A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kép
Kép
tabati

Ma voltunk oltáson. Szegéyn picúrom üvölött, mint a sakál, de amikor felvettem rögtön elhallgatott és elaludt. Amikor hazaértem is be tudtam fektetni az ágyába, és pont akkor ébredt, amikor barátnőmék jöttek babalátogatóba. Persze éhes volt, úgyhogy szoptattam egész idő alatt, barátnőm meg ki-be rohangált, mert 2 éves kisfia hívogatta állandóan. szóval jó kis baráti összeröffenés volt, na de ez ilyenkor ilyen. Amikor elmentek Noé újabb maratoni szopizásba kezdett. Ennek mondjuk örülök, hogy a szopi ilyen hatással van rá, simán elfogadja a cicit eszik rendesen. Remélem ez a tejtermelésre is hatással lesz. Aztán felkelt, üvöltött megint, de ez már pocifájás. Gondolom ez is a szuri miatt lehet, mert mintha hallottam volna, hogy ilyen hatása is lehet. Mi meg nem szoktunk délután hasfájással szenvedni, csak esténként kicsit. Annyit szoptattam, hogy már megint fáj a mellbimbóm, a legutolsó szopit nem is bírtam, úgyhogy az éjjel lefejt tejet kapta meg és utána beauldt, azóta is alszik. Tejet csak 30at sikerült fejnem (milyen jó, hogy kézzel fejek, most jól jön, így nem birizgálja a fejőgép a mellbimbóm) aztán jött a garmastan. Remélem nem lesz sebes.

Na lányok, ez hihetetlen, hogy mindenki "ellenünk" van. kérdezte a védőnő, hogy mi volt a 6 hetes kontrollon, meséltem neki a bolond dokit, aki tulajdonképpen azt közölte velem, hogy öreg vagyok ne akarjak olyan sok gyereket és egyébként is császár után csak császár lehet a következő is, de nem kell várni semmit akár már ma megfoganhat. Erre védőnőm: tényleg nem eszik az ilyen forrón, de azért elég nektek most egy gyerek, ráértek még a következőre! Vajon miért gondolja mindenki, hogy majd ő fogja eldönteni mikor vállalunk gyereket???? hihetetlen!!! Még arra is rákérdezett, hogy megbeszéltük e a dokival a fogamzásgátlást!! Ez a kérdés rendesen szarul esett, mert utoljára egy kisebbségi volt nála, és róla panaszkodott, hogy hiába mondta neki, hogy védekezzenek, most jön a következő baba, és férjének nincs munkája, anyóséknál laknak, akivel rosszban vannak, ki akarja tenni őket, stb. Teljesen úgy éreztem magam, mintha mi is hárányos helyzetűek lennénk, pedig egyáltalán nem. Vagy azért mondta volna, mert anyóséknál lakunk? De ha mi ide akarunk két gyereket és nem számít mikor épül fel a házunk a gyerekek szempontjából (mint ahogy tényleg megvárnánk a felépülést a második gyerekkel) akkor ahhoz kinek mi köze van??? Még külön szobája is lenne, mert akkora ez a ház, hogy simán elférünk. De az is lehet, hogy csak nekem van üldözési mániám, vagy érzékenyebben érint már ez a téma a hüle doki beszólása után...

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, mi élünk, csak nekem van egy enyhe vesemedencegyulladásom, ami frankó, mert a 3 gyerek mellett feküdnöm kell és a pici addig tápszert kap, mivel antibiót kapok. 3 napig 39 fokos lázam volt....ma meg a másik véglet: 35,6....fene érti...

....na és akkor dobok képet!!!

Mindenkinek minden jót és bocsi, amiért nem vagyok aktív, az elsővel még én is aktív fórumozó voltam.....

Kép

...és a kis 5kilósom:
Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Ki tudja, hogy milyen gyorsan/könnyen forr be egy eb csont? :roll:
Asszem ez lesz az első komolyabb feladatom. :roll:

Kép
Kép
200907?

Tabati,
Szerintem csak te vagy érzékenyebb egy kicsit. :wink: Nem hinném, hogy a lakáskörülményekre gondolt, de ha mégis, akkor elég sötét és nem kell figyelembe venni, mit mond.
Egy terhesség nagyon megerőltető a szervezetnek, ezért nem túl jó, ha két terhesség ilyen közel van. Ráadásul a szopit egy éves korig azért ajánlják, és ez terhesen nem épp a legkönnyebb. Előre nem lehet megmondani, hogy el fogja-e fogadni a tejet, vagy lesz-e egyáltalán. Vagy mint nálam, ahogy már korábban írtam, nem lesz-e hatással a második terhességre.

Sillia,
Nem tudom elképzelni, hogy a 12 éves lányom elkezdjen borotválkozni. :roll: Nekem már az is sok volt, hogy a középsulis leányzóim közül soknak nem találkoztam az eredeti hajszínével a 4 év alatt. :?
Gyanta vagy epillálás, nekem is mindig beragadnak a szőrszálak, sokszor be is gyulladnak, mindegy milyen spéci krémet használok. Utálom. Borotvával viszont nincs gond.

Kép KépKép
lorca

Bond:mi tortent Manoval?

Kép
Kép
ancsurti

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! VICCEN KÍVÜL.
Manócskának be lett gipszelve a csuklója, alkarja. Hogy lehet így aludni? :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Szegenykem!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tudom hogy mi a teendo......de jobbulast!!!Gyorsan rendbejon!Gyerekcsont az gyorsan gyogyul :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Lorca!

Neeem, ha ennyire hiú lennék, nem lennék dundika :wink: . Csak tavaly egyszer lemértük Ricsivel és mindketten emlékeztünk rá :D . Amúgy bizonyos dolgokban elég precíz vagyok, pl. a terhességem alatt végig centiztem magam, ami most tökre érdekes, és a következő terhességnél is tök jó lesz összehasonlítani :wink:

Agi125!

Ámen :lol: !

Klarka!

Azt a mindenit, mekkora pocak :shock: ! A fiam elmehet a sunyiba Marcsika mellett,ezzelmax. apaszállhat versenybe :wink: :lol: :lol: !

Ez az lányok, látom valaki hallgat is rám 8) ! Még-még kérünk életjelet az elveszettektől... :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!
Nem latex etetőcumira gondolsz?
Kép
:?: :?: :?:
Lóci egy igazi kispasi!!!! Kimondottan kisfiús az arcocskája!

Bond!
Sajnálom Manót! Mi történt?

Marietta!
De jó, hogy bevált a tápi (meg a doktornő)!

Mi holnap megyünk oltásra, már most ideges vagyok miatta. A kötelezőn kívül kap Prevenalt is, meg a Rota első adagját. Szerencsére Apa is el tud jönni velünk, ő nekem fontos, hogy ott legyen.

Klarka!
Szép a kislányod!

Petra tegnap volt 2 hónapos és már 5100 grammot nyomott! De szép hosszú is, majd ha megyünk a védőnőhöz, megkérem, hogy mérje meg.

