A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Megpróbálok feltenni ide egy videót, amit párom készített:

http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=4 ... 54dd96c32c

Kép
felicia

hát igen felícia ez már nekem is feltünt, hogy agenyók kevesebbet fizetnek annak a ki etegállományban volt a szülés elött :shock: :shock: azt hiszik csak azért van otthon a leendő anyuka, mert biztos megteheto, nem azért mert mondjuk tényleg beteg vagy a munkahelyi körülményei olyanok, hogy ott terhesen nem dolgozhat!!rohadt egy rendszer!!sebaj naggyainknak nincsenek ilyen problémáik ők a bérletpénzt is megkapják :wink: :evil:

talán túl elbizakodottan emlegettem föl, hogy még nem volt soha beteg? :cry:
csengim is szörcsögött ma de csak délelött és csak az egyik nóziból kicsit, így talán legyőrte és nem hatalmasodik el rajta!!

ha allergiás tünet lenne, akkor gondolom mindkét szeme könnyezne és mindkét orrjárata szörcsögne nem csak az egyik, nem de??

vera, remélem jobban van miku és te is alhatsz már éjjelente.
az én dokim a 6 hetes kontrollon megcsinálta a rákszűrést csak a cicitaperolást hagyta el, lévén a tejcsatornáim uralják a terepet :D
Vendég

Felícia: én úgy tudom, hogy csak akkor kell visszafizetni, ha lehetne gyereketek, de nem akartok többet, szerintem a ti esetetekben nem kell, de ennek mindenképpen járj utána, akiket én ismerek, nekik elég rég volt hasonló eset, de nekik nem kellett! Egyébként emberileg teljesen megértelek! Már ez csoda, hogy Dávidot bevállaltad, na és persze az is, hogy mindketten jól vagytok!

Apró: köszi a tippet, ez akkor nem Boironos? Holnap meg is kérdezem!akkor a 12-est javaslod?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Felícia. nagyon édes Dávid, ahogy ismerkedik a tükörképével :D :D :D Ti mászás helyett rögtön békaügetéssel kezdtek? :D

Cseginek jobbulást, szerintem ez nem allergia, csak mivel anyatejes, simán legyűri a náthát! Ez miatt nem lett rosszabb!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

szisz, hát igen én is ebben bízom.
próbáltam az orrábacsöpögtetni, de nem értette, hogy miért nem a szájába adom a cicit...annyira édes volt ahogy nyújtózott érte :roll: nyomatom a c-vitamint ezerrel magamba és mostmár külön a babába is közvetlenül :wink:

szerintem ha visszakövetelnék felíciáéktól a "zsét" akkor olyan szép szaftos cikkeket lehetne ide-oda küldözgetni meg beperelni, meg lejáratni meg bármit és én tuti segítenék ahogycsak tüdök!!!
Vendég

:D :D tudok :D :D
az indulat már megvan hozzá :roll:
Vendég

Felícia, én úgy tudom, ha orvosi oka van annak, hogy nem lehet több gyerkőc, akkor nem kérik vissza a pénzt. persze millió kiskapu van, szóval, ha tudtál a betegségedről már akkor is, mikor felvetted a lóvét, akkor igenis visszakérhetik... szóval gáz az egész! járjatok utána alaposan, vagy esetleg ügyvéd ismerőstől kérdezzétek meg, hátha tud valami jó tippet bebiztosításnak! ;)

Boni, hajrá kistesó project! :)

Cs-andi, Csenginek jobbulást, remélhetőleg csak valami átmeneti szörcsi...

én amúgy úgy tudom, hogy gyerekeknél még nincs allergia... mármint 3 éves unokahúgom szenved folyamatos orrfolyással, de doki szerint allergia ilyen fiatalon még nem alakul ki. persze az ételallergia más!

