Sziasztok!
Milán most elaludt, így kicsit tudok jönni. Nagyon nyüszis ma, egész nap anya hiánya van. Alig tudtam az ebédet is megcsinálni
Fotók nagyon jók, itt minden gyerek csodaszép!!!
batkata: őszínte részvétem. Megkönnyeztem a soraidat
manocskak: gratula!! A lényeg, hogy egészséges legyen, akár kukis, akár nem
Hanna: sajnálom, ami veletek van. Iszonyatos lehet. A talit majd máskor bepótoljuk, most Olivér nyugalma a legfontosabb. Remélem a doki tud valami okosat!
Krisz: Bolodg szülinapot!!!

A Váci úti tescóban végigpatentos pizsirugi 3 db-os 1750,-. Van 3-6, 6-9 hós is, szóval ahogy láttam nem mérethiányos.
Lányos anyák: Ez fiús színű, nem tudom csajsziknak mi van akcióban
Milán az elmúlt 1 hétben kinőtte az összes ujjatlan rugiját, így tegnap betáraztam pár darabot. Még elvagyunk a 68-asokban, de van amelyik már csak ippeg jó... Remélem most hirtelen nem nyúlik tovább úrfi, mert 74-es rucikból sem vagyunk eleresztve.
Csöre: nekem jó, ha máshol tudunk talizni. Csak találjuk ki, hogy hol

Valakinek vmi ötlet?
Kriszti: örülök, hogy tetszenek a mei tai-ok!

Csípő miatt ne aggódj, torna és mei tai, és nem lesz gond!
Jó is az, ha Apa otthon van. Én már nem is tudnám elképzelni, hogy Apa hivatali munkaidőben dolgozzon. Igaz nem rajongok a 24 órás egyedülléttől, de kárpótol az utána következő két teljes nap együtt
moffli: Remélem használnak a kenőcsök! Kapd is el apjuk grabancát, érezze, hogy tepernie kell!
mágnes: remélem eljutsz dokihoz, hogy kiderüljön mi van veled. Most én is malmozok, hogy bejelntsem-e magam péntekre a nődokihoz, elmúlik-e addigra, vagy csúszik még egy hetet a kontroll

Lánykád hogy áll a szobatisztasággal? Olyan ügyes volt eddig!

Rémálmokat sajnálom
Bartika: tök jó, hogy ilyen jól sült el a közös szoba
Enikő: Én közös szobába tenném a gyerkőcöket. Ha jön egy harmadik baba, aki mondjuk lány, talán külön szobába raknád, de ha már foglalt a szoba, akkor jönne az, hogy a két fiút összetennéd, de ők meg már megszokták, hogy saját birodalmuk van
Edit: kérjük a képeket!!! Bálint ez első újsághíres topikbaba!!!

Grat