A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Na, ez így jó is laptetőnek! :)

Kép

Kép
kamilla306

Ja, meg 1-2 dolog:

Emlegetitek, Szt.. Imre, Szt. Istvan korhaz: melyik is van a Nagyvarad teren :?: Az Istvan, ugye. Szul ott valaki :?: Ha igen, ki lesz az orvosod :?:

Lanyok :!: A Streptoccus szures kotelezo Magyarorszagon :?: Ugy tudom, a 35-37. heten veszik le.

Lei, orulok, hogy jol vagy :!: Hamar bebabasodtal :!: Gratula a 16. hethez :!:

Nemreg irt ide topiknyitonk Havivera. Sajnalom, hogy a bebe elment. Kivanom, mihamarabb babasodj te is :!:
katavirag

Kamilla, beeloztel laptetovel :lol:

Atizka, milyen klassz nev az Emma :!:

Na, mara bedugulok, vege is a munkaidonek. Na, nem mintha megszakadnek. De sietek haza, mert mar megint 4 vendeg jon holnap es elkezdem a fozest.....

Aki tud, regaljon a pisis kerdesmere :lol:
katavirag

Hú Katavirág, gondolom hogy megijedtél.
Én a férjemet ijesztettem halálra éjjel, pedig csak pisilni osontam ki, ő meg felugrott, hogy "úristen mi van!". Mondom semmi csak pisilek. Szegény kicsit be van tojva, már felhívni se merem napközben.

Hát nem könnyű a hasamat elbírni, de így fekve egész elviselhető, csak ne kellene félóránként pisilni felkelni.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla: aranyos, amit férjedről írtál :lol: elsőre nálunk is ez volt, szegény akkor is összerezzent amikor mellette votam és szólt a telefonja, aztán rámnézett és fújt egy nagyot mielőtt felvette :lol: hiába, annyira rágörcsölt egy időben, hogy elfelejtette, hogy én nem hívhatom :lol: aztán elmúlt ez a szülésig -igaz, túlhordtam

Kép Kép
celesztina

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:09-kor.
Vendég

Katavirág,
Nekem még ilyen nem volt, viszont ahogy már többen is írtátok, nekem is elég erőteljes folyásom van. Én is mindig attól parázok, hogy szivárog a magzatvíz.

Kamilla,
Nagyon aranyos a bébi. :D Az a kis talpacska! :D :D
Az én férjem is mindig felébred, mikor megyek pisilni - ma éjjel 5ször voltam - mindig kérdezi, hogy rendben van-e minden, aztán alszik tovább.
Sajna már olyan bálna vagyok, hogy hiába próbálok halkan felkelni, mindig akkorát reccsen az ágy. Attól félek egyszer leszakad alattam. :shock:

Mezsó,
Jobbulást Neked. Azért még várj egy kicsit azzal a szüléssel!

Hú, most nézem, hogy hány óra, Mennem kell a gyerekekért, majd este még jövök!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hát Zsu, mérleg aszcendensü lányod mindig is többet fog követelni belőled. Nagyon szeretetre éhesek a mérlegek és mutatni kell nekik, különben könnyen arra a megállapitásra jutnak, hogy őket nem szeretik! És ha nem kapják meg az őáltaluk elégségesnek mondható mennyiséget belőle minimum, akkor jön a sértődés és az agyalás ezerrel, hogy vajon miért lettem félretéve??? Holott nem lett, de mégis igy érzi! Én is ilyen vagyok, meg anyu is mérleg! :wink: Imádni kell, nagyon éreztetni vele, hogy fontos és kenyérre fogod kenni még felnőttként is!!! :wink:

Kamilla!
Viszont nem ér ám beelőzni!!!! :lol: Maradjatok csak április 20 után... :lol: bár énsem húzom ki a végéig, ha abbahagyom a magnéziumot! :?
Vendég

Pumpó, ez jó lesz, hiszen most jön a kistesó :)