Kép
katy76

Bond: Felnőtteknek a gipsz 6 hétig van meg, de gondolom, gyerekeknek előbb lekerül- vagy így, vagy úgy :lol: :lol: Mi történt Manóval?
A kuponnal kapcsolatban sztem félreértés van: amiről én beszéltem, az egy kinyomtatott fecni, amit a kártyádon lévő pontokért kapsz. Eztán ha vásárolsz, a végösszegből kapsz 15 százalékot, a végösszegtől és a vásárolt termékektől függetlenül.

klarka: Marcsika nagyon édi kisgombóc :lol: :lol: :lol: Pedig azt hittem, hogy csak a mi lánykánk gyúr pocakra... :lol: :lol:

ancsurti: nálatok javul már a helyzet? Bírod még? Gondolok ám sokat rátok!

Kép
agi125r

Katy!

Szerintem ne félj az oltástól, mert átragad Petrára az idegességed. Lehet, hogy nem is fog sírni. Mi ma voltunk és kicsit ordított, míg beadták, de aztán felvehettem és a karomban rögtön elaludt. Picit volt csak nyügi itthon, de az szokott a hasfájása miatt is lenni. Lázas meg szerencsére nem lett. (eddig még :roll: )

Nekünk két combjába adták, mert a Prevenalt nem lehet mással keverni, és ugyanoda sem lehet szúrni. Ja! És én rögtön beborogattam az oltás helyét, ahogy hazaértem.

007!

Mit csinált a kisfiad? :shock: Leesett valahonnan? Elég szerencsétlen helyen tört el... Esetleg háton el tud aludni... :roll:

Kép
Kép
tabati

És van egy ilyen felhasználó: 20100310 :lol: :P :P :P :lol: Gondolom a márciusiaknál kell keresni. Még egy Bond!! :lol: :lol: 8) :lol:

Kép
Kép
tabati

Bond,
Juj, szegény Manócska. :? Azt hittem, csak vicceltél. Mi történt? Az, hogy mennyi ideig tart, függ attól, hogy milyen a sérülés. Egy törés emlékeim szerint 6 hét, de más miatt is kaphat gipszet. Ha csak húzódás, rövidebb.
Alvás sztem nem lesz gond, gyerkőcök mindent megoldanak.

Katy,
Az oltás miatt ne aggódj. Nem vészes. Mivel nem ismerik a tűt, semmi rosszra nem készülnek, csak takargasd be minél jobban, hogy ne legyen megijedve. Ha otthon leméred és bediktálod, azt többnyire elfogadják és nem kell ott szerencsétlenkedni vele.
De miért kell ennyi oltást egyszerre adni neki? :? A Prevenar bőven elég lenne később is, az főleg akkor lesz fontos, ha bölcsis/ovis.

Dodi,
Precizitás nálam nulla. Egy darabig tudtam a mell-derék-csípő méreteimet, de amióta a derék eltűnt, próbálom azt is felejteni.
:lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok! (Jó reggelt)!!!

Csak néhány oldalt tudtam visszanézni sajna:(

Sillia, Marietta!
Nagyon Édesek a Srácaitok!! Lóci milyen nagy filozófus!!!!

Petra és Míra is igazán szép Kislányok! Petra nagyon szépen tartja magát!!!!

Roló is édesen kúszik!!!

Bond! Avatar kép CUKI!!!! És Te mikor dobod le a fátylat végre????
Manónak mielőbbi "eb csont beforrt" kívánok!

Dodi...azok az arcok...mintha csak Minót látnám, mikor felhúzza a felső ajkát és sírni kezd...annyira imádni valóak olyankor is!!! Nagyon szép kispasi Botond! És az Anyucija pedig nagyon bájos fiatal szép hölgy, aki sugárzik a boldogságtól!!!

Nagyon szépek a családi fotók Nyuszi és Dodi!!!

Na és Anyukád...hát minimum egy tízes mínusz...de ha azt mondanád, hogy 32-35 éves azt is elhinném! Le a kalapot!!!!! Gyönyörű NŐ!!!! A Lánya is majd hozza az Ő formáját ennyi idősen is!!!!

Most éppen ügyelek...remélem Minónak nem megy fel a láza! Ma megkaptuk az oltásokat+ROTA! Csak két kis sikítás és kész....pedig én nem is mertem odanézni és már én sírtam, hogy mi lesz, aztán láttam, hogy Minóka nem is veszi fel a dolgokat, így aztán gondoltam kicsit gáz lenne, ha én bömbiznék egy sort :lol: :lol: ! Egész nap nem volt egy hangos szava sem, viszont most kicsit belázasodott, a fél kúp már megtette hatását, de majd kontrolláljuk azért 2 óránként!

És ma 6310g volt...viszont ami vicces, hogy a védőnő múlt héten mérte a hosszát 55cm volt és most pedig 59......basszus Párom mindig mondja, hogy Carlo Pedersoli (Piedone lesz)...hááát iszonyatosan nő tényleg :lol: :lol: ! És a szempillái is olyanok, mintha naponta nőnének....

Fejét emeli (bár leginkább akkor izmozik, amikor a mellkasunkon van, olyankor szinte fekvőtámaszozik amikor ideges :lol: :lol: ) De ami igazán édes: Párom mondogatja Neki azt, hogy óóóóóó és Ő is ugyanúgy formálja a száját és mondja, hogy óóóóóó.....zabálnivaló! Éjszakánként 5-6-7 óránként kel, de ez változó. A hidegfrontot nem csípi! És újabban már ébredéskor is mosolyog, közben a forgót nézi!!!!!

Szopitéma: Sajna úgy tűnik én azon emberek közé tartozom, akinek borzalmasan kevés a teje. Próbáltam a szaporító fejést, de 40-nél többet nem tudok fejni, viszont a napi fejések eredményeként 100-120 ml-t tudok adni Minónak....nem sok, de amíg van tejem, addig fejek és adom Neki! Nem ostorozom magam, mert felesleges, de tudom, hogy mindent megtettem, megteszek, hiszen a cukorbetegség megelőzésében talán ez az egyik legjobb dolog!

Néhány fotó is az "óriásról"

Kép

Kép DUCIKA

Kép Ébredés után

Kép Séró belőve

Kép Apával óóóóóó-zunk

Kép Rapid lázmérés

Kép Sírás...Dodi után szabadon!!!!

Kép Bambula :lol:

Tickerplayground.com
breki76

jó reggelt!

Bond

Manócskának gyors gyógyulást és minél kevesebb fájdalmat..

Dalma már kapott a bőrgyogyitól speciális fürdőkrémet meg testápolót a száraz bőrére.

Lorca

12 évesen még Dalma sem foglalkozotta szőreivel, viszont a kislányok egy része már ennyi idősen epilál, hajat miegyebet fest és nadrágból kifigyelő rózsaszín tangát hord.
Komoly, amikor általános iskolai szülőin arra kérik a lányos szülőket: ne engedjék hogy a lánykák szexuálisan felhívó öltözetet viseljenek!!
De ezt pedagógusként még jobban tudod gondolom.