Aproo, elhiszem! csak én direkt rákérdeztem erre, bár lehet, hogy nekem nem a MÁK féle adatlap volt, hanem, amit a cég küldött... már nem emlékszem!
homeos bogyit én eddig adtam minden nap 3-4x5golyócskát! állítólag ezt akár 5 percenként is adhatná az ember a babának!? :shock:

sophie27

ja, menningococcus szuri, eddig volt az az 1000Ft/8000Ft tarifa, ezt állítólag már eltörölték, így 1000Ft mindig. és ez a gennyes agyhártyagyulladás, ha jól rémlik.

sophie27

Kistesó projekt nálunk tuti csak 2010-ben indul. Elvileg márciusig dekkolunk itt Pécsen, utána költözködés, reméljük az addigra már kész házba. De sztem lesz még vele jó sok meló, ezért még jobb, ha nem vagyok akkor pocakos. De már ápr-tól sztem mehet a próbálkozás. Tehát kb egy bő év múlva TÖk furcsa, lehet, hogy addigra már itt sokan a másodikat is a kezetekben tartjátok :lol: (már akinek még nincs)

Sziszka! Nálunk tuti nem pocakmegnyomás volt, mert éjfél körül még nem volt nyoma a hányinak.
De vmi nem stimmel, mert egész nap nyügike volt, meg a popsiján is piros pötyik jöttek ki megint, pedig azzal a csodaszép piros kencével kenjük már múlthét óta, amit a dokinéni felrt. (Tán vmi fertőtlenítő)
Azt múltkor elfelejtettem megírni, hogy hétfőn este Réka felborította az üveget, miközben apája pelenkázta, úszott minden a vérpiros trutyiban. Többek között RÉka keze is olyan lett, meg az enyém a takarítástól. Viccesen néztünk ki, mert nem jön ám le olyan könnyen.
Jaj, remélem ,ma nem lesz hányás.

Csenginek jobbulást!

Felicia! Sztem nem semmi amit a múlt évben végigcsináltál, úgyhogy teljesen érthető, ha nem kockáztatsz.

Megyek feküdni, mert apja már ágyban....
Jó éjt!

panna1

Felícia, sajna nekem nem jön be a letöltendő fájl, amit feltettél :( és tökéletesen egyetértek Veled abban, amit leírtál a babavállalással kapcsolatban! :( jó, hogy egészségesek vagytok mind a ketten Dáviddal :)

sophie27

Csajok! Csak egy kérdés: melyik hidegpárásítót ajánlottátok? Viki is már lassan három hete nem akar helyrejönni, vennék egyet.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok! Jó hogy megértitek. Bár én nagyon szeretnék még egy babát, és a férjemet sajnálom nagyon, mert ő is, de miattam nem lehet neki... :(
Már beszéltem neki az örökbefogadásról, azzal is lehetne teljesíteni a hitel feltételét, de hallani sem akar róla, azt mondja, soha nem tudná úgy szeretni, mint a sajátját és az nem lenne jó.
Természetesen a pénz felvételekor még láthatáron sem volt a betegség.
Nővéreméknél valami nagy lavórban egy csomó tábla só van, azt párologtatja a gyerekek szobájában. Vagy valami ilyesmi, majd pontosan megkérdezhetem. A nagyobbik kislány az apja után allergiás a szőrre, porra, pontosan azt sem tudom. Viszont ha jól emlékszem, mikor nálunk voltak és megsimogatta Beckyt a kutyánkat, csak az egyik szeme pirosodott be, fojt belőle a könny rendesen, meg dagadtabb is lett. Ezeket talán kinőhetik, vagy nem?

Kép
felicia

jó reggelt!

Andi, sajnos ebben nem tudok segíteni... :( azért Vikinek mihamarabbi végleges gyógyulást! :( szegénykém!

CsengeAndi, hány db képet csináltál múltkor a tranzitba? ha mail-ben átdobod, lekicsinyítem neked szívesen... amúgy én az irfanview nevű progival csinálom, de a windows-om is tud resize-ot...

ma megyünk a helyi "ringatóra", vagy zeneoviba, bölcsibe, tök mindegy hogyan nevezzük, kb. ugyanaz a koreográfia :) már nagyon várom!

délután jövök még! addig is szép napot! bár elég trágya az időjárás :([/b]

sophie27

Nálunk valóban úgy volt, hogy először nyusziugrással vagy békaügetéssel kezdett el előre haladni Dávid, de most már rendesen kúszik-mászik, teszi előre egyik kezét meg lábát a másik után.

Kép
felicia

Tegnap ebédre reszeltem neki trapista sajtot a répa-krupli, csirkehusi tetejére, imádta! Most már tehéntúrót, meggyet és joghurtot is adok majd neki ebben a hónapban.

Kép
felicia

Sziasztok

apa elviszi gépet., majd leszek...