Azért remélem megoldjuk majd :) De szegény picinek igencsak meg kell tanulnia várni (Katának nem kellett, ha nem akartam azonnal ugrani hozz, a Benci figyelmeztetett hogy anya menjünk, sír a Kata)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
A mai CTG és UH eredményem megint jó lett, szintén megnőttük az egy heti átlagot, és még mindig pontosan a kiírt napra jönnek ki az UH eredmények. Viszont egy nagyon jó hír nekem legalábbis az: a frontok hatására a babóca meggondolta magát, és befordult fejvégűbe. De azt mondta adoki humorosan, hogy még van a frontokból, úgyhogy még vissza is fordulhat. Mindegy, most van egy újabb esélyem a sima szülésre, bár nálam mindig rezeghet a léc a csaszi felé az előzmények miatt. Mégis olyan jó érzés. Jövőhéten újból CTG és UH, majd akkor kiderül, hogy úgy maradt-e.

Celesztina!
Nem olyan vészes, ha egyszerre vannak az ünnepek, csak a pénztárca bírja. Nálunk így alakul: Bettina névnap 08.06, Petra szülinap 08.13, Bettina szülinap 08.30, Feli szülinap 09.21, Petra névnap 10.02. Közben van még a sógorom, a tesóm és az én szülinapok. Ja és az egyik lánynév is 08. hóra esik, amit kinéztünk, de még nem döntöttünk mindig.

Téjé, Emi!
Várom, hogy mi volt az előadáson ma. Kiváncsi vagyok. Írhattok priviben is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kamilla!Nagyon aranyos a kisbabád arca. És az a kis lábacska...
emma2008

Sziasztok nyanyusok,

Kedves köszöntőim, köszönöm a tegnapi kedves szavakat. Jól esett. Nah, az embernek egyszer van csak szülinapja egy évben.
Szent Imrések, Akkor jövő csütörtökön megyünk babaklubozni? Találkozunk ott?
nici, azért a corában nem Love-os, macis hálóinget venni egy kicsit nem szemtelenség? :lol: :lol: :lol: na, jó ez rózsaszín, meg van bocsájtva...
csöppke, mjd azért egyszer dobj olyan képeket, hogy ilyen volt és ilyen lett (a pocakod). Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyi a különbség, mert szerintem nálad nagyon látványos...vagy megvárjuk a végét? és akkor dob mindenki egyet???
szőlő, szépen növekszik mazsi a pocakban. Ez jó!
zorróné, dettó. baba kitolja magát; jelez, éjjel hogy nem oké anyja pozíciója; kevés alvás. bár meglepő módon napközben nem vagyok annyira kómás, mint amennyire gondolnám reggel. ja és húgyhólyag nyomása, így éjjelente 1-2 óránként 2 cseppes pisilés...
szöszke nőci, jó a Ti mérlegetek? mert én nem látom azt a súly gyarapodást...légy szíves írd le a hashajtó leves receptet benettke-szöszke módra készítve...
kamilla, nagyon szépen nőnek a kis bébikéid...
gumimaci, 8,5 fél kiló nem sok. azért diétáztatnak, mert hirtelen nőtt a súlyod. bár nem értem, hogy miért nem próbálják a vizet kihajtani belőled, miért rögtön diéta. és ahogy írod, már vissza is ment a hirtelen +súly...ja, hogy csak 5 kg, ha levonnom ezt a hirtelen 3,5-et. ügyi vagy...amúgy én is szültem ma éjjel...
kos baba, engem ijesztgetnek, hogy nem olyan jó. ma találkoztam az első emberrel, aki azt mondta, hogy jobb, mint ha bika lenne. hmmm, majd meglátjuk. szőlő, szűzeket nem bántani, mert a férjem is az. és nagyon jó a természete, ill. pont abban "erős" ami nekem hiányos. tök jól kiegészítjük egymást...
halak, mesélhetnék, én az vagyok. hát nem olyan jó természetű...
bika, tesóm gyerekei azok. szerintem jó csillagjegy, ha őket nézem.
Ja, tudjátok miért nem lehet enni szülés közben semmit? (Ezen nagyon kiakadtam) mert hányási ingert okozhat és esetleg az anyuka elhányja magát. Szóval az én szülésznőm erre azt mondta, hogy azért van a vesetál, tehát nyugodtan ehetek közben...Ennél sokkal durvább dolgok is történhetnek/történnek szülés közben...No comment...
Magunkról: ill. magamról: voltam ma fodrásznál. a fodrászom majdnem dobott egy hátast amikor meglátta a "szép" hajszínemet -aug. óta nem volt festve. Érdekes, mert előtte pont egy kolleganőm megdicsérte a színét, meg mások is az elmúlt napokban :lol: :lol: :lol: :lol: na mindegy, most olyan emberinek érzem magam ezzel a normál színű hajjal. szép lett nagyon a színe. még szülés előtt (ha nem akar hamarabb kijönni a bébi- eltudok menni még egyszer, mert kitudja ,hogy utána mikor jutok el fodrászhoz. a szülés után meg le is fogom vágatni a hajam. aztán még ami öröm ért, hogy van ott kozmetika is, és a csaj elvállalt szülés előtti "csupasz-gyantára". Ennek azért örülök, mert a mostani kozmetikusom igen csak húzta a száját, amikor megkérdeztem. Én meg nem szeretném magam "kivakarni" a kórházi borotválás után (bár a szülésznő nem mondta, hogy lesz, ill. a beöntésről is én dönthetek).
pocak: én szinte napról napra nagyobbnak látom, érzem. és még mennyit fog nőni. most is úgy érzem, hogy majd szétreped...és nehéz. de azért simogatni nagyon jó :lol: :lol: :lol:
klarka: Te vagy mezsó lesz az első?
mezsó: kitartás. sajnálom, hogy nem egyszerű neked, de lassan már itt a vége...Te vagy klarka?
katavirág, elhiszem, hogy megijedtél. remélem nem lesz több ilyen. én nem tudok ilyenről beszámolni (még).