Dalma majd' 18 évesen jutott el odáig, hogy hétfőn egy pici szőke melírt rakatott a hajába.
Nekem nem tettszik igazán, dehát az ő haja..
:?

Mindenkinek köszönöm a válaszokat a szőrbenövős és a cumis kérdésre.

A Brendonban kapható latex etetőcumi, csak nem tudom mi módon lehet a későbbiekeben levegőztető zsákká alakítani :shock: :shock:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=cumisuveg&category=etetocumi&empty=1&productid=50462&pageno=1&whid=6
Vendég

Breki

Nagyon szép szeme van Minónak :)
Nem hullik az a rengeteg haja?
Vendég

Sziasztok! :)

Csak Hugival vagyunk itthon, házimunka nem érdekel most, lesz@rom, inkább lazításképpen írogatok nektek időnként.
De folyamatban vannak a reagálások a 15.-ei hétvégétől, amikor nem voltunk itthon. (Ha jól emlékszem, akkor a 372. oldalnál járok. Nem hagyhatom, hogy az utókor ne ismerje meg arany elmém munkásságát :roll: :roll: 8) 8) :lol: :lol: :lol: )
Ezen kívűl össze-vissza fogok mesélni és most ér, ha a macska fel van menve a fára. :evil: :lol: :lol: :lol:

Hugival beszélgettünk tegnap. Kérdeztem a pasikról, mire azt mondta, hogy erre kár a szót vesztegetni. :lol: Inkább elkezdett felfelé kúszni. A mobilomhoz. "Ej, ezek a mai fiatalok - gondoltam magamban - , bezzeg a mi időnkben!" :( :( :( :( Aztán láttam, ahogy irányt vált, elkezd oldalazni és végül teljesen odabújt hozzám. :D :D :D Kicsikét nyüszizett aztán elkezdtem puszilgatni a buksiját, meg az orromal "csikiztem" a haját de úgy, hogy közvetlenül ne érjek a fejecskéjéhez. Ez annyira tetszett neki, hogy abbahagyta a nyüszizést. :)
Ma reggel is kipróbáltam kaja után. Becsapós volt a dolog, mert úgy csinált, hogy felmerül(he)t ilyenkor a kérdés, hogy éhes maradt-e vagy a pocija fáj, esetleg a pelussal van gond. De mivel lecsekkoltam és abbahagyta a sírást, ha megérezte, hogy ott van a tejesbödön mellette és néha vigyorgott egy kicsikét, miközben aludt, egyértelmű volt a dolog. :wink: :D
(Nem tudom, hogy más babánál mennyire válik be. De akinek kopaszkás és bejön aaaaaaaaaaaz nagyon tud valamit! :lol: :lol: :lol: :lol: )

(Addig írok, amíg fel nem ébred és nincs újabb jelenésem. Utána meg szolidáris leszek az együtt alvásban. 8) És aki zavarni merészel közben azt kinyírom!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Na, akkor a tegnap történtek.
Manó odaát volt anyáméknál, akiknek - mint már korábban mondtam -, az a heppjük, hogy Nyuszi nem eszik eleget. :? Ezért tökre örültek, hogy jó étvággyal nyomat valami sajtos bizb@szt meg szőlőt. De leesett egy szőlőszem és - hogy ne vesszen kárba ha már így rástartolt a gyerek - a faterom fel akarta venni, így székestül emelte meg a széken, párnával a feneke alatt ülő Manót. Aztán amikor vissza akarta emelni váratlanul megbillent az egyensúlya, Nyuszi pedig a fal mellett lecsúszott a székről a fenekére és a kezére.
Anyám ekkor még otthon volt és tök idegesen jött át hozzám Hugira vigyázni, mert nekem a 6 hetes kontrollra kellet mennem. Hugi pont akkor ébredt fel az alvásból, így azon értekeztünk, hogy mit csináljon anyám, hol a tej stb., megspékelve a milyenhülyevoltapádegyrohadtszőlőszemértilyenhülyeségetcsinálnijajszegénymégmindigúgysírtamikoreljöttemilyenhülyeségetistenemhogyjutvalakinekilyenazeszébe levegővétel nélküli Torgyánt megalázó körmondatokkal, amikor még Hugi nyomott a pelusba. Na, akkor tegyük tisztába és már húzok is mert már ott álltam menetkészen, hogy megyek. (Ilyen is ritkán adódik, hogy e megbeszélt időte teljesen készen legyek díszmagyarban, felvértezve :oops: :oops: :oops: )Anyám könyékig a popsikrémben, amikor hallom, hogy csöng a mobilja. Felveszi, benne faterom sík idegesen, a háttérben Még mindig skálázik Nyuszi. (Ezen a ponton éreztem, hogy itt lehet, hogy valami bibi lesz, mert ezek közül egyik sem szokott előfordulni. Addig én nyugtatgattam anyámat, hogy jó-jó faterom hülyeséget csinált, de most már mindegy. Csak agyrázkódása ne legyen, más meg nem vészes. Minden gyerek akkorát tud zakózni, hogy a felnőttekben megáll az ütő, ők meg fel sem veszik :o )
Anyám egyhelyben toporgott, hogy mi legyen, ugyanis azért telefonált neki apám, hogy mivel folyamatosan sír a gyerek kéne a TAJ kártyája, mert elvinné a kerületi szakrendelőbe megröntgeneztetni. Ez már nagy szó fateromtól, így anyám még jobban beparázott, továbbra is hajtogatva a jajszegényemet és a hogylehetvalakiilyenhülyét. Mondtam, hogy nyugodjon meg, menjen haza, vigyék el Manót röntgenre, én nem megyek kontrollra, itthon maradok Hugival és telefonáljon, ha tud valamit.
Mielőtt magkajáztattam volna Hugit kértem egy új időpontot, így már 9 hetes leszek, ha sikerül elvergődnöm végre valahára. :roll:
Aztán Apát kellett felhívnom, hogy mi légyen, mert én vásároltam volna be, a dokitól hazafelé jövet. Etessem meg Hugit és menjek el én vagy meló után megy ő. Ezerrel tiltakozott az előbbi megoldás ellen, inkább bevállalta, hogy ő viszi haza a fél boltot.
Röntgen után telefonált anyám, hogy a csuklója alatt látnak két duzzanat félét, de nem tudják pontosan megmondani mi az és irány a János Kórházba a sebészetre.
A következő telefon már onnan jöt: be kellett gipszelni a kezét, hozzák haza. Nagyot nem esett csak rosszul, ezért a csuklója alatt nem sokkal mindkét alkar csontja eltört.
Amikor beállítottak nem győztek bocsánatot kérni, meg szégyenkeztek ezerrel. Manó meg ugyanennyivel vigyorgott és ugrott a nyakunkba. :D :D :D
Öröm az ürömben, hogy Manó egész végig meg sem nyikkant, szép csendben volt, mindenki a csodájára járt, csak a legvégén adott inni az egereknek, amikor a végét vágták le a gipsznek (vagy mi, ezt a részét nem értettem :oops: )
3 hétig kell rajta lennie, péntekenként kontroll.
Az alvás többé-kevésbé jól sikerült, az elejét volt nehéz megtalálni. Ott sem a hogyanfeküdjek volt a gond, hanem sírt és már ő sem tudta, hogy mit akar. Azon a ponton függesztette csak föl, amikor:
- megbeszéltük, hogy mindenki segít neki meggyógyulni
- a fütyi is bibis volt, de az is meggyógyult, mert Manó ügyes volt és vigyázott rá, meggyógyította
- szóba jöttek a csillagok.
Valamiért az utóbbi időkben ezt csípi nagyon és mindig mesélni, hogy "csijja napapa" miközben kalimpál a kezével. Ez lefordatva azt jelenti, hogy minden csillagot megnéztek a nagypapával. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így, hát este tizenegykor mit csinál az ember lánya? Közkívánatra Ákom-bákomot énekel és a csillagos könyvből magyaráz. Szegény Apa már teljesen ki volt dőlve. Teljesen kifacsart a nap, a dereka is majd' leszakadt Manó ringatásától és már régen aludt volna, ha Manó is megadja magát végre, de nem akarta. :? Aztán nagy nehezen mind a hárman összebújtunk a nagyágyban, aztán én kiosontam, át Hugihoz, hogy ha felkel, akkor mihamarabb meg tudjam etetni és ne verje fel a családot. Szerencsére nagyon jó kislány volt, mert hozta a szokásos formáját, nem borította fel a menetrendet. :D
Egyszer kellett még kijönnöm Manóhoz, mert rá akart feküdni a begipszelt karjára, nem tudott és ezért sírva fakadt. Így megint neki álltam mesélni a Göncölszekérről és a többiről, de végülis hamar elaludt újra. Így megint visszamentem Hugihoz.
Ma reggel hatkor kelt, meg kellett inni a szokásos "kókót" és ismét átment a nagyanyjáékhoz. Remélem, megvigasztalja őket a "vezeklés", mert faterom annyira szomorú volt, hogy az orrán lépkedett, anyám meg annyira sajnálta Manót, hogy még faterom szapulását is abbahagyta.
Hát, itt tartunk most.

