Csak gyors bekukk és amire emléxem.
Adri, a mi bébi-butorunk ugyanilyen csak a sunny változat (vagyis nem natur)
hajfestés, nekem a dokim azt javasolta, hogy a szervek kialakulásig a biztonság kedvéért várjak, kb. a 30. hét utánra ütemezzem. Szóval holnap megyek rendbe rakatni. A fodrászom döbbenetét majd le kellene fotózni
Tim, jól emlékxem? Nagyon csini vagy!
Pumpó, Szerintem Zoli kevét feldobhatnád a zene-ötletemmel: Rém rendes család zenéje, hihihihihi
emi, tuti jó a szőnyeg. nagyon tetszik. na meg a szoba is jó csajos lett. munkával óvatosan, már csak 5 napunk van vissza. (Én is megpróbálom a hetet lazára venni, bár még kell vidékre is mennem...remélem nem szakad le a hó szerdára...)
klarka, Neked is szép jó reggelt! És legyen szép az egész napod!
szibi, a bringa (spinning) állatira hiányzik nekem is...de már csak pár hónap. (gondolom ezt azért majd hamarabb ellehet kezdeni, mint a többi sportot, szerintem a tej-képzést nem veti vissza, de majd még rákérdezek). Ha nagyon unatkozol és imádsz takarítani, ajánlak neked egy jó programot? Nincs kedved átjönni hozzánk takarítani? Na jó, ez most komolytalan volt. Amúgy merre laksz? Hátha összetudnál futni valakivel...
gitka, Ti levettetitek az őssejteket? Melyik "bank" tartott előadást? Szépen növekszik a pocid. Szerintem keress rá a márciusiaknál mommy82-re, ott látni, hogy a szülés után 2 héttel milyen szépen visszament a hasa, és a csíkok is majd biztos szépen elhalványodnak.
keményedés, hát, tegnap én csak a boltig sétáltam el, de alig bírtam hazajönni. azt hittem elbőgöm magam, úgy magfájdult a hasam. nem is keménység volt, hanem hasfájás, bár nagyon lent fájt...aztán feküdtem és elmúlt. most pár napja érzem azt, hogy nem jó az álldogálás, gyaloglás. De már most????Pedig arra számítottam, hogy jövő héttől milyen jókat fogok sétálni a környékünkön...
Na megyek rabszolgázni. Szép napot!
1Bambi

a kocsink