1Bambi

Kép
1bambi

Katavirág
Én Istvános vagyok Ujvári Attilánál

Bambi
Én lemaradtam
Isten éltessen! :)

Azért nem lehet enni, mert bármikor közbejöhet, hogy mégis császár, altatás, és úgy veszélyes hányni

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mezsó jobbulást! Cukrod milyen?

Mary nekem is vacak vénám van. De nagyon sok ügyes asszisztens van, aki megoldja a vérvételt. Ne aggódj! Nekem is mondták már, hogy még lesz gondom. Hát ennyiszer még sosem szúrtak mint most a 9 hónap alatt.

Zsuzsa nem voltam, mert jó idő volt. Írtam privit. Emi még nem jelentkezett. Szülésznőznek, még talán nem értek haza.

Kép
téjé

Szösszenet, már csak egyet kell aludni és fotózás... várod igaz?

Mary írd holnap a cukoreredményed!

Kép
téjé

Judit!
A reggeli prividet olvastam. Igaz csak 3 körül kerültem gép közelébe.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Bambi!
Én nem fogok enni, az is biztos, bár most már sok helyen engedik, én nem értek vele egyet! Mert bármikor adódhat egy kedvezőtlen fordulat szülés alatt, amiért császározni kell és mint köztudott, mütét előtt nem szabad enni. A császár pedig mütét.
Én már csak azért sem eszem, mert igyis közel voltam a rókához az egybefolyó fájások alatt (a tolófájások előtt), pedig nem ettem akkor már 5 órája (indulás előtt nem sokkal egy szalámiszsömit, de akkor még nem tudtam, hogy szülni fogunk aznap)... igy csak öklendeztem, de ha ettem volna, tuti dobom a taccsot, ami plusz sz@r közérzetet csinál az amúgyis kellemes fájások mellé... én nagyon nem ajánlom a kajázást... :roll:
Szőlőcukor mehet, azt ajánlják is, meg szénsavmentes ásványviz...
Vendég

Jah, azt akartam hozzátenni még, hogy kevésbé vagyok biztos benne, hogy vajúdás alatt a kaja lesz az, amire gondolni fogsz... :lol:
Hogy szomjas vagy, arra igen...
Vendég

Én is úgy tudom, hogy azért nem lehet enni szülés közben (vajúdás alatt), mert bármikor császározhatnak.

Borotválás: akik már szültek!: hogyan érdemes bemenni? Borotválva? Teljesen, vagy csak inkább alul a hüvelyi részen? Vagy hogyan megy ez?? Kellemesebb inkább itthon/kozmetikusnál elvégeztetni, mint ott a szülésznő nem?? :?: :?:

Kíváncsi vagyok én is, ki kezdi meg a babaesőt! Azért még pár hetet mindenki várjon!!

