, úgyhogy némi hóesésben való ácsorgás után visszaültümk a kocsiba amíg megjött. Nekem nem volt bajom a stílusával. Azt mondta, hogy nekem vírusos torokgyulladásom van, C-itamin, kálcium és majd meggyógyulok (remélem egyszer, bár kezdek kételkedni :roll: ) Zsombinak meg ronda a füle :( pici lyuk is van a dobhártyáján, ahol szivárog egy kis váladék. Ezért adott fülcseppet, hogy megelőzzük a füljárat gyulladását és két nap múlva menjünk be a Jánosba ellenőrzésre, mert ott dolgozik. Akkor kiderül, hogy kell-e erősebb antibiotikum :cry:
Megértem, hogy milyen nehéz annyit dokihoz járni, meg a vizsgálatok miatt aggódni (mi is túl sok időt töltünk ezzel :( ) de jön a tavasz és új szelek fújnak majd :) a kedvünk is jobb lesz, már nagyon várom, bár a hó sem rossz :)
Tényleg, ha a Jánosba megyünk, szerintetek kellene fizetni neki? :(

Málnus maszatos pofija nagyon aranyos :)

Julcsi, sok boldogat! :)

Boni, akkor csak divatozásból hordja Zsigi a nyakláncot? :) vagy még reménykedsz, hoyg mégis működik? Engem is érdekel, én is gondolkodtam rajta, hogy vegyek, de eddig nem is találtam.

Apró, mit is írjak.. kitartás :) ezek a kölykök... Zsombi 1-2 óránként fent van minden éjjel és örülök, ha mostanában sírás nélkül megússzuk az éjszakát. Sajnos Zéti is rászokott az éjszakai ébredésekre :( meg fél 11-kor fekszik és ma is 7 előtt fent volt. Kettesben töltött idő a párommal? ugyan mikor? Max hétvégén délután, ha véletlenül sikerül egyszerre lefektetni a kölköket. Többször nem sikerül, mint igen.

Áronnak jobbulást! Mecsi, használsz tengervizes oldatot orrszívás előtt? Nalunk is nagyon kevés a váladék és csak ha fellazítom Sterimarral vagy Fluimarral akkor tudom leszívni. Neked is jobbulást!

Kata, nekünk van légzésfigyelőnk, de nem használjuk, mert velünk alszik Zsombi :) Nagyon jó Kristóf úszónacija, hol vettétek?

Zsófi, már megint miket veszel észre :lol: Igen, Zéti névnapján lesz Zsombi féléves, Zéti meg három és fél miután egy napon születtek :D Milyen vidáman mosolyog Beni a képeken. Nem semmi hasizma van :D

Panna a kétfogú mosoly is nagyon tetszik.

Felicia, akkor közel vagytok a felülés, felálláshoz!

Felébredt a hercegem :) Ma egész jó kedve van, pedig dévényezni is voltunk, meg neurológusnál és reggel Zsombival vittük Zétit oviba.
Vendég

Cseneg! Remélem tényleg gyorsan rendbe jöttök mind a ketten!

Csajok! Vennék Cerazettet! Tudom, hogy többen elkezdtétek szedni, és van aki abbahagyta. Egyszerűen nem jutok el a dokimhoz. Azért holnap megpróbálom felíratni a körzetivel, de nem szívesen megyek influenzás időszakban most oda. Mert persze RÉkát nem hagyhatom itthon...

Fogalmam sincs mennyibe kerül most egy doboz. olyan 7-8000Ft körül ha jól tudom. Szóval ha van vkinek bontatlan levél, szóljon!

panna1

http://www.pirulapatika.hu/

Panna, ez egy online patika, itt meg tudod nézni, hogy mi mennyibe kerül! ;)

én nem is váltottam ki, szóval bogyóval nem szolgálhatok... :(

sophie27

http://www.pirulapatika.hu/

Panna, ez egy online patika, itt meg tudod nézni, hogy mi mennyibe kerül! ;)