Szégyen és gyalázat, de Manó balesetén túl azon bosszankodik az anyja, hogy egy olyan pólót adott rá, amit nagyon kevesett hordott, mert nagy volt rá és szép narancssárga színe van, de gyorsan(?) fakul(ó nak tűnik) és kinyúlt a tegnapi gipszeléstől meg a kar felkötéstől. Lehet valamit csinálni, hogy visszanyerje a formáját, ha már eddig annyira féltettem, hogy "kincstári" volt? :roll: :roll: :roll: :roll:

Most mennem kell, mert úgy hallom, hogy odaát nagyon anyázik valaki. :wink:

Kép
Kép
200907?

Halihó!
Mi is vagyunk.
Tegnap sikeresen felborítottuk a nemlétező napirendünket, úgyhogy ma nyüglődés ezerrel.
Tejem megint alig :? , de azért próbálkozunk ezerrel.
Főleg, miután tegnap orthopédus néni megkérdezte, hogy anyatejes-e a baba? Anyuka visszakérdez, miéert, és íme kiderült, hogy a comcsont vége, vagy mi a túró teljesen kifejlődött nálunk, állítólag 3 hónapos korig muszáj neki.
Szóval 3000 ft-ért megnézte a nyakát (nem féloldalas :D ),
aztán szétnyomta a combikákat, majd külön külön is megmozgatta a forgóknál, hasravágta a gyereket, hurkaellenőrzést végzett. Eztán boka és lábfej-vizsgálat-csikizéssel, végül mindkét combi UH-s vizsgálata.
ÉÉÉÉs még 3 hónapos kontrollra se kell menni, se terpeszbetét, se torna nem kell! :D
Anyukának dagadt a melle a büszkeségtől, meg a tejtől úgyhogy mindjárt helyben meg is szopiztattam a lányom (van erre egy diszkrét sarok kialakítva, dokinéni szerint sajna nem sokan használják.

Bond: Úgy látom, Manó kevésbbé ijedt meg, mint a nagyszülők.
Nézd meg az anyját..... na, alighanem sose vett volna el a Gábor :D
Sárkány: :lol: :lol: :lol: (Ismeritek a Papucs és sárkány című mesét? Érdemes megnézni :D )

Sillia: én erre gondoltam, mikor olvastalak:

Kép
A sörösüveg csak dekoráció, nem képezi az áru részét! :D
Egyébként én ezt a Tescoban szereztem be. 3 db/csomi, és kb 200 ft volt. Cellben ezt alkalmazták azoknál a kismamáknál, akiknek befelefordulós mellgombjuk (dédi után szabadon) volt.

Kép
Kép]
hendegabi

hgabi

ezekszerint a tesco-s olcsóbb.. és vajon ezt is át lehet alakítani levegőztetőzsákká??

most komolyan, megnézte valaki amit belinkeltem?

mert a brendon tényleg ezt ígéri a termékismertetőben...
Vendég

Hát most nézem!!!! Meg az anyaga plüss! Itt valamit nagyon elírtak!!! :lol: :lol:

Patentok és cipzár segítségével kényelmes levegőztető zsákká alakítható :lol: :lol: :lol:

B@sszus, lehet, hogy ma megint egész nap itt esz a penész. Ölemben alszik a gyerek, ha leteszem, 2 perc és sír. :?
A mai ebédhez 2 krumli van megpucolva, se beágyazva, se elmosogatva (az ágy alatti por-háziállatokat ne is említsük)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Domi gombóc köszöni a dicsérő szavakat :D .
Nem rég jöttünk meg a hallásvizsgálatról, és minden rendben van :D .
Breki: gyönyörű a kisfiad :D !!
Katy: Igen bevált, mégegyszer is köszi a segítséget :D !
Ági: Nagyon sok boldogságot kívánok szülcsinapod alkalmából :D !!
Sillia: Tudom melyik cumira gondolsz a Korán volt olyan, ha valamelyik gyerek nem akart enni, azt húzták a cumisüvegre , mert akkor nem kell szopiznia, hanem csak nyelni. Gumiféle anyaga van asszem.
Bond: :( Manónak mielőbbi gyógyulást kívánok :wink: !!!
marietta1982

Breki!

:D nevettem a lázmérős képen, ugyanis tegnap nekünk is oltás volt, és Noé ugyanígy nézett ki fürdés előtt, férjem meg leszúrt, hogy szegény gyerekből hülyét csinálok, mit szórakozom. :lol: Aztán elárultam neki, hogy ez lázmérő. :lol:

Amúgy nagyon tetszik, hogy Ármin már ilyen menő csávó, mindig másképp van beállítva a haja. :wink: Nekem az tetszik amikor olyan jólfésült. Igazi csajozós frizura. 8) :lol:

Kép
Kép
tabati

Sillia!
Az a vicces, hogy tegnap észre sem vettem a levegőztetőzsákos megoldást, pedig pont azt a képet szedtem ki illusztrációnak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De hol van a cumin a patent meg a cipzár???????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Manónak!