Aproo leírnád mit kell vennem pontosan a gyógyszertárban éjszakai nemalvásra? fel felsírásra? köszi
Vendég

APró! A ma éjszaka után engem is érdekelnének ezek a homeos bogyik! Fogzásra a chamomilla 15ch a jó?

Nem tom, mi a baj, de RÉka éjjel 2-től óránként kelt. 2-kor kajcsi, 6-ig elég vot, hogy csak a cumit dugom a szájába, és visszaforgatom eredeti irányba (csak hogy előről kezdje a pörgést), 6-kor viszont jött hozzánk a nagyágyba. Ott fél óra nyűgi, szopi után 40perc alvás. Most remélem megint kidől, én meg mellé. kész vagyok totál... Tényleg lehet, hogy csak a fogacska a ludas?

panna1

Sziasztok!

Sziszka, barnás üvegecske és nagyon nagyon pici golyók vannak benn, ezt is ugyanúgy kell kérni, mint a boironost, csak ez remediás.
Sztem a c6/9 is jó, mert ugye boironosból olyan van, de d12 is.
Furi mert az hogy a ch/c/d között van e különbség, nem tudom pontosan, mert a hatásuk ugyanolyan.

Zsófi, igen, lehet 5 percenként is, bár nem sok értelme van. Ha nagyon nyűgi a babó, akkor kellene óránként, mert ugye ezeknek a bogyeszoknak a hatóideje nem túl hosszú.
Ezért érdemes napjában többször is. :wink:
Ma talizunk akkor! Hurrá!

Andi, Érden van egy családi vállalkozás, ahol lehet sótáblákat venni és ahogy Felícia is írja, ez is szuper párásítani. Egy nagy lavor kell hozzá. Megkérdezzem a pontos címüket?

Boni, ajaj, ha én azt tudnám.
Szóval a fogfájásra és Chamommillát adok ch6/9/d12 amint fent is írtam, meg mellé adok belladonnát, ez hőemcsira jó, ami majdnem mindig együtt jár a fogzással. Ebből is kis potenciál.
Meg van egy Ausztriában beszerezhető bogyó, sajna itthon nem, Osanit, erre rengetegen esküsznek.
Én ezekkel indítok este, aztán pl. ma éjjel 3ig nam aludtunk, de sztem nem fog, mert nem sírt, egyszerűen iszonyúan forgolódott és folyamatosan felébredt, mintha felhúztam volna, mint egy búgócsigát. Így 3 körül kapott kúpot, ezzel sikerült 6.45ig aludnia. Ami miatt most nagyon nyűgi, mert azért valljuk be, ez nem sok. (én is nyűgös vagyok :oops: )

Felícia, abszolút megértelek, de tényleg szerezzetek egy jó ügyvédet, mert tapasztalataim szerint a bankok leszarják az ember problémáit sajna. Tudnék mesélni.... :evil: A sztori hasonló...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! Szegény Dorca is még beteg...:(

Mi szerencsére jól vagyunk, képzeljétek, most először átaludtuk az éjszakát!! :D :D Egyszer keltem amikor a bébiőr jelzett nyöszörgéseket, de nem kellet kikelnem az ágyból, aludtunk tovább reggel fél 8ig! Jól is esett, mert kicsit megvagyunk fázva, így ránk fért a pihi!

Kistesó projekt nálunk is jövő kb ilyenkor indul, aztán majd meglátjuk hogy hogyan sikerül! :wink:

Ja, azt még nem is írtam, hogy voltunk Dévény tornán a héten. Sajnos Virágnak is le vannak tapadva az izmai, a bal oldalán, sokat van 'kifli tartásban' és a bal kezét is ökölbe szorítja sokat. Idáig nem is vettem észre, hogy igazából csak az egyik oldalra fordul hátról hasra, meg hogy a nyakát sem tudja Virág annyira elfordítani bal oldalra mint a jobb oldalra. Tehát sok mindenre rámutattak, nagyon jó hogy végül is elvittük! Itthonra mutatott tornákat, csináltam is már Virággal, és már határozottan látok javulást! Hát kíváncsi leszek, hány alkalomra lesz szükség amíg 'kimasszírozzák' belőle ezt a letapadást!