én nem is váltottam ki, szóval bogyóval nem szolgálhatok... :(

CsengeAndi, hát ja, itt van előttem a naptár, és pont néztem a születéses táblicskut! ;)

sophie27

csengeandi, örülök, hogy ilyen sokat írtál , ezekszerint több erőd van már és javulsz szépen!hihetetlen, hogy mennyi erőd van!!kb 3éve nem aludtad ki magad rendesen??szóval a le a kalap :wink:

rékus fogacskái is frankók!!csenginek elölről teljesen átlátszik az ínyén :shock:

beni elég komolyan nyomja!!nem mondtátok neki, hogy a kisbabáknak nem is így kell felülniük :?: :?: :D :D :D :D

szuszu, köszi a képeket!nagyon jók lettek!!
én sosem tudok mindenkire reagálni, nézzétek el nekem :oops:
Vendég

Tapasztat anyucik! mégegyszer: Meddig tartható el a hűtőben a frissen főzött bébikaja? Speciel sárgarépapüré...???? :?: :?:

panna1

Panna, sajnos ebben nem tudok segíteni, mert sose fagyasztottam bébikaját. De gondolom eláll biztos egy ideig...
Vendég

PAnna valahol azt olvastam, hogy 2 napig simán...fagyasztva 2 hónapig :wink:

de ezt találtam

http://picibaba.hu/picibabaval/bebietel ... el-hazilag

http://www.ritakonyhaja.eoldal.hu/cikke ... k-tarolasa
Vendég

Hát nem trendiből, mert nem avgyok híve a nyakláncnak fiúkon.. de mi vna ha leveszem? lehet rosszabb lesz...

és a szemek:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok csajok!
Végre van egy kis időm a gép elé ülni, Málnusnak ma nagyon anyás napja volt, Vera, szerintem te vagy az oka, tegnap biztos hallotta Málnus, amikor mondtad, hogy a fogzás nyálzás helyett járhat hasmenéssel :D, na ma 4 hasmenéses kaki volt, de semmi egyébb tünet...szóval azt hiszem fogacska lesz, de nem engedte, hogy belenézzek a szájába, ez is gyanús....
Köszönjük a dicsétereket!

Panna: Ez a labdás sztori nagyon édes, a fagyasztással én is mindig bajban vagyok, de most én is beleásom magam Boni cikkébe :)KÉpzeld, Málnus is kinézi a kaját a szánkból, be is teszek erről egy képet, ahol elvette a póré hagymát, mindenképpen meg kellett nyalnia, addig nem volt nyugton, amíg nem tudta mi az amit eszünk :) Olyan édesek ezek a fogacskás képecskék, nagyon édi Réka! Hatalmasak a fogacskáitok már!
Boni: üdv újra itt :) Úgy látom vettetek egy új fényképezőt?! Ezeken a képeken Zsigi még zabálni valóbb, végre látszik rendesen ez a tündéri pofi :) Gratulálok a mászáshoz! Nem semmi, hogy te milyen telefonszámokat tudsz, fel is írtam gyorsan biztos ami biztos :) Érdekes ez a pocak dolog amit írtál, mert az én sógornőm is félidős kismama, de nekem inkább az jut róla eszembe, hogy egyenlőre mág nem szeretnék kismama lenni, hanem ki akarok használni minden percet amíg Málnus ennyire kicsi :) Nem vagyunk egyformák :)
Apró: kitartás nektek, továbbra is együtt érzek, az éjszakák nekünk is nagyjából ilyenek, csak a hiszti marad ki, de 3 óránként eszünk, mint újszülött korunkban...
Mecsi: jobbulást, nekünk használt az oscillo, bár Málnus csak 1-et kapott belőle, de jobban lett rögtön. Mi felnőttek használjuk és szeretjük.
Beleki: Kristóf is nagyon édes, nagyot nőttetek ti is! Örülök, hogy bejött az uszoda, nekünk is!
Jázmin: Cintus sztori nagyon bájos! Viki pedig hihetetlen ügyes, mi is most próbálunk tanulgatni egyedül aludni, de még az elején vagyunk...nektek hogy sikerült elérni?
Zsófi: nekünk is van láncunk, és úgy tűnik egyenlőre nagyon bevált, ha nincs rajta, akkor sokkal nyűgösebb...bár fogacskánk még nincs, szóval lehet, hogy majd mi is úgy járunk mint Boni, de abban igaza van, hogy lánc nélkül lehet, hogy még rosszabb lenne nekik is. Beni képeit én meglesem néha, de itt sem tudom megállni, hogy ne dicsérjem meg, annyira imádni való, és a felüléshez pedig itt is gratula, nem semmi!
Felícia: nektek is gratulálunk, és persze Rizsikének, nagyon ügyes kis babók!!!!