Breki!
Ármin nagyon édes!! (Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg hasonlít Dodi Botondjára?)

Kép
katy76

Na, újra itt. 8)

Köszönjük mindenkinek, remélem pikk-pakk megyógyul Nyuszi és csak annyi marad meg emlékbe hogy eltesszük a gipszet, mert:
- szokás
- ráírjuk a dátumot és firkálunk rá :P
- később jól lehet vele csajozni :wink: 8) 8) 8) , a fiúk előtt pedig felvágni :twisted: :twisted: :twisted: 8) .

Marhára kellett ez az alvás. Azt hiszem most már életben maradok pár órát. :roll: :oops: :lol: Nem is annyira reggel voltam fáradt meg álmos, csak tudtam, hogy szükségem van most rá, mert különben délután (esetleg este) fogok összerogyni, amikor Apa is holt fáradt lesz és Nyuszi is hazajön már. Becsuktam, kikapcsoltam, lehalkítottam, elsötéttem mindent, amit csak tudtam. Egy légiriadó miatti elsötétítés sehol nem volt ehhez képest. Most érzem utólag, hogy valójában mennyire kellett, ennyit nem aludtam folyamatosan az éjjel.
Felhívtam anyámat. Manóval minden okés, evett, aludt, játszanak. Pénteken szeretnék én elmenni a kontrollra. Ha már az anyja vagyok, akkor ne mindig a nagyszülei hurcibálják mindenhová, pláne ilyenkor. De a telekre nem engedem most ki.
Utána Apával beszéltem. Ő is a túlélésre hajt. :(
Nem tehetek róla, de képtelen voltam visszatartani és akkorákat ásítottam a telefonba, hogy majd kiestem az ágyból :oops: :oops: :oops: , közben meg potyogtak a könnyeim. :shock: Annyira sajnálom (és szégyenlem is kicsit magam :oops: ) ilyenkor Apát, hogy én még csak-csak megtehetem, hogy ledőlök egy kicsit itthon, de ő nem, mert dolgoznia kell. Ráadásul 6 napos munkahét van és vasárnap vajon ki legyen ügyeletben, ha nem ő. :? :? :? :( :( :(

sillia!

Szerintem itt valamit elsomtak. :? Nem hinném, hogy egy latex etető cuminak plüss lenne az anyaga, amit még ki is tudsz lyukasztani. :shock: :? :? :?
Amire te gondolsz, annak ilyen legörgethető volt az alja, nem? Mert a mostaniaknak már fix, keményebb és a cumisüveg karikája szorítja rá az üvegre, ráhúzni nem tudod.
Szerintem jó az az állatgyógyszertáras ötlet. :roll: (Illetve a "kórházi emlékes"... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Ezt most olvastam itt:

"Nem annyira a fáradtságtól és a kényelmes ágytól, hanem egy génmutációtól függ, mennyi alvásra van szüksége az embernek. Ezt állapították meg amerikai kutatók, akik azonosították azt a gént, amelyik meghatározza a szervezet számára optimális alvási időt."

Asszem az én mutáns génem még tovább mutálódott, a napi 10-12 órával. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ha valamiért fent vagyok és csinálok valamit hajnalban, akkor szinte pontban(!) négy órakor elkezdek fázni. Ha 23 plédet, takarót, nagykabátot, akármit veszek magamra, akkor is. Innen tudom, hogy valójában fáradt vagyok - mégha nem is érzem magam annak.
Nálatok is van hasonló? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.08.26 12:45-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Minócska nevében köszönöm a dícséreteket....soxor én is csak nézem ahogy alszik és gyönyörködöm benne!!!

Sillia!

Biztos kicsit kopik a haja, de nem számottevő, gondolom közben nő is helyette. Viszont szőrös is és még semmi nem hullott ki születése óta! kis szőrgombóc :lol: :lol: :lol:

Tabati!

Nem lövögetem ám a haját, hanem amikor hajmosás után levesszük róla a sapit, akkor különféle formákat ölt...és igencsak változatos tényleg! Kivéve, amikor punkra lőjük...mert az tényleg nem magától van :wink: !

Mi is voltunk az uh-on, először magánban, ma meg a beutalóval ingyenesen is (ebben koponya nem volt), de legalább 2 orvostól hallottuk a negatív eredményt. Hasi uh-ra majd kell hordani évente, mivel Anyukám veséi policisztásak!

Kati!

Igen nekünk is feltűnt már Dodival a hasonlóság. Amúgy 23 éves koromban én is hasonlóan néztem ki, mint Dodi. Na meg lehet, hogy a cukrosok egyengyerekeket szülnek :D :D :D :D :D :D :D ??? Ilyen standard mintára, vagy mi....

Tegnap szépen lement a láza, viszont már most is kúszogat felfelé....jó sokat alszik is, így könnyen megmérjük Neki. Viszont amin csodálkozom, hogy tegnap 3 digitális hőmérő is a Férjemnek is meg nekem is 35,6-ot mért hónaljban :shock: :shock: :shock: :shock: : Tudom, hogy változhat 1 napon belül is a hő...de akkor most nem 36,5 a normál???? Meg ha megmérem Minó popsijában a hőt és levonok 5 tizedet, meg a hóna alatt is, akkor sem kapok egyforma értéket..... Na mind1, majd méregetem óránként, nehogy felkússzon!

Bond!

Én gyerekkoromban mindig szerettem volna eltörni valamimet (na jó, azért szándékos eszközöket nem vetettem be érte), mert olyan vagány volt, mikor telefirkálták :lol: :lol:! Persze nem jött össze, na de fősulin röpiedzésen...na ott összejött, ezért jó feladónak lenni :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

breki76! :)

A szándékos eszközökről jut eszembe.
Nálatok is volt olyan, aki a suliban krétát evett, hogy aztán lázas meg beteg legyen és jópár napot hiányozzon? Azt nem mondom, hogy nálunk bevett módszer volt, de nem egyszer előfordult - természetesen nagydolgozat előtt. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Jó feladónak lenni? Inkább címzett lennék, ha lehetne választani. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

De volt! Én ugyan jól tanultam, de amikor nem volt kedvem suliba menni (főként gimiben) előfordult, hogy szimuláltunk!!!

Feladó :evil: :evil: :evil: :evil: ! Jó az, vagy nevezzük centernek???

Tickerplayground.com
breki76

007,
Nekem is a délután közepén van egy zuhanórepülésem, de én csak elálmosodom és szédülök a fáradtságtól. Ez nálam inkább attól függ, hogy mennyire érdekes, amit pont csinálok.

Hendegabi,
Ha a krumplit egy körömkefével lecsutakolod, máris teheted a sütőbe. Spórolod a pucolást. :lol:
(Ne nézz az ágy alá)

Bond,
Benevezlek a legnehezebben olvasható hsz kategóriába. :twisted:
Ahhoz tényleg pech kell, hogy mind a kettőt eltörje szegényke. :(
Tényleg, érzéstelenítőt kapnak ilyen pici manók a vizsgálatokhoz?