Kép
Kép
dia123

Kérdés: babuszira szerintetek vihetem Virágot így, hogy egy kicsit náthás? Már sokkal jobb mint néhány napja, napi néhányszor kell szívni az orrát, de amúgy jó a kedve meg minden. Szerintetek??

Kép
Kép
dia123

Köszi csajok a válaszokat! Még nem tudom melyik legyen, gondoltam felhívom a dokinkat kikérem a véleményét. Éjszakánk nekünk is hasonlóan jó volt, főleg, hogy Viki fél ötkor úgy döntött kialudta magát, pedig tegnap napközben is alig aludt. Egyszerűen megint köhög és hörög, spriropentet adom neki meg a homeós cuccokat. A sólámpát szoktam bekapcsolni neki, de gondolom az azért nem csodaszer. Apro érdeklődd meg légyszi a címet, köszi!

Felícia! Én meg tudtam nézni a videót, nagyon édes a kis fal vagy inkább tükör törő kos. :D Meg tudom érteni a párodat az örökbefogadással kapcsolatban, én sem tudnék úgy szeretni egy "ismeretlent".

Gabi! Gratulálok én is, szépen gömbölyödsz!

Mi ma megyünk a korai fejlesztőbe a nem forgás miatt. Persze a héten vagy háromszor átfordult Viki.

Nagyon ügyesek a kis üldögélő, álldogáló babák!

KépKép
jazmin2005

Felicia,
Én sem tudtam megnézni a videót, ezt írja ki 'Sajnálom, nincs ilyen feltöltött file!' :( :(

Kép
Kép
dia123

Én is megpróbálok feltenni egy videót! Itt hallani ahogyan beszél Virág! 'Baba' meg 'apa' megy ezerrel már több napja!
http://picasaweb.google.hu/DiaDal131/Vi ... directlink

Kép
Kép
dia123

Na, beszéltem a gyerekdokinkkal, ő is ezt a salvus vízes témát mondta. Azt mondta ezekhez van kis maszk is. Ti ilyet vettetek, milyen márkát és mennyiért? Köszi! Cintusnál soha nem kellett, de most Vikivel már kész vagyok, hogy így elhúzódik nála a dolog. Ja, és azokat éjszaka is lehet használni vagy csak amikor ébren van inhalálni?

KépKép
jazmin2005

Virág, aranyos a videó, Vikivel megnéztük. Kis dumamanci. Én nem vinném úszni, de persze mi folyton betegek vagyunk.

Julcsi! A csomag úton! Dehogy fizess a cdkért, majd felteszel egy videót Eni első német szavairól. :wink:

KépKép
jazmin2005

Dia, nagyon édes Virág a videón. ez a kapirgászás annyira jellemző... Beni is mindent megkapirgál! :) viszont mi még nem apázunk... tényleg nagyon cukkancs!

babaúszásra nem vinném :( majd, ha már teljesen meggyógyult!

Andi, jobbulást nektek, sajnos párásító téren nem tudok infót...

gyűjtögetem a recepteket a receptes oldalunkról Beni névnapi party-jára, ami itt lesz nálunk, szóval felköthetem a gatyót... :)

sophie27

Jázmin! Nekünk ilyen hidegpárásítónk van, én nagyon szeretem:
http://medicahumana.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=55&flypage=shop.flypage&product_id=205&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
Ezt csak berakod a szobába, bekapcsolod, és párásít, ha maximumra teszem tiszta köd az egész szoba :)
Amihez maszk is kell, az inhaláló, ezen az oldalon a Medel Family van nekünk, ezt elvileg felírhatja doki (szakorvos- pulmonológus), úgy csak 3 ezer forint körül van, de ha valakinek van közgyógya, arra is mehet:
http://medicalgroup.hu/tudogyogyaszat.php

