Sziasztok nyanyusok,
Kedves köszöntőim, köszönöm a tegnapi kedves szavakat. Jól esett. Nah, az embernek egyszer van csak szülinapja egy évben.
Szent Imrések, Akkor jövő csütörtökön megyünk babaklubozni? Találkozunk ott?
nici, azért a corában nem Love-os, macis hálóinget venni egy kicsit nem szemtelenség?

na, jó ez rózsaszín, meg van bocsájtva...
csöppke, mjd azért egyszer dobj olyan képeket, hogy ilyen volt és ilyen lett (a pocakod). Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyi a különbség, mert szerintem nálad nagyon látványos...vagy megvárjuk a végét? és akkor dob mindenki egyet???
szőlő, szépen növekszik mazsi a pocakban. Ez jó!
zorróné, dettó. baba kitolja magát; jelez, éjjel hogy nem oké anyja pozíciója; kevés alvás. bár meglepő módon napközben nem vagyok annyira kómás, mint amennyire gondolnám reggel. ja és húgyhólyag nyomása, így éjjelente 1-2 óránként 2 cseppes pisilés...
szöszke nőci, jó a Ti mérlegetek? mert én nem látom azt a súly gyarapodást...légy szíves írd le a hashajtó leves receptet benettke-szöszke módra készítve...
kamilla, nagyon szépen nőnek a kis bébikéid...
gumimaci, 8,5 fél kiló nem sok. azért diétáztatnak, mert hirtelen nőtt a súlyod. bár nem értem, hogy miért nem próbálják a vizet kihajtani belőled, miért rögtön diéta. és ahogy írod, már vissza is ment a hirtelen +súly...ja, hogy csak 5 kg, ha levonnom ezt a hirtelen 3,5-et. ügyi vagy...amúgy én is szültem ma éjjel...
kos baba, engem ijesztgetnek, hogy nem olyan jó. ma találkoztam az első emberrel, aki azt mondta, hogy jobb, mint ha bika lenne. hmmm, majd meglátjuk.
szőlő, szűzeket nem bántani, mert a férjem is az. és nagyon jó a természete, ill. pont abban "erős" ami nekem hiányos. tök jól kiegészítjük egymást...
halak, mesélhetnék, én az vagyok. hát nem olyan jó természetű...
bika, tesóm gyerekei azok. szerintem jó csillagjegy, ha őket nézem.
Ja, tudjátok miért nem lehet
enni szülés közben semmit? (Ezen nagyon kiakadtam) mert hányási ingert okozhat és esetleg az anyuka elhányja magát. Szóval az én szülésznőm erre azt mondta, hogy azért van a vesetál, tehát nyugodtan ehetek közben...Ennél sokkal durvább dolgok is történhetnek/történnek szülés közben...No comment...
Magunkról: ill. magamról: voltam ma fodrásznál. a fodrászom majdnem dobott egy hátast amikor meglátta a "szép" hajszínemet -aug. óta nem volt festve. Érdekes, mert előtte pont egy kolleganőm megdicsérte a színét, meg mások is az elmúlt napokban

na mindegy, most olyan emberinek érzem magam ezzel a normál színű hajjal. szép lett nagyon a színe. még szülés előtt (ha nem akar hamarabb kijönni a bébi- eltudok menni még egyszer, mert kitudja ,hogy utána mikor jutok el fodrászhoz. a szülés után meg le is fogom vágatni a hajam. aztán még ami öröm ért, hogy van ott kozmetika is, és a csaj elvállalt szülés előtti "csupasz-gyantára". Ennek azért örülök, mert a mostani kozmetikusom igen csak húzta a száját, amikor megkérdeztem. Én meg nem szeretném magam "kivakarni" a kórházi borotválás után (bár a szülésznő nem mondta, hogy lesz, ill. a beöntésről is én dönthetek).
pocak: én szinte napról napra nagyobbnak látom, érzem. és még mennyit fog nőni. most is úgy érzem, hogy majd szétreped...és nehéz. de azért simogatni nagyon jó
klarka: Te vagy mezsó lesz az első?
mezsó: kitartás. sajnálom, hogy nem egyszerű neked, de lassan már itt a vége...Te vagy klarka?
katavirág, elhiszem, hogy megijedtél. remélem nem lesz több ilyen. én nem tudok ilyenről beszámolni (még).
1Bambi