Julcsi: ha olvasol még ma, akkor még mindig úgy tűnik, hogy holnap meg tudnánk látogatni benneteket ha nektek is jó... bár Lackó Pestre megy, de szereztem autót, szóval jönnénk! Nem tartotok velünk úszni?

Nyugodt estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és a képek, ahogy kinézi a kaját végül megszerzi magának :)

alma (amiért egyébként nem rajong, de ha anyától veheti el, akkor minden kell!
Kép
És a kedvencem, ragaszkodott hozzá, hogy megnyalhassa a hagymát :D
Kép

<
sziszka78
Tolna

Sziszka - Emmának ugyanilyen zsákja van :D

Panna - Nekem is elfogyott a Cerazette a múltkor, és adtak recept nélkül a gyógyszertárban (sőt, ez nem is először fordul elő). Szerintem próbáld meg te is! Sok szerencsét!

Csenge - nektek meg jobbulást, állítólag végre naposabb idő lesz, bár jó hideg. Én már alig várom a nyarat!

sushy

Sziasztok Lányok!

Végre végigolvastam mindent. Előre is bocsi, ha nem fogok mindenkinek reagálni. Kedves tőletek, hogy hiányoltatok, igazán jólesett. A féléves köszöntést is köszönöm Zsófi!. A képeket csak azért dobtam fel tegnap gyorsan, hogy mindenki lássak, hogy milyen jól éreztük magunkat.

Sziszka, sajnálom, hogy rólatok nem készült kép, de remélem, hogy lesz még rá alkalom. Ha Andrissal megyek valahová, akkor mindig egy kicsit szét vagyok csúszva, szóval utólag is bocs.

Kisbetegeknek jobbulást kívánok. És az anyukáknak, apukáknak is. Remélem hamarosan mindenki egészséges lesz.

Látom a babák egyre ügyesebbek, mindenki kúszik-mászik. Szerintem ez nagyon szuper dolog, mert még bőven ráérnének a babáink az ilyen mutatványokkal.

Nálunk nagyjából minden okés, bár mióta beköszöntött ez a szeles idő, azóta Andris is visszatért éjszaka az újszülöttkori rendszerhez. Először kettőkor kel fel, de utána 1,5 - 2 óránként eszik. Egyelőre még bírom. Ma délelőtt adtam neki sinlacot tesztnek, hogy megeszi-e és nem fáj-e a pocija tőle. Gondoltam, hogy este lefekvés előtt adnék neki, hogy jobban aludjon, de bevallom, hogy kicsit félek attól, hogy nagyon megfogja a hasát. Vettem már milupa tejpépet is, de egyelőre félek attól, hogy tejalapú cuccot adjak neki.

A főzelékeket én is magam készítem, mert azt szereti Andris a legjobban. Én ha marad az aznapiból, akkor azt még másnap is odaadom neki (addig hűtőben van), de több napot még nem vártam vele. Tegnap például brokkoli-krumpli volt a menü, meg persze ma is. Vettem a corában bio mirelit brokkolit és abból csináltam. Tényleg, ti hogy álltok a bio dolgokkal? Én az intersparban vettem bio krumplit (299 Ft egy csomaggal, azaz majdnem egy üveges bébiétel áráért lehet megvenni) meg bio répát (399 Ft). A sütőtökből és banánból simát veszek, az alma meg apukám fájáról való.

Légzésfigyelőt mi is használunk még, mert nekünk az a bébiőr is és azt amúgy is bekapcsolom, hogy meghalljam a gyereket.

Egyelőre ennyi jutott eszembe. Jó éjszakát mindenkinek!

Na és gratulálok a szépséges babákhoz!

szuszu

Sziaszka, ne hari, de elfelejtettem, hogy holnap szerda, és megbeszéltem Anyukámmal, hogy holnap felmegyünk hozzájuk a lakótelepre, és ott ebédelünk. Mikor jönnétek? Ha uszi előtt, akkor esetleg egy közös séta valahol? Csak mert nem hiszem, hogy hazaérünk addigra... Majd még egyeztetünk... küldj esetleg sms-t, hogy mikor jöttök... uszi után már siettek haza?

Zsiginek tényleg nagyon szépek a szemei :-)

Enikőm eddig még csak almát, őszibarackot és sütőtököt evett, ez mind családi saját termés volt... Az első kettőt szereti, a sütőtököt ma próbáltuk először, nem nagyon díjazta :?

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?