Ja és a salvus gyógyvizet mindkettőbe lehet használni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Felícia! Elkeseríteni nem akarlak, meg az ide vonatkozó törvényeket sem ismerem, de szerintem vissza fogják kérni a szocpolt. Egy ismerősömnek sem lehetett második gyereke (mondjuk ez már nagyon régen volt), és tőlük is simán visszakövetelték a második bevállalt baba után járó szocpolt, hiába volt orvosi igazolása. De azért járj utána alaposan. A tesó-kérdésben tökéletesen egyet értek veled, örülj a kisfiadnak, szerintem fontosabb neki, hogy édesanyja legyen, mint hogy tesója legyen! És ezt a férjed is megérti biztosan, és nem hinném, hogy ez miatt bármikor is okolna téged, hogy miattad nem lehet neki több gyereke! Nem tudom, emlékszel-e még Timeszre egy másik fórumról, neki nem adta meg az élet, hogy felnevelhesse a kisfiát, neked sikerült ezt a ronda betegséget legyőzni, és ez a legfontosabb, meg hogy a kisfiad melletted, az Édesanyja mellett nőhet fel! Ezt meg kell értenie a férjednek, hisz ti vagytok a családja! Én még a második kisfiam születése előtt kérdeztem a páromat, hogy mit mondana akkor, ha ne adj Isten, bármi gond lenne, és csak egyikőnket tudnák megmenteni, és neki kéne dönteni, hogy engem vagy a babát mentsék meg, hogy döntene? A férjem azt mondta, hogy fájdalmas döntés lenne, de a másik gyerekünknek az anyjára van szüksége, és tesó még lehet másik. Tudom ez így kegyetlenül hangzik, meg akkor le is hurrogtam, de valahol igaza van.
Na jól van elég az érzelmességből... :oops:
Drága kicsi fiam meg közben nekiállt kipakolni a szekrényt :lol:

dadomi

Köszi Ildi! Beszéltem velük, elugrom érte.

KépKép
jazmin2005

Én abban bízom, hogy annál a banknál dolgozom, amelyiktől a megelőlegező kölcsönt felvettük, remélem így sikerül elintézni, hogy tekintsenek el tőle...Majd meglátjuk, ez még úgy is évekkel arrébb van.

Kép
felicia

Jázmin! Remélem nektek is beválik!
Felícia! Szorítok, hogy sikerüljön elintéznetek!!!!

dadomi

Jázmin, nagyon köszi!!!!! Melyik címre küldted végül, az újra, vagy a régire?

yuyu79

az újra

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Makadu!!! Kérlek jelentkezz, mert visszaviném, ha nem. De nincs lelkierőm balhézni, pedig itt muszáj lesz. :(

Esetleg tudja valaki a tlszámát. Köszönöm
Vendég

Kicsit sok hibát vétettem :( bocsi
Vendég

Ildi! Végül győzött a bauhaus, mert a nő visszaszólt, hgy ami a hozzánk közel lévő boltban van az félre van téve valakinek, a Mester utcába meg nem volt kedvem bemenni. Itt Wick márkájú volt, remélem jó lesz ez is.

Zsófik! Remélem élvezték a fiúk a zeneovit, jövő héten remélem mi is csatlakozhatunk.

KépKép
jazmin2005

DIa! Nagyon édes Virág, ahogy dumál! RÉka most megint visszaállt a hö-getésre és csak ritkán gagyarászik vagy énekel mást. :(

Réka is csak egy irányba fordul hasra. Ez gondot jelent? Csak a jobb oldalra megy neki. De minhta most kezdene próbálkozni a balossal is.

Van Bp-en tesz-vesz zenekuckó? Volt mér vki közületek? Itt Pécsen nekem a közelben csak az van, a Ringatóért autókáznunk kell rendesen. LEhet, hogy kipróbálom, aztán ha nem jó, megyünk Ringatózni.

A babauszin mi is gondolkodunk. de lehet, hogy még nem megyünk: egyrészt több mint egy hónapja voltunk utoljára, másrészt, Rékának is még szívom az orrát többször naponta. Ráadásul az öltözőben nem a legrózsásabbak a körülmények, és elég hideg is van.

panna1

csak gyorsan: Kata sajnos nem kell az ülés :( spórolás gyanánt nem vesznek :cry:
makadu

Aproo köszi

felicia sajnálom a párod döntését... mi amikor már hoszsú ideje próbálkoztunk az örökbefogadás is szóba került.. és szerencsére enbben párom is úgy gondolkodik mint én..

sajna nem a bank követeli vissza, hanem a z állam...

gyermekvállalás nem teljesítése esetén sem kell visszafizetni a megelőlegező kölcsönt (házastárs halála, egyikük megrokkanása, halva született gyermek, illetve új szabályként elfogadható az IVF (meddőségkezelési eljárásokról szóló rendelet szerinti maximális alkalommal in vitro fertilizáció) kezelésen való részvétel is.)