Sillia,
Azt hiszem, ha általánosban gyerekem hajat akar festetni, szolizni vagy hasonló, agyoncsapom. Tudom, hogy ezeket nem lehet leállítani, de én sajnálom, hogy valahol elvész a gyerekkor. 12 évesen volt az első nagy szerelmem, de azért még messze voltam a "nő" kategóriától, még a magamról alkotott kép szerint is. Tangabugyit se fogok neki venni... Ráadásul mivel Pesten, belvárosban élünk, ez lehet, hogy rosszabb is lesz. :( Sokat gondolkodok azon, hogy visszamegyünk Fehérvárra, még a lakáskérdés is meg lenne oldva, csak a munkahely nem.

Kép KépKép
lorca

Lorca!

nehogy azt hidd, hogy vidéken más a helyzet! Egyáltalán nem. Békéscsabán élő ismerősöm 11 éves kisfia nem engedi levágatni a haját, mert most az a divat, hogy a fiúk hosszúra növesztik és hajráfot raknak bele. :roll:

007!

Én reggel vagyok totál kiütve, és most hogy mondod, majd megfagyok akkor, pedig az ablak sem volt ma kinyitva... :roll:

Nem lázasodtunk be tegnap az oltás után, ugyanúgy végigaludtuk az éjszakát, sőt még talán nem is volt annyira nyűgös sem, este ennél nyügibb szokott lenni...tiszta jó hatással volt rá az oltás, szopizott ezerrel, aludt sokat. Ma is kevesebbet hisztizik a cicin, és egyre kevesebb tápit kell neki adnom. tegnap is csak 120at adtam egész nap, ma sem adtam még, gondolom este azért kell, akkor kevesebb a tejem. Nagyon fáradt vagyok reggel az éjszakai fejéstől, de megéri, mert ha minden jól alakul, akkor 100at is le bírok fejni, és az jól jön napközben pótlásnak. komolyan mondom, megérte ennyit szenvedni. Engem most az tölt el boldogsággal, amikor hallom hogy nagyokat kortyol Noé miközben szopizik. Lehet, hogy igazatok van és még megszeretem a szoptatást, ahogy kialakul minden??

007!

Mea culpa...lehet, hogy mégis van elég tejem....? :oops:

Kép
Kép
tabati

breki76! :)

Ejnye-bejnye, hát szabad ilyet egy olyan okos lánynak, mint te? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Center? Az a középpályás játékos nem? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

(Most csak a nyelvészkedésről jut eszembe. :roll: A "merevlemezes meghajtó" kifejezést nemigazán használjuk kishazánkban. Sokan valószínűleg azt sem tudják mi az. De ha elmagyarázzuk, akkor leesik a tantusz, hogy magyarul a winchesterről beszélünk. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Lassan kitüntetem magamat az "Off Topik Királynő" címmel. :oops: :oops: :oops:
Egy kis érdekesség arról, hogy mi a közös a puskában és a számítógépben - erősen kivonatos jelleggel.
Még ha nem is értitek talán egy kis változatosság a pisikakibüfiésatöbbi téma mellett. :roll:

"...Ki az a
Winchester, mi az a winchester, miért hívjuk winchesternek
a winchestert? Íme egy lehetséges (kissé
pongyola) válasz. A winchester elnevezés Oliver F .
Winchester nevéhez kötôdik, aki fegyvergyáros, a
róla elnevezett winchester ismétlôpuska kifejlesztôje
volt. Késôbb errôl a fegyverrôl neveztek el egy bizonyos
típusú merevlemezt. Ez a „bizonyos típus” mára
feledésbe merült, minden mágneses adatrögzítési
elven mûködô merevlemezt winchesternek nevezünk.
Sôt, már becézzük is, az angol kiejtést magyar írásra
váltva: vinyó, vincsi. A korrekt választ a mágneslemezek,
közelebbrôl az IBM mágneslemezek története
adja. ...

...Általában
a fejlesztés alatt lévô berendezéseknek a fejlesztôk
kódnevet adnak, ami néha idô elôtt, de a fejlesztés
eredményes befejezésekor mindenképpen publikussá
válik. A 3340 kódneve winchester volt!

A fejlesztôk elsô elképzelése szerint a cél egy olyan
kettôs meghajtó elkészítése volt, amelyekre egy-egy
30 Mbyte kapacitású lemezcsomagot kell kifejleszteni.
Úgyhogy a projektben a berendezésrôl csak mint
a 30-30-asról beszéltek. A fejlesztôcsapat vezetôje,
Kenneth E. Haughton, aki biztosan értett a fegyverekhez,
az anekdota szerint, hallva a 30-30 kifejezést,
felkiáltott:
„Ha ez egy 30-30-as, akkor ez egy winchester!”
Az asszociációjának az volt az alapja, hogy egy híres
winchester töltényt hívtak 30-30-nak. A Winchester
Model 1984 puska egyik tölténytípusa hallgatott erre
a névre. ...
... A teljes és helyes válasz:
A mai merevlemezek a winchester elnevezést az
IBM 1973-ban bejelentett IBM 3340 ... mágneslemezrendszerének kódnevérôl kapták, pontosabban örökölték. A kódnevet az IBM
fejlesztôcsapatának vezetôje, Kenneth E. Haughton
adta egy bizonyos winchester puska töltényére
asszociálva. Késôbb az eredetrôl megfeledkeztünk,
ma már minden merevlemezt winchesternek
nevezünk."

Hogy ezt miért másoltam be? :?: Sosem lehet tudni, hogy mikor lép oda valaki az emberhez a piacon, metrón, óvódában vagy bárhol és kérdezi meg. Hogy veszi ki magát ha nem tudunk válaszolni!? :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Na, kár, hogy nincs már Legyen Ön is milliomos, mert ezzel a tudással tuti jelentkeznék. Már csak ez hiányzott a lexikális ismereteimhez. :lol: :lol:

Erről jut eszembe! (csak, hogy versenybe lépjek én is, bár tudom, hogy csak udvarhölgy lehetek :lol: ) látta valaki a Gettómilliomos című filmet? Érdemes megnézni, nagyon jó!!! :wink:

Kép
Kép
tabati

Lorca: sikáláshoz is 2 kéz kéne! :)

Tabati: éljen, hogy nincs láz! Éljen a szopi is! :D

Bond: hát, eddig boldog voltam eme tudás nélkül is.... :lol:
De a piacon feltétlenül megosztom majd a gondolatokak a 75 éves Mari nénivel :lol:

Íme mi:

Kép

és a NAGY segítség:
Kép

egy kis nyüglődés:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

lorca! :)

[quote="lorca"]
írta:
lorcaHendegabi,
Ha a krumplit egy körömkefével lecsutakolod, máris teheted a sütőbe. Spórolod a pucolást. :lol:
(Ne nézz az ágy alá)