Ollem! Mikor költöztök??

Kép
gabo001

Na ja! Pumpókának igaza van!! Nem hiszem, hogy a kajára fogunk gondolni szülés alatt!! :lol: :D

Kép
gabo001

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:10-kor.
Vendég

Gabo!
Nekem Atisnál a szülésznő csinálta, mert akkor még fingom nem volt róla, hogy leborotválnak egyáltalán, eldobható egypengés borotvával, húzott mint állat... :roll: és olllyan szép lett :lol: hogy itt-ott maradt egy kis szőrös rész, néhol teljesen csupasz. Tökjól néztem ki alulról...
Barninál ennek tudatában megborotválkoztam... nehezen ugyan, de tükörből sikerült... hogyismondjam, alul totál lehúztam, fönt maradt egy kicsi... szerintem érdemes megcsinálni, ha van rá idő meg kapacitás... :lol: bár most már sok helyen nem kötelező a borotválás. De szerintem sokkal jobb, mert most nem akarok gusztustalan lenni, de én alap szarul érzem magam, ha kiszőrösödök pl. a mensi idejére, már nekiesek a borotvával!
Bár pont a napokban borcsiztam, hááát, szal mire megcsináltam, már nem éreztem sem a hasam, sem a hátam... :lol: ez most már marad igy az utsó hónapig, utána majd hetente megpróbálok.... bár marha nehéz lesz.... :shock:
Vendég

Hát igen! Én is már húzom-halasztom mindig a borotválást, mert nagyon nehezen megy.... max. kis tükör alulra, de még így is fárasztó... :roll:
A végén meg akkor gyakrabban kell, mert ki tudja mikor indulnuk be a kórházba! A tiszta csupasz nekem olyan furi... inkább maradok annál, amit Pumpóka mondott! Gondolom ha kicsit már nől az nem zavarja a dokit varrás, stb közben. Na, jó téma ismét! :oops: :oops: de hát erről is inkább beszéljünk, mint hogy ott derüljön ki, meg szárazon borotváljanak! :roll:

Kép
gabo001

Ha vki tud nekem pontos leírást mi jellemzi a bika babákat megköszönném ..mert kiváncsivá tettetek és nem tudok erről semmit.
Egyébként ha igaz ez hogy a bika meg a szűz összeillik akkor élő példák vagyunk a férjemmel..nem is tudtam ezt..de én szűz vagyok ő meg bika..és Máté is bika lesz…:D
Vendég

Sziasztok!

Mostanság csak olvasgatok :wink: ,a kedvem se túl jó.Kiderült,hogy a vesém nagyon sz*r állapotban van,annyira ,hogy tegnap választanom kellett,hogy vagy azzonnal felrakják azt a nyamvadt katétert a szülésig,vagy végig csinálok egy antibiotikumos kúrát! :cry:

Az utobbit választottam :?

Holnap töltöm a 35.hetet( a vonalzóm nem jó) és jó ha kihúzzom a 38.hétig,tehát én is bőven márciusban fogok szülni!

A baba 2900g körül van! :lol:
A méhszájam felvan puhulva ,de zárt!

Az a baj,hogy a gyógyszer ellenére is bármikor felmehet a lázam attól meg beindulhat a szülés,de ha mégsem akkor meg azonnal katéter! :cry:

A babaszobák gyönyörűek! :lol: :lol: Ügyik vagytok!

SZÖSSZENET:Nálunk is van az a kacsás szőnyeg amit kinéztél,megnézztem itt :12 000ft!(Pont ugyanaz)

A magne b6-ot csak a 35.hétig lehet szedni????????

KépKép
KépKép
nicci

Borotválás,
Én is borotválva mentem mindkét szülésre, engem a barátnőm figyelmeztetett, hogy nem túl kellemes, ha a szülésznő borotvál szárazon.
Mondjuk megszenved vele az ember az utolsó hetekben.

Ha már a témánál vagyunk...
Gátmasszázs,
Csinálja már valaki? Ha igen hogyan? Nekem ugyanis olyan óriási a hasam, hogy nem igazán férek hozzá, legalábbis azt a pozíciót nem igazán tudom 5 percig tartani. :shock:
Vmi ötlet?