Az ügyfeleknek a visszafizetés elengedését írásban kell kérniük a banktól a fenti események bekövetkeztétől számított 90 napig, de legfeljebb a vállalt határidő leteltéig. Amennyiben az ügyfelek a kérelmüket 90 napon túl nyújtják be, a bejelentéstől számított 60 napon belül vissza kell fizetniük az események bekövetkezésének dátuma és a bejelentés időpontja közötti időtartam alatt az állam által a banknak megfizetett kamatokat és költségeket.

Az igazolás kiállítása során az egészségügyi szolgáltató az igazoláson feltünteti a kizáró ok megállapításának első időpontját, azzal, hogy az igazoláson a kizáró ok tényén és időpontján kívül egészségügyi adat nem tüntethető fel.

minden más esetben sajna vissza kell fizetni, és a hitel futamidejére arányosan elosztva piaci kamattal számolva számolva... :cry:
Vendég

ja és hogy fokozzam a rossz dolgainkat tegnap este unokaöcsémet mentő vitte kórházba 5 éves..mert 38.6 C nál lázgörcse volt... most vizsgálják.... :cry:
Vendég

Akkor pár kép végre, bocs, hogy ilyen sokára. Az első néhány a Ringatón készült (Zsófi, nem mindegy, hogy ringató vagy más hasonló foglalkozás, erről majd mesélek még, ha szeretnéd)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

folyt köv ha rájövök, hogyan kicsnyítsem le a fekvő képeket is :)
Vendég

sikerült! (mindkét gyerek alszik, Zéti lázas :( csak ezért érek most rá ennyire)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Makadu! Semmi gond, azért sürgettem a válaszod, mert mindenképpen ma akartam visszavinni, ha nem kell. De mire írtál már az üzletben voltam.

Egyébként visszaadták a pénz, minden balhé nélkül. elmondtam, hogy mivan nyugodtan és hagytam időt a nőnek, hogy végiggondolja és aztán, azt mondta, hogy oké visszaadja. :) :)

Ugyhogy szuper, nem volt gáz.

Köszi
Vendég

Több mindenre szerettem volna reagálni, de a felére sem emlékszem...

JázminAndi akkor már talán későn írom, hogy mi Boneco 7131-et vettünk (most is megy épp Zsombinak, mert ő is köhög kicsit :( ) ez kicsit drágább, de mi is nagyon hirtelen felindulásból vettük egy szombati napon ráadásul, amikor jöttünk haza a kórházból. Ezzel is lehet Salvus vizet párologtatni, mi fürcsi közben a fürdőszobában szoktunk egy elég tömény salvus vizes párát csinálni :)

Felicia, a video nagyon tetszett :) Remélem, hogy nem kell visszafizetnetek a pénzt, biztosan van lehetőség méltányossági kérelem benyújtására, még ha a felsorolt kivételek nem is vonatkoznak rátok.

Szóval pár szó a ringatóról: szerintem ez azért más, mint a többi zenés foglalkozás, mert komoly módszertani háttere van, mely a Kodály alapokon és Forrai Katalin zenepedagógus nevelési rendszerén nyugszik. Akit ez érdekel olvassa el a következő leírást a ringató módszerről: http://www.ringato.hu/index.php?ringatorol És kérdezzétek meg Nikit, Verát és Ritust, hogy teszett nekik a foglalkozás :)

Zsombi mióta meggyógyult hatalmas adagokat eszik és egész éjszaka szopik (enyhe túlzással, csak kétóránként :D ), félelmetes méreteket öltött :lol: tegnap 9.92 kg-ot mázsált, lehet, hogy mi érjük el először a 10 kg-t?? A derekem köszöni szépen, de nem nagyon örül ennek :)
Új dolgok: a négykézlábazás már nagyon megy neki, párom elővette a bébikompot (amit én nem tartok jónak, de kaptuk...) és persze hatalmas örömet okozott a kölöknek, hogy egyedül is barangolhat végre a nappaliban, etetőszékben eszik és mondja, hogy: baba, mamma, és hö. Tündéri ilyenkor, meg kell zabálni. Aludni továbbra se szoktunk, de ez már nem újdonság... Teszek fel még pár képet Zsombiról, azután legalább egy hétig nem írok, hogy visszaálljon az egyensúly :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 17:38-kor.
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

sziasztok!

