Sziasztok csajok!
Végre van egy kis időm a gép elé ülni, Málnusnak ma nagyon anyás napja volt, Vera, szerintem te vagy az oka, tegnap biztos hallotta Málnus, amikor mondtad, hogy a fogzás nyálzás helyett járhat hasmenéssel

, na ma 4 hasmenéses kaki volt, de semmi egyébb tünet...szóval azt hiszem fogacska lesz, de nem engedte, hogy belenézzek a szájába, ez is gyanús....
Köszönjük a dicsétereket!
Panna: Ez a labdás sztori nagyon édes, a fagyasztással én is mindig bajban vagyok, de most én is beleásom magam Boni cikkébe

KÉpzeld, Málnus is kinézi a kaját a szánkból, be is teszek erről egy képet, ahol elvette a póré hagymát, mindenképpen meg kellett nyalnia, addig nem volt nyugton, amíg nem tudta mi az amit eszünk

Olyan édesek ezek a fogacskás képecskék, nagyon édi Réka! Hatalmasak a fogacskáitok már!
Boni: üdv újra itt

Úgy látom vettetek egy új fényképezőt?! Ezeken a képeken Zsigi még zabálni valóbb, végre látszik rendesen ez a tündéri pofi

Gratulálok a mászáshoz! Nem semmi, hogy te milyen telefonszámokat tudsz, fel is írtam gyorsan biztos ami biztos

Érdekes ez a pocak dolog amit írtál, mert az én sógornőm is félidős kismama, de nekem inkább az jut róla eszembe, hogy egyenlőre mág nem szeretnék kismama lenni, hanem ki akarok használni minden percet amíg Málnus ennyire kicsi

Nem vagyunk egyformák
Apró: kitartás nektek, továbbra is együtt érzek, az éjszakák nekünk is nagyjából ilyenek, csak a hiszti marad ki, de 3 óránként eszünk, mint újszülött korunkban...
Mecsi: jobbulást, nekünk használt az oscillo, bár Málnus csak 1-et kapott belőle, de jobban lett rögtön. Mi felnőttek használjuk és szeretjük.
Beleki: Kristóf is nagyon édes, nagyot nőttetek ti is! Örülök, hogy bejött az uszoda, nekünk is!
Jázmin: Cintus sztori nagyon bájos! Viki pedig hihetetlen ügyes, mi is most próbálunk tanulgatni egyedül aludni, de még az elején vagyunk...nektek hogy sikerült elérni?
Zsófi: nekünk is van láncunk, és úgy tűnik egyenlőre nagyon bevált, ha nincs rajta, akkor sokkal nyűgösebb...bár fogacskánk még nincs, szóval lehet, hogy majd mi is úgy járunk mint Boni, de abban igaza van, hogy lánc nélkül lehet, hogy még rosszabb lenne nekik is. Beni képeit én meglesem néha, de itt sem tudom megállni, hogy ne dicsérjem meg, annyira imádni való, és a felüléshez pedig itt is gratula, nem semmi!
Felícia: nektek is gratulálunk, és persze
Rizsikének, nagyon ügyes kis babók!!!!
Julcsi: ha olvasol még ma, akkor még mindig úgy tűnik, hogy holnap meg tudnánk látogatni benneteket ha nektek is jó... bár Lackó Pestre megy, de szereztem autót, szóval jönnénk! Nem tartotok velünk úszni?
Nyugodt estét mindenkinek!
Szilvi