Nicci,
sajnálom a vesédet. Remélem segít a gyógyszer!

Lituka,
Megvettétek a matracot?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Az Istvánban nem borotválnak.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Felsoa
Mi apával csináltuk! ill. ő csinálta. Nem szabad túl erősen!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicci!
Sajnálom a vesédet! :( Kitartás!!!!!

A magnéziumot addig szeded, amig akarod, nincsen kifejezett határ, csak a 36.héttől már nem szokták szedni!

Gabo!
Nehogy azt hidd, hogy a szülésznők igazi mestermunkát végeznek a borotvával... :lol: ahogy esik, gyorsba lehúzza, oszt lesz amilyen lesz.. 8) ő nem fogja tökcsupaszra szépen leszedni, olyan igazán alaposan, ahogyan azért mondjuk meg őszintén, én legalábbis ha már borotválkozok, akkor alaposan...
De ha kicsit elkezd nőni, az még senkit nem zavar, csak dzsungelnyuszi ne légy... :lol:
Vendég

Asszem lányok én sikeresen benyugtattam magam a homeos gyógyival... :lol: tiszta gyagya vagyok! :lol:
Vendég

Pumpóka,
a kedved is jobb lett tőle vagy csak lenyugtatott?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Zsuzsa: hú, már 35. hét és nem döntöttetek név-ügyben? Én nagyon ideges lennék... Párom már így is, hogy nemrég dölt el noszogatott, hogy mi lesz már, pedig jócskán mögötted járok hetekben.(persze, ha békén hagyott volna biztos jobb lett volna...) :roll:

Evés vajúdáskor: hát nem tudom a tesó-várók hogy vannak vele, de én amikor vajúdtam ugyan késő éjjel kezdődött és kettőre lett belőle baba, mégsem jutott eszembe egyszer sem, hogy ennék bármit is... Legutóbb a szülésznő mondta, hogy majd készüljek csokival és szőlőcukorral, mert azt lehet is és tanácsolja is (vizet is lehet inni), majd meglátjuk, de elsőre nem hiányzott.

Bori szülésnél: nálunk javasolta a szülésznő, mondván, jobban szeretik, de nekem nem jött össze, viszont nagyon profin megoldotta, nekem nem volt ezzel gondom. Nem szárazon borizott amúgy.

Nicci: mi a gond a veséddel, miért lehetsz lázas bármikor? Elsőre nekem sikerült összeszednem egy vesemedence gyuszit, de antibioval megúsztam. Drukkolok Neked! Ja, és ez még a 24. héten volt, utána meg túlhordtam

Kép Kép
celesztina

Lituka: itt írnak a babákról: http://babaoldal.freeweb.hu/[/url]

Kép Kép
celesztina

Zsuzsa, Judit
megérkeztem a felkészítőről. Jó sokan voltunk... A felkészítő előtt volt egy sejtbankos csajszi, aki beszélt kicsit a köldökvérlevéltelről. Utána a Pelády Andi mutatott egy filmet és beszélt a szülésről. Szerintem semmi újat ne mondott, legalábbis, amiket most hallottam, azokat írta le nekem priviben Judit is. Ill egy új dolog van: Most már a kispapáknak is kötelező a zöld ruha, A ruhát a lenti patikában is be lehet szerezni kb 200 Ft-ért. (Én próbáltam venni, de már egy darab sem volt. A gyógyszertáros azt mondta, hogy nem tudtak az új törvényről, és nem rendeltek eleget..). Megnéztük a szülöszobákat. A lila szoba és a Kika szoba tök jól néz ki, és a másik kettő sem annyira gázos, szerintem...
Ja és bemehettünk az egyik egy ágyas szobába, mert véletlenül üres volt. Szerintem az is egészen türhető. Az egy ágyas szobába egyébként csak és kizárólag az apuka mehet be látogatni.
Ami elkeserített kicsit, hogy két ágyas szobából csak egy van :(

Kép
emi29

Oh, de jó, h előjött ez a téma, mert már 1000x meg akartam én is kérdezni a gátmasszázst!!!

