A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Batkata! :cry: :( :cry: Őszinte részvétemet küldöm a babaneten keresztül!

Hanna!Sajnálom Olivér fájdalmát!Remélem nem fog sokáíg tartani ez a csúnya fogzás!Te pedig,amennyit tudsz pihizz és ne idegeskedj!Miket próbáltál már az enyhítésre?A rágókát rágcsálja egyébként?
Csöre!Hétfőn délelőtt én is dolgoztam :D Egyik ismerősömnek építettem műkörmöket :D Lassan megint csinálgatom,de csak hétvégén és csak pár embernek...Amíg picicsillag alszik :)
Holnap megyünk csípőszűrés kontrollra mi is,de mi délután.Van akinek romlik egyébként az állapota?Nem volt semmi,mkor először voltunk,azt mondták rendben van.De ha már a lábát is szokta rágcsálni,biztos nincs gond :lol: mi?

Eszter

Kép
eszterem

Katuska!Én nem is tudom,hogy mikor fejtem utóljára!Asszem 3hós kora után valamikor már nem csináltam,meg addig is csak,ha sokat hagyott a melleimben,vagy majd ki durrant.Nem vlt kedvem,de amikor fejtem,akkor másfél-2deciket.100at mindig.Nem vittem túlzásba, hálistennek még mindig van bőven...koppkoppkopp :D

Eszter

Kép
eszterem

Eszter: igen, attól még, hogy az első vizsgálaton rendben volt, lehet gond.

Katuska: nekem anno az E betűkkel nézték meg, 1 évesen.... noná, hogy nem láttam semmit :evil: remélem, azóta fejlődött a technika és az emberi leleményesség :roll:

Csöre
csöre74

Csöre! Remélem nem lesz semmi,szerintem rendben van a csípője,de nem vok orvos :o :D
KRISZTA!Boldog Szülinapot Kívánok!!! :D :P

Eszter

Kép
eszterem

:) Eszter, persze, bizti rendben a csípője, csak, gondolom, azért van ez a kontroll vizsgálat, mert nem törvényszerű, ha az első rendben, akkor a második is :wink:

Csöre
csöre74

Bejelentkezem. Most értünk haza csípőszűrés kontrollról: ami eddig tökéletesnek nézett ki lelet, most kiderült mégsem az. Ágnesnek kötöttek a bal combján az izmai. Tornáztatni kell, és sokat hordozni. Most már tényleg veszek egy mei tai-t. (Biga.Csiga, egészen beleszerettem azokba amit kaptam, nagyon szuper, köszönöm!)
Egy hét múlva még egy UH.

Más hírem is van: Apa tegnap óta itthon dolgozik. Még szokjuk, (sok a kísértés, de nem szabin van, a munkára kell figyelnie), de máris nagyon élvezem. Remélem jót fog tenni a sok konfliktus után...

Most ebéd és háztartás, délután megpróbálok visszaolvasni. Három oldalnyi elmaradásban vagyok. :oops: :oops: :oops:

Remélem mindenki jól van!
kisbogacs

Kriszti: hajrá mei tai :)
Apa otthonmunka: remélem, bejön :wink: Apus egyik ismerősének "dolgozó cipője" van otthon, ha az rajta van, nem szabad zavarni :wink: :lol:
Csípőkontroll: tornára, hordozásra fel! Szerencse, hogy "csak" ennyi a gond.

Csöre
csöre74

Köszi Eszter. 30 fölött nem számoljuk. :lol: :lol: :lol: A lelkem még 18 :lol: ( a testem meg majdnem :wink: )

Kriszti: sajnálom Ági csípőjét, de biztos rendbe fog jönni a tornától.

Hanna: nagyon sajnálom O.-t és téged is. Szörnyű, amikor nem tudunk enyhíteni a fájdalmukon.

Kaptam egy nagyon fini fagyireceptet. 5 perc összedobni, és olyan az íze mint a Carte dor-nak. Átdobom a másikba.

krisz78

Én elvileg megyek, csak kérnék szépen címet! De ha Olivér ennyit szenved szegény, nem akrok zavarni, hátha holnap jobb lesz és tudsz Te is pihenni!
Tényleg a lánc hogyhogy nem használ??? :?

kérdés: Zillének tegnap du óta zöld színű a kakija, de nem náthás, amitől lehetne? Ötletek?, kérdezzem meg dokit?