Bond,
Benevezlek a legnehezebben olvasható hsz kategóriába. :twisted:

Akkor ezen az alapon te meg ne olvass! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nem láttam a röntgent és egészen pontos részleteket én sem tudok, de ha jól mutogatta anyám, akkor mindkettő kívűlről tört el befelé. Az nem volt világos, hogy egészen vagy csak részben. :oops: :oops: Asszem csak részben.
Azért nem vagyok neki keseredve, mert egyrészt nem lennék vele előrébb, másrészt pedig lehetett volna sokkal rosszabb is. Egy szilánkos vagy egy lábtörés nagyobb gondot okozna. (Illetve ez "csak" egy törés. Más donorra vár, amputálni kell valamijét, egyész életre kerekesszékekhez kötött lesz vagy megvakul, stb. Ez semmi ezekhez képest)
Érzéstelenítőről nem tudok. Csak mondták volna, ha kapott volna. :roll:

Amikor mi voltunk nyolcadikosok ('89-et írunk), akkor már minden lánynak divatos, belőtt sérója volt és persze igyekezett a lehető legcsinosabb lenni. (Talán 2 éve nem volt már kötelező az egyenköpeny) De ékszerboltot, illatszerüzletet, kivillanó tangát, vakolatnyi sminket (pláne műkörmöt!) senki nem viselt.
A (leg)menőbbek már festették a hajukat, de azt sem rikítóra. Inkább a dauer volt elterjedtebb. Ezért is éreztem ultracikinek (már-már megalóznak :x :x :x :oops: :oops: :oops: ), amikor nem sokkal év vége előtt anyám megkérdezte(!) az osztályfőnököt, hogy nem-e lehetne-e, hogy nekem is be legyen egy kicsit(!) dauerolva a hajam. Azt hittem ott süllyedek el, hogy egy ilyenért gyakorlatilag engedélyt kért anyám, amikor majdnem mindenki ilyet hordott akkor ebben a korosztályban...

tabati! :)

:wink: :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjj, de aranyosak vagytok, hogy elolvastátok! :D :D :D :D :D :D (Vagy csak úgy csináltok és duma az egész? :roll: :roll: :roll: :roll: ) Mindegy. Ezért vagyok fórum függő, mert itt jó fejek vannak. :wink: (Természetesen velem az élen. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

breki Bond

Én is nagyon szerettem volna gipszet gyerekkoromban, de soha nem jött össze. Pedig fiús lányzó voltam, fiúkkal játszottam csavarogtam fára másztam birkóztam. (anyukám nagy bánatára)
Később lovagoltam az ezzel járó esésekkel együtt.
Sose tört el semmim.
10 éves korom körül majdnem rászántam magam hogy eltöröm a saját ujjam. Azt mondták a többiek, ha nyers krumpliba pácolom a kisujjam egy napig és utána picit ráütök egy kalapáccsal : eltörik.
A krumpliisg eljutotttam de ráütni sose mertem :oops:

Én is hajnal 4-5 körül fázni szoktam de inkább belülről.
10 éve dolgozom éjszakás műszakban, így én tudom hogy ez a végső kimerültség jele :?

Én is az üvegre húzható cuclira gondoltam, de ez a latexes is jó lehet amennyiben puhább az anyaga mint a szilikonosé. Egy próbát megér, nem olyan drága.
Ma valahogy teljesen üres a cicim, alig tud valamit szopizni Lóci.

Az nyilvánvaló hogy téves az info a brendon honlapján, emberek szerkesztik ilyen előfordul. De azért észrevehetnék és javíthatnák.

a vinyótörténet jó :)
Vendég

bond

én mindent végigolvasok ami a számítógépről szól (legalábbis ha érthető számomra), tényleg végigolvastam.

Én bár az IMB-ben dolgoztam és rengeteg infot kaptunk a merevlemezről, ezt nem tudtam.
És amikor a számítogép történetét meg a Neumann elveket stb. tanultam ez valahogy akkor is kimaradt.
Vagy csak szita az agyam és nem emlékszem rá :oops:

"nem-e lehetne-e.."
jajj :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hendegabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :)

Megoldottam a problémádat!
Fogat sem két kézzel mosol, igaz? Kapd be a krumplit a szádba és úgy keféld le! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Vagy tömörebben: kapd be és kefélj! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

(Márcsak azért érdemes elolvasni a vinyó történetet, mert ha elromlik otthon a számítógép, akkor elő lehet venni Apát. "Azt se tudod mi baja!? Értesz hozzá egyáltalán??? Fogadjunk, hogy még azt sem tudod honnan kapta a nevét a winchester". És ezen a ponton előadjátok:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Kép
Kép
200907?

"A szülők viselkedése a gyerekek fejfájásával kapcsolatban ugyancsak nagy jelentőséggel bír. Akár pozitív, akár negatív megerősítést kapnak a gyerekek szüleiktől, mindenképpen azt tanulják meg, hogy előnyük származik a fejfájásból. A lányok esetében különösen erős hatással bírt a szülők reakciója a tünetek gyakoriságára: a megerősítő válaszok 25 százalékkal növelték a fejfájások kockázatát."

Ezek szerint nem szabad meghallani ha a gyerek fejfájásra panaszkodik?? :shock: :shock:
Vendég

Szerintem ez olyasmi akar lenni, mint a fájahasam és hasonlók, amikor kamuból nem akar menni a suliba.

Kép
Kép
200907?

ha elolvasod a cikket baloldalt

(legyen 6 centire balra ha nálad annyi :twisted: :twisted: :) )

abból nem ez derül ki számomra, hanem az hogy valódi fejfájásról szól.
Vendég

sillia! :)

Nem érek én rá ilyenekre amikor számítógépes kiselőadás tartok, szoptatok, tisztába teszek és dobozba olvadt ( :? ) epres Milkát eszem (spárga levesként :oops: :oops: )! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még nem is meséltem nektek. Múltkor én is bevetettem a cumit. :oops: :oops: :oops:
A fiúk már korábban lefeküdtek, mint ahogy mi befejeztük a szopit, ezért át kellett vonulnunk a lányos szobába. Csakhogy ott semmi kényelmes ülőhely nincs, csak a franciaágy, ami a fal mellé van tolva. Ha bemászom odáig, akkor neház kikecmeregni a bealudt Hugival, ha meg csak a szélére ülök, akkor egy idő múlva beszakad a hátam. Most is ez történt. Szerény számításaim szerint Hugi már jól kellett, hogy lakjon, már csak hávájozott rajtam, ezért letettem a kiságyába, persze rögtön nekiállt sírni. Cicire már nem akartam rakni ( :oops: :oops: :oops: :oops: ), azért hangtompító jelleggel odaadtam neki a cumit, hogy ne verje fel a fiúkat. Mire 5 perc múlva vissza osontam a szobába, addigra már aludt, mellette a szájából kiesett cumival. :shock: :D :D :D :D
De nem fogom használni, csak "vész" esetén. (Manó sem komálta, amikor nagy ritkán megkapta)

lorca! :)

Most esik le a tantusz. Ahelyett, hogy a csapatba válogatnál be, inkább azt számold meg, hogy hány helyesírási hiba van egy ilyen hosszú szövegben, amit kevés alvás után, félhülyen írtam. :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Az túl egyszerű lett volna, ha azt írom, hogy rosszul esett le egy székről és mindkét csontja eltörööt az alkarjában. Mert végülis ennyi történt. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: )

Kinél mi a gyermek kedvenc játéka most? :?:

Kép
Kép
200907?

bond

ha nem jó a dobozba olvadt milka én bevállalom! főleg ha epres...