Hozzáértő, tapasztalt mamik segítsetek a kezdő kismamiknak!
Párom már türelmetlenül várja, h mikor kezdjük, de persze nem mindegy, h-hogy csináljuk. :lol: :oops: Gondolom..

Borotválás: Hát én is tuti leszedem szülés előtt, meg most is doki előtt azért magamnak esek kistükörrel. De már vakon is egyre ügyesebb vagyok!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Emi
még múltkor küldtem Neked privit a kórházi listáról, és most néztem, h még mindig nem nyitottad meg. Pedig szóltam :roll: .

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Kata,
Nekem is erős folyásom van mostanában, viszont olyat, mint te még nem tapasztaltam. Nekem egyébként a doki azt mondta, hogy ha felmerül bennem, hogy esetleg a magzatvíz távozik, akkor mindenképpen menjek be a kórházba. Csak ők tudják megállapítani, hogy valóban magzatvízszivárgásról van-e szó...

Nicci,
Jobbulást!!! Kitartás, már a finisben vagy!!!

Klarka,
gratula a 36. héthez :)

Kép
emi29

Emi!
Köszi az infókat. Érdekes, hogy 1 hónap alatt is mi minden új van. Idáig az volt ugyebár, hogy apának egy tiszta póló, zöld vagy barna nadrágot ott adnak. Akkor kérédés, hogy ha beindul a szülés, de a patikában nem lehet kapni, akkor apa nem mehetbe most az új állás szerint. Ez furi volna.
Igen, azt én is tudtam, hogy 2 ágyasból csak 1 van sajna. És tényleg ott ugyanúgy van látogatás, mint a többi szobában? Na azért majd még én is rákérdezek, de ma nem volt Zitácskám.

Priviben megírom neked a telcsi számomat, légyszi te is küldd át nekem a tied, ha nem gond.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Kisscica,
nem kaptam meg a privit :( :(

Kamilla,
ezek a lábacskák hihetetlenül édesek :)

Csajok,
ma az anyós megint a lelkembe gázolt :( :( Átmentünk hozzájuk, csak tudnám, hogy miért... Mondtuk, hogy már csak három napot dolgozom erre ő rákérdezett, hogy biztos, hogy nem akarok tovább?? Na erre köpni-nyelni nem tudtam... Meddig kellene még dolgoznom??? Azt várja, hogy a munkahelyemen szüljek meg???
Sajnos anyumnak beszámoltam erről, azóta itt fortyog mellettem, hogy mekkora bunkó ez a nő!!

Anyós egyébként azt is mondta, hogy nem érdemes most táppénzre mennem a szülésig, mert ha megszületik a baba, akkor úgyis vissza fognak számolni 28 napot mert onnantól jár a TGYÁS és akkor el fog veszni a táppénzem :roll: :roll: Én ebből egy szót sem értek.. Benettke, segíts lécci! Most akkor nem kezdhetem el a TGYÁS-t a szülés napjától??

Kép
emi29

[quote="kerekes97"]E írta:kerekes97mi!
Köszi az infókat. Érdekes, hogy 1 hónap alatt is mi minden új van. Idáig az volt ugyebár, hogy apának egy tiszta póló, zöld vagy barna nadrágot ott adnak. Akkor kérédés, hogy ha beindul a szülés, de a patikában nem lehet kapni, akkor apa nem mehetbe most az új állás szerint. Ez furi volna.
Igen, azt én is tudtam, hogy 2 ágyasból csak 1 van sajna. És tényleg ott ugyanúgy van látogatás, mint a többi szobában? Na azért majd még én is rákérdezek, de ma nem volt Zitácskám.

Priviben megírom neked a telcsi számomat, légyszi te is küldd át nekem a tied, ha nem gond.

Zsuzsa,
megy a privi. Kétágyasban egyébként nincs látogatás, csak az egyágyasban. És az egyágyasba is csak apuka mehet be látogatni.