Kép

Kép
lucus16

Batkata:
Együtt érzek veled... Milyen igaz, amit írtál.. Én "csak" félárva vagyok, de amióta Apu nincs, azóta érzem, hogy felnőttem, és csak magamra számíthatok :cry:

Katuska:
A boncolásnak megvan a protokollja. Mi is tiltakoztunk Apu boncolása ellen, de a szabály az, hogy ,ha a halál előtt x időn belül valamilyen orvosi /műtéti beavatkozást végeztek, akkor kötelező a boncolás.

Bencém falja a sütőtököt!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja csajok, már elegem van, ma megint látom a wcpapíron, hogy van valami... Viszont elcsesztem, mert ma rendel magánban a dokim, ahová már nem tudnék bemenni, így egy hetet várhatok.. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

[size=18]krisz:
Boldog születésnapot kívánunk!!!![/size] :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Krisz: csak nem szülinapod van? :lol: :lol: :lol: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Luca: hát, ha semmi egyéb tünet, akkor én még várnék a dokival, lehet, hogy benyelt valamit játék közben, ami végigszaladt rajta.

Mágnes: sütőtök :lol: :lol: :lol: Miku: ?! megint?

Csöre
csöre74

Csöre
Miku zanzásítva: 1 hét normál Miki, 5 nap szünet. 13 nap miki, 2 nap szünet. 1 nap wc papíros Miki, 2 nap szünet, ma megint papíron látszó Miku.... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!Hogy-hogy megint stukszizol?Ez normális?:o Vagy ezt akarod a dokitól kérdezni?Még nem is voltál nála?Sajna-sajna,ez jó sz*r lehet! :( :?

Eszter

Kép
eszterem

Mágnes: ez nagyon durva... tényleg el kéne menni dokihoz :roll:
Nekem 2x volt meg szülés óta, közte 2 hónap, és mindkettő normális... legalábbis belefért az általam normálisnak ítélt kategóriába.

Csöre
csöre74

Ez aztán a sokszor miku!Ez mitől lehet!? :!: :?: :x :?

Eszter

Kép
eszterem

Csajok! Kövezzetek meg, de a holnapi talit nem tudom vállalni.
Este jön a doki, már semmi nem jó, csak sír. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!Senki nem fog megkövezni szerintem,ez természetes!Én sem vállalnám.Szedény Olivérbaba! :(

Eszter

Kép
eszterem

Hanna: ne viccelj! Hogy köveznénk meg? Azért a kendőt bedobom, jó?

Csöre
csöre74

Hanna:
Hát teljesen érthető, hogy nem tudtok így talizni... A doki mondott valamit a telefonban? Nekem csak az fura, hogy, ha fogzik, akkor nem folyamatosan fáj az ínye.. :roll:

A dokit nem tudom, hogy van-e értelme felhívnom.. Mert ugyebár telefonban mit mondhat... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: azért tud olyat mondani, hogy mennyire normális, rohanj-e, vagy nyugodj meg, hm?

Csöre
csöre74

Hééé! Sacinak boldog hófordulót!!!! :lol:

Hát lehet, hogy rácsörgök délután, csak most éppen csak a papíron látszik, szóval még nem vészes.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jajj,de figyelmetlen vagyok!Most nézem... :roll:
Saci!Boldog hófordulót neked!!! :P

Eszter

Kép
eszterem

Köszi Csajok!

Lányok, akik jöttetek volna a talira... van kedvetek azért valahol összefutni egy kicsit?

Képzeljétek, kimentem a konyhába elpakolni, közben Saca a játszószőnyegén... bejövök, Saca kb 2,5 méterre a játszószőnyegtől éppen az ALDI reklámújságot gyűri :shock: persze a szájába :shock: :?