mi is itthon!

először is, CsengeAndi, azért hasonlítottam csak a ringatóhoz ezt a foglalkozást, mert olyanon még nem voltam, ezen is csak most először, de nagyon bejött, köszi a kérdést JázminAndi :) itt a nőci, aki tartja, korai fejlesztőként dolgozik, vagy dolgozott, nem tudnám megsaccolni a korát, de nem fiatal. ringató is van itt Szigetszentmiklóson, csak az sokkal messzebb, és akkor mindig buszozni kellene... :( a néni furulyázott először, meg volt mondókázás, énekelgetés, táncolás, gyerekek karjának, lábának mozgatása, zenehallgatás, miközben szappanbuborékokat fújt a néni, aztán ujjbábos ismerkedés, meg zenélés, különböző kézi hangszerekkel :) tényleg jó volt! 1x majd elmegyek veletek a ringatóra is, és akkor majd megtudom, hogy ténylegesen mi is a különbség :) ez a fonós foglalkozás mennyibe kerül/alkalom? nekem ugye a beutazás is pénz, de 1x mindenképpen kipróbáljuk :)

Felícia, reméljük, hogy tényleg nem kell visszafizetni a pénzt, jó lenne tényleg valami méltányossági kérelmet írni, ahogy Boni is említette!

Kata, tök jó, hogy visszaadták a pénzt ;)

CsengeAndi, nagyon jók a fotók, Zsombi pedig eszméletlen édi a vigyoris képeken! Zétinek jobbulást! :( Most ő lesz beteg!:(

Boni, férjemnek is volt lázgörcse, meg anyósnak és apukámnak is gyerekkorban. Spock-ban olvastam, hogy annyira nem para, mint amennyire kinéz, reméljuk, hogy nálatok sem lesz semmi gond! mondjuk én kiakadnék, ha egyszer is előfordulna, iszonyat ijesztő dolog lehet! :(:(:( én anno rákérdeztem dokinéninél, hogy mit lehet ilyen esetben tenni, mivel apuci is lázgörcsös volt, talán a hajlam öröklődik is. azt mondta, hogy a germicid kúpan van már ez ellen is hatóanyag... én ezért 38,3nál már múltkor is beadtam a kúpot Beninek...

Felícia, nem tudom, hogy én is hogyan állnék az örökbefogadás kérdéséhez... nehéz ügy nagyon! de előttem már minden leírtak, szóval nem is ragoznám tovább ezt a témát! amúgy tök jó, hogy Dávid ilyen kis jó étvágyú ;)

Aproo, jó volt találkozni veletek, akkor jövő héten folyt.köv. tranzitba nem jöttök hétfőn?

sophie27

Csenge, én is ebben bízok, az én esetem (az onkológus nőgyógyász) szerint nem csak Magyarországon, de világszinten olyan speciális és ritka, hogy nyilván nem is gondoltak ilyesmire a kivételek megalkotásakor. De józan paraszti ésszel gondolkodva, nyilván nem kötelezhetnek arra, hogy tegyem kockára az életem, csak hogy teljesítsem a vállalt feltételt, és méltányosságból hátha elengedik. Majd meglátjuk. (Titokban arra is számítok, hogy ha az állam nem is enged, a "bankom" hátha valamilyen megoldással állja helyettem.) Persze az is lehet, hogy 5 év múlva, mikor a határidő lejár, és továbbra is minden rendben lesz, talán mégis bevállalom a babát, persze nagyon szigorú kontroll mellett, aztán ha bármi lenne, talán még időben észreveszik és akkor jöhet az, amit leírni is szörnyű, az abortusz, és akkor meglesz a rohadt államnak a visszafizetést kiváltó ok.

Kép
felicia

De hogy valami vidámabbról is írjak, Dávid ma megsimizte Beckyt, nagy haverok lettek az én kis pit-bullommal... :D
Becky már most marha féltékeny, amikor ma kint sétáltunk hármasban a napsütésben, odajött hozzánk a szomszédnő, odahajolt Dávidhoz, megigazgatta a fején a sapkát, erre Becky egyből közéjük furakodott, és az orrával meg a fenekével igyekezett a szomszédot arrébb lökdösni a babától!! :lol: :lol:

Kép
felicia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?