Kép
emi29

nicci
Én úgy tudom nem jó a végén már a megnézium mert így nem tud a méh edzeni, de az sem mindegy mennyi van benne van amelyikben csak 40 gramn tablettákként van amelyikben meg 250!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Felsoa!
A kedvem is jobb.... :wink:
Veszek szülésre is és röhögve megszülök... :lol:
Vendég

Pumpóka,
örülök neki! :D

Egyébként hogy hívják a bogyót?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Emi,
nem semmi az anyósod. Ne is törődj vele. Ép ideje, hogy pihizz egy kicsit!
:D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Szibi - Nagyon jól esik vezetni, imádom .. nem fáj semmim, nem kényelmetlen .. DE :!: Balesetveszélyesnek tartom, mert Alíz kiszámíthatatlan, így ha pont egy kanyarodás közben rúg méhszájon, vagy úgy izomból húgyhólyagon, nem biztos, hogy ura tudok maradni az autónak .. Én ebben az időszakban már felelőtlenségnek tartom. Nekem már csak 1 hónapom van hátra :) iszonyű milyen energiákkal rendelkezik a lányom, amit rendszerint meg is mutat .. :lol:

Mezsó - Nem semmi, hogy jóslófájásaid voltak, és pont a vizsgálat alatt :) Készülődhetsz :lol: Te kezded a sort? :lol:
Gyógyulj meg hamar!!!

Magika - Veled is zajlanak az események, kíváncsi vagyok mit hallasz a pénteki UH-n :)

Kamilla
- Cukik a csöppségek :)

Katavirág
- Alíz is sokat csuklik .. remélem mire kijön, megtanulja, hogy van a dörgés :)
Én is hittem már folyásocskára, hogy magzatvíz szivárog .. de még csak nem .... így ok nélkül :)

Zsuzsa - Örülök, hogy ma minden OK volt, és fejvégű a baba .. csak nem forog vissza :D

Bambi - Részemről Ok a jövő csütörtök .. remélem tudok majd még közlekedni.
Mindenki ámul bámul, mekkorát nőtt a pocakom (megjegyzem, én is ..) .. nem tudom kihúzzuk-e április elejéig - ez már komoly méret :lol:

Téjé
- Várom a fotózást nagyon :) Főleg, mert már tényleg gurulok .. még most fotózzanak le, mert pár nap és nem férek az objektívbe :lol: Most fogom összepakolni a cuccokat holnapra :)
Viszem a kórházi csomagom is, nehogy a nagy akrobatikázásban (amiket a fotók kedvéért végrehajtunk) megszüljek :lol:

Nicci - Hol van az a nálatok? 12ezer azt hiszem jó ár érte ;) ... én a BrumiMaciban láttam .. már meg nem mondom, mennyiért... :roll:

Emi - Ne foglalkozz Anyóssal!!! Nehogy már a lelkedre vedd .. így is nagyon sokáig dolgoztál! Megérdemled a pihenést.
A TGYÁS meg a szüléstől jár, ha addig táppénzen vagy!
Akkor jár 28 nappal a szülés előttől, ha úgy igényled .. de anyagilag jobban megéri ahogy te csinálod! Legalábbis én így tudom .. ne parázz .. meg peregjen le rólad az okoskodása!!!

Kép
szösszenet

ja és igen megvettem a matracot :D áldom magam hogy eddig halaszottam mert igy csak 5000 volt..:D
a vágás marad arra az időre mikor pakolunk be a szobába..egynelőre még azt sem tudom mikor festik a szobát...kb. március legvége vagy ápr első hete...
és annyira idegesít hogy majd minden megvan..de eldobozolva..szóval szülés elött 4-5 héttel lesz csak nekem babaszobám... :(
addig minden sterilen tartva..dobozokban..:D
Vendég

Pumpikám örülök hogy meggagyultál :D:D:D
Vendég

[quote="felsoa"]E írta:felsoagyébként hogy hívják a bogyót?

Kipróbálnád, mi? :lol: :lol: Te kis huncut :mrgreen:

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="felsoa"]E írta:felsoagyébként hogy hívják a bogyót?

Kipróbálnád, mi? :lol: :lol: Te kis huncut :mrgreen:

Bizony ám! :D
Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

http://szirkababa.blogspot.com/search?u ... results=50

Ez egy nagyon vidám blog egy kis Down szindrómás baba életéről.
Most találtam rá. Szirka kb annyi idős mint Áronunk.
Ajánlom figyelmetekbe!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?