Csöre
csöre74

Csöre: biztos kinézett belőle valami fincsi akciós csokit. :wink: Hű, de telik az idő, már öt hónap....
Hanna: ezt mindenki megérti.
Mágnes: hát, nem semmi. Az Always kampányarca leszel? :wink: Na, de viccen kívül, nem lehet, hogy a gyógyszer kavar be? Nekem is, Kisbogácsnak is bekavart. (persze azért nem ilyen durván)

krisz78

MÁgi, tudod nekem is tööbbet volt meg az Azalea-tól mint amennyit nem :( no és három hétig szünet nélkül vérezni... utáltam. Most sem tökéletes, de nekem segített a napi 500 mg C vitamin. Nálad nem hatott semmit? :? Éndokim azt mondta ha nem hat a vitamin 1-2 hét alaatt, abba kell hagyni a fog.gátlót...

Krisz, boldog szülinapot!

Batkata, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Részvétem :cry: :cry: :cry:

Hanna, jobbulást Olivérnek!

Csöre, boldog hófordulót :wink:
kisbogacs

Ágimanónak is hepihepi hófordulót kívánok :!:

Eszter

Kép
eszterem

Batkata, részvétem édesapád miatt. :cry:

Happy Borthday minden hófordulós gyerkőcnek, és szülinapos maminak. 8)

Hanna, nem kövezünk meg egyáltalán, O-nak sok gyógypuszit küldök.

Mi megyünk holnap az Europarkba. Aki Hannához ment volna csatlakozhat hozzánk. Vagy utána mi csatlakozunk a csapathoz. (etetési időtöl függően. Mert azért szabadban nem etetném meg.

Enyim lány most alszik.

Tegnap volt nálunk a kolléganőm az egy éves kisfiával. Hát a kissrác haláli. Kirámolta Zsófi ruháit, rámászott az ágyunkra, rohangált ezerrel. :D Miután felfedezte a házat nagyon otthon érezte már magát.
Kolléganőm pl azt mesélte, hogy az ő kisfiának a fogai 8 hónaposan kezdtek kibújni.

Kíváncsi leszek, hogy nálunk mikor jönnek. Jelenleg még nem sok jelét látom a nyáladzáson kívül.

Kép
Kép
cs_erika

Jajj, Áginak szintén boldog hófordulót kívánok!!

Kriszti:
Szedtem c- vitamint, de igazából ugyanúgy megvolt... Nem is néztem ,hogy mekkora adagot, 20 csepp Cebiont..

Csúszott az ebéd, még mindig nincs kész, most sül... A pofám leszakad a lányom előtt, aki hajtogatja, hogy husit kérek... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok.
Voltam ma uh-on, csak egyedül van a pocaklakóm. :)
A CRL:76mm és a BPD:22mm.
Minden rendben van a nyaki redő is 1,3mm.
És 13 hetes és 5 napos vagyok. :D :D
A nemét is megkérdeztük, de arra még nem tudott 100% választ adni, csak annyit mondott, hogy ő szerinte 80%-ban fiú, de majd a következő uh-on lehet, hogy jobban látszik majd.

manocskak

Móni: gratula a jó UH eredményhez :D Fiú? :D Nem baj az, egészséges legyen :wink:

Kriszti: köszi, Áginak is :D

Erika: mi van az Europarkban? Valami babaklub?

Csöre
csöre74

Manócskák!Az igen!5 Fiú...Gratulálok!Eszter után mi is fiúkra gyúrunk,bár teljesen mindegy,csak egészség legyen!!! :P

Eszter

Kép
eszterem

Móni:
Azért még változhat a lába közötti rész, nekem a doki a 13. héten meg sem mondta, azt mondja, ő láta ugyan, de annyira nagyot lehet még tévedni, hogy nem akar minket átverni :) De a lényeg, hogy megvan mindene! :lol:

Egyszerre alszanak a gyerekeim!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Milán most elaludt, így kicsit tudok jönni. Nagyon nyüszis ma, egész nap anya hiánya van. Alig tudtam az ebédet is megcsinálni :?

Fotók nagyon jók, itt minden gyerek csodaszép!!! :D

batkata: őszínte részvétem. Megkönnyeztem a soraidat :cry:

manocskak: gratula!! A lényeg, hogy egészséges legyen, akár kukis, akár nem ;)

Hanna: sajnálom, ami veletek van. Iszonyatos lehet. A talit majd máskor bepótoljuk, most Olivér nyugalma a legfontosabb. Remélem a doki tud valami okosat!