Lóci még csak most kezd figyelni és nézelődni, így kedvenc játékról még nem beszélhetek.
A plüssmaci nagyon tettszik neki, meg kapott ilyen kis állatfigurákat amik hangot adnak ha megnyomom, az is nagyon tettszik neki.
(na, ezért a mondatért sem kapok irodalmi Nobel díjat)
Főleg a malacröfögés :shock: :shock: :
Vendég

Helló lányok!!

Én kb. 13 éves koromban kezdtem el borotválni a lábam,mert sajnos a szőrösebbik fajtából való vagyok,és akkor már elég undorítónak találtam magam. Ez azóta sem változott,ahogy már 2 szál szőröm nő,megyek gyantáztatni. Még szerencse,hogy anyu kozmetikus :lol:

Lányok! Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de fejés után mennyi idővel telítődik újból a cici?

Lili ma szinte egész nap nem aludt,ami nem is lenne baj,mert egyre kevesebbet fog alukálni napközben,csak az a baj,hogy kb. 10 percig elnézelődik és utána elunja magát és elkezd sírni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok

Vagyok már tegnap óta, csak elolvastam mind a 10 oldalt, amióta nem voltam itt veletek. Boo, köszi, hogy hiányoltál.

Velünk minden rendben van, Odett sajnos már nem olyan jó alvó, mint pár hetesen, kb. nálunk is úgy van, mint Nyusziéknál. Amikor alszik egy kicsit, akkor takarítok, főzök. Vasárnap ki is akadtam, hogy semmire nincs időm, este már sírtam is, még a Forma 1-et sem tudtam megnézni.Sok segítséget nem kapok, még a páromtól sem, ő is sokat dolgozik. Cumi nálunk is bejátszik már kb. két hete, de csak nagyon végszükség esetén adjuk neki oda. Babakocsiban szeret lenni, ha elmegyünk sétálni rögtön elalszik, de hát sétálni sem lehet örökké.Lehet, hogy jövőhéttől megkönnyítem a dolgom, és előfizetek ebédre.

A találkozóra nagyon szívesen elmennénk, talán, ha hétvégén lenne, rá beszéltem volna apát....Szerintem jövőre már semmi akadálya nem lesz a dolognak, fel tudok akár majd vonatozni a gyerekkel.

Kép
Kép
orsi777

ja, vagy jövőre gyertek le a repülő napra és összehozzunk ott is egy találkát. :lol: :lol: :lol:

H. Gabi

Szüléstörténetedből kimaradt, hogy szülés előtt még haza rohantál, hogy közöld a fórumon, hogy megszültem, amit hálásan köszönök.

Boo

Hiányoltam a VIII. kerületi képet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bond

Sajnálom Manó kezeit

Ancsurti

Nagyon meghatott, ahogy Ayukáddal itt találkoztatok.

Sajnos, holnap megyünk temetésre, egy közeli barátunk 19 éves fia halt meg autóbalesetben, kb három hete, biztos iszonyú lesz. Először hagyom anyura Odettet, remélem jól ellesznek.
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.08.26 17:01-kor.

Kép
Kép
orsi777

sillia! :)

Írtam én, hogy problémát jelent?! Különben is, azért vannak, hogy megoldjuk őket és ennek nagyon örüljünk. :roll: :lol: :lol:
Nálam mostanában Tibi citromos étcsoki a favorit. :oops: 8) 8)
(Ma megmérezdkedtem. -60 dkg úgy, hogy nemigen kajáltam tegnap, tehát ettől valójában több vagyok illetve valamennyit a melleim is nyomnak (nem olyan sokat, de azért mégiscsak). Vajon mennyi lennék, ha nem figyelne be minden nap egy kis csoki, puding, túró rudi és hasonlók? :roll: :roll: :oops: :oops: )

nyuszi81! :)

A tej folyamatosan termelődik. Olyan mint a Nap: akkor is süt, ha nem látod, mert felhős az ég vagy este van. :wink:

orsi777! :)

"este már sírtam is, még a Forma 1-et sem tudtam megnézni."
Na, ezt a mondatot sem sűrűn hallani egy nő, pláne kismama szájából! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te is gyere amennyit csak tudsz. Megvigasztalunk vagy elkeserítünk attól függően, hogy miről van szó, továbbá beszámolunk a Forma-1-ről, repülőnapról és minden egyébről. :lol: :lol: :lol:

A dokim asszisztense mindig nagyon rendes volt velem és sokat segített. Ezért arra gondoltam, hogy neki is megköszönöm az eddigieket. Pénzre vagy desszertre, hasonlóra gondoltam. Szerintetek nagyon gáz beállítani egy ilyen csokival, tekintettel arra, hogy ez a dugipénznek csak a töredékébe kerül? :roll: (Ez a legnagyobb 675 gr-os, full Merci kollekció, amit magamnak sosem vennék meg, de szívesen kapnék :wink: :roll: :roll: :roll: ):

Kép

Miután múltkor jól megkaptam érte a magamét, most igyekszem ügyesebb lenni. :roll:
FELHÍVÁS!
A Filmmúzeumon MA este 20:00-tól látható a "Sült zöld paradicsom", melyet megismételenk holnap 16:05-kor.
És még egy információ a Port.hu-ról a filmmel kapcsolatban: A film értékelése: 9,4/10 (62 szavazat) :wink:

Kép
Kép
200907?

Majd teszek fel képeket Hugiról, de egyelőre nem sok van és azok is egysíkúak. :roll:
Mindenesetre nagyon jól fog neki állni a mosoly. :wink:
Tökre bírom amit a kezeivel csinál. Vagy integet össze-vissza, mint valami forgalom irányító vagy pedig az egyikkel valami hirtelen mozdulatot tesz a másikkal meg megijed. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ennek a linknek árulkodó a címe :wink: :

http://www.babazo.hu/tipeg/20090813-jatekok-a-szabadban.html

Kép
Kép
200907?

Bond! Szerintem egyáltalán nem ciki a csoki,örülni fog neki,hogy gondoltál rá is - biztos nem sokan teszik ezt. Én is mindig csokit vittem az asszisztensnek,mert pénzt soha nem fogadott el.

El sem hiszem: Lili alszik,remélem nem 10percig tart csak. Ma nem sokat aludt,sőt!6-kor,amikor szopiztattam,el is aludt. Apa teniszezik,úgyhogy már le is zuhanyoztam :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?