Krisz: Bolodg szülinapot!!! ;) A Váci úti tescóban végigpatentos pizsirugi 3 db-os 1750,-. Van 3-6, 6-9 hós is, szóval ahogy láttam nem mérethiányos.
Lányos anyák: Ez fiús színű, nem tudom csajsziknak mi van akcióban :roll:

Milán az elmúlt 1 hétben kinőtte az összes ujjatlan rugiját, így tegnap betáraztam pár darabot. Még elvagyunk a 68-asokban, de van amelyik már csak ippeg jó... Remélem most hirtelen nem nyúlik tovább úrfi, mert 74-es rucikból sem vagyunk eleresztve.

Csöre: nekem jó, ha máshol tudunk talizni. Csak találjuk ki, hogy hol :roll: Valakinek vmi ötlet?

Kriszti: örülök, hogy tetszenek a mei tai-ok! ;) Csípő miatt ne aggódj, torna és mei tai, és nem lesz gond!
Jó is az, ha Apa otthon van. Én már nem is tudnám elképzelni, hogy Apa hivatali munkaidőben dolgozzon. Igaz nem rajongok a 24 órás egyedülléttől, de kárpótol az utána következő két teljes nap együtt :D

moffli: Remélem használnak a kenőcsök! Kapd is el apjuk grabancát, érezze, hogy tepernie kell!

mágnes: remélem eljutsz dokihoz, hogy kiderüljön mi van veled. Most én is malmozok, hogy bejelntsem-e magam péntekre a nődokihoz, elmúlik-e addigra, vagy csúszik még egy hetet a kontroll :roll: Lánykád hogy áll a szobatisztasággal? Olyan ügyes volt eddig! ;) Rémálmokat sajnálom :(

Bartika: tök jó, hogy ilyen jól sült el a közös szoba ;)

Enikő: Én közös szobába tenném a gyerkőcöket. Ha jön egy harmadik baba, aki mondjuk lány, talán külön szobába raknád, de ha már foglalt a szoba, akkor jönne az, hogy a két fiút összetennéd, de ők meg már megszokták, hogy saját birodalmuk van :roll:

Edit: kérjük a képeket!!! Bálint ez első újsághíres topikbaba!!! :D Grat ;)

biga.csiga

Biga.csia: hát, Te vagy a pösti embör :wink: :lol: :lol: :lol: mindjárt nézek időjárást, és tervezünk, jó?

Csöre
csöre74

Csöre, Kriszti: boldog 5. hónapot a lánykáknak ;)

Olvastátok a nyitóoldalon a Te történeted-et? Nomen est omen a címe... Hát megkönnyeztem azt is.

Eszter: nálunk következőre lánykára gyúrunk, de ha fiú lesz, az sem baj. Apával megbeszéltük, hogy legyen akár 3-4 fiúnk, mint egy nagyon beteg kislányunk. A fiúk idővel úgyis hoznak majd lányt a házhoz :lol:

biga.csiga

Csöre: csak papíron :lol:

Ááá felkelt Manó, és már nyekereg (szószerint).
Majd még jövök, de most megyek kis nyüszögihez.

biga.csiga

Csöre, gázművek :) Intézkedni megyek. De van kajálda

Móni grat a jó UH-hoz!!! :D

Kép
Kép
cs_erika

Városliget? Ott le tudunk ülni, talán pisilde is van, fás, nyugis környezet... vagy már sok a turista?

Csöre
csöre74

Értem, Erika :) Azt hittem valami babaprogram :D
A kaja fontos szempont, igazad van. Meg egyeztessünk telószámokat. Minden érintett rajta van a listán?

Csöre
csöre74

Reggel 7 fok, nap közben 22, esetleg csapadék...
"Csütörtökön reggel délnyugaton és északkeleten lehet helyenként esőre, záporesőre számítani, másutt többnyire közepesen illetve gyengén felhős égre tekinthetünk majd fel. Az északnyugati szél ekkorra már mérséklődik. A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 6-10°C között alakul.
A délelőtti óráktól kezdve nyugat felől újra megnövekszik a felhőzet, eleinte elsősorban a délnyugati határ mentén, majd délkeleten számíthatunk elszórtan gyenge esőre, záporesőre. Északon megélénkülhet a nyugati szél, másutt gyenge marad a légmozgás. Átmeneti lehűlés várható, a legmagasabb nappali hőmérsékletek 16 és 22°C között alakulnak majd." www.idokep.hu

Csöre
csöre74

Köszönöm a köszöntéseket. A férjem hazaállított egy feketeerdő tortával, én meg fini vacsit csinálok. Az étterem idén kimarad, nincs aki vigyázzon Ádámra. (nagyik távol)

Móni: gratula. Még lehet lány is! Annyira pici ilyenkor, hogy nem is szoktak még mondani nemet. De, ha fiú, akkor fiú. A lényeg, hogy egészséges legyen! Közhely, de akkor is.

Biga.csiga: aha, a fiúk majd hoznak lányt a házhoz. Akit mi meg jól megkritizálunk. :wink:

krisz78

Na, Krisz, akkor Sacinak szólok, hogy kerülje el Ádámot :wink: nem hiányzik a házisárkány anyós :wink: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Krisz! NAgyon Boldog SZülinapot!

Hanna! majd gyere meséld mit mondott a doki! SZegény O. :cry: sok sok gyógypuszi neki!

Mágnes! óóó ez nagy kincs ha egyszerre alszanak!!!!! Petra is bevágott ma egy fél üveg sütőtököt, nagyon ízlett neki!!!! hurrá!!!!

Na megvolt a szemészet....először behívtak minket a felnőtt vizsgálatra. Mondja a dokinő, hogy hát a gyerekrendelés tele van, a felnőtt doki igazán nem tud majd mit mondani, csak hónapokkal későbbre van időpont. Én meg elkerekedett szemmel mondom, dehát nekünk van mostra időpont!!!! Jaaaa! Elírták a gyerek nevét....újabb várakozás madj végre behívtak amoda. Persze Máté juszt se akart a dokira nézni....aztán kapott szemcseppet amivel 20 perc múlva újra be kellett menni. Na ekkor már tele volt a hócipője és tiltakozott kézzel lábbal, és persze összeszorított szemekkel ordított. Úgy ahogy be tudott azzal a kütyüvel kukucskálni de zat tanácsolta, hogy itthon figyeljem mert általában ha nem jól fokuszál akkor azt a szemét nem is használja így romlik...majd ha beszél és hajlandó lesz kommunikálni akkor újra megnézi.

MA meg vettünk egy nyomtatót, fénymásolót és scannert úgyhogy jót elszórakozok a takarítás ruha hajtogatás helyett:)

Ja Máté meg az udvar közepére tojt:) ....egyébként már szupi ügyes, egyedül megy bilire, vagy kiáll az ajtó elé, letolja a gatyát és pisil....no comment :oops:
katuska79

Csajok, írjatok valamit a holnappal kapcsolatban, mert én hajnalban indulok, lassan készülni, pakolni kell.

Hanna: mi van Olivérrel?

Csöre
csöre74

Katuska: Máté :lol: :lol: Haláli ez a gyerek!!! Milyen megfontolásból tojt az udvarra? Utánozta a kutyátokat?

krisz78

Katuska: hát, sajnálom, hogy nem tudtak semmit megállapítani a szemészeten :(
udvarra kaki :lol: :lol: :lol: vannak ötletei Máténak :)

Csöre
csöre74

Hali Csajok!

Katuska! Édes lehet Máté. :)

Csöre! Időjós vagy?

Olivér láztalan, dokival konzultáltam. A hirtelen sírás a foga. (gondoltam én is, de hátha...) :(
Nem szörcsög. A rekedtség a sok sírástól van. Én meg már előadtam neki, hogy tuti, hogy laryngitise van. (na, ezért nem jó a gyerek szakos)
Szenvedünk egy darabig úgy tűnik.
Holnap jön, most lemondtam, mert végre elaludt.

Tényleg ne haragudjatok rám. Olyan szarul érzem magam a tali miatt. :(
De baromi fáradt vagyok és ha holnap is ez megy, akkor brrrrrrrr.
Nektek jó talit!
Csöre! Mi itthon leszünk holnap.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?